Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bocs a késői beköszönőért, mi is f9 körül értünk haza, mert még usziban voltunk.
A mi kis manónk elég érdekeset produkált a mai UH-n. Eddig mindig fent volt a feje, most sikerült úgy fordulnia (ma reggelre), hogy a feje egészen lent volt, a medencecsontomnál. Úgy befúrta magát oda, és a két kezével takargatta magát, hogy alig láttuk a pofiját. Aztán nagyon nekikészült egy bukfencnek, vagyis próbálkozott átfordulni, a kis lábaival meg csak úgy taposott a méhfalon, de mindig lecsúszott a lába. Pedig nagyon drukkoltunk neki! Majd' meg zabáltam, olyan kis édes volt, ahogy próbálkozott...
Aztán egy idő után elfáradt, lemondott a fordulásról, kényelembe helyezkedett, és alaludt. Na a nagy ficergésnek köszönhetően legalább meg tudtuk utána nézni az arcát.
Nagyon szép kis lábai, combjai, feneke van, a szonográfus hölgy teljesen odáig volt meg vissza. Szó szó, tényleg kis formásnak tűnt.

Ja, és ez a hölgy is azt mondta, hogy nem lát semmit a lába között, úgyhogy kislány. A beterpesztés is elmaradt, de 2D-vel megnézte a hölgy, és azt mondta kislány.

A mai nap feladatának tűztük ki a névválasztást, de még nem jutottunk dűlőre, így csak annyi kerüljön bele a táblázatba, hogy kislány. Nevek, amik még partiban vannak: Maja, Fruzsi, Eszter, Edina, Evelin, meg még egy jó pár. Csak a választás nehéz....

Na ha sikerül, rekok fel képet is!
Kép lábikák Kép pofika

panna1

Azt hiszem most megyek aludni, mert holnap korán kelünk, mert megyünk Kanizsára. Valószínűleg vasárnap benézek.
Addig is Kellemes Ünnepeket kívánok nektek!!

panna1

Binyek,
Én a helyedben felhívnám a dokimat, biztos ami biztos. Végülis hozzá jársz, nem kevés pénzt fizetsz neki, nézzen ő meg. Zalánnal nekem is kényelmetlen volt, ha hívtam vmiért, de neki meg ez a dolga. Én nem szívesen engedem meg, hogy más vizsgáljon, az enyémnek aranykeze van :D Ha jól emlékszem a 20. hétig még össze is tudják varrni a méhszájat, vagy most hülyeséget írtam?

Panna,
Gratula :D A mi babánk úgy aludt az uh alatt mint a mormota, úgy kellett megbökdösni :D

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok!

Kellemes húsvéti ünnepeket Mindenkinek és ennél szebb időt, mint ami most van!

Frissített táblázat!
12-10 a fiúk javára :P

szuszu

Szuszu, én nem látom a linket ;-)

yuyu79

Lei írta, hogy 95 centi a haskörfogata... Most megmértem, az enyém is kb annyi. Tök fura, 1 -2 hónapja még 85 volt... észre se vettem, hogy ennyit nőtt :-)

yuyu79

Sziasztok!

Mindenkinek Nagyon Kellemes Húsvétot Kívánok!!!

Tegnap volt nálunk nagy ijedség, együtt voltam a párommal és elkezdtem tőle vérezni. Nagyon féltem, hogy baj lesz, rohantunk a kórházba, de szerencsére semmi gond. Okulásul írom le, mert ez bárkivel előfordulhat, és nem bántam volna, ha szólnak előre, hogy van ilyen. Szóval a méhszáj ilyenkor nagyon sérülékeny és vérbő, akár egy sima vizsgálattól is elkezdhet vérezni. Nem kell izgulni amíg nincsenek görcsök. Úgyhogy óvatosak legyetek és ne kapjatok frászt, ha mégis véreznétek, meg kell nézetni, de sajnos gyakran van ez, remélem ezzel az infóval sikerül megelőznöm egy pár nagyon rossz percet nektek!

Nagyon jó pihenést és szép hétvégét mindenkinek!!

