Új privát üzeneted érkezett!

Na,Hanna nekiállt kakilni....mikor érek oda????De mindig ez van,induláskor.
:lol:

Gyöngyi,azt nem írtam, :arrow: írom!

Mi is veszünk karácsonyra valamit,de még nem tom.Grétike anno fisher price zsirit kapott.Bár Hanninak könnyű lesz,de Grétinek!!Van vagy 200 dolog kiszemelve!
Bár legsűrűbben valami illatos macit mond,meg Moon sand-et.

Na sikít asszonyka! :arrow:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita

Nem vett valaki mostanában Cherokee hármas body szettet? Mennyibe kerülnek? Csak mert találtam egy-két tök jó új PO body szettet (3 db hosszú ujjú) 2300 HUF-ért. De ha ennyiért lehet kapni a Tecsóban is, akkor nem izzadok rajta...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Jó reggelt!

Blanki köszöni a köszöntést!

Gyöngyi, most voltunk másodjára anyuéknál, először júniusban- akkor még tökmindegy volt neki. Aztán júliusban Balcsin 2 hét, de nem volt ott se gond. Most viszont szarul aludt éjjel, nappal is kínlódás volt az elalvással. De a fene tudja, annyi oka lehet. Azért megjegyzem, itthoni első szunya még tart (kelt éjjel 2x).

Panndi, de jó lehetett!

Szofi, a Te bulid jól sikerülhetett, ha még sehol sem vagy :lol:

Anita, ígéretesen hangzik ez a hely!

Annus, cuki Iza és a retro-gatyapár!

Mozza, Lilinek szuperül áll a HK satyesz! Nekem fontos, h mobil legyen az etetőszék, guríthassam, ahova kell, asztal körül bárhova, ha nem használjuk sarokba, aztán ha más helyiségben vagyunk, átveszi a pihiszék szerepét, és pl.: nézheti apa-anya csocsót. :D

Adraci, jó lehetett a keresztelő! Fotót!

Csongi ügyes kiscsávó!

Most érkezett két csomagom, meg van ugye némi szennyes :arrow: mosás! Ja, gyomrom jelzi, h reggeli sem ártana.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17

Huhu, bodykrol jut eszembe, kinottuk az osszeset. vagys 2 db van meg amit akkor vettem neki mikor terhes voltam, azok meg most is oriasik.. ugy gondoltam az jo lesz egybol :lol:

Trixi, nekem is furi lenne,ha attol lett volna igyk i Petya, biztos??

Adri,tenyleg, kepeeeek ? :roll:

Gyongyi :lol: most azert figyelem ezerrel a postast mert vizes a fűűű :cry:

Netti
Kép
maumau

Jaj, tudtam, hogy valamit elfelejtettem. Lilifotók nagyon édesek!!! Mozza, nem csináltok egy közös fotót, amin mindketten HK-s satyiban vagytok? :D

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Nálunk a mai éjszaka is volt 5-6-szori kelés, úgyhogy megszavaztam CSonginak mára a párolt almát. Legfeljebb másért kelünk éjjel. :mrgreen: Nem is értem, mi ez már megint??? Újabb fog? MÉg mindig sokat nyálzik és töm a szájába mindent, rág és rág és rág és rág.
Na és fel is ébredt, pedig most tettem le 5 perce...

Kép
Kép
tinu

Igen, biztos, mert amint nem adtuk neki, egyből megszűntek a problémák!!!! Bár a dologélből ha sokat kenek, akkor attól is lehetne, de azt meg csak akkor kentem neki, amikor üvöltött a fájdalomtól. Ettől függetlenül azt akarnám megpróbálni, hogy ha a dologélt elveszem, marad a dentinox, és úgy adom a kúpot,akkor mi lesz?
No majd kiderül,de elég egyértelműen akkor kezdődtek a tünetek,amikor a kúpot elkezdtem neki adni, és hogy befejeztem, nincs is semmi extra baj!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Trixi
trixi78

