Sziasztok!
Mezsó, hát ez enm túl jó hír, hogy vannak eltérések. Ezek utalnak valami nagyobb betegségre? Kaptál valami gyógyszert ezekre?
Én is fáradékony vagyok azóta mióta szültem. A vasam már akkor is alacsony volt. Én is szedhetek akkor vasat most is? A dokinőm mondta, hogy szedhetem, de nem tudtam, hogy az jó a fáradékonyságra így nem szedtem.
Évi, nem vagy hülye! Természetes dolog, hogy már most is félted a babádat. Szerintem majd mindenkivel tisztázd le, hogy nem szeretnéd ha össze fogdosnák, meg puszilgatnák Domit. Így elkerülhetőek lesznek az össze zördülések.
Nekem Levi vasárnap egész éjjel nem mozgott semmit és hétfőn sem semmit a szülésig.
Jaj velünk mi történt ma kicsit hosszú lesz, de elmesélem, mert nagyon megijedtünk.
Délben kapott Levi banánt talán ha egy fél kissebb banánnyit megevett. (Már máskor is kapott, volt már, hogy többet is megevett belőle). Nem aggódtam, mert sosem volt belőle probléma. Fél háromkor felébredt. Rottyantot egy nagyot, de csak a hangja volt nagy maga a dolog nem. Majd úgy volt, hogy jön anyukám és el sétálunk a tescoba. A nap is szépen kisütött. Mikor öltöztettem hányt egy nagyot Levi, majd kissebb szünetekkel még 3-szor nem keveset. Közben sírt nagyon, mert fájt a pocija is. Sikított is nagyon. Meg köhögött. Majdnem csak fuldoklott a rókától ami nem jött ki neki és megakadt a torkán! Teljesen sápadt lett. Kivittük gyorsan a levegőre. Borzalmas volt. Aztán megkértük a szomszédot, hogy vigyen el a gyerekdokihoz. Átmentünk hozzájuk és mikor beültünk az autóba rókázott egy nagyot (kijött a bűnös a banán) Na gyorsan elmentünk, de már nem volt ott a gyerekdoki így irány az ügyelet. Ott megállapította a doktornő, hogy valószínűleg a banán a bűnös. Kaptunk kúpot hányásra, hányingerre meg normaflort amit 1 ampullát kell belerakni teába 1 nap és meg kell innia. Hétfőn vissza kell vinnem a rendes dokinkhoz, mert ha nem a banán okozta a hányást akkor az hétfőre ki fog derülni. Mostmár jól van. Meg miután kijött a banán vissza jött a színe is szegénykémnek. Odafele a kocsiban el is aludt, mert nagyon álmos volt.
Annyira sajnáltam szegénykémet! Normál esetben ha nincs semmi baja ha felveszem nézelődik minden fele, de mikor rosszul volt sírt és letette a fejét a vállamra meg bújt hozzám!!
Apa itthon maradt. Mikor elmentünk a Laci (szomszéd aki elvitt) felesége a Tünde beszolt ilyet páromnak, hogy mit csináltunk, hogy be kell vinni a gyereket az ügyeletre? Mindezt olyan bunkó stílusban. Mesélte apa, hogy látszott rajta, hogy nem örült annak, hogy a Laci elvitt minket. Hogy lehet valaki ilyen.
Én sem örültem neki, hogy meg kellett őket kérni, de mivel nekünk nincs autónk és csak ők voltak a közelben akik tudtak nekünk segíteni. Nekem fordított esetben teljesen természetes lett volna, hogy segítek nekik. Na midegy. Pukkadjon meg ha neki nehezére esett.
Most békésen alszik már fél hét óta a kis drágám!!