Új privát üzeneted érkezett!

Emese: gomba+kakukkfű szerintem nagyon jó páros :-)

Tényleg akartam már kérdezni, hogy ahol a baba alszik 8-ig, 9-ig (nem visszaalszik, hanem egyfolytában addig alszik), ott redőnnyel, spalettával sötétítetek? Tök kíváncsi lennék, hogy azért ébrednek később, mert full sötétség van, vagy ilyen típusú babák?
Nálunk sötétítő függöny van, de ahogy felkel a nap, kivilágoosodik a szoba, Marci már ébred is.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Emese!
Így is később fekszik!!!Az már megvan,tehát nem dől ki 5kor délután!Viszont ez a reggeli kelés...tegnap 6ig húztam a reggelit,de ez sem jött be....

Léna de csini!!!Kis sellő lány :wink:

Kutyafüle!
Szerintem teljesen oké a dolog!!!Riki teljesen jól kapja a dolgokat!!!És a súlya is jó!!!!!Most már nem híznak olyan mértékben mint eddig!!!Iza is "csak" 7,5 kiló volt 2 napja :lol: És ugye ők egy idősek szinte! :wink:

Gyöngyi!
Nálam is lecsós husi lesz! :lol: Én cserepes virágot vettem,olyan szépek voltak!Ilyenkro lehúzzák az embert...ez van :roll: Még jó h előző hétvégén letudtam.....

annus11

Gyöngyi,
köszi, akkor veszek kakukkfüvet.

Bogi mondjuk csak kb. fél8-ig szokott aludni, de egyfolytában, nálunk redőny van. De nincs totál lehúzva, tehát reggel azért világosodik a szobában is.

Annus,
szerintem ne csak egyszer, haenm rendszeresen próbáld meg húzni a reggelit 6-ig, így jobban megjegyzi majd :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára emese1979 2009.10.31 10:10-kor.

emese1979

Gyöngyi!
Szerintem nincs köze a sötétséghez...Nálunk is csak függöny van,de hajnali 5kor még nem kel a nap 8) :lol: Így állt be a gyerkőc,szerintem ennyi!Én nem is akarnám h 8-9ig aludjon,mert akkor a fél délelőtt oda van,olyankor mi már megyünk ki!Én csak a 6-7 órát akarnám vissza,de azt nagyon :P

annus11

Léna csini :)

emese Lara régebben fél 8-kor fürdött és utána kajált, most már 6-kor alig lehet bírni vele, semmi sem jó, meg kell pancsiztatni azután eszik és alszik, legalább több időm van a férjemre, meg Éduára (bár ő még mindig nyaral) meg magamra és a net-re :)

Lara bealudt :)

Gyöngyi én fél 5-kor nem húzom szét a sötétítőt, ezért alszik gondolom vissza :), igaz nekünk a sötétítő nem az az igazi vastag anyag, szóval érezheti mikor van reggel :)

Balázsnak jobbulást!

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003

Ja amúgy a hajnali 5ös kajánál én csak kiveszem a gyereket megszoptatom és vissza!Ha mákom van alszik tovább!Ma reggel magam mellé vettem,egy ideig verte a fejemet,aztán elaludtam,aztán gondolom ő is,mert mikor megébredtem ő aludt :lol: És így keltünk utána negyed 8kor vagy hogy!Együtt nyújtózkodtunk,olyan jó volt :oops: Még jó h apa ilyenkor már fenn van és miénk az ágy! 8)

annus11

annus mint írtam nálunk is így megy, nincs beszéd, kaja van és vissza a kiságyba :)

edua2003

annus akkor mi a gond? ennél már csak kevesebbeket fognak aludni :), Édua pl 3 éves koráig kelt éjszaka és nem aludt soha 12 órákat :), mégis itt vagyok, és nekem most már az is szokatlan, hogy Lara nem kell fel éjfél és 4 között :)

edua2003

Gyöngyi!

Rántott májat fedő alatt kell sütni, úgy nem pattog szét az olaj! :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Trixi
trixi78

Gyöngyi, nálunk redőny van és tök sötét. De ez semmit sem jelent, Zsófi ugyanabban a szobában lakott 16 hónapos koráig, amiben most Fruzsi, és fél ötkor, ötkor kelt. Fruzsi meg fél tíztől reggel nyolcig alszik. Vagyis ugye ki tudja mikor, de én nyolckor felkeltem :)

Zsófit elvitte Zoli a Duna partra, Fruzsi alszik, én meg netezek és Jóbarátokat nézek 8)
Vendég

Mi ma pizzát ebédelünk :wink:

Úgy néz ki, jó a péntek, 3/4 10-kor indulunk a Blahától :) Viszont mi hamar lelépünk, mert Apa a városban lesz, és ha ő végez, ő szállít minket haza, sajnos csak egy autónk van :roll: Na de belőlem elég is lesz egy-két óra :lol:
Vendég

jóóó reggelt!

