Új privát üzeneted érkezett!

kedves Bibócska!

azt mondják, hogy amelyik gyermeket örökbe fogadják, az az előző életben a sajátunk volt és ebben én tényleg hiszek. gyakrolati éveim altt rengeteg örökbefogadást láttam (pl paudics béla kislányát is) és ámulva tapasztaltam, hogy mindegyik gyerek, akit örökbefogadtak ténylegesen hasonlít az örökbefogadó szüleire. szóval az ,hogy nem te hordod ki, az csak egy dolog, de ugynúgy a tiétek. szóval nemsokára ti is megtapasztaljátok az éjjeli kelések örömeit, amit mihamarabb kívánok. meg minden szép és jót, ami ezzel jár.

annyit írnék még, hogy tisztellek azért, mert meghoztad ezt a döntést, én erre képtelen voltam, nekem is azt mondták, hogy nem lehet gyerekem és most itt van boti. és megint megyek, de most már én is biztosra. jobbról-balról kivizsgálás, én csak minden orvostól kapott zöld jelzés után megyek tesóért, mert én sem akarom kockáztatni több gyerkőc életét. nálam is a kihordás a gond, kurva törvények. vasi lehetne állandóan kismama, mert én is kihordatnám vele az tuti :D sajnos nekem a tehességet nem sikerült áldott állapotként megélnem a sok aggódás miatt, de gondolom ezt neked nem kell ecsetelnem.

ezt már mindenkinek írom, két napja nem térek magamhoz. mind írtam bibónak én már tényleg biztosra akarok menni és a nődokim ezt megértette. évek óta kimondták rám, hogy pco-s vagyok. minden ezzel kapcsolatos vizsgálatot megcsináltattam, az eredményeimet sok orvos látta, a nődokim mondta egyedül, hogy menjek már el egy "igazi" endokrinológushoz, természetesen ő a saját klinikai dokiját ajánlotta, de én nem találtam a doktornőről semmi infót, ezért kutattam tovább. a mensmentis intézetről sok pco-s társamtól hallottam, pl witchtől is. most elmentem renz rita drnőhöz és képzeljétek rejtett inzulinrezisztenciám van. előtte több orvos szerint nincs. 14 az éhgyomri inzulinom, a normális 0-2 között van, a csúcs 5-10 között már vetélést okoz, mert a sárgatest hormonra hatással van, akkor szerintetek 14? :twisted:
elmehetnek a k. anyjukba, hogy "csupán" ennyi volt a baja a vetéléseimnek, a túlsúlyomnak. és kihordtam botit metformin nélkül,az maga csoda. ez a kis bigyófelügyelő nagyon meg akart születni, tudta,hogy jó dolga lesz. bár ma jól kikapott, ez a mindenért hisztizés agyamra megy. :roll:

szóval napi 3x1 meforált kell szednem , meg súlyos d vitamin hiányom van, mert a magas inzulin szint miatt a d vitamin nem tud beépülni a csontjaimba, stb. ezért d vitamint is magas dózisban kapok. 160 g-os diéta, ami a gyógyszer mellett simán fog menni, mivel nem lesznek éhségrohamjaim, mert nem ingadozik az inzulinom. a terhesség 12. hetéig kell szednem, utána fokozatosan le kell állni róla. most fokozatosan kell hozzászoktatni a szerveztetet.

elmehet a magyar eü a picsába, így konkrétan, ha valami bajod van jobb, ha fizetsz. engem látott nem egy endokrinológus, de szartak az egészre, azóta vetéltem megint, mint tudjátok két hónapja, de hát ez kit érdekel. ha szedem a gyógyszert már akkor, akkor most 4 hós kismama lennék. basszák meg :twisted: a jó dokik mind magánrendelésen vannak vagy külföldön.

bibó neked csináltak ilyen vizsgálatot? INZULIN REZISZTENICA a neve. mert anno nem csináltak, én is magánklinikán tudtam csak megcsináltatni, mostmár a forgács, bmc, a kaáli csinál ilyet. mit mondott a doki, tulajdonképpen mi a baj nálad?

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Jöttem egy apró bekukkantásra. Holnap du. elutazunk és csak kedden este jövünk haza. Szilvásváradra megyünk pihenni egyet, már nagyon várom!

Etna: Nem semmik a dokik, azért ez elég bosszantó, hogy eddig nem mondták neked a rejtett IR-t. Jó, hogy kiderült és ha ezt rendesen kezelik, valószínűleg nyugisabb lehet majd a kistesóval a terhességed!

Vasikám: Hát, nem semmi, hogy mennyi mindennel szenvedsz a terhességed kapcsán. Nekem is van azért 2 problémám, az egyik az aranyér, ami úgy, mint Lexinél, most is kínoz sajnos. :twisted: :twisted: Pedig nekem aztán sosem volt székrekedésem, napi 2x alapból elmegyek w.c.-re (terhesen is), úgyhogy nem értem, miért nem kerül el engem ez az aranyér dolog. :( A másik pedig a keményedés, azt sem úsztam meg most sem. Elég kellemetlen, útálom ezt is, de hát nem tudok mit tenni vele. Amúgy jól vagyok, egyelőre még energikusan, éjjel is jól alszom szerencsére.
Terveztek majd 4d-re menni? Mi ápr. közepén szeretnénk valamikor.

Laar: Sajnálom, hogy ennyi nyavalyával küzdesz. Szegénykém! :( remélem, rendbe jössz mielőbb, ezeket még olvasni sem volt jó, hát még megélni. Öcsédről nem írtál, javult a helyzet vele kapcsolatban?

Bibócska: De jó, hogy tudtál jönni egy kicsit! Olyan szépen írsz mindig Lajossal a kapcsolatotokról, jó látni, hogy ilyenek is vannak még, hogy 2 ember szeretheti egymást ennyire, túl minden bajon és nehézségen. Nagyon szorítok nektek, hogy beteljesülhessen az álmotok, annyira megérdemelnétek!!!

Suzinak továbbra is mennek a drukkok, Carlos baba tessék még a pocakban maradni egy kicsit!

Mi jól vagyunk, már túl vagyok a félidőn, gyorsan mennek a hetek. Végre talán a tavasz is eljön, nagyon jó lenne már a melegebb idő és a több napsütés. Az embernek a kedve is vidámabb lenne tőle.

Szép hosszú 7végét mindenkinek lányok, puszillak benneteket!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok Lányok!

Remélem Mindenki jól van, már ami a múlt havi "takonykór lázzal" tömeges szindrómát illeti!

Mert azért látom, hogy az egyéni bajok senkit nem kerülnek el!
/ETNA, DANIELLA, VASI/

Bibócskát nem "ismerem", de amit olvastam Tőle, meg Tőletek - egy kicsit megpróbáltam összerakni - nem lehet könnyű most Neki... :( !
Tiszta szívemből kívánom én is, hogy mielőbb teljesüljön a legnagyobb Vágyuk!!

Látom Suzinál is még 2 in 1-ben helyzet áll fent, reméljük még 3 hétig legalább!

Mi jól vagyunk, ma voltunk kint egy csomót, Lilike most alszik!
Voltunk igazolásért is, a jövő héten megpróbáljuk az ovit...!
Még jó, hogy csak rövid hét lesz, oszt hátha így kibírja péntekig a Kisasszony!! :)
Nem járok a fb-ra sem, mert nincs rá időm, kezd sütni a nap, és nem lehet az ablakaimon kilátni..., így kénytelen vagyok megpucolni őket :shock: :lol: !

Puszi Mindenkinek!!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

sziasztok!
Mi sajna nem javulunk vissza estünk vagy nem tom...megint csúnyán köhög a csaj, pedig már nem köhögött két napja, uh holnap doki megint...
Közben én is elkaptam, egész éjjel nem aludtam meg akartam fulladni, napközben még bírom, de az éjszaka, még a végén nekem is el kell mennem orvoshoz.

