Sziasztok!
Kata!
Köszi!
Hát úgy van, h az első 6hétben, onnantól számítva, h befejeztem a melót, kapok 90%-os fizut, utána pedig heti 130 fontot családi pótlékkal együtt. Ezt kb még 36hétig kapom. A gyerek születésekor kap 250 fontot, ami ugyanaz, mint otthon a babakötvény. Más pénz sajnos nincs. Ha nem keresnék eleget, akkor kapnék még 500fontot születésekor, de sajna ehhez túl sokat keresek.
Babe!
Én évek óta a Lactacid-ot használom, azt nem mondanám, h megvéd a fertőzésektől, de azért hasznos sztem. Jóval kevesebb gondom van azóta, mióta használom, de sajna még ennek ellenére is van évente 1-2x bajom nem terhesen is.
hüvelykenet: képzeljétek, itt egyáltalán nem vesznek (sőt, méhszájat sem néznek), és a Streptococcus is csak privát teszt formájában elérhető, szal ha akarod, akkor 30-40 fontot kell fizetni érte. Én remélem, h 30-31 hetesen hazajutok még egyszer, és akkor a dokim csinál...de attól félek, h ez meg még korai, és ezután még bármit összeszedhetek.
De egyébként ha van, akkor itt is antibigyót adnak, nem kell császár.
Nyugtonmalac!
Nincs mit!
Gratula a 30.héthez!!!
Bettyna!
Boldog névnapot! (bocsi, itt nincs névnap, naptáram sincs, úh fogalmam sincs a névnapokról
)
Zsuzsu!
Huhhhh, mi volt a védőnős story?
Ábel még mindig iszonyatosan édes, mint egy kis angyal!
Büszke is lehetsz rá!
Szerintem egyáltalán nem ciki kisfiúnak babát venni. Nagyon sok fiús anyuka vesz, és ez sztem ebben a korban fontos a fejlődés szempontjából. Tudják meg ők is, hogy hogy is van ez, meg merre hány méter...lehet apa korukra visszaütnek az emlékek.
Lovaszkata!
Húúúú, sajnálom!!!! Pihenj sokat, és vigyázz magadra!
Nusildi!
Jó nézelődést! Küldjek egy kis hideget és esőt? Itt most épp kb 10 perce úgy rázendített, mintha dézsából öntenék.
Nekem meg ebből van elegem... Persze tegnap meg olyan meleg volt, h majd meg haltam, és éjjelre sem hűlt le, alig bírtam aludni.
Marek!
Ne aggódj!!! Sztem ilyenkor már normálisak a keményedések, főleg, ha csak este jellemző. Csak nem szabad, h sok legyen, rendszeresen, és görcsöljön. Ha baj lenne, akkor ezt éreznéd, és napközben is. Nekem is akkor szokott, amikor túlpörgöm magam, ilyenkor tudom is, h nem szabadna...mint pl az elmúlt egy hétben az egész napos városnézős caplatás...keményedtem is rendesen. Szal ezért érzed este, mert akkorra elfáradsz. Nekem segít, ha ledőlök és csak heverek....ilyenkor megszűnik.
Peva!
Jó kis körutatok volt tegnap.
Én is egyébként jól szétnéztem előtte, mielőtt bármit megvettem, tudtam pontosan, hogy mi a kínálat, és mit szeretnék. Azért lendültünk most bele 100%-osan, mert nekem most kellett mindent elintéznem, amit majd valszín mindenki más később fog...majd meglátjátok, nagyon durva, a végére már kiakadtam én is...rengeteg minden!!!! és mi az egészet 3 nap alatt rendeztük le, mivel nem húzhattuk tovább, és nem is akartuk, nem ez volt a fő program.
Szal nekem ebben az egy hétben volt segítségem, most voltak itt a szüleim, akik egyébként majdnem mindent megvettek, sőt még nagymamámtól is kaptunk 100e ft-ot fontra beváltva, és azt is levásároltuk...mi szinte semmit nem költöttünk eddig, csak a ruhákra.
