Új privát üzeneted érkezett!

"Vera babaja megszuletett.
3360g 53 cm.
Azt mondja Vera jo nagy hangja van
Csaszar lett vegul sajna,de a lenyeg,hogy megvan "
Vendég

Lányok!

Remegek a boldogságtól!
Kriszta most hívott, 19.10perckor 2670gramm, 51cm-rel megszületett Pataki Réka. Részleteket nem mondott, volt pici vágás, most inkubátorba van, de nemsokára megkapják! Amúgy jól vannak!!!

Hatalmas gratula nekik, sok erőt, egészséget, boldogságot és rengeteg tejecskét kívánok a kis menyemnek, Réka babának!!!
Vendég

Itt ma hatalmas babaeső van!!!
Vendég

Nagyon el voltam havazva ma munkaval, ugyhogy csak most tudtam benezni...

Dido - udv kozottunk :( Nem semmi, amin keresztulmentel eddig, de vannak itt masok is akiknek hasonloan hosszura es buktatosra nyult a tortenete sajnos, de a lenyeg a happy end :wink:

Rone - nagyon tetszik a vonalzod! :D 7. het, hogy telik az ido!

Annus - ha a tested nincs ra felkeszulve akkor ugysem lesz belole semmi, ha meg igen annal jobb! :lol:

Zsibima - nalunk is szines a lakas a nappali narancssarga (halvanyabb arnyalat), a konyha napsarga, a tv-szoba babakek. Egyedul a mi halonk feher, de az is csak azert, mert az elozo tulaj elenk sarga falaitol es kek padloszonyegetol nem tudtam aludni :shock: Igy most feher fal zold padloszonyeg es vanilia takaro, fuggony stb. De nem sokaig, mert mar tervbe van veve az atalakitas es uj butorok - cappucino szinu fallal! De elobb van meg nehany egyeb dolog, amit meg kellene csinalni.

Ja munkarol jut eszembe, hogy neha en is ugy erzem, hogy szivesebben toltenek polcot a szupermarketben a harom diplomammal minthogy a kepernyohoz legyek ragadva egesz nap... Az egyetelen gond azzal, hogy nehez lenne belole itt megelni foleg ugy hogy nalunk en vagyok a fo kenyerkereso. :?

Zsibima - neked mi a kovetkezo vizsgalat? Nekem szerdan reggel UH es azutan csutortokon a rakszures.

Jaj nem emlekszem ki irt meg mit az elozo oldalon, olyan rovid az agyam. :evil:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Haha - de jo pottyognak a babok. Szegeny golyanak jo sok dolga van igy februarban. :wink:

Nagy gratula Reka babahoz is!

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Panny - köszi a bátorítást, most éppen olyan állapotban vagyok, h 1 másodperc alatt elbőgöm magam bármin - tehát, most 'van hova fejlődnöm', de remélem, ha túl leszek ezen a tejtermelős sztorin, ami most eléggé megvisel, akkor már jobb lesz.

Gratula a babákhoz :D
leo50

Huuuu,mennyi baba!!!!De jó!Képeket kérünk!
Jó egészséget anyukáknak és a babáknak is!!!!

Leo!
Saját tapasztalatom alapján mondhatom,hogy amíg a szerevezeted nem áll vissza sűrűbben fogsz völgyben lenni.És nem feltétlen a műtét miatt.Nekem tök sokat kellett várnom(mint kiderült a hülye doki miatt)mire megjött.Ttál nem voltam magamnál...Amint minden oké lesz,máshogy látod majd a világot.

Apcim lebasztam h nem védekeztünnk stb,erre csak viccesen annyit mondott h húúú most mi lesz :wink: lehet gyorsabb volt vmelyik a többinél? :lol:
Elég furin alakul a görbém ebben a hónapban...vogy magasabb a hőm...kicsit fáj a tokom mondjuk,meg lehet ez a homeoptiás csepp vitte feljebb...mintha olvastam volna erről vhol,utána is járok jobban :wink:

Na szép napot mindenkinek!!!

annus11

Na reggel van úgy látom...

vogy=valahogy
tokom=torkom

Talán így érthetőbb :oops:

annus11

:lol: Gratalulálok a babákhoz!!!
Jó így ébredni... :lol:

