Sziasztok!
Anita! Köszi a jókívánságokat.
Eléggé bénák voltak a szüleim, mert 9-én van a szülinapom, 10-én meg a névnapom.
Tegnap szülinapom tiszteletére Babóka egész nap ordított, aztán este 10-kor elkezdett szörcsögni. Éjjel is szörcsögött, csak az tartott vissza a porszívózástól, hogy még sosem használtam az orrszívót. Éjjel a gyerek egy sima pelenkacserénél is ordít, hát még ha szívni kezdtem volna az orrát.
Ma egész nap szörcsögött, küszködtünk az orrszívással. Biztosan nem csinálom elég jól, mert szívás után is szörcsög, még ha ki is jött egy adag, akkor is. Volt itthon Otrivin izotóniás oldat, azt használtam, még a kórházban adták mintának. Ki kellene menni venni Sterimart, vagy valamit, de esik.
Azon gondolkodtam, hogy biztosan az Expón vagy a Bkv-n összeszedett valami vírust, de aztán olvastam, hogy a fogzástól is lehet. Nálunk sem jön ki semmi csúnya cucc, csak átlátszó takony, kap levegőt is, csak tüsszög és szörcsög. A fogát már csak egy vékony hártyika tartja, remélem, most már tényleg kijön.
Nagyon ügyesek a babák, hogy beindult mindenki!
Mozza: Drukkolok a férjednek!
Dóri: Ha valaki, akkor te el tudnád végezni az orvosit szerintem. Az útunk egyébként nagyon egyszerű volt Szofihoz, kb. 100 m-re van a 86-os busz megállója, ami ott tesz le.
Zsuzska: Üdv. itt!
Szofi: Az én anyósom nem jön segíteni, mindent én csinálok. Így sem egyszerűbb.
Kutyfüle: Majd számolj be, mi volt a nőgyógyásznál.
Eszter: Én is utálom a céklát, megvettem Babókának, de nem bírom rávenni magam, hogy megfőzzem.
Na, sírás van, mennem kell.
Réka