Új privát üzeneted érkezett!

Petra, a legutolsó hsz-t neked írtam, nem értem, miért maradt le a neved..... :)

Kép

Kép
daniellla

Szülinapos fotók:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
daniellla

Ja és hoztam az elmaradt pocakos fotókat is. Ahogy így elnézem, élőben nagyobbnak tűnik. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
daniellla

De jóóóóóóó!!!! Daniella, köszönjük szépen a fotókat. Nagyon fincsi lehetett az a torta, nagyon jól néz ki. És milyen csini az ünnepelt.
Na, hát milyen szép pocid van, még mindig irigylem. Nekem még nem mocorog. Szerintem tegnap este már éreztem de annyira gyenge volt hogy még kételkedem benne, lehet nem is azt éreztem. Pedig ez most nem olyan volt mintha a beleim szórakoznának vagy az ideg ugrándozna. Vasi egyből odaugrott és már próbálta érzékelni..... :lol: :lol: :lol: nagyon aranyos volt. Mondtam neki hogy még nem érezheti hiszen még én sem érzem annyira. Még erősödnie kell a kis drágaságnak.
Még egyszer nagyon köszönjük a fotókat. És jó ötlet csatlakozni a facebook-ra mert mindenki ott van. Ide már alig jönnek. :?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Alexának utólag :oops: én is Nagyon Boldog és Nagyon Sok Szülinapot kívánok!!
Nagyon szépek Vagytok Daniella!!! Nagyon Aranyos Alexa!!!

Attól, hogy fent Vagy az IWIW-en, még jöhetsz Fb-ra!!
Naaaa, gyereeee!!!!!! :wink: :lol: :wink: !!!

Puszi: Marcsi!!!!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Sziasztok Csajok!
Milyen taliról van szó? Én le vagyok törve, mert mindenből kimaradok, lassan ezt a topicot be is zárhatjuk, mert tényleg mindent fb-on dumáltok meg (amúgy miért jobb az?). Nekem viszont két helyre járni nincs időm sajnos, amúgy sem értek a fb-hoz semmit... ide jövök minden este, de alig írtok, ahogy gondolom a másik helyen zajlik az élet. Mindegy, csak gondoltam megírom, igazából nem csak én vagyok ezzel így szerintem. Szép estét! Puszi nektek! És utólag is nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok Flórának és Alexának! Gyönyörű csajok, Daniella Neked helyes a pocid nagyon, Vasi a tökös sztárfotója nagyon király :)

Kép

Kép
luca81

Szia Luca,
Írtam neked pü-et.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

nagyon egyetértek lucával! ide is ki kéne írni dolgokat!
daniella, niki és akik olyan szerencsések vagytok, hogy még nem kapott el a fb szele!
lucám!
nofi ezt írta:
BABATALÁLKOZÓVAL KAPCSOLATOS...
Lányok, felvettem a kapcsolatot a tavalyi panzió tulajdonosával, szívesen lát minket idén is... Kéri, a tavalyihoz hasonló módon adjam meg az időpontot, mikor mennénk, és mit szeretnénk enni.... Tehát mostantól kérném a nektek jó időpontokat, s hozzuk össze azt a talit. :-) Valamint az ebéd -kívánságokat is szeretném kérni... (megvan még a tavalyi menüsor, ha gondoljátok, azt is kérhetjük...)

Ha külön kérések vannak, tudjátok a mail címem... írjatok... :-)

BABATALÁLKOZÓVAL KAPCSOLATOS...
Lányok, felvettem a kapcsolatot a tavalyi panzió tulajdonosával, szívesen lát minket idén is... Kéri, a tavalyihoz hasonló módon adjam meg az időpontot, mikor mennénk, és mit szeretnénk enni.... Tehát mostantól kérném a nektek jó időpontokat, s hozzuk össze azt a talit. :-) Valamint az ebéd -kívánságokat is szeretném kérni... (megvan még a tavalyi menüsor, ha gondoljátok, azt is kérhetjük...)

Ha külön kérések vannak, tudjátok a mail címem... írjatok... :-)

http://www.vilagospanzio.hu/galeria.html

még nincs pontosítva, de egyenlőre dátumot keresünk, mindenki leírta, hogy melyik dátum lenne neki jó. bár én spec azt is írtam, hogy májusig érek rátok :D de van aki csak fix dátum után fog tudni mondani valamit. te is írd le, hogy nektek kb jövő hónapban melyik hétvége lenne jó. ugyanoda megyünk, ahol tavaly is volt. én csak a kaját reklamáltam :D mert nem vagyok válogatós. szóval nem tudom nofi mint intézett ezügyben, hogy van étlap fent a honlapon és jó lenne ,ha nem két kaja közül lehetne választani, hanem előre az étlapról. vagy családonként egy kétszemélyes tál. mit szólsz?

lányok, csak, hogy haladjunk, jó nektek az április? azon belül a 16-a?

nofikám, kicsit segítek, ha nem baj! ha baj ,akkor bocsi! :oops:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Helló Csajok....

Etnám, dehogy baj, hogy besegítessz... köszönöm... :-)

Tehát a lényeget tudjátok, talit szervezünk, ismét... :-)
Eddig időpontot még nem fixáltunk, de a panzió tulajával felvettem a kapcsolatot, szeretettel vár bennünket idén is.
Ételekkel szintén még ötletgyűjtésben vagyunk, Etna egyedi :-D ízléséhez igazodva feldobtam, mi lenne, ha idén milánói makaróni lenne, vagy hawaii pulykamell, húsleves vagy gyümölcsleves.
Mivel húsvét április 24-25, az a hétvége kilőve, ezért az ápr. 16-a lenne az egyik lehetséges időpont.

Kérném a visszajelzéseket, mit szóltok a dologhoz. :-)

Velünk minden rendben van, szeretjük egymást... :-)

Most lépek, majd jövök, és írjatok addig.... :-)

nofertiri

Sziasztok!