Anita, Gyöngyi
köszi, remélem gyorsan túlleszünk rajta...
eddig 2x szívtam az orrát, másodjára már sírt meg tekergett... Gyöngyi, Ti milyen sűrűn szívtátok?

tescóban sztm kapsz annyiért bodycsomagot. A szép, egyesével áruljuk 700 Ft/db, csomagban tuti olcsóbb. Én rugdalózót vettem 2300-ért (pontosabban annyi lett volna az eredeti ára, le volt olcsózva).

emese1979

na szóval 3 db-s rugdalózócsoag volt annyi eredetileg :)

emese1979

Köszönjük a fotóhozzászólásokat:)

Annus, Iza ekkora tornász már?Tinu, gratula a mászáslépésekhez:)Adraci, grat AM-nak a keresztséghez.Ööö, kérdezhetek? A név megkérdezése a szertartás része, közben kérdezte?
Retro ruhák:)Nálunk a dédimama kerített elő 30 éves kosztlott plüss szerű izét, hogy jó lesz a gyereknek..Szerintem le is volt hányva.

Kép
Kép
zili

hat en ezt nem hiszem el :shock: :shock: :shock: lattam jon a postas,szomszednal volt epp,elindulok ki, mar teszi be a cetlit h csomag erkezett vegyem ata postan, utana szoltam,h itt vagyok...... !!!!!!!!!!!!! erre vissza kiabalt,h mostmar a postan varnak majd a csomagok ES ELMENT!!!!!!!!!!!!!!! ezmi?????????????????? (a papir elore ki lehetett toltve, mert nem lett volna ennyi ideje :x :x :x )
ma bemegyek a postara,de nagyon felkurt most................. fel is oltoztetem a gyereket ha felkelt....... es mehetunk gyalog postazni........... :twisted:
mit tegyek ezzel az idiotaval? mar szoltam a postan is,beszelnek vele azt az igeretet kaptam. ez normalis????????

Netti
Kép
maumau

Netti: nyomd fel megint a postást, nem hiszem el, hogy ennek ne lenne foganatja. Főleg, ha többször érkezik rá panasz.

Kép
Kép
tinu

Hali!

Panndi, és azóta van még hányinger-hányás? Mert, ha nem, akkor lehet, hogy annyira izgatott voltál a bulival kapcsoltaban, hogy így jött ki! :lol: :lol: :lol: Örülök, hogy jól sikerült, de nemá, hogy még fogyni akarsz!... Na, az a fél kiló meg... :)

Anita, nekem tetszik az a hely, nagyon szép, és viszonylag közel is van Bp-hez!!! :)

Na, a gyerekek nem állítanak ám órát... :) Segíteni kell nekik! :)

Megyek, mert biliprojekt működik... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Netti,
nálunk sem hoz ki a postás minden csomagot, utánakérdeztem (mert nonszensz, h 680 ft-ért én másszak be) - azt mondták, h levélként van feladva, a levelespostás biciklivel jár, és nem fér el...kétszer meg nem fordul.... magyar posta, no comment

emese1979

Emese, szívjad sokszor, most kegyetlenül hangzik, de ha sír, üvölt közben, akkor könnyebben kijön a cucc- ez a tapasztalat, ugyhogy vígasztaljon, hogy végső soron neki lesz jobb, ha sír is a szívás alatt:((
Ismerősömék ( 2 család is) azt vallották, hogy ők nem szívnak, mert milyen rossz az a gyereknek, szegény meg szörcsögött, fuldoklott szinte, de ők nem akarták 'kínozni' :shock: :shock:

Kép
Kép
zili

Netti, nekünk is lesz postajáratunk, autó nélkül, de azt hiszem, nem ma... :)
Vendég

Ja igen, a mi postásunk esőben nem is indul el a csomaggal, mert ha nem vagyunk itthon, szétázik az egész napi tekerésben :?
Vendég

Emese, egyszer ébredés után, aztán napközben (ha kellett, de általában kellett) és fürdés után. Napközben ha hallhatóan szörcsögött én már betámadtam. Mondjuk Marcinak eddig nem volt gondja az orrszívással, nem sírt. Inkább az a baj, hogy át akarja venni az irányítást és a csövet :-)

Anikó, akkor ez egy kimondottan jó hazai éjszaka volt nektek :-) Ezekkel a hazamenetelekkel úgy vagyok, hogy mára már jobb szeretek itthon (megszokott környezet), de annyira várnak minket mindig (első unoka), hogy nem tudom megtagadni tőlük ezt az érzést.