Petrám, csak ügyesen, megint kedvez neked az idő...reméljük már így marad.

puszi mindenkinek.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Kedves Topiklakók!

A múlt heti kommentelők közül Nyuszifül16 nevét sorsoltuk ki, így ő nyerte a Figurka Design álommanóját. Gratulálunk!

A játék azonban még tart: aki március 15-ig kommentel a Babanet cikkeihez, az nyerhet egy családi belépőt a Millenáris Park 2011. április 9-i Baba-Napjára! Itt minden a picik és szüleik körül forog majd, kellemes és tartalmas kikapcsolódást jelent a család minden tagja számára!

Például kíváncsiak lennénk, Titeket mire nevelt a saját gyereketek? És milyen példát próbáltok mutatni neki?

Bakiparádé szülőknek: nincs fejlődés hiba nélkül! Ti milyen baklövést követtetek el a gyereknevelés során?

Vagy olvassátok el Zsuzsa történetét. Kisfia faros fekvése miatt végül programozott császárral adott életet neki, érdekes, milyen gondolatok kavarogtak a fejében.

És azt tudtátok, hogy a gyerek alvási és evési problémái összefügghetnek?

Egyébként ott vagyunk a Facebookon is, érdemes csatlakozni hozzánk, ha szeretnétek azonnal értesülni a legfrissebb cikkekről, vagy szeretitek a nyereményjátékokat.

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!

Etna, én tiszta izgi vagyok.... alig várom hogy mesélj a fejleményekről. :wink:
Daniella, de jó de jó, Szilvásvárad, majd mesélj milyen volt és fotókat is várunk. Hát tényleg repül az idő, már mindjárt 21 hetes vagy én meg 16 ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ........ Az asszisztens is mondta szerdán hogy repül az idő. Meglátták a pocakomat és jól elcsodálkoztak rajta, mondták hogy jó nagy hasam lesz. :lol: Nem baj, mert én nagyon örülök neki. Minden panaszomnak is örülök mert én vágytam ennyire ezekre a panaszokra. :wink:
Marcsi, neked is lesz több időd megint ha Lilike oviban lesz. Akkor majd chat-elünk megint ezerrel. :lol: Addig is pucold meg az ablakaidat, mosd ki a függönyöket és töröld le a porokat hogy legyen majd időd. :wink:
Laar, nekem a kamillás gőzölés vált be nagyon mert egyik éjjel nem aludtam és már a következőn nagyon jót durmoltam. Nekem is ugyan az volt a bajom hogy majdnem megfulladtam. Valami légcső hurutom lehetett. Szerdán már nem is hallott semmit a doktornő a tüdőmön amikor hallgatta. Nagyon remélem most már meg gyógyultok. Fene egye már meg ezt a sok nyavalyát. Vasi is még mindig náthás mert ő nem akart inhalálni.
Luca, minden rendben sikerült? Annyira sajnálom hogy nem tudtunk talizni. Minek kellett megváltoztatni az időpontot???? Nem baj, remélem hamarosan lesz csoportos tali és akkor majd látjuk egymást. :wink:
Petra, elemek le vannak már festve? Látom ma is jó időnek ígérkezik, .... :lol: de éppenséggel csak napozgathatnál egy kellemes parkban is egy padon ücsörögve..... na jó, nem szekállak. Kitartást kívánok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasika!! :)

Függönymosááááás?????? :oops: Arrúú nem vóót szó..., de most, hogy mondod... :oops: :roll: :lol: :evil: :twisted:
Jóóóó, ha készen leszek, akkor sokat dumálunk!! :wink: :wink:

Örülök, hogy jobban Vagy!!!

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Sziasztok Csajok!

Sajnos a mi wellnesselésünk meghiúsult. Csütörtökön du.elindultunk Pestre, itt aludtunk a húgom lakásában, pénteken Gyömrőn találkoztunk egy barátnőmel és a Lexinél 7 héttel fiatalabb kislányával, péntek este még szintén itt aludtunk Pesten, majd szombat reggel indultunk Szilvásváradra. Szombat reggelre már 38,4 volt Lexi láza. Odaértünk 1 órára, ki sem pakoltunk, hanem elmentünk az ügyeletre. Ott mondták, hogy gennyes mandulagyulladás, nem érdemes itt maradnunk, mert a gyerek néhány napig még biztosan nem lesz jól. Kúp, hűtőfürdő még a hotelban, majd indulás vissza Pestre, közben Egerben még kiváltottuk a gyógyszereket. Szerencsére a pénzt visszakaptuk, az üdülési csekkünk maradt, mert azt aláírtuk ugye, de nem megy kárba, kb.1 hónap múlva, áprilisban visszamegyünk és akkor töltjük majd el Szilvásváradon azt a néhány napot. Tegnap nem jöttünk haza Kaposvárra, mert az 350 km lett volna Szolvásváradtól, hanem Pestre jöttünk vissza, most is itt vagyunk a tesómnál (ő otthon van anyukáméknál) és majd holnap este megyünk haza. Szóval kalandosra sikeredett a wellnessünk. Szerencsére Lexi ma már láztalan, de egyelőre nem szabad kivinni, pedig olyan gyönyörű idő van.....

Laar: Jobbulást kívánok nektek és sok-sok gyógypuszit küldök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vasikám: Igen-igen, tényleg gyorsan megy az idő nagyon. Ma vagyok 21 hetes. Eliza baba nagyon aktív, már a hasamon is látszanak az apró kis rúgások, mármint, hogy kidudorodik a pocim olyankor. :) Apa is érzi a kezével, most már neki is produkálja magát. Te érzed már a mozgást? Aranyérre végülis kaptam egy speckó kúpot+krémet, most 3 hétig használnom kell, de már most sokat javult a helyzet. Húúúh....Székrekedésed jobb valamivel? Kipróbáltad, amikről a csajok írtak?

Marcsi: Hogy vagytok? Lilike? Mivel töltitek a hosszú 7végét?

Mi holnap, Lexi du.-i alvása után indulunk majd haza innen Pestről, így beszéltük meg apával. Hát, ez a pár nap nem úgy alakult, ahogy terveztük, de a lényeg, hogy Lexi meggyógyuljon, a wellness-t meg majd bepótoljuk áprilisban.

Szép napot mindenkinek, puszi nektek!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!!

Látom mindenki élvezi a jó időt!! Alig van mozgás a topicon meg fb. is!!! :lol:

Daniella
Lexikének jobbulást!! Mandulagyulladás!!! :cry: :cry: Kelemetlen nekem is volt sok gyerekkoromban!! 14 évesen szüleim elé áltam és közöltem velük, h. kivetetem!! És így is lett! Torok és orr mandula egyben!! Azóta még télen is fagyit eszek és még a hangom se megy el!! Sőt kevesebbet vagyok beteg is!! :lol:

Zsuzsa!!???????????? Merre vagy?????????

Velem semmi különös!! Hosszú hétvége majd csak szerda délután megyek!! :D Addig is pihi!!!
Remélem mindenki jól van!!
Sok-sok puszi!!

Kép
grácus

Sziasztok!