Lányok, aki hozzászólt a témához: én titkárnő, és marketing és reklámügyintéző révén, nagyon sokáig dolgoztam irodában...(idén lesz 21 éves munkaviszonyom, mert gyors-és gép suli után elkezdtem 16 évesen melózni, mellette tanultam később) DE UTÁLOM!!! Most a lelkemnek úgy érzem valami fizikai munka esne jól...dolgoztam elég sokat piacon is, és nagyon fárasztó ugyan, de jól éreztem magam nagyon...igazából most nem a pénz motivál, tök mindegy mennyit fizetnének, ha jól érezném magam...mert most nagyon nem érzem jól magam... :cry:

Hajni-kapucsínó színű fal? az "fincsi" :lol: biztos klassz lesz! Én ma reggel voltam a második vérvételen! Rákszűrésre most nem megyek, mert nekem a dokim egy évben többször is leveszi kérés nélkül... Olyan kiváncsi vagyok vajon ugyanaz-e a bajunk!

Panny-akkor nektek is jó kis színes a lakásotok! :lol: Ha lenne garázsunk, az nekünk se lenne színes...de csak kocsibeállónk van! :D Viszont idén tervezünk egy kis melléképületet, amit "klubszobának" fogunk hívni...na ott még kiélem majd magam azt hiszem. A lányomnak csináljuk, mivel kicsi a lakás, hogy ott tudjanak egy kicsit bulizni...meg azt hiszem egy mélyhűtő ládát is berakok még oda, hátha kell majd tejcit fagyasztani! :wink:

Leo-sajnálom, hogy tejcid lett...ilyen korán. Ez tényleg érdekes, bár biztos mindenki másképp "működik", nekem nem volt még a 12. hetes terhességem elhalásánál se tejtermelődés. (ez volt a legnagyobb elhalt magzatom)Bocsi ha már leírtad: kaptál rá valamit?
Viszont remélem, hogy hamar túl leszel ezen a szomorú időszakon és újult erővel tudtok belevágni a babásodásba!

Annus-reméljük gyorsabb volt valamelyik a többinél! :lol: Végülis már neked is letelt a három hónap nem????
Vendég

Jo reggelt mindenkinek!
Hat tenyleg zaporoznak a babak, de ez igy helyes. Remelem minel tobb mindenkihez eljutnak majd a kozel jovoben.
Gratulalok nekik.

Lei,
Mi ujsag veled? Azt olvastam, hogy most nagyon izgulsz, de ugye semmi jele sincs annak hogy baj lenne? Minden rendben van hidd el. De azert irjal, mert izgulunk erted.

Zsibima,
Szerintem a lakas akkor szep ha szines. Nalunk is van minden fajta szin: a nappali mogyoro szinu, narancssarga szonyeggel es fuggonnyel, kicsit igy furan hangzik,de amugy jol nez ki. A konyha, eloter narancssarga, a halo citromsarga. Es ehhez pedig hozzajarul a gyonyoru szep nagy ablakok, amiken keresztul ilyen idoben arad be a napfeny.

Leo,
Nekem ket het kellett ahhoz, hogy testileg jol legyek. Jelenleg a lelkem is rendben van, bar neha kicsit osszeszorul a szivem. Kitartas, sirjal sokat es pihenj sokat az a legjobb gyogyir.

Amugy en jol vagyok. Jovo heten hetfon megyek a dokihoz, akkor tudom meg a szovettan eredmenyet is es remelem kapok valaszt egy-ket kerdesemre.

Jo munkat, annak aki dolgozik!
eperke25

Jó reggelt!

A színekhez csak annyit, hogy nálunk a nappaliban az egyik fal narancssárga és nagyon feldobja a teret, úgyhogy csak bátran! Én is imádom a színeket :D

Zsibima, Annus - köszi, nagyon jól esik a bátorítás!
Kaptam Bromocryptin-t, de nem fogom bevenni,(beparaáztam a mellékhatásoktól) inkább maradok a jegelés mellett, meg találtam egy homeopátiás gyógyszert Urtica Urens 15CH - ez apasztja a tejet.

Annus,

Én is ebben reménykedem, csak úgy,hogy még a mellem is fáj és folyamatosan emlékeztet, arra, h mi történt egyelőre nehéz.
Neked mi derült ki, hogy mit kellett volna a dokinak csinálni, h megjöjjön? Nekem egyébként 1-2 menstruációt mondtak, h várjak, én a lelki állapotomtól teszem függővé.

Hajnski - nálunk is ugyanaz a helyzet, ami a kenyérkeresetet illeti, most szivesebb állnék egy sor végén, mint mondjuk csomagoló, most csak imitálni tudom a szellemi munkát.
leo50

Sziasztok!

