Új privát üzeneted érkezett!

Csak gyorsan jovok!

Wpetra tudom sok tancsot kaptal mar kaki ugyben , esetleg meg megprobalhatod neki adni koretnek az edes krumplit alltalaban minden gyerek szereti es nagoyn jol lazitja a szekletet olyan ize van mint a sutotoknek.
swidi05

akkor lányok összesítem, a végleges dátum 30-a!!!!!

sajnálom luca tényleg, de a többségnek az a jobb! mikor mindenki tud választ adni, akkor utána már csak nofinak kell elővenni a tárgyalókáját és utána irány surány. :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Grácus, tudom mit érzel mert én is jártam már így, de kívülállóként könnyebb tanácsot adni, tehát adok. Tudod, ne azt nézd mit mondott hanem ki mondta. Téged nagyon sokan szeretnek mert egyszerűen szeretni való vagy. Sírni meg kell, ugyanannyira fontos mint a nevetés. Én csak azt akarom hogy ne bánkódj. Küldöm a nagy-nagy ölelést. Ahogy mondtam legyél nyitott egy új kapcsolatra és akkor már nevetni is fogsz tudni az ilyen megjegyzéseken.
Luca, nagyon sajnálom. Még annál is jobban mint ahogy képzeled. Pedig annyira bíztam hogy itt Fehérváron nem tudtunk talizni akkor majd a közös talin látjuk egymást. :cry:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!

De jó, hogy ilyen sokat írtatok ide!!!!! Végre-végre-végre!!!! :lol:

Szóval akkor marad a 30-a? Sajnálom nagyon Luca, hogy nem tudtok jönni. :( Egyébként igaza van Grácusnak, nehéz olyan ip-ot találni, ami ennyi ember közül mindenkinek jó! :( Mi csak 1 naposra mennénk, ottalvósra biztos nem, nekünk is nagyon sok volt mostanában a kiadás meg még lesz is a baba születése miatt.

Vasikám: De jó, hogy érzed már Közöske mociját! Olyan csodálatos érzés a baba mocorgása, én annyira imádom. Ha csak a terhességről lenne szó, azt akár még 10x is átélném szívesen, imádom a pocakomat és benne a babát, a világ legcsodálatosabb érzése!

Arte: Egyeltalán nem baj, hogy regényt írtál, inkább tök jó volt olvasni, úgyis ritkán és keveset írsz magatokról. Örülök, hogy túl vagytok a műtéten, remélem, innentől már nincs akadálya a pocaklakónak.
Többiek már mindent leírtak, osztom a véleményüket, egészen más a saját gyerekeddel foglalkozni, mint máséval. Nagyon szerettem mindigis a gyerekeket, de szülés előtt valahogy nem tudtak túl hosszú ideig lekötni. Elég önző is voltam, szerettem sokáig aludni, jönni-menni, szóval volt idő, amikor úgy gondoltam, hogy nehezen férne bele az életembe egy gyerek. Aztán azzal, hogy beköltözik a pocakodba, érzed őt, minden megváltozik. Nálam folyamatosan jöttek elő az anyai érzések. Most pedig azt mondom, ez a világ legfantasztikusabb dolga, semmilyen más érzés nem hasonlítható hozzá.

Petra: Sajnálom, Flóránál ezt a kaki dolgot. :( Nálunk szerencsére még nem volt ilyen, de az Alexával egy napon született kisbarátnőnknél ugyanez a szitu, mint nálatok és tök ugyanezen okokból. Szóval ők is szenvednek rendesen. :( Aranyos lehetett Kornélka, ahogy kertészkedett. Az állatkert biztos nagyon fog tetszeni nekik. Melyikbe mentek majd? Nagyon sajnálom, hogy nem jöttök a talira. :cry:

Laar: Nagyon jól néz ki ez a kívánság lámpás! Szóval Mírának is nagyon tetszett a bölcsi. Alexa ugyanez volt az oviban, egyből ment játszani, simán otthagyhattam volna. Azért látszik rajta, hogy 1 éve járunk lassan minden szerdán a Baba-Mama klubos játszóházba, megszokta már a gyerekeket maga körül.

Csajok, lassan búcsúzom, szép du.-t mindenkinek, puszi!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!!
Zsuzsa
Köszi!! De nem a magánéletemmel kapcsolatban kaptam a bántást!! Sokkal másabb dolog miatt felszakította a régi sérelmeket amit még anno gyerek koromba kaptam és ez nagyon bánt!! :cry: Örülök, h. már érzed a mocorgását a Babának!!

Akkor április 30-án lesz a tali!! :lol: Addigra megpróbálom össze szedni magam!!

Remélem mindenki jól van!!
Sok-sok puszi!!

Kép
grácus

Sziasztok!

A papusnak nagyon ízletes és egész szép lett a tortája, és apusom bulija is jól sikerült, majd teszek fel képeket.

Csajszik!
A kis csajom egyik füle állandóan begyullad ahol a fülije van, a luknál, van vmi tippetek hogyan tudom hosszú távon ezt megszüntetni, mert 3-4 napos neogranormonos kenegetés után elmúlik egy jó pár hétig szép, és aztán újra, vagy ha ott a luknál nem akkor a füle mögött a hajlatban.Azt mondta arra védőnő, h mert nem törlöm ki elég szárazra háát ennél szárazabbra már nem tom törölni neki.
A tetrán kenőcsöt ajánlotta anyósom, de annak a leírásában az van h 8 év alatt csak orvosi felügyelet mellett...h nem merem.Ha kiveszem a fülijét tuti, h be nő neki a luk.
Remélem tudtok vmi tippet adni.Sajnos a fülije olyan amit nem nagyon tok forgatni.

puszi mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Drágaságok!!!!

Bocsánat, hogy régen voltam, de annyi dolgom van a csirkékkel... :lol: :lol: :lol: ! Pedig csak 11 lett, de szakaszosan, és van hogy hármasával etetem, itatom őket :lol: :lol: !

Kedves Vasika, annyira örülök Közöske mozgásának! Emlékszem, nálunk új időszámítás kezdődött az életünkben amikor Lilike megmozdult :D :lol: :D :lol: !

Kedves Laar!

Mi Batrafen kenőcsöt kaptunk anno Lili fülére, mert neki is begyulladt a kilőtt lyuk, de ennek ellenére sajnos nekünk ki kellett venni, és be is nőtt a lyuk! Annyira begyulladt, hogy mi akkor kaptunk előszőr antibiotikumot, mert olyan gázos volt a helyzet!! :cry:
Gondolhatod, mit éreztem, mert tulajdonképpen én akartam, hogy fülbevalója legyen :oops: !
Kerestem olyan orvost, aki kilövi, és kihívtam házhoz! Olyan sterilen, és szakszerűen, és lelkiismeretesen, csinálta, hogy ennél jobban már nem lehetett volna, és mégis így jártunk!!
Persze nem ijesztgetni akarlak, Veletek ez nem fordulhat elő!!!!!

Talival kapcsolatban még nem merek nyilatkozni..., de ha minden jó, akkor mi is szívesen ott aludnánk, nem tudom mennyire kell ezt előre letisztázni, mert ha nagyon fontos előre akkor nem merem még mondani, hogy 100%!! Ha viszont a kaját 100%-ra kell, akkor azt meg lehet rendelni, és ha véletlenül nem megyünk, akkor meg lehet enni, és én Természetesen rózsaszín csekken elküldöm Valakinek az árát..., aki kifizette!!!
Jó ez így???????

