Új privát üzeneted érkezett!

Igen. Az lesz. Megkérem rá, készítsen forró kakaót.
Imádom

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Jó éjt..

picimami

Pici!
Igen, elmúlt rendesen! Végre...

A meccsről meg nemsokára hazaér. Az előbb hívott, hogy már a kocsinál vannak. Gondolom még beugranak egy sörre valahová, aztán jön is. Igaz nagyon fáradt vagyok, de tutira megvárom! :wink: :lol:

Én meg épp most keveredek ki a takonykórból! Vigyázz most magadra! Bár azt szokták mondani, hogy ilyenkor másra figyel a szervezet. Vagyis ha ott a baba, akkor arra koncetrál, és könnyebben megfázhatsz. :wink: :lol:

Cat!
Mindig szokott menni meccsre. Gondolom a Haladásnak szurkolt, hiszen az a helyi csapat, de a végeredmény 1:1 lett.

Kép
oriandy

Vannak olyanok is, akik imádják a gyerekeket, de valahogy rossz helyre születtek. Nem tudnak eltartani egy-kettőnél többet, pedig biztosan nagyon jó anyák. És ezt a természet is tudja, és bármilyen fogamzásgátlás ellenére teherbe esnek.
Nekik milyen rossz lehet! Imádják a gyerekeket, de tudják, hogy nem tarthatják meg. És mindent meg is tesznek, hogy az ilyen helyzeteket elkerüljék. Csak nem sikerül.
Én inkább várok hónapokat a babára, csak egyszer se kerüljek ilyen helyzetbe!
Vendég

Nekem megint csak az utolsó bejegyzés jutott a lapon.

Picimami!

Az az én laptetőm lett volna! :evil: :D :D :D
De nem haragszom! Ma nagylelkű vagyok. :D :D :D

Andy!

Jó kis edzőmeccs lehetett!

Készülj fel Apa fogadására te is!

És most már tényleg jó éjszakát mindenkienk!
Vendég

Kép

és álmodjatok ilyen képekkel:

Kép

Kép
oriandy

pici: hát nem egyszerű a baba összehozása én ezt tanultam valamikor de ugye tudjuk hogy fehér elefánt könnyen felejt :):):):):) azt tudtam hogy 24 órát életképes a petesejt:):)

Andy: nagyon jók a képek látszik hogy jól éreztétek magatokat

nika70
Salgótarján

Na, hoztam a videót is a kis gézengúzomról!

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/k ... 9eH3QOfUqR

Aztán most már mindenkinek: Apára fel!!! Babásodni tessék!!!!

Kép
oriandy

Szép reggelt mindenkinek!

Kicsit szebbet mint nálunk van.
Itt szakad az eső, és nagyon hideg van.

Cat!
Ne haragujd, nem akartam, este már észre sem vettem.

Ma nagyon sok munkám lesz megint.
De majd bekukkantok néha.

Puszi nektek és szép napot.

picimami

Szépen haladok a munkámmal.
Pedig mennyire nem volt kedvem.

Andy!
Zsuzska!
Gabi!
Sikerült elkapni apát?

picimami

Jó reggelt. Kivánom mindenkinek , hoyg süssön ki a napocska.
Itt szakad az eső és hideg is van. Mikro lesz már nyár??

Kép
csucsu05

Jó reggelt Neked is Kedves Csucsu!
Hogy vagy ma? :wink:

picimami

Pici: Jól vagyok. mensim elmúlt.:) csak az idő lenne jobb!!

Kép
csucsu05

jó reggelt!

szakad az eső de nekünk ki kell menni a gyerekekkel :? nem baj, van mindenkinek jó nagy esőkabátja!nekem is :lol:

pici!

nekem is ikerült elkapni apát :lol:

ma nem sokat leszek mert barunőm jön kisfiával délelőtt

most mennem kell

szép napot mindenkinek! :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Asiye: neked is szép napot!

Kép
csucsu05

jó reggelt mindenkinek:):) itt is esik és hideg is vcan :)
tegnap volt a ceizel a tv-ben néztétek?ezt mondta :100 évvel ezelőtt 11 gyereket szültek családonkéánt minden különösebb probléma nélkül addig ma másfél jut egy családba. és hogy a férfiak is "nyeszlettek" mostanság mert 100 évvel ezelőtt egy adott mennyiségű spermában 70 millió sperma volt addig mostanság átlag 30 millió azt mondta hova tünt a többi? és ezért van az hogy sokan nagyon nehezen esnek teherbe mert a nők ugyan hamarabb elmennek orvoshoz de sokszor a férfiakat alig vizsgálják.

nika70
Salgótarján

Asiye!
Örülök, ha jól vagy és te is elkaptad apát. :wink:
Ha lesz időd gyere majd.
Szép napot neked.

picimami

én még nem apázok de amint elmegy tőlünk piri egyből rákapok mert most nekem szerintem rövid hónapom lesz :):):)

nika70
Salgótarján

Nika: Ez érdekes amit irtál, hogy eltünta sperma. Valószinú régen nem is volt ennyi stressz meg ártalmas dolog.

