Na itt!
Iza hajnalban tüsszögött ,köhögött picit és szörcsögött az orra.....Felhívtam reggel a védőnőt h mi tévő legyek.Mondta h mit vegyek,meg megbeszéltük h szeretném azért ha megnézné a doki!
Most jutottam a reggeliig......Eddig Izával voltam elfoglalva!
Lementem a gyógyszertárba,vettem Stérimart.Ez vmi sóoldat,van külön babyknek h kisebb adagot spricceljen....hát aki ezt kitalálta egy idióta volt,de hogy nem adott be ilyet pici babának az tuti!
Olyan nehezen sikerült spriccelnem,mert h spriccel....és szerintem nem is kis adagot.(kipróbáltam magamon is....még így is félig olyan lettem.És tök nehezen lehet megnyomni is,meg elhajlik ááááá,szóval szar az adagoló...mért nem volt jó a sima cseppentős
Vettem egy kis elektromos orrszívót is,Izusnak nagyon tetszik!Szerencsére imádja!Van porszívós is,jó is a porszívónkhoz...de inkább nem azt vettem elő.Amúgy csak picit szívott ki,nincs eldugulva neki,csak picike takony van benne.És csak nagyon ritkán köhög,és nem csúnyán.Láza nincs,enni eszik,aludni alszik,mosolyog.Szóval remélem semmi nagy baj.De inkább jöjjön ki feleslegesen a doki,mint egyszer ne jöjjön mikor meg kéne!Levihettem volna este(6-8) a rendelésre,de bizti nem örültek volna ha ott krákogok.Szerencsére ma jár körbe a dokinő!!!Így inkább jön!
De én már halálra aggódtam magam.Nem vagyok egy sírós(akkor se sírtam mikor Izus született és megfoghattam)de most sítam
Kezemben a gyerek,aki kicsit szipog én meg mondogatom neki h ne haragudjon h elkapta tőlem
Buta anya
Mi lesz itt ha mondjuk bárányhimlős lesz
Na nem is gondolok ilyenre mert mindjárt sírok
Na vége az offnak
ja felavattuk az új mosható pelust!Eddig minden oké!Ma és holnap tesztelem,ha beválik akkor veszek még belőle,mert egyenlőre csak 5dbot vettem!Majd lefotózom,naygon csini benne!Szép szinesek is