Új privát üzeneted érkezett!

Zsibima

Tessék pozitívnak lenni!
Most már jó kezekben vagy és lesz babád!
Kép
Vendég

Zsibima!
FEL A Fejjel! Erős vagy! A hétvégén jön a jó idő és kilábalsz a depiből!!!!!
Annus!
Jó lett nagyon a fal, nekem tetszik! A projektet én tegnap kezdtem meg az urammal... :roll: :oops: :P !!! Bár még nincs érés, de csak bejön valamikor! Kicsit tovább tart majd nekünk az egy vezetékem miatt....Kivárjuk!!!!
merszi

Köszi lányok a vígasztalást: bár most valamiért nem olyan könnyű pozitívnak lenni...de majd alakulok remélem! :D
Ma voltam a 3. vérvételen reggel, persze egyértelmű, hogy csupa nagypocakos között...és még megkérdezte a betegfelvevő: hogy kisbabát akarok? :?

Annus-Merszi- akkor drukkolok nektek a projekt miatt! :D Szerintem nekem nem lehet majd csak áprilisban, de pont arra gondoltam, hogy milyen jó lenne akkor teherbe esni...a lányommal is akkor történt...legalább letudnám egyszerre januárban a szülinapokat! :lol: (jó is az karácsony után :lol: )

Lei-örülök, hogy jól érezted magad a hétvégén! Este fotózz és akkor nagyobbnak látszik! :lol: (saját tapasztalataim szerint)
Vendég

Jajj Lei-elfelejtettem gratulálni a 14. héthez! :lol: Ezt pár hónapja nem is gondoltuk volna igaz? :D Olyan jó! Melyik nap mész uh-ra??
Vendég

alziza. elkiabáltam magam, mert most megint elkezdett görcsölgetni a pocim. De szedem a MagneB6-ot, remélem az segít.
Olyan érzés, mintha meg akarna jönni a mensi, csak nem annyira erős görcs, de olyasmi érzés.

zsibi: szerdán megyek, délután fél ötre!!! OK, pocakfotót csináltatok apával, vagy én magam fotózok, majd meglátjuk :)
Jaaaj, nem szeretem, ha rossz kedved van!!! De biztos nem volt jó érzés a sok pocakos nő között várni!! Megértem! De tudod, csak a jövőre kell koncentrálni, és arra gondolni, hogy egy év múlva már biztosan te is nagy pocakkal fogsz mászkálni :)
lei

ja és ma megyek a laboreredményekért, arra is nagyon kíváncsi vagyok, remélem minden rendben lesz, mert a múltkorinál volt valami a pisvel, ami nem volt jó és többször kellett ismételni sajnos. :oops:
lei

Zsibima - fel a fejjel!!!!! (mondja a bagoly a verébnek :-), ráhajtunk a téli babákra és kész!!!!!!!!!!!

Lei - várjuk már azt a fotót nagyon.

Merszi, Annus - hajrá a babásodáshoz!!!!!!!!!
leo50

találtam egy oldalt, ahol kismaműk pocakfotói vannak hétről hétre. hát az alapján elég változó, hogy kinek mekkora a has a 14. hát folyamán. Hozzájuk képest nekem alig van valami, csak ha nagyon kidugom, akkor látszik.....na mindegy

itt van az oldal egyébként, ha érdekel valakit:
http://pregnancy.baby-gaga.com/photos/model164
lei

Annus, nálunk is márciustól élesbe megy, bár most hétvégén kicsit "rosszalkodtunk", mert nem otthon voltunk és nagyon ránk jött és nem volt nálunk gumi és végül is nem gond, ha jön a babó és egészségileg is rendben vagyok elvileg. (Egy orvos sem cáfolta meg)

Szóval könnyen lehet, hogy összehoztuk a trónörököst, mert ráadásul peteérésem is elvileg most van. :oops:

Lelkileg úgy érzem felkészültem rá. Már amennyire lehet: Mert mindegy, mikor jön össze a következő baba, biztonságban már sosem fogom érezni magam és ebbe kénytelen vagyok belenyugodni.

És hiszek abban - nem mellesleg - hogy sok minden fejben dől el. :wink:

Zsibima - egyébként a pajzsmirigy eredményemért én is most megyek a héten - de az orvosom azt mondta - kizárt, hogy ezzel lenne gond. Ajánlom, hogy igaza legyen! :shock:
Aztán még egy vérvétel a héten (kontrollként), szerintem csütörtökön, vagy pénteken, aztán hétfőn az új nőgyogyi. És ezzel teljesen lezártnak tekintem az elmúlt időszakot és megkezdem a rákészülést a babára :D És csak pozitívan igyekszem gondolkodni. :wink:

Merszi: mit mondtak a szövettanra?

Kép
wruska

Lei: ha aggódsz, kérdezd meg a dokidat. - mondom én, aki sokszor megnyikkani sem mer egy orvos jelenlétében. :shock:

Kép
wruska

Wruska!

Azt hiszem most adtál egy jó nagy lökést nekem!Köszi-köszi!

Pont azon paráztam h most próbálkozzunk e...(bár mi se védekeztünk,és nekem is elméletileg ma van peteérésem(vagy holnap))és rájöttem h köv hónapban is lesz vmi indok h mért várjunk...szóval ez belülről jöhet...és ez bennem is lesz,de emiatt nem fogom halogatni.Csak rosszabb lesz...

Na ennek a sok írásnak egy a vége,ma este összehozunk egy bébit! :wink: Mert így döntöttem!

Merszi!
Akkor szorítok nektek is!
Wruska!
Márciusban hajrá!

Lei!
Nem is mondom h nyugi,úgyis tudod!Higy benne h minden rendben lesz,és úgy is lesz! :wink:

Zsibima!
Mikor mész az eredményekért?Pénteken?

annus11

Leo-rendben, akkor legyenek téli babák! :wink:

Lei-oké, ha azt mondod még nem olyan nagy a pocid, akkor várjunk 1-2 hetet, és akkor fotózz...mert addigra már tutira látszódni fog! :D
Majd meséld el mi volt a laboreredményed!