Puszi!!!!!!!
Jó napot kívánok Mindenkinek!!!!!!!!!!!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Helló lányok....
Szép napot kívánok mindenkinek bár itt most nem szép esik eső fúj :D :D :D

Arte köszönöm szépen a beszámolót.Az elmondásodból ítélve nálatok nagyobb a baj mint nálunk mert az uramnak nincsenek ilyen panaszai és nem érezhető semmi bár azt múltkor nem is mondtam hogy azt is mondta a doki aki megvizsgálta hogy nem biztos a műtét sikeressége..Olyan téren hogy nem valószínű hogy több és jobb katonák képződnek a műtét után.Persze másik véleményt nem kértünk azóta meg nem is voltunk szóval most nem tudom hogy állunk "belül"....Remélem hogy most már semmilyen akadálya nem lesz annak hogy megtapasztalt te is az anyaság minden velejáróját..Szóval csak hajrá gyűrjétek egymást apával :D

Lányok de jó talizni fogtok megint.Én is szívesen megismernélek már benneteket személyesen is és nem okozna semmilyen problémát lelkileg de megkaptam az április beosztást és 30.-án dolgozom.Sajnos a mostani infúzió miatti bekutyulásom miatt még csak esélyem sincs hogy szóljak adjanak már szabit vagy cseréljek kollégával szóval mi nem tudunk menni.Azért csak most tudtam írni és válaszolni a kérdésre mert tegnap lett kinyomtatva a beosztásom.De majd talán legközelebb...azért majd gondolok rátok :lol:

Amúgy semmi különös nincs túl az infúzión ami nagyon jót tett ismét meg túl Laló halálának évfordulóján ami kevésbé tett jót jól vagyok vagyunk.
Bár sikerült Lajosomtól benyalni egy kis bacit pedig már itt örültem hogy megúsztam a téli szezont nyavalyák nélkül hát korai volt az öröm folyik az orrom de ezen kívűl egyenlőre semmi más panaszom nincs.

Na megyek is mert iszonyat poros mocskos a ház és holnap megint meló majd egész héten úgyhogy muszály kicsit rendbe vágni magunkat...
Cuppolok mindenkit vigyi magatokra...
bibócska

Sziasztok!

Gyorsan jöttem megosztani a szuper hírt!! A Flórának sikerült kakilnia, kúp és szirup nélkül!! Pénteken kapott utoljára szirupot, és szombaton este kúpot, mert négy napja nem volt kaki... Így szombat reggel óta töményen kapja a kamillateát gyümölcslével vegyítve! És ma végre összejött... Hallottam, hogy dolgozik rajta, és direkt nem szóltam, hagytam, hadd csinálja.... És láss csodát megjött amire már 2,5 hete várok... :D Olyan boldog vagyok!!!

Most ha nem haragszotok megyek is tovább... CSak gondoltam itt is megosztom veletek az örömömet.
wpetra
Pusztavám

Petra, gratulálok a kakihoz. El tudom képzelni mennyire megkönnyebbültetek. Remélhetőleg most már minden rendben lesz.

Bibócska, elképzelni nem tudod mennyire megörültem, majd elszomorodtam amikor a taliról írtál. Elsőre azt hittem eljössz te is, aztán meg olvasom hogy te is dolgozol. :cry: Borzasztóan sajnálom. Remélem hamar kilábalsz ebből a megfázásból. Jobbulást kívánok.

Marcsi, nem tudnak azok a csirkék maguktól enni? Anyukám amíg még foglalkozott ilyesmivel egyszerre 100-at vett. Na, ha azokat egyenként etette volna..... pedig azok is napos csibék voltak, így sokkal olcsóbban kapta meg őket. Meg találják azok a kaját és a vizet is szerintem.
Remélem találkozunk a talin. Alig várom!!!!!!!!!!!!!!

Laar, amikor a lányoknak a fülüket lyukasztattuk nekem a védőnő azt mondta hogy reggel az első nyállal kenjem be. Én nem használtam semmilyen kenőcsöt és hamar begyógyult nekik. Igaz, az sem mindegy milyen a fülbevaló. Én sima karikát ajánlanák elsőre, oszt ha megnő akkor lehet cserélni, azt legalább lehet mozgatni és tud lélegezni a seb, hamarabb gyógyul.
Milyen gáz már hogy mindig van valami ami miatt aggódhatunk igaz?
Várjuk a papus szülinapi fotóit. Biztos klassz lehetett.

Grácus , tök mindegy hogy mivel kapcsolatban bántottak meg. Azok az emberek akik így akarnak érvényesülni hogy mást blamálnak azok gyenge gerinctelen dögök. Ajánlatom hogy ne is mutasd ki előtte a megbántást. De én azért odabökném neki hogy tudom mit csinált, gőgös tekintettel. Hadd égjen a pofája. Akkor már ő sokkal szarabbul érezné magát mint te, azt nekem elhiheted.

Igaz, nem sokat feküdtem tegnap sem és ma sem, de már annyira nem érzem a mocorgását. Hát lehet nem is az volt....... na mindegy. Pedig meg mertem volna rá esküdni hogy azt éreztem. Lehet ha többet feküdnék.... na majd délután és holnap is feküdni fogok mert ráérek. Egyébként jól lennék ha nem lennék ennyire dagadt. Kezd terhes lenni ez a kövérség. Diétáznom kéne, de nehezen megy. A saláta jól esik, de még annyira drága minden hozzá.... mást meg mit egyek amiben nincs szénhidrát? Vannak a főzelékek, de minden nap főzi, unom már. Na, végre panaszkodhatok a terhesség nehéz időszakáról, mennyire vártam már :lol: :lol: :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

:evil: :evil: :evil: Lemaradt a vonalzóm egy nappal!!! :evil: :evil: :evil: Nem csinálom meg még egyszer, már unom.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

hali csajok!
sajnos botikám fosós vírust kapott és hát nálunk egy kis baj is hatalmassá válik, a feneke a napi 9 kakitól vérvörös, de szinte húsig le van maródva. rögtön kiveszem a kakiból, de valszeg nagyon savas lehet neki. szegénykém, mint egy pirsseggű pávián :x sikít, ha hozzáérek, ezzel a gyerekkel valami lehet, mert szegénykémnek a fütyije is tiszta kaki (már bocsi a részletekért) és meglátja a kakit és attól is sír. :roll: azt hiszem, hogy ha idesüt az erkélyre a nap, kicsit megsüttetem neki a popóját, mert más tippem nincs. mire a krém helyrehozza, addigra jön egy új kaki.

nálam teljes depi, mind visszajött, amit leadtam, pedig tényleg tartom a diétát. ezt már nem tudom megmagyarázni. mondjuk pont most múlt el a havim, de szerintem akkor sem hiszem, hogy 3 kg-nyi víz maradt rajtam. nem tudom mit csináljak, szerintem írok egy mailt a drnőnek, mert 1 hónap és jön a lombik, de nem fogok belemenni ekkkora súlyfelesleggel. mit csinálok rosszul? elegem van már ebből az egész szélmalomharcból. mi a pics...át csináljak már, ha nem eszem semmit,akkor sem fogyok. szét fogod durrani, vagy mi lesz velem? fax kivan tiszta tehetetlen vagyok e téren.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Jó reggelt mindenkinek!