Tegnap egyébként átestem (vagy még most is tart?) egy "krízisen". Valahogy egyre mélyebbre húzott, hogy Marci az apja minden rezdülését hatalmas vigyorokkal fogadta én meg akár kánkánt jártam neki, vagy lenyomtam egy egész Mupetshow-t, csak unottan félrenézett. Tök szar érzés volt... :( Nálatok nem volt ilyen érzés? Azt nem mondanám, hogy nem szeret, vagy un engem, csak...csak...csak.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Gyöngyi, ez ilyen, Te egész nap ott vagy, Téged szeret a legjobban, de nem lehetsz mindig Te a legviccesebb :roll:

Dóri, tényleg jó buli volt, és hát kemény nap volt a tenapi nekem :oops:

Ja, Fruzsi tud kúszni, reszkess Zsófi :wink:
Vendég

Emese, itt ketto postas van, az egyik a nagyobbakat hozza! elvileg ezert van kitalalva.. akkor nem ertem? a reszeg novel vannak gondjaim.. bedobalja.. amiota szoltak neki gondolom..
a masik postas pasi,az mindig cetlit dob mindenkinek! :roll: amiben az a furcsa ha szomzed bacsi mindig itthon van es a kertben van raadasul.. o sm erti h be se csengetnek csak cetli egybol..
de mar szoltak ok is.. na mindegy.. megprobalok vmit hatasosabban.. telen se lesz kedvem postara rohangalni gyerekkel. raadasul ott mindig van vmi balhe :roll:

Netti
Kép
maumau

Dóri,
kakidal? :lol: :lol:

Zili,
köszi! először még sárgás taknyi volt, másodjára átlátszó... most bealudt, ébredés után szivattyú...
Merészek az ismerőseid, simán rámehet az arcüregére a takony a babának :(

Gyöngyi,
köszcsi az ebayest is! Férjem szerdán el akarja vinni a laptopot, meg kell győznöm, h ne tegye... :wink:

emese1979

Hali!

Na, óraátállítás annyiban érintett minket hogy Lili a reggeli után (f7) nem akar visszaaludni...letettem....most a kiságyában nyafizik..... :?
De vissza fogunk állni...most hagyom, ameddig bírom....(15 perc max....remélem addig bealszik picit....) :?

Annus!
A retro kantáros gatyók nagyon bejönnek! Ezek a te szerkóid voltak?????? Komoly, hogy megvan még. :D

Etetőszék:
Anikó!
Igen, sztem is fontos, hogy mobil legyen....aludtam rá egyet....
Vsz. az ABC-t fogjuk megvenni, és ha már nagyobb lesz (1-2 éves)akkor vagy kap egy ülésmagasítót, vagy egy stokke fát...addig meg a műanyag jó lesz.
Ez 'csak' 32 000....
De nekünk muszáj venni már valamit, mert a pihiszékünk alkalmatlan etetésre....ugra-bugrál benne..... :roll:

Bakker....Lili nyafizik....na, várok még 5 percet, aztán bemegyek....
addig gyors kv :arrow:

Kép
mozza

Netti,
értem! Így már kissé más a leányzó fekvése :) ez esetben tuti panaszt tennék rá, mert nem végzi el a munkáját... sztm a postára kihelyeztt panaszkönyvbe is beírhatsz (kötelesek kivizsgálni) vagy a postának írhatsz levelet/mailt is a helyzetről.

