Új privát üzeneted érkezett!

Akartam mesélni, tegnap a csajom úgybekajált, hogy azt néztük kidurran-e, vagy kihány mindent...

2 felnőtt tányér húslevest evett meg, a kettőben 3 szál sárgarépa volt, meg egy egész krumpli +tészta,husi,lé....és ezután még mindig morgott, úgyhogy kapott egy gyümis bébkaját is, és azt is megette...a végén még ivott rá egy kis teát is :) és este ugyanígy, csak akkor 1 tányérral...igaz kihagyta az uzsonnát....

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

fertötlenitő:eddig nem volt itthon de tavaly ősszel Levi a szomszéd tyúk oljánál megsértete a kezét.nem nagyon foglalkoztunk vele mert észre se vette.letörölgettük és kész.egyszer csak a lábán lett egy hatalmas seb ami napról napra nagyobb lett és körülötte gennyes.elvittük ügyeletre.nem foglalkoztak vele.kijött az arcán is egy ilyen sebb de ugy hogy meg se ütötte.vittük megint az ügyeletre.ott már mondtak olyat is,hogy börrák.aztán egyik doki mondta,hogy otvar :?
arra ugye mindig azt mondják,hogy a szegények,koszosak betegsége.de mi nem vagyunk koszosak.mondta a doki,hogy ez nem igaz.régen tényleg azok betegsége volt de ma már nem.utána a kezén lévő sebet megnézték és kérdezték,hogy ez mikori.na szóval arra vezethető vissza.ha akkor fertőtlenitetem volna azt a sebet akkor elkerültük volna a másik 2 ami nagyon csúnya volt.igy van itthon fertőtlenitőnk de azért nem fertőtlenitem a gyereket állandóan mert az se jó.ha csúnya aseb és nagyon vérzik akkor.
Vendég

zsuzsófi: Liza lányod már a husi leves levét is eszi??Húú de óvatos vagyok.Blanka még nem kapott húslét,csak a husit,répát,krumplit pépesítve a levesből.De levét még nem kapott.Jó étvágyú Liza is mindenesetre. :wink:

Kép

Kép
mezsó

Zsu
az igen van étvágya :lol: :lol:
Vendég

gyógyszerek: Laevolac szirup székrekedésre/múltkor 2 napig nem kakilt csak kis kemény bogyókat,és akkor vettünk/,Nurofen szirup lázcsillapításra,a D vitamin.Meg a saját gyógyszere a veséjére.Ja!Dentinox gél, Viburcol kúp/homeopátiás kúp fogzásra/.Ennyi.Mi sem fertőtlenítő szerezünk.Ragtapasz azért még van,a régi jó Leukoplaszt,az a "szép"barna.

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!

Kaja: ma adtam Attinak a paprikáscsirke csirkéjéből, plusz tésztát és tök ízlett neki...na persze csak 10 kanállal, de azért az is valami....küzdök, hogy hogy pótoljam a nagyon fogyó anyatejet...pohárból még nem megy, a cumisüveget elfelejtette, tulajdonképpen én felejtetettem el vele, hogy még csak ne is gondoljunk a kórházi dolgokra, most az ikeás csőrös poharat próbálom, de a vége mindig az, hogy kanalazgatom neki a pépeket.....remélem most már ő is belejön a főzelékevésbe...de mondjuk őt még csak 6 hósnak kell tekinteni...mindegy, fő, hogy velünk van.....

Jajjjjjjj, nem is meséltem, fantasztikus éjszakánk volt!!!! Andris 23:15-kor aludt el, Atti 24:00-kor kelt és 03:00-ig fennvolt, élénkült, úgyhogy megnéztük férjemmel az Oceans Eleven-t, mert ha letettük ordított, így muszáj volt valahogy kifárasztani....addig ő autózott....most alszik, de nem hagyom sokáig....ja és a nagy az apjával most betlehemesen van, úgyhogy gyorsan rendbeszedem a lakást!!