Ági

KépKép
columbine

Hoppá, lehet, hogy reggel még nem voltam magamnál :oops: . Mondjuk 3-kor feküdtem le, mert koncerten voltunk. Most pedig már Keszthelyen vagyunk húsvétozni a férjem szüleinél, a tábla pedig az otthoni gépen van. Sebaj, a lényeget leírtam, hogy hogy állunk a nemek arányával. Hétfő este felrakom a táblát is. Bocs.

szuszu

Nem baj, Szuszu, jó húsvétozást!!! A tábla ráér!!

Nekem is jó a tali április elején, ha minden igaz, talán a párom fel tud vinni (remélem)...

Mindenkinek jó csokinyuszievést ;-)

yuyu79

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!!!!!
Marcsi :) :) :)
Vendég

Gabi! Nagyon szorítunk Neked/Nektek!

Columbine, úgy látszik, akkor már nem emlékeztél az én egyik korábbi írásomra. Nálunk ugyanez volt, itthon is tartottak 1 hét betegállományba, de szerencsére nagyobb volt a füstje, mint a lángja ;)
Tudom sajnos, hogy mit érezhettél, mert a legkevesebb az a bűntudat, amit akkor éreztem, mikor megláttam, hogy vérezni kezdtem, hogy egy kis szex miatt kockáztatom a babánk egészségét, mert ugye először én sem tudtam, hogy ez teljesen "természetes"...
De a lényeg, hogy minden a legnagyobb rendben! ;)

Kellemes ünnepeket lányok, és jó pihenést a hosszú hétvégére!

sophie27

Szia Zsófi!

Emlékeztem, hogy ti is így jártatok, de akkor hirtelen, teljesen bepánikoltam. És kicsit pipa is vagyok, mert ezt tényleg senki nem mondta, egyedül a te írásodból hallottam, hogy lehetséges ilyesmi. Pedig nem voltunk se durvák, semmi, teljesen "átlagos" együttlét volt, és ehhez képest nagyon elkezdtem vérezni. De a lényeg, hogy most már minden ok, és semmi baj nem lett belőle. Ahogy mondod, nagy füst kis lánggal :)

Mindenkinek sok locsolót :)

KépKép
columbine

Ági, hát igen, ebben tökéletesen egyetértek!

Amúgy voltunk babakocsi mustrán... Még korábban Mazska írta, hogy van a XVIII. kerületben egy Panda babaház nevű bolt, ahol cseh és lengyel babakocsikat árulnak, profi áron. Hát mi megnéztük, sőt ezután beugrottunk a Brendonba is. Azon kívül, hogy esetleg a Brendonos babakocsik picit dizájnosabbak, vagy más anyagokat is használnak, mint amit ezek az olcsóbb kategóriásak, arra a megállapításra jutottam, hogy az összes 160-170e Ft-os babakocsi semmivel sem jobb, mint ezek a 60-70e-s darabok! Persze ez az én véleményem, de biztosan nem fogok 2x-3x többet költeni egy kocsira, főleg úgy, hogy a gyerek jó esetben is csak 2-3 évig fogja használni. Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de szerintem érdemes jól körülnézni, mert nagyon nagy eltérések vannak ár, minőség, és praktikusság szempontjában is.

Na most már tényleg megyek, húsvétolni! ;)

sophie27

Babakocsi ügyben, pénteken beszéltem egy gyógytornásszal, akitől megkérdeztem, hogy mi van, hogy ha a hordozóban van a baba utazáskor és a séta alatt, nem a mózesban, és azt mondta, hogy semmi baja nem lesz a gerincének, mert a kialakításuk olyan, hogy egyenletesen elosztja a terhelést. Szóval azt hiszem nálunk marad a sima travel system, mert aludni úgyis a kiságyában fog, ha meg sétálunk vagy utazunk, az az egy két óra nem okoz problémát.