Én még nem tudok válaszolni, majd meg kell beszélnem Vasival. Nem tudom mikor kapja meg a jövő havi beosztását, esetleg nem-e kell túlóráznia, de még Peugeot találkozó is lesz 16-án. Szóval, még nem tudom. Én maradok a végére a válasszal. Sajna nagyon függök tőle. :?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

csajok!
nekem mindegy, csak a húsvét nem jó, ha a 16-a nem jó legyen másik hétvége. az a baj h mindenki csak fix dátumra tud mondani valamit, de fix dátum nincs ,ha mindenki a fix dátumot várja :D

én kajában hajlok a vegyestál felé is, azt azért el lehet osztani úgy,h og a gyerkőcöknek is jusson. ha az jó a többieknek. csak azért nehéz, mert mi pl nem vagyunk levesesek, norbi a húslvest én és boti a gyümilevest ki nem állhatjuk. kötelező levest enni? :D

akkor vasi nektek valszeg totál nem jó a 16-a, ha akkor lesz p. tali. legyen a következő hét? nekem jó, csak norbi nem lesz akkor ott, így egy kicsit szarabb, mert utálok autópályán vezetni botit féltem a sok állat miatt, hogy nehogy nekünk jöjjenek. tavaly a felhőszakadás hazafelé? emlékeztek? beszarás jó idő volt, majd megfagytunk pedig május közepe volt. :wink:

most rendeljünk szépidőt! :shock:

laaar, timi, daniella,luca, niki, marcsi, angyalom nyilatkozzatok!!!suzytól és swiditől most kivételesen nem kérdezem meg, ők felmentettek ezügyben :)

bibó, ti el tudnátok jönni, mármint lelkielg nem lenne gond? úgy örülénk nektek is!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok Lányok!!

Jaj, de Kedvesek Vagytok, hogy minket is hívtok... :oops: :lol: !
Annyira örülök, és nagyon örülnék, ha tudnánk menni, de nekünk is annyi minden jöhet közbe, és tudjátok ami a legfontosabb, hogy Lilike nem bírja az autózást.. :( De, úgy intézzétek ahogy Nektek jó, én nem szólok bele, és ha tudunk menni akkor MINDENKÉPPEN megyünk!!!!!
Nagyon szeretnék menni, a Zember aszonta elvisz, tehát rajta ilyen szempontból nem múlik, Lilitől függ leginkább, hogy be merjük e vállalni, hogy vigyük...! Vagyis akkor ezek szerint tőlünk :) :) :lol: :lol: !
Nekem a kaja is teljesen mindegy! Lilike úgy sem eszik, majd meglátjátok... :) Nekem meg mindegy!!!!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

No, a lényeg hogy ha nem mondom a mi talinkat, lehet nem is akar elmenni a p talira, de ha megemlítem lehet h azt mondja inkább oda kéne menni. Kicsit elő kéne vennem a női fortélyokat, és ki kell találnom hogyan mondjam neki. Ez csak egyszer egy évben van és mindenképp ott akarok lenni. Annyira jó volt tavaly. És ha idén még jó időt is rendelünk..... tyíííí de fasza lesz.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!

Köszi, hogy ide is kiírtátok a tali szövegét, mert én erről pl. semmit sem tudtam. Nekünk nem igazán lenne jó az ápr. 16. mert mi ápr.10-15-ig megyünk Szilvásváradra, onnan 15-én este jövünk meg, apa levezet 350 km-t, szerintem agylobbot kap, ha mondom neki, hogy másnap reggel induljunk B.világosra. :) Na meg ott lesz a sok szennyes, mosni kell, kipakolni stb. szóval ez így nekünk túl sűrű lenne. Lehetne esetleg egy másik ip-ban? Eredetileg a májusról volt szó, az is jó lenne, nem? Meg akkor már az idő is melegebb. De ahogy ti szeretnétek. Viszont a 16-a nekünk tutira gázos. Utána 7vége húsvét ugye, de ott még jó lehet a szombat akár, a 23-a (április). Vagy az azutáni szombat a 30-a (április). Többiek, mit mondotok erre???

Egyetértek egyébként Lucával és Etnával, fb-tól függetlenül itt kéne fórumozni inkább, hiszen ez a mi eredeti helyünk. Illetve a Női Portál volt anno, de az már régen volt. Szóval én is boldog lennék, ha újra nyüzsögne a fórum, ettől függetlenül még lehetne beszélgetni a fb-on is, de a fóruméletnek ez az igazi helye, nem? :)

Puszi Csajok!

Kép

Kép
daniellla

akkor az új dátumnak jó lenne április 30? elsőnek lehetne ez, hátha ez jó, mert akkor itthon van norbi és őt is vinném :oops: :P

felteszem fb is a kérdést! daniella sajnos a május már nekem nem jó, de ha nektek inkább az ajó, akkor én már szerencsésre nem fogok tundni menni, mert nekün akkor már tesó projekt lesz. és eleinte nem tancsos zötyögni. de hátha még össze tudjuk hozni a talit áprilisban!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

akkor az új dátumnak jó lenne április 30? elsőnek lehetne ez, hátha ez jó, mert akkor itthon van norbi és őt is vinném :oops: :P

felteszem fb is a kérdést! daniella sajnos a május már nekem nem jó, de ha nektek inkább az ajó, akkor én már szerencsésre nem fogok tundni menni, mert nekün akkor már tesó projekt lesz. és eleinte nem tancsos zötyögni. de hátha még össze tudjuk hozni a talit áprilisban!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna: Nem, nem, nekem tökéletes az április is, csak a 16-a nem a legszerencsésebb. A 23.-a és a 30.-a bármelyik jó lenne.
Lehetne akkor a 30-a, ha a többieknek is jó. Persze, hozzad a Norbit is mindenképp, a Tibivel amúgy is jól egymásra találtak a múltkor. :lol: :lol:
Puszi!

