Új privát üzeneted érkezett!

Kata már az én Blankámra se mennek a voksok sajnos...pedig az aláírásomban is bent van a link... :cry: :cry: Szavazol rá??? :roll: Én is megyek kattintok Kevinre! :wink:

Kép

Kép
mezsó

nem tudja megnyitni a picibabát a netem... :shock: :shock: Majd próbálom,és ha sikerül akkor kattintok Kevinre!!

Kép

Kép
mezsó

Mezso:persze szavazok

000kata

Mezso: szavaztam :lol:

Éviről tud valaki valamit????????

000kata

Kata: köszi!!! :wink: Én passz hogy miért nem jön be nekem a picibaba,ha esetleg egyszercsak bejön akkor kattintok Kevinre eskü!!!!Én Évinek ma 17.15-kor küldtem sms-t,amit megkapott mert visszajött a visszaigazolás,és NEM VÁLASZOLT!!!//Remélem azért mert szül,és jobb dolga van az sms írásától!!!!! :wink: //

Kép

Kép
mezsó

Most látom,hogy tegnap volt 7 hós Kevin!!!!Boldog hófordulót neki!! :wink:

Kép

Kép
mezsó

Húúú anyám...belegondoltam hogy ha Évi esetleg már vajúdott 17.15-kor azóta meg is szülhetett már!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Az 5 óra hosszája volt!Blankát én 6óra alatt szültem! :wink: Jajjj remélem jön valami híre!!

Kép

Kép
mezsó

Mezsó: köszönjük :lol:

Jelentkezhetne Évi.Drukkolok neki nagyon!!!!!!

000kata

Kata én még mindig nem kaptam Évitől sms-t...Már aggódunk rendesen a csajokkal!!!!! :shock: :shock: :shock: Te nem ismered Évit kicsit közelebbről mint mi?Mintha ez rémlene... :oops: Mert ha igen,akkor nem hívnád fel?Mert ez hogy válasz nélkül hagyta az sms-em ez furi...nagyon furi...

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!

Hoztam hírt Éviről!!!!Bocsi tegnap este már 0 energiám volt jönni és beírni... :oops: Persze ha Domi már idekint lenne akkor utolsó erőmmel is jöttem volna és írtam volna nektek!De nem...
"Nincsen semmi,azért nem is írok.:-( nem engednek haza már csak a babával.Jóslóim vannak egyre többször,de az nem elég hogy a méhszáj nyiljon.Ha nem jön Domi 21-ig kapok oxitocint.Eléggé kivagyok.:-( már csak akkor szeretnék írni ha Domi megvan,és akkor is csak neked!Nem tudok,/és nem is akarok/annyi embernek sms-t írni.Remélem mindenki megérti és nem haragszik érte.Puszilok mindenkit és köszönöm hogy gondoltok ránk!!"

Kép

Kép
mezsó

Kata: én próbálnék Kevinre szavazni,mert bejön a picibaba nekem,csak ha a linkedre kattintok akkor nem hoz be semmit,úgyhogy a címmel nem stimmel valami.Viszont Kevint sem találom a sok lurkó között.Mi is a vezetékneve?

Kép

Kép
mezsó

Anyja fia! :lol:

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida ez igen!!! :D :wink: Édes pofi!!Főleg amilyen mini Noel azon a hatalmas járgányon!!!!Ki motorozik a családban?Csak nem te? :wink:

Kép

Kép
mezsó

Én, de a második képen lévő moci nem az enyém. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Tyűűű te ilyen motoros lányka vagy? 8) :wink: Ejjha!!Második képen lévő motor nem a tiéd?Mert amelyik az elsőn van,az igen? :shock: 8)

Kép

Kép
mezsó

Aida:nagyn jok a képek.Hogy vagytok?

Mezso: Somogyi a vezetéknevünk

000kata

Mezso:ment a szavazat. :lol:

000kata

Kata: köszönjük a szavazatot! :wink: Én is kattintottam!!! :wink:

Kép

Kép
mezsó

Mezso:köszike :lol: Hogy van Blanka?

000kata

Nincs mit!!Köszi jól van Blanka,ma hívtam Szegedet és szerencsére negatív lett a múlt héten leadott pisi tenyésztése!Most én izgulhatok holnap lesz végbéltükrözésem.... :shock: :shock: Majd drukkolj!!Délben ittam meg a hashajtó folyadék első felét,és már 6x fordultam a WC-n... :? Már jószerivel csak víz jön ki... :oops: :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

Kép

Kép
mezsó

Mezso: örülök,hogy jó lett a lelete Blankának.Drukkolok holnap nagyon.Te szegény :? :cry: majd gyere hogy mi volt

000kata

Aida!
Huuu,mekkora moci!Nagyon édik vagytok rajta :wink: Én se tudtam h ilyen "vad motoros" vagy :lol:

Nekem meg van egy kis arcüreg gyulladásom,de ma talán már jobb picit.Doki mondta h inkább szoptassak,nem ad gyógyszert.Mondtam h én is így gondoltam,kibírom gyógyszer nélkül is!Gőzölök kamillával,aztán csak jobb lesz!