Etnám, borzasztóan sajnállak benneteket. Erikám volt ilyen érzékeny és neki is állandóan sebes volt a feneke és a nunija. Anyukám huga mindig azt mondta hogy nem cserélem időben a pelusát (akkor még textil pelenkát használtam), pedig cseréltem. Szerintem inkább púderozd neki az jobban szárít. Remélem hamar elmúlik neki ez a hasmenés. Adj neki sok krumplit mert abban sok a keményítő és hamar elállítja. Meg a reszelt alma is jó keksszel. Az is megfogja. Néhány napig ne adj neki tejterméket. Mást nem tudok mondani erre.
A súlyoddal kapcsolatban pedig csak a doktornő tud tanácsot adni. Ne keseredj el, esetleg elhalasztjátok a lombikot. De szerintem ne várj csodát egy-két hónap alatt. Be kell állítani a gyógyszert is, gondolom. Nem mindenkinél sikerül elsőre. Nagyon remélem rendeződik nálatok a sok probléma és vidáman jössz ismét közénk. Puszillak és ne csüggedj drága.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Etnám! Ne keseredj el, mert visszajöttek a kilók! Tartsad továbbra is a diétát! Hidd el meglesz az eredménye. Szerintem lehet a mensi benne a ludas. Szóval kérdd ki a dokinő tanácsát, de szerintem úgy is azt fogja mondani, hogy ez előfordul mindenkinél. A fogyás nem megy egyik napról a másikra, de a kilók könnyen felcsússzanak! Legyen erőd végig csinálni! Kitartás! Ne add fel!
Botival kapcsolatban én is azt mondanám, amit Vasi. Krumpli, alma, banán, és a répa. Semmi mást ne adj neki. 1-2 napi diéta. És adj neki normafloret a Flóránál sokat használt karácsonykor, amikor az egész család felváltva járt wc-re... Annak ellenére, hogy a krém nem sokat használ, minden pelenkázásnál kend be vele a fenekét, hogy ne tudja jobban kicsípni neki a kaki. Mást nem tudok tanácsolni.

Most rohanok, az ebédem a gázon, én meg a szobában... :D

Puszi mindenkinek pocakon kívül és belül.

Ja míg el nem felejtem. Írtam Suzinak sms-t de még nem kaptam tőle választ! Remélem, hogy mindketten jól vannak és apával van elfoglalva azért nem ír, hogy minden rendben....

Sziasztok!
wpetra
Pusztavám

Petra, én is annyit gondoltam hogy fel kéne hívni vagy írni neki mi lehet vele (Suzi), de valahogy nem merem zavargatni. Ha megtudsz valamit írd meg nekünk is lécci. Köszi. Te sokkal bátrabb vagy mint én. Egyébként nem tudom miért gondolom mindig azt ha valakit felhívnák vagy érdeklődnék felőle rögtön zavarnám...... nagyon hülye vagyok, de ez van. :roll:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Etna: Ne keseredj el a kilók miatt. Szerintem, ha tovább csinálod a diétát, meg kell, hogy hozza az eredményt. Persze elhiszem, hogy a lombik miatt most már szeretnél látványosabb fogyást, ez érthető.
Sajnálom Botit, ez a fosós dolog amúgy is kegyetlen. :( Nekünk a neogranormon a legjobb a piros popsira, Alexa popója is extra érzékeny, ha nincs időben pelus csere, totál kicsípi neki. :(

Petra: Örülök, hogy végre megoldódott Flóránál a kaki gond, gondolom, mennyire örülhettél, rossz lehet őket szenvedni látni. Remélem, innentől már javul a helyzet!

Délelőtt terhesgondozóban voltam, vérnyomi, vizelet rendben, hallgattunk szívhangot, azt mondták, hogy erős, határozott a szívhang. :D Elég hamar meg is találta most a védőnő a pocakom jobb oldalán.

Suzi-ra én is sokat gondolok, remélem, jól vannak és Carlos még pocin belül van!

Puszi csajok mindenkinek!

Kép

Kép
daniellla

Hellóka!

Annyira várom már az április 30-at! Luca, Petra, Bibó kár h ti nem tudtok jönni, de persze érthető az indok.

Etna: szerintem minél előbb beszélj a doktornővel, mert azért hatékonyabbnak kellene lennie ennek a diétának hisz van mi lemenjen Rólad (már bocsi). Remélem sikerül vmi jó megoldást találnotok, h jöhessen a kistesó!

Vaasi: szép egy mandarin vagy! :D Terhesség alatt diéta.... inkább sétálgass sokat!

Most lépek!
Puszka

Kép
Kép
arte

Sziasztok!

Arte, én nem találtam volna ki hogy diétázzak. A védőnő mondta, ezért merek mandarin lenni. A sétálgatás meg van, de annyira fáj a derekam a súlyomtól hogy nem sokat tudok menni.

Csajok, múlt héten mondom elmegyek a védőnőhöz terhes gondozás céljából, így beszéltük meg. Amikor nálam volt azt mondta hogy egy bizonyos helyen lesz szerdánként 1/2 8-tól 9-ig és a többi napon pedig a másik címen. A címeket és az időpontot ő jegyezte be nekem a kiskönyvembe. A második címhez nem írt semmit, azt én kérdeztem mielőtt elment hogy itt mikor lesz mert ez közelebb van nekem és ha több időt tölt ott, akkor inkább oda mennék. Tehát, múlt héten elmentem csütörtökön. Fél óra várakozás után már felhívtam hogy egyáltalán lesz-e. Közölte hogy ő most két hétig szabin van, (már akkor is 3 hétig szabin volt amikor én 12 hetes voltam) és amúgy is csak szerdánként van. Azt mondta hogy e hét szerdán mehetek nyugodtan mert lesz egy kolléganője aki szívesen fogad. Bakker, ma megyek, megint éhgyomorral és vizeletes üveggel a táskámban, hát megint hülyének néztek mert megint nincs ott senki. A gyerek orvosi rendelőből jött ki az asszisztens és ő mondta hogy itt nem is szokott lenni terhes gondozás csak a másik címen. És hogy ma meg holnap továbbképzésen vannak. Én megőrülök, miért csinálta ezt velem? Most azt sem tudom mikor kell mennem és hogy hová. Megint ott tartok mint az elején. Van telefonszámom, de ...... na mindegy, felhívom megint majd délután. Én úgy lecseszem, hát minek néz ez engem? A franc hogy üssön bele már ebbe az egészbe. Miért nem lehet normálisan elmondani hová és mikor menjek? Most megint keresnem kell azt a másik rohadt címet. Az meg jó messze van. Annyira ideges vagyok hogy majd szét durranok.
Bocsi hogy így kipanaszoltam magam, de már tényleg nem értem ezt az egészet. Ha mennem kell miért nem tudnak nekem pontos címet adni pontos időponttal amikor találok ott valakit?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Kaptam sms-t Suzitól... De annyit írt, hogy a telefonom képtelen egyben megnyitni. Most meg kellett kérnem, hogy küldje el darabokban... :( Most várom, hátha jön.... Az elejét sikerült elolvasnom, hogy ne haragudjak, hogy csak most válaszol, de amikor írtam pont vezetett aztán pedig elfelejtette... És eddig tudta megnyitni az én kis okosom....
wpetra
Pusztavám

Szép jó reggelt Lányok...

Akkor összegezzük, ki jön a talira, hány főre számolják az ebédet:
Etnáék 3 fő
Kiruék 3 fő
Marcsiék 3 fő
Ariék 3 fő
Danielláék 3 fő
Nikiék 3 fő
Zsuzsáék 2 fő
Grácus
Arteék 2 fő
Nofiék 2 fő+ lehet, hogy jönnének a sógornőmék is kisbabával 3 fő (mert mi úgy tervezzük, ott alszunk)

Reménykedem benne, hogy Lucáék, Petráék és Timiék mégis el tudnak jönni, jó lenne, ha megoldható lenne.
Remélem, nem hagytam ki senkit se... ha mégis, bocsánat, nem szándékos volt...szóljatok rám... :-)

Szilvivel is számolni szeretnék, úgyhogy mindent bele, intézkedjetek, hogy sikerüljön jönni... :-)

A gyerekeknek természetesen fél adag étellel számolok majd, a vegyestálra úgy kérem az ajánlatot.

Kérek ajánlatot a szállásra is, remélem, többen ott tudunk aludni... :-)

Nálunk minden rendben van, békésen, boldogan telnek a napjaink.

Most lépek, majd jövök később.... Puszijaim mindenkinek, kicsiknek és nagyoknak... :-)

nofertiri

Sziasztok!!

