Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak gyors bekukkra jöttem mert rohannom kell főzni!

Lei! Az esküvőhöz akartam hozzászólni,mi pont így terveztük ahogy te leírtad!
Előző baba,kis,család,haverok,buli stb.
Aztán mindig azt mondtuk majd jövőre!
Hát eljött az idő és márc 29-én kimondjuk!
Azért mert így akarjuk,asszem 12 év utén senki nem mondhatja,hogy a gyerek miatt vesz feleségül!
Így minden sokkal egyszerűbb és a haverokkal majd utánna csapunk egy oltári bulit!
Kinek mihez van kedve!
Csak a saját részemről tudok nyilatkozni,nektek kell tudni mikor és hogyan akarjátok!

Amúgy nálunk minden oké!
Márc 8 4d!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úgy várom már!

Zsibima! Hajrá vidámpark!!!!!!!!!! :lol:

Most muszály mennem mert nem lesz ebédünk!

Szép napot!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Ibm!
Örülök, hogy minden rendben van nálatok. Uh után majd számolj be arról, hogy Áron baba éppen mivel foglalatoskodott fotózás közben, sőt ha esetleg van rá mód akkor képeket is kíváncsian várunk.

Hajni!
Te csinálod akkor álmaim munkáját! Én úgy szeretnék távmunkában dolgozni otthonról, de sajna itt a dunántúl nyugati csücskében erre nincs lehetőség.
tücsökbogár

Tucsokbogar - igen nem is panaszkodom, pedig ez azzal is jar, hogy neha eleg keso estig itt ulok a gep elott. Veled mi ujsag?

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Zsibima, igen, megy az idő szépen. Szerencsére!

Zsu, tök jó, hogy már ennyi idős vagy! Te most akkor munkanélküli vagy? Vagy mész az interjúkra? Nekem is nemrég volt munakhelyváltás, de márc.1-től vagyok hivatalosan. Féltem, hogy nem vesznek végül fel, de jól alakult a helyzet.
Csak ha nem bírom, akkor van gáz, ugyanis eléggé fáradékony vagyok..

Kiváncsian várom, kinél lesz a következő kétcsíkos teszt :lol: Hajrá csajok, akiknél már jöhet a babaprojekt!

Rönééé

Kép
röné

Hajni,
én még mindig várakozóban vagyok. Április végén megyek vissza a dokihoz, hogy leállítsák a véralvadásgátlót. Utána indulhat a köv. lombik, bár azt mondják, hogy hónapokat kell várni, olyan sokan vannak a központban.
tücsökbogár

Tucsokbogar - hat ez nem hangzik biztatoan, de legalabb sikeruljon! De legalabb addig lesz idod teljesen rendbejonni!

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Zsibima!
Naaa?Eredmény?
Igen,sokat vagyok itthon.Meg a suli is itt van 15 percre :lol: Bátran szólj és talizunk persze!!

Én már a ciklusom 27.napján járok és még nem volt pém...vagyis a görbe alapján,csak próbálkozna -próbálkozna de végül nem tud kiszabadulni :wink: Hallottam olyat h 3.ra sikerült megrepednie a tüszőnek és teherbe is esett a csaj!

Gabi!
Neked is megy a drukkk++++++++++++++++++++++++++++++

Jövőhéten doki!!!Szóval lehet elkezdődnek a vérvételek nálam is :roll:

annus11

Lányok!!!

Pozitív energia kéretik!!!!!!!

Teljesen kivagyok!!!

Nem rendelt ma a dokim!
Na jó tudom ez nem a világ vége, de mint már írtam én egy marha türelmetlen csaj vagyok!!! És 1 hét múlva rendel legközelebb!!!! :cry: :cry:

Majdnem elsírtam magam!!! Szegény családom...ma találkozhattak a házi sárkánnyal!!!

Bocsi ma nem is regálok senkire...ezt ki kell pihennem!!
Vendég

Zsibima!!!
jajajajajajajajjaj!
Akkor mikor mész legközelebb?
Na nem baj,kivárjuk!!!! :roll: :roll: :roll:
Kép

annus11

Hiába írtam elszállt!!