Itt vagyok ám minden nap, de nincs mit írjak mert látom nem nagyon jelentkezik senki. Haldoklik a topik. :cry: :cry: :cry:

Marcsi, csak úgy mondtam, de látom segítettem ha nincs munkád majd szólj, én adok tippeket. :lol: :lol: :lol:
Daniella, sajnálom Lexit. Borzasztó lehet. Remélem már jobban van. Az jó hogy kaptatok másik időpontot és be tudjátok pótolni.
Ma megyünk a dokihoz, mindjárt indulunk. Szerdára pedig kaptam időpontot Gy. M. - hoz, 4D-s uh-ra. Remélem fasza felvételek lesznek és tudok nektek dicsekedni.
Grácus, úgy örülök hogy jöttél és annak is hogy végre pihizel egy kicsikét. Élvezd ezt a jó időt.
Csajok annyira nő a hasam hogy még én is meglepődtem. Remélem minden rendben van a picurral. Ma reggel Vasi zsebibabának hívta, remélem nem ez lesz a neve. :lol: Nagyon örül neki és annyit puszilgatja és annyit simizi. Imádom amikor látom mennyire örül neki.
Mindenkit puszilok még azokat is akik nem is olvasnak minket.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Zsuzsa!!
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???????????, Mi volt az uh-n képeket akkarok!!!! :lol: :lol: :lol:
Ma is nagyon jó idő volt dolgoztunk ezerrel kint jól el is fáradtam!!! Fáj minden tagom. És még holnapra is van meló!!

Én már nem is nézek híreket!! Istenem szegény Japánok annyira sajnálom őket!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Talán azért is mert Japán cégnél dolgozok és totál átvettem már a mentalitásukat
Rend
Tisztasság
Folyamatosság
Szelektálás
Fegyelem
Zsuzsa ez neked ismerős!!!!! Ugye??? :roll: :roll:
Remélem mindenki jól van!!
Sok-sok puszi!!

Kép
grácus

Hali!

Igen, megjöttünk már elég rég óta, de Vasi nagyon elfáradt, így majd csak holnap fogja beszkennelni a fotókat. Azért fotókat mert a doki megint nagyon élvezte hogy mennyire látszik a micsodája. Csinált egyet az arcáról és egyet a micsodájáról. Az arca olyan mint egy ufó-é. A lányaim azt mondták hogy ne aggódjak majd elmúlik neki. :lol: :lol: :lol: Jót nevettem mivel azért néz ki ufós arcnak mert átvilágította az ultrahang. Csajok, annyira szép kisfiúnk van. :wink: Imádom, gyönyörű. Dörzsölgette a kis szemét és utána meg integetett apucijának. Én mondtam hogy beintett neki, erre Vasi : jó lesz ha vigyáz mit integet mert nem kapja meg a kocsit. :lol: :lol: :lol: Annyira tetszett ismét a dokinak hogy jó sokáig nézegette, mindenét megmérte, mindene tökéletes. Csodaszépen látszott most minden mert odafele megittam több mint 1 liter ásványvizet. Azt hittem nem bírom ki odáig, de kibírtam és még a vizsgálatot is kibírtam, csak utána mentem üríteni. Méretének megfelelő mindene.
Grácus, nem irigylem a sok melót. Mostanában nagyon lusta vagyok, nem bánnám ha néha elmosogatnának a lányaim, de nem teszik meg és én már unom mondani. Én egész nap feküdnék sokszor. És igen, ismerős a japán mentalitás, de nem hiányzik. Van nagyon sok jó dolguk de vannak akkora baromságaik sokszor hogy néha fáj.
Jó éjt mindenkinek és ha beszkenneli Vasi holnap a képet akkor felrakom.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok lányok!
Bocsánat, hogy megint eltűntem, de tudjátok: állandóan rohanok, egy perc nyugtom sincsen...

Zsuzsám!
Várom nagyon a képeket. Székesfehérváron nagyon jó volt, csak nem sokat időztünk, elment fél nap a busszal, mire odaértünk... baromi messze van, de megérte. Minden rendben ment, meg van az autó, Abára mentünk elintézni átíratni, úgyhogy már az is megvan. Most nem győzzük csodálni, annyira furi a régi "kiskocsink" után. Tamás ki sem akar szállni belőle, imádja.
Isteni helyen kajáltunk, tök szerencsénk volt, mert egy bácsit kérdeztünk meg, aki arrafelé lakik és egyből tudta mondani, hogy hol van jó kajálda. Tescónál álltunk meg, de a Plazában nem akartunk kajálni, a bácsi pedig ajánlotta a Pasa (vagy Nagymama konyhája) nevű kajáldát, tök jó árai vannak, isteni kajával. Apa el volt ájulva, hogy menyivel olcsóbban kajáltunk, mint Győrben szokott. Szóval tetszett székesfehérvár, majd egyszer elmegyünk még nyugisabb kirándulásra is. :) Puszi és simi a kis tökösnek!

Gyönyörű idő van, hamarosan megyünk le a térre, 10-kor lesz a koszorúzás, megnézzük, Tamás meg ellesz a játszón addig. Adós vagyok még a sárvári képekkel is, de tényleg semmi időm. Mindig van mit intéznem, valami után mindig menni kell, itthon pedig ezer a dolog. Délután anyunál pakolunk az udvaron, remélem addig még nem jön meg az eső :( mert nagyon mondják...
Lexi meggyógyult! Szegény kicsi lány, nem kellemes a gennyes mandulagyulladás. Nekem nagyon sokszor volt kiskoromban, mindig szurikat kaptam, mert nem ment le a lázam, aztán 10 évesen vették ki a mandulámat. Azóta a torkom fáj, ha éppen rájön, de az közel sem annyira gáz. (mondom most, mikor már egy hete kínlódok a torkommal és nem akar jobb lenni... holnap lehet íratok rá valamit) Na puszi Nektek, tényleg megyek, mert Tamás jól becsinált, persze pelus kellett neki megint... - még mindig.... ez van, legalább szól és nem a bugyiba csinál bele :D Puszi

Kép

Kép
luca81

Luca!!
Én Abán lakok!! Ha tudtam volna!!! Találkozhatunk volna!!
Örülök, h. megvan a kocsi!! És, h. minden ok vele!! :D

Puszi!

Kép
grácus

Sziasztok!

Bocsi csajok a betolakodásért, de Vasika miatt szoktam olvasni néha a fórumotokat!

Először is Vasikának Gratulálok közöskéhez! Remélem emlékszel még rám a BMC fórumról!

A második dolog amiért írok az Bibócska! Nagyon örülök, hogy Örökbefogadtok. Nekünk van egy 8 hónapos csodálatos örökbefogadott kislányunk! Születésétől kezdve mi neveljük és mit ne mondjak le se tagadhatnánk! Nagyon jó döntést hoztatok! Kívánom, hogy minél hamarabb megszülessen a Ti várva várt kisbabátok!!!!

gyoreneildi

Sziasztok Lányok!

Először is Timinek (visszamenőleg 10-re), Flórának pedig a mai napra, nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!!!

Vasikám: De jó, de jó, hogy minden rendben van Közöskével!!!! Annyira örülök! Nagyon várom a képeket! És hozhatnál új pocakfotót is! Mi ápr. 4-én megyünk 4d-re, már nagyon várom!!!

Luca: Köszi neked is, úgy tűnik (kopp-kopp), Lexi meggyógyult, legalábbis láztalan. Még szedi az antibiotikumot és holnap megnézi a saját doktornőnk is. Azért még látszik, hogy nincs teljesen jól, mert sokkal nagyobbakat alszik és többet nyügizik. :)

Grácus: Nekem is többször volt baj a manduláimmal gyerekkoromban, aztán 22 évesen átestem egy mononucleosis nevű betegségen, akkor azt mondták, hogy nagyon ki kéne venni a manduláimat, nem engedtem, mert paráztam tőle :) mondták, hogy oké, de ha legközelebb lesz vele valami baj, akkor ki kell venni. És láss csodát: azóta (13 éve) semmi (!!!!!) baj nem volt velük, még mindig megvannak és köszönik, jól vannak. :lol:

A Szilvásváradi utazást áttetettük, már le is foglaltuk az új időpontot: április 10-15-ig. Remélem, akkor már nem jön közbe semmi!

