Új privát üzeneted érkezett!

Mezso:irok privit.Kérdezni szeretnék valamit.

000kata

Kata köszi jol tul jol még :lol: nagyon eleven

Kép
kriszpiri

Krisz: nem akar még kijönni? :lol:

000kata

Kata nem lusta :lol:

Kép
kriszpiri

:lol: :lol: :lol:

000kata

Sziasztok!

Mezsó, sajnálom hogy visszaestél :(
Pedig tényleg nem eget rengető iszonyatosan zsíros kaját ettél.

Rólunk: egész nap szarul voltam, nem bírom ezt az időjárás változást elviselni.Domim annyira feszít hogy majd szét szakadok, mikor hova mit nyom épp ott.Ma úgy megrúgta a bordámat hogy felsikítottam.Sajnálom szegénykémet mert már nagyon kicsi hely lehet neki odabent.Pedig nem kicsi pocakom van... :oops: Csak akkor nem feszít amikor alszik.Vízes leufi érzés van, fájások hébe hóba, méhszály feszülés érzés minden nap, derék fájás detto.Jövőhétre meleget mond, nem tudom mi lesz velünk akkor, már most csak a gondolattól minden bajom van :(

Banán témára reagálva: minden külföldi zöldséggel és gyümölcssel ezt csinálják! (csak nem tudunk róla).Így tartósítják ezeket, hogy mire ideér hozzánk még "friss"legyen.Ez van.
Semmi sem megbízható 100%-osan, sem zöldség-gyümölcs, hús,tejtermék stb...

Kép
eve3htv

Évi: kitartás!!!Már "only 17 days to go"!!!!! :wink: Amúgy tegnap este csak azt hittem hogy baj lesz.Akkor ott gyorsan kiszaladt belőlem az tény és való,forgott egy ideig a gyomrom körbe körbe,viszont ma csak 1x volt kaki. :wink: :wink: Tehát valószínű mégsem ártott meg oly nagyon az a sajtot baconos krumplis cucc...Ma sült halat ettünk,kicsit zsírosabbra sikerült,úgyhogy kevesebbet ettem csak belőle,de burgonya krokettet sütöttünk hozzá,az elég száraz volt már frissen is,abból ettem szépen. :wink: Ez volt 17óra magasságában,azóta nem volt kaki.Csak nem árt már meg... :roll:

Kép

Kép
mezsó

Nagyon remélem, mert kegyetlen dolog a hasmenés...meghát az ember szeretne azt enni amit megkíván.

17days to go...szerintem előbb lesz :oops: csak még várná meg a jövőhetet :roll: Annyira feszít mint állat, szerintem pukkanni fogok hamarosan!Mert úgy gondolom akkor folyik el a magzatvíz, amikor már nagy a baba és szétfeszíti a burkot, na akkor elmondom hogy nekem szaggatja!!!Atim még szombaton is fog dolgozni, és vasárnap reggel jön haza,feltéve ha addig nem akar kibújni Domika.Egyébként tökre más a közérzetem, máshogy érzékelem a külvilágot, lehet hülyén hangzik de így van.

Kép
eve3htv

Évi: de izgi :wink: :wink: Nem felejtesz el ugye sms-t írni,ha elindult Domi kifelé??? :wink: lerágom mind a 10körmöm az ujjaimról!!!Drukk drukk neked ezerrel!!!!Remélem ki is bújik hamarosan,főleg mert úgy látom már jobb is volna neked is úgy! :wink: Én is pukkantam és folyt a víz,de nekem nem feszítgetett egyáltalán Blankus!

Kép

Kép
mezsó

Nem felejtek el írni nyugi 8)
Már nem bírok ülni mert annyira nyomja a méhszályamat hogy 10 percenként pisilni járok de alig jön valami :oops: olyan mitha a buksija elnyomná ahol pisilek.Fú ahogy feszít azt meg az egész hasamban érzem.Na de elég mára belőlem, megyek pihenni mert valószínű aludni nem fog hagyni :roll:

Kép
eve3htv

Akkor megnyugodtam!! 8)
Tudom könnyű mondani,de próbálj meg azért aludni is,ne csak pihenni,mert nem tudhatod mikor jön el a nagy nap amikor minden erődre szükség van. :wink:

Megyek mostmár én is,mert pikk-pakk reggel lesz!!!Jó éjt!!Évi neked nyugodalmasat!Csak alszik Domi is picit!!!!Tényleg ilyenkor is aktívkodik?Nem alszik ő is?Vagy hogy van ez nála?

