Új privát üzeneted érkezett!

Pété,
tényleg, az Alízt mennyiféleképpen lehet becézni. Kár, hogy leszavazta a párod!

Nálunk jelenleg két név van, ami mindkettőnknek tetszik: Ákos és Dóra. Aztán majd kíváncsi leszek, ha kiderül a pici neme, jönnek-e még egyéb variációk... :wink:

Nekem is már kicsit sok(kkk), hogy a munkahelyen is, meg a családi körben is találgatják, milyen nemű lesz. Csak feküdjön úgy a drágám szerdán az UH-n, hogy kiderüljön!!! Szorítsatok!

Melinda

Kép
melinda80

Pété,
jó ötlet ez a postás megoldás! :)

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

Ma már hál istennek nem fájdogál a hasam, de ezerrel érzem a kis Csuri mozgását! De azért én egy kicsit aggodtam, mert a napokban csak egy kis trükkel éreztem (összekuporodás, gyende hason fekvés, ugy hogy meg ne nyomjam). Bár az is igaz, hogy a napokban egy kicsit megint nőt a hasim, lehet hogy sok volt a víz, amiben tudott lubickolni (ezt vkinél olvastam, vagy lehet hogy ti montátok! :oops: nem tudom :oops: )

Melinda! Gratula a félidőhöz, és én nagyon szorítok, hogy megmutassa milye van, föleg, hogy ugyanazon a napon megyünk, és már most is sokszor gondolok arra, hogy talán mind a ketten egy napon tudjuk meg! :D :D :D :D :D

Pété! Tényleg édes ötlet ez, jó lenne ha meg tudnád valósitani, bizti nagyon meglepődik a család a kis csomag láttán! :D :D

Hát velem már tudatta a család, hogy szerdán égni foga telefonvonalam, mert mindenki mondta, hogy szerdán hív mi volt!!!!

További szép napot mindenkinek, és jó pihit a hosszúhétvégére!
Vendég

Sziasztok!

Látom a Forma1 a téma. Én is Kiminek drukkoltam végig. Nem sok esélye volt, de örülök, hogy nyert. Bár kicsit sajnálom Hamiltont, mert végig nagyon jó volt, és műszaki hiba miatt nem sikerült nyernie. Egyébként most hallottam a hírekben, hogy vizsgálódnak, hogy miért voltak a bmw-k olyan gyorsak, valami benzin-mizéria miatt, úgyhogy még lehet, hogy változtatnak a végső sorrenden. Nem értem, hogy így a végén már mit sz@rakodnak!

Valaki régebben érdeklődött kínai fogamzásnaptár után. Most kaptam egy linket, amely szerint nekem mindkét gyerekre bejött. Kíváncsi vagyok, hogy másnak is stimmel-e!

http://www.naptarak.com/naptarak_kinai.html

Megy a drukk az UH-kra, akinek esedékes!!!
Vendég

Hát a kinai naptár szerint nekem kislány lesz, de majd meglátjuk! :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Átköltöztünk az ország másik felébe...
Vendég

Sziasztok!
Mommy mi újság, hogy vagytok?

KépKép
KépKép
mni

Szia Mommy!
Jó hogy újra jelentkeztél! Remélem minden ok volt a költözésen és jól vagytok a kis pocilakóval! Pihenj sokat!
Majd írj, milyen az új hely, a beilleszkedés...
Vendég

Zsu, Csujzi,
látom, ti tegnap töltöttétek a 19. hetet, gratula így utólag is, na meg minden hétfordulós kismaminak! :)

Zsu,
köszi a kínai naptárt! :)

Csujzi,
Képzeld, nekem is kislányt jósol a kínai naptár. Buli lenne, ha egy napon tudnánk meg a nemét és mindkettőnknek kislányunk lenne! :D Már csak 2-őt kell aludni! :lol:

Mommy,
örülök, hogy írtál, és hogy sikeresen átköltöztetek az új helyre. Ha lesz időd írjál hogy vagytok!

Jó éjt!

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!!

Milyen ronda idő van :cry:
Ez arra jó hogy ki se kelljen az ember az ágyból, de hát ez nekünk(meglévő gyermekes mamiknak már lehetetlen).
Néha olyan jó lenne egy egész napot átlustizni!