Wruska-Annus-én a helyetekben egy percet sem várnék...ha minden rendben, akkor felesleges...gyűljenek csak a téli babák! :lol:
Annus-csak jövő hét szerdán tudom meg az eredményt...egyébként pont ez a bajom...ma van a mensim 2. napja és asszem, amit kapnék gyógyszert azt a mensi 3-5 napjától kellene szedni, de orvoshoz csak a jövő héten megyek, szóval ez a hónap is elszáll csak úgy...és én egy marha türelmetlen ember vagyok :oops:
Vendég

Hajrá lányok! Drukk minden most startolónak! Én ugyan mindig tavaszi vagy őszi babát szerettem volna, de nekünk itt ebben a topikban tök mindegy, csak jöjjön egy imádnivaló édes baba! Nem igaz??

Annus11, ne izgulj, a baba tudja mikor kell jönnie (vagy mikor nem kéne :wink:) Ha jönni akar, akkor jöjjön is. De ne nagyon hangolódj rá. Nekem a mostani terhességem eszembe sem jutott, hogy összejöhet. Tutira vettem, hogy nem indul be a pé a vetélés után... Hát erre rácáfol a baby a pocakomban! :lol:

Zsibima, fel a fejjel, neked is összejöhet még egy 2008-as baba! És egyáltalán nem vagy öreg! De a negatív gondolatok, rosz hangulat nem befolyásolja túl kedvezően a termékenységet!!! Tehát fel a fejjel, mi a pozitív, jókedvű Zsibimát akarjuk ismét!
Te aztán sok emberbe öntöttél már lelket, így biztosra veszem, hogy nálad ez csak átmeneti állapot! Ugye így van?????

Intim kérdés, ha nem akarsz, ne válaszolj! :wink: Ha apát ágyba rángatod, akkor védekezni fogsz?? Ezt mondjuk csak halkan kérdeztem, jó? :lol:

Rönééé

Kép
röné

ui: Wruska, neked is drukk! Gondolj csak a megjósolt babesőre :lol:

Rönééé

Kép
röné

Lei!

Én is ezen az oldalon néztem mindig a pocikat, de mindenkié eltér. Így a jó, mert mindenki talál magához hasonló alkatot!

Wruska!
Ez már az én lustaságom, h nem tudok semmita szövettaniról A meló miatt nem mentem még érte a dokimhoz. Elkéredzkedni nem merek a munkahelyről,mert most nagy a káosz. Talán pénteken sikerül.

örülök, h többen kezdjük újra, bár én mindig a sor végén szoktam kullogni "félvezetősen". Egy másik fórumon már mindenki megszült csak én nem! Sőt az már ki is halt, rám már nem vártak....
Hogy most megtalálja e a vezetőm a "bébi", majd kiderül...várok, csak ne kelljen hónapokat!

Annus, Wruska!

Drukkolok, hátha becsúszott!!!
merszi

Röné- aranyos vagy! :D Egészen biztos vagyok benne, hogy ez csak átmeneti állapot nálam, már ma jobb is volt, hogy ennyi jót írtatok nekem! Nálam a szex nem intim téma: természetes, úgyhogy ha neked sem gond beszélhetünk róla...mi eddig sem védekeztünk :lol:
Ebben a hónapban félidő után szexeltem csak az én drágámmal...valahogy az a helyzet-tudom hogy csúnya dolog-de ha nem lehet gyereket gyártani, akkor nincs is kedvem szexelni... :oops: És persze ezt mintha érezné: állandóan akar!!! :? És attól tartok, hogy a következő hónapra is azt fogja mondani a doki, hogy még ne essek teherbe...úgyhogy valszeg ezért van az én depikém... :roll: És persze továbbra sem akarok szexelni...valahogy megszoktam az elmúlt 1 évben, hogy legfőképp a gyerek miatt csinálom...valahogy elveszett az a vágy, amit előtte éreztem...hát remélem visszajön!

Egyébként, meg a legrosszabb az, hogy tudom, hogy olyan helyre nem jön a gólya, ahol szomorú anyukajelölt van, aki rosszkedvű, idegbeteg...de ha nem jön a gólya, akkor anyukajelölt rosszkedvű, szomorú és idegbeteg... :evil:
Vendég

Merszi-szerintem "félvezetősen" is nagy esélyed van a gyors teherbe esésre...végülis minden 2. hónapban összejöhet :wink:
Nekem tavaly 4 hónap alatt jött össze a terhesség, pedig nekem kettő is van :D És mégegyszer biztos nem lesz hematómád...úgyhogy most sikerülni fog!!! Egyébként a legutóbbi babád mennyi idő alatt jött össze?

Hajni???

Baba???

Henka???
Vendég

hali csajok!
bocsi, hogy nem írogatok, de sok a dolgom, jövök megyek, és nincs időm :oops: most egy kicsit a témát is hanyagolom....

nem olvastam vissza, így nem tudom ki hol tart! de milllió puszi mindenkinek! és nagy ölelés :D :D
Vendég

Zsibima!

Hát ezaz! Hogy mennyi idő alatt jött össze legutóbb! 2 évembe került!!! Igaz kiderült a páromnál is gond volt-gyulladás. Kikezelése után várnunk kellett aztán összejött, és mégis elment. De én már nagyon sokat vártam! Kicsit tartok attól, h megint sok idő fog elmenni. Nem az újbóli haematómától félek, hanem az időtől. A "mikor"-tól!

Egyébként én is voltam úgy mint te, de visszajött a kedv, sőt jobb lett!!!Ha jobban belegondolok jelenleg is vannak ilyen gondolataim -kis lelkiismeret furdalással :cél a baba! De azért szeretjük egymást így is úgy is!!!
merszi

Merszi-2 év húú, az sok idő...de most előbb fog jönni a baba!!! Végülis gyulladás nincs, akkor pár hónap alatt összejön majd...tudom az a "pár hónapot" marha nehéz kivárni...én már egyre türelmetlenebb vagyok...mindjárt megszülnek a régi topikomban és én nekem még nem lakik senki a pocimban...ez nagyon rossz érzés!
Remélem nálam is visszajön a kedv! :wink:

Baba-jól van örülök, hogy megvagy! Foglald csak el magad, az tök jó, esténként meg akció! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Egy kicsit eltűntem, de nem volt túl jó a hangulatom.
Szombaton lemondtunk egy babalátogatót, mert még nem éreztem magam készen, de vasárnap váratalnul meglátogattak minket a férjem rokonai az 1 éves édes, kópé kisfiukkal, de sajnos nem sült el túl jól. Végig azon küszködtem, hogy ne sírjam el magam, miután elmentek egész este sírtam. Ma már jobban vagyok, és tudom, hogy ez nem volt túl szép tőlem...

