[quote] írta:így inkább csak az a bizonyos gyerekkori izgalom lesz bennem - ami régen is elfogott karácsonyt várva )
Wruska-ezt nagyon jól megfogalmaztad!!! Én is ezt érzem mindig, ha a babára gondolok... Annak nem örülök, hogy megjön, de tényleg 1 akcióból...majd sikerül ha itt az ideje!
Köszi az energiákat!!!
Annus-én is fél 3-ra megyek asszem! De kedden még megbeszéljük, esetleg találkozhatnánk 2-kor...a bibi az, hogy marha sokat kell utaznom!
Mert mint fentebb írtam, inkább gyalog megyek, minthogy egész nap kocsikázzak...úgy se ültem vonaton-villamoson ezeregy éve!
Amúgy a múltkor a rendelőben voltunk vagy 5-en fél 3-ra...secperc alatt kidobált mindenkit! Úgyhogy mikor kijöttem üres is volt a váró! Jó volna találkozni!!!
Lányok képzeljétek: lehet hogy anyám szerez nekem melót! Na pont egy olyan helyen, ahová nem akartam menni: irodába! Ráadásul a bíróságra! Merthogy ő is ott melózik. DEEE!!! Nyáron 6 hétig nem kell dolgozni, teljes fizuért!!!
Ez nem hangzik rosszul, nem?? Meg hát ugye hétvégén, ünnepnap sem kell melózni...na majd meglássuk!!!
Ma kikertészkedtem magam, holnap folyt.köv. legszívesebben már felállítottam volna a medencét is!
Jancsi le akar betonozni alatta, hogy full egyenes legyen a talaj, de szerintem ha rá várok, akkor csak ősszel fürcsizhetnék...úgyhogy mondtam neki, én max. májusig várok a betonozással, ha nincs kész, én felállítom a medencét és fürdök. Remélem jó idő lesz már akkorra, ha hideg a víz az nem baj: szeretem!
Meg nagy kerti-parti lesz a lányom ballagásakor, addigra nagyon szépen meg kéne csinálni a kertet!!! Kell venni vadászkerítést, lefesteni, szaletlire nádat venni lefesteni, betonkockát venni....hú sose lesz kész!!! De olyan jó volt ma kinnt lenni!!!