KépKép
columbine

Sziasztok!
Mindenkinek szép húsvétot kívánok. Remélem, hogy nyugisan és ünneppel teli volt a húsvét vasárnapotok. Én is hazalátogadtam és itt Pest megyében még a nap is sütött, ha csak egy-két órára is, de jó volt. Jól imátkoztunk az időért ami azt illeti.
A pénteki Afp eredményem nagyon jó lett, pedig egy héttel korábban készült mint kellett volna. A védőnőm aggódott is miatta, mert szerinte így nem lesz reális az eredmény, de a dokim aszisztense(mivel a dokimmal nem sikerült beszélnem) azt mondta, hogy ne aggódjak miatta nem lesz vele gond és nem kell újra csinálni. Ennyit erről.
Nálunk holnap lesz a nagy jövés menés, mert a többi tesóm is haza látogat,kismamák és kispapákkal egyetemben. Két húgom már minden napos és a sógornőm pedig a kritikus 7-8hétben van,így ő még a nehezebb időszakát éli.
Kreatívkodtam még odahaza Mezőszemerén és sütöttem egy almás kalácsot. Aki szeret keltésztával bíbelődni annak szeretettel ajánlom és a receptje fenn lesz a receptes oldalon.
feluca
Mezőszemere

panna1-nagyon szép a babád. nekem még csak a 12 hetes UH-ról vannak élményeim, de azok is elevenen élnek bennem hiszen elötte 5hetesen készült egy ami még nem olyan látványos.
feluca
Mezőszemere

Sziasztok!

Végre nekem is van egy kis időm benézni hozzátok (igyekeztem visszaolvasni), a hét második fele kicsit sűrűre sikeredett munka szempontjából. Pénteken már épp indultam volna haz, mikor kiderítették, hogy a tolmács csaj szabin van, és pár diát sos angolra kéne fordítani. Mivel a többiekhez képest még én beszélek a legjobban angolul, engem talált meg a feladat. Szóval sikerült vagy még két órát ráhúznom, tornára sem jutottam el.
De az vígasztalt, hogy jövő héten kedd-pénteken Pécsen leszünk egy kis pihenésre. Már nagyon vágyom egy kis kikapcsolódásra, mindkettőnken jól fog esni, férjem elég sokat túlórázott éjszakába nyúlóan mostanában.

És hogy mi a csudát csinálok én ilyenkor a gép előtt? Végre megcsináltam az adóbevallásainkat (kettőnkén kívül Apuét és hugomét), amiket régóta halogattam. Az internetről letölthető programmal nem is olyan bonyolult, csak az nehezíti, hogy a munkáltatók nem mindig jól adják meg az adatokat az igazoláson. De végre ezt is letudtam, egy gonddal kevesebb. :)

Az övleszorító nagyon jól szuperált a hétvégén, köszi a tippet.

És lassan lehet, hogy én is érzem Picike mocorgását, bár néha bizonytalan vagyok, hogy ő-e az, vagy csak az én belsőm. :)

A találkozóra nekem a március vége biztos nem jó, áprilisra pedig majd az adott héten tudok csak válaszolni. Nálunk a hétvégék elég képlékenyek, van, hogy az utolsó pillanatban döntjük el, hova is megyünk. Szegény Anyum mondta is múltkor, hogy jó lenne, ha legalább egy héttel előre jeleznénk, hogy megyünk, mert így ők sem tudnak semmi programot szervezni maguknak.

Kellemes húsvétot mindenkinek!

Beus

Kép
félhold

Köszönjük a dícséreteket! :) Apa is azt mondja, hogy máris elfogult vagyok vele :lol:

Feluca!
Te most mennyinél tartasz (időben) ?

AHogy nőnek a kis pöttömök, úgy szépülnek, kerekednek. Azért a 12. heti UH-n, az arcocskája elég ijesztő volt még nekem is, de most már alakul a kis drága. Tényleg elképesztő amit pár hét alatt fejlődnek! Úgyhogy a következő UH-n már majd te is biztos elcsodálkozol, hogy a ti kis apróságotok mekkorát nőtt, milyen kis emberi lett!
A bátyám azt mondta rá, hogy olyan mint egy kis manó. :D

panna1

http://www.expressz.hu/baba/egyeb/showA ... 12709.html

Ha esetleg valakit érdekelnenem , mert én még nem hallottam ilyenről: nem vízszintesig dönthető babakocsiba való szintkiegyenlítő

Boldog Nyuszit mindenkinek pacsulimentes locsolókat!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok Kismamik!