Kép

Kép
daniellla

Heló, nekünk is jó az április 30!Tényleg jobb lenne ha itt "beszélnénk meg mindent nem a fb!
Daniella édes a pocód!
Vasi: látod! Ígéret szép szó.... :lol: 8)
Pusz

Kép
Kép
arte

Szijjasztook!!

Írok már ide is...bár nincs sok hírem.
Én jól vagyok, és képzeljétek a cytológiám negatív, úgyhogy egyenlőre se fagyasztás, se műtét:):)haha, úgy örültem, már szétszedtek volna!!

Vilcsi egyre többet beszélget, utánoz, számolgat, és folyton nyüzsög természetesen, már mindenkitől csak azt hallom, mennyire lefogytam, persze, hiszen folyamat mozgásban tart a gyermekem
:lol: :lol:

Apa most itthon van velünk táppénzen, nagyon fáj a füle, arcüreggyulladása is van, és kétoldali munkaundora. Úgyhogy teljes családi életet élünk a héten.

Sajnos úgy néz ki, kimaradunk az idei taliból, nagy bánatomra. Az a helyzet, hogy anyuhoz megyünk haza hónap közepén, aztán meg tesóm ballag ápr. 30.-án, akkor meg Szombathelyen leszünk. Ezen okokból kifolyólag anyagilag is a béka feneke alatt leszünk, és a kocsink sem javult tavaly óta, kész rizikó. És még vannak más dolgok is, de azok már mellékesek.
De azért még hátha....nem adtam fel :wink: :wink:

Mert azért elképzeltem Vasikát, és Daniellát ragyogó mosollyal nagy pocival!
Botikát a középpontban, anyukáját sürögve-forogva!
Nofi,ás Arte szerelmes ábrázattal!
Laarék teljes harmóniában nyugalommal!
A csajos anyukák és gyerekeik, Ami, Lexi, Mírácska, Flóra már kész hölgyekként viselkednek, míg a fiúk, Tamás, Kornélka, Boti a dinókkal játszanak, vagy szaladgálnak!
És végül, de nem utolsó sorban, nagykismami korát meghazudtolva könnyedén, lengén, mint egy 20 éves, óvja, vigyázza kis csemetéjét, és ide-oda sündörög!
És persze mindenki élvezi a napsütést, mert ugye jó IDŐ lesz!!!!

Aki menne, de kihagytam bocsika

:oops:
Daniella!Szuper jól sikerülhetett a szülinap!Olyan jól néztek ki!És a pocid is nagyon csini!

Na mostmár lépek, pusszantok mindenkit!

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Csajok! Egyenlőre úgy néz ki nekünk is jó a 30-a. Nekünk is tetszene vegyes tál. Mi is általában azt szoktunk rendelni (kétszer voltunk étteremben :wink: ) de abban van minden. Leveshez mi sem ragaszkodnánk. És szerintem nem muszáj mindenkinek.
Arte, köszönöm hogy betartod a szavad, csak így tovább. Alig várom hogy láthassalak, most aztán nincs kifogás. :lol:
Timi, szépen becsaptál, azt írtad hogy nincs semmi újság..... hát az mi hogy minden tökéletes nálad??????? Bakker...... Nagyon boldog vagyok!!!! :D
Egyébként jól leírtad a dolgokat, és ebből te kimaradsz, ezt el sem hiszem. Anyagiakról ne is beszélj, mert ha mi nem vagyunk most nagy kakiban, akkor nem tudom hogy ki van abban, de oda el kell mennem, oszt majd lesz valahogyan. Sosem volt hogy sehogy sem volt.
Ja, és viszem közöskét is, nem hagyom itthon mert nem bízhatom senkiben. :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert most mentek el a vendégek, és a páromnak a holnapi névnapja miatt még sütnöm kell a cégéhez.

Megbeszéltük apussal nekünk is jó az ápr. 30, és a vegyes tál is.

Timi!
Nagyon sajnálom, h úgy néz, ki, h nem tudtok jönni, pedig már megbeszéltük apussal, h ha megyünk, akkor elkérjük a havertól a nagy autót és akkor nem kell két autóval mennünk, hanem tudtok jönni velünk.
Addig még változhat az időpont, és jó lenne ha eltudnátok jönni...

puszi, lépek sütni:)

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziuasztok!

Most csak gyors irok a talival kapcsolatban. Nekem nem jó a 16.-a mert a 10 éves érettségis találkozóm lesz:) Máskor bármikor jó!

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Ja és a 30.-a az jó. Nekünk is megfelel a vegyestál, leves ha van jöhet de nem baj ha nincs, nem lesz sértödés belőle:)

Puszika!

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Sziasztok!
Köszi, hogy ide is írjátok a talit, Vasikám Neked meg külön köszi pü-t! Hát én most totál le vagyok törve, mert nekem sajna minden második szombat melóval telik - és apának is, szerencsére azonos szombatokon- tehát mi ápr. 2-án, 16-án és 30-án is melózunk. Sajnos ez van, mi ezeken a napokon nem tudunk menni, pedig annyira jó lenne. Tehát ha a többségnek 30-a a jó, (mivel ugye a húsvét hétvége is kilőve), akkor minket ne nézzetek, nyugodtan talizzatok akkor! Most ennyi voltam, megyek Tamást altatni. Puszi Nektek!

Kép

Kép
luca81

Kedves Topiklakók!

Ha ezen a héten kommenteltek a Babanet cikkeihez, akkor nyereményjátékunk keretében megnyerhetitek Horváth Mónika illusztrátor ajándékcsomagját! Ebben egy csodás reprót és egy szépséges tárolódobozt található.

Kép

Beja egy vetélés és egy szülés után megosztotta velünk kisfia születésének történetét is.

Segítsetek azzal, hogy kommentben eláruljátok: ha már szükség volt rá, miképp szabadították meg a gyereket a fejtetvektől?

Kisgigi nevű olvasónk újabb cikke a gyerekek egészségére káros termékekkel foglalkozik, vagyis csupa olyan dologgal, amivel még a fogyasztóvédelem sem törődik.

