Új privát üzeneted érkezett!

Nyugodtan, de csak hogy tudd! Nem vágnám le a haját, semmi pénzért!!!! :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Trixi
trixi78

Jajj, lányok, mi hétvégén kezdjük az almát, de már tök ideg vagyok!!! Nincs valami olyan ajánló, ami leírja, napról napra, hogy mit mikor és mennyit adjunk a gyereknek, legalább az első 2 hónapban! Komolyan én ettől vagyok ki, hogy most akkor mi a helyes sorrend, meg ok, először gyümi, aztán zöldség, de közben rizspép, meg keverékek, wááá, én ezt olyan bonyolultnak látom...

Nálunk lehet ringatós tali jövő héten!!! Dóri? Tinu? Melyik nap lenne jó? Vagy Tinu úgy gondoltad, hogy nálatok? Megkérdezem tesómat, hogy ráér-e. Meg annyi, hogy én ilyen orbit főzést nem vállalok... Pizzát rendelünk, vagy tésztát főzök! 8)

Csaninak javult a szeme, alig csipás, és ha nem kifejezetten ezt bűvölném, akkor most tuti nem venném észre a különbséget... Gyöngyi, a saját érdekedben nem mondhatom el, hogy miért nem kamillázok! Van róla egy rossz sztorim, de nem akarom, hogy emiatt te se kamillázz...
Emese, kívülről befelé kell a csiát törölni?? Ezen megdöbbentem! De akkor nem visszamegy a szemébe?

Jaj, Kamillát meg kell, hogy zabbantsam! Mondjuk zabbantásban elég jól nyomja, csak én sem akartam itt sokkoskodni. De szerintem, amíg jól esik neki, és boldog-kiegyensúlyozott, addig miért ne?

Bakker, a postás megint csak benyomta a cetliket!!! A formabedobó házikóért meg a pörgő-forgó búgócsigáértz most mászhatok a postára! :evil:

Ma jön anyós, vigyáz Csanira, én meg elmegyek az uramért, megvesszük az etetőszéket, és utána együtt ebédelünk! Hihihi, romi progi!

Na jó, befejezem a dumát.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Jó reggelt!

Úgy látszik, lassan visszazombulunk: tegnap éjjel volt egy kelés hajnali 1-kor, aztán valamikor 3 és 4 között... :roll: :roll:

Tinu,
itt a Böszörményin is van egy biobolt, megnézem neked, h itt lehet-e kapni! (szerintem úszni fogtok a Holle pépben lassan) :lol: :lol: A Ringatós tali nagyon jó ötlet!!!!! Mi járunk hetente egyszer ide a Böszi úti ref. templomba, Kamilla nagyon élvezi (repedtfazék hangom ellenére is) :lol:

Anita,
de jó!!!!! Nagyon drukkolok, hogy a hiányzó 10% is meglegyen és sikerüljön!!!!!! Dokinénidnek meg szívlapát, lendületből! Jesszus, h lehet valaki orvos létére ilyen?! :evil:

Oxálsav... :?: :?: Na bakk, erről még csak nem is hallottam... :oops: :oops: Muszáj gyorstalpalva továbbképezni magam hozzátáplálásból!!! És ha már itt tartunk: főzeléket lehet sűríteni krumpli helyett kukoricával? És ha igen, azt is passzírozni (héjatlanítani) kell, mint a borsót?

Nem is gondoltam, h ilyen sok baba kap már husit... :shock: :shock: Hát, én azzal asszem megvárom a 7 hónapot, addig még van egy csomó kipróbálásra váró zöldségünk!

Gyümifoltok: Ariel folttisztító (a folyékony változat). Simán mosáshoz a mosógépbe öntöm, és kész. Fehér ruci + barackfolt kombóhoz egy előzetes fehérítés is kell.

Mozgásfejlődés: (csak erős idegzetűeknek) :lol: Kamilla ugyebár hátrafelé kúszik. Na, tegnap este kúszás közben elérte az ágy szélét, és szépen "letolta magát" róla hátrafelé. Közben az ágytakarót markolta a kezével, ééééééés, amikor leért a lába, nem csuklott össze, állt! Na jó, persze igazából nem a lábain tartotta magát, hanem inkább a kezével kapaszkodott az ágytakaróba, de akkor is olyan ügyi volt!!!! :lol: :lol: Na persze szinte azonnal felkaptam, nem hagytam abban a pózban!