Lusta vagyok újra begépelni az egészet!!!

A lényeges:
Zsibima ne szomorkodj! Ebben az időszakban amikor várod az anyaságot,minden ilyen "apróság" feldühíti az embert! Számodra az 1 hét várakozás= 1 év várakozással! Legalábbis így érzi az ember, ha akadály gördül elébe, mint pl. nálad a doki, aki nem rendelt.

és itt van amit kértél:++++++ (ez az energia akart lenni)
merszi

Zsibima!

Sajnálom!
Azért nem kérdezted meg,hogy készen vannak e?
Vagy úgy beszéltétek meg,hogy neki küldik?(mondjuk nálam mindíg így volt,mert én úgy sem igazodok ki rajta!)

Ja!De most jut eszembe!A dokit hívtad ugye?Nem a klinikát!
Nem próbálod meg a klinikán megkérdezni?

Számoltátok a kérdéseket?? :shock:
Vendég

Zsibima - nem volt elore idopontod? Vegy lett volna csak ma nem rendelt? Mondjuk mindegy miert, ez most akkor is :evil:

Tudom, hogy ez most nagyon nem vigasztal meg, de nekem meg tobb mint 4 hetet kell varnom. :( Viszont az mar tuti, hogy aznap delelott 10.35-ra van az idopontom es most meg azt is tudom, hogy az orvost hogy hivjak, ami itt ritka.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Sziasztok!

Képzeljétek új elfoglaltság.Varrok!Megcsináltam a régi varrógépet,prímán varr.Már csak neekm kell ügyeskednem.Már varrtam 2 párnahuzatot :lol:
Most annyi dolgom van,csak rohanok minden felé :roll:

Zsibima!
Ha te is a Gimeshez mentél,nekem pl azt mondták h ezen a héten nincs.Azért kaptam5.re időpontot.De hogy hol van,vagy mért nincs azt nem mondták.Én azt hittem a magánrendelőben nem rendel csak.De ezek szerint vmi egyéb dolga akadt...

annus11

Köszi lányok a pozitív energia megjött!!! :D

Alziza-úgy beszéltem meg G-vel, hogy az uccsó vérvétel után 1 héttel megyek vissza hozzá, addigra kész lesznek az eredmények. Időpontot nem adott. Felhívtam tegnap és egy NŐ vette fel. És azt mondta, hogy ma nem rendel magánban, csak a jövő hét szerdán.
Az eredménnyel én se érnék sokat, meg hát ugye meg kellene beszélni a továbbiakat is...

Mindegy most már kibirom, csak tegnap nagyon türelmetlen voltam!

Merszi-ez tényleg borzasztó, hogy az embernek ennyit kell várni!!! Tényleg 1 évnek tűnik, ha meg terhes lennék az 1 perc alatt elrepülne...
Köszi az enerdzsit!! :D

Hajni-akkor együtt várakozunk!!! Gondolom nekem is kell még hónapokat várnom, biztos nem lehet egyből fejest ugranom a babaprojektbe...De rajtam már jönnek elő az őrület jelei... :?
Nincs valami tipped??? Asszem ma kertészkedek egyet, aztán körbefutom Üllőt, hátha lenyugszom... :evil:

Tücsökbogár
-nagyon sajnálom, hogy ennyit kell várnod!!! :cry:
Remélem te elfoglalod magad jobban, mint én és nem viseled ilyen rosszul!!!
És április végén kell bejelentkezned lombikra?? Első lesz v. többedik?? Bocsi, de lyukas az agyam...

Annus-örülök, hogy mész te is vérvételre!!! A görbéddel meg ne törődj...jön majd a kisMiki!!! :D
Vendég

Annus-akkor viszem a varrnivalókat!!! :lol: Csak vicceltem ám!
Igen a Gimeshez...te kaptál ma 5-re időpontot?? Vagy ötödikére??
Magánba mész ugye??
Vendég

Zsibima!
Sajnálom ezt a dokiügyet, tényleg nagyon ki tudja akasztani az embert az ilyen, ha lelkileg rákészült az eredményekre.