Kép

Kép
mezsó

Évi probálj meg pihenni tudom nem könnyű és nem is kellemes mikor feszit vagy folyton pisilni kell járnod,de ez ezzel jár tenni nem tudsz ellene!!(sajnos)
Legyen szerencséd és tényleg rugd az utolsokat :)
Mondjuk én már minden percbe főleg este olyan mintha már menni kéne :lol: de sehol semmi!!

Kép
kriszpiri

Csajok voltam reggel vérvételen,meg adtam le pisit...Hát van bennem para,hogy vajon minden oké lesz-e az eredményemmel!!! :? :? Ma 13-15-ig lehet menni a leletért...Hjajjjjj lányok!! :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
mezsó

Mezso:szoritok hogy jó legyen a lelet.

Évi:kitarts nemsokára babázhatsz!!!!!!!!!!

000kata

Mezsó, szorítok hogy minden ok legyen!
Hajnal 3 körül tudtam elaludni(inkább beájultam), de még akkor is ficánkolt a kicsikém.Mondják sokan hogy, ááá akkor nem jön még ha ennyire élénk!A fenéket!Az egyik kismama múlthéten pont panaszkodott hogy meg sem áll a kislánya úgy ficánkol (39 hetes volt), az nst sem mutatott semmi különöset.Másnap délután 2 óra körül kihívta a mentőket mert jöttek a fájások, és 4 óra után már meglett a babája!Szóval...nem hiszek senkinek mert bárhogy lehet, lehet hogy úgy indul majd meg hogy elfolyik a magazatvíz, lehet hogy fájásokkal indul meg, majd kiderül.Azt tudom hogy most minden más, biztos benne van az is hogy izgulok meg félek és persze várom is hogy a kezemben tarthassam Domit.

Kép
eve3htv

Évi:Az igen hamar meglett a babója :lol:

000kata

Kicsit vicces de már most azon idegeskedek, hogy fogom félteni mindenkitől, és nem akarom hogy mindenki fogdossa meg fölemelgesse :oops: hülye vagyok???Igazi Anyatigris leszek :roll: Arról nem is beszélek hogy ha meglátom hogy valaki a kicsi szájára ad puszit agyonvágom!!! :shock:

Kép
eve3htv

Mind1, nem érdekel ez van.Még azt is útálom ha valaki nekem ad puszit, nemhogy a pici gyerekemnek, akinek az immunrendszere még gyenge és elkaphat valami légúti fertőzést.

Kép
eve3htv

Sziasztok!

Megjöttem...hát volt egy félsz pár órán át míg tesómmal nem tudtam dumálni,ám most sem vagyok még teljesen nyugodt...
Van eltérés a véreredményemben.Éhgyomri cukrom lett 6.98,ez 6.00-ig normális. GPT/ez egy májenzim/ez 40lett és 32-ig normális. Azt mondta erre tesóm hogy ne törődjek egyenlőre vele,mert mellette jó a GOT/ez egy másik májenzim/,HDL koleszterinem meg amit ehhez szoktak hozzá nézni,és önmagában ez hogy eltérést mutat ez nem annyira jelzésértékű.Okozhatja élelmiszer ha olyat ettem,gyógyszer és egy csomó környezeti ártalom.Az összkoleszterin alacsony lett 3.8-tól jó,és nekem 3.4...Szóval a máj működésére utaló értékekkel kapcsolatban az a teendő hogy 60nap múlva újra vérvétel lesz,és csak ezeket fogják újból megnézni.Addig nem kell rajta idegeskedni...Köszi...
Látens vaskötő kapacitásom 58 és ez 46-ig normális.Ez is csomó minden által befolyásolt,mensi,szülés stb....Meg ehhez hozzá kell venni hogy a vas mennyi ez 10-től jó,nekem 11. Tehát azért alacsony...MCV ,és Hemoglobin értékeim sincsenek toppon/ez is a vashoz számít.../de normál tartományban vannak azért...Tesóm így telefonba azt mondta hogy van egy kezdődő vashiányom ezek az értékek azt mutatják.Mondtam neki,hogy erre számítottam mert hullik a hajam,és cseppet fáradékony vagyok mióta szültem...Egyre rosszabb...
Vizeletemben minden normál,negatív kivéve a fajsúly...1008 lett és ez 1012-től jó.Ez arra utal hogy nem iszok elegendő folyadékot.
Hát ennyi voltam...Bocs ha valakinek unalmas volt,gondoltam gyorsan beszámolok...
Természetesen a vastagbéltükrözés mindentől függetlenül porondon van továbbra is ,megbeszéltük most telcsin hogy a 15.-ei hétre próbál időpontot kérni...szupi...

