Új privát üzeneted érkezett!

igaz én már 35+4 vagyok de a fárdatság nálam úgy jön hogy meglocsolom a virágokat és pihi,bepakolom a mosógépet pihi,és ez igy meg tovább
A pórszívózást nálunk már régen a párom csinálja de minden más csak több részletben megy.
Pattogobolha ari a pocid.
Boszibaba nekem szerintem még nagyobb is volt a pocim ennyi idősen de szépek vagytok látszik hogy csak pocóra híztál.Ügyi vagy :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok Lányok!

Sajnos a barnázásom nem múlt el, ma reggel voltam dokinál, aki szintén még azt mondta minden OK odabenn (szívhang, zárt méhszáj, jó helyen lévő méhlepény), de teljes ágynyugalomra intett, szóval vége a rohangászásnak amíg jópár napig nem vagyok tünetmentes, és 29.-én megyek hozzá vissza :(, de most a babó az első... Remélem nem lesz gond, igyekszem... :).

Mindenkinek jó gömbölyödést!

Kép

Kép

Kép
luisa

Luisa: sajnálom, hogy még mindig tart ez a dolog... a doki mondott valamit, hogy mitől lehet? Próbálj minél többet pihenni, olvasni... Biztos nem lesz semmi gond, főleg ha a doki is auz mondja.

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

R zsana: igen a Jahn Ferencben fogok szülni a Somogyinál? Te (Ti) kinél szülsz?
Vendég

Lányok!

Ugye jól látom,hogy Betti ma még nem írt????Talán jelent valamit!? :shock: :D
Vendég

Ime Luca nagyobb meretu kepen.

Kép

Luisa: remelem a pihenes segit, az megnyugtato, hogy "amugy" minden OK!

Nagytakaritas: hmmm. Pihikkel szinezve maximum. Es mar a nagy sem olyan nagy. :)

Kép
Kép
-macsek-

Sziasztok!

Betti!!! Jelentkezz,ha nincs még babó!!! ha meg van,valahogy szóóólj! Szorítunk!!!

Na,elindultam tornázni,nagytakarítás után( bár így is nagyon fáj a derekam),de nem értem oda. Útközben szóltak,hogy most találkozhatok azzal,akivel akartam egy ideje...És úgy tűnik,szerdán sem fogok tudni menni,a dokim 3-ra rendelt be...Na de majd januártól!!!

Kép
babzsák

Nikky!

Én sem dolgozom,mégis egyre fáradtabb vagyok. Bár elaludni nem tudok,leghamarabb éjfélkor). Igyekszem aktivizálni magam minden nap,de annyira el tud hagyni az erőm,hogy csak feküdnék. Viszont a védőnőm szerint a vashiánytól van,nekem mind a 3 vas értéke nagyon alacsony,doki csak szerdán...

Ha feltünően fáradsz,szerintem kérj egy vérvételt vasra...Bár ez sem biztos,csak tipp...

Kép
babzsák

Babzsák!

Köszi..amíg állapotos nem lettem mindíg alacsony volt a vasam,aztán hogy hogy nem múltkor normális volt-pedig már a maltofert sem szedem..néha néha az elevitet,aztán márcsak pezsgőtabletta formában minden mást..megyek jan 15én dokihoz beutal vérvételre majd meglátjuk!

Betti..szorítok nagyon!!van 1 olyan érzésem hogy már írt volna ha otthon lenne... :lol:Kiváncsian várom a fejleményeket...

Macsek

Nagyon édi a ez a kép!!Olyan a te babód mint az enyém..a kezecskéi mindig az arca előtt vannak,nehogy véletlenül is láthassunk vmit belőle :lol:
Látom h egyébként egyidőben járunk!!Ti már érzitek kívülről h mozgolódik??
nikky

Sziasztok Kismamik!

Aranyosak a pocakos képek.

Boszibaba!
Az a 6 kg meg sem látszódik rajtad!Látszik hogy csak a hasadra hiztál!

Benkoka!
Hála az égnek jól vagyunk.A picur egyre jobban mocorog,ma reggel arra ébredtem hogy majd kirúgja a hasfalam.Jövő csütörtökön megyünk UH-ra,már alig várom hogy újra lássam!Egyébként most ahogy irok most is nagyon aktiv a lánykám!

