gyorsba jövök, mert a szép idő miatt egyfolytában kint voltunk és semmire nem volt kedvem.
bibó!
én imádlak és a hozzáállásodat is, belőled csak egy van, az már tuti. nekem purpura nevű betegségem van, ami a hajszálerek megpattanásával jár, nem tudni mitől. 4 éves koromban kezdődött, akkor 1 hetet németországban voltam kórházban mert a bokámban, csuklómban, alsó lábszáramon egyszerre rengeteg hajszálér megpattant. nem tudni mitől, ezt mai napig sem tudják. akkor a kis szervezetbe nyomtak napi 3x12 db prednisolont (szteroid) akkor kezdtem gömbölyödni. szóval van hasonlóság, a méhem hajszálerei is pattantak meg, erre szedtem 3x2 rutascorbint terhesség alatt, de ez nem volt vészes. ja és persze a szteroid is ment rendesen. rokonlelkek vagyunk
gyoreneildi!
grat a kislányodhoz, gondolom tripla szeretetet kap és annyit is viszonoz.
vasi!
közöske rám hasonlít
nem szereti ha macerálják. ne világítsanak a szemébe, elvonult jó mélyre egész a szeméremcsontodig, jól tette.
nem zavarja a kölköt,hogy 400 ember akarja látni, majd ő megmutatja magát, ha akarja. a fütyi már nem is elég nektek? telhetetlenek vagytok
azt mutogatja, elégedjetek meg azzal és passz
és ez így lesz később is, majd ő megmutatja ki a főnök. jaj de fogok röhögni, ha kihullik a hajad, meglátod az eddigi nevelési elvek sehol nem lesznek. amik a lányoknál bejöttek az nem lesz jó a pasinak
pasi az pasi már kicsinek is. boti most épp megint anyás, semmit nem enged másnak, még a cipőjéhez is csak én nyúlhatok. mama sem, pedig eddig legalább ő tudott helyettesíteni.
lányok, 1 hét alatt fogytam majdnem 4 kg-ot,mióta szedem a gyógyszert. el sem hiszem. tudtam én, hogy nem vagyok balf...sz és alig ettem valamit, mégis híztam. májusig lemegy, ami lemegy és utána megyünk boti tesóért. botikám már most utálja
remélem azért később nem fogja.
daniella!
örülök,hogy alexa jobban van és mentek áprilisban pihenni. nagyon jól bírod, irigykedem ezért. mintha nem is lennél kismama.
laar!
mira javulgat? mi van a nyirokcsomókkal, tudnak már valamit mondani?
nagykismami!
olvasom,hogy lilike megint beteg, mit mond a doktornő, nem kéne utánanézni ennek? mi lesz a suliban, ott nem fog tudni ennyit nem menni, mert lemarad. szegénykém, pedig biztos szeretik az oviban, mert olyan cserfes kiscsajnak tűnik.
petrám!
mi volt a doktornőnél, flóra remélem nem beteg! kaki ügyet kérdezted?
grácus!
most akkor hol laksz? a szüleidhez mentél vissza, vagy nálad maradt a lakás. egyedül laksz? élvezed a szingli létet mit
volt férjed nem zaklat? mesélj, mert kíváncsi vagyok, látom a képeken, hogy nagyon élsz anya, jól teszed, idővel majd jönnek a pasik csőstől, csini lettél