Ha ki vagyok akadva - elég gyakran - akkor én is a kertészkedésbe menekülök. Ennek eredményeként gyönyörű a virágoskertem kora tavasztól késő őszig. Ne nézzetek hülyének, de én beszélgetni is szoktam a virágaimmal, bíztatom őket. Így leírva elég idióta dolognak tűnik, de nekem erőt ad. Legalább őket nevelgetem, ha már gyerekeket nem tudok. :cry:

Én dolgozok - igaz hogy irodai munka, de legalább emberek között vagyok és rengeteg a meló.

Ez lesz a második lombik. Az első az volt, amiből 22 hetesen megszülettek a babák. Remélem, hogy a következő sikerülni fog. Ennek érdekében márciusban beadatom magamnak a gynevac szurikat - hátha használ valalmit.
tücsökbogár

Zsibima
Mármint a mobilt vette fel egy nő?
Délelőtt?
Vendég

Alziza-kb 1-kor hívtam, a mobilt vette fel egy nő. Persző ő nem mutatkozott be, úh. nem tom ki volt! Csak közölte, h. jövő héten lesz csak magánrendelés...azért is vagyok annyira kibukva, mert direkt nem ment tegnap a Jani dolgozni, hogy be tudjon vinni kocsival. Jövő héten bizti nem lesz itthon, és vagy beviszem őt dolgozni kocsival, hazajövök, visszamegyek dokihoz, hazamegyek, visszamegyek a Janiért, de akkor az 240 km, vagy megyek vonattal, ami 1 óra séta plussz kb. 2 óra utazás...

Na majd meglátjuk! :wink:

Tücsökbogár-naná hogy sikerülni fog legközelebb!!! Nem nézlek hülyének a virágok miatt: szerintem az én szeretetemtől nőnek!!! :lol: (énis szoktam beszélgetni velük, legjobb társaság, rajtatok kívül persze :lol: )
Vendég

Imádo kertészkedni...csak itt elég nehéz lenne.Nekem tök sok szobanövényem volt,én is mindig beszéltem hozzájuk :oops:
Most broméliákta kezdtem el gyüjteni,már van 2!

Nekem is egy nő vette fel a múltkor,és úgy adott időpontot 5.re.Fél 3 ra megyek!Zsibima te is aznap mész?Mehetünk együtt is ha gondolod,vagy elütheted nálam az időt addig.Csak találunk vmi jó kis programot,legalább levezetjük a feszültséget :wink:

A varrnivalót még ne hozzátok,egyenlőre gyakorló üzemmódban vagyok :wink:

Rohanok,odasül a kaja :shock:

annus11

Jelentem a rakott krumplim megmenekült,és én is !
Az uramtól kikaptam volna ha nincs az ebéd az asztalon mire hazaér 8) Kép

annus11

Nekem ebben a hónapban nem jött be a babaeső, mert ma már barnázás van, szóval estére jön a piri is.
De seráfütty, végül is nagy csoda lett volna, ha egy éles akcióból összehozzuk a babát :wink:
De ami tuti, hogy a menzeszem tényleg visszaállt a régi mederbe és hamarosan már élesben játszhatjuk a király király adj katonát dolgot :D

Már csak napok kérdése és nekiugrok apának az tuti :oops: :D !!! Ráadásul hétvégén esküvőre megyünk, szóval még bulizni is lehet.

Nekem a március hamar el fog repülni, mert sok a munka is, meg sok a hétvégi program is. Nem is bánom. Így legalább nem töröm a fejem a baba dolgon (nem mintha nem jutna majd eszembe minden nap, de nem lesz időm jobban belegondolni, így inkább csak az a bizonyos gyerekkori izgalom lesz bennem - ami régen is elfogott karácsonyt várva :P )

És erre gyönyörű az idő, szóval aki egy kicsit le van merülve és most tudok neki adni egy kis ++++ energiát!