Luisa!
Pihenj minnél többet és biztos nem lesz semmi,főleg ha a doki mondta hogy minden oké.Csak sok sok pihenés!!!

Bbetti!
Mi újság veletek?A babóca még jól érzi magát odabenn?
Tessék jelentkezni hogy hogy vagytok!!

Nikky!
Én már egy darab óta nem dolgozom,de itthon is valamikor eléggé elfáradok!

Dica
Vendég

Sziasztok!

Végigolvastam pár napi adagot! Nagyon szépek a pocis képek!

Dijcsi, hát úgy néz ki, hogy mégis megelőzöl. Nahát :lol: :oops:

Edi 5, ha jó a hókiflirecepted priviben átküldenéd nekem? Annyira megkívántam :D

Macsek, ez mostani kép Lucáról? Nagyon édi, már mekkora tappancsa van! :lol:

Én is azt hittem, hogy mire az olvasandók végére érek, már ott lesz a nagy hír Bettiékről, no de Nanett megígérte, hogy értesít minket. :roll:

Luisa, jó pihizést, és vigyázz magatokra!

Kép
Kép
34372

Ja igen még valami...

Pár évvel ezelőtt volt egy botrány (elég nagy port kavart) az volt a lényege, hogy egy hasonló weboldalon a kismamik 'közzétették' a vizsgálatok és szülések tarifáit. Azt hiszem, hogy be is szüntették az oldalt. Persze- persze teljesen jogos hangot adni az ilyen igazságtalanságoknak...... :(

Lilo

Kép
Kép
34372

Sziasztok!

Edi:
Ügyi vagy,végre vonalzóóó! :D :D Ti tudjátok már,hogy kisfiút vagy kislányt vársz? Én már ALIG VÁROM a jan. 4-ét,akkor megyünk megint a dokihoz. Jó lenne nem csak 80%-ra tudni a baba nemét. Még ha ki is nőtt neki valami hímtag...esetleg.. De egyenlőre kislányra készülünk..

Betti:
Nagyon izgulok,várom rólatok a híreket!!!! :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok!

Betti én is nagyon szorítok!!! Csajok képzeljétek jó lett az afp eredményem, olyan boldog vagyok!
Kép
rena12

Babzsák betennél engem is a táblázatba, előre is köszi.
Kép
rena12

Sziasztok!

Rena, te már tudod is az afp eredményedet?
Nekem a 16. héten vették le és 2 hetet kellett várni rá!
Ja, és egyébként gratula!

Bbeti drukkolunk!

Fenix!
Remélem jól vagytok!
Pocis képet mikor teszel fel?

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Ancsa köszi. Csak azért tudom mert a kórházba dolgozok, egyébként azért kell rá várni mert kipostázzák a védőnőknek, most meg amúgyis csúszik az ünnepek miatt.

Kép
rena12

Sziasztok!

Most jöttem meg a vásárlásból és a fodrásztól, muszály a picinek egy szép mamit prezentálnom. Aztán vettem magamnak Karácsonyra rucikat (a 2 in 1-ban), nagyon jók, végre van egy szoknyám is meg egy vidám felsőm (lásd képet). Valószínűleg ezt fogom minden rokonlátogatáson is hordani, sőt, még szilveszterkor is. :)
Én nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én össz. 4 terhes nacit vettem, meg kb. ugyanennyi felsőt az egész terhességem alatt.

Kép

Edi:

Az nem jelent rosszat, ha alcsony a hematokrit és hemoglobin értéked, de azért kérdezd meg a dokidat. Nem az számít, amit a gép normálisnak kidob, hanem az, amit a dokid mond, mert egy terhes nőnek más értékei lehetnek, mint egy átlagos embernek.

Kép

Kép
rekanna

Sziasztok!

Még egyben :cry:
A ctg-n voltunk ma, a szívhang jó, az összehúzódást azért nem láttam teljesen mert az egész nagy f...-a kiemelt kórházban nincs olyan szalag, ami jó lenne a gépbe, kicsi a papír, ezért azt nem rajzolta a papírra. Közben volt erősebb hasfájásom alul, amit kimutatott a gép, most a méhösszehúzódásaim hegységek voltak a papíron, eddig meg dombok, reménykedek. megyünk holnap is.
Ma fél nap főztem a páromnak, ha szerdán befekszek legyen majd mit ennie.
Köszi mindenkinek a szurkolást édesek vagytok, Benkoka anyukád puszilom.