Puszi csajok, szép estét mindenkinek!

Kép

Kép
daniellla

Flórácska!!! Születésnapodra Néked, kívánok sok szépet, boldog, s vidám legyen számodra az élet!

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Gyoreneildi, hogy ne emlékeznék rád? Nagyon szépen köszönöm a gratulációkat és hadd gratuláljak én is a 8 hónapos Lili manóhoz. Tök jó hogy így döntöttetek és most örülhettek neki. Ha egyszer még erre jársz és van kedved, dobhatnál egy-két fotót is, nagyon örülnénk neki. Még egyszer köszönöm hogy ilyen aranyos vagy.
Luca, tök jó hogy ennyire örültök az autónak. Már alig várom hogy a talin mi is megcsodáljuk. Néha pihenj is nehogy kimerülj csajszi.
Grácus, élvezettel dolgozhattál hiszen csodás idő volt a hosszú hétvégén és tessék, most még az idő is elszomorodott hogy elkezdődött a meló.
Daniella, annyira örülök hogy Lexi jól van már. Ez most vagy nagyon gyors lefolyású volt, vagy jó időben észre vettétek. De mindegy, a lényeg hogy már jól van.
Tegnap voltunk 4D-s uh-on de sajna nem látta 3D-ben Közöskét. Csak sima uh-on tudta megnézni, és mindene csodaszépen fejlődik. Végre hallhattuk a szívhangot is, nem sokáig mert folyamatosan mocorgott. Én megkönnyeztem, annyira tetszett. Nagyon szép formás. Megmérte alsó-felső combiját és karját (még a kezecskéjét is megmutatta nekünk, tök szépen látszott), a pocakját meg a fejecskéjét. Szép lassan végig ment a gerincén, csodaszép és zárt. A méretek alapján 16+4-re jött ki tegnap, két nappal nagyobbnak mint amennyit eddig számolt a gép. Majd 10 hét múlva megyünk megint, állítólag akkor már érdemes megnézni. Most hason feküdt a placentán, a szeméremcsontomon és ugyan mocorog de nem akart megfordulni a kis drágaságom. Nagyon jól érezte ott magát.
A hétfői uh képeket még nem értünk rá beszkennelni, szegény Vasim szabin van a héten de egy nap pihenője nem volt. Ma nem csináltatok vele semmit hagyom pihenni.
Mindenkit ölelek, és jó lenne ha írnátok valamit magatokról. Az elveszettek is jöhetnének már.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Flórácskának utólag kívánok nagyon boldog születésnapot!!!

Zsuzsa
Örülök, h. minden rendben van Közöskével!!! :lol:
Hát igen ma már nincs jó idő pedig délelőtt veteményezni akartunk!! Na majd legközelebb!!

Olyan jó volt a hosszú hétvége csak hamar elment. Szombaton meg a hétfői napot dolgozuk le szóval rövid lesz a hétvége.
Remélem mindenk jól van.
Sok-sok puszi!

Kép
grácus

Sziasztok csajszik.....

Vasim nőjön a pocid szépre nagyra és a továbbiakban is legyen minden rendben veled is meg a kicsivel is :D :D és gratula a fügyihez..

Etna:
Remélem hogy végre megvan a baj így most már a "gyógyulás" útjára tudsz lépni...Nem lesz rövid mert hallottam már másoktól is erről az inzulin rezinsztencia betegségről és bizony még a megtapadás sem történik meg a legtöbb esetben aztán ha mégis sajnos jön a vetélés..Szóval ha már akkor megvolt ez a baj mikor Botit vártad valóban igen erős élni akarás volt a nagyfiúban..De szerencsére így történtek a dolgok és most vagy egy gyönyörű szép és ahogy olvasom egy csodálatos eleven fiad :D :D De igen gyógyszeresen ez kezelhető bár nem lesz rövid a dolog a fogyásodban is segít persze szigorú diéta meg ilyenek de helyre állítható a baj.Bízom benne hogy minden jól fog alakulni főleg most hogy már tudod mivel állsz szemben és hamarosan indulhat a kistesó projekt :D
Nekem nem ilyen a gondom.Az enyém más természetű.Van nekem az alapbetegségem aminek van egy kis "barátja" úgynevezett Raynaud szindróma.Ez a hajszálerek beszűkülésével jár és a végtagok hidegségével fázásával.Szedek rá gyógyszet meg jövő héten megyek infúziós kúrára hogy minél jobb legyen a helyzet....És amikor Lalót vártam ez a gond kihatott a méhem véráramlására is.Egészen a 25. hétig nem volt semmi baj de utána nem úgy keringett a vér ahogy kellett volna és az én kincsem nem tudott úgy fejlődni ahogy az a nagy könyvben meg van írva.Jelenleg nincs rá gyógymód tehát egy újabb terhesség egy újabb tragédia esélyét tartogatja számunkra.És hát amíg várunk arra hogy ezen hátha tudnak segíteni ami akár hosszú hosszú évekbe is telhet lehet vén szatyor leszek addigra :D :D nem várunk ölbe tett kézzel hanem cselekszünk címszóval mert gyereket akarunk mert egy családot akarunk és nem számít ha nem a vérünkből van ezért döntöttünk az örökbefogadás mellett...Már így sem leszünk fiatalok hiszen Lali is én is mindig arról álmodoztunk hogy mire betöltjük a 30.-at legalább két gyerekünk lesz minimum...Hát Lajosom az idén lesz 30 én 28...És mint tudjuk az örökbefogadás nem túl egyszerű dolog és bizony akár évek is eltelhetnek mire csörög a várva várt telefon....No de kivárjuk a sorunkat amikor eljön az idő jön a mi kicsikénk is és addig élvezzük egymást :D :D :D

Flórának én is kívánok nagyon sok boldog szülinapot

Gyoreneildi köszi a kedves szavakat és a támogatást..

daniella:de telik az idő már félidő van...na csak így tovább eltelik az a másik félidő is gyorsan..és igen Lali az én mindenem és neki köszönhetem meg egymásnak hogy nem zavarodtunk bele Laló elvesztésébe...De hát ahogy mondani szokják telnek a napok a hetek a hónapok és mindig könnyebb egy kicsit az embernek.De jó hogy vagyunk egymásnak

Na jól van lányok egyenlőre ennyi belőlem mindenkit puszilok vigyi magatokra....
Majd még jövök :D
cupp
:D :D :D
bibócska

gyorsba jövök, mert a szép idő miatt egyfolytában kint voltunk és semmire nem volt kedvem.

bibó!
én imádlak és a hozzáállásodat is, belőled csak egy van, az már tuti. nekem purpura nevű betegségem van, ami a hajszálerek megpattanásával jár, nem tudni mitől. 4 éves koromban kezdődött, akkor 1 hetet németországban voltam kórházban mert a bokámban, csuklómban, alsó lábszáramon egyszerre rengeteg hajszálér megpattant. nem tudni mitől, ezt mai napig sem tudják. akkor a kis szervezetbe nyomtak napi 3x12 db prednisolont (szteroid) akkor kezdtem gömbölyödni. szóval van hasonlóság, a méhem hajszálerei is pattantak meg, erre szedtem 3x2 rutascorbint terhesség alatt, de ez nem volt vészes. ja és persze a szteroid is ment rendesen. rokonlelkek vagyunk :D

gyoreneildi!
grat a kislányodhoz, gondolom tripla szeretetet kap és annyit is viszonoz.