Hasonló jellegű, igényes és praktikus írásokat egyébként szívesen publikálunk, nemcsak a Te Történeted rovatban - bár oda is várjuk történeteiteket. Írásaitokat erre a mélcímre küldjétek: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

Sziasztok!

Timi: Húúú, ezek ám a jó hírek, annyira örülök, hogy negatív lett az eredményed és nem kell további beavatkozás! Ez szuper!!!!!!
Remélem, Laar-ékkal össze tudtok beszélni valahogy és mégis el tudtok jönni a talira! Nagyon jó lenne!

A vegyes tál nekünk is tökéletes és a leveshez mi sem ragaszkodunk.

Köszi mindenkinek a poci bókokat! :oops:

Petra: Nagyon jók lettek a szülinapi képek, köszi szépen őket! Milyen jó, hogy Flóra megtűri a hajában a csattot, gumit, Alexa sajnos semmi ilyet nem visel el. Ezért is volt idáig rövid haja. Most növeszteni akarjuk neki hátul egy kicsit, elől meg marad a fru-fru, mivel nem engedi elcsattolni.

Mi ma voltunk Lexivel ovis nyílt napon. Nagyon szimpatikusak voltak az óvónők, aranyos, családias kis ovi. 2 vegyes csoport van mindössze. Alexát be kell iratnunk a jövő héten, hiába még csak 2 éves most, de a jövő évi beiratás előtt már be fogja tölteni a 3. életévét. Így most előfelvételis lesz. December körül dől el biztosra, hogy fel tudják-e venni, de bíztattak minket, mivel elég sok nagycsoportos elmegy ebben az évben.

Puszi mindenkinek ebben a gyönyörű időben!

Kép

Kép
daniellla

lucám!

akkor írj egy dátumot légyszi, ami nektek jó és akkor a többiekkel megnézzük, hogy tudunk-e alklamazkodni, nem baj, hogy norbi nem tud ott lenni, végül is fórumtali, lényeg, hogy a fórumos barátnők ott legyenek :)

ha nagyon nem tudunk közös nevezőre jutni, akkor marad a 30-a, de ha tudunk ,akkor miért ne tennénk, nemigaz? legfeljebb mindenki besegít nekem botizásban :) vagy akkor becsatlakoznék nofiékhoz botistól.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etnám mivel 2-án, 16-án és 30-án dolgozunk, így nekünk csak a 9-e és a 23-a jó. De miattunk tényleg nem kell átszervezni az egészet, ahogy látom a 30-a mindenkinek jó. Puszi

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Luca: Én is szeretném nagyon, ha el tudnátok jönni, szóval szerintem változtathatunk még az időponton simán, jó lenne, ha ott lennétek!!!!! Nekünk a 9-e sajnos nem jó, mert aznap tartjuk húgom Lénájának az 1. szülinapját, de a 23-a tökéletes, szóval írjatok csajok, hogy mit szólnátok a 23-hoz és akkor Lucáék is ott tudnának lenni!!!!!

Kép

Kép
daniellla

Még nem kapta meg Vasi az áprilisi beosztást. Ha megkapja akkor tudni fogja mikor kell túlóráznia és utána tudok nyilatkozni biztosra. Egyébként tudjátok hogy nekem bármelyik jó, hiszen itthon vagyok, csak Vasihoz kell igazodnom mert ő többek között a sofőröm is. :wink:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Nikinek holnapra előre is nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!!!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

Tali ügyben még mindig nem tudok nyilatkozni. Talán a jövő héten kiderül, hogy áprilisban milyen munkákat tudunk bezsúfolni és hogy hogyan.

Ma nagyon ügyes volt a kicsi lánykám... Van egy kölcsön biotron lámpánk, amit miután meglámpáztam a kis mellét és hátát a kezébe vette az enyémből, és véletlen kicsúszott a kezéből és elrepedt a lencse... :S Már megérdeklődtem, hogy mennyibe fáj cserélni benne a lencsét. Eléggé meglepő árajánlatot kaptam... 5500.- Hát olyan 20-25 ezer körülre gondoltam én... Úgyhogy anyagilag még ezt is be kell majd iktatnunk idénre... :S

Kaki ügyben még mindig nincs haladás... Továbbra is eszük a korpás bucit minden reggel, az activia joghurtot minden este. Továbbra sincs kakaó... és továbbra is megy a laevolac szirup. Issza a gyümölcs levet is. Néha kamilla teával keverve adom neki. De semmi! Ma megint 3 napja lesz este. Kedden este adtam neki kúpot... Már nem tudom mi a frászt csináljak még vele. De most már tényleg az a gyanúm, hogy direkt tartja vissza, a rossz élmény miatt... Most megint a várás időszakában vagyunk... Nem igazán értem a dolgot, mert a Doktornő szerint az a baj, hogy nem eszik elég rostot (gyümölcsben az almát és a banánt szereti, a borsót, babot, krumplit nem szeret). Hiába csinálok főzeléket, nem eszi... még ha összepürésítem akkor sem... Meg csak nem tömhetem?! De legalább a gyümölcslevet megissza és megeszi a korpás bucit, sőt azt asszem nagyon szereti, mert minden reggel bepuszilja a hatalmas buci felét. Narancsot, mandarint max 2x adhatok neki, mert 3x-ra már nem eszi meg. Nehéz eset... :S És azért sem értem a dolgot, mert amíg kapta a kakaót minden este volt neki kétnaponta széklete. Szóval összekeveredtem teljesen. És a dokinő még az is mondta, hogy iktassam ki teljesen a tejterméket (róla tudom, hogy nem szereti a tejet). Ma már langyosan kapta a gyümölcslevet is hátha meghajtja de eddig a szeleken kívül más nem jött... Na de nem fárasztalak ezzel benneteket tovább. Csak ugye a múltkor csak címszavakban írtam le a történteket.