Kép

Kép
zsüci

Adri,
Kamillának pelenkakiütése lett, vagy a banán vagy a DM-es kölespép volt a ludas! De a banán amúgy simán okozhat pocifájást!!!

Kép

Kép
zsüci

Szofi!

Sztem ne parázz ennyire a hozzátápláláson, mert felesleges. Add ahogy jónak érzed,és kész! Lassan, apránként, egy-egy új ízt bevezetve. alma, banán, krumli, répa, ezek mehetnek első körben.
Mondjuk én nem is apróztam el, hiszen ha allergiás, pocakfájós valamire, akkor az egy kanáltól is kijön,így tök mindegy,hogy 1 kanállal, vagy 3-al adsz neki. Amennyi jól esik.
Ezzel egyidőben adhatod neki a pépet is, akár gyümivel keverve is. Az is az elsők közé sorolandó. AZtán ha ezeket kitapasztaltad, akkor lehet beszélni a többiről.

Ja! Valaki kérdezte, hogy ki eszik husi? Petya evett már csirkehusit is, a húslevesből zöldséggel turmixolva, és nagyon bejött neki!!!!!

Kép

Trixi
trixi78

Csani még csak azt csinálja, hogy a két kezemet fogva felül, és utána mostmár a lábikójával is próbálja felnyomni magát. Tök cuki. Mondjuk ezzel a mutatvánnyal nem akarjuk felvenni a versenyt a mozgásfejlődés bajnokkal, meg bajnoknővel... :oops:

Tinu, figyi, hát ez van, vezetni muszáj. Én is ritkán vezettem, mielőtt autónk lett, 2. nap egy visszapillantótükör lett oda (azaz kettő, mert egy másik kocsiét vittem el), két hetesen meg mélygarázsban húztam meg... De meg kell fizetni a tanulópénzt, minél többször mész, annál hamarabb belejössz. Mostmár szerintem tök fainul vezetek szőke nő létemre. Ha meg valamit sikerül elbaltázni, akkor integetek meg mosolygok, hogy bocsi-bocsi... 8) Szerintem az nagyon fontos, hogy bármi van, ne veszítsd el a fejed, hanem higgadtan tudj korrigálni... De szerintem 3 hónap, és te leszel az utak ördöge!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Adri, probalkozz kesobb a banannal!! az ugyis "masodik" koros, asszem. De Boro imadja.. alig tudom levakarni a bananrol...
mindenbe kell neki tenni, h megegye,de mostmar csak felet, leszokoban van :lol:

Netti
Kép
maumau

Hahó! :)

Jó sokat írogattatok ma már! :)

Nos, ha kiderülni miamarabb, hogy mikor van a köv. tali (vagy, Gyöngyi, a nálatok lévő lesz?), akkor megpróbálnék mindnet bevetni, hogy eljussak, és csinálhassunk közösen ringatót. De aranyos vagy, Tinu, hogy "helyettesítesz", ha kell! Köszi!

Panndi, és Zsófi azóta is rosszakat álmodik? Vagy vmi kell neki? Inni pl...

Gyöngyi, grat a vásárlásokhoz és értékelésekhez! :)

Borónak grat a fogacskához!

Ügyi haladós babáink vannak! :) Csongi lassan fára fog mászni... :lol:

Emese, remélem, kiderül, mi a gond!

Banán okozhatja a hasfájást, ha hasfájás van, kicsit hanyagolható a téma...

Igen, szép az idő, mi is megyünk ki, csak nagyfiam kukorékolt a kicsivel együtt 6kor (akkor mindig eszik Dani), és kicsit visszaaludt kb 2 óra múlva... Szóval most várok... :)

Na mit is akartam még...

Kép
Kép
Kép
zdori

Szofi: bakker, dobd már át a telszámod és felhívlak, csak most már eltévedtem, hogy melyik telszámod van meg nekem, a jó vagy a rossz.

Zsüci: Kamilla is igen csak nyomatja a fejlődést! :lol:
Én nem tudom megállapítani sajnos, hogy kaja kiüti-e a gyerek popóját, mert a fogzás miatt állandósult a pirosság, főleg ha egy picit rajta is marad a kakás pelus, mert nem veszem időben észre a kakkantást. :?