Gyöngyi,
Sztm ne gyötrődj rajta, ahogy írta Panndi is!!

emese1979

Netti!
Én a postást tuti befenyíteném. De én elég kemény vagyok ilyenekben.... :roll:
Simán megmondanám, hogy még 1 ilyen és a központban fogod elintézni, hogy egy darabig ne gyakorolhassa a hivatását.
(nevét, azonosítóját elkérni!!!!!!)
És tekintse ezt korrekt ajánlatnak, hiszen kapott még 1 sanszot hogy normálisan végezhesse a munkáját....így rajta áll, hogy szeretne e a továbbiakban is dolgozni.... :roll: :x
Én nem egyszer játszottam már el ezt.....amikor a nevét kéred, már elkezdenek menteni :roll: .....ja és a közvetlen főnöke nevét, elérhetőségét is el szoktam kérni.... :wink: BEJÖN!!!!

Kép
mozza

Emese!
Csak neked akarom gyorsan írni, hogy a licitálás ebay-en ua., mint teszveszen!
Nem ugrik egyből a legnagyobb összegre, amit beírsz!
Én tegnap licitáltam egy kardira, 0.99-en 1 licit volt rajta, 3-at írtam be max.-nak , ugrott rögtön 1.60-ra, annyiért meg is nyertem :wink:
Szóval az előttem lévő max.-nak 1.40-t írhatott, mert kis összegeknél 0.20-al ugrik.

Többit majd este, most rohanunk! :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Helló, na megjöttem...

Elmesélem a hétvégénket, lehet, hogy nem lesz olyan rövid, akit nem érdekel, csak ugorgyon nyugodtan! :lol:
Pénteken leértünk Szegedre, és a barátainknál ebédeltünk, nagyon jól sikerült. Csanit az egyik haverunk (fiú!) elragadta, hogy majd ő elaltatja. Fél óra múlva arra mentünk be, hogy Jenci hanyatt alszik, a gyerek meg a hasán alszik! :lol: Mondtam is a barátnőjének, hogy ahogy így elnézem a szitut a mai progi gyerekgyártás lesz! :lol:
Este fürcsi-szopi után (Csani nehezen aludt el), otthagytuk tesómra, és elmentünk egy bizonyos Mojo Klubba. Itt fogyasztottam 2 db fröccsöt (összesen 2 dl fehérbort). Jól eldumáltunk, jó volt kikapcsolódni. 11-kor követtem el azt a hibát, hogy felhívtam húgomat, mi újság. nem vette fel a telefont, vagy ötször hívtam. Na persze hazarohantunk, és tesóm is ott aludt a gyerek mellett!! :lol:
Szombaton sok látogatónk volt, aztán este apukámék vigyáztak a csemeténkre, amíg mi szülinapi buliba mentünk. Éjfélig volt kimenőnk, nagyon jó volt, de itt én nem ittam.
Vasárnap családi nap volt, kimentünk mamámékhoz, és ott volt az összes nagynéni, nagybácsi, uncsitesó, mindenki Csanit akarta látni! Nagyon jó volt, jól esett. Csani is marhára élvezte, hogy mindenki vele foglalkozik, nagyon édin produkálta magát!
És sajnos kaptam egy nagyon rossz hírt. A mamámnak régóta rossz a szíve, de a legutóbbi kontrollra annyira leromlott az állapota, hogy meg kell operálni még karácsony előtt. És hát ő már nem fiatal, ez meg egy nyitott melkasi szívműtét, úgyhogy az orvos azt mondta, arra is fel kell készülni, hogy a műtőből már nem jön ki szegény...Képzelhetitek, mit éreztem, mikor elbúcsúztam tőle vasárnap, és nem tudtam másra gondolni, hogy talán utoljára látjuk egymást, talán utoljára foghatta a kezébe Csanit. Ezért ne is jöttem már tegnap este, mert nagyon el voltam keseredve...