Edi
Szerintem egyél több c vitamint az állítólag segíti a vas felszívódását. nekem a vérképem mindig az azon megadott átlaghoz mértük a dokival, pedig tényleg másabb várandósság idején.

Pattogobolha
Szépen gömbölyödsz.

Macsek
Szép a baba.

Rekanna
Szép a rucid. lehet, hogy hülyeség de én doki előtt, illetve uh előtt hajat mostam, vagy előtte festettem, meg kicsi smink. Persze nem a doki kedvéért, hanem azért mintha látna engem is a baba, ne csak én őt.

Luisa
Jobbulást, remélem nem lesz semmi baj. Jól legyen a baba az a lényeg.

Kép
Kép
bbeti

Zsana! Köszi az együttérzést. Képzelem, hogy már neked is milyen nehezen mehet az alvás. Te mikor mész legközelebb a dokidhoz? Kiváncsian várom, mi volt a szülésznőnél.

A dokim azt mondta, ha így marad a baba, programozott császár lesz. Szerintem a CTG-k alapján dönt a beavatkozás időpontjáról. Jan. első hetében megyek az elsőre, utána "konzultálunk" a dokival, hogyan tovább.

Luisa! Nagyon vigyázz magatokra, pihizzél, amennyit csak bírsz! Bár el tudom képzelni, most az ünnepek alatt nem lehet a legjobb, de hát a baba miatt muszáj.

Vitte! Jót nevettem az öregasszonyos hasonlatodon, én is pont ezt mondom magamra állandóan, mintha negyven évet öregedtem volna, időnként úgy viselkedek. :D

Rekanna
Én is 4 nadrágot és kb. ennyi felsőt vettem egész idő alatt, de volt egy pár bő felsőm, amit most is tudok hordani. Egy-két darabot pedig kölcsönkaptam egy barátnőmtől. Nyáron meg még szoknyákat hordtam, ahányszor csak tudtam. Ezt az "óriási" ruhatárat variálom, ahogy tudom.

Bbetti
Nagyon drukkolunk neked/nektek! Jól érzed még magad egyébként? Tudsz aludni? Nem vagy ideges, türelmetlen?

Rena
Gratulálok a jó eredményhez!

Macsek
Luca nagyon aranyos a képen!

Egyébként ma már olyan jól voltam (már az előzményekhez képest persze ), hogy egy kicsit segítettem tapétázni is a férjecskémnek, csak hogy haladjunk már a szobával. De azért nem vittem túlzásba.

KépKép
nanett

Nanett
Köszi jól vagyok!
Tudok aludni, mivel minden nap korán kelünk a ctg. miatt. Kicsit izgulok de máe várom, csak nem sok kedvem van befeküdni. Szeretnék már túlleni az egészen.

Kép
Kép
bbeti

Bbeti:
semmi pánik, a baba akkor jön, amikor jönnie kell, a ctg meg biztosan jó lesz. Már én is szívesen tartanék ott, ahol Te, persze csak akkor, ha előtte mindent összekészítettem. Mert most még teljesen el vagyok havazva a babavárással.

Nannet:
az mit jelent, hogy ha így marad a baba, császár lesz? Csak nem faros? Az én dokim - már írtam - rendesen megszüli a faros babákat is, persze ha a körülmények megengedik.

Ja és a ruhatárral kapcsolatban: el sem tudtam volna képzelni, hogy 1-2 ruhadarbbal is meg tudok lenni. Előtte óriási ruhatáram volt, három böröndnyit pakoltam össze és vittem át Anyámékhoz, hogy helyet csináljak a babaruháknak. Azért kicsit félek, hogy a felét se fogom tudni hordani a szülés után még egy évvel se.

Kép

Kép
rekanna

Jó reggelt mindenkinek!
A ruhatár nálam is hasonló(csak a szükséges)Remélem majd beleférek a régi ruháimba,sajnálnám kárba veszni.
Korán keltem megint,kisasszony ébreszt,hogy éhes!
Bbeti:még mindig szorítok és a párom is,várja a fejleményeket(őt is beavatom az itt történtekbe)
Rekanna:nagyon csini vagy-te sem szedtél fel felesleget!

KépKép
vicuska

Zsana, Macsek, Dicamama, Lilo

köszi a bíztató szavakat!!!