Na végre megszületett!! Az volt a baj, hogy sok ékezetet használt, és 9 részben jött le az üzenet... A francért vannak ennyire túl bonyolítva ezek a telefonok?!

Rányomtam a tovább küldésre és kitette az egészet!! Nem vagyok szőke! Kicsit sem! :D Na mindjárt leírom mit írt!!
NA szóval ezt írta nekem Suzi!!

Szia Drága, ne haragudj, hogy csak most írok, csak vezettem mikor írtál, utána meg már elfelejtettem, szita már az agyam nagyon! Jól vagyunk csak már nagyon nehéz, meg sok a dolgom, szinte egész nap úton vagyok, azért sem vagyok neten, de szeretném, ha minden rendben lenne , ha indulnom kell! Carlos drágám már úgy lent van, hogy nem látni már az arcocskáját. Bármikor indulhat a dolog, de azért remélem kivárja még a két és fél hetet! Remélem ti jól vagytok.... Puszilok mindenkit igyekszem valamikor a lányoknak is írni! Szeretettel ölellek benneteket!

Na mindegy a lényeg, hogy jól vannak!! :)

Szegény kicsit leb.sztam, de már megint nem marad nyugton a fenekén!! Írtam neki, hogy a maradék időben már ne csináljon semmit, mert nem lesz ereje megszülni Carlos, mert kifárad teljesen... Ugye nem vagyok gonosz?! DE NEM TUDTAM MEGÁLLNI!!

Vasi! Sajnálom, hogy így megszívatott a védőnő! Igazán lehetne több esze! Simizem Közöskét!! :)

Puszi mindenkinek!! Megyek a dolgomra!
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!

Nofi, sokkal tartozunk neked. Ölellek és köszönjük szépen. Egy tündér vagy. :)

Petra, mind szőkék vagyunk. Illetve vagyunk néhányan. Én is az vagyok és Etna is annak vallja magát, tehát nem vagy egyedül ne aggódj. Üdv a klubban. Köszönjük a beszámolót.... hmmmm, vajon miből gondoltam hogy dolgozik?????? Basszus, nem tanult semmit úgy látszik. Nagyon remélem nem lesz semmi bajuk.

Mindenkit ölelek, írjatok !!!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Petra: Köszönjük szépen az sms továbbítását! Örülök, hogy Suzi még egyben van, remélem, most már pihen is egy kicsit itt a finisben. Bár, ő tényleg nem az a fajta. :lol:

Vasikám: Elhiszem, hogy felboszantottad magad a védőnős sztorin, nem értem, miért szórakoznak egy kismamával??? :twisted:
Nálunk szerencsére egyetlen terhesgondozó van a városban, ott van az összes védőnő. Minden alkalommal megbeszéljük, hogy mikor kell mennem legközelebb és eddig még mindig ott is volt. Ha mégsem lenne, akkor pedig a többi védőnő közül valaki tutira megcsinálja a súly+vérnyomás mérést és a papírozást is.

Nofikám: Drága vagy, hogy így szervezed a talit! Már nagyon várom!!!!

Csajok, Lexi sajnos beteg. Pedig nemrég gyógyult meg. :( Tegnap 3x hányt és estére 38,3 lett a láza. Ma elvittem a dokinénihez, a vizelete kicsit acetonos, vigyázni kell, hogy ki ne száradjon. Most diétázunk. Remélem, hamar meggyógyul!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
daniellla

petrám!
köszi az üzit és küldj át egy virtuális fenékbe rúgást, hogy nem tud megülni rajta, Carlos papája nem tud intézkedni? irgurm-burgum!!!

én meg tiszta ideg vagyok, :evil: a doktornőt egyszer tuti megverem. mindent betartva, többek között azt is amiket ti mondtatok botinak 12 x van kaki, ebből 6 csak olyan beszaladásos, de 6 igen komoly mennyiség. hétfő óta!!!!!!!!! smecta port nem veszi be, nem eszik semmit, egy kis banánt tudtam beadni neki, hívom ma a drnőt, hogy véres már a gyerek segge és nem csökken a kakik száma, nagy nehezen azt mondja adjak neki szenet. hétfőn miért nem lehetetett adni neki, csütörtökön már lehet? tényleg a fax kivan ettől a marha mondern orvosi szaroktól, hogy nem adnak gyógyszert semmire. a gyerek éjjel az ágy alatt volt sírva, mert tiszta kaki volt az ágya és leköltözött az ágy alá, ahol megint jött a kaki, így ott is a parketta az volt. nyakig kakis volt szegény. a lábán csorgott, de még a cicije is az volt, hogy hogy? hajnali fél 2-kor fürdettem. a pehelypaplan és a párna kuka, mert beszívta a cuccost, na azt kitisztíttatni nem érdemes. most vettem az ikeába egy paplant, párnát, gumilepedőt, ágyneműt potom 5 ezerért, de ezek moshatóak. direkt adtam neki pehely paplant, mert minden olyannal megbombázom, ami allergizálhat, hogy had szokja az immunrendszere. kutya, macska, toll,stb. de most simát vettem, ezt lehet gépben mosni. most mondjátok meg, egy sima hasmenés és így jártunk. mi mindent túbonyolítunk, de legközelebb el sem viszem orvoshoz. én már hétfőn adtam volna neki szenet és már túl is vagyunk az egészen.

mi ketten megyünk a talira botival, norbinak aznapra tették az osztálytalit. kajával megint problémázom, de tudjátok a mi családunk nem válogatós. :D cserébe, hogy ilyen vagyok viszek nektek rokfort krémet, nofi és daniella már megízlelte.

írtam a drnőnek emailt a súlycsökkenés elmaradás miatt, hát nem semmi dolog ez. patika szerű pontossággal kell mérni a szénhidrátot, egy grammal sem szabad többet enni, mert nem hogy fogyás, de még hízás is lesz. hát azért patika pontossággal nem számoltam, de tegnap óta tényleg patika pontossággal számolom a kínai gyártmányú digitális mérlegemen, ami mindig mást mutat, akárhányszor ráteszem ugyanazat a szelet kenyeret. :D hát így nézve a dolgot, azért tényleg többet ettem 120 g ch-nál. egy szelet toast kenyér reggel, tejeskávé, ebéd norbi update, vacsi ugyanaz mint reggel. hát nem mondom, hogy tele a hasam, ekkora mennyiségű kaja mellett is ütöm a 90-et, pont mint szüléskor. király egy betegség, más ennyitől éhenhal. én meg stabilan tartom a súlyt. hurrá :x

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Etnám!
Nagyon sajnálom ezt a hasmenéses dolgot...Az én bnőm már a gyerekek kiskora óta adja a széntablettát, és mellé a normaflort, ezt ajánlotta nekem is...nálunk még szerencsére ilyen nem volt, remélem nem is lesz...nálatok mi okozta ezt, vírus?Nem lehet könnyű most nektek...szegény Botika...Normaflort,kekszet,almát,főtt répát, krumplit,étcsokit,banánt, teát cukor nélkül adjál neki,esetleg a répás kubut próbáld ...Remélem vmelyik hatásos lesz,persze, ne egyszerre add:) esetleg ha megeszi úgy, h lereszeled az almát és a kekszet, összekevered....fenék ügyben nem tok ajánlani semmi mást csak a neogranormont, nekünk mikor piros volt a leghatásosabb ez volt, a sudocrem sem használt, de ez gyerekeknél változó.Vki ezt mondja vki azt.De az öregek esküsznek rá!!!Mivel próbáltad kenni?

remélem tudtam segíteni...

puszi mindenkinek, gyógyító puszi Botinak

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Jaj, csajok, annyira sajnálom hogy ennyit betegeskednek ezek a csöppségek. :cry: :cry: :cry:
Etna, ezt el sem hiszem hogy megvárja az orvos míg eltelik egy hét és csak utána szól hogy jaaaa?????? még nem mondtam hogy széntablettát is adhatnál a gyereknek????? :shock: Nagyon remélem holnapra már azt írod nekünk hogy már nem megy a hasa. Szegénykém annyira sajnálom. Gyógyító puszit küldök neki.
Daniella, jobbulást kívánok Lexinek. Az meg mit jelent hogy acetonos a vizelete? Az hogy kiszáradhat? Én még ezt nem hallottam. Annyira sajnálom szegényt, tényleg nemrég gyógyult meg és reméljük most sem tart sokáig. Gyógyító puszit küldök neki is.
Többiek, vigyázzatok magatokra és a picurokra.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Daniellám!

