Sziasztok!
Hát a tegnapi napom elég sűrű volt. először voltam a nődokimnál, aki szerintem rossz passzban lehetett,mert nagyon furin viselkedett, mindenre olyan konzervatívan reagált. Pl. hogy ne akarjak 4D-re menni, mert az nagyon nagy sugárzásnak teszi ki a babaát, olyan mintha 2-3 szor mennék 2D-re. Szerintem ez hülyeség, meg hát nem is 40 perces babamozit terveztem, hanem csak annyit hogy megbizonyosodjak arról, hogy minden rendben van odabent. ezt a Praxisban 20 perc es vizsgálatal megcsinálják.
Meg azt mondta, hogy ne akarjak kismamatornázni, inkább öröljek, hogy ez a baba most megtapadt rendesen és inkább pihenjek, ne mozgolódjak. Ebben mondjuk lehet valami, de azért hiányzik a mozgás.
A Hipp Natal szirpot nem ismerte, ezért rögtön elkezdte, hogy ez biztos valami bio cucc, meg hogy ne szedjek össze vissza mindenfélét. Hiába mondtam neki, hogy az Elevittől és a Gravidától is rosszul voltam.
A lényeg, hogy adott pár dokinevet, hogy nézzek utána a neten, de azárt majd egy hónap múlva ajánl valakit konkrétan az új Margit kórházban.
A védőnő aranyos volt, jövő héten feljön valamelyik reggel hozzánk.
A háziorvos is aranyos volt, beutalt laborvizsgálatokra, holnap megyek éhgyomorra vérvételre, kicsit izgulok, mert ma is és tegnap is volt rókak koma sajnos, most valahogy megint intenzívebb a rosszullét. Amúgy kicsit olyan lesz a vérvétel, mint a
terheléses vércukor, mivel éhgyomori vétel után két órával és reggelizés után megint vért vezsnek majd. Ha ennek a vizsgálatnak az eredménye durva értéket ad, akkor lehet, hogy nem is kell majd az igazi terheléses.
De ezeken kívül jól vagyok.