Bocsánat, hogy így eltűntem de a múlthetem egy őrület volt. Kedden megszületett a barátnőm kislánya és szerdán mikor voltunk az Afp eredményéért a kórházba gyorsan meg is látogattuk őket. Láttam egy 1napos kisbabát. Hát majdnem sirtam, a párom meg annyira meghatódott hogy azóta valami gyorsitót akar adni, hogy teljen az idő és mihamarabb kijöjjön :lol: Épp kocsicserében is vagyunk hát ez is egy agyrém. Hétvégén meg anyósoméknál voltunk Húsvétolni vidéken, zaba hegyek eldurranok. Még most is televagyok. Szegény Mormikám csak úgy pörgött odabent!! :lol: :lol: Szóval nem unatkoztam mostanság és szerencsére jól vagyok, nincs hányinger végre, örülök a terhességnek, hogy kismama vagyok!!!

Bergon babakocsi: Mózes nincs hozzá csak hordozó. árat nemtudok irni mert mindegyiknek más az ára. bolygós kerekű vagy sima stb.... de 40ezertől felfele az árak. összecsukva is egy hadihajó méretü :shock: :( Egy barátnőmnek 2gyereket kiszolgált és még mindig nagyon jó állapotban van, de küzd is vele a lépcsőn.

Pocakfotók nagyon cukik! Jó látni, hogy másnak is nagy a hasa. Én néha ugy érzem magam mint egy jóllakot dömper. :lol:

Üdv az újjanak! Milyen sokan vagyunk már, idén terhes:D

Sajnos én a találkozóra nem tudok menni, mert segitünk költözködni barátainknak. Vasárnap meg börzézünk.

Szerdán drukkoljatok megyünk genetikai UH-ra! Remélem már végre megmutatja magát a kis szégyibébink. Majd este előtte elbeszélgetek vele. :D Utánna jelentkezem.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok! Szép, rövid munkahetet kívánok.

Most csatolom a táblát :D .
1206427623.0496.xls

Mecsi, mis is most cseréltük le a kocsit egy nagyobbra, már a baba miatt. Volt is sok rohangálás. Sok sikert hozzá. Én sajnos úgy tűnik szombaton nem tudok menni, ez kb. 80-90%, jövő héten pedig vidékre utazunk a szüleimhez, szóval nekem az sem jó. Mindenesetre figyelem az eseményeket, hátha úgy alakul, hogy mégis mehetek.

szuszu

Sziasztok nagyon szép napot mindenkinek!!!

Úgy tűnik, lassan senkinek sem jó a szombat, szóval javaslom, hogy halasszuk. Gondolkodtatok péntek estében esetleg? Akkor a hétvégén mindenki tud menni a dolgára :) Szerintem az sem rossz és talán többen ráérnek akkor.

Panna, nagyon édike a kis leányzó! Örülök, hogy minden rendben.

Veronika, nálatok meg a kispasihoz nagy gratula!!

Most vettem észre, hogy a leletemre írtak méreteket :)
Olyan nagy már az én picike lányom :lol: :lol: :lol:

BPD: 56 mm
OFD: 64 mm
THX: 53 mm
FL: 34 mm

Panna nektek is ilyesmiket mértek? Kb. úgy nézem egy idősek vagyunk.

KépKép
columbine

Szuszu, köszi a táblát, egy észrevétel: encsi87 már nincs ebben a fórumban, sajnos elment a babája.

KépKép
columbine

Sziasztok!

Columbine, szerintem jó ötlet a péntek este! Nekem jó lenne, bízok benne, hogy a többieknek is jó. Annyira szeretnék már találkozni veletek!

Mi két héttel vagyunk kisebbek a következő adatokkal:
BPD: 46 mm
OFD: 55 mm
APD: 42 mm
FL: 28 mm

Furi, nekünk nem írtak THX-et.

3 hét múlva megyünk a következő UH-ra (remélem kibírom addig :D ), kíváncsi vagyok, mekkorát fog nőni addig!

rizsimami

Sziasztok!

En is szivesen talalkoznek veletek, de a 29.-e nekem sem jo. Igazabola hetvegek eleg zsufoltak nalunk, valamelyik hetkoznap este nem jo esetleg nektek?

Kellemes napot!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok!