Trixi: miért nem vágnád le? :P Nem kopaszra gondoltam, csak valami lányos rövidre. De úgyse engedik ám itthon, szenvedhetek a nyávogós gyerekkel én. :roll:

Kép
Kép
tinu

Gyöngyvirágnak nagyon boldog születésnapot! Isten éltesse!!! Meg az egész családját is! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Szofi, en nalam is akkora sotetseg volt hozzatapi neven 8) de sztem ahogy elkezded megvilagosulsz! :D

Tinu, sztem jol teszed h vezetsz.. csak igy jossz majd bele!

Netti
Kép
maumau

jaj a madarakrol akartam irni!!!! veletlenul szabadultak ki,egy gyerek volt a ludas benne,de sok visszament!!!!! allitolag.. par utcaval odebb tortent a "baleset"
tuti befogtak parat.. volt koztuk nagy is, van jelzesuk stb, szoval ha vki dokihoz viszi oket akkor egybol hazakerulnek,meg volt aki telefonon jelezte h van naluk es akkor kimentek erte.
en nemtudtam volna befogni egyet sem.. gyerekhez be nem hozom,anyumeknal ket macska melle szinten :) a nagyoktol meg felek is..

Netti
Kép
maumau

Adri: még azt akartam, hogy a banán hasfogó, lehet kicsit bekeményítette a kakit és azért szenvedett AM?

Szofi: hát higgadtnak higgadt vagyok és korrigálok is, de ugye bármilyen pici hibából lehet baleset, ha a többi autós elnézi, nem figyel stb. Ilyenek vannak, hogy főleg az autó hibája miatt előfordul, hogy lefulladok lámpánál, ez nem annyira egészséges, ha mondjuk kereszteződésben vagyok. De ez már ritkább, mert inkább rajtahagyom jó sokáig a szivatót, és akkor nem fulladok le. Meg szintén az autó hibája, hogy időnként nehezen veszi be az egyest, meg a kettest. Szintén indulásnál, kanyarodásnál ez necces lehet. Akkor saját hibám már, hogy pl. tegnap rossz felé indexeltem. :oops: Vagy hirtelen felindulásból kikanyarodtam úgy, hogy nem tudtam beállni a sávba, mert nem volt hely, vagyis kissé keresztbe álltam a két sávon. Vagyis szerencsére el tudtak menni a szembejövők mögöttem, de ugye vissza kellett tolatni stb. Az uram itt őszült meg.

Kép
Kép
tinu

Na 10-kor már nem indulunk el, mert ugye mikor máskor, mint ilyenkor szundizik Csongor órákat. :shock: Bezzeg éjjel meg boldogított az állandó ébredéssel.

Kép
Kép
tinu

Tinu, remélem hamar letelik a tanulóidő a vezetést illetően és nem lesz semmi gáz! Vigyázz nagyon! Annyi marha van az utakon, hogy az még gyakorlott vezetőknek is feladja a leckét! :?

Na a banánról: tegnap előtt már kapott Am almával, akkor este semmi tünet, tegnap is kapott (igaz többet, 160 ml-t) és este felébredt,pukizott meg a férjem hallott még pocakhangokat, aztán elaludt és ennyi. És ami a megaérdekes nekem: eddig kapott almát, őszibarackot, tököt és mindeddig 2 naponta volt gigakaki (bocsi :oops: ) Gondoltam is, h mi lesz a banántól? Erre az 1. banánadag másnapján megint volt, pedig az a nemkakis nap! Értitek ezt? Kíváncsi leszek ma mi lesz! De a banánt ma lehet kihagyom... Főleg ha az 2. körös (amit én nem tudtam :oops: )

Netti, köszi, már írtam a csajnak! :P

Kép

Kép
adraci

Adri: tudom, hogy sok hülye van, már tapasztaltam, bár én nagyon forgalmas helyre nem megyek, belvárosba semmiképp.
Banán szookták első körösnek is mondani. De keresd meg a blogban, feltettem a hozzátápis táblit. Vagyis nem táblázat, csak felsorolás.

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Anita, Dóri, köszönjük szépen!!!

Indulunk anyóshoz, csak gyorsan felugrottam még írni Trixinek, hogy oké, átküldtem privin a bankszámlaszámot!

Szofi, ne aggódj, csak elsőre tűnik bonyolultnak! Én pl rizspépet meg ilyeneket nem is adtam/adok a gyereknek. Ha gondolod, szívesen leírom neked majdnemhogy napról napra az én bevezetésemet, de cska hétfőn tudom már megtenni.