Köszönöm annak aki hozzászólt a név dilemmámhoz.
A férjemnek továbbra is csak elfogadhatatlan névötletei vannak: PL: Aleaida, Aletta, Sheli, Úgy hogy rajtam a döntés de olyan nehéz.
Az Aliz vagy a Dorina között gondolkozom mindkettő jól becézhető de önmagában is jó név. Az Aliz jobban tetszik de a családomnak az a mániája hogy van a távoli rokonságban egy Aliz nevű kutya és hogy ez így nem jó de engem ez nem érdekel.

jó pihit
pusssz
Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Mi ez a nagy a pangás? Eltűnt mindenki? Én meg az irodában.... :roll: :? :cry:

19.hét!!!!! :P

Kép
pété

Nekem még a Lilla is teszik, Lili-nek becézve olyan édes, de a sógornőm kutyáját úgy hívják.... :?

Kép
pété

Sziasztok!

Pepike,
férjed hol talált rá ezekre a különleges nevekre? Én is úgy vagyok, mint Te, hogy a babának egyszerű neve legyen, de mégis szép.

Pété,
hol dolgozol, hogy még ünnepnap is be kell menni? :cry: Kitartás a munkához!

Melinda

Kép
melinda80

Pété,
grat a hétfordulóhoz! :D

Melinda

Kép
melinda80

Szállítmányozás.... Sajnos más országban nincs ünnep, úgyhogy a kamionjaink éppen Olaszban, Svájcban és Hollandiában gurulnak....De nem maradok én sem sokáig.

Kép
pété

Melinda!
Tényleg nagyon jó lenne, ha mind a ketten megtudnánk holnap! Te mire mész uh-ra? Én délután kettőre, de helyetesítő doki lesz mert az enyém szabin van, ugyhogy lehet hogy későn keveredek ki!
És már csak egyet kell aludni :!: :!: :!:
Vendég

Pété!
Grat a hétfordulóhoz!
Vendég

Ja és ne sokat dolgozz, tessék hazamenni és pihizni!!!! :D :D :D :D :D
Vendég

Megállt a vonalzóm!!!!! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Na most jó!
U.i.: Jól elbeszélgetek magamban, már lassan teli van velem az oldal!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

SZiasztok, tényleg nagy a pangás, mi van, mindenki elment hidat foglalni?????? :mrgreen:

Mivel csak hevenyészetten olvastam vissza :oops: lényegében gratula mindenkinek mindenhez, meg Pepikének: nekünk Gordon és Norton kutya is van az ismerősi körben. A tesóm fiát Alexnak hívják, hiába, nálunk a kutyanevek dukálnak... :lol:
Szerintem: Dorina, Boglárka, Alíz

Gyúrok a vasárnapi börzére, sokat dolgoztam a hétvégén, hogy minél több pénz összejöjjön. Végülis márciusig szerintem ez az uccsó nagy börze és Gordonnál is nagyon sok mindent meg tudtam venni.
Tegnap nagy öröm ért: a napokban elmentünk Petivel megnézni az autósülés kérdést. Van egy régi ( :roll: ) Graco Mirage kocsim, nem szívesen válnék meg tőle, pillekönnyű (7kg), telepakolható, fordulékony, isteni darab, imádtam. Ehhez akartunk autósülést a kicsinek, de a Brendonban azt mondták, maga a hordozó nem biztos, hogy a régebbi típushoz is jó. Viszont mákunkra a legolcsóbb Travel system rendszer (89000 FT) egyben a legjobb is ott, az én kocsim utódja, kicsit nehezebb, de hurrá, van rajta digitális óra és átfordítható két irányba. Viszont mindenképpen Gracoban gondolkodunk, mert nagyon bevált. Azért megpróbáltuk tegnap: elvittük a régi kocsit rápróbálni az autós ülést éééééééés.... JÓ!! Rögtön helyből 50 ezer Ft spórolás. Hát ez nagggyon nem mind1... Így most csak az ülést kell majd megvegyük és ami még jó, kiderült, hogy pont ez az, amit egy mozdulattal be lehet pattintani az autóba, nem kell utólag kötözgetni. Annyira örülök!!
Egyébként meg aki kocsival jár annak ajánlom a Graco Quattro Tour travel systemet, babakocsi, gyerekülés talppal, szűkítők csecsemőre, mózebetét, ez együtt 89ezer Ft.