Hajnski!
Köszi.
Sajnálom a 2 babádat :(
Sajnálom, hogy így most kimaradt ez a hónapotok :( , de majd a következő... :)

Leo!
Hogy vagy? Hogy van a lelked? Javul a melleid helyzete?

Zsibama!
Olvasom, hogy téged is utólért a rosszhangulat. Nem futsz ki semmilyen időből, ha jól gondolom akkor olyan 37 körül lehetsz, manapság ez már nem kor a babaprojektnél. Fel a fejjel a héten remélhetőleg kiderül, hogy mi a probléma és majd orvosolják a problémát!
Várom a hormon eredményedet!
Egyébként mikortól szeretnél újra dolgozni?

Lei!
Ilyet én még nem is hallottam, hogy az UH sugároz?!?!? mégis mit??? Szerintem is érdemes ilyenkor a 4D-t csináltatni, most is már teljesen jól látszik minden, és kapálózik a kis kezeivel és lábaival :D
Jól mondod én is azt szeretném, ha találnának valamit nálunk, ami kezelhető, mert így, hogy minden ok csak épp sorba veszítjük el a babáinkat a lehető legrosszabb.

Encsike!
Nagyon sajnálom a babádat :(
Nekünk a doki 2 hét együttlétmentességet mondott, de most ezt mi megtoldottuk, mert már pénteken ugyan 4 hete lesz a műtétnek, de még mindig barnázgatok :? Az előző műtétem után 1 hétig véreztem, majd 4 hét múlva rendesen megjött. Nem tudom, hogy ez most, hogy fog alakulni :? ?
Egyébként én mindenképpen a 3 hónap kihagyás mellett vagyok, mert a méhnek és a hormonoknak vissza kell állniuk.
Nekem a clostylbegitet a progeszteron szintem növelésére adták anno.
A hormonvizsgálat nagyon fontos, mindenképpen kérjél rá beutalót a dokidtól, nekem tb. alapon csinálták meg már az 1. baba elvesztése után is, persze ez 2005-ben volt, azóta változhatott.
Nekem eddig egyik szövettannal sem derült ki semmi.

Alziza!
Sajnálom a 3 babádat :( , és kiderült, hogy mi volt a probléma? Bár ha a cikkben írtakat tudták nálad is alkalmazni, akkor gondolom a progiddal volt baj, vagy nem?
Az 1. dokim is SOTE II-ős volt, így én is kaptam a clostylt és minden hónapban jártam UH-ra és vérvétellre is a 19. 21. 23. napokon, és a 2. babánk mégis emellett ment el. Mindenesetre örülök, hogy nektek bejött :) , de nekünk akkor sajnos nem.

Susi!
Gratulálok a kiskönyvhöz :D !

Röné!
Sajnálom a rókakomát, de ezt mindenképpen jó jelnek kell tekinteni
:wink:

Annus!
A jövő hónapról mi még sajnos biztosan lemaradunk :(

Merszi, Wruska, Annuska!
Mennek a drukkok a hónapra :D !!!!!!!!!!

Merszi, Zsibama!
Az én másik topikomban, már van akinek a 2. babája is meg van, sokan várják a 2. gólyát és általában véve a kistesó projekteken gondolkoznak azok, akikkel én 2005-ben kezdtem.

dido
dido

Alziza!
Azt el is felejtettem megkérdezni, hogy milyen vizsgálatokat csináltak meg nálad?

Egy kicsit rólunk:
A múlt héten voltunk a profnál, akihez a nődokim beutalt, hát nagyon kiábrándító volt :( Amikor megnézte a leleteinket, azt mondta, hogy hát nálunk már minden vizsgálat megvolt, és mivel minden negatív így nem igazán tud mit mondani. A 3 hónap kihagyást mindenképpen javasolja, és szerinte szedjem majd a clostylbegitet megint, és ha összejön a baba és UH-al igazolt, akkor szedjek utrot majd, és ha lesz szívhang a 6-7 héten, akkor pedig szúrjam magam véralvadásgátlóval, bár igazán nem tudja alátámasztani semmivel, hogy miért, mert ezek az eredményeim is mind jók. Lehet, hogy ennek ellenére igaza van és tényleg ez a megoldás, ki tudja, csakhát az ember várt volna valami bíztatást, és nem ennyire lemondást vaktában próbálkozással :(
Úgyhogy a férjem ezután időpontot kért Czeizel-hez. Ma du. voltunk nála és ég és föld a két hozzáállás. Ő is végig nézte az eddigi vizsgálatainkat ami 2005-től összegyűltek, és azt mondta, hogy legelőször a hormon eredményeket és a férjem sperma vizsgálatát kellene aktualizálni, és utána, meglátjuk, hogy jelenleg, hogy is állunk. Úgyogy most várjuk, hogy megjöjjön, utána teljes hormonvizsgálat és hőmérőzés illetve kiskatonaszámlálás a férjemnek. Most megint adott egy kis reménysugarat, és nem éreztette, hogy már nincs mit teeni tovább...

Bocs, hogy teleírtam az oldalt :oops:

dido
dido

Dido

Igen nekem progiszint volt a gond.De más kórházban eszükbe sem jutott utána nézni!

Remélhetőleg most majd minden jó lesz nálad is! :lol:
Ki volt az első doki?Priviben!

Mindjárt itt a tavasz mindenkinek babásodni kell!

Felteszem a babaesőt,az a múltkor is bejött!Hi-hi!

Kép
Vendég

Zsibima - azt hiszem nagyon egyre vagyunk hangolva, mert ma nekem is sz@r kedvem volt ezert nem is irtam. Jovo heten hetfon lesz egy eve, hogy elvesztettem a babot es ugye nekem sem lakik senki meg a pocimban. Kozben pedig nezem a sogornom babajat, aki ugyanakkorra volt kiirva es gond nelkul megszuletett, egeszseges - nagyon edi baba, de nem tudok ugy ranezni, hogy ne gondoljak ra, az en kicsikem is pont ennyi idos lenne... :cry:

Na de probalok en is pozitivan nezni a dolgokra, meg ha nehez is. Szoval marciusban nagy babaeso lesz es kesz!!!

Ja en holnap megyek vervetelre es ez utan mar csak egy lesz.