Tinu, sajnálom!!!! Én Csana helyett ingyenes baba-mama klubba járok el Gyöngyvirággal, ő is, mint a legtöbb gyerek élvezi a többi baba társaságát.

Sziasztok, kellemes hétvégét!
Vendég

na megnéztem, 7 hótól van a banán. Így ezt most kiiktatom egy időre, mára megszavaztam egy üveges biokaját. :P

Kép

Kép
adraci

Adri, hupsz! nyugi, azért AM bélfrólája nem szenvedett maradandó károsodást! Max az idegeid! :P

Böbi köszi, hétfőig ráér, addig úgyis csak almázunk!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Tinu!!!
Itt van a rizspép!!!!!1100 körül van,ha jól emlékszem 1140 Ft!

Mindjárt visszaolvasok!Épp feltettem a levest,a husi a sütőben!Vásáoltam is...Iza alszik,szóval van egy kis időm :lol:

annus11

Erről ennyit. Írtam egy bazi hosszút és elszállt az éterbe. Pedig mindenkinek reagáltam. :twisted:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17

Anikó, ilyenkor érdemes esetleg visszaléptetni (a nagy ződ nyíllal), hátha még megtalálja azt az állapotot, amikor írtál a szövegdoboza (már ha nem a neted, vagy a géped szállt el, mert akkor :evil: )

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

szofi. Szerintem ne görcsölj túlzottan a hozzátápláláson. Bár az is tény, hogy én elég lazán vettem a dolgot. Szerintem főzve-sütve emészthetőbbek a dolgok, így én ezzel kezdtem. Pl megfőzőm a húslevest, vadászok ki belőle krumplit-répát és azt adom Briginek. Másnap ugyanezt csak úgy melegítem, hogy közben kicsit pirítok rajta a sütőben, egész más ízt ad, ugyanaz a kaja. Tök jó! :)
Almát is lehet sütni, hanem csikarja meg akkor lehet próbálkozni nyersen. Barackot nyersen kapta.
Nálunk ez volt a kezdeti sorrend:
barack, alma, krumpli, sárgarépa, sütőtök, paradicsom, csirkehús...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest

Na, rövidítve:

Emese, Bogi csúcsos popója csúcs! A 15 rugós szett :shock:

Reni, értem, bár Blanki sem bírja a 3 órát mindig, vagyis bírná, de én tömöm, h éjjel nyugi legyen. :D

Ildi, nem tudom, miért nem tudtad a képeket megnézni! :(

Csongit tényleg vadászni kell, elképesztő a srác! És Tinu, az óriás játékos dobozotok! :D

Zsüci, Kamilla olyan édes a sapiban!

Huncutka, Brigi baba nagyon szép! Anyámék vettek CAM etetőszéket (akciósan 10 rugó felett), h ne kelljen hozzájuk cipelni. Nos, kell cipelni, nem elég biztonságos. Nézd meg jól!

Netti, gratula az újabb fogacskához!

Gyöngyi, vajon mi lesz ma este, hogy sikerült megbeszélned a fiaddal az éjszakát? :D

Szofi, mégis milyen árak voltak a Nextben, szétvet a kíváncsiság! Aranyos lehetsz, ahogy integetsz vezetés közben, ha nem sikerül vmi 100asan! :lol: Én múltkor jól felhúztam magam, utálom, h egy kellemetlen helyzetben előítélet van felém: hülye szőke béndzsa nő, olyan gusztustalan somolygó pofával néztem szembe... :twisted:

PP-m tök máshogy műxik, mint nektek. Nem volt 3-4 nap az elején, rögtön használtam. Most meg belépek a pp rendszerbe, nyomom pay és rögtön jön az sms, h zárolták a manit. Nem kell külön utalgatnom pp-re otp-ről. Lehet azért, mert amcsi ebayről indítottam???

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17

Gyöngyi, ződnyíl nem vót aktív. :evil:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17

vki17: köszi a tippet, mutatom akkor a linket, megnézed hogy ilyesmit vettek e???

http://www.vatera.hu/cam_etetoszek_biztonsagi_osszecsukhato_155397496.html

Mondjuk ha marad 1200, az nem nagy pénz érte, de ha nem tudjuk használni, mert instabil akkor igen...

Amit kölcsön kaptunk, az nagyon bevállt, de magasan 10e fölött van az ára. Na most erre nem költenék ha nem muszáj!