CSak most kerültem erre az oldalra, és nagyon örülök, hogy megtaláltam!
Én is augusztusban fogok szülni az Istvánban!
Panna: nagyon édi a 4D-s kép, nekünk is van hasonló, bár az én kislányom nagyon nehezen mutatta meg magát, mert teljesen hozzám bújt, és csak nagy unszolgatásra láttuk a fél arcoskáját, de az ujját, azt állandóan a szájába tömködi. A genetikai ultrahangon nem mutatta meg magát, mert a lábacskája ott volt, de a 4D-t nézegető doki azt mondta, hogy a diplomáját rakja rá, hogy kislány.
Tudnátok segíteni, hogy a vonalzót hogyan tudom feltölteni ide?

Rita
rituspoc

sziasztok:)

Remélem mindenkinek jól telt a húsvét és óvatosan habzsoltátok az élvezeteket:) mi otthon voltunk Szegeden és nagyon jól éreztük magunkat. Az egész családom úgy, de úgy be van zsongva a picitől:))) sorra kapom a bébizoknikat ajándékba:))

Találkozóval kapcsolatban a 29-ét töröljük szerintem is, mert kb. 5-6 embernek lenne csak jó. A most péntek nekem jó, nem tudok ti hogy vagytok vele? Versenyben van még április 5, 6 illetve tegyük hozzá még a 4-e pénteket is:) csak, hogy bonyolítsuk;)

Rita, üdv közöttük:)

sniky

rita!üdv, én is istván...kinél fogsz szülni?
a vonalzódat meg így tudod:
bemész az oldal tetején a segédletbe a profilba és ott az aláíráshoz bemásolod a http.-s kódodat.
remélem sikerül!

Kép
winona

Sziasztok!

Üdv Rita köztünk! Gratu neked is a babához! :D

Columbine, Rizsi! a mi paramétereink 20+5naposan:
Bpd: 4,97cm
Ofd: 6,67cm
HC:18,93cm
AC: 15,28cm
FL: 3,31cm
a baba súlya:359g (±52g)

és ezek voltak 18+2 naposan:
Bpd: 41mm
Ofd: 57mm
HC:157mm
AC: 120mm
FL: 27mm
a baba súlya:225g

Szóval növögetünk szépen :lol:

panna1

Köszi Panna, akkor kb. jók vagyunk :)

Rita gratula a leánykához! Üdv közöttünk, majd ha gondolod a táblázatunkhoz add meg te is az adataidat!

Találkozó: úgy látom mindenkinek jobb a péntek, igazából nekem is, most péntek legyen vagy 4.-e? Nekem mindkettő jónak tűnik.

Én elkezdem írni, ha nektek jó valamelyik iratkozzatok föl és másoljátok be, így látjuk hol tart. Aki írta, azt beteszem már most.

Március 28. : Niki, Rizsimami, Columbine,
Április 4. :

KépKép
columbine

Halihó!

nekem az április 4 péntek lenne jó.

Én teljesen lebetegedtem Prágában. Iszonyat hideg volt sajnos :( most kúrálom magam, hogy csütörtökre nagyjából jól legyek, mikor indulunk Ausztriába. Ma reggel már gargalizáltam sós-meleg vízzel, majdnem volt utána rókakoma... :(
este meg nyomom a fokhagyma-méz kombinációt, hátha használ kicsit.

Bamaas: én hallottam már ilyen kiegyenlítőről babakocsiba, van is ismerős, aki kapott ilyent.

Nekem is szólt egy barátunk, hogy a kisfiúk ruháit oda tudják adni nekünk majd. Nagyon megörültem a hírnek!! Hiszen minden segtíség jól jön ilyenkor.

Arról már én is hallottam, hogy egy sima méhszáj vizsgálat után is vérezgethetünk, úgyhogy ez a sex utáni vérzés is ilyesmi lehet. De hát persze, hogy megijedünk, ez természetes.