Henkat en is hianyolom, ha jol emlekszem ok is marciustol terveztek ujra probalkozni, ha a vernyomasa ok, ugyhogy remeljuk o is jelentkezik hamarosan.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Dido!
Megelőztél! :wink:

Mivel nekem már volt két gyerekem és ők gond nélkül jöttek össze,a prof egyből a progiszintre gyanakodott.
Így nekem a progeszteront,prolaktint nézték.
De sokáig tartott a kezelés.20 hónapig szedtem a clostyt emelt adagban a végén medrolal kiegészítve!
Próbálkozás pedig csak akkor lehetett amikor a doki engedélyt adott rá.Ugyanis egyik hónapban jó volt a peteérésem a másikban nem!
:shock: Meggyőződésem,hogy a stressz is nagyban közrejátszott!
Vendég

Dido - tok ari vagy, hogy mindenkihez van egy jo szavad. En is probalok reagalni altalaban, de jobb olyankor, amikor pozitivabb a sajat hozzaallasom.

Ne legyen lelkiismeretfurdalasod, a miatt, hogy hogyan erzed magad. En is igy voltam foleg az egybeeses miatt es ha nagyon oszinte vagyok be kell valljam meg mindig egy kicsit osszeszorul a gyomrom, amikor baratainktol halljuk babat varnak itt is ott is. Erdekes modon a vetelesem elotti ot evben 1 baba szuletett a kornyezetunkben, azota pedig 5. :shock: Mintha itt mindenkinek sikerulne csak nekem nem, de tudom ez nem igy van.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Dido - jelentem a melleim helyzete jelentősen javult, viszont jobban közelítenek a földhöz, na jó, komolyan tényleg jobb lett a sok jegelésnek, meg egyéb praktikáknak köszönhetően....Mastodyn csepp, és éjszakára zsírral való bekenés, ami tényleg használ - sosem hittem volna.....

Viszont a nőgyógyim rám pirított a Bromó miatt, h be kellett volna szedni...de megállapodtunk abban, h megvárjuk míg megjön, aztán vérvétel és meglátjuk, h mi van...állítólag amúgy is magas volt és lehet, h emiatt mentek el a babák.....

Zsibima - szex ügyben hasonlóan voltam én is, de mióta kiderült, h természetesen nem nagyon lehet, ezért ez a dillemmám megoldódott :-(
leo50

Sziasztok Mindenki,
Fel a fejjel! Most mar lassan vege a rossz idonek hetvegere jon a tavasz, szoval jo kedvnek kell lenni.
Tegnap voltam a dokinal. A szovettan nem mutatott ki semmit sem, csak annyit, hogy mehen beluli elhalt terhesseg volt,de hogy mi okozta azt nem tudjak. Meg volt mar az agy es a picike tudo feleseg is. Azt mondta a doki, hogy ezekbol soha semmi nem derul ki. Biztatott, hogy jovo heten vagy az utan megjon a mensi es utana hajra.Mondta menjunk el wellness hetvegere akciozni, hogy kellemes emlekek kotodjenek a dolgokhoz. De mondta hogy vigyazzak magamra, ne hogy beteg legyek mostanaban mert az nem tenne jol. De egyebkent minden rendben van es mondta aprilisban var, hogy megallapitsa a terhesseget. Jo neki, hogy ilyen pozitiv. A hormonvizsgalatra azt modnta, hogy nem javasolja, mert fiatalok es egeszsegesek vagyunk.
Hat en meg azert bizom benne.
Szoval csajok, tenyleg jo lenne ha teli baba-hozapor lenne. En is teli szuletesu vagyok, szoval en ennek is orulok.

Lei,
En is varom a kepeket, es szamolj be az UH-rol.

Zsibima,
Hidd el hamarosan tul leszel minden vizsgalalton, es utana hamar eljon az ido, amikor elesben mehet minden. Lesz meg kis szivhang ebben az evben, hidd el. Muszaly hogy igy legyen.

Dido,
Nekem is meg felkavaro mas kisbaba latvanya, es csak jobban fokozza a vagyat bennem. De az jo, ha Czeizel biztatoakat mondott. Remelem segit nektek.

Alziza,
Koszi a babaesot, majd marciusban is juttass el hazzank egy nagyobb mennyiseget. Koszi

Mindenkinek tovabbi szep napot!
eperke25

Na most hogy írok vissza...

Leo!
Én is mastodynon cseppet szedek,remélem hazsnos :wink:

Többiek!
Úgy látom elég sokan rossz passzba vannak.Eleinte nálam is volt ilyen...tesómnak most votl fél éves a babája,és eleinte nem is akartam megfogni...azán ez rendeződött.Úgy vagyok ezzel h kutyaharapást szőrével.Most is babázok,szinte minden nap!És nincs rossz érzésem ezzel kapcsolatban.Most úgy érzem h minden oké bennem.
Szerencsére nálam a sex nem a baba miatt van.Kicsit túlfűtött vagyok alapból :oops: ,ezzel nincs ilyen gond.Az h közben össze jön a baba az csak egy plusz!

Nálunk elsőre összejött,nem is gondoltuk volna...nem tudom most meddig kell majd próbálkozni.Nem élem bele magamat,tudom h közbe jöhet bármi.De optimistán állok hozzá!Nálunk jót tesz h viccelődök ezzel.Tegnap is mondtam apcimnak h na akkor siessen,mert készen áll a petém,vagy hogy nála van az összes lurkó,adjon már egyet nekem is stb.Ezekkel szerintem a görcsölés el is illan pillanatok alatt :wink:

Szeptemberben is ennyire akartam ,és tudatosan mondtuk h na vajon most össze hoztuk e a bébit!Megmondom őszintén én nem néztem vissza az akkori topicomba...Remélem mindenki jól van,aztán lehet a babákról készített fotókat megnézem majd :wink:

Na eldugulok :oops:

Alziza!
Csak úgy kapkodok a babaesődnél,remélem egyet sikerült elkapni 8)

annus11

Sziasztok,
Tegnap, hogy voltam dokinal nagyon bizonygatta, hogy hamarosan megjon a mesesem. Szerintetek ezt o vizsgalat alapjan megtudja mondani? Mert most ugy gorcsol a hasam, ahogy menses elott szokott. Lehet hogy maris meg fog jonni? Vagy csak szarakodik egy kicsit?
Ma 3 hete volt a mutetem. Lehetseges hogy maris meg fog jonni?
Koszi
eperke25

Sziasztok Csajok!
Hát elkészült az első pocakfotó :) Valahogy nem látszik annyira, hogy a melleim megnőttek volna, pedig iszonyat nagyok, csak szerintem rossz szögben állok, így nem látszik jól.
Íme:

Kép 3. hónap
lei

Eperke!
Vizsgált uhval?Mert akkor ő látja elméletileg nem?Hogy mennyire van megvastagodva a nem tom mi :oops: ami utána leszakad.