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!

Mezsó, hát ez enm túl jó hír, hogy vannak eltérések. Ezek utalnak valami nagyobb betegségre? Kaptál valami gyógyszert ezekre?
Én is fáradékony vagyok azóta mióta szültem. A vasam már akkor is alacsony volt. Én is szedhetek akkor vasat most is? A dokinőm mondta, hogy szedhetem, de nem tudtam, hogy az jó a fáradékonyságra így nem szedtem.

Évi, nem vagy hülye! Természetes dolog, hogy már most is félted a babádat. Szerintem majd mindenkivel tisztázd le, hogy nem szeretnéd ha össze fogdosnák, meg puszilgatnák Domit. Így elkerülhetőek lesznek az össze zördülések.
Nekem Levi vasárnap egész éjjel nem mozgott semmit és hétfőn sem semmit a szülésig.

Jaj velünk mi történt ma kicsit hosszú lesz, de elmesélem, mert nagyon megijedtünk.
Délben kapott Levi banánt talán ha egy fél kissebb banánnyit megevett. (Már máskor is kapott, volt már, hogy többet is megevett belőle). Nem aggódtam, mert sosem volt belőle probléma. Fél háromkor felébredt. Rottyantot egy nagyot, de csak a hangja volt nagy maga a dolog nem. Majd úgy volt, hogy jön anyukám és el sétálunk a tescoba. A nap is szépen kisütött. Mikor öltöztettem hányt egy nagyot Levi, majd kissebb szünetekkel még 3-szor nem keveset. Közben sírt nagyon, mert fájt a pocija is. Sikított is nagyon. Meg köhögött. Majdnem csak fuldoklott a rókától ami nem jött ki neki és megakadt a torkán! Teljesen sápadt lett. Kivittük gyorsan a levegőre. Borzalmas volt. Aztán megkértük a szomszédot, hogy vigyen el a gyerekdokihoz. Átmentünk hozzájuk és mikor beültünk az autóba rókázott egy nagyot (kijött a bűnös a banán) Na gyorsan elmentünk, de már nem volt ott a gyerekdoki így irány az ügyelet. Ott megállapította a doktornő, hogy valószínűleg a banán a bűnös. Kaptunk kúpot hányásra, hányingerre meg normaflort amit 1 ampullát kell belerakni teába 1 nap és meg kell innia. Hétfőn vissza kell vinnem a rendes dokinkhoz, mert ha nem a banán okozta a hányást akkor az hétfőre ki fog derülni. Mostmár jól van. Meg miután kijött a banán vissza jött a színe is szegénykémnek. Odafele a kocsiban el is aludt, mert nagyon álmos volt.
Annyira sajnáltam szegénykémet! Normál esetben ha nincs semmi baja ha felveszem nézelődik minden fele, de mikor rosszul volt sírt és letette a fejét a vállamra meg bújt hozzám!!

Apa itthon maradt. Mikor elmentünk a Laci (szomszéd aki elvitt) felesége a Tünde beszolt ilyet páromnak, hogy mit csináltunk, hogy be kell vinni a gyereket az ügyeletre? Mindezt olyan bunkó stílusban. Mesélte apa, hogy látszott rajta, hogy nem örült annak, hogy a Laci elvitt minket. Hogy lehet valaki ilyen. :twisted: Én sem örültem neki, hogy meg kellett őket kérni, de mivel nekünk nincs autónk és csak ők voltak a közelben akik tudtak nekünk segíteni. Nekem fordított esetben teljesen természetes lett volna, hogy segítek nekik. Na midegy. Pukkadjon meg ha neki nehezére esett. :evil:
Most békésen alszik már fél hét óta a kis drágám!! :) :) :)

anitapo20

Sziasztok!