Daniella! Tegnap voltunk mi is ovis nyílt napon. A Flóra nagyon élvezte! :) Minden csoportban voltunk benn, megnéztük a játékokat, megismerkedtünk az óvónénikkel. Ugye eddig igazán csak a Kornélka óvónénijeit ismertük. Mi is a jövő héten iratkozunk be. Bár lehet, hogy szeptembertől még ő sem fog járni, de így van előírva törvényileg, hogy aki 2012. május 31.-éig betölti a 3 évet azokat a gyerekeket be kell íratni. Sok ismerősnek egykorú a gyerkőce a Flórával úgyhogy itt is lesznek nagy barátságok majd, mert néhányukkal összejárunk.
Igen a Flóra nagyon szereti a gumikat és a csatokat. Ma reggel is ő hozta a fésűjét is mutatta a fiókot, ahol a hajgumijait tartom, hogy csináljak neki cickákat. :) Már majdnem egy éve copfozom neki, úgyhogy hozzá szokott. Majd Lexi is megszereti, ha nagyobbacska lesz és oviban az óvónénik majd csinálják neki a szebbnél szebb frizurákat! :) Nálunk legalábbis ez a módi ébredés után.
Édes a pocakod! :) Nagyon szép volt Alexa tortája, gondolom megint a dédi csinálta neki. :) Ügyes a nagypapád! A Facebook regisztrálással nem jár együtt az iwiw-ről a törlés... Csak egy idő után már kevesebbet leszel iwiwen, feltéve, ha megtetszik az az oldal. Én iwiwre már csak benézek... igaz napjában többször, de oda már nem nagyon írogatok és teszek képet. Ha meggondolod magad, nagyon szívesen várunk ott is... :) Képzeld, oda Marcsi is tud feltenni képet! :D

Tegnap voltunk 2 éves státuszon is! :) 89 cm és 12 kg aranyom. Ő is egyre többet dumcsizik... :) az igen, még mindig ühüm... :) Olyan édesen mondja. Szerdán a kisfiam segített anyósomnak veteményezni. Olyan ügyesen ültette a borsót! :) Aztán amikor már a 6. sort ültette megunta, és én folytattam. Aztán a hagymánál újra felbuzdult... de azt még hamarabb megunta... úgy kb. a 8. után... :D Hétfőn sziklakertet építettük át, ott is segített. Nagyon ügyes és imád kertészkedni. Remélem, megmarad ez a jó szokása.

Asszem mára ennyi voltam... Igyekszem sűrűbben jönni....

Akinek nem írtam sorry... De menni kell a konyhába... Már így is háromszor futottam neki ennek a hsz.-nak. Puszillak benneteket!
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!

Petra!

Most csak neked irnék a kaki problémára! Nem tudom hogy emlékszel-e de én irtam hogy Aminak ugyan ez volt a baja. Mi is szedtük a laevolacot, nekünk sem használt. Viszont az egyik idősebb gyerekorvos azt mondta hogy: reggel éhgyomorra adjak neki egy teáskanál parafinolajat, majd itassak vele kompótlevet. Nekünk ez nagyon bevált és ez legalább nem gyógyszer! Amika is megilyedt a kakitól és visszatartotta, napokig is képes volt rá. Aztán kb, 1 hónapja szépen fokozatosan elhagytuk a parafinolajat is és most nincs semmi gondunk :) Remélem tudtam segitteni, legalább egy próbát megér!!

Daniella!

Nagyon-nagyon szépen köszönöm a köszöntést! Jólesik hogy gondoltál rám!

Én pedig utólag is kivánok nagyon sok boldog szülinapot Alexának és Flórának!!!

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Sziasztok!

Mi is voltunk tegnap bölcsis nyílt napon!Nagyon jó volt, kicsi lánykám nem is félt ment játszott pakolt, barátkozott.Dadák is aranyosak, többnyire 35 körüliek voltak.Minden csoportban voltunk kicsit játszani, egész színpatikus volt, és vadi új az egész.Kimentünk a gyerkőcökkel az udvarba is volt csúszda, rengeteg játék és motor.Egész végig csúszdázott, meg a hozzá tartozó hengerbe kockába mászott, uh mire indultunk haza tiszta kosz lett.Mikor indulni akartam hisztizett, h ő nem akar jönni...

na lépek, ma el kell kezdenem a tortát apósomnak, a páromnak holnapra szülinapi bulit szerveztem, haverokkal, tortával, zenével, kívánságlámpással, remélem majd tetszik neki...

puszi mindenkinek, szép hétvégét

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Petra, végre olvashattam rólatok. Tényleg, nagyon jó hogy jöttél a kis regényeddel. Sajnálom a problémátokat (kaki ügy), de próbáld ki Niki tanácsát is, nem lehet rossz. Lámpást olvastam fb-on is, nem semmi, legközelebb nem adod oda neki, gondolom. Jó tanulópénz. Mindig követünk el ilyesmit.
Niki, már nagyon hiányoltalak. Minden rendben veletek? Otthon volt férjecskéd a hosszú hétvégén?
Laar, kívánságlámpás? Az meg mi? Gondolom mindenki tudja csak én nem, de hát én is tudni akarom. :roll:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Hellóka!

Először is: Nekem tök makk mindegy mikor lesz, mert szerintem én akkor is egyedül megyek ha azUram szabadnapos lenne. "engedélyt" megkaptam arra ha meló van a háznál akkor is mehetek. Szóval én tuti megyek. Vegyestál rendben!

Vasika! Nyugi én sem tudom.... :D

Petra: mekkora már Flórácska! Tényleg ti már az új házba laktok? -bocsika de nem vagyok képben...

Timi:ez a felsorolás nagyon jó volt, nagyon tetszett mosolyt csalt az arcomra! :D

Luca: nálatok kistesó? Hihetetlen, hogy Tamásunk mindjárt ovis lesz, hisz még csak most készültetek bölcsibe :)

Grácus: büszke vagyok Rád, hogy megtetted ezt a lépést. Úgy gondolom, h jól döntöttél mindkettőtök érdekében!