Nekem most 6 hétig nem lesz semmilyen vizsgálat, úgyhogy csak pihenni kell. De rossz lesz kibírni, hogy nem láthatom addig mi zajlik odabent. Maximum érezhetem :)
lei

Április 4.-én még én is fel tudnék keveredni Pestre szerintem... :lol: :lol:
Oda beírhattok engem is!Köszi

binyek

Sziasztok
Gyors bekuk és kellemes rövid stresszmentes hetet mindenkinek.
Sajna most egy kis panasz áradat, megérkezett az AFP eredményem, és alacsony: 0,8 (van aki azt mondja, hogy ez még jó, van aki nem), ma megyek du. dokihoz, és meglátom mit mond. Talán elmegyek az Istenhegyi Géndiagnosztikára mert ott 12 hetesen csináltattam a kombinált tesztet, és mondták ha rossz az Afp akkor menjek és ott ismét megcsinálják. Szóval sírógörcs kerülget, nincs kedvem semmihez, legfőképpen dolgozni.
A jó hír, hogy már szépen mozgunk, beszélek a kis csillagomhoz, és olyankor mintha többet ficánkolna, persze lehet, hogy csak véletlen, de jó érzés, mintha kommunikálnánk. Istenem csak minden rendben legyen. :?

Remélem már mindenki túl van az AFP-n és nem stresszel ilyeneken.

Gabi neked meg kitartást és erőt, sajnos erre nincsenek szavak és magyarázatok.
Marcsi

Zsuzsu ha megkérlek, légyszív tedd be a táblázatba a hiányzó adatokat, köszi
mmm2000@freemail.hu
28 éves
XV ker. Pestújhely
Vendég

Sziasztok!

Winona: A Boros doktornőnél fogok szülni, elvileg 2008.08.08, de majd meglátjuk a kiscsaj mit szeretne :)

Marcsi: Ne aggódj az AFP miatt, én már túl vagyok egy ilyen erőpróbán, ugyanis 0,7 lett az AFP. Elküldtek a Schöpfméreibe genetikai tanácsadásra és ott a levett vérből megcsinálták a BHCG-vel kiegészített AFP-t, ez 0,8, erre azt mondták, hogy jó és valószínű picit fiatalabba a baba, itt akár 1-2 napról is szó lehet. Volt olyan kismama ott, akinek az újraszámolt érték magas lett, neki el kellett menni uh-ra, de neki is minden rendben volt. Én bizti ami bizti ezért is mentem el 4D-s uh-ra, ahol látszik egyértelműen az orrcsont és a kis pofija. Ott is mindent rendben találtak.
Ne izgulj minden rendben lesz!

Ja igen, a táblázat, kérlek rakjatok be akkor engem is. Név: Rita, e-mail: riti21@citromail.hu, kor: 24, terhességi hét: 21+4, Kórház: István, baba neme: lány, neve: Janina, testvér nincs, lakhely: Rákoskeresztúr, várható szülés: 2008.08.08
Rita

Kép
rituspoc

Jaj bocsánat a táblázatban 20+4 nap. Egy héttel előbbre gondolkodom :)

Köszönöm
Rita

Kép
rituspoc

Marcsa!

Nekem is 0,8 volt a kórházi AFP-m. A szerencse az volt, hogy az integrált teszten meg minden eredményem jó volt, így azt mondták, nem kell jelentőséget tulajdonítani neki. A kórházit 1,5nappal hamarabb és éhgyomorra vették le.

Ha csináltattál kombinált tesztet, tényleg érdemes visszamenni az Istenhegyi géndiagnosztikára, és ott ha megcsinálják a 4-es tesztet, a kettő együtt sokkalmegbízhatóbb eredményt ad. És akkor te is megnyugodhatsz.

Mindenesetre szerintem ne aggódj, biztos nincs semmi baja a picurkádnak, csak ez az idióta AFP-s riogatás... Szóval csak pozitívan!

panna1

Sziasztok!

Nekem pont ezért mondta a dokim, hogy ne is menjek el a hivatalos AFP-re, mert ugye én voltam az integrált teszten, ami 95%-os megbízhatóságú eredményt ad, míg a normál AFP 25%-os. Azt mondta, hogy azzal csak összezavarnának.
Csajok, a most péntek az nekem is jó lenne.

szuszu

Sziasztok!

Remélem mindenkinek kellemesen teltek el az ünnepek; sok pihi, finom kajcsik! :wink: Ma még lassan tér vissza ide az élet úgy látom..

Nem tudom a többi többgyermekes anyuka hogy van vele, de az este nekem kicsit problémás, mert nálunk 1/2 8-8 van fürdetés... mivel ugye mi májusig anyuméknál lakunk, így én meg tudom oldani, de én inkább a 7végére szavaznék.