Anita, sajnálom hogy ilyen bunkók voltak én is szívesen segítettem volna fordított esetben!A lényeg hogy mostmár minden rendben van Levikével.

Mezsó, a lényeg hogy nincs semmi kóros dolog a leletedben vagyis nekem ez jött le.A vastabletta meg még jó is a hasmenésedre.Az meg hogy negatív lett a pisi, szuper!!!Az én hasam még megyeget,de nem vészes :oops:

Krisz merre vagy???Nehogy megszülj itt nekem szó nélkül!!! :roll:

Ja!Nem akarom elszólni magam de jó bekajáltam 2 tányér rakott krumplit, és azóta Domi szépen alukál kb 20.00-óta 8) Viszont délután nagyon feszített és rugdosott amíg a kaját csináltam, és hallottam hogy reccsent a kicsi csontja mint amikor kiroppan az ember keze, vagy térde!Ez lehetséges???Szegénykém :( kinőtte a pocakomat :oops:

Kép
eve3htv

Anita: vannak eltérések a leletemben ez igaz,viszont tesóm jelenleg nyugalomra int engem,azt mondta hogy nincs gáz.Hogy ezek a májműködéssel kapcsolatos dolgok amiből 2 eltér ugye a normál értéktartománytól ezeket sok minden befolyásolja,nem lehet egy vérvétel eredményéből bármit leszűrni,és valamiféle betegségre gondolni.Meg kell kb.60nap múlva ismételni a vérvételt a májműködésre utaló értékeket újból meg kell nézni,mert ha semmi komoly nem áll a hátterébe addigra rendeződnie kell.Reméljük így lesz. :roll: Betegségről most így 1 vérvétel alapján nincs szó.Vas,hát ez legyen a legkevesebb gond...Kezdődő vashiány.Még nem beszéltünk róla de ebből valószínű majd gyógyszer lesz.A cukor ellen pedig a legjobb ellenszer ha le tudnék fogyni,és nem híznám vissza... :roll: Ha vasat szedsz akkor mindenképp csak orvosi javaslatra!!!!Csak úgy nem lehet elkezdeni szedni a vasat!!!!Persze hogy ha a vashiány miatt vagy fáradékony,akkor evidens hogy a vasraktárat kell feltölteni,és akkor megszűnik a fáradékonyság is!!!Levivel kapcsolatban amit írtál jó megdöbbentő!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Nem is értem,hogy nem először kapott banánt,akkor miért hányt szegénykém tőle...Jajjj jó hogy már jól van és nem lett nagyobb gond belőle!!Gondolom jól megijedtél mikor lesápadt??Te nem lehet hogy nem rágta meg kellőképpen?Mekkora darabkákat adtál neki?

Évi:
Krisz is ígért nekem sms-t ha van valami...nem írt!! :) Mondjuk úgy hogy van pici kóros a leletemben de egyenlőre pánikra nem ad okot az eredmény. :wink: Hasmenés még mindig? :cry: Hátha a közeledő szülés miatt!!! 8) :lol: Kitartás!!!!!Hasmenés kifejezetten nincs nálam most kipp-kopp de továbbra sincsenek nehézségeim a WC-n... :roll: és nem is egy szilárd valami ami kijön belőlem.Szóval jobb is ha átesek a vastagbéltükrözésen,van mit ott lent ellenőrizni hogy nincs-e gáz...Mert valami a véreredményemtől függetlenül odalent továbbra sem kerek... :cry: Én nem is hallottam még olyat hogy reccsen a baba csontja... :shock: :shock: Csak nem azt hallottad? :shock:

Kép

Kép
mezsó

Na mégsem aludtam el :(
Igen túl kell esni a tükrözésen, nem egy leányálom dehát...ki kell derüljön mi van!Ha van...
Tuti Domimat hallottam, mert a pocakomból jött és hát ott nekem nincs csontom ami roppanna :oops: de nem először hallom ám, csak most írtam.Van még hasmenés de nem olyan vizes csak lágyabb az átlagosnál.Ma 3x voltam és mind olyan volt.Témánál vagyunk :lol:

