Új privát üzeneted érkezett!

na majd gyakorlom vele h nem fejjel indulunk a foldre :D

Netti
Kép
maumau

Esztó,örülök,h megvagy!Álmi még mindig hódító kispasi!!!!!!!!!Édes nagyon!

Netti,Boró :shock: Csúcs!!!!!!!!!!

:arrow: sír Hanni

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita

Sziasztok!
Jelentem, kikupálódtunk! :)

Barbi! Próbálj meg mást adni Lénusnak. Gesztenye, körte, sütőtök, cukkini, paradicsom... Alma nálunk sem favorit, de sütőtökkel bármi jöhet :)

Közvéleményt kutatok: Milyen digitálsi konyhai mérleget kell venni? Karira azt szeretnék kérni a rokonoktól. Annyiféle van, hogy elveszek benne..

Boró, Csongi, Lillkó és a többi sajtkukac nem semmi! :shock:

Nálunk már az is csodának számít -a 3 lusta gyerekem után- hogy Bogyó "már" 5,5 hónaposan forog,és nem ordít hason... :oops:

Kép
szkitty

Na, most olvastam vissza: Fruzsi áll?!????????????

Kép
szkitty

Kutyafüle! Miért kell gyógyszert szedned?

Kép
szkitty

Na, raktam képeket az etetőszékről a blogba, mármint Csani is benne van...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Nah Boro megertette mit akarok tole :lol: most folyamatosan lecsuszik a kanaperol,megall a laban.. aztan terdel,majd leul es vissza akar maszni,de tul magas neki,ezert kiabal... :shock: a kanape tetejere meg fel akarja pakolni a labat :lol:
ugynez ki a legjobb jatek a kanape lett.. total nem erdekli semmi mas..

Netti
Kép
maumau

Szofi
Milyen jó kis Tukános etetőszéke van Csaninak. Látszik, hogy élvezi. Kis husika.

Kép
Kép
incike

Marci szórakoztatja Benjit. Ide hallom ahogy röhögcsélnek.

Kép
Kép
incike

Netti,videót akarok Boróról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csani tündéri.Jöhet vőlegénynek Ő is!!!Már kinéztem pár májusi kispasit vejkónak! :lol:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita

AM-nek is van olyan pulcsija, mint Csaninak :D Csak még nem volt rajta!

No, teszveszen vettem AM-nek egy barna kordnadrágot télre kb. még októberben. Nem érkezett, nem érkezett, erre az eladó tegnap ír, h visszament neki a csomi, h nem kerestem :shock: Épp jött a postás és elővettem, hogy mi ez a história? Ő nem tudja, volt egy hétig szabadságon vagy biztos elbarmolták a postán :roll: Aztán felhívtam a figyelmét, hogy csak okosan a küldeményeimmel! :lol:

Kitty, nekem hótmindegy milyen a digitális konyhai mérleg! :lol: A Tefalt ismerem, sztem az elég jó!

Kép

Kép
adraci

kitty, amin nem 2 kg a méréshatár, hanem kb 5:)De tényleg, tárázni mind tud,ha van hozzá edény az is jó, ha nincs, az is, a keverőtállal is lehet mérni, nagy adag valaminél praktikus, ha nem 2 kg-ig mér.

Kép
Kép
zili

Netti, :shock: :shock: :shock: nem úgy gondoltam ám, hogy fél perc alatt vágja, mit akarsz :shock: :shock: Elképesztő csajszi:)

Kép
Kép
zili

Réka,boldog névnapot kívánunk!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita

Tanulás helyett fotozgattam picit :)
sorry :oops:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Anita,
hogy vagytok? Sanyinak sikerült már melót találnia?

Szofi,
Király Csani a székben :) olyan széép!

Esztó
Kép
sz.eszter

Esztó,nagyon szép Álmi mosolya!Alvókája meg van még?
Köszi,hát a 2 lány már kifelé megy a betegségből,mi Apával bele.Már 1 hete betegek vagyunk .Pont most agyalok kimenjünk e,de kinn bealszik.Azt meg nem akarom,h a nyers időben aludjon sokat kinn.
Sayni nem lelt még semmit.Nagyon átvágtak minket.Már le volt dumálva Baracskán egy ottlakásos meló,de átvertek,.90%-ig volt lebeszélve már a költözés is.A blogban leírtam akkor.

Mennem kell,sír Hannika.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita

Anita,
igen azt olvastam akkor, de gondoltam hátha van már azóta valami új. Sajnálom :( elég nagy szemétség volt...