Szépek a pocis fotók, nameg a babók!!!

Kép

Kép

Kép
luisa

Luisa:
Azért valamit csak mondott a doki, h mégis mitől van ez? Hormonok v mi? Egyébként én már hallottam ilyet, h a terhesség alatt lehet barna folyás, de nem gáz!
Én is 29-én megyek vissza a dokihoz! Ne csüggedj, most már fél lábbal is ki kell húzzuk!!Bár könnyű bíztatni, de én is mindenen aggódom. Most pl este egy csomót fájt a hasam, már kezdtem megijedni...aztán elaludtam! Bár tegnap sétáltam egyet, persze csak néha-néha egy 1/2 óra van megengedve én meg, hát...többet mentem, úgyhogy attól is lehetett.
Tényleg kilókkal hogy állsz? Én most egy ideje megálltam, kb 7 kg-nál és egy kicsit fura, kérdeztem is a férjemet, h ennyinél maradok, persze ha meg híznék, az lenne a bajom!! Ki érti a nőket....hm!!!
Tényleg a méhnyak meg méhszáj okés??

Kép
gyanixi

Sziasztok Kismamik!

Köszi a jó tanácsokat! Rögtön be is vettem egy nagy 500 mg-os C vitamint.
Rekanna, nagyon csini vagy!
Luisa, szorítok neked, hogy minden rendben legyen, vigyázz magadra!

Még egy csomó mindent akartam írni, de vége a lyukas órámnak, mennem kell ügyelni a folyosóra, de majd még írok!

Sziótok!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Itt meg mi történt? Mi ez a pangás? Máskor ilyenkorra már oldalakat írtok...Talán a karácsonyra készülődtök ilyen lelkesen?
Na mindegy...Velünk minden ok.,holnap havi vizsgálat,remélem kapok pár perc UH-ot is...

Bettinek továbbra is drukk,a fekvőknek jobbulást,a többieknek meg csak űgy minden jót!

Kép
babzsák

Sziasztok!

Hát valóban nincs nagy ,,forgalom"....De azért én teszek fel egy friss pocifotót.
Betti:Átadtam anyunak.
Dicamama:Nálunk is minde rendben,most csütörtökön uh.,már alig várjuk.Nálunk is mosorog rendesen Gergő fiunk,apa rettentően élvezi a rúgások látványát,olyankor berezeg az egész hasam. :D

Kép
Vendég

Sziasztok, csak beugrom par percre, hatha Betti holnap mar nem olvas...

Szoval Betti,
Drukkolok Neked nagyon, vigyazz magatokra es mielobb jelezz Nanettnek, ha kezedben a baba!

Luisa,
Vigyazz nagyon magadra, pihenj sokat!

Vitte,
Szivembol mergelodtel a halapenzzel kapcsolatban :) !

Rekanna,
Szep a pocid, es meg csak most fog beindulni!

Nalunk a helyzet valtozatlan, puha mehszaj, 1 ujjnyi tagulas. Csak az ejszakak rosszabbak, forgolodas, almatlansag, ilyesmi... mar en is uuuuuugy mennek...

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Bbetti! Örülök neki, hogy jól vagy. Elhiszem, hogy már túllennél ezen az egészen végre. Én is türelmetlen vagyok már, pedig még sehol sem vagyok időben hozzád képest.

Rekanna!
Igen, faros vagy harántfekvésben van a babám, ezt a két pozíciót váltogatja. A tippem szerint most megint harántban van, jobb oldalt felfelé nyomja ki a fejét, bal oldalt lejjebb a lábát (meg egyebeket, sokszor pontosan nem tudom, mikor mit). Még egyszer sem vett fel fejvégű pozíciót. Persze még lehet bármi, kétesélyes a dolog. Hallottam, hogy van olyan doki, aki vállalja a természetes szülést faros babánál is, de én nem tudom, hogy merném-e vállalni. Ha harántban van, akkor meg senkinél sem kérdés a császár. De még lehet bármi addig.