Kép
eve3htv

Ja!Atim nem megy ma éjszakára úgyhogy nyugodtabb vagyok, mert most már bármikor jöhet Domikám és akar is szerintem!!! :roll:

Kép
eve3htv

Na még a végén reggelre ott a telefonomon az sms hogy szülni mentetek? :lol: Bár úgy lenne!!!De tényleg...Teljesen időben vagytok már,és úgy érzem a soraidon,hogy már igazán szenvedsz!!! :cry:
Hát igen témánál vagyunk... :lol: Nekem sem vízszerű hanem lágy de már jó ideje... :cry: :cry: :cry: "Mindegy"addig örülök amíg nem vízszerű!!Nekem az már jó!Én ma 2x voltam. :lol: :roll:

Na ágyba parancsolom mostmár magam reggelre mosott car leszek. :cry: Amúgy már aludtam egy sort 9-éjfélig...Aztán felriadtam,mert apa elaludt,gyorsan felráztam hogy sipirc dolgozni,és azóta itt ülök. :cry:

De mostmár megyek,jó éjt!!

Kép

Kép
mezsó

Okés menj, én is azt teszem :)
Ja!Blanka a 4-ik oldalon van már!
Jó éjt :!:

Kép
eve3htv

Sziasztok!!
Nyugi csajok vagyok még :)
Csak tegnap ballagáson voltam Nyusziéknál és későn jöttünk haza!!

Kép
kriszpiri

Sziasztok!

Mezsó, nagyon megijedtünk mind a ketten. Apa míg mi elmentünk a dokihoz mondta, hogy tiszta ideg volt fel alá járkált. Aztán rákeresett a neten, hogy mi okozhatja a hasfájást és olyan borzalmas dolgokat olvasott, hogy csak még idegesebb lett tőle. Aztán mikor megtudtam mi van rögtön hívtam, hogy semmi komoly és úgy nyugodott meg picit.
Almareszelőn reszeltem le ami gyakorlatilag teljesen pépé zúzta a banánt. Egyáltalán nem volt darabos. Amúgy ilyenkor, hogyan lehet neki segíteni? Van valami tartás ami jobb neki ilyenkor mikor hányni akar? Mert felvettem ugye tegnap és a vállamon volt a feje, de úgy sokszor nem jött ki neki aminek ki kell és csak szenvedett vele. Majd leültettem az ölembe és picit előre döntöttem mikor éreztem, hogy hányni szeretne. Ez így jobb lehetett neki?

Évi, tuti biztos, hogy akar már jönni Domi. Biztos jó alaposan rákészül a dologra. :D

anitapo20

Sziasztok!

Képzeljétek nemrég keltem :roll: hajnal kettő után tudtam elaludni, de most nem a kisfiam miatt :D sőt meg is ilyedtem hogy nem mozog!Aztán hála égnek megmoccant hogy ne idegeskedjek jól van :) De már nem feszített-rúgkapált hanem szép finomakat mozgott.Aztán óránként pisilni jártam, meg nem tudtam a hátamon feküdni mert fájt a farok csontom de kegyetlenül :oops: most a két oldalam fáj mert azokont tudtam csak aludni.Majd még később megírom hogy maradt-e ilyen nyugodt 8)
Nálatok milyen az idő?Itt hajnal óta esik!

Anita: szerintem is mert ilyen még nem volt hogy hirtelen belassult volna :)