Pápá!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Gyógyszerek: Germicid, Glicerines kúp, Cebion, Bérescsepp, Vigantol, Calcimusc, kakukkfüves köptető, Rjinatiol, Nurofen.....a Panadol nincs, mert a dokim és az orvos sógorom is mondta, hogy most nagy divat a paracetamol, de vannak hátrányai, ha valaki nagyarányban szed ilyet.

http://www.webbeteg.hu/index.php?page=n ... tudni-kell

Kép
klarka

Szóval a májat károsíthatja és a már meglévő májkárosodást súlyosbíthatja.

Kép
klarka

Na, megyek!! Takarítok, esőben és sötétben fogok ablakot mosni...ja a hideget nem is mondtam..:(

Kép
klarka

Bolygó!

Várom a privit!

mindenkinek köszi a Bogi bókokat és a hiányolást...

és egy videó a kis huncutomról!!!

http://www.youtube.com/watch?v=bs3Yuie82Ao

(kicsit sötét, mert kint is sötét van... :( )

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Most nézek ezerrel, hogy más babák simán megeszik a darabosat.
Atis és Barnus annyira régen volt pici, hogy gőzöm nincs, hogy tértünk át a pépesről a darabosra.... HEEEEEEEELP!
Szégyen és gyalázat, de háromgyerekes anyukaként nem tudom, hogyan fogjak hozzá... :roll: Már próbáltam neki adni 8 hós kortól való bébikaját, az már darabosabb, de öklendezik tőle és kiprüszköli! :shock: babakekszet is vettem neki, ami 6 hós kortól van, abból majszolt egyet-kettőt, de nincsen elragadtatva tőle.

Egyébként énis a levesből szedem ki a zöldségeket és a levével higitom... nem vagyok túl para, az biztos... Muki evett már a zöldborsófőzelék "levéből" (vagy hogyan mondják azt).. :lol: , csokikrémből nyalt picit, lecsónak a levéből szintén kuncsorgott, és még sorolhatnám. :)

Csak szeretném már, ha kezdene darabos kaját enni, mert az 5.foga jön, rágni is kéne gyakorolni kicsit már.

Én is ma pucoltam ablakot... :) meg csempét is!
Hatalamas takaritást nem rendezek idén, letojom, hogy nem lesz csili-vili a lakás... 3 gyerek (vagyis 4 mert a zuram is) mellett ne várják el, hogy pöpecre takaritsam karácsonyra.... egyébként is, mint hóesésben havat lapátolni, nálunk olyan a takaritás és a rendrakás... :twisted: 22-én kiglancolnám a lakást, 24-én már rendetlenség és kosz honol mindenütt... morzsák szanaszét (mert nálunk ugye az étkező disznek van), csokipapir itt-ott... párom bejön cipővel simán... és még sorolhatnám... :twisted:
úgyhogy idén nem tisztulunk meg teljesen karácsony előtt.... :lol:

Na befogtam, megyek, mert ember mindjárt itthol van...
Vendég

Pumpóka: nagyon hasonló a helyzet nálunk is rendrakár szempontjából. Én a játékokat 24-én délután fogom rendberakni, akkor biztos úgy marad a Jézuskáig.

Attilám is öklendezik, de persze tuti nem fulladna meg tőle. Én úgy próbálom rászoktatni arr, hogy van a kajában 1 mm-es darab is, hogy mikor öklendezni kezd, akkor felzárom az állkapcsát, és akkor egyből rájön, hogy jé, ezt le lehet nyelni. Lehet, hogy szadi, de ha nyitva van a szája, úgy nem lehet nyelni.

Kép
klarka

Na igen a rágásra szoktatás...Ez nehéz.Mi is 6foggal büszkélkedünk,és a rágás még igen igen idegen dolog...talán mostanában kezdem látni rajta,hogy kezdi sejteni a lényegét.