Csani ma éjjel kb. 50szer kelt, de cumival vissza is aludt mindig, de é halál kivagyok, szerintem nem tudtam 20 percnél tovább aludni egyhuzamban. Biztos felpörgette az utazás, meg a 3 nap zsúfolt eseményei. Remélem ma már majd jobb lesz.

Csilla, ide is: nagyon örülök, hogy minden OK mostmár Gergővel!

Anita ide is: veled vagyok, szorítok!

Ünneplőknek boldogságoasat, amiről lemaradtam.

Mozza, szerintem strapabíró, és a maga nemében szép az ABC design etetőszék. És ha a Brendonban akartok újonnan venni, akkor ár-érték arányban is jó.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Na Emese, most légy okos :-) De inkább Barbira hallgass, ő a mágus e-bayes témában :-)

Panndi, Emese, köszi, nem emésztem magam. Már ahogy leírtam éreztem, hogy hülyeség. Csak akkor, abban a pillanatban szarul esett. :-)

Netti, ez már tuti valamiféle kis elégtétel akart lenni a postástól. Kiskakas az ő szemétdombján. Én őket is sajnálom, de nem tudom figyelmen kívül hagyni, hogy MEGFIZETED, MEGFIZETJÜK ezt a szolgáltatást. Az ingerültségét meg továbbítsa a főnökei felé. Ha meri.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

TIPP: mikor apuék vigyáztak Csanira, felébredt, és nagyon sírt. Semmi nem volt jó neki, és apáék azt mondták, hogy látszott rajta, hogy az a baja, hogy idegenekkel van idegen helyen (ugye normál menetrend szerinte nem ébredhetett volna fel, de hát mikor, ha nem akkor, mikor elmegyünk valahova :? ). Mikor már kifogytak az ötletekből, és 25 perc után ott voltak, hogy felhívnak, akkor a mostohámnak tök jó ötlete támadt: odaadta az aznap használt felsőmet Csaninak, aki magához ölelte, megszagolgatta, fészkelődött, majd rajtaütésszerűen elaludt! :shock: :lol: És utána már nem volt semmi gond!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Adraci! Nekünk személyes jóbarát, aki keresztelet Danit, az egész családot nagyon jól ismeri, persze, hogy tudja a fiaink nevét is, mégis meg kellett kérdeznie (ez úgy működik, hogy, ki is kérdezte?, a kereszteléskor halkan, hogy a szülők és a keresztszülők hallják csak, megkérdezi a nevet, aki keresztel) a nevet, mert kb szabály. Hogy tutira ne mondjon rosszat, meg esetleg itt még kiderülhet, hogy van mondjuk második neve a gyereknek, amiről eddig elfelejtettek szólni a szülők, meg ilyenek... Vannak történetek... :)

Postás... :x Nagyon gáz! Hogy merte ezt mondani??? Tuti el sem hozta a csomagjaidat... Mindenképp tegyél vmit!!!

Emese, jobulást Boginak!! Tényleg szíjtok orrot, amikor csak kell!!! Én is ismerek olyan családiot, ahol nem szívtak orrot a gyereknek, mert az kínzás, és a gyereknek folyton arcüreggyulladása volt, felnőttként is nagyon érzékeny erre. SZóval nem szabad hagyni...

Panndi! Dani is közlekedik, szóval Samunak is lesz nemulass!!! :lol: :lol: :lol:

Mit is akartam még...

Kép
Kép
Kép
zdori

Szofi: szuper, hogy ki tudtatok kapcsolódni.
Az én nagymamám 22-én meghalt. :cry: Őt is a szíve vitte el. Már 84 éves volt, de az ő anyukája kilencvenvalahány évesen halt meg, úgyhogy tulképp még fiatal volt. :? Neki vagy 10 éve ajánlották fel a szívműtétet, de azt mondta akkor, hogy őt ne műtögessék már. Anyukám nagyon kivan szegény. Remélem, nálatok sokkal, sokkal jobban alakulnak a dolgok!!! Nagyon szorítok.