Kép
wruska

[quote] írta:így inkább csak az a bizonyos gyerekkori izgalom lesz bennem - ami régen is elfogott karácsonyt várva )

Wruska-ezt nagyon jól megfogalmaztad!!! Én is ezt érzem mindig, ha a babára gondolok... Annak nem örülök, hogy megjön, de tényleg 1 akcióból...majd sikerül ha itt az ideje!
Köszi az energiákat!!!

Annus-
én is fél 3-ra megyek asszem! De kedden még megbeszéljük, esetleg találkozhatnánk 2-kor...a bibi az, hogy marha sokat kell utaznom! :cry: Mert mint fentebb írtam, inkább gyalog megyek, minthogy egész nap kocsikázzak...úgy se ültem vonaton-villamoson ezeregy éve! :lol: Amúgy a múltkor a rendelőben voltunk vagy 5-en fél 3-ra...secperc alatt kidobált mindenkit! Úgyhogy mikor kijöttem üres is volt a váró! Jó volna találkozni!!! :lol:

Lányok képzeljétek: lehet hogy anyám szerez nekem melót! Na pont egy olyan helyen, ahová nem akartam menni: irodába! Ráadásul a bíróságra! Merthogy ő is ott melózik. DEEE!!! Nyáron 6 hétig nem kell dolgozni, teljes fizuért!!! :lol: Ez nem hangzik rosszul, nem?? Meg hát ugye hétvégén, ünnepnap sem kell melózni...na majd meglássuk!!! :D
Ma kikertészkedtem magam, holnap folyt.köv. legszívesebben már felállítottam volna a medencét is! :lol: Jancsi le akar betonozni alatta, hogy full egyenes legyen a talaj, de szerintem ha rá várok, akkor csak ősszel fürcsizhetnék...úgyhogy mondtam neki, én max. májusig várok a betonozással, ha nincs kész, én felállítom a medencét és fürdök. Remélem jó idő lesz már akkorra, ha hideg a víz az nem baj: szeretem! :D
Meg nagy kerti-parti lesz a lányom ballagásakor, addigra nagyon szépen meg kéne csinálni a kertet!!! Kell venni vadászkerítést, lefesteni, szaletlire nádat venni lefesteni, betonkockát venni....hú sose lesz kész!!! De olyan jó volt ma kinnt lenni!!! :lol:
Vendég

Zsibima - ugy latom mar meg is talaltad a megoldast begolyozas ellen :lol: Ennyi tennivalo mellett nem lesz idod tul sokat gondolkozni :wink: es majd csak azt veszed eszre, hogy babas vagy.

Az en anyukam is birosagon dolgozott es naluk is mindig volt nyari szunet - o nagyon szerette azt a reszet.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Drága Hajni-asszem én is a szabi részét szeretném a legjobban!!! :lol: De pár hónapot a szülésig kibírnék ott!!! :lol:
Kár hogy nem vagy közelebb, veled is összefutnék szívesen!!!

De tényleg már akartam kérdezni, te soha nem szoktál hazajönni??
Van még aki/ami ideköt???
Gondolom, ha igen akkor "szétszednek" a rokonok...
Legalábbis az én külföldön élő rokonaimmal, barátaimmal így van. Állandó rohanásban vannak, mert ilyenkor mindenkit meg kell látogatniuk...
Vendég

Zsibima - de igen az egesz csaladom otthon van, anyukam, a ket batyam es a csaladjaik. Mind egy helyen laknak, csak en vagyok ilyen fekete barany. :roll:

En is szivesen osszefutnek veled, de nem tudom mikor megyek legkozelebb haza pedig az anyukam gyakran mondja, hogy mar regen nem latott...

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Zsibima!

