Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szeretnék mindenkinek nagyok Boldog és Babázásban Gazdag Új Évet kívánni!!!!!!

Jázmin, Dani és Xsara

KépKép
Kép
xsara
Érd

BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!

Még Lizi is ébren van :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Mosrmár elmondhatom, hogy a kicsik a múlt évben születtek :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Anyatársaim :P !

Kívánunk nektek:

12 hónap egészséget,

52 hét szerencsét,

365 nap nyugalmat,

8760 óra szerelmet,

525600 boldog percet!

Kép

Évi&Zéti&Attila
benettke
Vecsés

Sziasztok csajok!

Mindenkinek boldog új évet!
Lili fél egyor aludt el, de már 8-kor ébresztőt fújt :)

Ha kipihentétek a tegnapi éjszaka fáradalmait, kérlek, szavazzatok a kislánykámra itt:
http://palyazat.picibaba.hu/kicsi-maszat-mit-ettel/5/?sorrend=nevezes

Minden nap lehet klikkelni :wink:
Előre is nagyon köszönöm

Kép
emi29

Minden Babának, anyukájának, apukájának és testvérének kívánok NAGYON BOLDOG, ÁLDOTT, EGÉSZSÉG TELJES, GAZDAG, ÖRÖMTELI ÚJ ÉVET!!!!

TIMI

Majd még jövök!!

Kép
tim27

Mindenkinek Boldog Új évet kívánunk!

Nálunk is el teltek az ünnepek sok ajándékot kapott Réka is!
Bár szegénykém most beteg torokgyulladása van!Remélem hamar ki jövünk belőle!Ha tudok rakok fel új képeket!
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Kép Az első karácsonyom! Kép
Vendég

Na jó sok képet fel tettem!Van benne vegyes is!
Vendég

Kép Anyával!
Vendég

Nagyon Boldog Új Évet kívánunk mi is mindenkinek!!!!!

KisFruzsinak pedig boldog névnapot!!!

Réka nagyon cuki :)

Majd jövök ... csak nagyon elseje van :D

Kép
szösszenet

Sziasztok,

Rékahercegnő óriási nagy baba :) és nagyon szép :)
hányas rucikat hord?
Torokgyuszit sajnálom :( Remélem, minél hamarabb meggyógyul

Vége az ünnepeknek mégis hatalmas a csend....
Hahó mamapajtik! Miért nem írtok?

Kép
emi29

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!

Ha van időtök, szavazzatok Bogira!
köszi
(minden nap lehet szavazni!)

http://palyazat.picibaba.hu/2009-januar-szepe/

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Szerintem még mindenki az ünnepi fáradalmakat piheni ki :D

Szavazat ment Lilinek és Boginak!

Szilveszterkor mi háromasban ünnepeltünk, én alig bírtam ki éjfélig, a tv-t kapcsolgattam kb. percenként... Éjfékor szolid koccintás, aztán irány az ágy!

Emma nem akart úgy átlépni az új évbe, hogy ne tanuljon meg mászni. :) Éppen Szilveszter napján elkezdett mászni!!! És nagyon jól megy neki, most már lehet gondolkozni, hogy mit hogyan barrikádozzunk el.

Foga még mindig nincs, de szerintem már nem sok van hátra, hogy kibújjanak lent.

KépKép
KépKép
atizka

Sziasztok!

Mi is megjöttünk a Szilveszterezésből!Én azért nem voltam eddig,mert 5napig nem voltunk itthon.Képekkel majd később jövök.

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!

geni: gratulálok hogy pici babád különdíjas lett!! :wink: ez egyből feltűnt!! :wink: és ez mit jelent??Kapott valamit érte??Vagy "csak" az elismerés? :wink:

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!