Etna Drága, remélem már nincsenek kétségeid magaddal kapcsolatban. A kistesó projektről mi a Norbi véleménye? Kicsit nem félsz h Boti h fogja lereagálni?

Ezt most elküldöm, mert a múltkori Bibónak írt hsz is elszállt....

Kép
Kép
arte

Mot megírom nektek az én lelki bajom...
Tegnap voltunk keresztfiaméknál azUrammal. Lementünk velük a játszótérre: anyuka, két gyerek meg mi. Mi a keresztfiúnkkal voltunk, vagyis jobban azUram én egyszerűen alig tudtam a gyerekkel mit kezdeni. Játszó után mikor felmentünk a nagyobbik azUrammal gyurmázott építgetett így rám "maradt" a pici. Egy darabig el is voltunk, aztán nem tudtam lekötni a figyelmét. Tisztára kikészültem saját magamtól. Most ezen agyalok egyfolytában. Az én Drágám olyan könnyen elvan a gyerekekkel, mindig mindegyikkel megtalálja a közös hangot én meg csak olyan vagyok mint egy partra vetett hal... Ő azt mondja cselekedjek ösztönösen... De teljesen úgy érzem h olyankor amikor már nem tudok velük mit csinálni akkor a legszívesebben otthagynám őket... ezek szerint nincs bennem ösztön.... Úgy érzem én teljesen alkalmatlan vagyok erre az anyasági feladatra.... lehet elkéne mennem vmi dokihoz aki ad egy kis ösztönt...
Szóval ez az én nagy lelki bajom, legszívesebben bőgnék, de még azt sem tudok bakker....
Meg ráadásul két baráti családnál is lett most kisbaba és amikor látom őket, csak nézem és azon filózok h Úr Isten, mi lesz velem ha nekem is lesz....

Kép
Kép
arte

Kedves Bibó!

Most egy hosszú regénykét írok Neked a múltkori kérdésedre már másodszor válaszolva, mert az előző eltűnt.... :shock:

Szóval a doki azt mondta azUramnak, hogy meg kell csinálni a műtétet -sőt le is tolta, h miért nem vette észre magától, és miért nincs már rég elvégezve a műtét- nem csak a spermaszám növelése végett, hanem, mert a heréje el is sorvadhat.... Álló helyzetben kitapintható volt neki-én is érzetem mikor megmutatta h hol fogjam meg. Igen előrehaladott állapotban volt már ez a visszértágulata. Az utolsó 2 hétben már fájt neki vagyis inkább érezte, hogy a veséjétől lefelé vmi kellemetlen érzése van. Mindenhonnan csak rosszat hallottunk, hogy mennyire fog fájni utána, meg sokáig itthon kell lennie, nem végezhet egy darabig fizikai munkát, meg h nem érdemes megcsináltatni a sok szenvedés úgyis csak kevés növekedést hoz akkor meg minek... De mi (vagyis Ő)- nem törődtünk ezekkel, azt mondta őa az egészsége és a babásodás érdekében megteszi aztán kész.

Kép
Kép
arte

Szóval reggel fél 8ra kellett mennünk, éhgyomorral. Ő lett volna az első akit műtenek, de a dokinál csőtörés volt (hazament megcsinálni) így azokat vitték akiknek ott volt az orvosuk. AzUramat 10.15kor vitték be és 11.15kor hozták ki, ebből durván 30 perc volt a műtét. Kellett volna kapnia egy bódító bogyót, de a nővérkék elfelejtették a nagy keveredésbe beadni neki, de a doki szuri formába beadta neki a farába a műtőbe. Az asszisztens leborotválta - mielőtt megkérdeznétek ő nem szőrteleníti ott magát és nem is tudtuk hogy lesz felvágva... Szárazon 5 eldobható borotva lett elhasználva, nem a dzsungel miatt hanem egy húzás egy borotva.... Nagy zöld lepellel elválasztották, így nem látott semmit, de helyi érzéstelenítéssel csinálták így fülelhetett... kb. 10 cm-es vágása van. a vágás a szerszámtól kb 4 cm-re van függőlegesen és az alja a szerszám tövével van egyvonalba. Elvágták az eret elkötötték. 2kor zárójelentéssel kezünkbe jöhettünk haza.

Kép
Kép
arte

Mondta a doki h beszínesedik és bedagad minden. A színesedés már másnap megvolt, a dagadás csak pár nap múlva, de akkor nagy lett a zacsija...Fájdalma nem volt. A kötést mi cseréltük. 7-én volt a műtét (8án volt 30 éves )8) 8) szülinapi ajándék), 17én varratszedés, de én ezt az időt nem kívánom senkinek. Én olyan "kanos" voltam, mint még soha. A doki azt mondta h várjuk meg a műtéttől számított 2 hetet (03.21), na mi adtunk az életérzésnek 17én délután. Meg amúgy is 16án este ovuláltam és mondtam nem hagyjuk ki ezt az alkalmat. Hátha...
Szóval röviden ennyi!
Ha vmi kérdésed van csak szólj nyugodtan!!!!

Bakker olyan regénykét írtam, h behozom a lemaradásom hsz ügyben.
Remélem senkit nem bántottam meg a részletességemmel!