AM tényleg átállt 8) Ma is 8-kor kelt 8) Gyöngyi, mi ha ottalvós vendégségbe megyünk és nincs redőny, akkor bizony szívunk! AM felkel, amint világos van. (én sem tudok világosban aludni... :roll: )

Tegnap már nem jöttem; a férjem csak 11-ig dolgozott; ilyenkor felcsap programszervezőnek: nemigen van olyan hely a városban, ahol tegnap nem jártunk... :roll: Bevitte AM-et az egyetemre, meg a botanikus kertbe :shock: Mondom nem korai ez még? :lol:

Húúú, ezt a gesztenyét én is kipróbálom, de úgy, h én sütöm vagy főzöm meg.

Portugáliában ha azt mondod batata; hozzád vágnak egy adag sült krumplit. :lol:

Évi, remélem Balázska gyorsan meggyógyul!

Én koszorú helyett óriás mécsest veszek, asszem a Kikben elég olcsó (nekem szimpatikus a szentképes is :oops: )

Kép

Kép
adraci

Mindenszentek. Nem a pénzt sajnálom a szeretteimtől, hanem a mögötte lévő üzletet. :(

Trixi, viccelsz, bolondozol :lol: Én is fedő alatt sütöm, de azt a májat meg is kell fordítani, meg kivenni etc. Én nem egyszer kaptam már forgatás közben forró olajat az arcomba, karomra, hasamra. ÚÚÚtálom. Félek a rántott májtól 8)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Akkor majd én sütök Neked! JÓ???

Kép

Trixi
trixi78

Én sem azért veszek óriásmécsest, mert az olcsóbb, hanem azért, mert mindig azt szoktam. A többiek visznek virágot, koszorút. Bár gyanítom nagymamámnak már mindegy :cry:
Ezt utálom a Karácsonyban is (és lassan minden ünnepben), hogy a kereskedők igyekszenek, hogy minden a pénzről szóljon. :evil: Én ebben bizony nem leszek partner! Ilyenkor mindig eszembe jutnak Laci atya szavai, hogy a javak, melyeket az életünk során megveszünk/használunk; nem cél, csak eszköz. :roll:

Kép

Kép
adraci

Gyöngyi! Nem vicc, ugyanis anno kezdő háziasszony koromban én nem tudtam az ilyen apróságokat!
Egyébként ma nálunk is máj lesz, csak resztelt!

Kép

Trixi
trixi78

Én meg azt nem értem, hogy miért KELL ilyenkor temetőbe menni. Járunk a nagyszüleimhez a temetőbe, de akkor, amikor szeretnénk, nem akkor, amikor illik :?
Vendég

Hűdeennékegysomlóit :shock:
Vendég

Adraci!

Én csak a gyerkőceimnek vettem 1-1 közepes mécsest, a többieknek itthon gyújtunk egy-egy szál gyertyát. Felesleges pénzkidobásnak, és képmutatásnak tartom ezt az egészet. Ne csak egy évben egyszer emlékezzünk meg a szeretteinkről!!!! Én minden nap gondolok rájuk, és nem hiszem, hogy attól rosszabb lennék, hogy nem járok ki hetente a temetőbe!

Kép

Trixi
trixi78

Panndi!
Egyre gondoltunk!

Kép

Trixi
trixi78

Mi sem fogunk minden temetőbe menni, csak oda, ahol épp leszünk. Máskor meg máshova megyünk...
Én sem értem, hogy mire ez a nagy felhajtás... :roll:

Kép

Kép
adraci

Panndi, somlóit nem; csak tiramisit tudok küldeni! :lol:

Kép

Kép
adraci

Na akkor ezt meg is beszéltük 8)

Jajjjj, itthon vagyok egyedül ébren, ehetnék bármit, erre nincs itthon semmi finom, áááááááá!

Megyek teszveszelni :wink:
Vendég

Süssél magadnak somlóit!
Hamar kész van!

Kép

Trixi
trixi78

trixi én is ugyanígy gondolom, útálom, hogy ilyenkor kell menni, én is szinte minden nap gondolok rájuk, főleg nagymamimra, aki most nyáron ment el :(, annyira hiányzik, hogy nem beszélhetek vele minden nap :(

májat én is útálom sütni, és a rántott sajtot is :)

edua2003

Ááá, semmi nincs itthon hozzá. Muffint sütöttünk egyik nap Zsófival, és nulláztuk a készletünket :)
Vendég

Sziasztok!