NA előbb utóbb csak hozok én is képeket :)

Bencusról nem hoztam, nem lett róla jó fotó :(

Itt a mi karácsonyunk képekben :) Azaz az 1%-a :)
Szomszéd kiscsajszink a tőlem kapott (és általam varrt) ruhában:

Kép

Karácsonyi angyalkánk: (ezt a ruhát is én varrtam :))

Kép

A másik karácsonyi angyalkánk:

Kép

Duzzogós:

Kép

Mosolygós:

Kép

Kisbaba, nagy ajándék :) (Katáé)

Kép

Kata persze először Liziét próbálja ki :)

Kép

Családi körben:

Kép

Szavaztam ám én is :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

zsuzsófi: nagyon jó képek!!És nagyon ügyes vagy,ha ilyen klassz ruhákat tudsz varrni!!Vagy le vagyok maradva?Szakmai ártalom talán??Amúgy is ezt csinálod?De nagyon klassz ruhákat varrtál minden esetre!!! :wink:

Kép

Kép
mezsó

Kép

Mindenkinek minden jót kívánok erre az évre,hogy kimondott és titkos vágyaitok is teljesüljenek!

Kép

Kép
kritta

Az normális,hgoy idegen helyen nagyon rosszul alszik Fruzsi?
Mondjuk zajos a lakás halljuk a wc-ben is mi zajlik:)A szilveszer egy rémálom volt :x

Most gyorsan reagálok szerencsére holnap utazunk haza itt 6* volt kelés éjszaka minimum (már megszoktam,hogy nyomottan telnek a napjaim)nem is rágódom már egész jól alszom!)és az ágyban sem maradt meg Fruzsi csak mellettem viszont sokat fejlődött már hason mozgolódik előre! :)
Ez lenne a kúszás? :lol: :roll:
[color=indigo]Szépek a képek !Ágnes,Réka,Szössz,Emi,Marcianya ,Atizka,Zsuzsó édesek a gyerekek és nagyon ügyesen varrsz!
[/color]
Megfogadtam idénre,hogy pozitív leszek csak még nem tom hogy fogom csinálni. :o

anetto klarka örülök h jól vagytok!

Kép
kritta

kritta: persze,hogy normális hogy idegen helyen rosszabbul alszik a baba!!Gondold csak át,hisz idegen dolgok,hangok veszik körül.Nem azok amiket ő a saját birodalmában már megszokott!!Szerintem ne aggódj,ha hazaértek akkor biztos minden visszaáll a régi kerékvágásba! :wink: Az pedig hogy megfogadtad hogy pozitívabban fogsz hozzáállni a dolgokhoz az új évben az nagyon klassz,kívánom hogy sikerüljön is betartanod!!! :) Hason történő mozgolódáshoz ami előrefelé történik gratulálok!!!Szerintem nevezheted kúszásnak! :wink: :)

Kép

Kép
mezsó

Kritta - Fruzsi babának boldog nénapot!!! :)

Kép
szösszenet

Mezsó nincs benne semmi szakmaiság :) Ma pont 1 éve kaptam egy varrógépet ajándékba és szépen lassan próbálkoztam :) Aztán magamtól megtanultam varrni. Azért vannak ezeknek a ruháknak hibáik :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok,
mindenkinek hálásan köszönöm a szavazatokat és továbbra is kérem, hogy szavazzatok a lánykámra (mindennap lehet szavazni, egészen január 31-ig). Annyira szoros a verseny, hogy tényleg minden klikk számít. Szóval, ha időtök engedi, lécci, lécci klikkeljetek Lilire!

http://palyazat.picibaba.hu/kicsi-maszat-mit-ettel/?sorrend=szavazat

Mary,
rajtam nem fog múlni.

Zsuzsó,
hű micsoda ajándékokat kaptak a gyerekek. Abban a hatalmas dobozban mi volt?
Tetszett Lizának a bébitaxi?

Kritta,
Teljesen rendben van, hogy idegen helyen nem érzi olyan komfortosan magát és nem alszik olyan jól a gyerek, mint otthon. Örülök, hogy végre hazamentek és ahogy írtad, csak pozitívan!!

Mezsó,
várom a képeket. Egyébként nem is írtad, hogy milyen volt...

Atizka,
nagyon ügyi Emma baba!
Szorítok, hogy a fogacskák szenvedésmentesen bújjanak ki.