Lexinek jobbulást!!

Ezt a sok nyavalyát..szegény gyerekek:(

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!!

Valami nagyon nem jó van a levegőben... Képzeljétek az oviban 95 fő a teljes létszám, és ma már alig vannak 40-en... Minden gyerek magas lázzal van otthon, semmi más, csak a láz. A dokik nem tudják mi ez... Az én fiam még bírja a strapát. Az ő csoportjukból ő és egy kislány az egyedüli, aki még nem kapta el... Pedig a Flórának is volt ilyen betegsége, 2-3 hete. Egyébként a 23 gyerekből vannak 5-en a csoportban...

Etnám! remélem ma már jobban van Boti és használt a szén tabletta... A kaki témában mi is megjártuk a doktornővel... Ő folyton azt hajtogatta, hogy ne igyon a gyerek kakaót, egyen több gyümölcsöt, mert nem eszik megfelelően ezért nem kakil... Amikor már majd hogy nem sírva hívtam a rendelőt, hogy viszem a gyerekek fehérvárra a kórházba, akkor mondta az asszisztens nő a glicerin kúpot, addig bezzeg egyiknek sem jutott eszébe. És akkor már 4. napja nem tudott kakilni. Nem tudom a mai orvosoknak nem számít már az orvosi eskü?! NA nem feszegetem tovább a dolgot, mert csak felhúzom magam.
Suzinak írtam egy kis leb*szást, de sajnos nem használt. Remélem, hogy nem erőlteti túl magát. Én a párját legszívesebben elhajtanám melegebb éghajlatra, hogy nem tudja kivenni a részét a dolgokból! (Sajnálom, Suzim, de ez van! Haragszom a párodra, hogy ennyire nem törődik azzal, hogy pihenned kéne, és hogy nem parancsol rád, hogy ülj már meg a fenekeden!!)

Vasim, örülök, hogy nem vagyok egyedül szőke.... :lol: Hogy van Közöske?! Találtatok már neki nevet?? Apósod?? Remélem, jól van már.

Daniella! Jobbulást Lexikének! Vigyázz magadra, nehogy te is elkapd, mert kismamaként a láz nagyon veszélyes!!

Lucám! Elvagy veszve, megint... :S Tudom, hogy dolgozol, és hogy örülsz, ha egy kis levegőhöz jutsz, de remélem, hétvégén írsz nekünk egy kisebb regényt! Tamás jól van? NEm lett beteg?

Timi! Írni ide is... Tudom, hogy te is bele zsongtál a facebookba... de azért itt is tegyük már a tiszteletünket...
:lol: :lol:

Angyalom?!?!?!?!?! Írj!!!

Niki?!?!?!

Arte! Örülök, hogy apának megvolt a műtét. Szegény biztos alig várta, hogy összebújhassatok... :lol: Remélem, ügyesek voltatok és hamarosan hozod a jó hírt! ;)

Marcsi! Mi újság a pipikkel?? Megtanultak már inni, enni? Lilike jól van? Jártok oviba?

Laar! Jók lettek a torták! Ügyes vagy! Láttam a képeken, hogy a buli is jól sikerült! :) A gyerekek is jól ellehettek... :D Míra jól van?

Most már tudom, milyen amikor a lánya hisztizik az embernek... Tegnap megcsinálta az első hisztijét! Beültettem a babakocsiba, amikor ő sétálni akart és jó 10 percig torka szakadtából sírt... Mondta is a barátnőm, és a boltos néni, hogy ilyennek még nem látta... Hát még én sem az az igazság... Amikor már nem vett levegőt kivettem a kocsiból, és elhallgatott.... Azóta nem hisztizett még. Remélem, nem mostanában fog újra... :D

Na drágáim asszem a regényem megint kielégítő lesz számotokra néhány napig... Ha holnap jó idő lesz lehet, hogy megyünk az állatkertbe... Szóval 7 végén biztosan nem leszek!

Puszillak benneteket!! ÉS a babákat pocakon kívül és belül... Sziasztok!
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!

Petra, a kiscsaj most tanulta meg hogy kitartó hisztivel bármit el lehet érni. :lol: :lol: :lol: Mi jól vagyunk. Borzasztóan fáradékony vagyok de jól. Remélem nem kapja el Kornélka ezt a lázas megbetegedést. Örülök hogy írtál magatokról. Kellemes időtöltést az állatkertben és várjuk a fotókat. Egyébként már kérdezte Etna hová mentek állatkertbe de nem válaszoltál.
Etna, annyiszor fenyegettél minket hogy küldöd Botit nekünk, éjjel azt álmodtam hogy küldted nekem. Nem tudom hogyan érkezett, csak azt tudom hogy megjött de nem volt cipő a lábán. Én meg fogtam az ölembe és elmentem neki lopni a boltban. Pénzem nem volt, így lopnom kellett. Soha nem lennék képes megtenni, de úgy látszik hogy Botiért megtettem álmomban. Bakker, loptam neki egy pár cipőt. A lényeg hogy örültem neki nagyon, de még ő is örült nekem, tehát nem készültem hamar vissza szolgáltatni a csávót. :lol:
Remélem jobban vagytok már. Egész nap figyelni fogok hátha írod hogy jobban van már. Annyira sajnálom szegényt.
Daniella, remélem Lexi is jobban van már. Gyógyító puszit küldöm most is mindkét gyermeknek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Bibócska, Nagyon Sok Boldog Születésnapot Kívánok!!!

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Etna-Vasi!
Ez roppant érdekes dolog, mert ma éjjel én is Botival álmodtam... de valahogy nem ilyennek nézett ki, még mondtam is Etnának, hogy a képek alapján teljesen más Boti. :D A valóságban sokkal nagyobb volt és nagyon duci. Na de ez csak álom volt, de tényleg tök érdekes, hogy Vasi is pont Botival álmodott... Most rohanok, mert ebédidőn vagyok itthon, csak meg kellett néznem egy dolgot, aztán belestem ide is.. majd jövök bővebben, ha lesz időm - valaha :D

Kép

Kép
luca81

Bimbócska!!!

Nagyon nagyon boldog születésnapot és sok boldogságot kívánok neked!!

puszi

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Hellóka!

Vasi: mi az h nem vagy mandarin??? Ezt nem értem... Ez a védőnő úgy kapja ajándékba a szabikat??? Meg mit gondol, hogy majd akkor dolgozik amikor akar. Szegénykém mennél normálisan aztán meg nem tudsz én tuti agyonvágnám legközelebb amikor utolérem....

Etna: a te fogyásod bakker megér egy könyvet esküszöm.... Hihetetlen!
Remélem Boti már jobban van, hisz olyan kis vékonyka.... :)

Nofi: én egyedül megyek, írtam a fb-ra is de ide is megírom biztos ami tuti!