Kitty, persze, hogyha tudok menni talizni, akkor jön(nek) a gyerek(ek), de lehet, hogy csak 1 ringató erejéig fog sikerülni elszaladni, most ezt még nem tudom, ha így lesz, akkor viszont sokkal egszerűbb egyedül mennem. Mert Danit viszonylag egyszerű még rakosgatni, meg figyeln rá, általában Samuval is így van, de azért van, hogy nem hagy mással foglalkozni. Szóval nem szeretném, ha egyszer eljutok ringató talizni, hogy elmaradjon, mert ellehetetlenülök... :lol: Érted már? Vagy ez hülyeség?

Balázsnak kiderült már, mi a baja??? Drukkolunk egyfolytában...

Ancsi, örülök, hogy azóta sem kellett kórházba szaladni! Remélem én is, hogy mostmár semmi baj nem lesz veletek!

Trixi, senkinek sem lesz kötelező énekelni, csak szabad. De neked is szabad. :)

Réka, jó lenne, ha ti is ott lennétek, de akkor, ha mi megyünk, ismét elképzelhető, hogy tudunk benneteket vinni.

Na, megyek etetni kicsimukit. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Hmmm, pedig nekem a rántott sajt a kedvencem :)
Vendég

Azért veszünk koszorút mert ez a megemlékezés dátumos ünnepe. Mi sem ilyenkor megyünk, hanem ilyenkor IS megyünk. De bizony van (férjem legjobb barátja) akihez egy évben egyszer jutunk el, mindenszentekkor. Szerintem az ember életében kell szamárvezető, különben a nagy rohanásban mindenről megfeledkeznénk...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Hol találom szofi pontos címét? megnézném, autóval hogy kell odamenni :)
Vendég

panndi az a baj, hogy férjemnek is ez a kedvence :)

Egyébként mi múlthéten jártunk úgy, hogy muffint akartam sütni, csak éppen liszt nem volt itthon, úgyhogy babapiskótát morzsoltam és az volt benne :)

edua2003

Én tegnap sütöttem rántott sajtot!
Miért utálod a sajtot sütni?

Kép

Trixi
trixi78

:) A férjednek jó az ízlése :)
Vendég

trixi mert kifolyik, pedig 2x panírozom :(
Nem tudom már melyik trappistát vegyem azt is hamisítják :)

edua2003

Nekem nem folyik ki mostanában. Nagyon (!) fel kell melegíteni az olajat, és éppen csak pár mp-re belerakni. Na meg legalább fél centi vastagra vágni a sajtot!

Kép

Trixi
trixi78

Panndi!
A blogban Szofi névjegyére kell kattintani!

Én is ugyan ezt gondolom,mindenből üzletet csinálnak...mi se konkrétan ehhez a naphoz vagyunk kötve,én ugye előző héten mentem,akkor voltam otthon,Karcagra meg majd ha legközelebb megyünk!
Ennek ellenére talán jó h van egy "központi" nap,mert biztos a nagy rohanásban sokan "elfelejtenek" kimenni a temetőbe.Talán így eszükbe jut,és szakítanak rá időt!
Amúgy a valentin nappal is ez van!Nem csak azo az 1 napon kell szeretni a másikat,meg virágot venni(ami azért jöhet azon a napon is 8) )De én is jobban örülök ha a férjem csak úgy,beállít egy csokor virággal! :wink:

5órai kelés...hát persze kibírom,nem erről van szó!Ugye mi alapból korábban kelünk,csak meg kell szoknom.....meg a napunkat kicsit ehhez igazítani..... :lol: De ha Iza úgy akarja h áprilisig reggel fél6kor bedobjak egy bögre kávét,ám legyen! :mrgreen:

annus11

Ejj, nemrég reggeliztem, de most sikerült újra megéheznem! :P

Mi megyünk ebédre anyóshoz, amiből igencsak estebéd lesz, mert a férjem 2-ig tanít :?

