Sziasztok!
Én is csak beugrok, mert hulla vagyok. Gratula a "friss" mocorgóknak, többieknek meg türelem, sztem napok kérdése és érezhető lesz a rugdosódás.
Vera, Mazska! Gratu a jó genetikai eredményekhez! Téynleg az a fontos, hogy minden rendben van a picurkákkal! Azért a vizsgálatot végző nő tényleg bunkó volt. Lehetne empatikusabb, ha már kismamákkal foglalkozik!
Vera! Hova mentek pénteken 4D-re?
A mi kis csajszink azért elég huncut ám! vhogy megérzi, hogy mikor nem az én kezem van a pocakomon, és akkor abbahagyja a mozgolódást. Mondjuk hétvégén ritkán rugdosott nagyot, szerintem az állandó tüsszögéssel és a köhögő-rohamaimmal tisztára kikészítettem. Úgyértve, hogy biztos mindig felébredt rájuk, így aludt szegénykém amikor csak tudott.
Kicsit már javulgatok, azaz a náthám kezd megszűnni, már elég sokszor levegőt is kapok, viszont a torkom még mindig gáz. Ma olyan köhögő-roham jött rám, hogy azt hittem megfulladok. Lassan lehet hogy mégiscsak elmegyek orvoshoz. Amikor nagyon köhögök, a végére elkezd fájni a hasam is. Szerintetek lándzsás-utifű szirupot lehet használni? SZedem a Homeogene-t , de nem érzem, hogy érne vmit is...
Ma egész nap úton voltam, munka ügyben, meg délután vásárolgattam.
Nagyon durván beindult a pocinövekedésem, most farmer után kajtatok.Igazából már nem sok minden cuccom van, amit hordani tudok, így fellázadtam, és belevetettem magam a vásárlásba.
Voltam az Árkádban, és betévedtem a "New Yorker" üzletbe. Hát mit ne mondjak, rendesen bevásároltam (pedig nem is kismama-bolt!) Sok jó cuccuk le van most értékelve, és nekem muszáj volt felsőket is venni, mert az alap-ruhatáramban nincsenek hosszabb pulcsik-pólók, amik takarnák a kismama-nadrág betétes részét. Úgy meg elég hülyén néz ki, ha az kilátszik. SZóval tök jó pulóvereket, vékony garbókat, rövid ujjú felsőket vettem, darabját 1290-1790-ért. Nézzetek be, ha arra jártok, sztem érdemes! Tényleg nagyon jó, hogy az idei divat a hosszított fazon! Gyakorlatilag bármelyik boltban ki lehet fogni egy-egy klassz darabot. És ez nem mindegy, mert a kismama-boltokban a ruhák azért elég drágák.
Bementem a C&A-ba is, de az ottani kismama-ruha készlet nem igazán az én stílusom. A többi felsőt meg már nem volt türelmem végignézni... A nadrágok meg vhogy nagyon nem illenek rám...
A Christina Modában is jártam, majdnem vettem ott egy farmert, de nem győzött meg teljesen. Lehet, hogy abba amit kinéztem, még növeszteni kell egy kicsit a pocimat
Mondtam is a néninek (amikor a köhögéstől épp beszélőképes voltam), hogy két hét múlva visszajövök, addigra biztos meggyőző lesza a naci.
Szóval bő lére eresztve ennyi. Holnap nagyrészt gépnél leszek, így ígérem, nem fogok ekkora terjedelmes regéynt írni, legfeljebb több kisebbet
Megyek aludni, mert lefordulok a székről! Jó éjt nektek is!