Nektek meg jobbulást! Kúráld magatokat. És rég láttam képeket a csajokról :)

Esztó
Kép
sz.eszter

zili,sztem se fogta igazan fel,csak ez a lecsuszas bejon neki :lol: de az elobb fejjel akart menni. aztan meg letettem.. es elaludt 8)

hat Almitol kivagyok, azok a szemek :D

Netti
Kép
maumau

Esztókám
Álmi olyan mint az anyja. Nem olyan dundi, ha nem olyan szép. :lol:
Már hiányoltunk. Meggyógyultál?
Készülj lassan 6 hósak leszünk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára incike 2009.11.10 14:05-kor.

Kép
Kép
incike

Sziasztok!

Anita! Köszi a jókívánságokat. :) Eléggé bénák voltak a szüleim, mert 9-én van a szülinapom, 10-én meg a névnapom. :lol:

Tegnap szülinapom tiszteletére Babóka egész nap ordított, aztán este 10-kor elkezdett szörcsögni. Éjjel is szörcsögött, csak az tartott vissza a porszívózástól, hogy még sosem használtam az orrszívót. Éjjel a gyerek egy sima pelenkacserénél is ordít, hát még ha szívni kezdtem volna az orrát. :? Ma egész nap szörcsögött, küszködtünk az orrszívással. Biztosan nem csinálom elég jól, mert szívás után is szörcsög, még ha ki is jött egy adag, akkor is. Volt itthon Otrivin izotóniás oldat, azt használtam, még a kórházban adták mintának. Ki kellene menni venni Sterimart, vagy valamit, de esik.

Azon gondolkodtam, hogy biztosan az Expón vagy a Bkv-n összeszedett valami vírust, de aztán olvastam, hogy a fogzástól is lehet. Nálunk sem jön ki semmi csúnya cucc, csak átlátszó takony, kap levegőt is, csak tüsszög és szörcsög. A fogát már csak egy vékony hártyika tartja, remélem, most már tényleg kijön.

Nagyon ügyesek a babák, hogy beindult mindenki! :)

Mozza: Drukkolok a férjednek!

Dóri: Ha valaki, akkor te el tudnád végezni az orvosit szerintem. Az útunk egyébként nagyon egyszerű volt Szofihoz, kb. 100 m-re van a 86-os busz megállója, ami ott tesz le. :D

Zsuzska: Üdv. itt!

Szofi: Az én anyósom nem jön segíteni, mindent én csinálok. Így sem egyszerűbb.

Kutyfüle: Majd számolj be, mi volt a nőgyógyásznál.

Eszter: Én is utálom a céklát, megvettem Babókának, de nem bírom rávenni magam, hogy megfőzzem. :D

Na, sírás van, mennem kell.
Réka

rekap

Réka
Utólag is Happy Birthday.
Kép

Kép
Kép
incike

fiu next overall:
http://www.teszvesz.hu/item813185143_ne ... iunak.html
hatha vkit erdekel :D

Netti
Kép
maumau

Réka,
BOLDOGSÁGOS SZÜLI - ÉS NÉVNAPOT!
Hát tényleg nem jó, hogy egymás után van :) Réka nap nincs máskor?
Örülök, hogy nem csak én állok hadilábon a céklával :) már már szeretem a banánt a céklához képest :D

Incike,
köszi a hiányolást :)
igen igen, mindjárt félévesek a srácok, hihetetlen :) Emlékszem amikor az őrzőben voltam már, és Reni írta, hogy Te is mész szülni :)
nagyjából jobban vagyok, sőt, mérföldekkel jobb. Meggyógyitom saját magam :)
Tegnap volt a Jóban Rosszban- ban (de hülyén néz igy ki), hogy ha egy nőt elnyom a párja, akkor felső léguti betegsége van. Gyorsan mondtam is Zolinak hogy elnyom és miatta vagyok beteg :)

Esztó
Kép
sz.eszter

Sziasztok,

A tegnap el felejtettem irni hogy a babás képek tündériek mind mind.

Bogi édes a nagy szemeivel.
Léna, pedig csini mint mindig.
Izus annyira koncentrál zabálni való.
Fruzsi pedig nem semmi ösze kéne hozni Csongival na meg Lilkót is.
Álmi, pedig zabálnivaló mint mindig nagyon jó lett ez a cékla evős kép jól ál neki a piros szin :))

Mozza, férjednek drukk semmi komoly ne legyen.

Niki, neked pedig nyugi ne idegeskedj mert az nem jó senkinek sem!