KépKép
nanett

Sziasztok

Gyanixi:
sortársam :), a doki annyit mondott, hogy a méhszáj erei repedhettek meg, lehet, hogy a méh súlya miatt, de hála zárt, még mindig 3000, és a méhlepény is jó helyen van, de gondolom azért kell feküdnöm+magnéziumot szednem, hogy ne legyen rosszabb a helyzet. Neked is kitartást, még egy 5-6 hetet tartsuk benn Rékát és Laurát, OK? :) Amúgy én is állok a 7,5 kg-nál :)

Nanett:
látom a babódat nem zavarja, hogy már meg kéne fordulnia :), de hallottam olyat, hogy az utcsó héten fordult be a kicsi, nemeg nem tudom te hogy vagy vele, de én attól sem esnék kétségbe, ha császár lenne, de rábízom a sorsra... :) a lényeg, hogy egészséges babánk legyen!

Benkoka:
milyen szép nagy a pocid, ahhoz képest, hogy csak 23 hetesek vagytok!!!

Edi:
a C vitamin sosem árt.. :) ari vagy!

Betti:
ne semmi, hogy félnap főzöl még 40 hetesen!!! Hajrá nektek is!!!

Kép

Kép

Kép
luisa

Kép

Sziasztok!

A múlt héten derült ki hogy kislányunk lesz. :) :P

Mindenkinek Kellemes Ünnepeket kívánok!

Üdv, mindenkinek
Tüsike

Tüsike
tüsike

Sziasztok!

nanett: az én babám is faros!ma voltam a védőnőnél nem nagyon biztatott hogy megfordul.
Ha odalt fekszel nem lyukasztgat?
Nekem nagyon kényelmetlen.
Már próbáltam kitámasztani a pocit, de úgy sem az igazi.

Luisa: vigyázz magadra, pihiz sokat!

Bbetti:kitartás!

üdv Zsu

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.

Luisa! Az biztos, hogy nem foglalkozik vele, mi lenne a dolga. Nehogy már fejjel lefelé lógjon! Én is így vagyok vele, hogy a lényeg, hogy végre egészségesen megszülethessen a babánk.

Akkor pihizzél, hátha úgy is tehermentesítheted a méhedet.

Tüsik! Gratulálok a kislányotokhoz! Nevet választottatok már?

KépKép
nanett

Zsu! Én is arra tippelek, hogy ezért nem megy nekem az alvás már szinte egyáltalán. Ugyebár csak oldalt tudnék feküdni, de az meg neki nem jó, mert nyomom őt. Ma éjjel meg ő nyomott jobb oldalt valamit bennem, de úgy, hogy csillagokat láttam. Már azon gondolkodtam, hogy ülve kéne aludnom. A kitámasztásokat már minden verzióban kipróbáltam, de nem jó sehogy sem (párnák, szoptatós párna, takarók...) Akkor sorstársak vagyunk. Ha így marad a babád, neked mit mondott a dokid?

KépKép
nanett

Sziasztok Lanyok!

Nanett,
Azert ovatosan a tapetazasnal, ne becsuld le a szagokat... En eleg gyorsan rosszul lettem multkor, mikor a frissen festett hazunkban voltunk...

A baba fekveserol. Eleg sok eloadason hallottam, h. abbol kell kiindulni, hogy oka van, h. a baba nem a normal pozicioba keszul be (pl. tul nagy a feje, es nem is ferne ki stb), bar vannak pl. joga gyakorlatok, amikkel mar 70%-ban sikerul megforditani, de sztem en sem kockaztatnek, inkabb a csaszar akkor. Varjuk ki a veget, lehet megis befordul :D

Benkoka,
Ez aztan a poci!

Rekanna,
Nagyon csini vagy! Es szupi a felsod is! Sztem az en pocim nagyobb, de hihetlen belegondolni, h. kb. egy 2 kg-os, 40 cm-es csoppseget rejt :D

Tusike,
Gratula a kislanyhoz, nevetek van mar?

Ozi,
Neked is kitartas, barmikor elindulhat! Nagyon varom mar a hireket!!!!!

Luisa, Gyanixi,
Jo pihenest nektek es kitartas. Ha pedig kellene egy kis tobblet suly, szivesen passzolok le... :lol:

Betti,
Hatha ma mar lesz fejlemeny :D es papir a CTG-hez... :shock:
Megertem a turelmetlenseged, de tenyleg le a kalappal elotted, fel napi fozes !!!!! :D

Macsek,
Nagyon edes pici Luca es a nevvalasztas is szuper!