Na nagyontudományos voltam :lol: Látszik h nem lennék jó doki!
Lehetséges h megjön :wink: 4-6 hetet szoktak mondani.Örülj neki ha minél elöbb megjön! 8)

annus11

Dido: ez jó hír, hogy a Czeizel így bíztatott titeket. azért jó ilyent is hallani dokikról.

Mindenkinek remélem, hogy jobb kedve lesz a napsütéstől!!
A próbálkozóknak pedig HAJRÁ!!!! :lol: :lol:
lei

Lei!

De csini vagy!!!Cuki a kis pocid :wink:

annus11

annus: köszi :)

eperke: nekem is görcsölt sokszor a műtét után, akkor én is azt hittem meg fog jönni, aztán mégsem. Nekem végülis 40 valahány napra jött meg.....
lei

Hú, de sokat írtatok! :D

Lei-ez neked nem látszik??? Teljesen jó méretű, és igenis látszik!!! :D Pedig feketében kisebbnek látszik minden...nagyon csini vagy! :D

Dido-rengeteg vizsgálaton mentél át: én is erre írtam, hogy kifutok az időből...és igen aug.-ban leszek 37: kimondani is rossz, főleg hogy 40 évesen felnőtt lányom lesz. (és reményeim szerint egy bölcsis korú :wink: )
Ne hibáztasd magad azért, hogy nem "bírod" még a gyerekek látványát, ez természetes...reméljük nemsokára elmúlik ez az állapot! Én a műtét előtt az utolsó uh-nál, mikor már tudtam, hogy nem lesz abból baba, akkor zokogó görcsöt kaptam 25-30 kispapa és mama előtt: egy másfél év körüli kisgyerek csak hozzám akart odajönni...rém kellemetlen volt, mindenki engem nézett, és nem tudtam abbahagyni a sírást...gondolhatod hogy milyen sajnálkozva néztek rám. Aztán még párszor "rosszul" lettem amikor kisgyereket láttam, most már jobb...Úgyhogy remélem neked is hamar elmúlik.
Fel a fejjel! Remélem hamarosan kiderül mi a baj nálatok, lehet hogy egy olyan kis apróság, amire eddig egyik orvos sem gondolt...csak már jó lenne tudni mi az.

Hajni-remélem nálatok is szép idő kezd lenni, mert az nagyon hangulat javító tud lenni...itt ma szépen süt a nap, ma már nem is vagyok olyan hülye...neked is nemsoká kiderül mi a baj, és lehet babát gyártani... :D

Leo-azt hogy természetesen nem nagyon lehet: sosem lehet tudni. Van itt egy topik, ahol jópár nővel beszéltem, akiknek a második gyermekük természetes úton fogant a lombik után....sosem gondolták volna! Nagyon érdekes a női szervezet: (és agy) bármi megtörténhet!

Eperke-igen a dokik ezt szokták mondani: legközelebb minden rendben lesz, mintha istenek lennének. Nem elriasztani akarlak, de nekem is ezt mondták, aztán utána szépen elvetéltem...úgyhogy most inkább kivizsgáltatom magam, nem akarok 1 év alatt még 4-5 vetélést...
Persze van ellenpélda is, felettem egy szép pocifotóval...
Vendég

pedig napközben tényleg nem látszik ekkorának!! :D vagy csak én hiszem azt, hogy nem gondolják a kollégák rólam, hehehe
lei

Sziasztok

Lei!

Csini vagy! :wink:

Eperke
Én sem riogatni akarlak,de egy hormonvizsgálat csak vérvételből áll,és ártani nem árt!
Pontosan errőlbeszélek mindíg,hogy a dokik,nem foglalkoznak ezzel,pedig szerintem rutinból megkellene nézniük egy vetélés után!
Nekem is azt mondták,hogy semmi bajom,hiszen van két gyerekem,majd jön a harmadik is!
Jött!3 vetélés után.Pedig ha az elsőnél megnézik a hormonszintet akkor nem kellett volna ezen átmennem!

Tényleg nem akarok negatív lenni és valóban van ellenpélda is,de én csak a saját tapasztalatomat írom,úgy ahogy Zsibima!
Bocsi

Annus
Kapkodj csak ügyesen! :wink:
Vendég

Lei!
Nagyon szép pocid van! Szerintem látszik, lehet, hogy a kollégáid csak udvariasságból nem mernek rákérdezni?
Ma mész uh-ra?

Eperke!
Csatlakozom az előttem szólókhoz! Egy szúrást megér, hogy megnyugodhass. Az én nőgyógyászom is nagyon kedves volt hozzám csak éppen azzal nem törődött, hogy ki kellene vizsgáltatni. Pedig lehet, hogy egy antibiotikumkúra, vagy pár szem magne B6 beszedése megmenthette volna a babáimat és most boldog anyuka lehetnék. Mindig csak azt mondogatta, hogy ugyan már anyuka, minden rendben lesz, csak egy kicsit megviseli az immunrendszerét a terhesség, és az természetes hogy ilyenkor kicsit szétcsúsznak a laboradatok (a süllyedésem 90-es volt!). Én marha meg elhittem neki, mert olyan megnyugtatónak hangzott hogy minden rendben van. Hát nem volt....
tücsökbogár

tücsök: holnap megyek!!! És már marhára izgulok!! :lol:
lei

Lei!
Nyugi! - persze ezt marha könnyű mondani.
Biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz. Ha lehet, akkor várjuk a fotót utána.
tücsökbogár

Megvolt a 18 hetes kontrollunk!
Minden rendben van, ép, egészséges babánk van :lol: :D :D , megfelel a korának.
A lába közé nem tudtunk bekukkantani, de sebaj, majd legközelebb :wink:
Annyira édes volt, ahogy folyton kalimpált kezével, lábával :D
Már annyira hiányzott :wink:

Lei!
Csinos pocakod van!
Viszont valószínű, hogy picit bővebb ruciban nem látni, emiatt nem szóltak még a munkatársaid.
Vagy csak egyszerűen várják, mikor rukkolsz már elő a hírrel :wink:

Kép
kimma

Kimma-gratulálok az eleven kis babához!!! :D :D Ezek azok a percek, amikért érdemes élni...mikor látja az ember a fejlődő magzatot! De jó érzés lehetett!!! És már mindjárt félidős leszel! :D
Vendég

Sziasztok!

