Sziasztok!
Bocsánat, hogy nem jöttem, de rázós hetem volt, és sajna a mostani is még ilyen lesz.
Csütörtökön voltam dokinál, minden oké szerencsére, méhszáj zárt 3000-res, afp is szuper lett, babu szépen fejlődik, egy fél héttel korábbra tették a szülést, így most én is csinálhatnék másik vonalzót, de inkább midig átvariálom majd.
Nemét nem tudjuk, nem kérdeztem, úgy vagyunk vele, hogy ha elárulja a doki, akkor jó, ha nem akkor meg izgi lesz. Persze ha megkérdezi, hogy szeretnénk e tudni, akkor tuti nem bírjuk ki, úgyhogy addig jó, míg nem kérdez semmit.
Heni!
Szép nagy pocid van, nekem még nem ekkora, de már hihetetlenül nagynak látom. A júliusiakhoz a hétvégén raktam fel képeket, majd nézzétek meg, ha tudjátok. Vásároltam pulcsikat is, mert csak nem akar végetérni ez a hideg idő, és már mindegyik pulcsimból kilóg a hasam.
Sziszkó!
kaphat érzéstelenítőt igen, nekem is adtak, de a múltkor amikor még nem vártam babut megkérdeztem és akkor is mondták, hogy lehet. Meg barátnőm is a saját dokijánál érdeklődött, úgyhogy ne aggódj!
Sajnálom a barátnődet...
Én viszont már egyáltalán nem tartok semmitől, egyszerűen érzem, hogy nem lehet baj.
Torna!
Szerintem nem muszáj egyáltalán visszafognod a tornát. Ha épp sikerül is a babó, de még nem tudod, akkor sem ártasz neki. Én direkt megkérdeztem még anno a dokimat. Jártam is rendesen edzésre, és nem lett baj látod. Most is járok csak kevesebbet meg ha érzem, hogy fáradok akkor abbahagyom. Érdekes, mindig másképp bírom. Most vasárnap pl. nagyon pörögtem.
És emellett járok még kismamatornára is. Ja !
Heni!
Kérdezted a gyakorlatokat. Megpróbálok párat leírni.
1. Oldalt fekszel, 90 fokos szöget zár be a térded és úgy emelgeted a lábad. Ilyen normál tornáknál is szokott lenni. Aztán a sarkad emelgeted. Majd mintha kerékpároznál.
2. Háton fekszel, tarkón a kezed és jobbra balra fordulsz a törzseddel, amíg kényelmes csak addig. Én még le tudtam tenni a könyököm a földre.
3. Fekvőtámasz úgy, hogy a térded lennt van, a lábad csípőszélességben
4. Szintén négykézláb domborítani, homorítani.
Hirtelen ennyi jutott eszembe. van még csomó, de azt labdán csináljuk, tudod olyan vajúdólabdán. Azok is jók, főleg a hátnak, meg a csípőnek. Előredöntjük a csípőt, meg hátra, körzünk vele stb.
Légzést is tanulunk. Fájdalomcsillapítót, meg tolófájáshoz, vajúdáshoz. Ami így hirtelen eszembe jut (még csak 2x voltam
), de nem tudom melyik, majd még máskor leírom pontosabban, ha már belejöttem, csak ízelítőnek.
Bevesszük a levegőt, benntartjuk (itt van, hogy időt néz a gyógytornász, van, hogy keveset tartjuk csak bent) majd kifújjuk és gyorsan újra be. Asszem ez a tolófájásnál van és azért kell gyorsan újra beszívni, hogy ne engedjük ellazulni a rekeszt, ne akadjon meg a folyamat.