KépKép
KépKép
vitte

Nanett, Zsu,

Nekem nem faros a baba, megis lyukasztgat... :D A masik fura dolog, mar teljesen a mellkasom alatt erzem a babat... es a pocim alakja orankent valtozik. Eleg vicces mikor feloldalas vagy eppen fel- vagy leszall :lol:

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok

Na ma taliztam az új dokimmal, egy tündér!

Levették a vért az AFP-re, meg teljes vérképre, meg ellenanyaszűrésre, pénteken kell majd kora du-tán hívnom, hogy mi lett az eredmény, illetve, hogy mikor találkozunk újra!

Remélem mindenki jól van, én most vasárnapig nem leszek, mert utazok anyuékhoz, párom pedig haza!

Puszi és vigyázzatok magatokra!

Melinda

Kép
elizabeth25

Vitte, Nanett
Már keresgélünk de még nem döntöttük el, hogy mi legyen. Érdekes amig nem tudtuk, hogy milyen nemű határozotabbak voltunk a neveket illetően. :)

Tüsike
tüsike

Sziasztok Lányok!

Vége a mai tanításnak, délután megyek dokihoz.

Barbamami, mi is kislányt várunk, eddig minden jel arra mutat. A férjem nagyon vágyott rá, hogy kislány legyen, nekem mindegy volt, nagyon örülök neki.

Rena12, gratulálok a jó eredményhez.

Bbetti, ugye majd megírod, hogy milyen volt a szülés, ha túl leszel rajta?

Nanett, Vitte, Zsu, mit jelent az, hogy "lyukasztgat" a baba? Milyen érzés a nagy poci?

Edina
Vendég

Edi,

A lyukasztgatas = feszites, annyira feszit, hogy azt hiszed kilyukad az oldalad... nem annyira kellemes... :roll:

A nagy poci milyen erzes? Haaaat, akarmennyire szep dolog a gyermekvaras, jo tudni, h. kb. 53 nap mulva mar kulonvalunk es hogy ez a jelenlegi allapot atmeneti... :D
Ozi irta 1x, hogy ekkor mar teljesen jogosan hasznaljuk a "terhes" kifejezest :D

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok!

Bbetti!
Szoritunk nagyon!Belevaló kismami vagy,fél napot főzni 40 hetesen is!! :)

Benkoka!
Szép nagy a pocid!Nálunk is élvezi apa mikor rugdos a kicsi lánya.Olyankor olyan jókat mosolyog rajta hogy püföli az anya hasát! :)
Lehet hogy este én is rakok fel egy friss pocis képet!

Tüsike!
Gratula a kislányhoz!

Dica
Vendég

nanett: múlt héten amikor kórházban voltam akkor csináltak uh-t, előtte megvizsgált azt mondta a buksija már beilleszkedett alulra.-de a fenekét tapogatta! :lol:
29 hetesen is a popója volt lent azóta hízott 1 kg.
nem hiszem hogy lenne még elég helye megfordulni.
27-én megyek nst-re utánna a dokihoz valószínű akkor még elküld mégegyszer ultrahangra és meglátjuk történt-e változás.

Nálunk a császáros anyukákat befektetik 1 héttel a kiírt idő előtt.
Ha spontán megindul akkor viszont nem tudom mi van.
Kicsit izgulok!

Az ülve alváson már én is gondolkoztam csak hogy
ülök és emelgeti a fejecskéjét, ha haza jön este a férjem akkor beindul ezerrel!Fej ,láb ,könyök ,fickándozik mint egy halacska!

A pocak méretről csatlakozom vitte írásához csak az összetartozási idő nálunk már kevesebb.

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.

Sziasztok!

Azt hittem, hogy arra a hirre jövök, hogy Betti anyuka lett...de ami késik nem múlik.KITARTÁST BETTI!!!!!!!!!

Ma voltunk CTG-n!!! Apa felvette a telefonjára a szivhangot és ha én hivom, akkor így csörög... :D EGyébként egy kicsi összehúzódást produkálam, de tényleg csak kicsi görbe volt.

[color=red][color=orange]LÁNYOK! NEM AKAR VALAKI VENNI SZOBABBICAJT???? Mi kb fél éve vettünk, tizszer volt használva, szuper kis gép, csak nincs hely neki... 40 v. 45 ezer volt a Hervisben, 20ért vihetitek!!!!!!![/color][/color]
Vendég

Sziasztok.