Hát a tegnapi napom elég sűrű volt. először voltam a nődokimnál, aki szerintem rossz passzban lehetett,mert nagyon furin viselkedett, mindenre olyan konzervatívan reagált. Pl. hogy ne akarjak 4D-re menni, mert az nagyon nagy sugárzásnak teszi ki a babaát, olyan mintha 2-3 szor mennék 2D-re. Szerintem ez hülyeség, meg hát nem is 40 perces babamozit terveztem, hanem csak annyit hogy megbizonyosodjak arról, hogy minden rendben van odabent. ezt a Praxisban 20 perc es vizsgálatal megcsinálják.
Meg azt mondta, hogy ne akarjak kismamatornázni, inkább öröljek, hogy ez a baba most megtapadt rendesen és inkább pihenjek, ne mozgolódjak. Ebben mondjuk lehet valami, de azért hiányzik a mozgás. :cry: A Hipp Natal szirpot nem ismerte, ezért rögtön elkezdte, hogy ez biztos valami bio cucc, meg hogy ne szedjek össze vissza mindenfélét. Hiába mondtam neki, hogy az Elevittől és a Gravidától is rosszul voltam.
A lényeg, hogy adott pár dokinevet, hogy nézzek utána a neten, de azárt majd egy hónap múlva ajánl valakit konkrétan az új Margit kórházban.

A védőnő aranyos volt, jövő héten feljön valamelyik reggel hozzánk.

A háziorvos is aranyos volt, beutalt laborvizsgálatokra, holnap megyek éhgyomorra vérvételre, kicsit izgulok, mert ma is és tegnap is volt rókak koma sajnos, most valahogy megint intenzívebb a rosszullét. Amúgy kicsit olyan lesz a vérvétel, mint a
terheléses vércukor, mivel éhgyomori vétel után két órával és reggelizés után megint vért vezsnek majd. Ha ennek a vizsgálatnak az eredménye durva értéket ad, akkor lehet, hogy nem is kell majd az igazi terheléses.

De ezeken kívül jól vagyok. :)
lei

leó: nagyon sajnálom ezt a tej dolgot, el tudom képzelni milyen rossz érzés lehet. Szegény :(

A megszületett babáknak meg GRATULÁLOK!!! Tényleg jó ezt olvasni!!! :lol:
lei

Lei!
Én a centrum maternát szedem.És nincs semmi émelygés stb,mondjuk nem is vagyok terhes...lehet akkor jönne a rókakoma :wink: Nekem a dokim azt mondta ez jobb mint az elevit meg a gravida(mármint összetételben).Bizti jó lesz minden érték,nyugi!A mozgással én várnék,még ha jól esne akkor is.Uh-ra szerintem nyugodtan elmehetsz...össze vissza ne szedj semmit,ez tetszik.A hipp natalt még én is ismerem... :twisted: Lehet télleg csak rossz napja volt a dokinak.

Leo!
Milyen mellékhatásokat ír?A homeopátiás szer mondjuk jobban hangzik...Nálam 93 napig nem jött meg,és a doki azt mondta várjak,majd megjön.Amikor már meg kellett volna indítani gyógyszerrel.Az otthoni dokim azt mondta nem szoktak várni,mert ez azt jelenti h nincs rendben a szervezet,és helyre kell állítani.Másnka 50 napnál beindították simán :twisted:
De így télleg letelt a 3 hónap...Lehet azért történt így h nehogy elöbb próbálkozzak,szóval h télleg jöjjek helyre odabenn.

Lassan már kész összeesküvés elméleteket gyártok :oops:
A lényeg h most jól vagyok(ezt most lekopogtam) :wink:

annus11

Lei-szerintem te is tudod a választ 4D-vel kapcsolatban :wink: a többit nem is kommentálom...tényleg jó lesz, ha keresel egy állandó és végleges dokit, az majd nem fog ilyeneket mondani szerintem. Olyan vitamint szedj, amit nem hánysz ki...ha kihányod, akkor nincs is értelme bevenni...egyébként meg örülök, hogy jól vagy, és ha már a mozgáson jár az eszed, akkor egész biztosan jól érzed magad! Esetleg kirpóbálhatnád a kismama-jógát...én majd nagyon szeretném...majd írd meg mire jutottál a mozgással kapcsolatban!

Eperke, Leo-akkor nálatok is van színkavalkád! :D Ilyen tél végi depis napokon jól is jön...(nekem naracsságra-bordó shaggy szőnyeg és ugyanilyen függöny...nekem ezek nagyon bejönnek) :lol:
Vendég

Lei, sétálni biztos lehet - az is jó mozgásnak.