Legyetek jók, megyek dolgozni! UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUtálom a délutános hetet és még holnap is túlóra...... :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
arte

Luca, ez tényleg nagyon érdekes. :lol:
Arte, te írtad hogy szép egy mandarin vagyok. :lol: Erre írtam hogy a diétát nem én találtam ki hanem a védőnő. Igen, én is furcsállom nagyon ezt a sok szabit, de hát mit tudok tenni? Majd szerdán megyek megint és most a másik címre. Ha ott sem találom és senki sem lát el, feljelentem őket. Komolyan.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Csajok!

Bibócska: Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vasikám: Hát az acetonos vizelet (2 kereszt volt benne) valami olyat jelent, hogy vigyázni kell, nehogy kiszáradjon a gyerek, ezért sokat kell itatni. Nem értem, hogy lehetett ilyen, mert Lexi alapból sokat iszik. Gondolom a hányás miatt. Hihetetlen, hogy 2 hányás ennyire ki bír szárítani egy 2 évest.
Az álmod nem semmi volt. :-))))))

Petra: Szerencsés vagy, hogy Flóra csak most hisztizett először! :D Alexa már nagyon régóta műveli a dolgot. Hihetetlenül akaratos, igazi kos. :) Mondjuk az a szerencse, hogy hamar el lehet terelni a figyelmét.
Lázas szerencsére nem voltam gyerekkorom óta. Aggódtam most, hogy Alexa nehogy a fosós-hányós vírust kapja el, mert azt kismamaként nagyon nem szerettem volna megkapni tőle. De ez valami más volt, fogalmam sincs, hogy mi. Széklete tök normális és a torokleoltása is negatív lett. Csak ez a 2 hányás volt meg egy este a láz.
Nem semmi, hogy ilyen sok gyerkőc lebetegedett az oviban...

Ma is vittünk pisit a dokinénihez, ma már csak 1 kereszt van benne, szóval javul a dolog. Tegnap és ma nem volt se hányás, se láz, remélem, most már meggyógyul a csajszi!

Puszi nektek!

Kép

Kép
daniellla

Daniella, nagyon örülök hogy jobban van már a kiscsaj. Ez jó hír. Reméljük holnap már kutyabaja nem lesz. Köszke hogy elmagyaráztad a pisitémát. Nem árt tudni.
Etna, hoztam valamit. Hátha érdekel. Tudom, már tele van a t...köd ezzel az egésszel, de hátha. Ha nem érdekel, ne vedd figyelembe. Pusszancs!

ÁPRILIS 2-án az MensMentis KLUB VENDÉGE DR. TŰŰ LÁSZLÓ belgyógyász-endokrinológus szakorvos!

A klubtagok személyesen is feltehetik kérdéseiket szakemberünknek és választ kaphatnak a még megválaszolatlan, de annál izgalmasabb kérdéseikre.

Ha még nem jelentkezett be, Mészáros Krisztina klubvezetőnél ezt megteheti, a 06 30 951 7989 számon!

TÉMÁINK:

- Az inzulinrezisztencia az endokrinológus szemével

- Mit kell tudnunk betegként az inzulinrezisztenciáról?

- Hogyan kell megfelelően kezelni és gyógyítani ezt a betegséget?

- Kell-e gyógyszert szedni, kinek kell és meddig?

- Hogyan hat egymásra a gyógyszerszedés a diéta, és a mozgás?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Most van egy kis időm így írok nektek, tegnap megint voltam a házi dokinál...több duzzanat van a bal lábamon, kicsit elszíneződött a bőröm is, és ízületi fájdalom szerű bajaim vannak...bokáim, térdeim, a jobb térdem annyira fáj, h nem tudom felhúzni a nadrágom, nagyon nehezen tok belépni a magasított kabinunkba is, a csuklóim és a könyökeim is fájnak, de legfőképpen a jobb bosszant nagyon, h mi lelte a többi még elviselhető, de ez annyira fáj, h éjjel is felébredek rá, alig tok a másik oldalamra is elfordulni.
Uh ma kezdtük elölről a vizsgálatokat amiket a nyirokcsomóimnál is csináltunk...labor, vizelet leoltás,fül orr gégészet, mellkas röntgen stb., valószínű a nyirokcsomóimmal van összefüggésbe a dolog, de lövése sincs a dokinak.A dudorokkal meg elküldött a bőrgyógyászhoz, na ha az meglátja tuti leordítja a hajam, h mi a francot keresek itt, mert sztem sebészetre kellene menni...de már az lesz, h magánrendelésre fogok menni oda legalább nem kell beutaló.Kézbe kell vennem a dolgokat mert mire minden vizsgálatot végig csinálok fel is dobhatom a pacskert, mert mindenhová küld csak oda nem ahová igazán mennem kellene.
Azt mondja, gócot kell keresni...uh keresgélünk.
Eléggé be vok szarva h mi az isten bajom lehet, mert a menzim is késett egy hetet, amihez órát lehetett eddig állítani, és nemrég voltam rákszűrésen, leoltáson mindent rendben találtak, mert eddig csak akkor késett esetleg, ha vmit összeszedtem, de most annak sem volt jele....
Egyszerűen nem tudom mi zajlik bennem...

Uh csajok így telnek a napjaim, a nyelvvizsgám is itt van a nyakamon és ahelyett, h arra készülnék orvoshoz rohangálok, meg agyalok, h mi lehet a bajom..háát nagyon örülök, lassan neki kellene állni a másik babónak is, de amíg ki nem derül mi a bajom, addig az is csúszik.

Na nem panaszkodom tovább...millió puszika

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Laar, basszus, nagyon sajnálom amiken mostanában átmész. Nem gondoltad volna hogy ilyen problémák is előjöhetnek mert gondolom folytattad volna a kivizsgálást még a nyirokcsomós problémánál. Én nem tudom mi van mostanában, de apósomnál sem találtak semmit. Szegény majdnem belehalt a betegségbe amit nem találtak. Most olvasgatta a zárójelentéseket mert szerda óta otthon van és mindegyikben az áll hogy mindegyik vizsgálat nega lett. Tehát nem találtak nála semmi bajt, mégis majdnem belehalt a semmibe. Egyébként most tanul járni. Ágyról nem bír fölkelni, csak ha valaki felemeli, de anyósom szegény kicsike is meg erőtlen is, fáj a dereka, nehezen bírja. Látni kellene, én minden pillanatban azt hiszem most fog elesni. Aztán ott van egy munkatársunk akinek dettó ugyanazt állapítottak meg, a semmit, de nagyon szarul van.
Nagyon remélem nem hurcolásznak meg téged is mint állat és aztán nem találnak semmit. Addig is remélem csak kaptál valami gyógyszert, gyulladáscsökkentőt vagy valamit, nem?
Jobbulást drága, vigyázz magadra.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

sziasztok lányok!

vasi és luca!
én annyit nevettem azon, hogy mind a ketten botival álmodtatok. vasi, hogy cipőt loptál neki :D az, hogy boti cipő nélkül volt előfordulhat, mert állandóan leveszi, már amelyiket tudja, így igyekszem olyat ráadni amit nem tud levenni.

hála istennek nem volt ma már hasmenés, de az egész lakás fekete szenes :lol: én nem tom, hogy ki hogy adja be a gyereknek a szenet, de én ordítva, szépen szólva, mindenhogy próbáltam, de mindig kiköpte. valamennyi azért mehetett belé is,mert reggel jött egy kis pingi lingi :D ami fekete volt. a szenet azért nem adtam eddig, met a hülye drnő szerint jöjjön csak ki a vírus. hát jól kijött az biztos.

laar!
a panaszok alapján javasolnék egy autóimmun specialistát, hogy nézzék meg az autóimmun panelodat. ezt vérévételből nézik, de háziorvos nem írhatja ki mindegyik fajtát. endokrinológus viszont igen. próbáld meg ezt az utat, mert szerintem erre is kéne keresgélned.

