Sziasztok!
Tali ügyben még mindig nem tudok nyilatkozni. Talán a jövő héten kiderül, hogy áprilisban milyen munkákat tudunk bezsúfolni és hogy hogyan.
Ma nagyon ügyes volt a kicsi lánykám... Van egy kölcsön biotron lámpánk, amit miután meglámpáztam a kis mellét és hátát a kezébe vette az enyémből, és véletlen kicsúszott a kezéből és elrepedt a lencse... :S Már megérdeklődtem, hogy mennyibe fáj cserélni benne a lencsét. Eléggé meglepő árajánlatot kaptam... 5500.- Hát olyan 20-25 ezer körülre gondoltam én... Úgyhogy anyagilag még ezt is be kell majd iktatnunk idénre... :S
Kaki ügyben még mindig nincs haladás... Továbbra is eszük a korpás bucit minden reggel, az activia joghurtot minden este. Továbbra sincs kakaó... és továbbra is megy a laevolac szirup. Issza a gyümölcs levet is. Néha kamilla teával keverve adom neki. De semmi! Ma megint 3 napja lesz este. Kedden este adtam neki kúpot... Már nem tudom mi a frászt csináljak még vele. De most már tényleg az a gyanúm, hogy direkt tartja vissza, a rossz élmény miatt... Most megint a várás időszakában vagyunk... Nem igazán értem a dolgot, mert a Doktornő szerint az a baj, hogy nem eszik elég rostot (gyümölcsben az almát és a banánt szereti, a borsót, babot, krumplit nem szeret). Hiába csinálok főzeléket, nem eszi... még ha összepürésítem akkor sem... Meg csak nem tömhetem?! De legalább a gyümölcslevet megissza és megeszi a korpás bucit, sőt azt asszem nagyon szereti, mert minden reggel bepuszilja a hatalmas buci felét. Narancsot, mandarint max 2x adhatok neki, mert 3x-ra már nem eszi meg. Nehéz eset... :S És azért sem értem a dolgot, mert amíg kapta a kakaót minden este volt neki kétnaponta széklete. Szóval összekeveredtem teljesen. És a dokinő még az is mondta, hogy iktassam ki teljesen a tejterméket (róla tudom, hogy nem szereti a tejet). Ma már langyosan kapta a gyümölcslevet is hátha meghajtja de eddig a szeleken kívül más nem jött... Na de nem fárasztalak ezzel benneteket tovább. Csak ugye a múltkor csak címszavakban írtam le a történteket.
Daniella! Tegnap voltunk mi is ovis nyílt napon. A Flóra nagyon élvezte!
Minden csoportban voltunk benn, megnéztük a játékokat, megismerkedtünk az óvónénikkel. Ugye eddig igazán csak a Kornélka óvónénijeit ismertük. Mi is a jövő héten iratkozunk be. Bár lehet, hogy szeptembertől még ő sem fog járni, de így van előírva törvényileg, hogy aki 2012. május 31.-éig betölti a 3 évet azokat a gyerekeket be kell íratni. Sok ismerősnek egykorú a gyerkőce a Flórával úgyhogy itt is lesznek nagy barátságok majd, mert néhányukkal összejárunk.
Igen a Flóra nagyon szereti a gumikat és a csatokat. Ma reggel is ő hozta a fésűjét is mutatta a fiókot, ahol a hajgumijait tartom, hogy csináljak neki cickákat.
Már majdnem egy éve copfozom neki, úgyhogy hozzá szokott. Majd Lexi is megszereti, ha nagyobbacska lesz és oviban az óvónénik majd csinálják neki a szebbnél szebb frizurákat!
Nálunk legalábbis ez a módi ébredés után.
Édes a pocakod!
Nagyon szép volt Alexa tortája, gondolom megint a dédi csinálta neki.
Ügyes a nagypapád! A Facebook regisztrálással nem jár együtt az iwiw-ről a törlés... Csak egy idő után már kevesebbet leszel iwiwen, feltéve, ha megtetszik az az oldal. Én iwiwre már csak benézek... igaz napjában többször, de oda már nem nagyon írogatok és teszek képet. Ha meggondolod magad, nagyon szívesen várunk ott is...
Képzeld, oda Marcsi is tud feltenni képet!
Tegnap voltunk 2 éves státuszon is!
89 cm és 12 kg aranyom. Ő is egyre többet dumcsizik...
az igen, még mindig ühüm...
Olyan édesen mondja. Szerdán a kisfiam segített anyósomnak veteményezni. Olyan ügyesen ültette a borsót!
Aztán amikor már a 6. sort ültette megunta, és én folytattam. Aztán a hagymánál újra felbuzdult... de azt még hamarabb megunta... úgy kb. a 8. után...
Hétfőn sziklakertet építettük át, ott is segített. Nagyon ügyes és imád kertészkedni. Remélem, megmarad ez a jó szokása.
Asszem mára ennyi voltam... Igyekszem sűrűbben jönni....
Akinek nem írtam sorry... De menni kell a konyhába... Már így is háromszor futottam neki ennek a hsz.-nak. Puszillak benneteket!