A Bromo mellékhatásai (és ezt sok fórumon olvastam is), főleg az elején: hányinger, szédülés, erős álmosság, nem lehet mellette vezetni....jah és a központi idegrendszerre hat....nekem ijesztő volt, úgyhogy én megpróbálom nélküle.

Érdekes, nekem azt modták, h 2 hét múlva meg fog jönni.
leo50

Leo - nekem is volt ilyen az elso utan, amit 10 hetesen vesztettem el. En nem szedtem ra semmit es magatol elmult, de arra mar nem nagyon emlekszem, hogy mennyi ido kellett hozza. Mondjuk nalam az elso nagyon nagy sokk volt a szervezetemnek es nagyon lassan razodtak helyre a dolgok... A verzesem is csak harom honap utan alt el gyogyszerrel.

Zsibima - hat en is kivancsi leszek, hogy mi sul ki belole. Mar varom a holnapi UH-t, hogy mi van. Ja es terveim vannak sokak es szepek az egesz hazra, de kellene hozza egy masik ferj, aki nem hokimeccseken tolti a hetvegeket hanem nekem segit. :wink: Mondjuk azt szeretem, hogy sokat sportol a parom - az o egeszsege miatt legalabb nem kell aggodnom.

Lei - lehet, hogy tenyleg csak rossz napja volt a dokidnak. ne vedd magadra. A seta viszont tenyleg jo otlet mozgas gyanant, bar terhestornan sem nagyon ugrandozik az ember gondolom. :roll:

Annus - tok ari lehet a parod. Birom az ilyen 'komoly' pasikat. Ahogy leirod ugy tunik o is nagyon nagyon szeretne mar tronorokost. :wink:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

szerintem a terhestornán és a jógán is inkább légzőgyakorlatok és nyújtó gyakrolatok vannak, nem ugra-bugra. De azért még várok pár hetet, legalább a betöltött 14. hetet megvárom, akkor elmegyek UH-ra és utána elkezdem a jógát legalább.

Sétálni szoktam, van, hogy egyedül is lemgyek a környékre sétálni, ha páromnak nincsen kedve elkísérni. Szeretek sétálni, lehet közben gondolkozni, álmodozni :)

Azért furi a dokim, mert a legeslegelején azt mondta, hogy ő nem is támogatja a terhesvitaminok szedését. akkor meg mit pampog? Mellett amúgy is szedek folsavat, meg iódot, meg C-vitamint és Magneb6-ot, szóval már eleve megvan szerintem a megfelelő bevitel, ez a Hipp Natal csak hab a tortán.
Na mind1, nem akarom megint felhúzni magam.
A holnapi vérvételtől félek, nehog yelájuljak, vagy szétrókázzam magam rendelőben. De mondjuk egy kismamától szerintem ez símán elmegy :) legalábbis ezzel nyugtatom magam, hehehehe
lei

Lei!
Ezen ne is aggódj!Ha jön a róka akor jön,ez van.Kismamának szabad :wink: Azért ha el akarnál ájulni kapjon el vki :lol:

Leo!
Igen,nekem is azt mondták 4-6 hét és megjön,na de ez egyéni...Ezek a mellékhatások..nem hangzik vmi jól :roll:

Hajni!
Igen,imádom h ilyen poénos az ember.Ő nagyon szeretne babát!Hála az égnek!Sokszor mondta h majd ő marad vele itthon..mondom ne is álmodozzon ilyenről.9 hónapig én "szenvedek" vele,aztán a szülés ő meg csak elbabázik utána! :lol:

annus11

Sziasztok!

Remélem csatlakozhatok hozzátok!

Sajnos február 7én volt a műszeres befejezésem.. 11 hetes voltam addigra, mire elkezdtem vérezni... Pedig olyan jó lett volna, ha minden rendben megy tovább...
Néha kicsit rossz a hangulatom, és inkább hiányérzetem van állandóan...
Lehet két kérdesem?
Nektek meddig nem szabadott együtt lenni a párotokkal? Meddig véreztetek utána?
Elvileg ugye 3 hónapot kell várni, mindenki betartotta akinek már lejárt?
Remélem legközelebb mindegyikőnknek boldog 9 hónapunk lesz és minden rendben lesz :)

Encsi
encsike87

Szia Encsi!
Örülök, hogy átjöttél ebbe a topikba, de az oknak persze nem. Remélem a lányok sokat tudnak majd segíteni neked lelkileg!!!
lei

Sziasztok!
Leo!Én szedtem a Bromot 2 hétig,mert sajnos 25 hetesen szültem meg a kisbabámat és persze megindult a tejem.Tudom,milyen nehéz most Neked...Nem olyan vészes ám ez a gyógyszer,nálam csak enyhe szédelgés és néha-néha melegségérzet volt a mellékhatás. Én szedtem,mert féltem,hogy bedurran a cicim és az még rosszabb lett volna.