Alziza!
Hová jártál a SOTE II előtt?
Az 1. dokim Mericli Metin volt. Nagyon jó fej volt, bírtam, és a műtétkor is nagyon rendes volt, csak az nem tetszett, hogy a 2. baba után sem akart a hormon vizsgálaton kívül más vizsgálatot megcsináltatni, annak ellenére, hogy a 2. baba a clostyl mellett ment el. A 6. clostylos hónap után pedig azt mondta, hogy nyugodttan szedhetem a clostylt addig, amíg össze nem jön a baba, és hogy ne stresszeljek annyira nekem is merdolt akart felírni. Csak hát a clostylt 3 max 6 hónapig lehet megszakítás nélkül szedni, a medrol pedig szteroid, így úgy gondoltuk, hogy más doki véleményét is kikérjük. Így kerültünk a mostani dokimhoz, aki megcsináltatta a többi vizsgálatot és most a 3. baba után "tovább küldött" :? .
Látom, hogy te 20 hónapig szedted a clostylt. Mindenféle megszakítás nélkül?Mennyi volt az az emelt adag? Nekem napi 2x1-t kellett szednem 5 napig a 2. naptól kezdődően. Nem lett tőle semmi bajod? Nekem a 6 hónap alatt nőtt 1 fibroadenóma és 3 cysta a melleimbe, az onkológus szerint a hormonkezeléstől. Persze tudom, ogy én hajlamos vagyok rá, mert '98-ban már vettek ki egy fibroadenómát az egyik mellemből, csak mondta a doki, hogy óvatosan kell bánnom a hormonokkal, viszont jó lenne minél hamarabb szülni és szoptatni, mert a mell szövetei azzal érnek be, és az adna egy kis védettséget a csomóképződések ellen.
Hajrá tavaszi babaeső :D !!!

Hajni!
Mi volt a vérvételen? Nálad most a hormonokat nézik?

Hajni, Annus, Zsibima!
Igen az én környezetemben is mindenki most babásodik, olyanok is, akik akkor még hallani sem akartak a dologról, amikor mi elkezdtünk próbálkozni.
A bátyámék is 1 hónap múlvára várják a kislányukat, úgyhogy nagyon remélem, hogy addigra nálam is elmúlik ez a dolog, mert igazság szerint én is nagyon várom már az unokahúgom, és ő aztán tényleg nem tehet semmiről, nem viselkedhetem majd vele is így.

Leo!
Örülök, hogy jobban vagy, és rendeződni kezd a szervezeted is.
A bromot ha jól tudom a magas prolaktinra adják, de az nem a babásodást gátolja? Nem is tudtam, hogy az is okozhat egyéb gondot is.

Eperke!
Köszi!
Sajnos nem szokott semmi kiderülni a szövettanból.
Az UH-on látni, hogy mikortájt kell megjönnie, a méh nyálkahártyájának megvastagodásából és a petefészekben ott maradt sárgatestből.
Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?
Egyébként egyett értek a többiekkel, egy vérvételt mindenképpen megér. Tegnap mondta a doki, hogy az 1. trimeszterben történő vetélések 40%-t a sárgatest elégtelenség okozza!!!

Lei!
Nagyon csini kismami vagy :D édes a pocakod!

Zsibima!
Hidd el így lesz ahogy írod :D !!!
Én márc.-ban töltöm a 31-t és még nincs gyerekem, de én tényleg úgy gondolom, hogy sokat változott a világ a szüleink idejéhez képest, és minden kitolódott egy jó 10 évvel, így a babavállalás kora is, úgyhogy nincs szerintem semmi gond a korunkkal. Én igazából csak attól félek, hogy egyáltalán nem lesz/lehet babánk. De ilyen meg nem lehet!!!!

Kimma!
Gratulálok a 18 hetes, egészséges babócádhoz :D !

dido
dido

Annus, nagyon hasonló a sorsunk - és most nem tudom, sírjak vagy mosolyogjak ezen. Nekünk is szeptemberben egyből összejött a bébi és sajnos mi is elvesztettük :cry:

Hétfőn megyek az új nődokimhoz, lehet, hogy ő okosabb lesz, mint az előző,aki persze tüneményes, kedves, csak éppen azt gondolja, hogy a világ legtermészetesebb dolga, hogy 11 hetesen elvetél az ember lánya és hogy semmi teendő nincs ezután. :twisted:

Na de ez most mindegy is.

Alziza, amikor először küldted a babaesőt én még olyan nagyon távolinak érzetem magamtól, de most nagyon feltöltött. Szóval köszi. 8)

Kép
wruska

Jut eszembe: Zsibima - január 30-án voltam vérvételen és a pajzsmirigyes eredményeim még mindig nem érkeztek meg. Mi a túrót tudnak eddig szüttyögni?! :shock:

Kép
wruska

Sziasztok!

Dido!
Hú,mennyi kérdés! :lol:

A SOTE előtt a Jánosba jártam.(de nem itt szültem a nagyokat)

Igen én megszakítás nélkül szedtem a clostyt 20 hónapig.
Az emelt adag 4×1 5 napig,a medrolpedig minden nap,kihagyás nélkül!

Sokszor hallottam már ezt amit Te mondasz,de mint írtam,ezt a módszert Siklósi prof. fejlesztette,így én teljesen megbíztam és bízom benne! :lol: Hiszen tudja mit csinál !
Róla is hallottam már rosszat (de melyik az a doki akivel mindenki megvan elégedve?).Van egy érdekes stílusa,de én nagyon bírom,jókat lehet vele beszélgetni és viccelődni! :lol:

Már máskor is írtam,hogy neki pl. nagy fájdalma,hogy nem alkalmazzák,vagy nem jól alkalmazzák más kórházakban a módszerét,pedig tök egyszerű!
Van olyan kollégája aki elment a klinikáról és hozzá küldi a betegeit mert ugyan tudja mit kelene csinálnia de ott ahova ment nem teheti! :shock:
Vendég

Másolok valamit ha nem baj!
Nagyon hosszú lesz

Mv.: - A szülészet legnagyobb kihívását az elmúlt évtizedekben az úgynevezett kedvezőtlen terhességi kimenetel jelentette. Ide tartozik a spontán vetélés, a koraszülés, a méhen belüli sorvadás. Borzalmas kifejezések főleg azoknak, akik rettentően vágynak gyermekekre, de a sors furcsa fintora miatt évekig próbálkoznak sikertelenül. Van egy professzor, aki nem a sorstól várja a megoldást. Szerinte egy egyszerű módszerrel még az eddig meddőnek hitt nők is teherbe eshetnek. Mindjárt bemutatjuk őt, előbb azonban rövid összeállítás.