Norton jól van, most napokig eléggé csendben volt, ma reggel óta folyamatosan focipályának néz. :lol: Nagyon édes!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Csujzi,
holnap délelőtt 10-re kaptam időpontot UH-ra, de nem biztos, hogy akkor el tudja kezdeni a doki, mert ő lesz a kórházi ügyeletes is, úgyhogy előre felkészített a csaj, aki az időpontot adta, hogy várni kell...mindegy, ezen már nem múlik, csak lássam a picikémet! :)

Pati,
na, de jó, hogy megtaláltátok a legjobb autósülést. Ennyi keresgélés után dukált nektek! :)
Tök jó, hogy Norton megint ennyit mozgolódik! :D Múltkor is írtad, hogy pocifocizik, most már érzem, mire gondoltál. Nálam is néha annyira aktív, hogy én is focipályának érzem a hasamat. :D

Melinda

Kép
melinda80

Melinda, Csujzi:

nagyon szurkolok, hogy jól sikerüljön az uh!!

Kép
Kép

mpatr

Köszi pati!
Szerintetek így 19 hetesen jók az esélyek, hogy a baba megmutatja magát, ha jól fekszik, és nem szundizik éppen?!
Az bizti, hogy uh elött nem fogok enni, mert azt mondják utána a baba elalszik, és bizti, hogy eszek egy k8is csokit is, meg talán a kórházbüfébe veszek egy deci kólát, hogy jó élénk legyen a kicsike! :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak nehogy olyan hiperaktív legyen, hogy nem birjuk követni! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Sziasztok!
Csujzi: Az Uh-n nem nagyon kell trükköt bevetned és szerintem ehetsz is nyugodtan, mert az a vacak hideg zselé, na meg a vizsgálófej huzigálása tuti felélénkíti a kicsit.
Nekem 19 hét és 1 naposan megmondták, hogy fiú. Ja és a kínai naptár mind a két babámnál beletalált.
A családom elszundikált, én nem tudok, egyre jobban vacakol a hátam. Remélem csak a bolond idő miatt.

Livi
Kép
Kép
lusie

Ja! Tegnap én is beléptem a 2.félidőbe! :lol:

Livi
Kép
Kép
lusie

[quote="pepike"]M írta:pepikeilyen ronda idő van :cry:
Ez arra jó hogy ki se kelljen az ember az ágyból, de hát ez nekünk(meglévő gyermekes mamiknak már lehetetlen).
Néha olyan jó lenne egy egész napot átlustizni!

Pepike, abszolút egyetértek!!! Nekem már az éjszakát is lehetetlen átaludni, ugyanis Alexa éjjel mindig átvándorol a szobájából a mi ágyunkba és általában keresztben fekszik. Apa reggel az ágy szélén ébred élére fektetve, én meg az ágy végében összekuporodva. :lol: :lol: :lol: Azt nem tudom, hogy nagy pocakkal ezt majd hogyan valósítom meg! :roll:

Pété, részvétem a munka miatt! :( Bár én néha meg úgy vagyok vele, hogy szívesen dolgoznék, mert már elég régóta itthon vagyok. De most még 3 évet ráhúzok. :D

Csujzi, Melinda, megy a drukk holnapra, hogy megmutassák magukat a babák!
Vendég

Jaaa... és gratula az újabb hétfordulósoknak!!!
Vendég

Lusie!
Neked is gratula a félidőhöz! :D
Ja és köszi a biztatást, hogy mocorogni fog az uh-n történtektől! :D

Zsu!
Hát tényleg szörnyű lehet igy "aludni", reméljük mire nagy hasid lesz addigra Alexa már a kiságyába alussza végig az éjszakát!

Mindenkinek további szép napot!
Vendég

Sziasztok lányok!!