Enikő! Sajnálom,ami veletek is megtörtént. Ide bármikor jöhetsz kiönteni a szívedet,itt mindig vígasztaló szavakra találsz!
Kitartás!

Kép
susisusi

Hajni, köszi, nekem is nagyon tetszik a vonalzó, csak nem jövök rá, hogy kell megcsinálni, hogy frissítse magát... :? Tudom, béna vagyok nagyon...

Encsike, nagyon sajnálom! Itt sok jó tanácsot, segítséget kaphatsz mindenkitől.

Nekem az első vetélés után fél év múltán Closty-val jött össze a 2. terhességem. De sajna az is megszakadt. És rá 1 hónapra ismét terhes lettem. Nem is jött meg a vetélés után. ... :oops: . De a második terhességem nagyon rövid volt, magától "kiürült", nem kellett szerencsére a műtéti. Abból elég volt egyszer is...

De igen, általában 3-6 hónapot mondanak az orvosok...Van aki kivárja, van aki nem. Mindenki másképp gyógyul lelkileg és testileg egyaránt. Ugyis érezni fogod, amikor ismét készen állsz rá. A szervezet meg állítólag nem enged egy újabb terhességet amíg nem regenerálódott. (Én ebben is kivételes eset vagyok :lol: )

Kép

Rönééé

Kép
röné

Szia Encsi!

Üdv itt :roll:
Kérdésedre válaszolva mi 4 hetet vártunk.Kb 1 hétig volt pecsételés.4 hét múlva voltam a kontrollon,ahol minden rendben volt és így nem vártunk tovább.Persze aztán megkaptuk h az első menszit meg kellett volna várni(na de arra várhattam volna)

3 hónapot szoktak mondani,de volt aki csak 1et várt :wink: Minden megeshet!

Sok sikert neked is a mielöbbi babásodáshoz!Remélem hamar helyre jössz lelkileg is!

annus11

Röné, igazából én nem tudom mire adják a Closty-t... valaki elmondaná nekem? :oops: Egyébként nektek csináltak vérvételt vagy valami más vizsgálatot utána?

Annus, nekem 6 hét múlva lesz a kontroll... remélem májusban már lehet próbálkozni :)
encsike87

Szia Encsike-nagyon sajnálom!!! :(

De nagyon jó, hogy idejöttél!!! Sajna most megint egyre többen vagyunk, de szerencsére a régiek közül már nagyon sokan terhesek vagy már meg is szültek...ez tartja a reményt bennünk!

Én 3 hétig nem szexeltem a műtét után, első mensi után pedig próbálkoztunk. Második után már nem jött meg, de megint elvetéltem... :(
Szóval csak akkor ajánlom a próbálkozást, hogyha kivizsgáltatta magát az ember és tudja mi volt a baj...én most kezdtem el hormon szintet nézetni. Pár hét múlva tudom meg mi nem stimmel, és most már addig védekezünk, mert nem akarok mégegyszer így járni...

És ha nem jövök ebbe a topikba, akkor magamtól tuti nem mentem volna el hormonvizsgálatra...pedig biztos most már hogy baj van!

Viszont vannak olyanok is, akiknek szinte rögtön sikerült...pl. Lei, de neki valószínű nem volt hormonproblémája...

Hajni-akkor a te férjed is olyan jó férfias sportot űz!!! Az enyém boxol... :lol:
Vendég

Encsi!

Nálam csak pár vizsgálatot csináltak,különbözőfertőzésekre illetve rákszűrés is volt.De minden negatív lett.
Most egy homeopátiás szert szedek,ami helyrehozza ciklust(orvos írta fel)

A Clostyt is azért írják fel mert nem műkszik rendesen a ciklus.De meg nem mondom pontosan h mit segít,talán a peteérést...

annus11

Encsike - nagyon sajnalom, hogy te is itt. :( En eleg sokaig vereztem az elso utan, de szerintem altalaban nem tart olyan sokaig.

Susi - de jo teged is latni? Nem voltal itt egy ideig - minden rendben?