Blanka is mindenből kuncsorgott már...krumplis tészta,kiflicsücsök,resztelt máj egyebek... :wink: Így kell ezt...ki tudja megállni,mikor tágra nyílt szemekkel kinézik a falatot az ember szájából.Naná hogy adok akkor már egy kevéskét neki is. :wink:

Kép

Kép
mezsó

Ja az lemaradt,hogy múlt hét vasárnapi ebédből kapott egy csirkecomb csontot,persze husi,porcogók nélkül.Jól elvolt vele kb.30percig az tuti...és folyamatosan vékonyodott a csont!! :lol: :lol: Édes volt ahogy rágicsálta,cuppogott vele! :D

Kép

Kép
mezsó

Teszek egy linket a nagyobbikról, a menőmanót nézi, ha tudjátok, nézzétek végig! Szerintem haláli!!

http://www.youtube.com/watch?v=xkc-RBiJKgk

Kép
klarka

Nálatok hánykor fekszik le a kicsi?

Kép
klarka

Klarka
nálunk mind 2 fiú fél8kor pancsizik.már együtt fürdenek.utána kiveszem a kicsit.felöltöztetem addig Levi egyedül pacsál.berakom a kiságyba a kicsit.felöltöztetem Levit.megkapja a kakaóját és emgy az ágyába. megkinálom a kicsit tápszerrel.nem mindig kell neki és álltalában 8kor már alszik.Levi elbeszélget a helyén egy kicsit és ő is alszik
Vendég

Én is így csinálom, csak elkövettük azt a hibát, hogy ottmaradtunk vele, amíg el nem aludt, ezt azóta követeli és Atti már alszik, ő meg vagy 1 óra alatt alszik el. Egy éve még tök jó volt, rácsuktuk az ajtót és elaludt, most meg ez megy. Ha megmoccanok, hogy kimenjek, egyből hisztizik. De szerrintem fel fogok áldozni egy estét és kimegyek, max Atti felébred. De őt könnyebb visszaaltatni.

Kép
klarka

nálunk hála nincs gond.bár eddig rácsos ágyba aludt még Levi mert ő éjjel néha feláll,felül és féltünk,hogy kiesik.most 1hete,hogy kiszedtük a rácsot de hála nincs gond.születése óta mindig ment fürdés után a "helyére" :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Én is vagyok csak a karácsonyi készülődés minden időmet elveszi. Mi szenteste itthon leszünk hárman én főzök halászlét és sütök almás kacsát. Bejglit nem tudok,így azt valahonnan máshonnan szetzem majd be. 25.-én mi megyün a szüleimhez Tiszavasváriba 26.-án jövünk vissza és 27.-től 29.-ig megyünk Kehidára Wellnesre. 29.-én pedig a párom szüleihez Pécsre.Szóval mi is sokat fogunk utazni.

Holnap pedig az unakahugomnak sütök kakaóscsigát :D

Szombaton itt lesznek anyuék,hétfőn pedig megyünk Kékestetőre kirándulni.

Milán sem eszi meg a darabos ételeket,így a 8 hós kaját is össze kell mixelnem,hogy megegye. NEm tudom elképzelni,hogy fog rászokni a darabokra.
Ő nem mászik és nem ül fel,de nagyon szépen és gyorsan kúszik. Mindig figyelni kell rá,mert állandóan pakol.
Szóval velünk ennyi.
Ha nem jönnék akkor most szeretnék Mindenkinek Békés Boldog Szeretetteljes Karácsonyt KÍvánni.

Edina és Milánka

Kép

Kép
mannogab

Mezsó, Liza elég régóta kap rendes kaját, asszem 3 hónapos kora óta. Már mindent eszik.

Pumpi én mondtam neked, hogy én hogy csinálom, de nálunk Liza az első perctől kezdve, hogy darabos kaját kapott, tud rágni, és szeret is rágni, igaz ezért nálunk fordítva sült el a dolog, azóta nem szereti se a bébiételt, se semmit ami pépes, sőt a tápszert és a tejet se igen issza. úgy kb 80-100 milit eszik belőle, többet se. Most is 90 maradt a 180-ból, viszont utána megevett 1,5 banánt, meg egy deci teát. Szóval nálunk tápszer már csak reggel, meg uzsira van...

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Lányok ha odaültetitek magatokhoz az étkezőasztalhoz, nem kattannak rá a kajátokra? Szerintem így könnyű lenne rászoktatni a darabosra a piciket, mert amit ti is esztek, abból ők is akarnak....
Liza mindig velünk eszik, legtöbbször azt amit mi.

