Helló, na megjöttem...
Elmesélem a hétvégénket, lehet, hogy nem lesz olyan rövid, akit nem érdekel, csak ugorgyon nyugodtan!
Pénteken leértünk Szegedre, és a barátainknál ebédeltünk, nagyon jól sikerült. Csanit az egyik haverunk (fiú!) elragadta, hogy majd ő elaltatja. Fél óra múlva arra mentünk be, hogy Jenci hanyatt alszik, a gyerek meg a hasán alszik!
Mondtam is a barátnőjének, hogy ahogy így elnézem a szitut a mai progi gyerekgyártás lesz!
Este fürcsi-szopi után (Csani nehezen aludt el), otthagytuk tesómra, és elmentünk egy bizonyos Mojo Klubba. Itt fogyasztottam 2 db fröccsöt (összesen 2 dl fehérbort). Jól eldumáltunk, jó volt kikapcsolódni. 11-kor követtem el azt a hibát, hogy felhívtam húgomat, mi újság. nem vette fel a telefont, vagy ötször hívtam. Na persze hazarohantunk, és tesóm is ott aludt a gyerek mellett!!
Szombaton sok látogatónk volt, aztán este apukámék vigyáztak a csemeténkre, amíg mi szülinapi buliba mentünk. Éjfélig volt kimenőnk, nagyon jó volt, de itt én nem ittam.
Vasárnap családi nap volt, kimentünk mamámékhoz, és ott volt az összes nagynéni, nagybácsi, uncsitesó, mindenki Csanit akarta látni! Nagyon jó volt, jól esett. Csani is marhára élvezte, hogy mindenki vele foglalkozik, nagyon édin produkálta magát!
És sajnos kaptam egy nagyon rossz hírt. A mamámnak régóta rossz a szíve, de a legutóbbi kontrollra annyira leromlott az állapota, hogy meg kell operálni még karácsony előtt. És hát ő már nem fiatal, ez meg egy nyitott melkasi szívműtét, úgyhogy az orvos azt mondta, arra is fel kell készülni, hogy a műtőből már nem jön ki szegény...Képzelhetitek, mit éreztem, mikor elbúcsúztam tőle vasárnap, és nem tudtam másra gondolni, hogy talán utoljára látjuk egymást, talán utoljára foghatta a kezébe Csanit. Ezért ne is jöttem már tegnap este, mert nagyon el voltam keseredve...
Csani ma éjjel kb. 50szer kelt, de cumival vissza is aludt mindig, de é halál kivagyok, szerintem nem tudtam 20 percnél tovább aludni egyhuzamban. Biztos felpörgette az utazás, meg a 3 nap zsúfolt eseményei. Remélem ma már majd jobb lesz.
Csilla, ide is: nagyon örülök, hogy minden OK mostmár Gergővel!
Anita ide is: veled vagyok, szorítok!
Ünneplőknek boldogságoasat, amiről lemaradtam.
Mozza, szerintem strapabíró, és a maga nemében szép az ABC design etetőszék. És ha a Brendonban akartok újonnan venni, akkor ár-érték arányban is jó.