R.: - Magyarországon minden huszadik nő úgy jár, mint Ica. Éveken keresztül. Teherbe esett, aztán folyton elvetélt. Újra és újra próbálkozott, átesett mindenféle vitaminkúrán, csalódáson és elkeseredettségen is.

Papp Istvánné: - Nem volt probléma a fogamzással, csak a, a maga a terhességnek az életképessége az ami, ami sose volt tökéletes. Mert mindig elhalt a terhességem és aztán így lett spontán vetélés a vége.

R.: - A sikertelen terhességnek több kiváltó oka is lehet. Ha felborul a hormonháztartás, ha az anya trombózisra hajlamos, ha szervezete ellenanyagot termel, és ha szülő génjei hasonlítanak egymáshoz, az is veszélyforrás. Nem is beszélve a dohányzásról, a túlzott alkoholfogyasztásról, kábítószer-használatról, vagy a veszélyes vegyszerek belélegzéséről. A terhesség alatt elkapott fertőzések és az édesanya kora szintén növelik a klinikai vetélés esélyét. És ez még nem minden. A meddő házaspárok harmadánál nem is ismerik az okokat. Évente 12 ezren akarnak, de nem esnek teherbe. A szokványos vetélés világszerte megoldatlan. Oly annyira, hogy vannak országok, ahol erre szakasodott önálló intézetekben kezelik az asszonyokat. Pedig minden ötödik spontán abortusz kezelhető lenne egy módszerrel, amelyet elvileg már évek óta ismernek Magyarországon. A probléma csak az, hogy a nők nem tudnak róla, az orvosok többségének pedig nem is jut eszébe kutatni, hogy miért vetélt el a kismama.

Papp Istvánné: - Lelkileg eléggé megviselt és, és aztán a lelkiegyensúlyomat tökéletesen helyre billentette az, amikor aztán éreztem, hogy ez, ennek most már ennek a kezelésnek most már eredménye lesz, hogy terhes lettem és hogy nincs semmi probléma a terhességemmel, úgyhogy az, az nagyon-nagyon jót tett lelkileg nekem.

R.: - Icának végül sikerült. A fia ma 25 éves. De második gyereket már nem mert vállalni. Kora miatt úgy érezte kifutott az időből.

Mv.: - A Péntek este vendége Siklósi György a SOTE II. sz. Nőgyógyászati Klinikájának professzora. Jó estét kívánok!

Siklósi György professzor SOTE II. sz. Nőgyógyászati Klinika: - ...

Mv.: - Professzor úr, hogyha 25 évvel ezelőtt alkalmazta Ön a bemutatott hölgy esetében ezt a módszert, akkor miért van az, hogy még a statisztikák mindig nagyon rosszak és minden huszadik nőt fenyegethet az, hogy spontán vetélésen esik keresztül?

Siklósi György professzor SOTE II. sz. Nőgyógyászati Klinika: - Hát nem spontán, hanem ismétlődő vetélés, és minden 20-25. nő. Hát tulajdonképpen ennek a fő oka az, hogy nem tudtam elterjeszteni ezt az ötletet. Az ötlet 27 éves, a kedves kolleganő, ugye 20-25. sikeres áldozat lehet, hogy úgy mondjam. Most már nagyon századiknál tartunk. Még nem sikerült el...

Mv.: - Hát akkor ezek szerint nem mindegy, hogy kihez járunk nőgyógyászhoz?

Siklósi György professzor SOTE II. sz. Nőgyógyászati Klinika: - Hát attól függ, hogy milyen problémával, mert van aki endofilógiával foglalkozik inkább, van, aki onkológiával. De hát valóban nem mindegy hogy ki...

Mv.: - Elmondja nagyon-nagyon röviden úgy, hogy még én is megértsem azt, hogy mi ennek a módszernek a lényege, tehát milyen kezelést alkalmazott a bemutatott hölgy esetében?

Siklósi György professzor SOTE II. sz. Nőgyógyászati Klinika: - Ennek tulajdonképpen az a lényege, az a fölismerés a lényege, hogy a terhesség megtartása szempontjából a méhnyálkahártya állapota a perdöntő, amit a petefészek hormonok hát határoznak meg. Hogyha ezek megfelelő, hát meg a természetben mondjuk a talajhoz hasonlítanám, ha szikes a talaj, akkor ugye megfogamzik az a palánta, de kiszárad, sportán abortusz, ha jó, zsíros, fekete, trágyás talaj akkor pedig ugyanaz a palánta nő, terem, satöbbi, satöbbi. Tehát tulajdonképpen egy ilyen mennyiségi különbségről van szó akkor, amikor teherbe esik valaki, de megszakad. Amikor kicsit jobb, koraszül, amikor teljesen jó, akkor pedig érett magzatot szül.

Mv.: - És mit csinál azért, hogy a méh nyálkahártyája vagy mit csinált ezért, hogy a méh nyálkahártyája olyan állapotba kerüljön, hogy megmaradjon a...

Siklósi György professzor SOTE II. sz. Nőgyógyászati Klinika: - Ez egy gyógyszeres, nagyon egyszerű gyógyszeres kezelés, mellyel a petefészek működést rendezzük, amely a méhnyálkahártya adottságait tulajdonképpen meghatározza.

Mv.: - Gyógyszerek hallatán az embernek mindig eszébe jut, hogy bizonyos mellékhatások lehetnek.

Siklósi György professzor SOTE II. sz. Nőgyógyászati Klinika: - Nem, gyakorlatilag számba, mert 27 év tapasztalata azt mutatja, hogy mellékhatás praktikusa nincs. Viszont eredménye annál inkább.

Mv.: - De akkor ezek szerint, még egyszer megkérdezném, hogy az hogy lehet, hogy mondjuk Ön alkalmazza ezt a gyógyszert, és az ország különböző tájain meg...

Siklósi György professzor SOTE II. sz. Nőgyógyászati Klinika: - A gyógyszert...

Mv.: - ...nyilvánvalóan nem alkalmazzák, mert akkor nem kéne...

Siklósi György professzor SOTE II. sz. Nőgyógyászati Klinika: - A gyógyszert alkalmazzák, csak nem erre a célra, nem ilyen kritériumok alapján és nem ilyen kontrolláltan. Ez a, itt van a kutya elásva és tulajdonképpen hát ez ami nagyon fájdalom nekem, hogy úgy mondjam, hogy fölismert az ember egy bizonyos módszert, amivel például a szokványos vetélőknél 97 százalékos sikert lehet elérni, és nem jut el a betegekhez. Ez...