Nekem is most múlt el. Igy mi is bele kezdünk a gyártásba. azt nem tudoom a Jónás nekem 25ét mondta hogy megfelelő. De ha most volt meg akkor szerintetetek lehet PÉm 3nappal később?
Nem fúra ez?

Kép
csucsu05

Jó reggelt mindenkinek!

Időjárásjelentés: It is szakad az eső, és ahogy elnézem ideg is van. Mindjár megmondja Apa, mert most viszi ki a kukát.

Lehet, hogy csak este jövök újra, mert megyünk útlevelet igényelni Beninek, vásárolni polcokat a garázsba és még ezer dolgot intézni.

Legyetek jók!
És szebb napot mindnekienk, mint ahogy indult.

Pém még mindig nem volt. Talán ma?

Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/2079f9
Vendég

Nika!
Nem láttam, de nagyon érdekes.
Erre már én is gondoltam, hogy az apákat is kellene vizsgálni.
megnyugtatóbb lenne :roll:

picimami

Catherine: nálunk is szakad az eső és nagyon hideg van.
Jó vásárlást:)
Mentek valahova, hogy Beninek útlevelet intéztek?
Szabinának is van tavaly készült. Hát alig tudták lefotózni annyit mozgott:) De édi rajta.
Tavaly mikro voltunk nyaralni az Olaszoknál a reptéren az Olasz vámos nevetett is rajta. Megnézte a képet és lenézett rá teljesen el volt ájulva tőle. Senkire nem nézett csak aszabinát nézte meg és kijött az üvegkalitka mögül és megcsipkedte Szabinát. Igaz az Olaszok a gyerekeket nagyon szeretik:)

Kép
csucsu05

Csucsu!

Szeretem a délieket, mert úgy odavannak a gyerekekért. A görögök is, és Tunéziában is ezt tapasztaltam.

Maximum Horvátországba megyünk idén, de Beninek oda is kell útlevél, mert még nincs fényképes igazolványa. Az előző útlevele pedig pár hete lejárt.
Vendég

Utálm, hogy minden reggel módosítanom kell a vonalzómat, hogy ne mutasson hülyeséget! Pét akarok végre!
Vendég

Catherine: Persze mert 2évre adják az útlevelet. Akkor nagyonkicsi volt mikor az első készült:)
Aranyos volt ez hogy PÉ-t akarok!!!!! :)

Kép
csucsu05

Szebb reggelt nektek!
Megint olvashatok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna: Iylen időben még jó is az olvasás:)

Kép
csucsu05

Sziasztok jó reggelt ezen a szép reggelen :twisted: :twisted: utálom ha esik az eső :twisted: :twisted:

Nekem nem sikerült elkapni Apát :cry: most sem :twisted: a kicsike lányom velünk aludt :cry: :cry:

Le fogok késni a bébiről de lehet hogy jobb is ha még ezt a hónapot kivárom, de igazából azért döntötem úgy hogy már most elkezdjük a próbálkozást mert ugyse jön össze elsőre (általában). Szerintetek???

Most kaptam bent a lányoktől szülinapomra gyögyörű napraforgó virágokat és lábsúlyzót ajádékba. Tök muris volt mert bejöttek és láttam a virágot és mondták, hogy boldog szülinapot, de nem esett le hogy nekem mondják :P :P :P

Andy, nagyon édes még mindig a fiacskád :P :P és tényleg nagyon jó lehet az a játszótér, én is kipróbálnám :P

Asiye, jó neked hogy elkaptad este apát :P :P

Többiektől meg távozon az a fárnya piri és jöhetnek a bébik :P :P

Cat, hát ez nem jó hír hogy sebbel a fejen kell útlevélképet csinálni, de ez mindig igy szokott lenni :twisted: :twisted:

Gabi

Kép
Kép
minimano74

Pici!
Köszi az internet címet:idea: :idea: :idea:
Hát apát nem sikerült elkapnom..... mire ágyba kerültünk, apa 10 perc múlva már szunyált :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Én is imádok a musical-eket, csak nagyon ritkán jutunk el színházba :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat!
Nagyon tutin néz ki ez a szálloda:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Mikor mentek :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Andy!
Nagyon jók lettek a képek. Látszik, hogy a gyerekek mennyire élvezték :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi!
Ma van a szülinapod :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Nagyon boldog szülinapot kívánok :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi: Nagyon BOLDOG SZÜLINAPOT!!! :)

Kép
csucsu05

Gabi: NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT

Musicaleket én is nagyon szeretem amíg pesten laktam havonta 2x3x voltam színházban a legújjabb musicalek vígjátékok stb mióta elköltöztem semmi őszintén megvallva ez az egyetlen egy ami hiányzik itt tarjánban :)

nika70
Salgótarján

Zsu, nem most hanem 15-én volt csak most köszöntöttek, de azért köszi. :lol:

Kép
Kép
minimano74

Lányok mindenkinek köszi :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Már vagyok én is lányok.

Akkor tegnap apa mentes nap volt.
Hát hogy jöjjenek így a kicsik, ha apák fáradtak.

Enyém apa is az volt.
Hasamat simogatva aludt el. :roll:

Gabi!
Nagyon Boldog Születésnapot Kívnánok utólag is.

picimami

Kedves Kos!

Elérkezett az a nap, amelyre régóta vártál: művedet sikeresen befejezted, és hivatásodban új, nagy lehetőségek nyílnak meg előtted. Talán merész, kockázatos lépésre szánod el magad – ne habozz megtenni. Addig kell ütni a vasat, amíg meleg, és ez a vas most forró. Akár kedved szerint is hajlítható, ha olyan feltételeket szabsz, amelyek hosszú távon érvényt szereznek érdekeidnek. Légy okos!

Kedves Bika!

Megszállottként dolgoztál az elmúlt hetekben, hónapokban, és most hirtelen rádöbbensz, hogy lassan eltelt a nyár. Számos szép tervből az idén sem lett, lesz semmi, talán nem is a pénz miatt. Határozd el magad: azon nyomban utazzatok el kedveseddel valahová. Néhány napra csak tudnak nélkülözni benneteket. Rögtön intézkedj is, mindent rendezz el. Akár indulhattok is, felesleges bármire is várnotok!

Kedves Ikrek!

Egy apró flört, amely jóformán csak a szemek között zajlik, még nem borítja fel a régóta nélkülözött nyugalmat. A kellemes bizsergés, amelyet a kedves pillantás okoz, sok mindennel felér, az izgalom visszaadja önbizalmadat, és még annak is megvan a maga varázsa, amikor nem élsz a felkínált lehetőséggel.

Kedves Rák!

A ravaszság és a gyakorlati tapasztalat egyaránt fontos lesz majd az üzleti és szerelmi ügyekben. Ne hagyd, hogy túlságosan eluralkodjanak rajtad holmi csalfa remények, ugyanakkor ne keseredj el egy átmeneti visszaesés vagy kudarc miatt sem. Fokozottan ügyelj arra, hogy ne kritizálj másokat.

Kedves Oroszlán!

A mindennapi rutin, az utazás, az üzenetek és a közeli rokonokkal, valamint a szomszédokkal töltött idő kerül a középpontba. Koncentrálj elsősorban azokra a feladatokra, amelyek éleseszűséget és kreativitást igényelnek tőled. Vedd figyelembe a későbbi visszajelzéseket. Itt az ideje, hogy elkezdd megtervezni a nyaralásodat is.

Kedves Szűz!

Általában az élet kevésbé hangsúlyos területein követsz el fatális hibákat, de ez nem jelenti azt, hogy kisebb kárt okoznál a kapcsolatodnak. Hajlamos vagy kritizálni a másik vezetési stílusát, főzési szokásait, szóvá teszed a dohányzást, vagy párod nem odaillő viselkedését bizonyos társasági összejöveteleken.

Kedves Mérleg!

Úgy érzed, jogod van elmondani véleményedet, a kritikát, és közben elmulasztod észrevenni, hogy „jó tanácsaiddal” mélységesen megsérted párodat, ezáltal csökkentve az esélyt a boldog, önfeledt együttlétre. Ez a hajlamod jelenti a legnagyobb veszélyt a harmonikus szerelmi életre is, amivel még meg kell birkóznod.

Kedves Skorpió!

Ha az ember úgy érzi, hogy nem elég jó a párja számára, nem szenvedélyt érez majd egy gyertyafényes vacsorán, hanem sokkal inkább sértettséget és haragot. Minél gyakrabban fordul elő hasonló eset, annál nagyobb a veszélye annak, hogy kedvesed elhidegül vagy elutasítóvá válik.