Kép
Kép
tinu

Gyöngyi, én is akartam írni, Kutyafüle írt hasonlót, de neki is azt írtam, hogy te vagy neki a természetes közeg, mindenki más újdonság. Szóval nem neked nem örül, hanem te jelented a biztos, kizökkenthetetlen pontot, és mondd, te szoktál (értsd jól) sokat mosolyogni a kedvenc, régi, hozzádnőtt tárgyaidra? De ha kapsz vmi jó meglepetést Apától!... :lol: Nem tudom, érthető-e, sértő nem akar lenni semmiképp... :roll:

Szofi, jó, hogy jöttél, örülök a jó hétvégének, nagyon sajnálom nagyidat... :cry: :cry: :cry: De azért lehet benne bízni, hogy jól fog sikerülni a műtét, és lehetőséget kap, hogy tovább szerethesse a családját, mint a műtét nélkül!!! Stem tekints reménységgel erre az eseményre. A legyengült szív műtét nélkül is hamar elvihetné... :roll: Drukkolunk nagyon, hogy minden jól alakuljon majd!!!
A tipp jó, mi mindig "anya takaróját" szoktuk használni... :lol:

Emese, nem, most nincs kakidal, csak igyekszünk bele, nem vhova máshova termelni... :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori

Tinu, sajnálom!!! :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
zdori

Ebay nekem úgy műxik, ahogy Barbi írta. Mondjuk tök érdekes, mert sztem nekem nem volt 3-4 nap, rögtön használhattam, h létrehoztam.

Szofi, na végre itt vagy! Bíztam benne, h iszol helyettem is, de ha nem, nem. :P
Mamád hány éves? Nagyanyámat idén kétszer műtötték, komoly hasi műtét és rendben ment. Pedig gyenge a szíve, azt évekkel hamarabb kellett volna, de nem engedte. Most 84 amúgy. Szal minden ok lesz!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17

Jó reggelt!

Anita,
drukk-drukk-drukk ezerrel!!!!! Nagyon szép helynek tűnik amúgy, megnéztem a hirdetést. Ha megjött Sanyid, tudasd, h mi a helyzet!!!!

Szofi,
irigy-irigy a buli(k) miatt!!!!!! A mamádnak jobbulást kívánok, remélem minden rendben lesz vele, és Te meg ne gondolj rögtön a legrosszabbra!

Gyöngyi, nálunk ez mindennapos. Apa hazaér, enyimlány azonnal vigyora fakad, szabályosan ugrik-mászik ki a kezemből ahogy meglátja. Onnantól én le vagyok ejtve... :lol: :lol: :lol:

Babók gyönyörűek, Lilkó HK-s sapija übermenő, ilyet én is szerzek (magamnak) :lol: :lol: :lol:

Enyimgyerek alkalmazkodott az órához: ma ugyanúgy (az új óra szerint) fél 6-kor kelt enni, ahogy szokott. Folyadékbevitellel még akadnak gondjaink, végül a kanál maradt a megoldás, mégha így kétszer annyi ideig is tart az etetés, így a narancsos pisi is megszűnni látszik (mert az is volt 1-2 alkalommal).

:arrow: kv, reggeli

Kép

Kép
zsüci

Basszus Tinu, sajnálom. :( És elég sok a párhuzam a nagyimmal.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17

Szofi,
mamádat sajnálom, drukk, hogy minden a lehető legjobban menjen majd. Mikor derül ki a műtét időpontja? bizti minden rendben lesz.

Annak örülök, hogy ki tudtál kapcsolódni!

Tinu,
:cry: :cry:

Nekem sajnos mindnégy nagyszülőm már rég nincs köztünk. A férjem nagyszülei (főleg a mami) szokta Bogit szórakoztatni :)

Anikó, Barbi
köszi! Akkor majd szerda reggel beírom a max árat, amit hajlandó vagyok kifizetni érte...

Amúgy mennyiért mennek el a szettek általában?