vasi!
köszi az infót, tűű doki a féisten, hozzá nem lehet időpontot kapni soha. sajnos elmenni nem tudok, mert anyu szülinapját tartjuk. hol talátald az infót a honlapjukon? atya ég, közöske lassan félidős. a védőnők egy had ne mondjam mik, botit 1x látta születése óta. meg amikor összefutunk a gyerekorvosnál. ennyi. de jobb is, én úgyis okosabb vagyok :D

most írok egy sztorit, nem tudom írtam-e, de szokás szerint ezen is sírtam és éjszakákon át agyaltam rajta. csak, hogy mondjam milyenek a védőnők.
a gyerekorvosnál 2 órát kellett várni, mert bent volt valaki, egyszercsak jött mentő, rendőrség és a mentős kihozott a kezében egy félholt kislány ( jaj megint tiszta könny a szemem) bent sírt a védőnő, doktornő, aszisztens nő. a kislány szó szerint csak csontváz volt egy kis rászáradt bőrrel és csak a szemét tudta mozgatni. a rohadt szemét büdös kurva (aki elvileg az anyja) 4 hónapja nem adott enni a gyereknek ,mert nem volt pénzük. miközben a féje aznap sem volt józan, arra volt pénzük, meg az ő zabálására is mert ő nem volt sovány. kék-zöld volt a kislány, mert nem elég, hogy éheztette, de még verték is. azóta szerencsére jól van a kislány, állami gondozásba fog kerülni, az anyukát meg nem vitték el a rendőrök!!!! csak vigyáztak rá, hogy a mentősök el tudják vinni. a család magyar volt!!!! 1 éve költöztek a kerületbe kb, a védőnő miért is nem látta? oviba kellett volna beiratni, mert állítólag 5 éves volt és 1 év kötelező, a kislány nem járt, miért nem tűnt ez fel senkinek? újszülöttel nem törődnek, ovis korosztállyal nem törődnek ,akkor kikkel törődnek? bevásárolni el tudnak menni munkaidőben, azt tudom, mert azt látom. én is most magamtól tudom, hogy botit be kell iratnom oviba. még csak egy telefon sincs, hogy el ne felejtsem. pedig nincs sok gyerek ezen a körzetben. na szóval hagyjuk a védőnőket, a kismama magazin meg miket ír? hát lehet, hogy a miliomos környéken úgy működik, hogy ott ül veled a védőnő, de általában nem ez a jellemző sajnos.

daneilla!
remélem már lexi is gyógyuló félben van. hát botinak is pik-pak acetonos volt a pisi anno, mikor hányt a köhögéstől. ezért félek a rotától, állítólag fél óra alatt nagyon brutál módon kiszáradhatnak. sajnos nem oltattam be anno, de a tesót befogom, még ha éhen halok is.

arte!
drágám, szerintem botit kevered valakivel, ő sovány? olyan kis masszív, hogy majd meglátod. nem sovány gyerek, csak annak indult. :D lehet, hogy őt soványítja a fényképezőgép, pedig a tv és afénykép kövérít. engem tutira :lol:

jézus, rohanok botit kelteni, nem néztem hogy már ennyi az idő. éjfélig fent leszünk az tuti

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna, te jót nevettél, én meg jót???? sírtam. Ez nagyon brutál. Látom majdnem minden nap erről szólnak a hírek is hogy megverik a három hónapos gyerekeket és hogy cigarettával égetik őket, eltörik a végtagjaikat. Én nem értem ezt a világot. Ha nem akarnak gyereket miért csinálnak? És ha megszüli és akkor gondolja meg magát akkor miért nem adja örökbe hiszen annyian várnak babára akiknek nem lehet. És miért bántják hiszen ha sír attól csak még jobban fog sírni. Na, ezt én soha nem fogom megérteni.
De azért jó hírt is hoztál hogy nincs fisi-fosi. Na, végre. Csak a popsija jöjjön helyre szegényemnek. De az már helyre fog jönni hamar ha nem megy a hasa.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Gyorsan jövök én kicsit bővebben... magunkról nem sokat tudok írni, ugyanúgy telnek napjaink, bölcsi-munka... már teljesen megszoktuk, belerázódtunk, néha vannak "buszlekésések" reggel, mikor én hétre megyek és apa viszi bölcsibe Tamást. Csak azt nem értem, ha én 3/4 7-kor úgy hagyom itthon őket, hogy apa már teljesen kész van, Tamáson ruha van, csak pár falatot kell bekapnia, majd fogat mosnia, akkor hogyan tudja lekésni apa a 8 órás buszt? ez nekem magas, mert mikor a nyolcas héten én viszem és készítem totál össze magunkat, akkor én simán kiérek nyolcra melóhelyre, (ami mellesleg 2-5 km-re van, a buszmegálló meg kb. 500 m) úgy, hogy Tamást még leadom bölcsibe.. mindegy, férfiak, ezt én sosem fogom megérteni. Szóval így telnek napjaink, elég mozgalmasan :)

Laar!
Egyet értek Entával, pont volt bent nálunk melóban egy régi ismerősónk, Ő is beteg és totál ugyanezt mesélte el, amiket Te írsz. Neki is autoimmunk betegsége van, hogy mi, azt most nem írom le, mert lehet Neked nem az. De tényleg komolyan kell venni, mert ha megállapítják a bajt, akkor gyógyszerrel legalább szinten tartható és lassítható a betegség. Kíváncsi leszek nagyon meddig fognak kísérletezgetni Veled. Kitartás és pusszantás Mirának!

Etnám!
Nekem mindig vannak sztory-id, nem semmi egy csaj vagy! Ez a fogyás kiakasztott engem is, nem igaz, hogy nem sikerül sehogy, pedig úgy drukkolok Neked! Azért remélem Tesó projekt nem csúszik, hamarosan újra kismami leeszel ;) Botikám csodaszép legény, mint mindig... egyet sajnálok nagyon, hogy nem tudunk menni talira :( Puszi Nektek is!

Petrám!
Örülök nagyon, hogy a kaki dolog megoldódni látszik. Remélem most már nem fogja kínozni szegény Flórát a szorulás, mert az még egy felnőttnek is nagyon gázos, nemhogy egy gyereknek... (na itt jut eszembe, csak ()-be írom le, hogy mennyire ki vagyok akadva: tegnap este takarítottam a wc-t és én ügyes a kefével véletlenül lepiszkáltam az illatosítót és lehúztam a wc-n... nem is lenne baj, csakhogy eldugult és most alig folyik le a cucc.. fogalmunk nincs mi a fenét csináljunk, pedig már "megturkásztam" kesztyűben, de nem tudom kivenni..valahol elakadt. valakinek ötlete? Nem járt még így senki?)
Az orvos témához én nem is írok semmit, mert csak felhúzom magam rajta. BAromira ki tudok én is akadni egy-egy sztorin, pláne, ha gyerekről van szó. Remélem Kornélka megússza a vírust! PUszi

VAsi!
Ficánkol Közöske? Nagyon megy az idő, már lassan félidőnél jártok. Nem semmi, most csodálkoztam rá. Puszi Nektek és simi a Manókának!

Daniella!
Nagyon szép kismami vagy, lassan már "két lányos" anyuka. Remélem a mostani időpontban nem jön semmi közbe Szilvásváradot illetően és nyugodtan tudtok pihenni pár napot. Lexi nagyon helyes a képeken, tényleg szép család vagytok!

Na lassan lépek, ugyan most nyugi van, mert Tamás anyunál alszik, de ilyenkor tudok nyugodtan takarítani, legalább nincs láb alatt :) Bár most meg a kedvem nem túl jó, mert szakad az eső és dörög-villámlik.
Dobok egy képet az én nagy fiamról, múlt héten készült egyik reggel bölcsi előtt - mert ugye akkor én vittem és még erre is volt idő :D Puszilok mindenkit, vigyázzatok magatokra és a Picikre!