Kedves Nyilas!

Noha hajlandó lennél bármit megtenni választottadért, az elvárásaid egy intim együttlét során teljesíthetetlennek tűnhetnek sokak számára. Gyakran nem is veszed észre azt, hogy szinte állandóan a fizikai szerelem jár az eszedben. Igyekezz azon, hogy ne pont az intim együttlét előtt hozd napvilágra ezeket a földöntúli elvárásokat.

Kedves Bak!

Egy módja annak, hogy megszabadulj a szerelmi életedet fenyegető veszélyektől, ha hajlandó vagy lemondani arról az igényedről, hogy furcsa, néha giccses dolgokkal vedd körül magad a szerelmi fészekben. Ezekkel a kellékekkel ugyanis folyamatosan arra emlékezteted a kedvesedet, hogy nem vagy elégedett az általa nyújtott teljesítménnyel.

Kedves Vízöntő!

A másik félben való csalódásod tönkreteheti a jelenlegivel az együttlétek spontaneitását, vagy akár teljesen el is veheti a párod kedvét az egésztől. Változtatnod kellene a személyiségeden is egy kicsit, mivel ragaszkodásodból adódóan hajlamos vagy uralkodni partnered felett, észre sem veszed, hogy rajongásoddal rabszolgasorba taszítod a másik felet.

Kedves Halak!

A túl sok kötöttség idővel „forradalmat” szül, és ezáltal meghiúsítja a bensőséges szerelmi együttléteket is. A szerelmi életed fellendítése egyet jelent azzal, hogy le kell számolnod a kicsit önző életviteleddel. Ugyanis annyi elfoglaltságnak hódolsz egyszerre, hogy szinte semmi időd sem jut a partneredre.

picimami

Zsuzska!

Akartam neked küldeni mailben, a Káma szutrát, de akkora, hogy nem bírtam kivárni.
Majd ma küldöm. Nekem megvan scennelve.

picimami

Sziasztok!

Kép

Vagyis szebb reggelt, mert sajna itt is esik az eső, így a lovaglás ma elmarad! :(
De legalább ma több időm lesz rátok! :wink: :lol:
Ugyan majd el kell mennünk vásárolni, mert délután jönnek a gyerekkori barátnőmék és készülni szeretnék valamivel. Ötletek?? Valami egyszerű vacsi + süti??????
Itt nyaralnak szegényeg Borgátán, de igen kifogták szegények ezt a szar időt.....

Na, nekem sikerült elkapni apát! :D
Amikor hazaért a meccsről, megkérdeztem mennyire fáradt, erre azt mondta, annyira nem. Na nekem meg több se kellett!! :wink: :lol: :lol:

Gabi!
Utólag is Sok Boldog Szülinapot!!

Cat!
Mikor mentek Horvátországba? Én is úgy mennék, de majd csak jövőre. :(

Kép
oriandy

Andy!
Gartula, hogy te elkaptad apát.
Örülök neki! :wink:

Készíts édességnek máglyarakást.
És valami gyors husit, körettel.
Na??

picimami

Én is szeretnék menni horvátországba.
De szerintem nekünk idén nem lesz idő rá :roll:

picimami

Na itt vagyok esmét!

Elmosogattam, megfürcsiztem (hogy milyen jól esett a meleg víz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ), hajat mostam, rendet raktam és megetettem a nyuszikát is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Én tegnap voltam így. Kb 45 percig a kádban melegedtem.
Úgy fáztam.
Ma már mész melózni?

picimami

Pici!
Nagyon szépen köszönöm Neked :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Imádlak!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Andy!
Irigy vagyok, hogy Nektek sikerült :oops: :lol: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pici!
MEgyek, de csak másfél óra múlva indulok, addig vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egykor nyitok és hétkor zárok :roll: :roll: :roll: :roll:
Nem tudom, ma mennyien lesznek, remélem, azért visznek jó sok filmet legalább ilyen rossz időben :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

De azért ha tudok, jövök úgyis.... nem tudok nem jönni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ilyen a függőség :shock: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

picimami: elküldöd nekem is ?

Andy: mikor nekem jönnek a barinőim mindig lasagnet csináltatnak velem mert nagyon szeretik ahogy csinálom :):):) sütinek meg csinálj valami egyszerű barackos piskóta vagy valami ilyesmi :):):)

nika70
Salgótarján

Máglyarakást én is szeretem.... nálunk nagymamám csinálta.... istenieket tudott készíteni.....de mióta papa nincs, azóta mintha elfelejtett volna sütni-főzni :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?