Most alszanak mind a ketten tehát csend van.Árminnak nagyon érződik már az a fogacska, bújjon már ki.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad

Réka!Boldog szüli és Névnapot!!!!!!
Álmi csodaszép Esztó!De hát ezt Te is tudod! :wink:
Hű de elaludtam. Még jó, hogy Dani telefonált és felébresztett.Megyek is készítem a manó ebédet.Aztán :arrow: tanulás. Nem állok jól.
És Te Eszto?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Nikii, nyugi, rengeteg időd van még!
És hidd el, minden tételhez elég alényeg, kb 10 mondat, nem hagynak többet elmondani!
Vendég

Niki,
hát én se túl jól...ma vhogy nem megy. Irom a beadandót, de vhogy a mondatokat nem tudom értelmesre összehozni...és még annyi mindent kéne tanulnom ma...valszám, log, controlling...wáááááááá

Esztó
Kép
sz.eszter

Réka BOLDOG SZÜLI és NÉVNAPOT!!!

Ja akartam irni aki esetleg nem tud kicsinyiteni nekem is el lehet küldeni a képet és szivesen megcsinálom az avatarnak.
De a photoscape programmal mindent lehet és nem bonyolult montázst is meg akármit.
A cimem itt alol van.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad

S.O.S.! 38,5 a lázam, jelenleg felfelé halad, nem tudom mit csináljak! Nem akarok sok lázcsillapítót szedni, napi 1-et engedélyeztem magamnak, azt is este. Vehetek be most még 1-et? Zili esetleg te tudsz segíteni? Fürdésen túl vagyok.

Kép
Kép
g_reny

Réka! Boldog név- és szülinapot!

Kép
Kép
g_reny

Reni
Hívd fel a dokidat vagy valamelyik helyettesét kérd és mond el mi a helyzet(szoptatsz, stb.) mit vehetsz be lázlehúzónak.

:arrow: Benji felkelt és sír.

Kép
Kép
incike

Jaj, de jó képek kerültek fel ide, meg a blogba! Álmos csodaszép azokkal a gyönyörű pillás szemeivel! Csani is mintha napról napra csak egyre szebb lenne! Boró meg nagyon ügyes! Izus egyre szőkébb, nem??? Annyira édes az utolsó képen!

Képzeljétek, újabb fokozatot ugrottam! :lol: Ismét teljesítménytúráztam anyukámmal és két gyerekkel, a kis édes Skodánkkal az Üllői turiba. Bakker, a Hádával szemben van egy parkoló. Én kis naiv bekanyarodtam, hogy majd odaparkolok. Aha. Egy szem hely nem volt, de én meg olyan ügyesen bekanyarodtam egy zsákutcába, két oldalt parkoló kocsikkal, hogy csak na. MEgálltam, ránéztem anyumra és közöltem, hogy én innen nem tudok kijönni. Anyukám ugye nem vezet, csak annyit mondott, hogy menjünk ki úgy, ahogy bejöttünk. :lol: De végülis mégis megfordultam és kijöttem, és nem törtem meg egyetlen kocsit sem! Aztán viszont egy kilóméterre parkoltam le a Hádától, úgyhoyg az esőben jó nagyot sétáltunk. De akárhogy is, de MEGÉRTE! Ugyanis turbóban turiztam magamnak egy fekete kabátot a temetésre és 3 gatyót. KÉt szépet, meg egy kordot.
Kérdés: a szép gatyók közül az egyikre az vagyon írva, hogy professional dry cleaning vagy mi (most lehet rosszul idézem :oops: ). Meg a kabát is only dry clean. De a fene adja tisztítóba sok pénzért. Most mit csináljak? Ha kézzel kimosogatom, akkor tönkre vágom őket??? Muszáj valamit csinálni velük, mert tüsszögök tőlük. Nyilván tele vannak poratkával. :roll:

Kép
Kép
tinu

Hú Reni sajnálom hát nekem semmi őtletem nincs mit lehet ilyenkor.

Teszek fel én is pár képet ha nem bánjátok.
Koncentrálás nyálcsorgatós
Kép
Kép
CSábos nézés
Kép
És akkor egy Jázminosat is már.
Bár nem túl előnyős kép
Kép

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad

Reni: szerintem vedd be a lázcsillapítót! És hűtőfürdőzz még!

Kép
Kép
tinu

Reny, Algopyrint lehet a szoptatás alatt nyugodtan,naponta többet is de tényleg menj dokihoz, eldönti h vírus vagy baci, adhat olyan antibiotikumot is, amit szintén lehet szoptatás alatt.