Kicsit kellemetlenül is éreztem magam ez miatt, de láttam végülis, h mennyire élvezik a dolgot, meg szívesen adják, úh végülis nem gáz. Daddyvel kész rémálom lett volna ez a bevásárlás.
Aranyos az ágy!
Hát elment a családom. Szegények jól megszívták. 5re jött értük a taxi, és kivitte őket a 8.30-as géphez. Amikor becsekkoltak, már elve mondták, h alapból 1 órás késéssel indul az egész. Végül 11-re tették át az időpontot, beszállították őket, befordult a gép a kifutóra, majd visszafordították, nem engedték felszállni vm vihar miatt. Így még 1,5 órát ücsörögtek a gépen, mire felszálltak. Végül 3-ra szálltak le, ott még feszedték a kocsit egy reptéri parkolóból, majd haza Makóra...8-ra értek haza.
Szegények. Én meg persze paráztam, az egész családom a gépen, majd 4órás vezetés fáradtan...1.30-ig dvd-ztem, ekkor már aludtam volna, de gondoltam megvárom a 2-t, addigra tuti leszállnak...aham, persze, hívogattam őket, de persze semmi. Elkezdtem aggódni, nem tudtam elaludni, így csak forgolódtam, mikor 3 után hívott apukám, és elmesélte a storyt. Ezután bealudtam, és 9.30-kor ébredtem, rögtön csörögtem, és szerencsésen megérkeztek, otthon vannak. Ígyhát az első egyedül töltött éjszaka nem igazán sikerült kipihennem magam.
Tegnapra vártam a babakocsihoz a mózest, meg a pelenkázótástkát. Be is dobtak egy papírt, h itt voltak, de mivel nem voltunk itthon, hívjam az ügyfélszolgálatot, amint tudom. Felhívtam, és kiderült, h nem hoztak semmit, mert a pelenkázótáska most elfogyott, és majd hónap közepén jön a cucc. (Szal szeptember előtt nem igazán számítok rá) Dejó!
Nem szeretem, ha vm döcög, és már tökre vártam, h itt legyen minden.
Tegnap megnéztem az ingyenes dvd-t a szüléssel kapcsolatos lehetőségekről, meg ilyesmikről, amit már ezer éve vettem. Van rajta 2 szülés is, persze nagyobb léptékekben, és durva, véres részek nélkül. De így is elég kemény volt, konkrétan beparáztam, félek a szüléstől! Úh az epidural gondolata mégerősebb lett bennem...na nem mintha eddig nem döntöttem volna el, h kérek. Az egyik csaj vízben szülést tervezett, de nem bírta tovább, kijött a vízből, és már annyira nem bírta, h azt mondta, h Ok, jöhet az epidural. És utána annyira megváltozott az egész, tök nyugodt lett, és látszott, h iszonyatosan megkönnyebbült, és végül simán kinyomta a babyt fájdalom nélkül...csak ugye fáradt volt már. Na asszem én az elejét kihagyom, nem kell nekem ez a durva szenvedés, nem akarom, h erről szóljon a szülés.
Na most felteszek képet a legutolsó 4D-ről, mert ezt még nem tettem meg. Az egyik az a híres nyitott szájjal alvós, amin teljesen megborut a Márta, mert ilyet még nem látott. Én csak annyit mondok, h tiszta apja.
(mármint ez a húzás, mert amúgy külsőre meg úgy néz ki, h egyértelműen én)
És a 26hetes pocakfotóim, ami szintén elmaradt. (épp olajozás után, ezért fénylik annyira
) Igaz ezek már lassan 2 hetesek, de egyébként mostanában mintha nem igazán nőne a pocim, úh nem nagyon látok most változást.
Ti hogy álltok ezzel?
Majd lefotózom az összes új cuccot, amit vettem, és hozom azokat is...