Mi jól. Lilinek tegnap már csak reggel, és este kellett szívni az orrát, úgyhogy úgy néz ki, ma mégis el tudunk menni az úszásra. Egy problémánk van csak, hogy elromlott az autónk :( :( Úgyhogy most másokra vagyunk utalva. Reméle, hamar meg tudják javítani és nem kerül majd sokba :roll: :roll:

Kép
emi29

Geni,
neked akartam még írni, hogy nem semmi, hogy küldöndíjas lett Ruben! Nagyon gratula nektek.

Kép
emi29

emi: oké töltök majd képeket!Hát jó volt a telelés első fele,mert a végére Blanka lebetegedett,és Szilveszter este ügyeletre kellett vinni,mert lázas volt,és nagyon hörgött.De azt mondták csak vírusfertőzés,úgyhogy gyógyszert nem kell szednie.Váladékoldót kellett adnom,meg orrszívás.Na a váladékoldás 1nap alatt meghozta a hatást mert 1-jén délután kb.1órán át hányt a Blanka,kisebb nagyobb megszakításokkal.De már nem annyira hörög,és tegnap már nem is hányt szerencsére.Ezt leszámítva jól telt a telelés.

Amúgy egy kalandos kirándulás sikeredett...Elmentünk a Cseszneki várba kirándulni.És a táj nagyon szép volt,meg minden,de mire felértünk a vár aljába némi gyalogolás után 70-80fokos szögben emelkedő kavicsos lejtőn,addigra olyan tériszonyom lett,hogy tisztára bepánikoltam.Meg kellett állnom,mert felfelé egyáltalán nem mertem tovább menni,lefelé pedig csak kísérettel... :oops: De azért még így is szép volt a kilátás! 8)

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!

Réka és Alíz is nagyon cuki, Zsuzsófi nagyon jók a képek a karácsonyról!
Emi, tök jó az ünnepi montázs-kép Liliről!

Geni, nagy gratula a külön díjas Rubennek! Elhiszem, hogy nagyon örültél!

Mezsó, sajnálom,hogy Blanka betegeskedett, örülök, hogy azért viszonylag jól sikerült a kiruccanás!

Anetto, örülök, hogy jól vagytok!
Benettke, Kritta, jó hogy jelentkeztetek!

Rólunk:
Jól teltek az ünnepek, szilveszterkor a himnuszt Bálint ágyánál álltuk végig, aki édesdeden aludt, viszont nem sokra rá a petárdáknak- és talán az én apró puszim hatására is - köszönhetően felébredt. 1 órát fent volt, aztán aludt tovább.

Képzeljétek, már a 6. foga jön Bálintnak, ja és talán a legfontosabb, hogy már Bálint is gyönyörűen áll, és állandóan menne...
Olyan rossz,hogy hétfőtől megint apa nélkül leszünk, már annyira megszoktam, hogy itthon van :(

Kép
tim27

Sziasztok!

Atizka: gratulálok a mászáshoz.
Zsuzsó: a gyermekeidben mindig gyönyörködöm.
Mezsó: köszönöm a gratulációt kapok kondibérletet, meg pólót, de nekem nem fontos/ja a bérletet ha valaki a 4 kerben lakik odaadom szivesen/
Emi: nyomtam mindkét nap szavazatot lilinek,, de ahogy látom első helyen vagytok nagy előnnyel. Megy a drukk!!!!
Köszönöm a gratulát.
Tim: neked is köszönöm. Gratulálok a 6.-ik fogacskához.
Ollem:szavaztam Bogira!!!!
Mindenkinek nagyon szép hétvégét kivánok.

Kép
geni

geni: persze,nekem sem lenne fontos a nyeremény,csak érdekelt hogy mit adnak egy különdíjért cserébe!! :)

emi: szavaztam Lilire!! :) Egész jó helyen áll!! :wink: Nem olyan rég én is beneveztem Blankát egy szépségversenyre ahol 599 babából a 175.helyen végzett.Azért az sem rossz. :)

Kép

Kép
mezsó

sziasztok

én is jövök csak vannak történések nálunk.

meghirdetjük a házunkat és vissza költözünk apa falujába.ott a sok ismerősünk,rokonok,barátok.3nap alatt döntöttük el.visszatudok menni majd a régi munkahelyemre.apa tud motorral járni dolgozni igy havi 20-25ezret sporolunk a benzinen is.éééééén annyira várom már.remélem hamar eltudjuk adni a házat.igaz,hogy lehet lakótelepit veszünk de én örülnék neki.apa nem annyira.

szoritsatok,hogy hamar és rendesen menjen majd minden :wink: :wink: :wink:

jövök képekkel még lehet este és reagálok meg szavazok is
Vendég

lekri: szorítok nektek,hogy a nagy tervek megvalósuljanak!! :wink: És melyik kisfaluról van szó?Hová költöztök ha sikerül?