Marcsi- Nekem 0,74 volt; azt mondták korábban lett levéve, de még így sem kritikusan alacsony, annyi, hogy esetleg tényleg nézesd meg 4d-vel; de ezen semmiképpen ne aggódj!!! (bár én is megcsináltattam végül a 4markeres tesztet... szóval én inkább nem mondok semmit. :) )

Binyek- Nálad nem 2 kislány várható? Vagy rosszul emlékszem? :oops:

Lei- Jobbulást Neked!! És jó pihit Ausztriában is!!

Rita- Üdv köztünk!

Kép

Kép
mákszem

Sziasztok

Ma voltam a genentikán 3 óra várakozás után megkaptam a papírokat és holnap reggel kell befeküdnöm. (hál isten talán holnap ilyenkor túl leszek vagy nem)
Majd jelentkezem.

Gabi

Örömteli babavárást nektek és puszi
:lol:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!

Szorítok neked a holnapi napra! Kitartást Neked addig is! Utána pedig testi-lelki gyors felépülést!!!!

panna1

SZIASZTOK!

Ma megjártuk a genetikai uh-t:

Ugyanolyan kis bújós, szégyenlős mint 12 hetesen. Még a sztárfotó kérésemen is jót nevetett a doki, mondta hogy Prücsöknél arra se számítsak. Minden rendben amúgy, nagyon boldogok vagyunk. Párom szája a füle hegyéig ért végig.Aztán megkérdezte, hogy milyen nemű.......itt jött egy jó 5-6 perc néma fizslatás. Azzal kezdte a doki, hogy az elején mintha fiút látott volna. Aztán csend, majd nevetve közölte, miután minden lehetséges pózból megnézte, hogy legyen inkább egy titokzatos lány..... :lol:
Tehát nálunk még mindig titok a Drágám, úgy látszik rá akar venni a hétvégi bababörzén a semleges színek keresésére.
Fotót majd mellékelek, ha sikerül feltölteni, de alig látszik valami.

Afp-t is most kaptem kézhez. Mivel nem tudtak pontos hetet, ezért nagyon rendik voltak. Kétféleképpen is kiszámolták. 15+2 naposra és 14+4 naposra is. Az elsőn 1,17 a másodikon1,28. Tehát mindkettő negatív, jó eredmény.

Ma nálam 4 adat született és mindegyik jó:
BPD: 48
Thorax: 43
Femur: 33
Grav.s:19

Nekem elvileg a péntekek is jók, csak a mostani nem: Az indok ugyanaz. Másnap egész napos esküvő, vőlegénybúcsú, lánykikérés és minden egyéb, tehát ez tényleg nemcsak délutáni progi.

Ja és most tudtam meg, hogy kapunk egy kiságyat, ami igaz, hogy 25 éves, de frissen festett, helyrehozott és kapunk mérleget is. :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Gabi!

Csak most jött át az üzeneted, én is nagyon szorítok neked. Ha ezt érzed helyes döntésnek, akkor sok-sok erőt hozzá és légy túl rajta minél előbb!!!!!
Javulgass és gyere hozzánk sokszor.
Puszi és sok +++++++!!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Mákszem! Nem tudom,hogy 2 lány lesz-e!Az egyik biztos lány,a másik meg egyszer lány,egyszer fiú!Még lehet hogy nem döntötte el,hogy mi szeretne lenni.... :lol: :lol: :lol:

Gabi!Nagyon gondolok Rád holnap!!!Szerintem jól döntöttél,én is igy tettem volna...Tudom,hogy mit érzel most(nekem is volt 2 elhalt babám),de még mindig kevesebb fájdalom,mint nevelni egy beteg gyereket...Holnaptól minden nappal könnyebb lesz!

binyek

Gabi,
Gondolok Rád holnap!

Marcsa,
Én is átestem ugyanezen nemrég, 0,8 az afp-m. A dokim azt mondta ne aggódjak, az Istenhegyin alaposan megnézte a doki a baba m indenét, és azt mondta, hogy a legtöbb esetben látható más eltérés, ami dawn-ra utal. pl. bélrendszeri eltérés, szívprobléma, agyi eltérés. Engem teljesen megnyugtatott, azt mondta semmi baj nincs. Úgyhogy menj el az uh-ra, és NYUGI!!!!