Kicsit most elpályázok innen, ki kell mennem unokaöcsémért a vasútállomásra, hozza az utazóágyat/utazójárókát nekünk amit expresszen alkudtam. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest

Szofi!
Néha nálam is vannak kérdések hozzátápiról,de egy idő után már érzed h mit mikor.Pl ma Iza nem kap pépet ebédre,hanem kiváltom most már krumplival!Tehát mától ha minden jól megy akkor 1 kaja ki lesz váltva!
Bár én ugye péppel kezdtem,mert nem volt elég tej,de lényegében neked nem kel pép!Hiszen tej van!Kóstoltasd 2 kaja közt délelött,aztán ha kipróbáltatok pár gyümit akkor kezd el a kajánál adni neki!Szóval h szopizik és + a gyümi!És ha ki akarod váltani akkor meg növeled az adagot és elhagyod a szopit!
Az új dolgokat mindig délben kell kóstoltatni amúgy(nekem ezt mondták).
De ha ott leszel bőven ráérsz felvilágosulni!Olyan lassan emgy ez az egész!!!

Ringatós tali szupi!!!!Akkor jövőhéten Szofinál????!!!
Mi lenne ha csinálnánk egy listát!Hogy miket énekeljünk és akkor mindenki fel tud készülni!Én totál nem tudom a szövegeket.... :oops: És akkor csinálhatjuk együtt :wink: Mármint nem az lesz h 1-2 ember énekel a többi nézi :wink: Kaja!Megoldjuk!Nehogy a konyhában ácsorogj egész nap! :lol:

És akkor 2 hét múlva meg Gyöngyinél tali!

annus11

Anikó, you know... házasok vagyunk, itt a gyerek, szex szombaton 22-22.10-ig (az esti film után), legalább az alatt ne ébredjen fel a poronty :D Na jó, csak viccelek :lol:

Tényleg furi, hogy ennyire másként műkszik a rendszer. Én se utalgatok PayPalos számlára, valahogy mégis kifizetődik a dolog :-) (Nyilván mert a PP rendszer az általam megadott webes bankszlával van összelinkelve, így innen emelik le a guruló forintokat).

Ja és könnyen mondjátok ám, hogy ne görcsöljünk a hozzátápláláson!!! Aztán jöttök tutibbnál tutibb tippekkel hogy aszongya: sűtőben pirítás meg felét főzni felét nyersen meg Hippes tea bele, meg anyatejjel higítás, meg holle anyó cucc meg mittomén...
Én attól félek, nem leszek elég kreatív... :roll: Ezeket a praktikákat honnan veszitek???

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Gyöngyi!
Én sehonnan!Igaz,nekem azt is nehéz néha kitalálni h én mit egyek :lol: :lol: Én nem trükközök amúgy semmit!Most pl krumplit almát főztem,bele a turmixba oszt csókolom!Isteni lett!Még Iza mondjuk nem kapta meg,szóval nem kiabálom el.De a múltkor is ezt kapta,csak akkor még péphez tettem a kutyulmányt!
Én eddig alma,barack,banán.Ezeket kettesével szoktam kutyulni,és ezt tettem eddig a pépbe.A pép meg a natúr tejpép,meg a vaníliás(ez este megy,ilyenkor nem teszek bele semmit)Tízóraira meg köles pép szintén gyümivel!

Szerintem én is leírom a blogomba,mert köv gyerkőcné lehet h majd tanulok a hibáimból! :wink:

Ringatóra bedobom a közösbe a hopp Juliskát! :lol: :lol: Azt ne hagyjuk ki semmi képpen!Meg az egy boszorka van,azt is bedobom 8)

Vki csinál egy listát?Szerintem első körben 10-15 nóta elég is lesz,ugye???

annus11

Hm, Huncutka, ránézésre pont ilyen. Az a baja, h egy állású, kisbabának nem jó, mert nem lehet rendesen bekötni a gyereket, nem fogja. Akkor tudod használni, ha már stabilan ül a gyerek. Bár tapasztalat azt mutatja, h nem elég stabil, felügyelet nélkül nem lehet otthagyni a gyereket ekkor sem. Tesóm aug-ban volt egy éves pici lánya épp most kezdte használni (anyáméknál vannak, először nem vitték a sajátot), de nagyon kell figyelni rá. Aztán lehet, h nektek működni fog!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17

Gyöngyi, vigyázzatok arra a tíz percre nagyon! :wink:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17

Tinu!