vasi!
közöske rám hasonlít :D nem szereti ha macerálják. ne világítsanak a szemébe, elvonult jó mélyre egész a szeméremcsontodig, jól tette. :D nem zavarja a kölköt,hogy 400 ember akarja látni, majd ő megmutatja magát, ha akarja. a fütyi már nem is elég nektek? telhetetlenek vagytok :D azt mutogatja, elégedjetek meg azzal és passz :D és ez így lesz később is, majd ő megmutatja ki a főnök. jaj de fogok röhögni, ha kihullik a hajad, meglátod az eddigi nevelési elvek sehol nem lesznek. amik a lányoknál bejöttek az nem lesz jó a pasinak :D pasi az pasi már kicsinek is. boti most épp megint anyás, semmit nem enged másnak, még a cipőjéhez is csak én nyúlhatok. mama sem, pedig eddig legalább ő tudott helyettesíteni.

lányok, 1 hét alatt fogytam majdnem 4 kg-ot,mióta szedem a gyógyszert. el sem hiszem. tudtam én, hogy nem vagyok balf...sz és alig ettem valamit, mégis híztam. májusig lemegy, ami lemegy és utána megyünk boti tesóért. botikám már most utálja :D remélem azért később nem fogja.

daniella!
örülök,hogy alexa jobban van és mentek áprilisban pihenni. nagyon jól bírod, irigykedem ezért. mintha nem is lennél kismama.

laar!
mira javulgat? mi van a nyirokcsomókkal, tudnak már valamit mondani?

nagykismami!
olvasom,hogy lilike megint beteg, mit mond a doktornő, nem kéne utánanézni ennek? mi lesz a suliban, ott nem fog tudni ennyit nem menni, mert lemarad. szegénykém, pedig biztos szeretik az oviban, mert olyan cserfes kiscsajnak tűnik.

petrám!
mi volt a doktornőnél, flóra remélem nem beteg! kaki ügyet kérdezted?

grácus!
most akkor hol laksz? a szüleidhez mentél vissza, vagy nálad maradt a lakás. egyedül laksz? élvezed a szingli létet mit :D volt férjed nem zaklat? mesélj, mert kíváncsi vagyok, látom a képeken, hogy nagyon élsz anya, jól teszed, idővel majd jönnek a pasik csőstől, csini lettél :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Kedves Topiklakók!

A Babanet kommentelői között, nyereményjátékunk keretében, a jövő héten egy remek Chicamaca baba és gyerekfüggőágyat sorsolunk ki a Fuggoagy.hu jóvoltából!

Kép

Érdemes hát elmondani a véleményeteket, például arról, hogy szükség van-e napirendre egy baba életében, vagy sem!

Osszátok meg velünk (is), Ti milyen példát szeretnétek mutatni a gyereknek, és mi mindenben változtatok a gyereknevelés során.

Folytatódott Születésnaplónk is: K. már betöltötte a 30. hetet, most Á. naplójába kukkanthattok bele, ha kíváncsiak vagytok, mit él át egy férfiember várandós felesége mellett.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok Lányok!!

Végigolvastam Mindenkit, és ne haragudjatok, ha most nem szólok egyenként Mindenkihez!

Igen Lili megint beteg, pedig csak két félnapot jártunk a múlt héten! Orvos csak legyint, aszongya; legalább edződik :( !
Most ébredt, szerintem hőemelkedése is van...! Mindjárt megmérem!

megyek is, mert igen hisztis szegénykém!

ha tudok jövök, ha nem akkor holnap!

puszi Mindenkinek!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Sziasztok csajok

Etna gratula a fogyasert...... aprilisban mikor lesz a kisteso eleje vege?
Hogyhogy Boti utalja?

Mar irtam de Nagykismami probald ki az aloevera gelt a forever termeke immunerosito
a baratno ugyan abban a cipoben jart mint te allandoan vissza betegedett a kisfia , meg vegul egy baratnoje ajalotta neki , 2 honapja szedik azota egyszer nem volt beteg a gyerek pedig jar oviba

aprilisra elso heteben eldol hogy koltozunk e de eddig angyon ugy nezz ki igen.
:lol:
mennem kell mert Alex nagyon anyas napjait eli
puszi mindenkinek ha tudok jovok
swidi05

Sziasztok!

Csak nagyjából olvastalak el benneteket.

Etna!
Megy a gratuláció...én jövő héttől megpróbálom a Norbi update-t, sokan dicsérik.

Vasika!
Közöskéről mikor kapunk fotókat?Örülök, hogy jól vagytok?
Apósoddal mi a helyzet?

Daniella!
Örülök, h Lexi gyógyulgat, hogyan lett ilyen komoly mandulagyulladása?Pocakodról mikor teszel be fotót?

Bimbócska!
Nagyon-nagyon jó olvasni a soraidat..hozod a pozitív energiákat:)

Mi meggyógyultunk, nekem még kicsit folyik az orrom, de az mindig:)
A nyirokcsomóim visszahúzódtak most mikor beteg voltam, úgy néz ki én fordítva működök, akkor duzzadtak mikor nincs bajom, amikor van, akkor nincsenek megduzzadva.:)
A toxoplazma eredményem még nincs meg, de majd holnap felhívom már a dokit már 3. hete várom, csak megjött már.
Sztem a nyirokcsomóimat hagyom most, főleg ha nem lesz velük gond már, voltam elég orvosnáél, vizsgálaton az elmúlt 2 hónapban.

Mindenkinek sok sok puszika, betegeknek jobbulást, vigyázzon mindenki magára.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

laar!
én update- 1-et eszem és isteni finom. én rendelem és 3500-4000 a heti kajám, de olyan nagy adag, hogy van, hogy vacsira is jut belőle. olyan jó íze van, hogy el sem hiszem. amióta nem eszem cukrot teljesen más az ízérzékelésem. ma boti egy falat rudiját bekaptam és olyannyira édes volt ,hogy elhültem. hozzászoktam a diétás termékekhez úgylátszik.
viszont a teletál kajáiról tudnék olyanokat írni. egy kalap szar, a húsnak mellékíze van, a krumpli nyers, jázminrizsként fut a sima b.s rizs, cézár saláta néven fut egy olyan ehetetlen szar, hogy majdnem kidobtam az egésszet. és ehhez adja a nevét czanik balázs. a kismama menüben nyers volt a hús!!!!!!!!! de az update nem ilyen, az tényleg szívonalas és max heti 2-3 száz ft a difi. jobban megéri. én eddig nem bírtam a norbiékat, de kellemeset csalódtam.

swidi!
áprilisi mensit még megvárom és május elején lesz a visszaülti, pont mint boti. remélem azért a második könnyebb lesz kicsinek.

képzeljétek boti kezd jó kisfiú lenni. de ő is nagyon anyás!

lucám!
grat az új autóhoz, tesó projekt lesz majd nálatok? tesódék jól vannak? anyukád? megértem ,hogy sok dologod van, de úgy hiányollak. hívj bentről, ha tudsz, ok!

na megyünk aludni, jó éjszakát!!!

nofi írj a családlátogatásról, érdekel :)

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Etnám!
Ma meghozták a kajám, csirkegulyás, és aranygaluska, és nem bírtam ki, h meg ne kóstoljam...tényleg isteni finom,és még a kiszállító fiú is nagyon jó képű volt, uh jól kezdődött a napom, még ha az ágyból is keltett fel, de megérte:)
Hetente 3500-4000ft-ért rendelsz?Honnan, és miket, mert nálam a heti adag 6000-7000.- és minden nap csak egy leves és egy második van benne, én állítom össze és szinte a legolcsóbb.
Ettem gastroyalos kaját sokáig, de volt hogy ki kellett dobnom, mert annyira rossz volt a fogyis menüjük, azt hiszem itt ilyen gondom nem lesz.

puszika, és további sok sikert és kitartást:)

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Etnám!