Rone - az alairasodba kell beirni, ahol most az van, hogy Rönééé az ala es akkor nem kell mindig magadnak kulon. A vonalzo egy kicsit kislanyos - megerzes vagy csak ez tetszett? :lol:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Zsibima - ez nem jeghoki, hanem field hockey - talan gyeplabdanak mondjak otthon, nem vagyok benne biztos. Viszont tenyleg eleg durva tud lenni. A paromnak kiutottek 6 fogat elol, hogy az alkapcsa is megrepedt (ezt meg mielott talalkoztunk) es osszesen kb. 26 oltes van az arcan, ami tobb kisebb balesetbol szarmazik. Ja es ket eve egy leanyzo az orrat torte be a draganak. A tavalyi ev elott csak az ugyeleti reszet ismertem a korhaznak, mert mindig onnan szedem ossze... Szoval eleg viharvert szegenykem de nekem igy is tetszik. :lol: Viszont 8 eve probalkozom felhizlalni a magyar konyhaval (amit imad), de sikertelenul. Egy gram felesleg nincs rajta pedig kilora eszi a csokit is. Igy en meg nagyobbnak latszom mellette. :evil:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Hajni!

Bezzeg az én uram!Na mióta én főzök rá...jócskán megnövesztette a pocakját!Így fel se tűnök majd mellette :wink:

annus11

Hajni!
Köszi szépen,jól vagyok. Émelygés és hányinger megvan,de minden OK. Holnap megyek vérvételre.
Próbálok pozitív lenni és mondogatni magamnak,hogy minden rendben lesz...de nagyon félek.
Remélem Te is jól vagy!
Üdv.Zsu
susisusi

Hajni-nem semmi a pali!!! :lol: :lol: Egyébként meg egyáltalán nem tűnsz nagyobbnak nála! :lol:

Zsu-tudom könnyű azt mondani, de tényleg legyél pozitív!!! Elhiszem, hogy félsz ez természetes, de próbálj meg leülni, megfogni a pocidat és elképzelni milyen lesz a picid, ha megszületik, meglátod majd megnyugszol!!! :D Vigyázz magadra!!!
Vendég

Zsu - csak pozitivan :D Sokkal nagyobb eselye van annak, hogy minden rendben es a hanyinger, emelyges ilyenkor jo jel :!:
En holnap megyek UH-ra - az a kivizsgalas resze. Megnezik, hogy mindenrendben van-e odabent, utana csutortokon rakszures. De eredmenyt majd csak soka tudok, hogy van-e valami gond vagy csak egyszeruen nem voltunk szerencsesek eddig.

Zsibima - mikor lattal te bennunket egyutt?

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

értem!
Mit jelent az a hormonvizsgálat? Hol lehet ilyet csináltatni? Erre a doki küld el, vagy én gondolok egyet és elmehetek? Én bármilyen vizsgálatot bevállalnék... mi úgy beszéltük, hogy majd akkor próbálkozunk, ha azt mondja a doki hogy minden oké, és most már lehet....
encsike87

Encsi!

Hát ezt sajnos úgy kell kérni,és nem sokan foglalkoznak ezzel.
Volt már több vetélésed is?Nem biztos h hormonprobléma van,bár jobb félni mint megijedni!Majd jön Alziza a hormon mumusunk és elmond mindent!

A lényeg h a ciklus elején vesznek vért,meg azt hiszem a végefelé.Az így kapott értékekből állapítják meg h minden oké e.

Mostanában a következő oldalon szoktam olvasgatni,elég sok info van magáról a ciklusról és a fellépő problémákról is.Érdemes figyelned 1-2 dologra a ciklus alatt,abból is sok mindenre fényderülhet :wink:
http://babatervezok.otthona.net/

annus11

Gratula a született babáknak! megint sokat írtatok, de nem voltam mert a munkahelyemen idegesítenek és tiszta hab vagyok! Most kezdtem újra melózni és a helyettesem nem akar tágítani! Keménynek kell lennem!
Leo!
A tejről annyit, h én 14 hetesen novemberbe "veszítettem" el a babát és a mai napig van tejem! Sőt jó sárga vagyis elég zsíros. A fiam 2 évig szoptattam, de sokáig volt utána is tejem. aztán egyszer csak elapadt (nagy sokára).

Látom 1-el többen lettünk! Encsike! Hidd el itt hamar elrepül az idő, és majd újra próbálkozhatsz. Én ebben a hónapban kezdem újra!!!! Tele reményekkel!!
merszi

Annus, nem ez volt az első, és az első baba is lett volna... ezért nem tudok erről semmit... de átélni sem akarom mégegyszer!tudom, hogy nem kívánságműsor, de hátha.. Utána nézek majd akkor ennek a hormonvizsgálatnak azért...