Marha egyszerű! Mert sajnálnám!!!! Egyébként én a lányomnak nagyon édit vágtam anno! Kleopátrának néz ki előlről, hátul viszont egy kicsit alá van szedve. (Nem felnyírás, csak rövidebb)
Nagyon édes, és szerettük is, mert könnyen kezelhető, mégis lányos, csinos.

Kép

Trixi
trixi78

Nekünk is ilyesmi etetőszékünk van, és bár Petya még nem ül magától, ebben ma szépen hamizott. :lol:

Kép

Trixi
trixi78

Csak gyors kukk, aZTÁN VISSZAOLVASOK JOBBAN, CSAK gYÖNGYINEK, ötletbörzének tök jó szétnézni a dm babakaja polcán, sok párosítás, mit mivel, pép ízesítés..Dobozról, üvegről ötletmerítés, otthon kajakutyulás :wink:

Kép
Kép
zili

Ja, még valami. babáknak nem kell ám a hatalmas változatosság kajaügyileg. ízügyileg, nemkreatív anyukák ne tartsatok attól, hogy az egyhangúbb menü zavaró nekik.Hónapokig csak az anyatej, az is megfelelő, pedig az aztán 'egyhangú'
Nem magamtól vagyok ilyen okos, :roll: olvastam, majd keresek erről linket.

Kép
Kép
zili

Hát Iza is minimum 3 napig kapja a krumpli almát.Mert h annyi lett belőle!Amúgy minden gond nélkül megette....ki gondolta volna 8) :lol:

Kamilla meg szenzációs!Na jó,ő a másik jelöltem.De ő lány,nyilván való h ügyesebb :lol: :lol: :lol: És vmi képet kérünk már erről a mutatványról,persze ha sikerül elkapni! :wink:

annus11

Annus, Izus étvágyával soha nem volt gond. :D

Akartam kérdezni, h nem tudtok könyvelőt, aki nem túl drága? Férjem most indítja el a cégét, nem lesz túl sok "könyvelnivaló"- addig tuti, míg át nem léphet EVA-ba.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17

Anita, ettetek a csárdában? Nem szeretem a halászlevet, de ott a korhely filézett harcsa halászlevet imádom!

Esztó, továbbmentél másik dokkerhez?

Szofi, kérdezhetek tőled priviben?

Ígérem, nem írok többet, amíg más sem! :D

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17

szofi, Te merre is laksz?

Dóri: csak anya kell neki, na de háromszor ébredni éjjel... ááááááááááá
Vendég

Fruzsi sem kap még húst szerintem egy darabig.
Vendég

Panndi, megmentőm! :lol: :lol: :lol:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17

Szofi, ezt neked (ez így nem hangzik vmi jól :D ):

http://www.sminkbolt.hu/

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17

Szofi a Kosztolányinál lakik,XI.ker!Gyertek gyertek ti is!!!!!

Na elő vettem az egyik overállt...a vékonyabbat,picit nagy,de olyan furi szabása van :evil: Majd mutizok képet róla!Meg tegnap kiugrottam egy fél órára,és az uram játszott a gyerekkel...fotókat is csinált :lol: lehet többet nem megyek el itthonról :lol: :lol: :lol: na majd arról is mutizok képet! :wink:

annus11

Hm, Kosztolányin?
A Pólustól 173-assal nincs is messze! Melyik nap lesz tali? Ez így elég jól hangzik, mert akkor csak a Pólusig kell bemenni :roll:
Vendég

És hány óra fele lenne? Mert ugye Zsófi alvása nálunk elég fix :roll:
Vendég

Ja, és Fruzsi már délben eszik zöldséget. Hááát, nem igazán érti a lényegét, mert másfél üvegnyi babakaja után még simán szopizik 100 grammot :lol:
Vendég

Na lelövöm magam :arrow:
Vendég

Panndi!
még nincs meg a pontos dátum!Majd Szofi megmondja a tutit! :wink: De szerintem 10 től gondolom lehet menni,vagyis általában így szoktunk :lol: De lehet h titeket mr reggel 8kor is szívesen lát 8) :lol: :lol:

annus11

Panndi!
Ezzel Petya is így van! Megkajál, aztán kéri a tápot ő is! :)

Kép

Trixi
trixi78

trixi, ez megynyugtat :)

Annus, ja, gondolom :lol: Az jó, ha tíztől ,mert kb 10-12-ig Fruzsi alszik :lol: Ááá, még ezt át kell gondolnom.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?