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

zsuzsófi: akkor én ezek szerint jól csinálom??Mert nekem is kuncsorogni szokott a kajámból és ami olyan abból mindig adok neki pici falatokat,hogy rágcsálja...Akkor előbb-utóbb ráérez majd a dolog ízére?? :)

klarka: mi 7-től fél8-ig pancsizunk,aztán 8-ig öltözés,kajcsi a csajszinak,és 8körül beteszem az ágyába és általában este9-kor már alszik.Ez alól a mai nap kivétel volt,mert ma jött rá a lelkem,hogy a kiságyban is tud térdelni,úgy hogy az oldalában kapaszkodik.És ennek annyira megörült,hogy 10ig nem is bírt elaludni. :) Tündér volt,ahogy örömében kurjongatott. :wink: Potyogott a könny a szememből annyira jót derültem rajta. :wink:

Kép

Kép
mezsó

jó reggelt
nemtudom miért lehet az,hogy 2-3-4jó éjszaka után jön 2-3rossz :( :( :(
Vendég

Mi baj lekri??Nem aludtak a srácaid túl jól??Jó reggelt egyébként!!Nálunk én aludtam rosszul,mert reggelre úgy elfeküdtem a nyakam,hogy nem bírom jelenleg mozgatni... :?

Kép

Kép
mezsó

Mezso
Kristófom még kell éjjel .ha jóéjszakánk van akkor csak 1x eszik és alszik 7-8ig.ha rossz akkor 2x éjjel és hajnalban kel már.nem tudom mitől lehet ez!

sajnálom a ynakad.nagyon rossz érzés:(

na én ma nem leszek de azért remélem irtok sokat,hogy holnap legyen mit olvasnom:)
Vendég

Jó reggelt!
Vagyis jobbat, Attila megint megcsinálta a maga hisztijét a suliban, az istennek nem akart bemenni, tökjó, utolsó nap jön rá a dilihopp, pedig már 2 hete, hogy nem volt vele gond, sőt, az utcasarokról egyedül megy be a suliba (pár méter csak).... de ma reggel kitalálta, hogy otthon hagyta a pénztárcáját (anyuval szoktunk aprót adni neki, hogy a suliban a kávéautomatából vehessen turmixot vagy forrócsokit)... aztán meg azt, hogy menjek haza érte... :shock: hát hogyne... esőben, őrült szélben járjam meg kétszer a sulit... aztán közlte, hogy nem megy be egyedül, felmentem vele az osztályhoz, ott meg vagy negyed órát vártunk a tanárra, becsöngetésre be is ért dolgozni... :evil: addig egyedül voltak a gyerekek a teremben, akik már beértek... Attilát meg nem tudtam otthagyni, mert kijön utánam, igyis ketten fogták le, hogy el tudjak jönni... :?
Ráadásul ma osztálykarácsony van náluk délután fél5-kor... ezen is kibuktam... az oviban sosem volt divat, hogy a szülők is bemennek a karácsonyi ünnepségre... hát itt meg kiirták, hogy számitanak a szülők jelenlétére és persze ezt a gyerekeknek is előadták, hogy hivják anyát és apát... én pedig nem tudom, hogy megyek el, mert Zoli dolgozik, Barnust is el kell hozni már fél5-kor, sőt előtte inkább és Mukit sem tudom hova tenni, a +2 gyerekkel pedig végigállni a kornyikálást fél órán keresztül nem fog menni... Barnus majd oda akar menni közéjük, Muki pedig meg fog ijedni a sok idegentől (fél az idegenektől, őrült orditásba kezd, a sok embertől egyszerre szintén megijed, még Barnus szülinapján is bújt a Keresztanyjához, mert sokan voltunk egyszerre neki).... igy nem tudom, mi lesz... mert még majd én leszek a szemét anyuka, aki nem képes arra, hogy elmenjen az ünnepségre... de szerintem ez egy akkora hülyeség... az oviban is elmondták, hogy inkább ne menjen szülő, mert úgysem arra figyelnek és ez a csoportkarácsony, szülőkkel ott lesz az igazi karácsony, erre az iskolában meg bevezetik, ejtve arra, hogy van, aki esetleg nem tud ott lenni.... :evil: :evil:

bocsi a kirohanásért, de muszály volt leirnom, mert felrobbanok... lehet, csak én akadtam ki rajta, de ez nagyon nem jött jól az amúgyis problémás Attilámnak... még egy hiszi ugye, ha nem leszek ott.... :(