Iza egy angyal!Voltunk esküvőn 6án,végig bírta!Aludt a drágám a buli közepén! :shock: Aztán már mi lettünk fáraqdtak...hajnali 1kor mentünk haza!
Aztán szépen tartjuk a fejünket is!Meg véletlenül átfordultunk hasról hátra :lol:
Ma éjjel meg nem kelt enni...én vettem már ki negyed 6kor,mert a cicim nem bírta,pedig 3kor lefejtem az egyiket,meg a másiknak az elejét....

Mindenről képek és beszámoló hosszabban a blogomban!!! :wink:

annus11

Így tartjuk a fejünket!

Kép
Kép
Kép

annus11

Megszületett Milán ma negyed 9kor!!!!3500g,56cm!Mindketten jól vannak!!!!

Gratulálok!!!!!

annus11

[color=red]]Gratulálok Pici Milánhoz.Jó egészséget és jok tejcsit!!![/color]

Annus: nagyon édes és ügyes Izus :lol:

000kata

miért nem rakja a szint?nem ugy kell hogy kijelölöd és vlasztasz szint???

000kata

GRATULÁLOK A PICI MILÁNHOZ!

Kata. nem tudom, hogy csináltad, de valamiért oda került egy oda nem illő karakter és azért nem értelmezte az oldal a "kódot" és nem rakta ki a színt.

[color=red]]Gratulálok Pici Milánhoz.Jó egészséget és jok tejcsit!!!

Kijelöltem vastaggal az oda nem illő karaktert.. Vagy hibás az oldal (bár én most kipróbáltam nekem működik) és azért került oda vagy vhogy Te írtad be. Mindenesetre akármiért is, amiatt nem lett színes.

Egyéb iránt jól vagyunk, Noel is jól van. :) Meleg van, de amúgy minden rendben!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Jaj, Mezsó, Te holnap mész végbéltükrözésre? Le vagyok maradva... :oops: Miért kell? Nekem 2007-ben volt, de jajj Istenem fúj. A legszörnyűbb sztem a hashajtó cucc előtte..... Ááá.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Annus, Iza zabálnivaló és ügyi! Mutattam anyumnak, gratulál hozzá ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

sziasztok!
Annus: Nagyon szép, és ÜGYES Iza baba!!!!!!
Gratulálok Kriszpinek, ha beszéltek vele! De jó neki.... :D
Évivel mi van?? Lemaradtam a szülésről vagy még nem szült meg??

Mi meg vagyunk a kicsi fiammal.. Igaz, nagyon nehéz már nekem.. De sebaj.. A lényeg hogy nővekedjen.
Tegnap bevizesedett a bal lábam.. Hát roppant gyönyörű volt.... :oops:
Ráadásul, most már tényleg nemtom mikor szülök, mert uh szerint a korának megfelelő 33hetes, viszont a védőnő a legutobbi adatok szerint arra gyanakszik, hogy már a 35hétnél járunk...

KépKép

Viki
viki23

Aida: köszi a segitséget.Raksz még képet Noliról?Sikerült lakást találni:?és bölcsit?

Viki:Évi már kórházba van de még nem szült.

000kata

Mezsónak ma vana végbéltükrözés...a kúp már megtette hatását,adnak neki fájdalom csillapítót vagy mit,így talán nem lesz olyan szar neki....

Köszönjük Izus nevében :wink:

Éviről még nincs hír...majd ír ha megszületett a fiúcska :wink:

annus11

gratulálok Milánhoz.
szép nagy baba :) remélem gyorsan meglett:)

Aida
Noel hihetetlen formás baba,te meg nagyon nagyon vékony vagy.olvastam a blogodAT.sajnálom a párodat,hogy iylen:(

Annus
nagyon szép Iza :) és ügyes :) kis nyugodt,kiegyensulyozott manóka

Viki
vizesedés?ha nagyon vizesedsz akkor azért egy vérnyomás mérés nem árt.nem szédülsz?vagy ilyesmi?

ja Mezsó ma van tükrözésen
Vendég

Most ment el a védőnő! Nagyon ari! Egy csomo mindent kérdezet! :D
Na megyek csinálom a fiam szobáját :roll:

KépKép

Viki
viki23

[quote="lekri"]A írta:lekriida
Noel hihetetlen formás baba,te meg nagyon nagyon vékony vagy.olvastam a blogodAT.sajnálom a párodat,hogy ilyen:(