Puszka

Kép
Kép
arte

Arte, ne beszélj butaságot. Én speckó nagyon örültem a kis regényednek. Mondtam is magamnak hogy: - na végre!!!! :lol:
Én leginkább azon lepődtem meg hogy megijedtél az anyaságtól. Nem mindenki születik anyának, van aki menet közben jön bele a dolgokba és lehet jobb anya lesz mint bármely született anya. Anyukám huga pl. mindig tudta hogy kell bánni a gyerekekkel és akárhány éves legyen egy gyermek, tudja mit kell neki mondani, tudja hogy kell megfogni, szóval mindent tud és mégsem adatott meg neki hogy anya legyen. Más példám is lenne, de szerintem megérted ami akarok üzenni neked. Ha te foglalkozol a gyermekeddel születésétől fogva akkor szép lassan jössz bele mindenbe és észre sem veszed, de tudsz foglalkozni velük. Én imádom a gyerekeket és ők is mindig szerettek, de ha Vasi velem van akkor mindenki őrá kíváncsi és anélkül hogy produkálná magát oda vonzza őket. Félelmetes. Mintha én ott sem lennék. Nekem nagyon furcsa, de elfogadtam, van benne valami amitől a gyerekek elcsábulnak. Valszeg a férjed is ilyen lehet. Végy erőt magadon és gondold át. Más gyerekével nehezebb foglalkozni mint a sajátunkkal. Már alig várom hogy mesélj milyen programjaitok vannak a gyermekeiddel. És ez nem is olyan sokára lesz, ezt te is tudod. :wink: :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Lánykák!!!!

Kedves Arte!!!

Teljesen egyetértek Vasikával! Annyi mindent megtesztek a Gyerekért, hogy hamarosan jönni is fog, és Vele együtt az érzés is..., semmi baj nem lesz az Anyai ösztöneiddel!!!

puszi Nektek!!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Daniella!
Köszi, aranyos vagy, hogy örülnél nekünk, mi is nagyon szívesen ott lennénk. Csak a 23-át Etna már az elején kilőtte a húsvét miatt, így szerintem maradjatok a 30-nál, az mindenkinek jó. Sajnos mi már nem vagyunk annyira "szabadok", minden második szombaton muszáj melóznunk. Holnap szerencsére nem, így megyünk is egyet csavarogni Győrbe, vásárolgatni, meg ilyenek. Tamás tisztára be van már zsongva, pedig két hetente megyünk Dunaszegre is anyósékhoz, tehát utazásból nem lehet hiánya :) De hát ilyen a gyerek.

Arte!
Tök jó, hogy végre ilyen regényt írtál nekünk, már annyira hiányoltunk. Úgy van, ahogy Vasi írja, az anyai ösztön van akiben később alakul ki, de hidd el semmi gond nem lenne. Én soha az életben nem gondoltam volna, hogy felébredek az éjszaka a gyereksírásra, annyira mélyen alvó voltam. Az első perctől kezdve a legkisebb nyöszörgést meghallottam, a mai napig ébredek, ha Tamás dumál álmában, pedig nem egy szobában alszunk. Hihetetlen dolgok ezek, de csak akkor alakult ki ez is, mikor már itt volt a gyerek. Ne aggódj, hogy nem tudsz vele mit kezdeni, Te leszel az anyukája, Te tudod legjobban mire van szüksége. Egy gyerek mellett amúgy sincs sok idő gondolkodni hogyan találd fel magad, hogy hol eteted, hol altatod, hol ringatod, hol fürdeted, hol meg csak simán szeretgeted, játszol vele, ez mind-mind magától jön. Fel a fejjel csajszi, nagyszerű anyuka leszel TE, ne aggódj emiatt!

Petrám!
Kaki ügyben annyit, hogy nem lehet a wc-től tart? Pelenkája nincs neki? Ha csak simán alatta lenne a pelus, abba sem kakilna bele? mert ugye az én nagy fiam még mindig nem hajlandó kakilni wc-be, mikor érzi, akkor kiabál, hogy anya adjál pelust, mert kaki lesz... és nem bírom elhagyni vele, nem is erőltetem, azt mondják annál rosszabb. Tamás is képes volt napokig tartogatni, ha nem adtam rá. Én erre tudok csak gondolni. Nem értem a laevolac hogy-hogy nem segít, pedig annyira dicsérik. NIki ötlete nagyon jónak tűnik, próbáljátok ki!

Csajok most megyek, mert ezer a dolgom még. Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
luca81

Zsuzsám!

Ilyen a kívánságlámpás:)Van több színű, és formájú!Már tavaly is szerettem volna a kicsi csajom szülinapjára, de nem jött meg időben, amúgy tavaly Orsitól kaptam az ötletet és nagyon megtetszett, és apa szülinapjára ide ért, majd csinálok képet!

Kép Kép Kép

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

lányok én hajlok mindenre, akkor a 23-i dátum jó lenne mindenkinek? húsvét előtt azért gondoltam, hogy mindenki süt-főz, de ha nektek jó, nekem jó. fiam van, nem jön senki, mi megyünk :)

légyszi írjátok meg, hogy aki tudja, annak jó-e a 23-a? akkor
három a kislány, akik egyedül jönnek. arte, grácus és etna egy jó pasival. botival

arte!
azért nem tudsz mit kezdeni, mert nem a te gyereked. ne agyalj, mert ha jön kis arte, mindent fogsz tuni. én bébisíntérkedtem és azt hittem,h ogy egy gyerekkel itthon halál unalmas lehet, aztám most már nem is tudom elengedni botit oviba. de azért fogom vinni, csak belefájdul a szívem a gondolatba. más gyereke nem ugyanaz.

kakilt boti a bilibe, de véletlen volt. szerintem most egy jóideig nem fog, mert megijedt. petrám nem lehet nálatok is ez a gond. boti úgy sírt, pedig volt hurrázás, tapsolás, de sírt a kaki látványától :roll:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Először is! Beszéltem apával tali ügyben, és úgy fest a helyzet, hogy idén mi sem tudunk menni, mert nálunk most minden a költözés körül forog, és ez az elsődleges cél, hogy minden kész legyen ahhoz, hogy költözni tudjunk. Sajnos így is sok mindenről le kellett mondanom ami a házat illeti, mert qrva sokba kerülne, de talán majd a legközelebbi festésnél meglesz, és talán ha jövőre visszamegyek dolgozni, akkor telik majd arra is amit szeretnék.... Ne haragudjatok, én is sajnálom, hogy nem lehetünk ott, de most minden pénzt meg kell fognunk. Az állatkert lesz az áprilisi program, mert azt a gyereknek meg van ígérve már egy éve, így oda menni KÖTELEZŐ!!