Egy kérdésem lenne még, gondolom édesítővel sütsz főzöl.Én még eddig csak az én italaimat csináltam édesítővel, de ha nagy mennyiségbe teszek egy kancsó teába rossz íze lesz, én Süssina-t használok.
Tudnál ajánlani vmit amivel sütni is tok, és nem érződik ki az íze.

köszi

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Lányok!

Beleolvasgattam, amiket írtatok, látom zajlik az élet.
A betegeknek jobbulást kívánok!
Bibócska, gratulálok a döntésetekhez :)
Kismamáknak kitartást :)
Etna! Nagyon örülök, hogy kiderült ez a rejtett problémád, most már minden rendben lesz :)
Nálunk most úgy látszik, apával rendeződnek a problémák, ha tartja magát, akkor ősszel talán nálunk is jöhet a tesó :)
Most mennem kell, majd igyekszem jönni!
Puszika mindenkinek!

kiru84

laar!

én nem rendelek menüt ,mert ba..tt sok lenne mennyiségre, nekem számolnom kell a szénhidrátot és így csak egy sima kaja fér bele. a mai kajám olyan isteni, hogy én is beleettem reggel.

én sütni a Glukonon nevű cukorpótlóval szoktam szorbit tartalmú, aki érzékeny rá annak hasmenést okoz kezdetben. bárhol kapható, jó áron van. mint a müzli olyan dobozban van.
a mai kajám ananászos csirek brokkolival, de valami panír van a brokkolin. én ebédre 50 g szénhidrátot ehetek, ez pont annyi. de valami isteni a sajt van a brokkoli panírjába. a pötyim ugyanaz, mint neked (tablettát hívom annak)

én innen rendelek csak egy főételt:
http://www.update1.hu/index.php?menu=etlap

de van csomó jó tippem, pl zabpehelybe forgatott hús vagy zabpelyhes, zöldséges pufi. norbi update kaja és megcsináltam hétvégére, az is betyáros volt. mert kajám, csak hétfőtől péntekig van.

kiru!
akkor legyünk kismama párok :D örülök, hogy minden ok köztetek. sajnos nálunk nincs olyan bölcsi, amiről beszéltünk, csak állandó de az havi 60. oda már csak nem adom be a 24 ezres gyesemből

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Etnám!
Én is innen rendelek, nem is tudnék máshonnan.:)
És mit eszel reggel,uzsira, vacsira?
Én azért rendelek levest és vmi főételt, hogy beosszam, főétel ebéd leves vacsi.
És milyen lisztel sütsz, láttam van már a Norbinak is lisztje k...va drágán, már bocsánat.
Apósomnak úgy döntöttem én sütöm a tortát, mert a cukikban kapható cukormentes(mert cukros)nagyon drága, lehet h nem tok olyan szépet,de finomat igen:)

Olvastam jársz Zumbára, kihez, Esztihez, vagy ő azóta sem írt, vagy te nem írtál neki, Ő is Zumba tanár.
Nekem nagyon tetszene a Zumba, mesélj róla milyen...

puszi mindenkinek, bocsi, h csak Etnának írtam

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

laar!
de leveleztünk eszitvel, de mióta kiderült a bajom nem írtam. én itthon zumbázom, letöltöttem oldalakról zumbát és itthon vagy a barátnőmmel együtt nyomjuk. ha elküldöd a címed elpostázhatok zumba dvdt. az eredeti zumba nagyon jó, ők találták ki ezt a fajta mozgásformát. a gyes mellett sajnos nem tudom kiszorítani az alkalmankénti 1000 ft-ot. de biztos hogy ez is jó, mert olyan ku izomlázam van tőle, hogy csak na.

a lisztnek a lényege az, hogy ne fehér liszt legyen. kalória szempontjából majdnem ugyanaz, csak az inzulinszintet ne dobja fel annyira, azért javasolják a teljes kiörlésűt. én vagy teljes kiörlésűvel vagy graham, tönkölybúza, stb lisztet veszek, nem kell hozzá norbi termék. én apámnak 3400 ért csináltattam diétás csokitortát, de nagyon nagyon finom volt.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

ja most nézem, hogy kérdezted. én reggelire hamlettet eszem+egy rozskenyeret, 1-1, tízórai tejeskávé, ebéd az update, vacsi meg mint a reggeli. uzsonnára meg cerbona szelet, ha nem kapok light-et akkor fél. de én előtte is nagyjából ezeket ettem ,csak épp ennyitől is híztam :evil:
napi 120 g ch-t kötelező még fogyókúra alatt is, mert különben a szervezet raktároz.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok Csajok...

Huhh, végigolvastam asszem minden hozzászólást, jó sokat írtatok....

Daniellám, sajnálom, hogy meghiúsult a wellnessezés, de az a fontos, hogy Lexi meggyógyult, és nem lett baja.

Etnám, gratulálok a fogyáshoz, végre jó híreket hozol... :-)

Bibócska, csodálom azt a hihetetlen erőt, ami bennetek van, remélem, minél hamarabb csörög az a telefon, és a karjaitokba foghatjátok a gyermeketeket.

Lucám, gratulálok az új autótokhoz. :-) A talin megcsodáljuk majd... :-)

Nálunk isteni volt a családlátogatás, Barnám szülei és nagymamája édesek. Megszerettem őket nagyon. Olyan barátságos volt nálunk minden, hogy megkönnyeztem, amikor eljöttünk. Szeretettel fogadtak, és ez nekem sokat számít, tudjátok.
A disznóvágást - korábbi aggályaimmal ellentétben - élveztem, végig fotóztam. Kéretik a facebookon like-olni, mert különben sírni fogok. :-)
Képzeljétek, Barnussal együtt gyúrtuk be a kolbásznak valót, a mamájával a hurkának valót, töltöttük, majd sütés után falatoztuk... :-) Ettünk madártejet is, meg mindenféle finomságot. :-)
Kirándultunk is, megnéztünk két Árpád-kori templomromot a környéken, varázslatos volt, mint a mesékben...
Na, tehát szuper volt a látogatás, és már várom, hogy menjünk legközelebb.

Most ennyi belőlem, vigyázzatok magatokra, jobbulást a betegeknek...

Puszi mindenkinek, kicsiknek és nagyoknak... :-)

nofertiri

Sziasztok!
Etna
Gratula a fogyáshoz!!! Én is szeretnék csak még nem áltam neki jó lenne egy 15 kg-től megszabadulni vagy többtól!! :roll: Asszem neki állok majd én is!!
A szüleim házához építkeztük 2 szobát közös volt a konyha meg a fürdő így az exem ment el. Semmi köze nincs a házhoz (hála égnek) a szüleim nevén van a hitel meg az én nevemen!! Majd megoldom a hitel fizetést valahogy!! Nem zaklat mióta elköltözött nem is láttam!! Nem is hiányzik jól elvagyok magamban!! Élvezem a szabadságot!! :lol:
Történt velem egy kis baleset csüt. éjjel!! Elestem de még, h. mindt a két térdemet csúnyán leütöttem a bal nagyon fáj!! Majd csak megjavul!!

Ja és Ápr. 28-án lesz a válóper!!!
Remélem mindnki jól van!!
Sok-sok puszi!!

Kép
grácus

lányok!
ide is írom, hogy angyalka ma meglátogatott minket családostól. a két "nagy" gyerkőc egymásra talált a picuri nagyon édes volt. teszek fel fb-ra képeket majd ha boti engedi.
a két pasi meg rögtön egy hullámhosszra került. daniealla tibi is beleillene a csapatba. rögtön inni akartak, csak zoli is vezetett.
kéne már szervezni azt a talit, de valami ottalvósat.

képzeljétek boti felvitte esztert bemutatni anyumékhoz. haláli fazonok voltak. mi meg rohantunk utánuk lefelé, azt hittük lefele szaladtak, erre fent anyuék ajtója előtt vigyorogtak.

angyalom, az idő néni nem anyám volt, csak a mindent tudó szomszéd néni. :D

természetesen mi is úgy dumáltunk angyalkával, mintha mindig is ismertük volna egymást. nagyon örültem nekik!!!

angyalom, botikám üzeni, hogy a tornádó nagyon veszélyes. és sírt eszter után :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok Lányok!