Kicsit bekukkantok hozzátok.

Nekem is nagyon sokáig faros volt a lányom. Talán 2 héttel a szülés előtt fordult be. :) Hallottam olyat is, hogy elemlámpát kell a baba fejéhez rakni és lassan lehúzni a szeméremcsont felé. Állítólag ettől befordul, mert megy a fény felé. Nem tudom, hogy mennyire valós, de ezt hallottam. Egy próbát megér nem? :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Betti!

Ha még olvasod akkor naaaagydrukk és kitartást!! Szorítok. ♥♥♥ :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Jó estét!

Ma egész nap melóztam, építkezés, tárgyalás, még holnap otthonról fél napi munka, utána le akarom zárni a melót végleg. Viszont ne higgyjétek, hogy mostanáig végig dolgoztam, már októbertől táppénzen vagyok, csak otthonról elvállalok még kisebb munkákat.

Nanett,
lehet, hogy nálam is faros, az utolsó uh-n még az volt, csak a doki mondta azóta, amikor megtapizott, hogy szerinte megfordult. De ebben nem vagyok biztos, mert nem tudom kivenni, hol lehet a feje vagy a lába, mert mindenütt rugdos. Igen, a faros babánál nem lehet mindig természetesen szülni, de a dokim azt mondta, hogy a Szt. Imrében össz. 3 doki van (őt egybeértve), aki egyátalán elvállal ilyent. Különben még megfordulhat és ha nem, akkor valószínűleg van oka (pl. rövid köldökzsinór).

Vitte,
ezt a mellkasi dolgot én is érzem, néha alíg tudok ülni, mert a baba a mellem alatt kitüremkedik.
Rólad mikor látunk fotót?

Benkoka,
23 hetesen ekkora poci, nem semmi, én már most néha úgy érzem, hogy már ennél nem tud nagyobb lenni.

Ja és köszi mindenkinek a bókokat, de már 12 kg plusznál tartok és miután fehérjediétára vagyok fogva, szerintem lesz ez még több is.

Holnap megyek különben a Streptococcus vagy mi szösz eredményért, van valakinek evvel tapasztalata?

Kép

Kép
rekanna

Sziasztok!

Még egyben :cry:
Holnap 9 körül befekvés ctg.

Már karácsonyig nem találkozunk, így:

MINDENKINEK NAGYON SOK BOLDOG KARÁCSONYT ÉS PROBLÉMAMENTES GÖMBÖLYÖDÉST KÍVÁNOK, SOK AJÁNDÉKKAL! :lol: [color=red][/color]

Majd lécci szorítsatok, Nanettel üzenek, puszilok mindenkit!

Kép
Kép
bbeti

bbeti: én nagyon szorítok nektek és neked is nagyon Boldog Karácsonyt!!! De jó nemsokára babázni fogsz.

Kép
rena12

Sziasztok Lányok!

LUCA - GYÖNÖRÜ!!! Igazi kisLÁNY)))) olyan édes, törékény!!!

BBeti! Könnyű, gyors szülést kivánok! Boldog Karácsonyt! Egésszéget, Boldogságot, szeretett!!! Mindent, amit csak kivánsz magadnak és családodnak!!!

Ancsa! Köszi! Minden rendben)) Pocis kép.. hmmm.... ezt a kérdést én is nap mint nap felteszem a páromnak :lol: Majd csak lesz))) Pl frissen feldiszitett karácsonyfaelőtt :D

Ma reggel 10-től este 8ig ajándekoztunk a párommal... Nagyon jó volt.. alig volt valaki a boltokban... MAJDNEM mindent beszereztünk... És rengeteget sporoltam magamon... mert ha nem lennék terhes, akkor biztos lenne most legalább 2 új nadrágom, 10 felsőm és 2 pár új cipőm... igy még nem vettem magamnak SEMMIT... Anyámnak elmesélem - nem fog hinni :lol:

Juj!!! eszembe jutott AFP utáni UH... Megkérdeztem a dokit f mi a babám neme... Azt mondta nem ér ra nezegetni.. UGYIS SZÜLŐK MÉG EGY PÁRAT.. csak lesz köztük olyat nemű, amilyet szeretnék... Na ehhez mit szóltok!!!

Mindenkinek szép estét!!!

Kép

Kép
fenix

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?