Ilyen sokan leszünk egyszerre?Én mindig feltartom a sort :oops: sok a mesélnivaló :lol: De akkor tuti összefutunk.Utazás :roll: :roll:

Egy ilyen bírósági meló nekem is jól jönne...simán tudnám csinálni suli mellett(ebbena félévben) aztán meg a baba,de legalább több pénzt kapnék gyesen...

Wruska!
Hát erre csak azt mondhatom h teljesen át tudjuk érezni amit érzel,de hát ami késik nem múlik! :wink:
Kép

annus11

Hajni!
Nekem is kinn van barátnőm,és ha hazajön végiglátogat mindenkit...alig jut rám ideje 8) :?

annus11

Annus - Igen ez nalam is igy van - foleg, hogy a csaladom Debrecenben van a barataim pedig Budapesten. De azert probalok mindenkire idot szakitani meg ha kis idore is.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Hajni!
De kintről tartod velük a kapcsolatot,mert az én barátném nem igen...Karácsony óta 1 emailt váltottunk,azt is én írtam...mindig ez van.Várom h jelentkezzen de nem...aztán írok neki sokat,ő meg 2 mondattal válaszol.Engem ez tökre bánt :cry: Itthhon is elfoglalt az ember,nem csak kinn.Vagy én látom rosszul?

Hétvégén nem leszek,utazunk Karcagra...persze esni fog egész hétvégén,meg jövőhéten is :roll:

Még lehet benézek ma,de addig is szép hétvégét mindekinek!!!
Kép

annus11

Wruska!
Sajnálom, h megjött a piri...szerintem együtt fogunk küzdeni, mert ugye nekem minden második hónapban jöhet csak be....még van időm de úgy érzem most nem sikerült...
Persze nem adom fel, még reménykedem most is, amíg meg nem jön.
merszi

Hajni-remélem mire hazajössz tarthatunk egy pocis találkozót!! :wink: Gondolom Annus is szívesen csatalakozna, Merszi, Wruska és a többiek is!!! :lol:
De ha már meg is születnek a babák, akkor is nagyon rá fogunk ám érni! :D

Annus-nem hinném, hogy nagyon feltartanád a sort...annyira nem beszélgetős a dokibá....de nem is ez a lényeg! :wink: Vizsgálat: 1 perc, elmondod az előzményedet: 1 perc, elmond ő pár mondatot: 1 perc, odaadja a beutalókat 1 perc. Szerintem max. 5 percet voltam bennt...de gondolom addig felesleges is lenne többet beszélni, amíg nincs meg a vérvételek eredménye! :wink: De jó talizunk!!! :lol:
Barátnődről: szerintem ne írj neki...vagy eszébe jut, hogy neki is illene, vagy nem is a barátnőd! Azt én nem hiszem el, hogy mondjuk 1 hónap alatt nincs valakinek 10 perce hogy írjon!
Az én barátnőm is külföldön él, jó mondjuk csak itt bécsben, de mi sem találkozunk túl sűrűn, de msn-en félórákat beszélünk! Pedig ő rengeteget melózik...és egyedül neveli a kisfiát!

Merszi-ha most nem akkor drukkolunk a következő hónapra!!! :D
Vendég

sziasztok csajok!! :lol:

örülök, hogy mindenki relatíve jó passzban van most!
Fő a pozitív gondolkozás!!

Én is jól vagyok, most megyek vissza a fogdokihoz hogy befejezze a gyökérkezelést. Szóval hétvégén nem leszek neten, úgyhogy mindenkinek kellemes hétvégét és pihenést kívánok.

Puszi: Lei
lei

Sziasztok!

Nagyon eltűntem, de most nincs is időm visszaolvasni...

Olyan kérdésem lenne, hogy nektek volt már esetleg olyan, hogy a műsz.befejezés után 3,5 héttel ilyen nagyon picit rózsaszínes folyásotok volt? Nekem ilyen, de csak nagyon nagyon kevés.. pont ilyen volt akkor is amikor elállt a vérzés, de az már a 10 napon volt utána. Nem hiszem, hogy igy jönne meg, nem? Majd szerdán lesz 4 hete a műtétnek!
Remélem nincs semmi bajom.