Mv.: - Mondjuk a betegek Önhöz fordulnak vagy bármelyik nőgyógyászhoz, akihez járnak rendszeresen, akkor ők, őtőlük vért vesznek vagy hogyan mérik meg...

Siklósi György professzor SOTE II. sz. Nőgyógyászati Klinika: - Ezt a módszert úgy látom, hogy nem nagyon alkalmazzák, csak mi a klinikán.

Mv.: - Tehát Ön vért vesz, abból megállí..., megállapítja a paramétereket...

Siklósi György professzor SOTE II. sz. Nőgyógyászati Klinika: - Megállapítom, így van...

Mv.: - ...és a paraméterek alapján rendeli meg a...

Siklósi György professzor SOTE II. sz. Nőgyógyászati Klinika: - Illetve a kezelést, ami egy elég banális gyógyszer. Csak megfelelő dózisba, kontrolláltan kell alkalmazni. Kontrollálni, hogy valóban normalizálódott, és akkor jöhet a mehet, és akkor nem szakadnak meg a terhességek.

Mv.: - Ugye ez az eset, amikor megszakadnak a terhességek. De nagyon sokan küzdenek azzal, hogy egyáltalán nem esnek teherbe. Az ő esetükben van arra lehetőség, hogy valami hasonló beavatkozással...?

Siklósi György professzor SOTE II. sz. Nőgyógyászati Klinika: - Igen. Van a meddőség, hát 15 százalékában a házaspároknak, vagy pároknak fordul elő. 5 százalékába azt mondjuk, hogy ismeretlen eredetű. Erről sikerült bizonyítani, hogy ugyancsak az előbbiről van szó, de annyira rossz a talaj, hogy ott már nem is tud a palánta, hogy úgy mondjam megtapadni, hanem egyszerűen nem jön létre a terhesség, annyira rosszak a méhnyálkahártya és a petesejt adottságai. Itt ugyanezt a kezelést más dózisban, más kontroll alkalmazva ezek gyönyörűen teherbe esnek.

Mv.: - És mi van azokkal, akik mondjuk egy lombikbébi programon vesznek részt, a magzatot vagy hát nem tudom hogy kell kifejezni, nem vagyok orvos, megfogant, és akkor...

Siklósi György professzor SOTE II. sz. Nőgyógyászati Klinika: - Igen. Embrió.

Mv.: - ...el kezd fejlődni vagy szaporodni a petesejt, majd egyszer csak kiderül, hogy lehet, hogy mégsem terhes vagy esetleg teherbe esik, és mondjuk a terhesség második, harmadik szakaszában ismét csak ez a spontán vetélés állapota...

Siklósi György professzor SOTE II. sz. Nőgyógyászati Klinika: - Ott egy kicsit eltér a helyzet, mert itt a normális szaporodás esetében egy igazi peteérésre, egy igazi gyermekre, maximum egy ikerre, egy kettős ikerre törekszünk. A lombikbébi ott legalább 8-10-12 peteérés, tehát itt tudatos túlstimulációt alkalmaznak, aminek millió hát hormonális, egyéb hatásai vannak. Itt tehát elég komplex a probléma. De nem vitás, hogy egy bizonyos gyógyszer alkalmaz..., vagy gyógyszerek hathatós alkalmazásával ez valamelyest csökkenthető, de az egy egészen más terület, egy tudatos túlstimulálásról van szó, egyéb szempontokról, tehát ott nem egy funkció rendezéséről van szó.

Mv.: - Egyetlenegy rövid kérdés professzor úr! Hogy hogyha elmegy valaki a nőgyógyászához, akkor kérheti, hogy nála még azelőtt, hogy egyáltalán teherbe esett volna bármikor is, csinálják meg ezt a vizsgálatot, vagy kezdjék el gyógyszeresen kezelni?

Siklósi György professzor SOTE II. sz. Nőgyógyászati Klinika: - Ez a gond, hogy nem sikerült, eddig még nem sikerült elterjesztenem ezt a módszert. Értse meg! Szóval a nyugati modern szakirodalomban ez elfogadott, akadémiai disszertációt védtem meg, tehát ez nem egy ötlet szintjén lévő, 27 éve elfogadott, de a gyakorlatban azonban nem látom, hogy ezt alkalmaznák. Ez a szívfájdalom, hogy nem tudom elterjeszteni. Most ez a riport talán segít ahhoz, hogy legalább 50-100 nőhöz eljusson, aki ezzel a problémával...

Mv.: - Azért bízzunk benne, hogy többen nézték az adásunkat és többekhez jut el. Nagyon szépen köszönöm, hogy itt volt nálunk!

Siklósi György professzor SOTE II. sz. Nőgyógyászati Klinika: - Én is köszönöm, hogy elmondhattam! :oops:
Vendég

Alziza!

A 4x1 az tényleg nem szokványos.
Jól tetted, hogy megbíztál és megbízol benne, hiszen egy 18 hónapos kézzel fogható bizonyítékod van az igazára :D :wink:
Érdekes a riport, és tényleg nagyon furcsa, hogy ha 27 éve sikeresen él ez a módszer, akkor hogyhogy nem tanítják pl. az orvosiegyetemeken a nőgyógyász palántáknak?
Azért jó, hogy leírtad, amin átmentél, és, hogy nálad milyen volt ez a kúra, így majd lehet, hogy én sem fogok annyira félni attól, hogy 6 hónapnál tovább szedjem, ha esetleg megint arra kerül a sor.
Mondjuk én alapból tartok a hormonoktól, így sosem szedtem fogigátlót sem, csak akkor voltam hajlandó hormont szedni, amikor arról volt szó, hogy ez kell ahhoz, hogy kihordhassam a babámat.

dido
dido

Zsibima - igaz, hogy ma nem igazan lattam milyen az ido odakint (megint sok dolgom volt), de azert a hangulatom javult egy kicsit. :)

Lei - nagyon csini vagy, kimondottan 'jol all' a terhesseg! :wink:

Dido - a mai vervetel progit nezett, hogy tenyleg volt-e a mult heten pe-m. Ugyanis az uh-nak elotte kellett volna lennie, de ugy tunik ebben a honapban rovidebb lesz a ciklusom. Lehet, hogy csak a mult honapi lemaradast probalja behozni...

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?