Nálunk egész nap esik, de nem lustizunk! Tegnap leraktuk a pvc padlót, a szegélyt én egyedül ragasztottam fel, majd berendeztük a konyhát. Ma a lamináltat raktuk le a nappaliba. Mindezt ketten a párommal!! Hát úgy vélem nagyon ügyesek vagyunk. 8)
Nálun az a helyzet a nevekkel, hogy én eldöntöttem, hogy Blanka lesz és kész, de az anyósom meg semelyik rokonom hallani sem akar róla, pedig a páromnak tetszik. Anyai ágon mindenki Erzsébet a családban és azt akarják, hogy folytassam a hagyományt. Hát a nagy lócitromot!!!! Marhára be vannak ám gyöpösödve!! Anyós szerint Anna legyen, nekem is tetszik, de a fél falut úgy hívják. Mondjuk marhára nem érdekelnek a többiek nehogy már ne én döntsem el nem?? :evil: De ha nektek van jobb tippetek szívesen fogadnám, vezetéknév: Bábik. Szerintem a Bábik Blanka tök jó!

Na megyek fúrni! sziasztok

Böbi

Kép

Kép
bosek

Pepike,
tényleg nem semmi neveket talált a párod! :roll:
Engem nagyon idegesít, ha valaki azzal jön, h ez is az is kutyanév!!! Ma abszolút nem működnek a régi konvenciók...mindenki szeretne a kutyájának, macskájának, hörcsögének valami különleges, legalább is a többitől eltérő állat-(ember)nevet adni!
A mi kutyánk Artúr volt, és azt a nevet nagyon szeretem,de mivel rá emlékeztetne, nem kísérelném meg a gyereknek adni.
Mi már régóta kitaláltuk, hogy Brúnónak szeretnénk a fiúnkat hívni, de már hallottam zöngéket, h van olyan kutyanév meg hasonlók. én még nem is hallottam ilyen állatról... :roll:

Pati,
gratula a kocsihoz. ügyesek vagytok! :)
tök jó, h érzed Nortonka mozgását.
én is már úúúúúúúúúúúúúúúúgy szeretném! :?

norco

Bosek!
még jó hogy te döntöd el, hogy hogy hívják a gyerekedet!!!!!

majd aztán bánnád egy életen át!
(nálunk szerencsére nem szól bele senki, azt mondják a ti döntésetek és azt mi elfogadjuk.)

mindenesetre, sztem szép nevet találtál ki! :lol:
de ehhez a vezetéknévhez sok szép név passzol!

norco

Csujzi,
szerintem nyugodtan egyél UH előtt. Nálam úgy van, hogy evés után élénkül fel a babóm, úgyhogy én reggelizek, aztán benyomok egy csokit és még rákontrázok a kólával is. :D Jön velem Apa is erre az UH-ra, most látja először élesben. :) Ja, és elvileg a 16. héttől már meg tudják mondani a nemét, úgyhogy meg van rá bőven az esélyünk!

Bosek,
naná, csak a te és a párod döntése a névválasztás!!! A ti gyereketek. Nálunk apukám csinálja azt, hogy amikor felvetek egy lehetséges nevet (ami nem tetszik neki), mindig mond rá valami hasonlatot, mint pl. Ákos-Mákos...stb. Múltkor kiakadtam, hogy minden nevet ki lehet figurázni, adhat ötleteket, de a végső döntés a miénk lesz.

Norco,
a Brúnót én se hallottam még kutyanévnek. Milyen különleges nevet választottatok ti is.

Melinda

Kép
melinda80

Pati,
köszi a drukkot!! :)

Melinda

Kép
melinda80

Zsu,
neked is köszi, hogy holnap gondolsz ránk az UH miatt! Meg mindenkinek, aki szurkol! :D

Melinda

Kép
melinda80

Norco!

A mi rotweiler kutyusunkat Brunonak hívják :roll: , de ne is törödj azzal, hogy ki mit mond a nevekről, a lényeg, hogy neked tetszen! És ha jobban belegondolsz, nagyon sok "emberi" keresztnév van, amit az állatoknak adunk! És a régiek a kutyáknak, állatoknak nem ilyen neveket adtak, mint most, hanem Morzsi, Folti, Kormos ...
Ugyhogy szerintem ne törödj ilyennel, mert az emberek többsége olyan nevet ad kedvencének, ami mint név is nagyon tetszik neki.