Klarka!
Szerintem is megér egy estét, hátha utána lefekszik majd magától... :wink:

Lekri!
Mukinál már nincsen ilyen, de a fiúknál volt, inkább Barnusnál, hogy pár jó éjszaka, majd pár rossz.... ő kinőtte... kitartás neked! Tudom, milyen car.... :?

Edina!
Jó, hogy jöttél te is!
Szép sürü programotok lesz az ünnepek alatt, előtt, után... :)
De az biztos, hogy nem fogtok unatkozni! Kellemes ünnepeket nektek is, ha addig nem jönnél... aztán majd gyere és mesélj, milyen volt!

Zsu!
Próbáltam én sok mindent, de meg akar fulladni egy apró darabtól is... :lol: Majd azért nem adom fel... :) hátha egyszer rákattan...
Lujzát én csodálom a mai napig és szerintem fogom is, hogy milyen szépen eszik a drága! :)
Jó sok játék jött össze.... nálunk is igy van, nagyik-dédik... együtt sok lesz... bár sikerült elcseszerintenem egy ajándékot, a fiúk versenypályáját, nem raktam el a blokkot, összeraktuk hétvégén Zolival és az egyik irányitó nem mükszik... remélem, meg tudja Zoli javitani, mert ha nem, égek majd rendesen... :oops:

Majd még jövök... megyek dóóóógomra...

Bizti kihagytam vkit... :(
Vendég

hát ezek szerint akkor Kristóf most 2x kelt,plusz hajnalban...sajnálom,ez is nagyon rossz lehet. :cry: Mit adsz neki este enni?Nem lehet hogy nincs tele a pocakja,és azért ébred fel?

Kép

Kép
mezsó

pumpóka: sajnálom,hogy a reggeledben megint volt ami idegesítő... :cry: Attila már biztos érzi,hogy mindjárt Karácsony,meg utolsó nap...lehet szívesebben maradt volna otthon azért viselkedett úgy.

Kép

Kép
mezsó

Pumpi
sajnálom,hogy Ati ilyeneket csinál.remélem hamar túl lesztek rajta bár már jó ideje tart ahogy irtad:( sok kitartást kivánok neked és nyugodt napokat:)

Mezsó
3x kelt fél2kor és fél5kor.5után aludt csak vissza nagy nehezen de fél7óta fent vagyunk.tegnap 1ébredés volt háromnegyed3kor és utána csak 8kor kelt.
vacsira meg amugy is napközben már főziket,gyümit és tjpépet kap csak.a tápszert csak éjjel issza meg meg esetleg reggel.este nagyon ritka ha megissza.1x volt olyan is,hogy csak fél6kor kelt előszőr.az volt a jó:)

neki túl gyors az emésztése(napi 4-5kakis pelus)

na tényleg mennem kell mert jön sogorom és lépünk le.megyünk mamázni majd lehet apával kamionozni.Levi nagy örömére :lol: :lol:
Vendég

Vendég

lekri: értem. Mondjuk Blankának is gyors az emésztése,neki is van napi 2-3xkakis pelusa...de ő átalussza többnyire az éjszakát.Lehet temperamentum kérdése.Vagy Kristófnak nincs nagy alvásigénye...Akkor jó utat nektek!! :wink:

Kép

Kép
mezsó

Aranyos amit belinkeltél :) Kora reggel ilyen hangulatban vagy? :)

Kép

Kép
mezsó

Etetéshez nem tudok hozzászólni, csak annyit, hogy mi 6 hós korától adunk neki kajákat, próbáltam a darabosat, elszopogatott almát pl., de amint a szájába került egy ici-pici darab, egyből öklendezések közepette kiköpte. Egyenlőre pépesen adom, és nem erőltetem a darabosat, ráérünk sztem. Nekem ez az irányelvem: fő a fokozatosság. 8) :wink:

Pumpóka: Sajnállak, hogy ilyen rosszul viselkedett Atti, és harcolni kellett vele, hgoy ott maradjon a suliban. Azt meg tényleg megérthetnék, hogy nem tudsz ott lenni, mikor neked még van egy kisbabád és másik gyereked is, elfoglalt vagy! Próbálj türelmes lenni, bár tudom, ez a legnehezebb ilyen helyzetekben!