Panndi, blogban van Szofi címe, de nemtom azon belül hol :roll:

Na :arrow: AM alsz, pakolok. Van mit! :lol:

Kép

Kép
adraci

Annus, én pl. pár évvel ezelőtt megkértem a férjemet, hogy 'Valentin napon' kifejezetten ne vegyen semmit nekem. Bármikor máskor jöhet, csak akkor neeeee! (úúúúútálom!) :roll: :lol:

Vanni, tegnap megérkezett a cucc! Kösziköszi! :P

Kép

Kép
adraci

kicsikém felkelt egy hang nélkül

trixi akkor ezért nem sikerül, a vastagság oké, csak én lehet nem túl forró olajba rakom, és lehet sokáig sütöm :)

annus :)

edua2003

No akkor megfejtettük a titkot! :lol: :lol: :lol:

Kép

Trixi
trixi78

Hát, mi nem megyünk temetőbe. Nem azért, mert nem szeretjük azokat, akik már nincsenek velünk, hanem azért, mert olyan fura... :? Mármint értem én, ha vki ezt másképp éli meg, csak nekünk nem megy. Ráadásul az, hogy a testének a maradéka ott van, attól az illető (sztem) nincs ott. Az ok, hogy a sírhelyet rendben kell tartani, meg minden, de azt lehet máskor is. Ilyenkor annyian vannak, hogy emlékezni sem megy úgy... :roll: Meg tényleg tök drága minden. ocs, ha ez vkinek nem szimpi hozzáállás, csak a miénk.

Kép
Kép
Kép
zdori

Na a leves már majdnem kész, a palacsinta kész, a pudingok már hűlnek.Köszi a tippet a máj sütéséhez.Ejj,ezt bizony nem tudtam.Mivel nem bírom megenni a májat ezért soha nem is csináltam még.Dani viszont szereti,így úgy éreztem eljött 3 év házasság után az ideje, hogy legyőzzem az undorom(mert elkészíteni is rémes) és megcsináljam neki.
Ne haragudjatok rám, de nagyon rosszul vagyok a nyers húsoktól.Brrrr. A májtól meg az egyéb ilyen belsőségektől nyersen meg még inkább. Lehet finnyásság, lehet más, de nagyon megszenvedem az ilyenek készítését.(konkrétan végigöklendezem-bocsi, csak hogy értsétek, hogy nem kényesség vagy ilyesmi, hanem más) De legyőzöm magam és a két szerelmemért mindent.
Ezeket az üzleti fogásokat én is útálom. A Valentin napra is haragszom valamilyen szinten. Na meg az esküvő, a gyerek és a temetés. Ezekért mi pénzt el nem mernek kérni!!!! :evil: Persze,mert tudják, hogy ezekre nem sajnálja az ember. :arrow: panírozok

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

nem megy ma nekem a teszveszelés, szerencésre töröltek egy másik licitemet a kérésemre, mivel a postaköltséggel együtt annyiba került volna mint most a tescoban a fp viziló :)

edua2003

Ezek a kaják!!!

Kutyafüle, nagyon jó lesz nálatok az ebéd!! Megyeeeeeek! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

én ma nem főztem semmit, megyünk anyóshoz, ja bocsi Larának kotyvasztottam alma-krumplit :)

edua2003

mókakocka, fp víziló, MIK EZEK?

Kép
Kép
Kép
zdori

Kép

Trixi
trixi78

fp víziló szerintem fisher price víziló :)
Vendég

Mindenki jöhet a talira, aki tud, el fogunk valahogy férni!
Akkor eddig:
- Tinu, Annus, Miniki, Dóri, Réka, Barbi
- Kérdőjellel: Panndi, Gyöngyi, Reny, Szkitty, Trixi

Dóri, dehogy haragszom! Mondjuk nem fakadnék sírva, ha nem ismétlődne meg :roll: :lol: Szerintem hozd el nyugodtan a gyerekeket... Majd meggyet meg kekszet nem teszünk Samu kézmagasságába! :lol:
Babausziból már elvi kérdést csináltam! (Amúgy a Rubin hotelbe járunk, M1/M7 bevezetőjénél). Nagyon haragszom rájuk, persze megint nem hívtak vissza! Ez részemről nem a pénzről szól, hanem morálról meg tisztességről!

Évi, jelentkezz, amint tudsz, és Balázsnak mennek a drukkok!

Lénának milyen kis primadonna fürdőrucija van, megzabálom! Uszi után gyertek feltétlen akkor pénteken! Lénust várja a játszószőnyeg! :wink:

Panndi, a névjegyemre ha rámész, ott megtalálod!!! megvan?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Dóri!
Ez szerintem teljesen természetes!Mindenki úgy gyászol,és úgy emlékezik ahogy számára a "legjobb"

Tegnap nekem is szar napom volt,2 éve h műtöttek...és vhogy nem tudtam szabadulni a gondolattól.....

Szofi!
Megértelek!!Akkor mondja azt h nem jár vissza v akármi!!!De ez h hiteget h majd visszahív...én a helyedben bemennék személyesen,és a többiek előtt vonnám kérdőre!Mert tényleg nem az a pár ezer Ft...de bunkóság amit művelnek :evil:

Izának ízlett a sütőtök is :lol:

annus11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?