U.i.: A mi kutyusunk is emlékböl lett Bruno, mert volt egy uilyen fajta kutya, aki rossz helyen volt rossz időben, és sajna rossz vége lett. És a fajtáját meghazudtólva nagyon jámbor volt!
Vendég

Melinda!

A te babáddal elentétben az én babám mindig pihizik evés után, és akkor lendül be, mikor már én is érzem, hogy éhes vagyok! (kora reggel az ágyban jelzi, hogy reggeliidő, később ebédidő, na meg ilyenkor is rákezd, hogy jó lenne már vacsizni!!! :D :D :D )
Most is kész focit rendez le ott bent vagy már egy órája, de majd mindjárt elpihizik, ha vacsizunk! :D :D :D :D :D :D

Ugyhogy holnap azért eszek délelött, de majd a csokit is és a kis kolát is bevetem, mint trükköt!

További szép estét mindenkinek!
Vendég

Hali, csajszik!
A pácienseim között legalább 4-5 Brunó van, de ez ne tántorítson el, van Boglárka, Józsi, Betti, Ottó is... szóval nem a kutya számít..

BIBIBÍÍÍÍ!
VAN SZÜLÉSZNŐŐŐŐM!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D
Reggel felhívtam a SzentImrét, mikor mehetnék be szülésznőkkel beszélni, mondták hogy ma du. az jó. Bementem remegő lábakkal, lesz, ami lesz. Eleve 4-szer tévedtem el, mire megtaláltam az osztályt, ott véletlenül bekeveredtem a gyermekágyasra, rögtön láttam kitolva kis kocsiban 4 babát, erre elbőgtem magam (hát annnnnyira eszementen édesek voltak és olyan icipicikék és az az édes kis hangjuk, még szép, hogy kész voltam, mint a lecke..... :roll: ) szóval kisebb kommandó akció volt, de megérte. Végülis összeismerkedtem egy szülésznővel, aki őszintén szólva elsőre nem igazán volt szimpi (mondjuk ellenszenves sem inkább semleges) de ahogy beszélgettünk, egyre közelebb kerültünk egymáshoz és kiderült, hogy elég érdekes a nő. Elsőre olyan egyszerűnek és csendesnek tűnik, de belülről teljesen más. Nem is tudom leírni, inkább valahogy úgy tudnám, hogy az a fajta, aki bármit elintéz, ha kell. Ez megnyugtat. Meg kiderült, hogy Diósdon lakik, elég közel hozzánk (Érd). És mivel nincsen kocsija, mi vinnénk magunkkal, ahogy megyünk szülni. Szóval nagyon izgalmasnak ígérkezik. Nagyon boldog vagyok, mert már nagy teher volt ez rajtam, hogyan lesz szülésznő. Dokit továbbra sem akarok választani.
Közben mákom volt, mert a szülőszobákat is meg tudtam nézni. Igazából az IKEÁS érdekes, az olyan igazi szoba, a többi az olyan kórházi De ha oda kerül az ember, már olllyan mind1, hogy a folyosón is megfelel. Közben ott sétált vajúdó anyuka, meg jött fájásokkal egy másik anyuka, meg az egyik szülőszobában éppen szülés volt de oda pont nem láttam be :oops: :lol: . Viszont nem volt félelmetes, kivéve a felvételi helyiségben a jól ismert kengyeles nőgyógyi szék, az undorító.... :roll: de amúgy nem volt gáz. Valahogy nem félek a szüléstől. Majd fogok :mrgreen:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Tele a hócipőm a pakolással... :evil:
És főleg azzal, hogy mindig mindent keresgetni kell... :evil: :evil: :evil:
Mondtam is Josh-nak, hogy főbe lövöm magam, ha megint költözünk...