Ollem: Néztem a videót, nagyon aranyos Bogi, ahogy incselkedik. :lol:

Klarka: Az a nevetés! Nem semmi, ahogy beleéli magát Andris a történetbe! Érdekes, ahogy változik az arca! Azok a hatalmas szemek! :o :)

Mezsó: Édes lehetett Blanka!

Bogi nálunk 7-8 körül kerül ágyba, fürcsi után, a mi ágyunkba, ahol általában 8-9 körül elalszik egy hosszabb szopi után, de tegnap kivétel volt, még 10-kor is beszélgetett apához, pofozgatta, udvarolt neki. 11 körül aludt el... :? Éjszaka meg kb. 2-5 x kel, én nem is jegyzem meg, mikor, olyan álmos vagyok. De könnyen visszaalszik.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

bolygó: ja,édes a lelkem!Most is beraktam még a kiságyba,mert délelőtt többnyire aludni szokott még egyet,de inkább az új tudományának örül most is,ott térdel benne,és közben dumál nekem... :lol: Közben találtam egy édes képet róla,feltöltöm nektek...A képen egyik kedvenc elfoglaltsága közben látható. :wink: Kép

Kép

Kép
mezsó

sziasztok! már megjártuk az interspart! ügyik voltunk! mindenki el volt ragadtatva Zsófimtól!! :lol: milyen szép, okos, nyugodt...stb. nekem meg csak dagadt a mellem... :P

nálunk fél 9-kor van fürcsi. utána főzi+ táp. 10 körül elalszik. Hajnalban egyszer eszik 2 dl tápot, majd reggel 8-fél 9-ig alszik! Ez szupi nekünk.
:D
Néha ő is elromlik, hetente/kéthetente egyszer, akkor 2X eszik éjjel. Hála isten jó az alvókája.

Kép
gabo001

Mezsó: Jól néz ki a lányod! Az enyém is ilyen "szépen" szokott enni. Minden olyan! A környezete, a ruhája, én, a haja, minden! :lol:

Gabo: Tényleg ügyik vagytok! Jó az időbeosztása a lányodnak.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

gabo: irígykedem!!!Lánykád 8-9-ig alszik??Enyém már 7.30kor kukorékol.Mondjuk ehhez hozzá kell tenni,hogy többnyire éjjel végig alszik.Felriadni felszokott,de éjjel már nagyon rég nem kellett etetni.

Kép

Kép
mezsó

mezsó! akkor azért te sem panaszkodhatsz! :P fél 8 az már nem hajnali 5-6 óra. meg aztán ahogy írtad is, az éjjelt végigalussza Blanka!
Rossz lehet akiknél nehezek az éjjelek, de biztos kinövik a gyerekek ezt is! Csak hát addig is túl kell élni...

pumpóka! jó pofák ezek a tanárok!!! és aki nem tud elmenni, mert ezer más dolga van, plusz van még egy -két gyereke?? azokat hová tegye...??? jobb lenne, ha csak simán az iskola tanulói, tanárok lennének jelen, hiszen iskolai ünnepség ez nem?? megértem, ha kiakadtál... :?

Kép
gabo001

Negatív lett Blankának a tenyésztése is,úgyhogy most minden rendben jelenleg,így legközelebb 2hónap múlva kell menni a veséjével kontrollra!!! :D :D :D :D :D

Kép

Kép
mezsó

Mezsó: Örülök, hogy negatív! Drukkolok, hogy mégse kerüljön sor a műtétre! Hátha...

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

bolygó: köszi,aranyos vagy hogy drukkolsz,hogy ne kelljen a műtét. :) De ezért még nagyon sokáig kell drukkolnod!!Mert ugye a doki legalább 1éves korig várni akar,hogy legyen vagy ne legyen.