Köszi szépen, hogy gondoltatok a Flórára a születésnapján! Aranyosak vagytok!

Örülök, hogy a gyerekek jól vannak. És, hogy szinte mindenki a legjobb egészségnek örvend.

Lilinek továbbra is jobbulást!

Az én gyerekeim is jól vannak már. Flóránál megoldódott a kaki dolog is. Legalábbis tegnap (3 nap nem kakilás és ingerek után) glicerines kúppal sikerült előcsalogatni a dolgokat. Remélem, most már nem lesz vele gáz. Sajnos amiket a doktornő mondott nem igen tudom megvonni tőle, mert különben nem enne semmit. Hiszen ezeken él, de az is érdekes, hogy szinte amióta szilárdat eszik ezeket szereti és eszi is és eddig soha nem okozott ilyen gondot nála. Úgyhogy én másra gyanakszom, és a védőnő is. Majd most kiderül.

A szülinapjáról tettem fel képeket. Daniella és Niki, nektek külön küldtem meghívót, hogy a képeket megtudjátok nézni a facebookon, így nem kell regisztrálnotok, ahhoz hogy lássátok. De azért jó lenne, ha meggondolnátok magatokat és ti is csatlakoznátok.... Sok jó dolgot osztunk ott meg egymással, persze ez a ti döntésetek!

Most csak ennyi voltam.

Puszilok mindenkit pocakon belül és kívül! Jók legyetek és vigyázzatok magatokra!
wpetra
Pusztavám

Hellóka Drágáim!

Bocs h ennyire eltűntem, de nem volt időm jönni.

Megvolt azUram herevisszértágulatos műtétje, minden rendben zajlott és a varratkiszedés után mondta neki a doki h szépen gyógyul. Képzeljétek nem is gondoltam h tényleg milyen meleg a zacsija, ma már tök hideg volt neki! Remélem sok katonácska lesz majd idővel. 4 hónap múlva kell megcsináltatni a spermavizsgálatot. Remélem már hamarosan többen leszünk, mert már elég sokszor sírok miatta. Most lépek mert anyóséknál vagyunk....

Puszka!

Kép
Kép
arte

Sziasztok!

Grácus, annyira örülök hogy itt vagy köztünk és olvasol minket és kommunikálsz velünk. És nem tom észre vetted-e de egyre jobb az idő, nemsokára fagyizunk csajszi. Remélem a térded már meg gyógyult. Te mindig csinálsz valamit.
Bibócska, annyira jó látni hogy tervezgetsz és boldog vagy. Már amennyire lehet, persze. Örüljetek is egymásnak Lalival, nincs is annál nagyobb boldogság mint amikor két ember ennyire szeretik és tisztelik egymást. Várom nagyon nálatok is a csodát.
Etna, örömmel olvasom hogy már fogytál, mire én válaszolok már ismét dicsekedhetnél egy-másfél kg-val. Nem baj hogy kihullik majd a hajam. Majd hívlak és panaszkodok és majd írom a fórumon hogy tele a tököm ezzel a kölökkel. Már alig várom hogy panaszkodhassak.
Tök irigy-mirigy vagyok hogy te találkozhattál Angyalkánkkal és családjával. Közénk már nem jön, legalább veled tartja a kapcsolatot és tőled tudunk meg valamit róluk.
Marcsikám, remélem Lilike jobban van már. Ez akkora szemétség hogy nem lehet őt közösségbe vinni. Milyen szenya orvosotok van már? Én a helyedbe elvinném valahová egy normálisabb dokihoz, mert ez nem normális ami veletek történik. Majd írj mi van a kiscsajjal.
Swidi drága, április pik-pak itt van és végre írhatod nekünk a jó hírt. Most már ideje lenne tutira tudni mi lesz, nem?
Laar, te is csupa örömhírrel jöttél. Tök jó hogy már jól vagy, de én azért a helyedbe lennék még az eredményekért elmennék hátha kiderül miért volt nálad ez a mizéria.
Annyira jó volt látni a terhes fotódat a facebook-on. Hirtelen azt hittem hogy eltitkoltad előttünk és már ekkora vagy.
Kiru, lemaradtam. Mi történt? Mi az hogy úgy látszik rendeződnek a problémák? Elkeseredtem, de remélem tényleg minden rendben.
Nofi, gyakrabban is jöhetnél és mesélhetnél mert annyi pozitív kisugárzás árad a soraidból hogy szerintem erre mindenkinek szüksége van. Tök jó olvasni soraidat. Majd megnézem a fotóidat is, csak még nem értem rá. Mostanában sok volt a jövés-menés nálunk.
Petrám, elájultam ma amikor láttam a tortákat. Te annyira ügyes vagy..... el mehetnél cukrásznak. Vagy vállalhatnál otthonra. Ámbár nem tudom megéri-e. Örülök hogy látszik megoldódni Flórácska problémája. A többi fotót is megnézem ha lesz egy kis időm.
Arte, végre-végre-végre. Annyi időd azért legyen hogy két sort írsz magadról. És ezt vedd lebaszásnak. De azért köszönjük a híreket. Tök örülök neki hogy már túl vagytok rajta. 4 hónap az megint olyan sok, én úgy utáltam állandóan így várni, de hát mit lehet mit tenni? És a te ph-dal mi van? Javul már? Ezt nem írtad.
Niki, mi van veletek? Rég írtál te is, már nagyon hiányzol. Mesélj Amélia csíntalanságairól. Tündérkém, most láttam megint a kórházi fotóját, asszem Grácus tette fel a Facebook-ra.
Suzi, remélem nem dolgozol megint hogy nincs időd nekünk két sort írni. Nagyon izgulok érted. Írj ha ráérsz.

Mivel nem tudta beszkennelni Vasi a fotókat lefényképeztem őket, bocsi hogy eddig várattalak benneteket. Hoztam a kis ufó fiamat és a másik fotón megjelöltem hogy mi hol van. Elsőre én sem láttam igazán mit kell nézni, de most már tisztán látom hogy bal oldalt fent van a jobb combja és lent a bal combja, közte pedig a motyó, remélem ti is látjátok.

Kép

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Hellóka,
Vasi nagyon édes a kép a pöcsösről, főleg a magyarázó ábra. :) A ph-m rendben van. 7.-én volt a műtét azUramnak és azt mondták két hetet várni kell a himi humival, de mi nem tudtuk betartani :shock: így már varratszedés után egymásnak estünk. Igaz szerdán volt pozitív az ovulációs tesztem, úgyhogy bármi lehet. De már nem élem bele magam. Igaz mostanában sokat sírok emiatt, mármint h csak ketten vagyunk (pedig én akartam még egy darabig) főleg h a szomszédasszonyom is megszült... De már remélem nem kell sokat várni. Megmondom őszintén nem érdekel a spermavizsgálat eredménye mert úgy gondolom h 4 hónap múlva én már babás leszek! De biztos h lesz létszámnövekedés spermaügyben is :lol:
Aranyos a pocakod is. A házról majd rakok fel képeket, amint lesz változás... remélem most már jó idők lesznek aztán be tudjuk fejezni a szigetelést, meg a szinezést is meg tudjuk csinálni.

Legyetek jók, most megyek haza aludni, mert éjszakás leszek a héten.
Igyekszem sűrűbben jönni!

Pusz

Kép
Kép
arte

Kedves Topiklakó!