Kép

Kép
mezsó

Bugyi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok,
Geni, Mezsó, nagyon-nagyon köszi nektek is, hogy szavaztatok!

Mezsó,
a betegséget nagyon sajnálom, de örülök, hogy már jobban van Blanka! Olyan fura, hogy pillanatokon belül 10 hónapos lesz az első topic babánk :)

Timi,
nem semmi, hogy már a 6. fognál tartotok. Tök jó! Szoktál adni neki rágcsálni valót? (Kekszet, kiflivéget)
Álláshoz gratula :) :)

Lekri,
Bugyi?? Jártam egy sráccal, aki ott élt:) :)
Szorítok, hogy sikerüljön a project.

Kép
emi29

Hogyan jutsz el Sáriba??Bugyin keresztül!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Hahaha...Muszáj volt elsütni!! :wink:

Kép

Kép
mezsó

na rövid beszámoló rólunk :)

nálunk semmi nem változot.még mindig kelünk éjjel 1-2x de inkább 2x.sőt van,hogy 3x is.
mászik ezerrel és igazi anya matrica:)

a karácsony jól telt.képek nem sikerültek túl jól.bár nem is csináltunk sokat.én inkább a filmes géppel,amit elő lehet hivni,azzal fényképeztem.

nagyon sok mindent kaptak a fiuk.

pár kép :
Kép Kép Képmamáéknál
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

bocsi ha sok lettem :wink: :wink:
Vendég

lekri: édesek a képek nagyon! :wink: Mostanában rendszeressé vált nálunk is az éjszakai ébredés,amit én a fogzásnak tudok be,remélem így is van,és hamar áttörik végre,mert extrémen nyűgös a lelkem... :cry:

Kép

Kép
mezsó

Zsuzsó, nagyon ügyesen varrsz! És szépek a gyerkőcök!

Geni, gratulálok én is a különdíjas Rubennek! Kiderült mi a nyeremény? (Bocs, ha írtad, akkor én siklottam át felette)

Tim, apa hétfőtől nálunk is elkezd újra dolgozni, olyan furcsa lesz, újra a hétköznapok... :( Hát nagyon vissza kell szokni rá.

Lekri, ti aztán gyorsan eldöntöttétek a költözést. Remélem hamar el tudjátok adni a házat (kertes ház?) . Aranyosak vagytok a képeken!

Mezsó, a cseszneki várnál mi is sokszor voltunk, a nővéremék arra felé laknak. Sajnálom Blankát, de akkor ezek szerint már jól van.

Szavazatok ma is mentek!

KépKép
KépKép
atizka

Atizka,
hálás vagyok nagyon és továbbra is mindenkinek, aki szavaz!
Éjjel a második helyezettre hirtelen bejött negyven szavazat... úgyhogy át is vette a vezetést. Cseppet sem volt gyanús. Pont a gép előtt ültem és egyszer csak látom, hogy hip-hop 30-al több van neki, aztán még 10-el... Mindegy...

Lekri,
szép család vagytok!

Mezsó,
nyűgösséget sajnálom. Az most nálunk is van. Remélem, hamar túljutunk rajta mi is és ti is.

Kép
emi29

ááááááááááh most nézem,hogy a tegnapi reagálásos üzimet b@szta berakni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

most megyünk el.ha lesz időm jövök és megirom újra

de minden kép nagyon jó és mindenki szép :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Emi:74-es de van 80-as ruhánk is!Változó szerintem nem lehet a számozásra adni!

Nagyon szépek a gyerekek!

Zsuszó nagyon szépen varrsz!

Mezsó mi itt lakunk a cseszneki vártól 15km-re!

