Jajj, lányok, mi hétvégén kezdjük az almát, de már tök ideg vagyok!!! Nincs valami olyan ajánló, ami leírja, napról napra, hogy mit mikor és mennyit adjunk a gyereknek, legalább az első 2 hónapban! Komolyan én ettől vagyok ki, hogy most akkor mi a helyes sorrend, meg ok, először gyümi, aztán zöldség, de közben rizspép, meg keverékek, wááá, én ezt olyan bonyolultnak látom...
Nálunk lehet ringatós tali jövő héten!!! Dóri? Tinu? Melyik nap lenne jó? Vagy Tinu úgy gondoltad, hogy nálatok? Megkérdezem tesómat, hogy ráér-e. Meg annyi, hogy én ilyen orbit főzést nem vállalok... Pizzát rendelünk, vagy tésztát főzök!
Csaninak javult a szeme, alig csipás, és ha nem kifejezetten ezt bűvölném, akkor most tuti nem venném észre a különbséget... Gyöngyi, a saját érdekedben nem mondhatom el, hogy miért nem kamillázok! Van róla egy rossz sztorim, de nem akarom, hogy emiatt te se kamillázz...
Emese, kívülről befelé kell a csiát törölni?? Ezen megdöbbentem! De akkor nem visszamegy a szemébe?
Jaj, Kamillát meg kell, hogy zabbantsam! Mondjuk zabbantásban elég jól nyomja, csak én sem akartam itt sokkoskodni. De szerintem, amíg jól esik neki, és boldog-kiegyensúlyozott, addig miért ne?
Bakker, a postás megint csak benyomta a cetliket!!! A formabedobó házikóért meg a pörgő-forgó búgócsigáértz most mászhatok a postára!
Ma jön anyós, vigyáz Csanira, én meg elmegyek az uramért, megvesszük az etetőszéket, és utána együtt ebédelünk! Hihihi, romi progi!
Na jó, befejezem a dumát.