Kép
Kép
zili

Hát bocsi túl nagyok lettek.
Tinu, most már profi vagy vezetésben.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad

Ármin is cukker!

Reny, hűtőfürdő+Algonál jobb ötletem nincs. Te vagy a gyerekekkel?

Kép

Kép
adraci

Reny, hívd fel az orvost! de amúgy még egy algopiryn meget szerintem, azt én is úgy tudom, hogy szabad bevenni!!

Álmi, istenem, olyan szép fiú! Még ha egymás mellé beállítanánk őket az egyforma etetőszékbe! :D

Köszönöm a dícséreteket!

Izusra akartam mondani, hogy egyre kismacásabb! Nagyon kacéran néz az utolsó képen!

Ármin is hogy tud mosolyogni!

netti, videzd már le Boró produkcióját!

Tinu, nagyon király vagy, csak így tovább!

Gyöngyi, basszus majdnem rádlicitáltam az overálnál, annyira elfelejtettem már a művészneved! :lol: Honnan ered amúgy?

Adraci, majd valami talin akkor nyomulhatunk egyformában AM-mel! :D Kaptuk különben ezt a felsőt, de nagyon szeretem az anyagát, és szerintem a színe is tök tutin áll Csaninak!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Tinu :shock: :lol:
Én nem mosnám ki a csak tisztítható cuccokat! :roll:

Kép

Kép
adraci

Szofi, OK! Hiába; a Tesco az Tesco! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
adraci

Csinaltam videot a nezelodeserol a kanapen,de csak telos es azon csak nezelodik hatrafele a terden, olyan mintha kitekeredne :shock: varom Gabit h csinaljon normalis videot :D

Netti
Kép
maumau

Adri: épp most gondoltam ki, hogy azt fogom csinálni, hogy beteszem a mélyhűtőbe a nadrágot (állítólag az atkák nem bírják a hideget) és utána kikefélem szépen. Nem koszos, csak tüsszögök tőle. A kabátot pedig csak kikefélem, meg kirázogatom. Hátha jobb lesz utána a helyzet. :roll:

Árminnak barna a szeme? Jázminé meg kék? Jól leosztották. :) Nálunk is így volt az öcsémmel.

Kép
Kép
tinu

Tinu, atkátlanítási tipp:fagyaszd le. Komolyan, be a kabátot a fagyasztóba, azt sem bírják az atkák.Utána porszívózd ki.A végén meg textilfrissítő spray, vagy vasalóvíz(kokkolinó, körtés)porlasztó-spriciniből rá, hogy ne legyen turiszaga.

Ági, milyen nagy már Ármin.
Reka, sok boldogságot!

Kép
Kép
zili

Hehe, egyszerre írtuk ugyanazt :D :D

Kép
Kép
zili

Tegnap este Rubophent vettem be, mert az Algo után nemhogy lejjebb, feljebb ment a lázam. :? Szóval Rubophent akarnék bevenni. Doki ma délelött volt, holnap délután lesz, de ha egyedül leszek, akkor nem tudok lemenni. Mindjárt itthon a férjem, hoz nekem a Mekiből kaját. :)

Kép
Kép
g_reny

Izgulok, mi lehet mozza férjével?

Kép
Kép
g_reny

Reni: de nem az Algótól ment feljebb! :lol: Anélkül még feljebb ment volna. Vedd be azt az Algopyrint MOST! :wink: Ügyeletet kihívni hülyeség? Vagy csak haldoklás esetén szokás? :roll:

Zili: köszi a tippeket!!! Vasalóvíz, még életemben nem hallottam róla. Látszik, mennyire nem vagyok háziasszony. :lol:

Kép
Kép
tinu

Bakker ezt az atkafagyasztást még nem hallottam! :shock: :D
Tinu, allergiás vagy a poratkára?

Reni, mondd meg a férjednek, hogy legközelebb inkább húslevest főzzön, ha beteg vagy! :lol:

Kép

Kép
adraci

Tinu: született feleség! :lol:

Kép

Kép
adraci

Jaj Ármin alszik és köhög közben csúnya ugatósan...hát ettől féelek Jázmin sokata szenvedett picinek mindig aszmatikus légcsőhurutja volt, pont igy kezdődőtt mindig sokat voltunk korházban.És Árminnál is egy hónap alatt ez a második lesz már.De miőrt csak mikor alszik köhög?

Tinu, a kép lehet nem adja ugy visza inkább olyan zőldes a szeme neki, hát igen el osztották.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?