Kép

Kép

Kép
luca81

Timi még Neked akartam írni: ha mennénk a talira, mi fel tudnánk venni Veszprémben Titeket, mert ugye arra mennénk... de sajna nem tudunK :( Úgy sajnálom, mert annyian ott lesznek azok is, akik tavaly nem :( Mindegy, majd legközelebb... Puszi

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!!

Először is köszönöm szépen mindenkinek..Megint öregebb lettem egy évvel de sebaj bár azt nem mondom hogy okosabb is :D :D :D

Lesza:Kívánok neked tiszta szívből boldog születésnapot!!

Hát igen én is sajnálom hogy nem talizhatok veletek de hát ez van nem tudok mit tenni de majd egyszer....bízom benne.

Drága Etna:Tudod minden kezdet nehéz de alakulnak majd a dolgok meglátod..Remélem Boti már jobban van...

Vasikám hát közöske??Kirugja már a "ház" oldalát???

Én most éppen a megpusztulok de jön az utolsó fázis-ban vagyok...Szóval csak túlélem ezt a fránya náthát pedig már majdnem majdnem sikerült de elkiabáltam magam és ezért jött hogy bebizonyítsa nem úszom meg a szezont.Na mindegy de már csak megmaradok...Tegnap nem nagyon értem rá hogy magammal foglalkozzak ma meg mint akin átment az úthenger de legalább 5x hogy biztos ami biztos alapon szarul legyek...Bár most már kezdek kicsit jobban lenni de azt hiszen ma nem takarítok ablakot.
Na megyek is szerintem ágytémázok ma mert holnap meg dolgozni kell.....

cupákollak benneteket és szép napot kívánok mindenkinek....
bibócska

nem hiszem el, boti lázas. én ezt már tényleg nem értem, 1 napig volt jól és mára lázas lett. fax kivan, hogy semmire nincs gyógyszer! minden vírusfertőzés. akkor arra találjanak már ki valamit. egy pillanat alatt lázas lett. lent volt apjával feljött, kézmosás, arcmosás még akkor semmi és leült ebédelni, nem evett, mondta, hogy megy aludni, nem akart még mesét sem nézni ez volt a gyanús. megsimizem ösztönösen a fejét és tök forró. 38,7. de ez mind kb 10 perc leforgása alatt!!! ezek tuti valami gerjesztett vírusok. petrám, szerintem ez olyan, mint nálatok az oviban volt. most mit adjak neki, ha du ennyi éjjelre tuti megint 40 fok közeli lesz, hiába csillapítom bármivel. tiszta gyomoridegem van! szegény gyerek, le fog gyengülni totál

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Bibócska, köszönjük hogy benéztél kicsit hozzánk is. Sajnálom hogy beteg vagy. Olvastam a blogodban is hogy nem vagy jól. Mielőbbi jobbulást kívánok neked.
Egyébként még nem rúgja ki a ház oldalát, csak néha érzem hogy mozog, de még annyira kis gyengén. Nagyon örülök ha érzem a mocorgását mert ezzel jelzi minden rendben van.
Olvastam még hogy 12 hellyel előrébb kerültetek a listán. Az mindegy hogy milyen áron. Meg lesz az eredménye a kitartásotoknak. Drukkolok.
Etna, ez már tényleg borzasztó. Nem hiszem el..... Nagyon remélem hamar kilábal ebből a nyavalyából, szegénykém.... Nem is tudom mit mondhatnak ilyenkor az orvosok, hiszen már többet vagy ott vele mint otthon. Jobbulást kívánok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!!

Etnám!!

Nagyon sajnálom, nem tom mit tegyél, gondolom Boti immunrendszerét folyamatosan erősíted abba nem lehet hiány...
Mielőbbi gyógyulást nektek.

A bajommal kapcsolatban, már a nyirokcsomómnál is mondták ismerősök, h nem is értik miért nem küldött el a doki endokrinológushoz, de most majd én kérek beutalót, hétfőn megyek is...

Lucám!
Utána olvastam az autonóm betegségeknek,és már hallottam is róla.
Remélem azért nem dobom fel a pacskert még mielőtt megtalálnák a bajom.

Lesza!
Nagyon nagyon boldog születésnapot kívánunk!!

Most megyek csajok hulla vok, egész nap pörgés volt nálunk.

puszi mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok csajok !

jovoheten kedden vagy szerdan eldol hogy koltozunk e vagy sem.
Apa holnap megy le floridaba kocsival 16 ora auto ut.
mar ugy szeretnem tudni ok vagy sem.

Etna ,Botinak jobbulast , mar itam a facebookon hogy probald meg a forever-nek az alovera geljet , nagyon jo immunerosito, hidd el , nem akarok rola kisregeny irni de tenyleg nagyon jo.
mennem kell apa felkelt .\
puszi mindenkinek.
swidi05

Sziasztok Lányok!

Etna: Hihetetlen, hogy Boti most meg belázasodott. :( Jobbulást kívánok neki! Jobban van ma már?

Laar: Nem semmi ez a sok rossz, amiken mostanában keresztül mész. Valószínű, hogy valami immunrendszerrel kapcsolatos bibi lehet, hogy ilyen sok téren jelentkeznek problémák. :( Remélem, sikerül megtalálni rá a megoldást.

Olvastam, amit Suzi írt fb-on, végre valami jó hír, talán most már pihen is egy kicsit a csajszi.

Nálunk itt a városban ma du. 3-kor lesz a T-Home Vivicitta futás, tudjátok, amit egy csomószor reklámoztak a tv-ben, Szegeden is volt már egy forduló. Biztos jó sokan lesznek.

Lányok, hoztam nektek egy linket a húgom szakdolgozatához egy kérdőív, ha lenne rá pár percetek és kitöltenétek, nagyon megköszönném!

https://spreadsheets.google.com/viewfor ... V1dGMlE6MQ

Puszi!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

Daniella, kitöltöttem a kérdőívet.

Csajok, teljesen kiborultam. Most kaptam meg a magánnyugdíj reálhozamos levelet. Elképzelni nem tudjátok hogy több mint 15 év szorgalmas munka után mennyi a reálhozamom. 1591Ft. Ennyi. Annyira sírhatnékom van, hogy az valami borzalom. Nagyon bíztam benne hogy legalább az A hitelemet tudom belőle fedezni vagy mit tudom én.... na de ennyi? A lányom 20-on valamennyi ezret kap vissza, a volt barátja úgy szintén. Mondanom sem kell hogy kb 4-5 éve dolgoznak. Nem tudom mit tegyek.
Nem fárasztalak benneteket tovább, csak muszáj volt elpanaszolnom. Bocsi.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Helló lányok..
Szép napsütéses napot kívánok mindenkinek már amíg még élvezhetjük mert úgy hallom jön a felhősödés.....
Pedig ablakot fogok takarítani és kész :x :x :x

Vasikám köszi szépen már túlélem szerencsére nem volt olyan vészes kb: 2 napig nem voltam igazán toppon de ez már a vég a közérzetem jó ismét de még fújom az orrom ezerrel..de mindjárt jobb mint szombaton :D :D Akkor én nem értem ezt a reálhozam számítást én is megkaptam a levelem és nekem 46094.- a reálhozamom.Persze még nem 100% mert május végén tudnak biztosat mondani de most ennyit írtak a lapomra meg hogy küldjem vissza mit akarok vele..Na ná hogy a számlánkra utaltatom!!!De én csak pár éve vagyok/voltam pénztár tag.....na nem értem én ezeket a dolgokat.

Etna nagyon sajnálom hogy mindig a bacikkal és vírusokkal kell küzdenetek....remélem hamarosan jön a javulás..kitartás!

na jól van tiplizek mert van itthon meló meg kéne csinálni amíg jó az idő....
pusszancs mindenkinek.
bibócska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?