Merszi, neked mondták, hogy mitől volt? Hány hónapot hagytatok ki?
encsike87

Encsi!

Teljesen igazad van!
A dokik miatt nem lettünk sokan kivizygálva,sajnos.Mert nem foglalkoznak ezzel.Nekem is mind azt mondta majd a következő összejön :roll: Jó duma...
Az h az ember 3-4szer is elvetélhet addig,nem érdekli őket!
Itt tudnak neked dokit ajánlani aki megcsinálja ezt a hormonvizsgálatot :wink:

Igazad van,nem kívánságműsor...ennek alapból járnia kéne mindenkinek :twisted:
Na nem bosszankodom kora reggel....

annus11

Encsi, nagyon sajnálom, üdv itt! Nekem 1 nappal utánad volt a műtétem...ha akarsz beszelgetni, írj egy privit es skype-on megtalálsz

A vizsgálatokról, olvasd vissza, mert írtam itt a topic-ban, hogy a Kaális párok fóruma című topic-ban össze van gyűjtve, hogy milyen vizsgálatokat lehet/érdemes megcsináltatni, csak nem emlékszem már az oldalszámra.
Itt is megcsináltathatod őket:
http://www.biovital.hu/index.php
http://www.mensmentis.hu/szolgaltatasok.html - itt van meddőségi kivizsgálás is, persze ezekért fizetni kell.

A másik út, hogy megbeszéled a nőgyógyászoddal és akkor megcsináltatja neked beutalóval. Javaslom, h előtte böngészd át a fórumokat, ezt, a kaálisat, az indexen is van nagyon jó, h kicsit képbe kerüljél. FYI a ciklus 3-ik napján szoktak vért venni. Mondjuk az én nőgyógyim simán vett bármelyik nap. Én ha rendbe rázódtam el fogok menni géndiagnosztikára is, ide ha valakit érdekel:
http://www.gendiagnosztika.hu/

Merszi, nekem kezdett nagyon fájni a mellem, akkor is, ha nem értem hozzá, úgyhogy tegnap jegeltem, meg este raktam rá zsírt, úgy aludtam - és tényleg segített :D

Zsu - megértem, h félsz, de az tényleg jó ha vannak tüneteid, nekem is visszagondolva volt egy pont, amikor eltűnt a fáradtság, mellfájdalom és a pocim sem nőtt - akkor még csak azt hittem, h jól viselem a terhességet :(
leo50

Sziasztok!

Leo, nekem is valahogy úgy lehetett, ahogy neked, hogy nem nőtt a pocim.. a cicim sem fájt, de gondoltam, hogy nem fáj az állandóan... eszembe sem jutott, hogy valami baj van... persze féltem, de nem tudatosult bennem, hogy biztos ezért nincs tünetem...

Megvárom most a szövettant, aztán elmegyek a dokimhoz, hogy mit mond... aztán szólok neki, hogy küldjön el minden ilyenre ami csak van...

Annus, van olyan doki (amilyen az én első dokim is volt), hogy még azt is letagadta, hogy a dobogott a szive már, és hogy ő nem foglalkozott velem... na ennyit arról a dokiról... de lett volna képe még 25 ezret elkérni a műtétért... hát ha rajtam múlik éhen is halhat!!
encsike87

Encsi!

Igen,a dokikból elegem van nekem is...Vhogy mindig kifogom :roll:

Én megbízom az otthoni dokimban,aztán kíváncsi leszek...meddig tart ez a bizalom felé :wink:

annus11

Leo!

Megnéztem ezeket az oldalakat.Hát nem semmi árak vannak :shock: Én magán dokihoz jártam otthon(igaz vidék)de sokkal olcsóbbak ezek a dologk...mondjuk erre számítottam is!

Az Istenhegyi úton elég sok mindent megcsinálnak,mindig látom a táblát mikor mamámhoz megyek,és mindig elmondom h remélem ide nem kell jönnöm soha....Szerencsére itt legalább egészségpéztárból tudnánk fizetni a vizsgálatokat! :wink:

annus11

Leo!
Az én babáim a 22. héten születtek meg, és nekem is elindult a tejem utána. Én is kaptam bromo-t de túl rövid ideig, mert utána ismét begyulladtak a melleim. Én azt tanácsolom, ha nem múlik a fájdalom (az enyémek már azt sem bírták, ha hozzájuk ér a ruha) és esetleg jön belőle tej is, akkor menj dokihoz és irass gyógyszert, mert az lehet hogy kevesebbet árt, mint egy durva mellgyulladás. Nekem három hónap kellett, hogy rendbe jöjjenek.