Gyöngyi,
persze, hogy rosszul esik az ember lányának az ilyen dolog, de Marcinak Te vagy a legfontosabb :)

emese1979

Tinu,
:cry: :cry:

Kép

Kép
zsüci

Rakok majd remélhetőleg fotót, csak az atya direkt kért, hogy ne a szülők és keresztszülők fotózzanak, mert milyen égő lesz majd mutogatni a gyereknek a képeket, ha nem leszünk rajta. :lol: szóval most vadászom a képkeket/videókat az illetékesektől.

Netti, levele a postásotokkal! Nyomd fel újra és meséld el ma mit művelt! Szégyen! :evil:

Tinu :cry:

Szofi, hogy az apukád feleségének micccsoda ötletei vannak! Okos! :lol: Mamádnak pedig szorítok nagyon, h minden rendben legyen!

Gyöngyi, nehogymá' megvegyél Tecsós bodykat (nemmintha nem lenne jó) ha annyiért kapsz Scampot is! :roll: (ezt egy Scamp-rajongó írta most)

Boginak sok Cebion és sitty-sutty kigyógyul a takonykórból! :wink:

Dóri, köszi a keresztelés magyarázatot! :oops:

Kép

Kép
adraci

Ugyanmár Gyöngyi, szóra sem érdemes az apuka-rajongás! Mi reggel ébredés után ha ketten szórakoztatjuk AM-t, 5%-ban néz és vigyorog rám; a többi az apjáé :lol:

Sőt ha telefonál és kihangosítom, akkor is vigyorog. Ééééédes! :lol:

Kép

Kép
adraci

Emese: nekem sem élnek már az apai nagyszüleim, ez az egyetlen mamám volt már csak anyai ágról. Nem voltunk nagyon szoros kapcsolatban, sok mindenért haragudtam rá, talán olyasmiért is, amiért nem kellett volna. De azért lelkifurim van, hogy nem tudtam bemenni hozzá a kórházba. Az az igazság, hogy múlt héten éppen nálunk voltak a tesómék, mikor nekik ment a telefon anyumtól (hehe, engem fel sem hívott...), hogy a mama kórházba került rossz állapotban. Gondoltam is, hogy meg kéne látogatni, mert az Istvánba vitték, az közel van hozzánk. De a múlt héten annyi dolgom volt, hogy nemes egyszerűséggel kiment a fejemből. Már volt tavasszal kórházban szintén rossz állapotban, és akkor jobban lett szerencsére. Most is valami hasonlót vártam. Már akkor riogattak vele, hogy akármikor meghalhat, de mivel azóta eltelt fél év, és nem volt semmi, most is bizakodtam. Még jó, hogy a nagynéném áthozta hozzánk, úgyhogy még láthatta Csongort, bár megfogni már nem merte. Tudjátok, írtam is akkor a kedves beszólását a seggem méretére vonatkozóan... :roll:
Szóval remélem, a gyerekek még élvezhetik egy ideig a másik két dédi jelenlétét, akik a férjem nagymamái. Nagypapák már ott sincsenek, a pasik nálunk korán halnak. :? Bár az egyik dédi ott is elég öreg, a másik szerencsére nagyon jól tartja magát.
Áh, nem akarok tovább szomorú témáról írni, csak hát ez is hozzátartozik az élethez.

Kép
Kép
tinu

Tinu, őszinte részvétem... :cry: :cry: :cry: Úgy érzem, most igazán megértem a fájdalmadat... Remélem anyukádnak sikerül feldolgozni, amennyire lehet...

