Szeder, köszönöm azépen az együttérző szavakat! Túléltük a tegnapi napot, Dorkát nem is viselte meg túlzottan. Úgy néz ki hogy jobban van - kopp-kopp-kopp... - tegnap óta nincs láza, nem fájlalja a fülét, eszik, jókedvű...
Keményedésem nekem szerencsére még nincsen így sajna nem tudok okos lenni a baba elhelyezkedése és a keményedés közötti összefüggésben!
De simán elképzelhetőnek tartom!
Lanta, nagyon jók a kersztelős képek!Édes Kornélia nagyon és Te is csini vagy!!!
a.m. örülök hogy megjött végre az afp eredménye és minden rendben!!!
Gwini, nagyon csini a pocid!!! Jobbulást, remélem, nem csak most jön ki rajtad Nóri hányós-hasmenésese!!!
Eszike, örülök, hogy minden rendben van a babával! És én is azt monsom, hogy ilyenkor kérdezni kell szemrebbenés nélkül, még akkor is ha nem sok hajlandóságot látsz adokiban! Ők vannak Érted és nem Te értük!!!
Tiggrincs, gratula a kis kukishoz! Úgy látom ,a fiúk kevésbé szégyenlősek és hamarabb mutatják meg magukat
Kiságy. Nekünk körbe rácsos volt/van, buksihoz is tettem fejvédőt a rácsra és nem volt semmi gond! Nem hinném hogy lenne előnye/hátránya egyiknek vagy másiknak! Max. az hogy a tömör végűbe nem tudsz minden oldalról bekukkantani
Holka, ez aranyos!!
Simán lehet emég ezek után hogy újra "megkukacosodik"
Én sem nagyon vennék mást csak semleges színű dolgokat!
Bagzerka, anyós-témában együttérzek Veletek, nekem is elég érdekes példány jutott...
És az a baj, amit Te is írtál, hogy a saját gyereküknek okozzák a legnagyobb fájdalmat a hülyeségeikkel
Winona, én cselesen ezért választozzam olyan vonalzót ami hónap-napban számol visszafelé! Egyébként azt mondják, hogy a terhesség 10 holdhónap vagy 9 naptári hónap! Holdhónappal számolva tényleg a 6. hónap kezdete a 20. hét!
Röné, én is 25-én megyek genetikai uh-ra!
Szorítok, hogy nunit lássatok, ha már ott a rózsaszín rucik!
Monee, gratu itt is a jó eredményhez!!!
Csibe, szerintem másik kórház csak akkor fogad, ha ott van dokid és ő vállalja szülést!
Én is a Jahn Ferenchez tartozom de a MÁV-ban van a dokim így oda megyek szülni. Nem tudom, hogy a kiskönyvbe bele kell-e írtani-pecsételtetni, de asszem a mentő csak oda visz ha Isten ne adja szükség lesz rá, ahová tartozol! De azért ne kövezzetek meg ha hülyeséget írtam!
Luca, nekünk Pierre Cardin babakocsink van, Dorkával sokat nyúztuk és még a kistesót is kiszolgálja. Nálunk a fő szempontok voltak:
- Állítható tolókar, hogy két irányból tudjam tolni
- bolygósítható kerék, toltam fix kerekűt, hát... nagyon nehéz vele "manőverezni"
- vízszintesig dönthető legyen
- beférjen az autóba!!!!!!! Fabia csomitartója nem éppen hatalmas...
Minyu, köv. vizsgálatom április 25! Genetikai uhu
Magunkról. Voltam tegnap vérvételen, pénteken lesz meg az eredmény. izgulandusz azért bennem van!!!
Doki bácsimnál rákukkantottunk Maszatkára, de nem sokat láttunk. elég xar a gép és Baba is elbújt rendesen. Akartam képet kérni és hogy esetleg kukkantsunk már be a lába közé de kb. az volt a válasz, hogy ne kérjek ilyen extrát, örül ha azt látja hogy hogy van bennem a gyerek!
Buksiját tudtuk csak lemérni, aszerint tegnap volt 16+2, tehát teljesen korának megfelelő.
Megvan a terheléses eredményem is, teljesen fel vagyok dobódva tőle! Éhgyomri 3,7 a 2 órás pedig 5,4
na megint nagyregény lett...