Encsi!
Sajnálom a történteket!
tücsökbogár

Sziasztok!
Köszi lányok a biztatást,megpróbálom betartani,hogy nem idegeskedem és pozitív vagyok. Most azzal próbálkozok,amit Zsibima tanácsolt... elképzelem,hogy minden rendben lesz. Az agykontroll már nagyon sok valakinek segített!

Leo! Én is azon a véleményen vagyok,mint Tücsökbogár,szerintem is ha úgy érzed,hogy a vizesruházás segít,az jó,de ha mégsem,akkor szedd be a Bromot. A mellgyulladás sokkal rosszabb,mint a bromo melléhatások.
Kép
susisusi

Tücsökbogár!
Te hogy vagy mostanában?

Zsibima!
Van már eredményed a hormonvizsgálatokról,vagy ez hosszabb folyamat lesz?

Kép
susisusi

Sziasztok!

Igen, az árak elég magasak, én is próbálok keresni olcsóbbat, de mivel mostanában iszonyú sokat vártam egy sima vérvételre is (4-5 órát), jah és csak 8 és mondjuk 4 között lehet bármit megcsináltatni, úgyhogy ezúttal inkább valamilyen magándokihoz megyek, szerencsére megengedhetem magamnak....meg van egészségpénztárunk is.

Tücsökbogár, susisusi - köszi, meggondolom, mára már egy kicsit jobb, egyébként jegelem, meg szedek homeos gyógyszert, ha nem múlik elkezdem a Bromot.
leo50

Susisusi, köszönöm, vagyok mint a befőtt. Elég sokszor vagyok depis hangulatban, mert tavaly ilyenkor életem legboldogabb időszakát éltem és nagyon nagy a különbség az akkori és a jelenlegi állapot között és ez sokszor elkeserít. Én nem tehetek mást, mint várom hogy teljen az idő. Remélhetőleg májusban ismét belefoghatunk a lombikba, bár úgy hallottam, hogy olyan sokan vannak, hogy hónapokat kell várni egy időpontra.

És most sikerült visszaolvasnom kicsit, úgyhogy nagy-nagy gratula Verának és Krisztának!
tücsökbogár

Hajni-szerintem iwiw-en, amik vannak fennt képek, azokon láttalak egy pasassal-gondolom ő a férjed nem??? :lol: :lol: Hol máshol láthattalak volna??

Zsu-hát már 2 vérvételen vagyok túl, kb. szombaton meg kell jönnie (ha végre visszaáll a 28 napos ciklusom) és 2 napra rá megyek az uccsó vérvételre. 1 hét múlva meg megyek a dokihoz és akkor mondja meg mi van, meg gondolom felír gyogyit is...nagyon izgulok, pajzsmirigyet is néznek, remélem nem az a bajom, bár 10 hónap alatt 3x sikerült pozitív tesztet produkálnom és elvileg akinek pajzs.m.pangása van, nagyon nehezen esik teherbe...hát én meg ahhoz képest elég termékeny vagyok...majd meglátjuk.
Mindenképpen megírom mit mond a doki!
Te mikor mész legközelebb dokihoz?? És uh-ra??
Vendég

Encsike!
kicsit későn válaszolok, de én 3 hónapot hagytam ki. 3-6 hónapot javasolnak, de van aki nem várja ki. Én 3-at vártam, mert ennyit mondott a dokim. (Előbb nem vágtam volna bele, de nehéz ezt az időt is kibírni). Persze ebben mindenki maga dönt.
Látom a tejjel sokan szenvedtek, mint írtam én is "tejelek még ma is, de nekem nem gyullad a mellem be.

Zsibima! Megkezdted a kivizsgálásokat és remélem jó eredményekkel zárod!
merszi

Zsibima!
Drukkolok,hogy jó eredményeid legyenek és hogy visszaálljon a 28 napod!
Majd csak a betöltött 12 hét után megyek dokihoz,akkor csinál UH-ot is.Még 3 hét múlva. Elég sokat kell még addig aludni,de várok türelemmel és próbálok addig sokat pihizni.

Tücsökbogár!
Drukkolok Nektek,hogy minél előbb sikerüljön a lombikprogramba belefognotok. Nemsokára jön a tavasz,és majd meglátod,jóidőben jobb kedved is lesz és gyorsan eljön az a május!
Üdv.Zsu
Kép
susisusi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?