Junior szerencsére jól van... a múlt héten voltunk UH-n... apa nagy örömére Joseph-ünk lesz :lol: :lol: :lol:

Mpatr
Nekünk 3 kutyusunk van... költöztettük őket is... :wink:
Vendég

Kép Buffy
Vendég

Sziasztok!
Gratula a félidősöknek és Patinak, hogy sikerült szülésznőt találnia. :)
Látom már mindenki vadul a neveken gondolkodik. :) Nekünk a Zsófi és az Anna tetszene, de mivel mindkettő elég gyakori, így mást keresünk. Nekem tetszene még az Anikó és a Márti is, persze féjemnek nem. :( Neki csak a Lilla, de így a teljes név László Lilla lenne és az nekem olyan fura... csupa L betű.
Bosek, szerintem jó a Blanka, de nálunk a szomszéd kislányt hívják így. :)
Drukkolok holnapra, hogy kiderüljön a pocaklakók neme. :)

KépKép
KépKép
mni

Kép Josh és Droopy

Kép Dany és Sassy

Kép a 3 kutyus
Vendég

Kép Joseph
Vendég

Kép
Vendég

Most aztán teletettem az oldalt képekkel :oops:
Vendég

Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

http://www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra

Dany!

Nagyon klassz uh képeket csináltak a piciről,és tényleg elég erőteljes jelét adta annak,hogy FIÚ :wink:
Nálunk nem is csinálnak ilyen jó képeket,főleg,hogy ez még csak nem is 4D volt.

Melinda&Csujzi!

Remélem lesz szerencsétek és mutatja a babuci a nemét,nekem sajna egy hete úgy gondolta,hogy még nem :wink:

Mni!

Sztem jó név a László Lilla,nekem van is egy ilyen ismerősöm,itt Gödöllőn egy festőművész.

Pati!

Klassz,hogy sikerült szülésznőt választani,az nagyon fontos,sztem.Tényleg fontosaba mint a doki.És egyébként mit szólt,hogy te nem akarsz dokit választani??Nem ellenezte?

név:nálunk marad a Menyhárt Iringó ha kiscsaj és Menyhárt Olivér Levente ha kispasi :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Csujzi,
bocsika, hogy így általánosítottam a baba mocorgást illetően, persze, nem mindegyik baba reagál ugyanúgy evés után. :oops: Már reggel 6 óta fent vagyok, ez nagy szó nálam, mikor dolgoztam, alig tudott a párom reggel fél 7-kor kirobbantani az ágyból. Most már nincs bennem a tudat, hogy menni kell melózni, most már bármikor lepihenhetek napközben, ha úgy érzem. Meg az UH miatt teli vagyok várakozással, éjjel se tudtam rendesen aludni az izgalomtól, sokszor fent voltam.
Mni, Panny, köszi a drukkot! :)

Pati,
nagyon örülök, hogy rátaláltál a szülésznődre! :D

Mommy,
szegény, elhiszem milyen fárasztó lehet a költözködés, remélem már ezen az új helyen tudtok maradni!!!
Nagyon cukor a kép Joseph-ről. Gratula a kisfiúhoz, olyan jó nektek, hogy ilyen egyértelműen megmutatta magát! :D

Szép napot mindenkinek!

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok Lányok !

Remélem mindenkivel minden okés :!:
Most nincs időm visszaolvasni :?
Dany nagyon jók a képek :D
Képzeljétek , reggel mentem az uh-ra, beszedték a papírom és kiszólt az uh-s hölgy, hogy menjek vissza 11 körül, mert ezt nem Ő csinálja, doki kell hozzá . Addig bejöttem dolgozni.
Most izgulhatok tovább :oops:
Ha lesz valami eredmény írok.
Jók legyetek :!:

Anita
Kép
boszi30

Sziasztok!
Nap poénja: végre az utolsó előtti megállónál sikerült egy helyet elcsípnem a buszon, addig úgyanis végig álltam a legelső megállótól és rámszólt az öreg nő, hogy adjam át a helyemet a kismamának. :) Mondtam az én vagyok! :) Nem ott áll egy kék kabátban... nézem, de mondtam, hogy az csak egy kövér iskolás gyerek. Mire az öreglány azt mondta, hogy ne szemtelenkedjek és leszek még én is öreg. :)
Tanulság: ezentúl, ha le akarok ülni előtte a kiskönyvemet a homlokomra fogom ragasztani. :) Amúgy senki, de senki nem adta át a helyet, de még ha le is szállt valaki úgy levágodtak elém a helyre, hogy csak na. :(

KépKép
KépKép
mni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?