Vékony? :lol: Pedig azon a képen még 8 kilóval több volt rajtam, mint most. ;) Akkor még nem tette tönkre senki az életem, nem tapostak át rajtam... De azért kezdem kiheverni, hátha visszajönnek a kilók. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Hogy felpörgött hirtelen itt az élet! :wink: De jó! :D

KRISZPIRINEK GRATULA!!!

aida: ma voltam tükrözésen...köszi kérdésed,azért volt rá szükség mert gyakorlatilag Blanka születése óta sűrűn váltakoznak nálam a hasmenéses,székrekedéses időszakok,májusi hónapban pedig tetőzött ez az egész,akkor már szinte semmit nem bírtam enni,mert vagy totálisan székrekedésem volt,vagy vízszerű hasmenés...Volt teljes vérképem,ez nem mutatott semmit sem,vizeletvizsgálat ez sem mutatott semmit sem,és ezért kellett a tükrözés is.A hashajtó folyadékot ne is mondd... :shock: :shock: :? :? :? :? :? UNDORÍTÓ!!!!!!!! :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? a legrosszabb ellenségemnek sem kívánom azt az ízvilágot... :? Na és akkor ha már így belemélyedtem.Kértem végül érzéstelenítő bódító injekciót,és így tényleg alig fájt a vizsgálat.Viszont utána írtó rosszul lettem...Először egy kis helyiségbe lefekhettem pihenni,ott aludtam is keveset,aztán mikor már felkeltettek és el kellett indulni majdnem az S.B.O-n kötöttem ki,mert szédültem igen erősen,lesápadtam,görcsöltem,hányingerem volt,aztán hánytam is egyet... :? :? :? Szóval végül nagy nehezen hazakeveredtem,tesóm az ajtóig kísért...nagyjából jobban vagyok,most ennem és innom kellene,de valahogy nem nagyon kívánom.1babapiskóta és pár szál ropi van bennem,meg egy 1.5literes víz fele és ennyi.Hasam még mindig rettenetesen puffad és csavarog...Borzasztó.Eddig ülni nem tudtam,mostmár elég jól megy.Valamit javult a helyzet úgy tűnik... :roll: Bocs hosszú lett... :oops:

Viki: neked sincs már sok hátra!! :wink: Vizesedéssel vigyázz!!Jobb lett már?Már nem vizes?

Kép

Kép
mezsó

Mezso:örülök hogy túl vagy rajta.Mikor lesz eredmény?vagy rögtön mondták?Remélem hamar jobban leszel.

000kata

Kata: hát én is örülök,hogy túl vagyok rajta... :D Remélem hogy jobban leszek,mert ez így nagyon nem jó...De ez a vizsgálat utózöngéje...Azt már egyből mondták,hogy így a vizsgálat alatt a belek falán nem látszódott semmi eltérés(illetve néhány 1-2mm-es polip igen),de a biopszia amit a biztonság kedvéért vettek annak 2-3 hét múlva lesz csak eredménye... :roll:

Kép

Kép
mezsó

Mezsó, sajnálom, hogy ilyen utódolgok vannak :? nekem szerencsére utána az égvilágon semmi gondom nem volt. Remélem hamar jobban leszel és az eredménnyel minden rendben lesz!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Már valamelyest jobban vagyok,de görcsök még vannak rendesen.Legalább már 1 Danone vaniliás tejberizst meg bírtam jóízűen enni,meg vetettem rostos őszilevet apával mert úgy éreztem az legurulna gond nélkül,mert a vízből már csömöröm van.Most hül az őszilé a hűtőben mert hidegen kívánom. :wink: Tropicana márkájú... 8) Te anno nem kaptál érzéstelenítést/bódítást?Mert én amiatt vagyok rosszul... :roll: Annak a hatása ez az állapot főleg...

Kép

Kép
mezsó

Mezsó, de én is kaptam.. Anélkül nem is mentem volna bele...:? De szerencsére tényleg nem lett semmilyen utóhatás. Hál'Istennek.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Na engem kiütött totál...De én sem vállaltam volna nélküle.De most hogy tudom vele is eléggé car,ha kell még ebben az életben tükrözés tuti akkoris kérek.Amúgy nővérem mesélte,hogy már ő is kapott ilyen szert visszér műtét előtt,ez a Dormicum nevű egyébként amit nekem adtak.És tesóm mesélte hogy rá annyira nem hatott,hogy lefolyt az infúziós üvegcséje műtét előtt,kivitte a nővérkéknek hogy cseréljék ki. :lol: :lol: Ők meg csak pislogtak hogy hogy így ugrál. :shock: :lol: Hát én is örültem délután hogy élek,és még mindig azért vannak görcsök rendesen.De legalább a kábaság már megszünt,meg már érzem hogy kezd visszatérni belém az életerő,meg az energia. :) Kíváncsi vagyok a görcsök majd mikorra múlnak el??Gondolom míg van bent levegő felesleg addig tart... :roll:
Neked a hasmenés amit az a szer csinált,az magától elmúlt?Vagy kellett diétázni miatta?Mert azért a hasmenés is maradt még... :? Noel baba nagyon édes az új avatarodon! :wink:

Kép

Kép
mezsó

Köszi a dícséretet Noli nevében! ;)
A hasmenés megszűnt magától szerencsére, még diétám sem volt miatta. Úgy néz ki én egyszerűen megúsztam. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

A család legifjabb informatikusa :lol: Megint csak azt tudom mondani, mint a motoros képeknél.. Anyja fia :D

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

De édesen vigyorog Noli baba!!!Nagyon megy neki ez a billentyűzés! :wink:

Kép

Kép
mezsó

Na itt!
Iza hajnalban tüsszögött ,köhögött picit és szörcsögött az orra.....Felhívtam reggel a védőnőt h mi tévő legyek.Mondta h mit vegyek,meg megbeszéltük h szeretném azért ha megnézné a doki!
Most jutottam a reggeliig......Eddig Izával voltam elfoglalva!
Lementem a gyógyszertárba,vettem Stérimart.Ez vmi sóoldat,van külön babyknek h kisebb adagot spricceljen....hát aki ezt kitalálta egy idióta volt,de hogy nem adott be ilyet pici babának az tuti! :evil: Olyan nehezen sikerült spriccelnem,mert h spriccel....és szerintem nem is kis adagot.(kipróbáltam magamon is....még így is félig olyan lettem.És tök nehezen lehet megnyomni is,meg elhajlik ááááá,szóval szar az adagoló...mért nem volt jó a sima cseppentős :roll:
Vettem egy kis elektromos orrszívót is,Izusnak nagyon tetszik!Szerencsére imádja!Van porszívós is,jó is a porszívónkhoz...de inkább nem azt vettem elő.Amúgy csak picit szívott ki,nincs eldugulva neki,csak picike takony van benne.És csak nagyon ritkán köhög,és nem csúnyán.Láza nincs,enni eszik,aludni alszik,mosolyog.Szóval remélem semmi nagy baj.De inkább jöjjön ki feleslegesen a doki,mint egyszer ne jöjjön mikor meg kéne!Levihettem volna este(6-8) a rendelésre,de bizti nem örültek volna ha ott krákogok.Szerencsére ma jár körbe a dokinő!!!Így inkább jön!
De én már halálra aggódtam magam.Nem vagyok egy sírós(akkor se sírtam mikor Izus született és megfoghattam)de most sítam :( Kezemben a gyerek,aki kicsit szipog én meg mondogatom neki h ne haragudjon h elkapta tőlem :( Buta anya :roll: :wink: Mi lesz itt ha mondjuk bárányhimlős lesz :shock: Na nem is gondolok ilyenre mert mindjárt sírok :lol: :lol:

Na vége az offnak :wink:

ja felavattuk az új mosható pelust!Eddig minden oké!Ma és holnap tesztelem,ha beválik akkor veszek még belőle,mert egyenlőre csak 5dbot vettem!Majd lefotózom,naygon csini benne!Szép szinesek is :wink:

annus11

Noli az előbb kitámasztva ült a kiságyba és játszott. Egyszer csak azt látom, hogy előrehajol egy játékért és felül szép egyenesen. Támaszték nélkül. :) Csücsült vagy fél percig. Szépen, egyenes háttal. Barátnőm kislánya is ült, de ő csak így nyaklott előre meg oldalra.. Noli szépen csücsült most! :D Büszke vagyok a nagyfiamra! :lol:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!
Hát minden nap estére bevizesedik a lábam.
Ma ügy görcsöltem, hogy tök megijedtem , hogy ki akar bújjni a kisfiam.
Ja Lekri kösz az infokat :D
Szóval rögtön lefeküdtem, pihentünk a babummal, mert hát rolam tudni kell , hogy nem szeretek pihenni, folyton jövök-megyek, pörgök...
Szóval, ma egy kicsit megijedtem, dehát nincs sok hátra tényleg, úgyhogy erre is fel kell ám készülnöm... :lol:

KépKép

Viki
viki23

annus: sajnálom hogy Izus picit mégiscsak megfázott!!! :cry: Jobbulást neki!!!

aida: gratula Noli babának az ücsörgéshez! :wink:

Viki: te pedig pihizz!!!Ilyenkor azt kell már! :wink: Látom 34hetesek vagytok már!Gratula! :)

Kép

Kép
mezsó

Köszi Mezsó!
:)

KépKép

Viki
viki23

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?