Rita,
Szia, én is Rita vagyok :D

Lei,
Most láttam csak, hogy Prágában voltál. De jó neked!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok!
Nekem jó a márc 28
ápr.4-5

Gabi!
Szoritok neked holnap!!!

Veronika
l.veronika

Gabi, nagyon sok erőt küldök neked én is holnapra, sokat gondolok Rád és sok szeretettel várunk vissza!!!

KépKép
columbine

Tali időpontok, eddig azt hiszem ennyien:

Március 28. : Niki, Rizsimami, Columbine, Szuszu, Veronika
Április 4. : Lei, Binyek,

Apróka, nagyon örülök, hogy ilyen jók az eredményeitek, gratula hozzá ! :)

Marcsa, ne izgulj az AFP miatt, nekem is rossz érték lett, magas, de az UH-on megnézték és csak annyi volt a hiba oka, hogy idősebb a babácskám. Szívem szerint kérelmezném, hogy töröljék el ezt a vizsgálatot, mert nekem is szörnyű napokat okozott értelmetlenül.

Lei jobbulást, küldöm a gyógyító +++++ energiákat :)

KépKép
columbine

Sziasztok!

Nekem is jó a most péntek.

Ma voltam tornázni - én a Kondor Béla Közösségi Házba járok (XVIII.kerület) - keddenként 6-tól van a torna. Kb. 6-8-an szoktunk lenni és 200 Ft alkalmanként. Van benne relaxálás is a végén és a védőnő mindig szokott történeteket mesélni, vagy ha van kérdésed arra is válaszol.

Szuszu, a táblázatba átirnád a várható időpontot aug. 15-re és 19+3 napra a koromat. Remélem mostmár ez marad - bár ez kb. reális, mert hosszabb volt a ciklusom, mint 24 nap. Köszönöm!

Gabi! Kitartást Neked holnapig és utána gyors felépülést. Nekem volt egy beteg testvérem és rossz volt látni, hogy semmit sem tudott csinálni amig élt. Szerintem is jól döntöttél.

Kellemes estét mindenkinek!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Gabi!

Én csodálom az erödet, ami segít ebben a döntésben! Remélem hamar újra boldog és gondnélküli várandós leszel!!! Nagyon drukkolok neked, hogy pszichésen is fel tudd a történteket dolgozni. Magamban nem lennék hasonló esetben biztos...

Lányok!

Ma elég pocsékul vagyok dél óta. Káprázik a szemem és többször hosszan szédülök. Azt hittem ez azért van, mert túl keveset iszok napközben, pótoltam is, valamennyire jobb is lett, de vissza-visszatér. Nem örülnék, ha ez egy gesztózis elöszele lenne, mert soha semmi bajom nem volt, különösen nem terhesen, de az utóbbi napokban vannak visszatérö szívritmuszavaraim és most már ez is. Nem vagyok valami nyugodt, de holnap majd okosabb leszek, hiszen reggel 10-re megyek UH-ra, ha megélem.
Kapom a szurit is a vércsoportösszeférhetetlenség miatt, meg tudja az ördög, mi mindent akarnak majd tölem/tölünk. Izgi!
Szurkoljatok, hogy csak valami múló gyengeség legyen, mert 3 gyerek mellett nem tudom feltenni a lábam, akárhogy is alakul.

Holnap déltájt, koradélután, ahogy sikerül, elökerülök a hírekkel!

Jó éjt!

Barbi
Vendég

Barbi, remélem, hogy csak múló rosszullét volt a tegnapi, ami nem is lenne csoda, hisz nagyon kimerítő volt számodra az elmúlt időszak. Jobbulást és gyere az új hírekkel, hogy vagy, mit mondtak az UH-on?

Gabi, sokat gondolok rád, Kívánom, hogy hamar felépülj mind testileg, mind lelkileg.

Ritus üdv közöttünk! Jó babavárást!

Ági, voltál tegnap tornázni? Mi a hétvégét vidéken töltöttük anyósomnál, a tegnapot meg a szüleimnél, így nem is lett volna időm menni. De igazából még nem is gyógyultam meg rendesen sajnos :(

Szuszu, voltál jógázni? Most pénteken már szeretnék menni.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?