Encsi
encsike87

Encsi!

Nem lehet hogy a peteérés miatt van? nekem olyankor néha volt színes (vagy rózsaszínes vagy barnás) folyásom. De lehet az is, hogy most hamarabb jön meg- ilyenkor műtét után nagyon változó, kinek mikor jön meg az első mensi. Pár napig figyeld, de szerintem ha nincs görcsölés nem kell aggódnod.

Lei!
Fogorvos :evil: brrr. Lassan nekem is el kéne mennem egy kontrollra, de még halogatom :roll:

Jó pihizést hétvégén!

Kép
kimma

Encsike-nekem nem volt ilyen. Elvileg lassan meg kellene majd jönnie...kontrollon voltál már?? Ha nem, akkor menj vissza és kérdezd meg a dokit. Ennél okosabbat sajna nem tudok mondani.
Egyébként hogy vagy???

Lei-persze, hogy pozitívan gondolkozunk, mikor téged látunk??? :D B@ssz. 16. hét!!! Úristen! Hogy megy az idő...
Gyökérkezelés: :? De hát muszáj...
Neked is jó pihit a hétvégére!
Vendég

Zsibi!
Szerintem tök jó ez a meló .
A lényeg hogy lefoglald magad, aztán úgyse sokáig leszel, mert hipp-hopp meglesz a babó :wink:

Kép
kimma

Zsibima, egyébként jól vagyok! Ti hogy álltok még a türelemmel?
Nem voltam még kontrollon, mert szerdán kellett volna mennem, csak még nem volt kész a szövettan, igy nem mentem. Majd hétfőn.

Kimma, elvileg nekem nem szokott peteéréskor szines folyásom lenni... de hát ki tudja. Remélem majd megjön és azért ilyen most.. Egyébként nem görcsöl meg semmi.... 22 napja volt pont a műtét. De ha hétfőig sem változik akkor majd erről is szólok a dokimnak!

Jó hétvégét nektek!
encsike87

Teszek pár képet kis családomról nektek a hétvégére!
Remélem nem bánjátok!!!

Kép
Kép
Kép
Kép [/img]
Vendég

Encsike-türelem??? Az mi??? :shock: :?
De muszáj...
Szerintem egyébként az első 6 hétben biztos normális mindenféle barnázgatás, rózsaszínezgetés...végülis tisztulási folyamat van.
Remélem minél előbb megjön, és helyrejössz! :D
Írd meg mi volt hétfőn a dokinál!
Vendég

Encsike!
Nekem a műtét után 2 héttel peteérésem volt, és a negyedik hét végére pedig megjött. Lehet, h neked is ez lehet a dologban.
Természetesen én is csak azt tudom tanácsolni mint az előttem szólók: figyeld magad, és ha baj van irány a doki.

zsibima!

Nagyon csini a családod! A lányod pedig tiszta TE!
merszi

Sziasztok!

nem akarok túl negatívnak tünni, de olyan érzésem van, mintha nekem semmi nem jönne össze! Lejárt a magas összegű munkanélküli, és nem tlálok semmit! Pedig kell a bejelentés, ha összejön a baba ha jól tudom a gyedet az utólsó 6 hóból számolják!
Ugyhogy bocsi, hogy negatívizmust hozok, de ki kellett írni magamból, hogy ELEGEM VAN!!! :cry:

Kép
mutyurka

Mutyurka-nagyon nehéz munkát találni...én is hetek óta kerestem...de tegnap találtam és hétfőn már megyek is tesztet írni! Úgyhogy ne add fel!!! A létező összes ismerősödnek szólj, hogy munkát keresel! Másképp nagyon nehéz...

Remélem minél előbb sikerül!!!

Merszi-
a lányom olyannyira az apjára hasonlít, hogy meg szokták kérdezni: ki az anyja?? Merthogy teljesen apja feje van... :D
Vendég

Zsibima!