Kommentelj még holnap estig a Babanet cikkeihez, hátha Te leszel az a szerencsés, aki nyereményjátékunk keretében ezen a héten egy remek Chicamaca baba és gyerekfüggőágyat nyer majd, a Fuggoagy.hu jóvoltából!

Kép

Nemcsak nyerhettek, de segíthettek is azzal, ha például eláruljátok: ha már szükség volt rá, miképp szabadították meg a gyereket a fejtetvektől?

Elő a farbával: szerintetek szükség van-e napirendre egy baba életében, vagy sem?

Kedves Olvasónk írását is kommentelhetitek, ahol a maguk kálváriáját osztja meg számtalan praktikus tanáccsal fűszerezve, húgyúti fertőzés témakörében.

Hasonló jellegű, igényes és praktikus írásokat egyébként szívesen publikálunk, nemcsak a Te Történeted rovatban - bár oda is várjuk történeteiteket. Írásaitokat erre a mélcímre küldjétek: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

Szia Arte!
Most nézem a magyarázatos fotót, nagyon szarul fényképeztem le, nem látszik rajta szinte semmi, na, ez nem jött össze, de majd megpróbálom még egyszer és csak ha sikerül akkor rakom fel. :lol: :lol: :lol:
Teljes mértékben egyet értek veled hogy egymásnak kellett esnetek. Ezt én is átérzem rendesen, nem bírom én sokáig keksz nélkül. Az nekünk nagyon kell, főleg ha olyan jó pasink van akinek nem lehet ellenállni. :wink:
Szorítok ezerrel és szerintem is hamarabb leszel te kismama mint ahogy ők gondolják.
Pusza.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!!

Zsuzsa
Nagyon édes Közöske a képeken!! :lol: :lol:
Igen közeleg a jó idő!! Nagyon jó lesz már! Ma is sokat kint voltam délután a levegőn!!! A fagyizást meg már alig várom!! :lol: Két bal lábas vagyok ez van! :lol: :lol: Térdem még kicsit fáj elég csúnyán beütöttem a csontott csoda, h. nem törött el!! Majd elmúlik!!

Arte
Örülök, h. Párod túl van a műtéten!! Drukk ezzerel, h. hamarosan jó hírrel gyere!!++++++++++++++++++++++++++

Petra
Nagyon ügyes vagy!!! Nyammi!!!!!!!!!!!!!!!!

Látom a képek mindenkinek teszetek!!! :lol: :lol: Unatkoztam szombat éjjel (ment a mosógép) így keresgéltem és gondoltam felrakom!! Régen is volt már nagyon!!

A héten délelőttos vagyok!! :? És szombatra kifogtam a leltárt is!! Wáááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vasárnap éjjel meg lehet, h. megyek túlórázni már!! Na de ez van a lényeg, h. dolgozok!!! Amúgy nincs semmi más velem. Ja de tegnap megjelent az ex-em és elvitte a maradék holmiját is. És már valami Mónika nevű csajt emlegetett!! Na kérdem Én ki csalt meg kit!!!! :? :?

Remélem mindenki jól van!
Sok-sok puszi!!

Kép
grácus

Na írtam egy kisregényt!!! :lol: :lol: :lol:
Wáááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
grácus

Szép estét csajok....
Remélem mindenki jól van :D

köszi köszi köszi mindent :D :D nem akarok nagyon arcoskodni de jó uram van és pont ne emeljük már angyali magaslatokba így sem bírok néha az arcával mert akkora hogy vetíteni lehetne rá és neki nem mondom milyen csodás példány mert akkor jaj tudjátok milyenek a pasik :D :D :D :D
de imádom he-he

Vasi azt a kutyuját neki már a 17.hétnél tarunk pedig még most mesélted az örömhírt...Hát tényleg piszkosul repülnek a hetek...Én azért láttam az a pöcit :)

Etna hogy vagy??gyogyi?diéta?gondolom már profin kend vágod a dolgokat...

Arte hogy viselte az uracskád a műtétet??És akkor fog kiderülni sikeres volt-e amikor a sperma vizsgálatot megcsinálják?Fájt neki vagy volt valami kellemetlenség??egyébként Lalinak is azért nincsenek meg gyenkék a katonái mert neki is ez a probléma forog fenn..Vagyis az orvosok bíznak benne hogy csak emiatt...De hát mi nem vállaltuk be a műtétet pontosabban ő nem de most így nem is bánom mert nem kell félnem hogy becsúszik a bébi...hihetetlen ezt mondani hogy nehogy legyen pedig mennyire vágyom rá a kettő annyira ellent mond egymásnak de mégis így van.

Petra örülök hogy sikerült a nagydolog olvastam a fb. is mit szenvedtetek emiatt nem semmi...

Nálunk most az a hír hogy 41.-ek vagyunk a várólistán ez kb még 1 évet vagy többet jelent...Pénteken kaptuk a lelvelet..
Meg ma megkezdtem az infúziós kúrát is a munka napok erről szólnak mert pénteken lesz az uccsó majd a hétvégén meló...de jó is lesz mint egy döglött pi...vánszorgok majd haza...

Na ennyi belőlem cupák mindenkinek
legyetek jók :D
bibócska

Halika!

Grácus, örülök hogy jobban van már a térded és tényleg jó hogy nem tört el. Ne aggódj, jó csapatban vagy, nem csak egyedül vagy balfasz (bocsi a kifejezésért), hanem én is. Csak szerencsére én nem szoktam elesni hanem én inkább elvágom az ujjaimat.
A talira ha tudunk menni akkor természetesen velünk jössz.
Bibócska, igaza volt Laarnak, csupa erőt és enerdzsit sugárzol, öröm téged olvasni. A 41.-ik nem annyira rossz hely. Próbáljatok beszélni egy védőnővel ha ismersz egyet, az tud segíteni hogy hamarabb megkapjátok.

Velünk semmi. Elegem van már az itthoni háziasszonykodásból, de hát mit tudok tenni? A lányaim azt mondták hogy nincs más dolgom, csináljam, ráérek. Ők dolgoznak. Na, ezzel nem értek egyet, mert amikor dolgoztam, akkor is így volt hogy én jobban ráértem akkor is? Na jó, nem dühöngök. Megyek, csinálom tovább a dolgom. :?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Alexának!

nagyon boldogg 2. születénsnapoot kívánunk!

Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

ÉDES KICSI LEXINEK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!

MILLIÓ PUSZI!!!

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK LEXIKE!!!

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!

Nagyon szépen köszönjük a szülinapi köszöntéseket!!!! Szombaton tartottuk a bulit, mindjárt teszek fel képeket is.

Vasikám: Nagyon édi az uh kép Közöskéről! Nem emlékszem, írtad-e már, de érzed a mocorgását?

Etna: Gratulálok a fogyáshoz!!! Biztos szuper volt Angyalkával találkozni! Hoppá, erről jut eszembe, ma van a névnapja!

Angyalom: Névnapod alkalmából nagyon sok boldogságot kívánok neked sok puszival!!!!!

Arte: Örülök, hogy jól sikerült a párod műtétje! Drukkolok a mielőbbi babásodás miatt, el sem tudom mondani, hogy mennyire!!!! +++++

Laar: Örülök, hogy nyirokcsomó ügyben jó hírekkel jöttél! Mindjárt dobom a pocakfotót is!

Grácus: Jobbulást a térded miatt, még jó, hogy nem lett komolyabb bajod!

Kiru: Akkor nálatok is hamarosan jön a kistesó? De jó! Pároddal milyen problémák voltak? Már, ha publikus....

:
Nagyon vacillálok azon, hogy törölni kéne magam az iwiw-ről és regisztrálni kéne a fb-ra. Majd megérik bennem a dolog hamarosan, gondolom. :)

Na, hozom is a képeket:

Kép

Kép
daniellla

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?