Már bújik a harmadik fogunk is ezzel is szenvedünk elég rendesen!Alig van étvágya nyügösebb a meg szokotnál!
Már nagyon jól mászik fel ül meg próbálkozik az állásal is!

Na megyek mert hív a drága!
Vendég

Kata,
nem semmi. Jó nagy a lányod, ill lehet, hogy inkább az enyém rendkivül pici. Mi még a 68-as méretnél tartunk :)
Szenvedést sajnálom, remélem, hamar túl lesztek rajta!

Mamapajtik!
Merre jártok ezen a borongós téli vasárnap délután???

Kép
emi29

Sziasztok!

Én is kívánok mindenkinek Boldog Új Esztendőt!

Mi sem voltunk itthon az ünnepek alatt.Voltunk a szüleimnél és a párom szüleinél.Egyik Tiszavasvári másik Pécs. Közben voltunk Kehidakustányban is,ami nagyon frankó volt.Milu nagyon élvezte a pancsit és mi is pihiztünk. Nem kellett főzni :D

Rossz,hogy holnaptól megint kettesben leszünk napközben,hamar hozzászoktunk,hogy apa itthon van.
Milunak most az 5.foga jön és egy hete nem alszunk éjjel,mert nagyon szenved vele.
Ráadásul iszonyat anyás lett.Állandóan kéreszkedik fel az ölembe,húzgálja a nadrágomat,hogy vegyem fel,pedig egyáltalán nem volt eddig sokat ölben.Bezzeg most,már leszakad a derekem néha annyira nehéz.
Teszek fel én is pár képet!

Remélem hétfőtől újra izzik a topik.
Jó pihit mindenkinek!

Kép

Kép
mannogab

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1231079922.745.jpg[/img] Kép [/img]

Kép

Kép
mannogab

Kép Kép Kép

Kép

Kép
mannogab

emi: kitartást a nyűgösséghez!! :roll: Nekünk végre áttört a 7.fogunk,ma délután vettem észre!!! :D :D :D Remélem tényleg ez volt a nyűgösség fő oka!! :)

Rékahercegnő,Mannogab: nektek is kitartást akkor a fognövesztéshez!! :)

Mannogab:
tiszta mázli hogy csak most lett anyás Milánod!!Nekem kezdetektől az Blanka,néha nagyon elviselhetetlen... :oops: 8) Van hogy pisilni nem tudok úgy elmenni,hogy addig ő ne balhézzon a szobában hogy hová tűntem... :? ez nagyon zavaró!!Majd ha odaáll mellém már és megvárja míg elintézem az milyen durva lesz... :? :roll:

Kép

Kép
mezsó

Mannogab:ki ne hagyjam megdícsérni a képeket amiket feltöltöttél nekünk!!Nagyon aranyosak! :wink:

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!

Holnaptól mi is kettesben leszünk újra!! :cry: Furi lesz... olyan jó volt az ünnepek alatt apával... na mindegy ez van.

Mi is nyűgösek vagyunk már lassan 2 hete. nem tudom miért... éjjel újra 2-szer eszik! :shock: többször megriad, felsír. lehet a felső fogai indultak el.
Még nem mászik Zsófi. üléssel próbálkozik, szépen megül egyedül sokáig már. de a mászás.... hát néha aggódom már tényleg. itt már annyian írjátok!! forgolódik ide - oda úgy halad a szőnyegen még csak....

Ja, és ő is mintha kezdene anyásodni!! :P

Kép
gabo001

sziasztok

baszus

most vonták le a lakáshitelünket.1hó alatt 9000ft-ot emelkedet.2év alatt 20ezer forintot

teljesen készen vagyok ettől
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

lekri: sajnálom!! :cry: ez rengeteg! :cry: Az 1hó alatt 9ezer biztos a válság miatt nem?De brutális mindenesetre! :( Családi pótlék meg persze még a fasorban...Legalább is az enyém...már nekünk se ártana a pénz. :roll:

Kép

Kép
mezsó

persze tuti,hogy a válság miatt.33000al kezdtük.most52000nél tart :( :( :(
mi lesz ha minden hónapba megemelik ennyivel.remélem eltudjuk adni hamar
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?