Bár az apukát én nem ismerem, de így a fotó alapján nekem tiszta TE!!! A gének azért nem hazudnak...
merszi

Mutyurka - csak kitartas, elobb utobb csak sikerul talalni valamit es tenyleg jo ha ismerosok kozott elhireszteled, hogy munkat keresel. Hatha egy ismeros ismerose tud segiteni...

Zsibima - en pl. nagyon szeretem, ha kepeket raktok fel ugyhogy nagyon orultem, hogy megosztottad ezeket velunk. En nem tudom, hogy a lanyod kire hasonlit, de egy biztos - nagyon csini a nagylany! :D Es ti is szepek vagytok a paroddal! 8)

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Sziasztok!

Muyturka, nagyon sajnálom, hogy ilyen nehéz helyzetben vagy. Nekem szerencsére megoldódott a melóhely. Említetted, hogy esetleg kiváltanád a vállalkozóit, és masszíroznál. Ezt az ötletet elvetetted már? Nem könnyű egy vállalkozás elindítása sem, de lehet hogy bejönne.
Nem ismerős nekem Kaposfő. Merre van ez? milyenek a munkalehetőségek a környéken?
Fel a fejjel, majdcsak alakul valahogy!

Zsibima, olvastam, hogy megint magad alatt voltál! Örülök, hogy ez már elmúlt, és jobban érzed magad. Szerintem ha elkezdesz dolgozni, az jót fog tenni neked!

Lei, gyökérkezelés? Most? :? Kapsz fájdalomcsillapítót? Nem szívesen lennék a helyedben. Pedig hamarosan nekem is meg kéne látogatnom a fogorvost. Bízom benne, hogy nem talál semmi olyant, amit most a terhesség alatt kéne orvosolni. Nem szívesen hagynám, ugyanis hozzám dupla adag fájd.csill. után lehet csak nyúlni :roll: Az meg ugye most nem túl jó dolog lenne.

Encsike, szerintem itt senki sem ismeri a türelmet :wink:
Neked mennyit időt kell még kivárni? Mit mondott a dokid? Bocsi, de nem emlékszem rá, biztosan írtad. Nélam pl. az itthoni orvosomnak fennakadt a szeme (de szó szerint!), amikor megjelentem nála és mondtam a "mi újság, hogy vagyok" kérdésre, hogy terhesen. :lol: Szívesen belekukkantottam volna a bucijába, hogy mit is gondol :lol:

Rönééé

Kép
röné

Ui: csajok, ez az idő olyan igazi ágyban maradós, "gyerek csinálós" idő. Máshoz nemigen van az embernek kedve ilyenkor! Szóval akinek már szabad, hát hajrá, kerítsétek elő apát :lol:

Zsibima, a lányod szerintem sem hasonlít rád. Akkor már csak az apuka marad :wink: De tényleg csini leányzó! Nem látszik rajtatok, hogy anya-lánya vagytok! (ezzel arra gondolok, hogy rajtad nem látszik, hogy ilyen nagy lányod van, és szinte a barátnőjének nézhetnek)

Rönééé

Kép
röné

Hajni-örülök, hogy örültél a képeknek! Köszi! :D

Röné-én meg annak örülök, hogy jól vagy! :D
A munka meg remélem, hogy jót fog tenni!!!
Már előre utálom, de egy nagyon-nagyon jó dolog van benne!
A klinikáknál van!!! Itt essek össze, ha nem azért vállalom el, mert rögtön arra gondoltam, hogy terhesen ebédidőbe ki tudok ugrani majd uh-ra!!! :lol:

Annus-lehet, hogy nem jön össze a szerda, a meló miatt. Fogalmam sincs még hogy mi lesz el tudok-e menni egyáltalán orvoshoz! :cry:

Merszi-te nem raksz fel képet a kölkincédről???

Jajj lányok úgy félek, hogy nem fogok tudni a melóhelyen "babanetezni" veletek!!! Fél 6-ra fogok este hazaérni, nem tudom lesz-e időm a család mellett...de biztos fogok rá szakítani...mert hiányoznátok ám!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Rég jártam erre de nem felejtelek el titeket :wink: :wink:

Próbáltam mindent visszaolvasni...látom mindenhol zajlik az élet :wink:

Zsibima!