Nálatok milyen idő van csajok??Itt esik a hó! :) Meg is marad,eddig még csak háztetőkön,kocsik tetején,de van fehérség!! :D

Kép

Kép
mezsó

Csajok, ha esetlge nem találtatok ki még mindenkinek ajándékot innen vehettek ötletet...

http://dallacucina.freeblog.hu/archives ... ajandekok/

Kép
klarka

Sziasztok!

Hosszú idő óta én is újra itt :P

Kisfruzsi, Tim!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok...tudjátok én nagyon hanyag topikos vagyok :oops: Párszor már megpróbáltam ezen változtatni, de mindig rá kell jönnöm nem megy ez nekem :( Azért amikor összeszedem magam benézek és írok pár sort, ígérem :wink:

Anetto, Klarka, Kisscica!

Szívből gratulálok a pocakosodásotokhoz :lol: ! (mi még picit várunk vele...elvileg)

Mezsó!

Üdv. újra itt! Minden hófordulónkon gondoltam rád, ugyanis manócskám pontosan 1 hónappal fiatalabb Blankádnál :D A műétet sajnálom, de az azért bizakodásra ad okot, hogy most negatívok lettek a leletek.

Hűha! Úgy hallom sistereg az Angelcare...így kb még 3 szabad percem van :(

ELNÉZÉST azoktól akikhez most nemszóltam, de mindjárt hív a főnököm. Gyorsan még rólunk:

Zétimanó felül, kapaszkodva feláll, és oldalra lépked...ja, és néha gyorsabban halad négykézláb, mint én 2 lábon...rém lassú lehetek már :roll:
E héten voltunk dokinál és védőnőnél...elvileg most kapta volna az 1. prevenart...persze oltóanyag nincs itt sem :evil: Méreteink: 8,52 kg és 70 cm.
Ja, és úgy néz ki, ogy egyszerre 4 foga jön...mostanában -gondolom ettől- picit nyugtalanabb volt éjjelente...ma meg szinte egész nap alszik :shock:

Óóóóóóóó, már nagyon hív!

Ha tudok jövök még a közeljövőben! Addig is jó készülődést mindenkinek!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Sziasztok!

Még a mai körkérdéshez:

Liza 8-kor fekszik, mint a nagyok, de előfordul, hogy akkor még nagyon éber, így lehet abból 10 óra is. 7-ig mindig alszik, de jellemzőbb hogy 8-ig. Éjjel nem kel, csak nagyon ritkán riad meg, de akkor is visszaalszik magától.

Darabos kajáról: Ne a szájába adjátok, tegyétek le elé :) Mindent a szájukba akarnak venni, ezt kell kihasználni :) Ha ez se jön be, passzolok, nekem 1x se volt ilyen gondom...igaz mind elég korán 4-5 hónaposan már darabosat kaptak.

Na lépek, még mindig nem vagyok kész :(

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Csajszik!!Ne mááár!!Hol vagytok???Ennyire ne tűnjön már el mindenki!!!

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok! Jelentem meggyógyult Api, 4 napig volt lázas, aztán tegnap előtt áttört az első fogacska és a láz is megszűnt. A doki szerint vírus, szerintem a foga volt a ludas. Mennyi idő mire az éppen áttört fogból fog lesz? Olyan gyorsan nő mint pl a köröm?

Kép
be_be

Na én is most jutottam ide.

Klarka! Nagyon jó a link, már vettem is ötletet, a Brownie mix-et fogom megcsinálni mindenkinek.
Mivel anyuékkal nem ajándékozunk, csak jelképeset, igy tök fog örülni egy cukormentesnek a Brownie-ból. :)
Anyóséknak is csinálok, apósnak cukormentest (inzulinos cukorbeteg), remélem, értékelni fogja az odafigyelésemet és hogy gondoltam rá, ha lefikázza, kivágom az ajtón... :lol:
Már vettem nekik egy sólámpát, azt mind a kettő szeretett volna (remélem, nem rohan el após és veszi meg egy szédült pillanatában, sajnos hajlamos ilyesmire), megcsináljuk holnap a fényképes naptárt nekik is meg Zoli nővérének is, ő is kap egy Brownie mix-et, csak ő nem cukormentest.
Igy lesz ajándék mindenkinek, s ha összeszámolom, már elég sokat költök igyis, hiába saját kezü ajcsik, a nyomtatóparton sem volt ingyé (elég húzós méghozzá), meg a süti-hozzávalók sem occsók, főképp a cukorpótló, az horrorár.... úgyhogy remélem, nem lesznek lenézve az ajándékok, hiszen több időt forditunk az elkészitésükre, mintha bemennék a tecsóba és levenném a polcról készen...

