Jó reggelt!
Vagyis jobbat, Attila megint megcsinálta a maga hisztijét a suliban, az istennek nem akart bemenni, tökjó, utolsó nap jön rá a dilihopp, pedig már 2 hete, hogy nem volt vele gond, sőt, az utcasarokról egyedül megy be a suliba (pár méter csak).... de ma reggel kitalálta, hogy otthon hagyta a pénztárcáját (anyuval szoktunk aprót adni neki, hogy a suliban a kávéautomatából vehessen turmixot vagy forrócsokit)... aztán meg azt, hogy menjek haza érte...
hát hogyne... esőben, őrült szélben járjam meg kétszer a sulit... aztán közlte, hogy nem megy be egyedül, felmentem vele az osztályhoz, ott meg vagy negyed órát vártunk a tanárra, becsöngetésre be is ért dolgozni...
addig egyedül voltak a gyerekek a teremben, akik már beértek... Attilát meg nem tudtam otthagyni, mert kijön utánam, igyis ketten fogták le, hogy el tudjak jönni...
Ráadásul ma osztálykarácsony van náluk délután fél5-kor... ezen is kibuktam... az oviban sosem volt divat, hogy a szülők is bemennek a karácsonyi ünnepségre... hát itt meg kiirták, hogy számitanak a szülők jelenlétére és persze ezt a gyerekeknek is előadták, hogy hivják anyát és apát... én pedig nem tudom, hogy megyek el, mert Zoli dolgozik, Barnust is el kell hozni már fél5-kor, sőt előtte inkább és Mukit sem tudom hova tenni, a +2 gyerekkel pedig végigállni a kornyikálást fél órán keresztül nem fog menni... Barnus majd oda akar menni közéjük, Muki pedig meg fog ijedni a sok idegentől (fél az idegenektől, őrült orditásba kezd, a sok embertől egyszerre szintén megijed, még Barnus szülinapján is bújt a Keresztanyjához, mert sokan voltunk egyszerre neki).... igy nem tudom, mi lesz... mert még majd én leszek a szemét anyuka, aki nem képes arra, hogy elmenjen az ünnepségre... de szerintem ez egy akkora hülyeség... az oviban is elmondták, hogy inkább ne menjen szülő, mert úgysem arra figyelnek és ez a csoportkarácsony, szülőkkel ott lesz az igazi karácsony, erre az iskolában meg bevezetik, ejtve arra, hogy van, aki esetleg nem tud ott lenni....
bocsi a kirohanásért, de muszály volt leirnom, mert felrobbanok... lehet, csak én akadtam ki rajta, de ez nagyon nem jött jól az amúgyis problémás Attilámnak... még egy hiszi ugye, ha nem leszek ott....
Klarka!
Szerintem is megér egy estét, hátha utána lefekszik majd magától...
Lekri!
Mukinál már nincsen ilyen, de a fiúknál volt, inkább Barnusnál, hogy pár jó éjszaka, majd pár rossz.... ő kinőtte... kitartás neked! Tudom, milyen car....
Edina!
Jó, hogy jöttél te is!
Szép sürü programotok lesz az ünnepek alatt, előtt, után...
De az biztos, hogy nem fogtok unatkozni! Kellemes ünnepeket nektek is, ha addig nem jönnél... aztán majd gyere és mesélj, milyen volt!
Zsu!
Próbáltam én sok mindent, de meg akar fulladni egy apró darabtól is...
Majd azért nem adom fel...
hátha egyszer rákattan...
Lujzát én csodálom a mai napig és szerintem fogom is, hogy milyen szépen eszik a drága!
Jó sok játék jött össze.... nálunk is igy van, nagyik-dédik... együtt sok lesz... bár sikerült elcseszerintenem egy ajándékot, a fiúk versenypályáját, nem raktam el a blokkot, összeraktuk hétvégén Zolival és az egyik irányitó nem mükszik... remélem, meg tudja Zoli javitani, mert ha nem, égek majd rendesen...
Majd még jövök... megyek dóóóógomra...
Bizti kihagytam vkit...