SZiasztok, tényleg nagy a pangás, mi van, mindenki elment hidat foglalni??????
Mivel csak hevenyészetten olvastam vissza
lényegében gratula mindenkinek mindenhez, meg Pepikének: nekünk Gordon és Norton kutya is van az ismerősi körben. A tesóm fiát Alexnak hívják, hiába, nálunk a kutyanevek dukálnak...
Szerintem: Dorina, Boglárka, Alíz
Gyúrok a vasárnapi börzére, sokat dolgoztam a hétvégén, hogy minél több pénz összejöjjön. Végülis márciusig szerintem ez az uccsó nagy börze és Gordonnál is nagyon sok mindent meg tudtam venni.
Tegnap nagy öröm ért: a napokban elmentünk Petivel megnézni az autósülés kérdést. Van egy régi (
) Graco Mirage kocsim, nem szívesen válnék meg tőle, pillekönnyű (7kg), telepakolható, fordulékony, isteni darab, imádtam. Ehhez akartunk autósülést a kicsinek, de a Brendonban azt mondták, maga a hordozó nem biztos, hogy a régebbi típushoz is jó. Viszont mákunkra a legolcsóbb Travel system rendszer (89000 FT) egyben a legjobb is ott, az én kocsim utódja, kicsit nehezebb, de hurrá, van rajta digitális óra és átfordítható két irányba. Viszont mindenképpen Gracoban gondolkodunk, mert nagyon bevált. Azért megpróbáltuk tegnap: elvittük a régi kocsit rápróbálni az autós ülést éééééééés.... JÓ!! Rögtön helyből 50 ezer Ft spórolás. Hát ez nagggyon nem mind1... Így most csak az ülést kell majd megvegyük és ami még jó, kiderült, hogy pont ez az, amit egy mozdulattal be lehet pattintani az autóba, nem kell utólag kötözgetni. Annyira örülök!!
Egyébként meg aki kocsival jár annak ajánlom a Graco Quattro Tour travel systemet, babakocsi, gyerekülés talppal, szűkítők csecsemőre, mózebetét, ez együtt 89ezer Ft.
Norton jól van, most napokig eléggé csendben volt, ma reggel óta folyamatosan focipályának néz.
Nagyon édes!!