A kajához is végre minden megvan, fagyasztóban várja a karácsonyt.

Benettke!
Jó hogy jöttél te is! :wink: Zéti nagyon ügyes! :) Kép??????

Most kaptunk az önkormitól egy fenyőutalványt, 2ezer ft-ról, megnéztem az árakat és édesek meg minden, hogy adnak, de csak egy termelőnél lehet beváltani, ahol 6ezer alatt nincsen fa... :( úgyhogy valszeg nem lesz beváltva) szerintem marad a müfenyő a pincéből mint eddig.

De ha valaki élne az utalvánnyal, szivesen odaadom!
Csak meg kell nézni a www.gondosfenyo.com -on meghirdetett árusitóhelyeket, hogy hol lehet beváltani, mert csak a Gondos fenyőkre érvényes. Én bizti nem váltom be, nem telik most 4ezer ft plusz kiadásra sajnos... :(

megyek, Muki becsinált.... innen érzem... szeretetcsomag anyának... :lol:
Vendég

sziasztok
én is vagyok tőlem nem szabadultok könnyen :lol: :lol: :lol:

tegnap Kristóf ugy gondolta,hogy megmutatja,hogy ő tud mászni ha akar :lol: :lol:

az éjszakánk megint :cry: :cry:
mivel reggel elég korán keltem igy ma már mindent megcsináltam.vagyis nem.mert még fel szeretnék mosni de ahoz kéne,hogy aludjon a két ördög fióka.Kristóf 1,5órája egyedül játszik a szobába.mindent megvizsgál amit eddig nem tudot és hangosan nevet :) :)

Pumpóka
nekünk is műfenyő lesz pedig már az idén igazit szeretem volna.de apa főnőke megszivatott minket meg mindenkit.minden évben év végén kapják meg a kajajegyet egyben ami idén tőbb,mint 60ezer ft lett volna.abból vettük volna meg az ajándékokat meg a kajcsikat és fenyőt is.persze kipoltuk volna ha kellett volna.na szóval nem adja a kajajegyet igy ezt mind a fizetésből kellett ugye meg venni és hát igy a fára már nem maradt mert még messze a következő fizetés.igy jártunk.bezzeg apáéktól beszedték a pénzt a fönök ajándékára.több,mint 90ezer forintért kap ajándékot. :evil: :evil: :evil: :evil:
na de nem panaszkodom. :oops: 8)

Bebe
örülök a gyógyulásnak
a fog ha áttörik változó mennyi idő alatt jön ki teljesen.van akinek 2hét van akinek több,mint egy hónap.az a jó,hogy ilyenkor már nem fáj nekik ugyhogy annyi foggal kevesebb a fájá ahány átbujt már :lol: :lol:

Kristófnak még 1sincs :)

Zsu
te miket tettél Liza elé?
mert Kristóf Kiflit,Kenyérhéjjat szkot kapni.az elnyamogja.meg valamelyik nap kapot egy babapiskótát mert nem volt itthon se kifli se kenyé :oops: :lol:
na az nagyon izlet és nem fuldoklik tőle.viszont ha akajcsi kicsit darabosabb majd meg akar fulladni :roll: :roll:

Benettke
üdv újra :lol: :lol: képeket kérünk :lol: :lol:

Mezsó
örülök a negativ eredménynek :lol: :lol:

na megyek mert Kristóf éppen konvektort szerel Levi meg morog vele,hogy nem szabad :lol: :lol:
Vendég

ja és Levi azt mondja,hogy Kristóf dugó :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?