Klassz az új meló :wink: Tényleg előnyös hogy ennyi fizetett szabadnap van.
A lányod (is)nagyon csini csajszi.Hogy győzöd a pasikat levarakarni róla???

Lei!

Gyökérkezelés...hát nagyon egy cipőben járunk.Nekem csütörtökön kellett gyökérkezelni mert szerda éjjelre bedurrant a fogam...még kedden megyek tisztításra és csüt.betömi a dokim.

Röné!

Nem kell félni a fogdikitól mert direkt vannak speciálisan kismamiknak adható fájdalomcsillapító szuri a fogdokinál.

Amúgy én mindig húzom-halasztom ha fájdogál a fogam,de most valahogy láttam magam előtt vizuálisan hogy pont a szülés után a kórházban kezd állatira fájni...és jól is tettem ,mert gyökérkezelés lett a vége...de túl vagyok!!! :lol:

Encsike!

Sztem is lehet peteérési rózaszínezés is akár,nem?!Vagy tényleg így fog megjönni,akár szerencsés is lehetsz hogy a műtét után már 22 nappal megjön.

Mindenkinek drukk és ölelés!!! :lol: :wink: :lol: :wink:

Nekem még 3 hetem van....ne tudjátok meg mennyire türelmetlen vagyok...Amúgy ismételten szép nagy babám lesz,mert más csütörtökön az UH szeint jóval 3 kg felett van a drágám.Szépen be van illeszkedve a feje is. :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Zsibima!

Tudod azért vagyok ennyire titkolózós mert van egy "jóakaróm". Szivesen megmutatnám a családom, de nem akarok örömet szerezni annak a libának, aki majdnem tönkretette a családom....anno nagyon hajtott az uramra és mindenhol keresztbe tett nekünk, hátha szétválunk. Persze ez nem sikerült neki mert nagyon szeretjük egymást!!!! Nagyon nem ragozom mert nem akarok örömet okozni neki azzal, h megtudja elvetéltem...(tudja h régóta próbálkozunk)Azóta Ő anya lett és persze én tudtam meg legelőször, h terhes, mert természeetesen nekem üzente meg először..."tiszta jóakarásból"

(privibe szívesen küldök fotót, vagy fenn fenn vagyok az iwiwen is)
merszi

Merszi-hú erre nem is gondoltam!!! :cry: Szegény, teljesen megértelek, hogy nem akarod közkinccsé tenni a családi képeket...
e-mail-ban is elküldheted, ha akarod: zsiborasm@freemail.hu
Látod milyen naiv vagyok...én azért teszem ki a képeket, mert nincs senki előtt takargatni valóm, de ellenségeim nekem is vannak, de magasról a fejükre!!! Nekem olyan szinten akarták még csak elvenni a Janit, hogy ajánlottak érte pénzt egy éjszakára...de ez legalább a szemembe mondta...

Én mindig azt mondom, ha tudja vigye!!! :D

Panny
-nagyon-nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!! :lol:
A Bettyről nem kell levakarni már a fiúkat, mert 10 hónapja jár eggyel...tavaly viszont volt egy verekedés miatta a házunk előtt, volt vagy 30 gyerek kinnt, a szomszédok majdnem kihívták a rendőrséget! Én álltam a két 190 cm-es fiú közé a 160 centimmel.... :lol: Végül amelyik fiú győzőtt, azzal jár most a lányom! :lol:

Neked könnyebb lesz, mert neked a lányok fognak sorban állni az ablak előtt majd!!! :lol: :lol: :lol: A barátnőmnek is fia van, és nem tudd meg mennyi óvszert osztogatott már el neki, anélkül ki se teheti a lábát az ajtón a gyerek.... :lol:

Remélem vigyázol magatokra, és nagyon gyorsan könnyen megszülöd Olivért!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?