Kép
eve3htv

Évi: na!!!!! :wink: Csak nem a mai nap a tiétek?? 8) :wink: Belassult Domi?Csak hajrá hajrá!!!!! :wink: :wink: Várom a csipogást!!!Telefonom izzik éjjel nappal. :wink: :wink: Tuti nincs sok már hátra!!Innen már tényleg fél lábon is! :) Drukkjaim szállnak feléd.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Anita: jajjj interneten tünetre rákeresni az a legrosszabb dolog... :? Mondjuk én is beleesek ebbe a hibába mindig...Tegnap míg tesómmal nem tudtam telcsizni annyira tűkön ültem a véreredményem miatt,hogy rákerestem mi mit jelent...Ne mondjam hogy annak a májenzimnek az emelkedése ami nálam is több arra mit találtam az egyik oldalon... :shock: :shock: :shock: :shock: :? :? :? :? :? Tényleg ez a legnagyobb hülyeség amit ember tehet ha megnézni a netet...Tesóm már rengetegszer leszidott hogy ne állítsak fel magamnak a net alapján diagnózist.Tegnap is meggyőztem magam,hogy nincs orvosi diplomám,tehát ne okoskodjak,nem tudhatom mi micsoda.És tesómnak hiszek nem a netnek!!!Neki van DR.a neve előtt.Nekem nincs,és a netnek sem. :wink: :wink:
Hányás esetén: vedd az öledbe,picit igen érdemes megdönteni csakhogy ami kijön ne a ruhácskáján csorogjon végig,a háta neked háttal legyen úgy vedd az öledbe,és tartsd a tenyered a homlokán,ezzel a fejét megtámasztod és ő is stabilan érzi magát.És ennyi amit tehetsz.Közben persze még te maradj higgadt maximálisan,ne érezze hogy ideges vagy,nyugtatgasd folyamatosan./Tényleg gondolom Levi is megijedt a hányástól?Hányt már életében?Vagy a tegnapi volt az első?/

Kép

Kép
mezsó

Évi, az tényleg nagyon jó ha lelassult Domi. ++++++++++++++++ felőlem is mennek! :D

Mezsó, a tegnapi nap volt az első szegénykémnek és nagyon megijedt! Én próbáltam nyugodt maradni csakhát nagyon nehéz volt.

anitapo20

Helló Csajok!
Még mindíg nyugi van, hihetetlen :D meg az is hogy nem tudok a fenekemre ülni mert úgy fáj/zsibbad a csont.Derékfájás van, méhszályfeszülés van.Remélem nem hiába izzítalak titeket, aztán lehet úgy járok mint anno Beo :? Elmentem megmostam a hajam, ha megyünk a kórházba ne legyek zorall kinézetű legalább akkor mikor bemegyünk.Azért szeretném betölteni a 38 hetet 8)

Kép
eve3htv

Dobtam képet mamanetre, majd nézzétek meg ha érdekel 8)

Kép
eve3htv

Sziasztok nem vagyok vmi jol tegnap ota a gyerek is alig mozog :(
Remélem lassan menni kell azért!!!Jo éjt

Kép
kriszpiri

Krisz, én is szarul érzem magam :( viszont Domi délután megint beindult én már nem értem ezt a gyereket :? játszik velem :roll: Nem baj, amúgy sem akarok szerdánál előbb szülni, csak már olyan jó volt egy kis nyugi.
Neked már csak két nap, lehet pont a kiírt időre fog megszületni :wink: Ja!És mivel én vagyok az időjós gondolom nem meglepő ha mondom hogy front van :lol:

Kép
eve3htv

Na Évi és Krisz!!Csak miattatok jöttem most gyorsba hogy hogy vagytok???Hát én azt mondom mostmár akármikor jöhet a híretek!!Mindketten olyanokat írtok hogy hjajjj!!!Továbbra is izgatott vagyok ám!! :wink: :wink: :wink: Drukk mindkettőtöknek!! :wink: Ja és ha már nem tudnám írni akkor ügyik legyetek ha itt az időtök! :wink:

Kép

Kép
mezsó

Nem akarok kotyogni én sem...DE ma ettem gyrost!!Szemrebbenés nélkül,benyomtam egy pálcikás tejszínes-csokis jégkrémet és jelentem azóta voltam már WC-n nagy ügyben,és lágyabbnak lágy,de nem hasmenéses!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Kapros joghurtos öntet volt pedig a gyroson is...És nincs gond. :wink: Teszteltem magam... :oops: :oops:

Viszont persze van dolog ami miatt megint aggódhatok. :cry: :cry:A fejbőrömön a hajam között valahol a rengetegben már igazából kb.2 hete ott egy pukli.Nem törődtem vele,mert mutattam anyunak is,mondta neki is volt már ilyen főleg nyáron...Olyan érzet mint a pattanás de nem az.Érzékeny,és viszket.Nos 2 hete kb.mikor először megéreztem akkor fájt is,meg viszketett is...utána elmúlt ez az érzés de pukli maradt.Nem nőtt nem lett kisebb sem.Most megint viszket is érzékeny is.Passz hogy mi lehet.De remélem holnap talizok anyuéknál tesómmal mert akkor megmutatom neki,hogy mi róla a véleménye...Tényleg mindig van valami kinövésem... :roll: :oops:

Kép

Kép
mezsó

Mezsó, ne képzelj be minden betegséget magadnak! :lol: :lol: :lol: Nekem is volt már ilyen, de nem foglalkoztam vele és elmúlt, sztem ne vakard!Az is lehet hogy valami megcsípett.A kajáról meg amit ettél...hmmmmmm
Az én időm leghamarabb szerda után fog eljönni :wink:

Kép
eve3htv

Nem képzelek én be semmit,de azért mivel nem látok a fejem tetejére,szeretném ha tesóm is vetne rá pillantást.Főleg mert 2hét eltelte alatt nem múlt,és megint viszket.Jobb a békesség.Én azt szeretem. :wink: Addig úgyis idegesíteni fog,míg nem látja,mert tudom hogy ott van. :roll: Szóval... :roll: Nem beképzelem,csak nyugodt akarok lenni...Ennyi. 8) Azt gondoltam hogy jobb ha nem vakarászom,csak néha megfeletkezek magamról és bizony odakapok... :? :? :? Értem!!Akkor szerdáig nem aggódok érted. :wink: Bár Domi a "parancsnok"és nem te! :lol:

No megyek teregetek mert beraktam még így este egy mosást... :roll:

Kép

Kép
mezsó

Mezsó, jól van nem akartalak megbántani :oops: persze jobb az óvatosság!Estére bealszik már Domi is, de nappal... :roll: most is lementünk a boltba azt hittem kiszakad belőlem, és erőteljesen feszítget.Estére meg mindíg elkezd fájni a farokcsont, tudom unalmas már hogy ezt írom, de majd szét szakad a fenekem érzésem van :oops:

Kép
eve3htv

Csajok péntek ota alig mozgunk :)
És olyan hangos pukanásaim vannak h rendesen lehet hallani :lol:
Holnapig ha nincs semmi megyek dokihoz kiváncsi leszek!!

Kép
kriszpiri

Krisz, milyen pukkanások??? :shock:

Kép
eve3htv

Évi nem tudom csak bent mintha pukkana valami nem tudom mi ez

Kép
kriszpiri

Kriszpi,Évi!
Utolsó hónapban én is éreztem pukkamnásokat!Olyan kis lágy mint amikor pattogó cukorkát eszel!Szerintema z a csontod ahogy feszül szét a medencéd meg gondiolom ahogy kezd a suervezeted a szülésre készülni!Lehet hogy hülyeség de ezt én is éreztem meg hallottam és mindig mondtam a férjemnek meg a dokinak és azt mondta ilyenről még nem halloot a férjem meg nézett rám hogy ez begolyózott!

Kép
mné zsuzsi

Krisz, ez érdekes :roll: én nem érzek ilyet, csak hogy mennek szét a csontjaim :oops:

Zsuzsi, te simán szültél?Én a Babóm csontját hallom ropogni a pocakomban :shock:

Kép
eve3htv

Sziasztok!!

Látom Évi,és Krisz is egyben még! :wink: :wink: írjatok ám ha van valami!!!!! :D :D :D

Krisz: én sem hallottam hangos pukkanásokról...Azt mondanám hogy hangos pukk van,de utána folyni szokott a magzatvíz.De hogy pukkanások sorozata?? :shock: :roll: Ilyenről még nem hallottam... :roll:

Kép

Kép
mezsó

SOS CSAJOK!!!!KÉRHETÜNK PICIBABÁN SZAVAZATOT BLANKUSRA??NAGYON RÁFÉRNE!!! KÖSZÖNJÜK!

Kép

Kép
mezsó

Mezsó, minden nap megy tőlem! :wink:

Kép
eve3htv

Na vagyok még én se tudom mik ezek de többször halllotam majd kiderül

Kép
kriszpiri

krisz hát nem kapkodja el a babócád hogy kijöjjön!!!!ő még ráérősebbnek tűnik mint Beo Balázsa volt!! 8)

Évi: köszi!!Ma hogy vagy? :wink:

Kép

Kép
mezsó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?