Az én mamám még szinte "fiatal", 72 éves. 2 szívbillentyűje egyáltalán nem működik, azokat kell protézisre cserélni. A doki azt mondta, csoda, hogy ezzel a szívvel még él - ami nekem azt jelenti, hogy igen erős a szervezete. 2002-ben kapott egy durva stroke-ot, azt mondták, béna marad, de 95%-ra felépült belőle. Ez is mutatja, hogy erős! Szeged legjobb orvosa fogja műteni, aki több szívátültetést is csinált, ezen nem múlik majd a siker. Szóval az első sokk után igyekszem én is pozitívan hozzáállni, és remélni a legjobbakat. A metál rész itt is a kockázat: most panaszmentes, de bármelyik másodpercben rosszul lehet, és meghalhat. A műtét, ha sikerül, akkor viszont akár 15 évet is még nyugodtan, "egészségesen" élhet! Mi biztatjuk, hogy emiatt vállalja, és ő is így döntött, de ha valami történik, mindig ott lesz a kétely: megérte-e műtétre vállalkozni...Hiszem, hogy minden okunk megvan arra, hogy bizakodjunk, és tényleg tudatosan terelem a gondolataimat ebbe az irányba. Csak este, amikor lefekszünk, és sötét van, akkor előjönnek a szörnyek, és gombócot okoznak az ember torkában, meg követ a szívében...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Lányok írok egy rövidet a blogba!

Kép

Trixi
trixi78

Lányok, aranyosak vagytok, köszönöm, hogy szorítotok nekünk...

Emese, a héten kezdődnek a kontroll vizsgálatok, utána írják ki a pontos időpontot, valószínűleg novemberben valamikor.

Tinu, én ezért nem merek sose a másik mamámra (nem amelyiket most műteni kell) haragudni (pedig lenne rá okom), mert rettegek attól, hogy fogja magát és meghal, aztán én meg itt maradok a lelkifurdalásban... De szerintem ez se okés. Mert ő meg így minden rosszat megtehet velem "büntetlenül"...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Nekem az utcsó mamim 10 éve halt meg, kórházba került combnyaktöréssel... megéreztem, amikor csörgött a telefon, h baj van :(

amit 2 hete vettem Boginak overált, már kicsi :shock: :shock:

megpróbálok blogra feltölteni egy cukio videót, remélem sikerül :)

emese1979

Nahát h Szolnokon is vannak turik!És kilója 1200 :lol: :lol: Megint vásároltam :oops: de csak 3 dolgot!!!!!Majd megmutizom!

Overállunk még mindi nincs!!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Na megyek,mert van egy sipítozó kakis lány a másik szobában!

Netti!
Postás:most már a nagy nagy főnököt kérd!!!Te már szóltál szépen,szerintem!Szóval kérd az igazgatót,vagy nem tom mi van ott,felettes felettese,a nagyfőnök :lol: És írásban tegyél nála panaszt!!!!!Sajna másból nem értenek...pedig ilyen "válságban"meg kéne becsülniük a munkájukat....nem is értem...persze könnyebb vévig rohanni és bedobni a cetliket aztán irány haza :evil:

na tényleg megyek :arrow:

annus11

De jó, hogy nekünk aranyos a postásunk!!!!!! :lol:

Kép

Trixi
trixi78

No, ez a gyerek már majd 1 órája alsz. Pedig 3xfél órát szokott. Biztos most pótolja a korábbi ébredést :lol: pedig már várja a barack...

Persze én ma még semmit nem csináltam. Van itt egy rakás mosásra váró ruha, elpakolásra ugyanannyi

na :arrow:

Kép

Kép
adraci

Na egy gyors,nekem még él mindkét nagymamám...egyik 81 éves,másik 75.Szolnokon a fiatalabb van...és foylton azt hallgatom mikor mondom h jövőre már itt szaladgál pl Iza,hogy jaj ha majd megéli az milyen jó lesz :( Na nem is fájdítom a szivem,én nagyon szeretem mindkét mamám!!

annus11

Annus,
hogyan tudok blogba videót tölteni? Avi-ban akartam, de hibaüzenetet dobott fel :(

emese1979

a bejegyzésnél a képfeltöltés melett van a videófeltöltés!kis ikon,próbáld meg később is.lehet csak a blogspot túlterhelt.eddig nem volt gond a videófeltöltéssel!!!

annus11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?