Etnám! Lucám! Nem a kaki látványával és a wc-vel, bilivel vannak gondjai, hanem azzal, hogy keményet kakilt és fájt neki, ezért inkább visszatartja. Már 3 hónapja biztosan a wc-be kakilt szóval ezt kizárhatjuk. Ő a pelusba nem is tudta kinyomni.

Niki! Köszönöm szépen a tanácsot, de még nem mertem kipróbálni. Orvos véleményét ki kell kérnem, mert nem szeretnék neki minden félét adni már. Az egyik ismerősöm asszisztens nő, ő azt mondta, hogy gyerekeknek a Laevolac nem is jó, mert csak görcsöket csinál... Mindenki mást mond... Most kamilla virágzatból csináltam neki egy kajak erős főzetet, jó édesre, de nem hajlandó meginni. Tegnap elkezdtem nála a masszázst, hátha az beindítja a belecskéit, de ugye egy nap alatt ne várjak attól sem csodát. Ma is meggyömöszkölöm neki kicsit.

Most viszont mennem kell. Anyósomnak el kellett mennie a munkahelyére és egyedül vagyok a gyerekekkel és igen gyanús a csend!! Sziasztok!
wpetra
Pusztavám

Sziasztok Lányok...

Talival kapcsolatban: nekünk tutira nem jó a 23-a, mert húsvét hétvégéje, és megyünk le Barnám szüleihez... Ezen kívül minden időpont oké, de ez az egy nem. :-(

Arte, drága, igazuk van a többieknek, más gyermekével másképp érez az ember, mint a saját vérével. Én is óvónőként végeztem, imádom a kicsiket, de biztosan más fajta érzéseim lesznek egy saját picivel. Ne aggódj előre, amikor hónapokon át a pocidban fogod érezni a kicsikéd mocorgását, majd a kezedbe foghatod, meg fogod érezni az anyai ösztönöket, érzéseket. Aztán minden automatikus lesz. :-) És jó anya leszel. :-)

Kicsit lemaradtam a szüli és névnapokkal, de minden ünnepeltnek Sok Boldogságot kívánok, Nikinek, Flórának és Lexinek is. :-)

Most lépek, majd jövök később. :-)

Puszijaim mindenkinek: Nofi :-)

Jah, ha gondoljátok, és ottalvós bulit szervezünk, vihetünk kívánságlámpást, és este felengedhetjük... :-) Rá is írhatunk mindenféle kívánságot, amit szeretnénk, hogy teljesüljön. Mi arról beszéltünk itthon, hogy lehet, ott alszunk, ha jó idő lesz...

Na, tényleg búcsú... :-D

nofertiri

Niki, Nagyon Sok Boldog Születésnapot Kívánok!

Kép

Csajok, szerintem sem túl jó ötlet húsvét előtt a tali, de ha a többségnek ez jobb, majd megoldom valahogy a főzést. Mi nem hiszem hogy ott alszunk mert anyagilag sem tudnánk fedezni és elég rábeszélnem Vasit a talira is.
Közöske mocorog. Még ritkán, de egyre jobban érzem. Vasi nagyon huncut, mert nincs türelme kivárni hogy ő is érezhesse, reggel rá helyezte a fülét a hasamra és hallgatózott. Máskor is csinált ilyet, de most azt mondja hallotta ahogy mozog a kis drágaságunk. Erika lányom szerint a beleimet hallotta, de Vasi határozottam állította hogy ez most nem olyan. Meg tudja különböztetni. Azt mondja hogy picit még érezte is a mozgást. Nagyon örül neki.
Laar, köszönöm a fotókat, emlékszem a tavalyi eszmecserére, csak arra nem emlékeztem hogy mire jó. De most Nofi leírta, most már értem.
Petra, most nagyon szomorú lettem. Természetesen megértelek, de nagyon sajnálom hogy nem jöttök.

No, nem fárasztalak benneteket tovább. Jó éjt mindenkinek és kellemes vasárnapot.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Sajnálom aki nem tud jönni a talira! Sajnos nincs olyan időpont ami mindenkinek megfelel!!:(
Az igaz nekem sincs most kedven menni rossz a hangulatom megint elkapott a depi!! :( Egy igen kedves (nem a jó értelemben) kolléganőm egy nagyon fájó dologal élcelődott velem kapcsolatban és fültanúja voltam. De amilyen vagyok nem mertem neki vissza szólni mert csak balhé lett volna belőle, így magamban tartom és FÁJ!!!!!! :cry: :cry: Pénteken is még olyan zaklatott voltam, h. csak na már tisztára sírhatnékom volt sírtam is egy kicsit meg olyan ideges voltam, h. besípolt a gép nem ujjal nyomtam ki a hibát hanem csuklóval ráütöttem úgy, h. felszakadt a bőr és vérzet mindt állatt!!
Na jó nem untatlak titeket tovább!!

Ma megvolt a leltár!! Nagyon jól sikerült!! Avagy hétfőn is mehetünk dolgozni!! :lol: ÉJSZAKÁRA!! A főnök azzal íjeszgetett minket ha nem jó akkor hétfőn a fejünket veszik!! De nem!! :lol: :lol: Azért nagy volt a felelősség!!!!
Kellemes hétvégét!!
Sok-sok puszi!!

Kép
grácus

Jó estét csajok!
Ahogy olvasom nem jó ötlet a húsvét hétvége, így szerintem maradjatok a 30-nál. Ez mindenkinek jó rajtunk kívül. nem baj, majd lélekben Veletek leszek :) pedig nem lett volna rossz egy ott alvós buli, ugye mi tavaly is ott aludtunk, csak hármasban :D Mindegy, ez most így alakult, legközelebb bepótoljuk! PUszi Nektek!

Kép

Kép
luca81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: