Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Már nincs gépünk egy ideje,mert a mienket szerelték és amit helyette kaptunk szintén bemondta az unalmast most sajnos nincs időm ,mert a volt munkahelyemen vagyok Fruzsival.
Örülök h a régiek közül sokan vissza tértek.
Nekünk volt 2 rossz éjszakánk tegnap nem tudtam mi baja,de frontos volt kb.
Én leálltam a szakdogával,de jó lenne nekikezdeni.

Zsuzsó örülök h jobban vagytok!

A héten mi is már 6 hónaposak leszünk! :lol:

nincs fog ,meg ülés se,de majd lesz mindkettő! :)

Kép
kritta

Emi - Alíznak 5 hónapos kora óta adom forralás nélkül én is az Óbudai babavizet .. semmi baja nem lesz tőle. Ne aggódj! Ha a csapvizet forralod, állítom egészségtelenebb, mint ez simán palackozva ;)
Én már rég nem vesződöm a forralással haaz ételhez/tápszerhez kell neki víz.
Az ivóvize meg, amit a cumisüvegbe kap: Hipp babavíz.

Kép
szösszenet

SZIASZTOK!!

Vagyok végre én is, már annyiszor akartam írni de sok szabadidőm nem volt, talán mostanság már több lesz.

Hááát, ámulok és bámulok, hogy milyen történések voltak :(
Nem akarok hosszasan foglalkozni vele, de azért az leírom, hogy mennyire sajnálom, hogy ez történt, mert én is már több mint egy éve :wink: írok ide, kizárólag ide. Privit, vagy meghívót más topicba én sem kaptam (úgy látszik nem voltam eléggé megnyerő :) ) de én is úgy gondolom, hogy ha vki úgy érzi/érezte, hogy ellaposodott a fórum az tehetett volna ellene.... Valóban sem Mary, sem Marcianya nem érdemli meg, hogy elköszönjenek tőlünk, úgyhogy Ollem, Marcianya, NONO és mindenki más, aki elköszönt tőlünk, ne merészeljetek kivonni magatokat a forgalomból!!!! Itt sokaknak hiányoznátok!!!! please!!

Lekri, sajnálom a műtétet, remélem hamar túl lesztek tényleg rajta!! Az jó, hogy nem fáj neki. Hol fogják műteni a kisfiadat??

Litu, nagyon aranyos a kisfiad a képeken! Gratulálok a sok-sok fogacskához! Bálintnak is mindjárt kijön a felső 2 foga is. Anyukád hogy van??

Felsőa, Pumpóka, Zsuzsófi, Marjan, Medina, Szösszenet örülök, hogy írtatok!!

Bolygó, Bálint is visszavett a súlygyarapodásából, szinte okt. vége óta stagnál a súlya. Most talán megindul, mert végre elfogadja a szilárd ételeket is.

Magika, kitartás a szakdolihoz, ügyes vagy, így 2 gyerek mellett csinálod!

Nóna, Bálint sem ivott eddig, csak szopizott. Mostanság kezd rájönni, hogy mit is kell csinálni a cumisüveggel, mert eddig csak gyűrkészte vele az inyét.

Mannogab, majd jelentkezz, mi van Milánnal! Remélem jobban van!

Marjan, nem semmi a fiad!! Elképesztő, hogy mit művel! receptet sajna nem tudok feltenni, Bálint kb. 1 hete eszik úgy-ahogy.

Téjé, múltkor lemaradt, hogy tettszett nagyon a mondókák "lecsupaszítása" még nem hallottam korábban őket. Remélem jól vagytok, gyere gyakrabban ha tudsz!!

Atizka, nagyon ügyesen elkészítetted Emma baba videóját, nagyon tettszett!!

Eveliza, nagyon jók a montázsos képek a gyerkőcről!

Emi, húst valóban lehet már adni nekik nyugodtan, a magas vastartalom miatt is jó!

Kritta, jó volt olvasni rólatok is, még Bálint sem ül egyedül és már 7 hónapos!

Pumpóka, Zsófi babának nagyon boldog hófordulót!!!!

Mango, nekem a fejem fáj a fronttól, nem is kicsit..

Geni, remélem jól vagytok, ha lesz egy kis időd írj pár sort magatokról!!

Akikről most nem írtam, ne haragudjanak, eddig terjedt az agyi kapacitásom. (mentségemre legyen szólva eléggé fáj a fejem)

Timi

Kép
tim27

Ja, Anetto, voltatok ma csipkebogyót szedni?? Mit csináltok belőle??

Köszi neked és Medinának a fogyi klubos meghívást, majd én is aktivizálom magam, csak egy kicsit később, mert szoptatok még és nem merek kockáztatni..Viszont már nagyon várom, hogy tornázzak, terhesség előtt is rengeteget edzettem, már nagyon hiányzik :( szóval majd írok is a blogba, de addig inkább csak olvasok, és drukkolok nektek :wink:

Kép
tim27

Zsuzsó: Örülök, hogy jelentkeztél és már jobban vagytok. Jól tettétek, hogy kivettétek őket az oviból, legalább nem hoztak haza több bacit, igaz, nagyon fárasztó lehetett 3 gyerekkel.

Kritta: Sajnálom, hogy rossz volt a géped, én nem is tudom, mi lenne velünk net nélkül. :roll: Ne aggódj, hogy nem ül még Fruzsi, nemsokára annak is eljön az ideje, siettetni meg úgyse lehet a dolgokat.

Tim: Jó, hogy te is itt vagy! Nekem is fáj a fejem, pedig már ittam is, nem is keveset, levegőn is voltam(unk).

Most jöttünk haza a délutáni sétáról, elég rövidre sikeredett, csak 1,5 órát voltunk kint, nem érzem olyan jól magam, ahogy írtam is + dögfáradt vagyok, mostanában iszonyú rossz alvó vagyok, nézem, ahogy apa és Bogi alszanak.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Lekri: Sajnálom, hogy végül műteni kell! :(

Emi: Én mindig voltam itt, ahogy Ollem is írta és leszek is. :) :wink:

Ollem: Ne menj már el! Látod mennyien hiányolnak!

Nono: Én kitartó leszek! Akkor is hiányolni foglak, ha nem akarod!

Marcianya: A fenti rád is vonatkozik. Hiányzik Marcee! Nagyon!

Magika: Kitartás!!! Ari a kis Katica!

Kisfruzsi: Ati se ül! Viszont a forgólódás és mászás nagyon megy neki!

Nóna: Ati is ellustult! De nem baj, majd beindulnak.

Eve@liza: Tök jók a képek!

Lituka: Gratulálok a 4 foghoz! Nem semmi! :shock: És nagyon helyes Máté! Végre hallani rólatok is. :wink:

Marjan: Hát szóhoz sem jutok én se! :shock:

Pumpi: Ati is nagyon lusta, ő is csak mászik. Talán most kezd kutyázni, meg néha felülni a pihenőszékben, de ennyi.

Babyteve: Boldog szülinapot kívánok Tamásnak!!!!

Mannogab: Mi van veletek? Jobb már a helyzet?

Zsuszófi: Jó,hogy itt vagy megint. Sajnálom, hogy az elmúlt időszak ilyen rossz volt.

Tim: szavadon foglak majd! :) :wink:

Főzelékek és gyümik: Ati kedvencei amiket én főzök: alma-krumpli, alma-banán, alma-körte, körte-banán, krumpli-paradicsom, húsleves, krumpli-karfiol-répa, krumpli-répa, krumpli-cékla-répa, krumpli-répa-csirke, pulyka-krumpli-fehérrépa-répa,stb.
Mi már ott tartunk, hogy nem eszi meg az üvegest a kis piszok, pedig jól bevásároltunk. Egy pár falatot eszik belőle és kész. Ha belekeverem a saját főzésübe, úgy lassacskán megeszi. Az üveges répát például kihányja, még ha hozzá is keverem valamihez.
Én már rakok a főzikbe egy kis olivaolajat és zöldfűszereket is. Meg egy leheletnyi tengeri sót!

Edina

Kép
medina83

Bolygó: Pihizzél le te is!

Kritta: Jó volt hallani rólad!

Ha valakit kihagytam sorry.... :oops:

Edina

Kép
medina83

Felsoa: Szia Andi :) ja de örülök hogy irtál :) igen mindenképp összehozunk egy talit...amint beköltöztünk és elül a por szólok :)
Dani nagyon édes és remélem a másik 2 gyerkőccel is minden rendben.sok puszit küldünk nektek :)

Lekri : Kristóf is nagyon cuki :) hasonlít Mátémra..legalábbis engem rá emlékeztet:)

Marjan: jajj de komoly a srácod..huuu :) nagyon ügyes :) az nincs is tőlönk messze..na akkor titeket is szívesen látnálak majd a vidéki talin :)

Emi: egyetértek veled...megmondom frankón azóta minden nap kipréselek a napomból 10 percet a netre :D

ja mi is csak 20 dkg-t híztunk most hál istennek :) elötte 40 dkg-t elötte pedig havonta 1 kg-t

Mary irjatok irjatok irjatok....akik pedig priviznek hát privizzenek...mi itt vagyunk jöttünk segíteni ne add fel most...:)

Magi: Katica is annyira nagylány már :)

Nóna: köszi :) ezt dicséretnek veszem :) tennél képet Istiről?

Eve: ezek a képek :D

Bolygó: köszi :) te is tegyél képet pls...annyira rég láttam mindenki gyerkőcét...

PumPI: a TE királylányod is nagyon cukorfalat1111111111111erfx5yvsaíwq1 (ez Máté volt) :D

ja jut eszembe a meningitekre vagyis a meningicoccus C elleni vakcinára már nincs állami támogatás csak gondoltam szólok ha vki épp elötte áll Q (Máté :) ) szóval igy 6120 Ft

Kiscica: köszönjük szépen :) te is tegyél képet Maszatról légyszike :)

Atizka :17:39 2008.11.18.323eqaw23t6dfecx0ew2 0sdqxyX AQ és amint látod a számítógépezést is :D és most itt bőg hogy nem ütheti a billentyűt tovább :) a hugom adta oda neki a könyvet amit ugy fogott mint a nagyok :D

Kaja: mi mindent eszünk...amit lehet kapni 4. 5. 6. hónapos kortól.

A humana bébijoghurtját mi is esszük. szóval mi ieszünk joghurtot..meg biogabonából készült kekszet.

Gabo: énis hogy te is irtál..képet tőled is :) ja és nyugi én fiam sem cisnál semmi külcsit csak amit a kora megkövetel :)

Zsu: jó hogy te is irtál...:)

Víz: mi a jana bébit isszuk...igaziból a sima is jó lenne de ezt már ugy megszoktam hogy mindig ezt veszem.de sosem forraltam..mert ezt nem kell.

Kritta: te is hiányoztál...és pont ma gondoltam rá hogy ti is most lesztek félévesek :)

Tim: köszi a kérdésed..Anya már dolgozik...ugy néz ki nem kell több műtét..már jobban van...remélem ez igy is marad.
ja és remélem már elmúlt a fejfájásod :)
képet te is tegéyl majd ha tudsz

Medina: Atiról is képet :)

na ennyi voltam....fiam ma méreckedett....72 cm és 7660 gramm...:D

mennem kell mert Mátéka sírózik :)
Vendég

Csajok,
köszi az infot mindenkinek a víz forralásról. Lehet, hogy ok nélkül bántottam a páromat... :oops: :oops: Ráadásul ezzel megnyertem a tápi készítést is, mert megmondtam neki, hogy soha többet nem főzhet Lilinek...

Litu,
nagyon komolyan nyomja a fiad. Igazi számítógép zseni lesz :)

Medina,
a kész bébikajákat az én lányom sem szereti. Sokkal kevesebbet eszik belőlük, mint a saját készítésüből.
Egyébként bőven elég, hogy már mászik a fiad. Ennél többet nem is kell ebben a korban csinálnia :)

Tim,
örülök, hogy végre Bálint is elfogadja a szilárd kajákat. Hogyan vetted rá?

Kritta,
nem vagytok lemaradva semmiről. Pikk-pakk elindul majd Fruzsi, aztán szaladhattok utána :)

Képzeljétek, ma Lili pár pillanatig kapaszkodás nélkül állt. Sajnos én pont lemaradtam róla, mert mire a párom szólt, addigra be is fejezte :( Húh, mi vár ránk... Már így is olyan dolgokat csinál, hogy a fülem ketté áll. Mostanában a pihenőszékén keresztül lehet a nappali és az étkező között közlekedni, (hogy ne tudjon kimenni) persze Lili egyből rájött, hogy ha nagyon akar, akkor átfér alatta, vagy keresztül tud mászni rajta. Persze a mászásnak sírás a vége, mert lemászni nem tud róla, így vagy leesik, vagy addig sír, amíg le nem veszem :roll: :roll:

Kép
emi29

Most csak gyorsan benéztem, holnap igyekszem reagálni is.

Bolygó, én elküldtem az email-címem priviben, de nem tudom, hogy elment-e, mert nem találtam az elküldötteknél. :? Ha nem kaptad meg, szólj légyszi!

Kép

Kép
nóna

Jó reggelt Lányok!

Annnnyira jól esett, hogy így örültetek nekem!!!!! :D :D :D :D
Nagyon kedvesek vagytok mindannyian!!!!!!

Úgyhogy azt gondoltam, megpróbálok minden nap pár percet Rátok szánni. Remélem sikerül.

Marjan,
Ez igen! Nem semmi a kisfiad! Nagyon ügyi! Beni még csak ott tart, hogy emelgeti a fenekét, még négykézlábra sem áll.

Mary,
Remélem meggondolod magad és visszatérsz!

Magi,
Katica tüneményes! Kitartást a szakdolihoz!

Bolygó,
én is szivesen megnézném a blogod, ha lehet.

Nóna,
Beni most éppen banános tejpépet kap, előtte vaniliásat evett. Mindkettőt imádja. A HA-val kezdtük, neki az is ízlett, (mondjuk amikor az elfogyott nem balhézott). Szerintem rémes, olyan furi mellékíze van.

Lekri,
Lizi szülinapja augusztusban volt, innen is látszik, hogy milyen régen voltam utoljára! De azért aranyos vagy, hogy gondoltál Ránk! Mikor műtik Levit?

Pumpó,
Jól emlékszem, Atis is most kezdte a sulit? Hogy tetszik neki?

Emi,
Lili is nagyon ügyes már! Teszel majd fel róla képet?

Kiscica,
Aranyos vagy, hogy gondoltál ránk! :D

Mannogab,
Hogy vagytok?Milánt mivel műtik?

EveLiza,
Szuper jók a képek! Nagyon jó ötlet a mérleges!

Babyteve,
boldog szülinapot a nagyfiadnak!

Tim,
Aranyos vagy!
Bálint hányszor szopizik még?

HIPP
Beni is sokszor eszik. Tényleg jó! Nagyon figyelnek a minőségre és tényleg Bio, nemcsak duma. Ezt megbízható forrásból tudom. :D

Na mennem kell, szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
felsoa

Sziasztok!

Most nem tudok visszaolvasni, mert még mindig nincs otthon netünk, viszont a rendelőben igen, úgyhogy most stílusosan a rendelőből írok, ahol arra várok, hogy bemehessek, hogy megállapítsák: babát várok! Drukkoljatok, hogy minden rendben legyen!

Mindenkit sokszor puszilok!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Klarka,
szorítunk értetek++++++
Jajj, ez olyan izgi :)

Andi,
persze majd teszek fel. Fruzsinak is igértem már csak nem tudtam még a régi gépről levarázsolni őket :(

Kép
emi29

Nóna: Sajnos nem kaptam meg a prividet, többször is ránéztem. Küldd el légyszi mégegyszer és küldöm a meghívót!

Andi: Szívesen küldök meghívót, priviben küldd el az e-mailcímedet!

Klarka: Megy a sok-sok drukk! Most bizti izgatott vagy!

Emi: Hihetetlen, milyen ügyes már Lili! Ez persze nagyon jó, csak fárasztó is lesz, hiszen nagyon vigyázni kell rá. Képet légyszi!

Lituka: Boldog félévest Máténak! Ügyeses gépelt a fiad! :lol: Fotókat hozok nemsokára, csak még nem töltöttem le a gépre a fényképezőről.

Medina: Köszi, este 8-kor már ágyban voltam, elkezdtem tv-zni, de közben elaludtam. Valószínűleg a fáradtság miatt fájt a fejem. Mostanában nem tudok a fogyiblogba írni, de elkészítettem egy edzéstervet, ami, ha elkezdtem, akkor még alakulni fog bizti, ki tudja, hogy fogom bírni. Kicsit még összeszedem magam agyilag-lelkileg és akkor hajrá!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Klarka!

Mennek a drukkok!

Marjan

Kép
marjan78

Sziasztok!

Nagyon nem olvastam vissza, de nem birtam, hogy ne nezzek be.
Ahogy atfutottam nagyon szep babakat lattam!

Aki irta, hogy drukkol annak nagyon koszonom.

Mar 50 oldalnal tartok, lassan kesz lesz. Remelem ma be tudom fejezni, holnap meg mar csak formazom meg egy ket dolgot javitok es kesz. Remelem. :lol: :lol: :lol: :lol:

Klarkanak akartam irni, hogy ++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++

De mar bizti tul van rajta.

Remelem azert hozza majd a hireket, hogy mi lett!

MAgi

Kép
Vendég

sziasztok

rengeteget irtatok :shock: :shock:
visszanéztem de csak a képeket futottam átés nagyon helyes gyerekeket láttam.na meg nagyon ügyeseket. :shock: :lol:

ehez képest Kristóf még csak forog. :lol: na de majd csak szép lassan belejön ő is :lol:

erre az oldalra reagálnék most csak mert 2 napja egyedül vagyok a fiukkal.holnap meg végre megyünk anyukámhoz aki vigyáz a fiukra és én eljutok a fodrászhoz :lol: :lol:

az óbudai vízet Levinek én se forraltam és most se :lol:

Tim
az 1es gyerek klinikán lesz a műtét.a Bókay ha valaki igy ismeri.Kiss Imre a doki.

a műtét után szerintetek kell adni a dokinak valamit?mit?

Medina
én is teszek már egy kis margarint a főzelékbe
:lol:

Bolygó
jobbulást

Lituka
azt hiszem rájöttem nekem kire emlékeztet apukád és igy Máté is.Zorroné Benijére. :D :D
nagyon hosszu a fiad neked is.Kristóf 3hete volt 70,5cm.pénteken viszem szurira és mérésre.
boldog féléves fordulót Máténak

:lol: :lol:

Emi
Lili is nagyon ügyes :lol:

Felsoa
27én,jövőhéten csütörtökön.ha addig nem lesz beteg.ugyhogy most marslakózunk meg c-vitaminozunk ezerrel

Klarka
++++++++++++

Bolygó
akkor pihenj,nekem is fájt már a fáradtságtól a fejem,pedig soha nem voltam fejfájos tipus :(

rólunk semmi újat nem tudok irni.esetleg annyit,hogy Kristóf tud tapsolni.ha jó a kedve és megkérem akkor csinálja :lol: :lol:
kiprobáltam a kompot neki és megy vele :shock: :shock: :shock:
leér a lába teljesen(lehet állitani).néha belerakom fürdés elött.20perc max.30.
nagyon szereti.csak akkor fordulok eme "segitséghez" amikor már nagyon zizis és még huznám a fürdést.(tudom sokan ellenzik meg mondják,hogy nem jó.)
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket.
Én azért nem szoktam irni név szerint köszöntést a bébiknek, mert fix, hogy sok mindenkit kihagynék és senkit nem szeretnék ezzel megbántani, igy nézzétek el, sorry.... :oops:

Zsuéknak utólag tennapra boldog hófordulót Lujzának!!!! :)
Őket csak azért tudom megjegyezni, mert egy napon születtek.... :oops:

Klarka miatt irok, hogy szurkolok, minden okés legyen! És várjuk a babahireket!!!!! :)

Lekri!
Én is kompoztam mindkét fiúnál! :wink: Imádták! Nem értek egyet az ellenzéssel, mert mértékkel használva semmi bajuk nincs tőle!!! Ez megint csak egy újonnan kitalált és felfújt dolog, amivel csesztethetik az anyukákat, hogy igy nem jó meg egyáltalán ne használjuk... akkor tán nem kéne árulni vagy be kéne tiltani....
Mindkét fiam időben megtanult járni és ráadásul a drága jó anyám vette nekik.... akinek az egyik dokinő hivta fel a figyelmét rá, hogy milyen szupi dolog ez... bár énis inkább a zizis időszakokra tartogattam, de később meg belekéredzkedtek játszani...

Most bocsi, másra nem reagálok, mert megyek át anyámhoz (nagyon boldog vagyok tőle, odafagyhatok Mukival a buszmegállókhoz).... majd később jövök....
Vendég

Törölt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.06.10 13:56-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Törölt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.06.10 13:56-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

hatalmas Gratula Anettoo :lol: :lol: :lol:

(rettenetesen irigy vagyok mindenkire
Vendég

Juuuuj Anetttoooo nagyon izgi:)

Kép
marjan78

Anettoo!

Halkan gratulálok!

Nekem sem jött még meg....és tesztet még nem csináltam....
Egyelőre várok...

Már itt se vagyok!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Pumpoka
nekem Levi nem szerette anno ő nem is használta. sok orvos csak azért ellenzi mert baleset veszélyes.de ha benne a gyerek akkor mindig mellette vagyok vagy én vagy az apja.

Mary
ha szeretnél kisbabát akkor szoritok,hogy ne is jöjjön meg :lol: :lol: :lol:
Vendég

Pumpoka
nekem Levi nem szerette anno ő nem is használta. sok orvos csak azért ellenzi mert baleset veszélyes.de ha benne a gyerek akkor mindig mellette vagyok vagy én vagy az apja.

Mary
ha szeretnél kisbabát akkor szoritok,hogy ne is jöjjön meg :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gyorsan bekukkantottam én is!
Olyan jó, hogy újra régi a fórum. (vagy legalábbis majdnem)

Drukkolok Anetto-nak és Klarkának!! Minden rendben lesz!
Majd írjatok mizújs van! :P

Mary! Mikor tesztelsz?? :wink:

Ma krumplis céklát főztem Zsófinak csirkehússal. Szerencsére ő is mindent imád!!
Próbálok én is minden nap benézni hozzátok! Ennyi jár nekünk anyukáknak is! nem? :lol:

Csajok! Másnak is eszik még a babája hajnalban egyszer? Vagy már mindenkinek átalussza reggelig??

Kép
gabo001

Gabo
Kristófom
éjjel is eszik egyszer és hajnalban is.olyan 1-2óra között és 5-6óra között.pedig ő már nem is anyatejes
Vendég

Mindjárt visszaolvasok, csak megpróbálom fel tudom-e tenni, amit most kaptam. :cry: -tam és :lol: -tem rajta. (Remélem más is meg tudja nyitni, nemcsak én a gépemről, mert e-mailben kaptam.)

http://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=f6 ... isp=vgp&zw

KépKép
KépKép
atizka

Hű, milyen hírek!
Anettó, gratulálok és drukkolok. Azért ez nemcsak "érdekes", hanem JÓ hír is, ugye?

Klarka! Tudom nem nagyon tudsz jönni, de annyira kíváncsi vagyok, mi volt. Remélem minden rendben van/lesz veletek is.

Mary, most már rád is nagyon kíváncsi vagyok!

Gabo,
akkor ma egyfélét esznek a lányaink. Emma ma kap először husit. Szerintem szeretni fogja, mert mindent megesz, amit kanálból kap :D . Ő egyébként végigalussza az éjszakát, de ez nálunk már réges-régen így van, így mi nem vagyunk mérvadóak.

Lekri,
az attól függ (mármint az orvosnak való valami adás - na ezt jól megfogalmaztam), hogy mennyire vagytok vele elégedettek, és hogy van-e rá keret. Merthogy ugye nem kötelező!!! Ha akartok/tudtok adtok, ha nem akkor sincs semmi (szerintem)!

KépKép
KépKép
atizka

Micsoda hírek!
Anetto, Mary szorítunk nektek!

Komp: nekünk az nem lesz. A mi védőnőnk nagyon ellenzi. Szerintem a kompnak az a legnagyobb előnye, hogy nem tud benne felborulni a járni tanuló gyerek. Sok ismerősömnek volt, de mindegyik megtanult rendesen járni.

Alvás... Lili eddig gyönyörűen végigaludta az éjszakákat. Mostanában viszont többször felébred és nagyon nehéz visszaaltatni :( Mindig megitatom, tisztába teszem, de ő inkább játszana...

Kép
emi29

Atizka,
nekem a gmail kezdőlapja jelenik meg, ha a linkre kattintok.

Kép
emi29

Hú, micsoda hírek! :D :D :D :D

Klarka, Anetto!
De jóóóóóó! Izgatottan várjuk a híreket!!!! És drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Mary,
Hogy bírod ki, hogy ne tesztelj??? Ha van vmi hír, jelentkezz ám!!

Lekri,
szerintem orvosa válogatja. Aki Benit fogja műteni biztos nem fogadná el, sőt fullon megsértődne. Ő az a doki, aki imádja a gyerekeket és szívvel lélekkel műveli a szakmáját. Úgy gondolom, Beni jó kezekbe került és ez valamelyest megnyugtat.
Szorítok majd nektek nagyon!!!!

Gabo,
Beni is egyszer szopizik hajnalban. Ezen kívül még megébred párszor. Ma éjjel 4x. :( Ilyenkor mondjuk elég nekik a cumi.

Zsuzsófi, EveLiza
Nagyon boldog névnapot kívánok a lánykáitoknak!!!

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Atizka: nem lehet igy megnyitni de ha gondolod a mélcímem: bugresz@gmail.com

Gaboo: nekem ha fenn is van éjjel 1-2 órát játszani :) akkor nem kap enni (mert már próbáltam és tudom h nem az éhség kelti fel hanem egyszerüen kipihente magát és kész) de ha5kor kel akkor már megkapja a reggeli tápiját.

ma hetek óta először nem kelt fel éjjel...reggel 7kor kelt...:D:D:D

Köszönjük a féléves köszöntéseket :) Annyira hamar eltelt ez az idő és annyira büszke vagyok az én kis félszülinaposomra :D

Anetto,Klarka és lehet hogy Mary is....hát nagyon sok boldog babavárást és sok sok boldogságot hozzá...nagyon irigylem az erőt ami bennetek van...

engem ne ítéljen meg senki de én össze lennék törve ha kiderülne terhes vagyok...és rettegek is tőle nagyon.
nagyon sok oka van..pl most vettünk házat...és nagyon sok az anyagi kiadás..ezenkivül apával igy is alig van idönk egymásra stb stb..és persze én már irtam nektek azt is hogy mi közös megbeszélés alapján nem tervezünk több babát..nekem igy teljes a család...nem érzem ugy hogy a vliág és a társadalom helyzete olyan hogy merjem vállalni a következő gyermekem.
annyi stressz ér és annyi minden baj és gond van hogy nem hiszem hogy tudnék elég türelmes és igazán jó anyja lenni 2 gyermeknek.
Ezért is irigylem azokat akikben van annyi hit hogy merik vállalni :D
szóval nagyon nagyon sok GRATULÁCIÓ nektek...
és kérlek ne érezzétek azt h ellenetek irtam vagy azt gondolom buta dolog a gyerekvállalás...

és hát kitudja lehet egyszer énis boldogan ujságolom majd hogy újra anya leszek :)

Komp: na akkor most mondjátok meg....lehet vagy nem??? szavazzunk már...mert nekem lent van a pincében de elő nem vettem neki mert engem eddig mindenki csak lebeszélt hogy nem szabad....mert nem fog magától megtanulni állni és ólába lesz stb stb...jajjjjjjjjjjjjjjjj nem tudom...kérem irja meg mindenki a véleményét...hadd legyek már okosabb...

ja képzeljétek akartam Máténak karira MAM-os cumit amire a nevét irják rá...........mert nagyon hirdették...csak azt felejtették ki hogy angol nyelven rendeld meg és 6 db-os csomagban 19 euróért..és persze tök sok idő mire megjön...ugyh jó nekünk a snassz cumi is.azt hittem ennél egyszerübb és nekem csak 1 kelett volna....

na mennem kell pelist cserélni...

majd jövök...

ja és Andi :D annyira örülök hogy írsz :)

Pumpi te is tennél Zsófiról képet??? légyszi légyszi :D

ha vmit v vkit kihagytam pótolom majd :)
Vendég

Lituka, komppal kapcsolatban ezt tettem be a múltkor:
Kisfruzsi, gyógytornász kolléganőm sikít a komptól!
A neten ezt találtam, szintén gyógytornász írta:

"Mi gyógytornászok is nagyon ellene vagyunk, a bébikompot szigorúan tilos használni, mert amíg a gyermek nem áll magától lábra addig felesleges ezt erőltetni egyrészt, másrészt ez ad ugyan némi mozgásélmnyt a gyermeknek és meg is szereti a függőleges testhelyzetet és azt hogy halad előre a térben, de ezt a helyzetet neki magának kellene elérnie a saját törzsizomzatával, ami a babykomp használatával ugye pont kiiktatódik. Ha mégis sokat használják általában lábújjhegyen járás lesz a vége, amit hosszas gyógytornával és masszázzsal lehet később kezelni.

Néhány kivételes esetben szokták ajánlani a babykomp használatát, mint például csípőízületi mútétek után, fél-1 éves korban mert ez némileg akkor pont leveszi a terhelést az ízületről és kimozgatja a csípőt, erősíti a csípő körüli izomzatot ami ilyenkor a regeneráció miatt ideális, de ugyanezt el lehet érni tornáztatással, gyógytornával is, amit én sokkal jobb terápának tartok."

De ahogy később írtam, egy egészségesen fejlődő gyereknél szerintem naponta rövid idő nem árt. ennek ellenére én Emmát nem tenném bele.

Mindjárt elküldöm mélre, amit itt akartam mutatni.
Kár, hogy nem lehet megnyitni, mert nagyon jó gyerekképek vannak.

Máténak boldog félszülinapot!
Kép

KépKép
KépKép
atizka

Köszi a válaszokat! De még várom a többiek hozzászólását is persze!

nálunk is egyszer van kaja éjjel, vagy már hajnalban. (3-5 között valamikor), aztán azonnal visszaalszik 8 - ig kb. Néha neki is kell cumi ezen kívül párszor.

lituka! nem lehet semmi éjjel játszani Mátéval! :shock: :lol: hogy bírod? vagy egyedül játszik el?
Te még nagyon fiatal vagy! Ki tudja hány babád lesz még! Azért ne mondj le róla! Jó lenne még egyszer legalább átélni ezt a csodát nem? Mert az... :wink:

Én sem örülnék most felhőtlenül egy terhességnek... nagyon korai lenne nekem még. persze ha jönne egyértelmű, hogy megtartanám.. de igyekszünk ellene tenni most.

Kép
gabo001

Hát én nagyon tudnék örülni egy babának, csak sajnos eléggé gáz a kapcsolatunk a párommal :( :(

Hoztam képeket a pinduromról :)

Örülök:)
Kép Most kaptam: Kép Úszás előtt: Kép Haverommal Maszattal: Kép

Kép
emi29

Sziasztok!

Emi, nem semmi, hogy Lilid kapaszkodás nélkül áll! Sajnálom, hogy lecsúsztál a pillanatról, majd legközelebb! Tényleg, emlékszem a legelején még szerettél volna gyorsan 2. babát is, aztán írtad, hogy mégsem. Most mi a helyzet?
Köszi kérdésed, Bálint kénytelen volt beletörődni, hogy napjában többször nyaggatom a kajával, és így kénytelen volt elfogadni. Nagyon a szokások rabja (védőnő is ezt mondta) nehezen nyit az újdonságok felé (ebben tiszta apja) úgy látszik idő kellett.

Lekri, az 1. sz. gyerekklinikáról csupa jót hallottam, bizti minden rendben lesz. Szabály szerűen tapsol a kisfiad?? :shock: Nem semmi!

Felsőa, Bálint sokat szopizik még, 4-szer bizti, meg sajnos éjszaka is sűrűn....

Klarka, Anetto nagyon sok gratula a 2. babóhoz!!! Nem semmi!!! várjuk nagyon a híreket!!

Mary, te mikor veszel tesztet?? Lsz. írj!!

Gaboo, mint írtam, Bálint 2-szer éjszaka, egyszer pedig kb. 6-7 óra körül kér enni. Aztán még vissza alszik.

Marcianya gyere!!!

Lituka, majd teszek fel Bálintról képet, mert bizony régen raktam.

Karácsony: Emlékszem kb. 1 éve arról írtunk, milyen jó lesz idén, mikor már babákkal kibővülve ünnepelünk. Olyan gyorsan eljött!!

Mi ajándékként asztali naptárt készítettünk Bálint képeivel a DM-be, illetve készítettem én is kis filmet Bálintról,már ki is írtam DVD-re. Csak bírjam ki karácsonyig, legszívesebben már most odaadnám, mert szerintem nagyon fognak örülni!!

Ja, megint van nagy babajáték akció az auchan-ba és a tescoba is, fisher price és többi játék is tök jó árakon van!

Timi

Kép
tim27

Emi, az első sorodban közben megkaptam a választ. Sajnálom :( de talán rendeződnek majd a dolgok!

Jók a képek! Jól látom Maszattal a Mc Donalds-ban voltatok.

Kép
tim27

sziasztok,

ma nem jövök, mert el vagyok úszva a tendőkkel...

Emi, a fiam virtuálisan udvarol a lányodnak :) itt vigyorog az ölemben Lili képére

Kép
Kép
mango.

Timi,
igen, a mekiben jártunk. És ha már ott voltunk kipróbáltuk az etetőszéküket :)
Valóban nagyon rég tettél fel Bálintról képeket, úgyhogy nosza!!

Mangó,
Igen? Na majd egyszer összehozzuk őket élőben is.
Csinálnék én is babatalit, csak mi annyira kint lakunk, hogy szerintem senki sem jönne el :(

Én még nem merek ajándékot venni, mert félek, hogy megint úgy járok, ahogy minden évben szoktam.... Tavaly mindent leakcióztak, amit vettem, persze a vásárlás után... Volt olyan is, amit kapásból akciósan vettem és két hét múlva félárra vitték le.... Úgyhogy most kivárok, csak el ne fogyjon, amit szeretnék.

Csajok eldöntöttétek már, hogy mit hoz a jézuska/angyalka a babáitoknak?

Kép
emi29

Timi,
igen, a mekiben jártunk. És ha már ott voltunk kipróbáltuk az etetőszéküket :)
Valóban nagyon rég tettél fel Bálintról képeket, úgyhogy nosza!!

Mangó,
Igen? Na majd egyszer összehozzuk őket élőben is.
Csinálnék én is babatalit, csak mi annyira kint lakunk, hogy szerintem senki sem jönne el :(

Én még nem merek ajándékot venni, mert félek, hogy megint úgy járok, ahogy minden évben szoktam.... Tavaly mindent leakcióztak, amit vettem, persze a vásárlás után... Volt olyan is, amit kapásból akciósan vettem és két hét múlva félárra vitték le.... Úgyhogy most kivárok, csak el ne fogyjon, amit szeretnék.

Csajok eldöntöttétek már, hogy mit hoz a jézuska/angyalka a babáitoknak?

Kép
emi29

Atizka: köszi a infot.

mire írtál eszembe jutott hogy kaptunk mi már bébikompot csak levittem a pincébe hogy az én gyerekem ugyan nem ül bele sose.
aztán a kiváncsiság hajtott most lementem érte letakarítottam és ... beletettem a kis gézengúzt...NA nekünk nem lesz bébikompunk az TUTI :D :D :D
nem hiszitek el...de olyan boldog volt benne...csak ....odagurult anyu összes virágához..megtépkedte őket..majd a dohányzóasztalt vette célba és minden létező dolgot leakart volna pakolni....nos...igy is mindent megtalál de a komppal egy katasztrófa :D

ja és most közben bissza kelett bele tennem addig sirt...ugyh még ma visszakerül a pincébe :D
egyébként ez egy régi fajta..ha kompozna vennék neki egyuj kényelmesebb állítható darabot..de amint néztem elég drágák is...

jesszus nem tudtam hogy ez ennyire teccik a gyerekeknek :)

Gabo: éjjel magában játszik de figyelni kell rá mert szétszedi a rácsvédőt majd fejelgeti a kiságyat aztán kiszedi maga alól a lepedőt stb stb....
aztán meg ha nem találja a cumit akkor rinya van...ugyh végülis a kiságy melett ott kell lenni vagy legalábbis 2 percenként rá nézni..
nehezne bírom..amióta ez van 1 hónapja se kozmetikusnál se szoliba se sehol nem voltam..egyszerüen nincs erőm rá...de hát ez van..magunk közé nem vesszük annyi biztos...egész nap velem van és nagyon szeretem de az alvás legalább legyen egy kicsit a magamé és pihentető..mert ha magunk közé vesszük addig üt ver mig nem játszom vele...vagy épp kitépi az összes szál hajam...

nagyon erős kissrác és sajna még nem lehet neki megmagyarázni hogy az anyának fáj...
olyan erő van benne hogy kis Herkulesnek hívom :)

gyerekvállalás: nem hiszem Gaboo hogy ez változni fog hacsak nem nyerem meg a lottót és nem tudok otthon maradni és csak a gyerekekre figyelni..ha ez nem történik meg akkor nem lesz még egy.és hiszem hogy ha egyedül marad akkor lehet teljes értékű ember és nem lesz nagyképű,elkényeztetett stb...sztem ez is nevelés kérdése.
mi amit a párommal otthonról hoztunk mind arra mutat hogy igy gondolkodjunk...de igazad van abban is hogy fiatal vagyok még :)
de például erről is van egy gondolatom :) de azt majd egyszer elmondom :)
mert tényleg hátha :)
egyébként az is érdekes hogy bennem a terhesség nem hagyott mély nyomokat...nem éreztem áldott állapotnak ugy értve hogy boldog voltam és szerettem volna babát de inkább hirtelen eltelt 9 hónapként jellemezném...érdekes...pedig nagyon érzelmes ember vagyok egyébként.

Az anyasággá válás óta például minden elérzékenyítő dolgon elpityeredem...tegnap például a vészhelyzetben egy kisfiú meghalt...na és bőgtem félórát rajt :(:)

na de bekussolok mert kinyirom a topicot lassan....
Vendég

Emi: Nagyon édes Lili :) gondolom magánügy de azért remélem megjavul a kapcsolatod a pároddal..

Tim: igen voltam is a tescoban tanuló kutyusért de már nem volt az akció 3. napján…és már nem is hoznak :(

Emi: amugy teljesen tanácstalan vagyok ajándékügyben..nem tudom…hetek óta agyalok..csak a kutya bizti eddig.
Várom a tippeket..na és akkor most bekuss :D
Vendég

Lituka! én is mióta anya vagyok tök elérzékenyülök olyan dolgokon, amiken azelőtt soha! Meg is lepődöm ilyenkor magamon... :P
Abban igazad van, hogy nevelés kérdése, hogy egyke gyerek ne legyen önző...stb. számtalan példa van rá a környezetemben! Mind nagyon jó, értékes emberek!
Hát nem semmi rosszcsont a fiad! :wink: :D aranyos lehet nagyon!! (elképzeltem a kompban...! :D ) azt hallottam én is mennyire imádják a gyerekek ezt a szerkenytyűt. mindenesetre mi sem veszünk... hadd másszon, álljon a maga idejében saját magától...

ajándék: én már vettem a Brendonba olyan képtartót, amibe a baba fényképe mellett a kéz és láblenyomatát is meg lehet örökíteni gipsz segítségével. ezt anyuméknak szánjuk. a többit még nem tudom, csak apróságok mindenkinek.
Zsófinak meg kézségfejlesztő játékokat kértünk/veszünk, mivel arra talán már ülni fog!

emi! nagyon jó az uszis kép! Szép baba Lili!! Talán tavasszal mi is elmegyünk babauszira.

Kép
gabo001

Sziasztok!

Bolygó, megint elküldtem a privit, most megkaptad? Ha nem, akkor nincs több ötletem, tanítsatok meg hogy kell privit küldeni. :) Amúgy a 1,5 óra séta az rövid? Hát, nekünk az mostanában igen hosszú... :oops:

Eve! Jók a képeid!

Emi!

Sajnálom, ha gond van a kapcsolatotokkal, bár szerintem a babák is kihoznak egy-két konfliktust, meghát ideje sincs az embernek egy csomó mindenre, néha párjára se. Remélem minden megjavul!
Nálunk Isti tanulókutyust kap, azt már megvettem az előző akcióban, meg még egy hintát szeretnénk neki, azt még nem néztük meg, de lehet h. én is várok, hátha akcióznak majd több helyen.
Én védőnénim listája szerint krumpli, sárgarépa, cékla után lehet adni cukkinit, salátát főzeléknek elkészítve(?), brokkolit, fehérrépát, pasztinákot, zellert, spárgát, tököt, uborkát sütve vagy főzve(?), passzírozott zöldborsót. Nekem vhogy furi ez a felsorolás, de ezt kaptam.

Marjan, nekem nincs különösebb főzős receptem, mindent amit lehet megfőzök vízben, összeturmixolom, és ennyi. Én nem fűszerezek egyelőre sehogy, teljesen natúr adom. De van amikor többfélét mixelek össze ( ma pl. cékla, alma)

Kép

Kép
nóna

Kép

TOPIC MIKULÁS ÉRKEZÉS VÁRHATÓ! December 12-én 13 és 15 óra között a KMO Művelődési Házban: Budapest XIX. Teleki utca (a Kőbánya Kispest metróvégállomáshoz közel.)

A termek bérelnünk kell. 20fős terem 6000Ft a 2órára, melyet előre kell fizetni.

Aki szeretne résztvenni a találkozón 2008. november 26. 18 óráig jelezze Kisscicának vagy nekem kizárólag priviben!!!
Egyéb részleteket is velünk tudjátok megbeszélni.

Kép
téjé

termet

Kép
téjé

Magi: Nagyon szép és mosolygós Katica!

Klarka, Anetto, Mary: Drukkolok nektek!

Emi: Nagyon nagy lány már Lili baba. Úgy látom, Maszat érdeklődik iránta... :)

A Lizáknak Boldog Névnapot!

Gabo: Éjjel még többször kel Bogi, de mivel velünk alszik, nem fárasztó a kelése. Régebben volt olyan, hogy már 3-5 között olyan éber volt, hogy játszani akart, gőgicsélt nekem és apának. Erről már leszokott és könnyű nagyon visszaaltatni.

Lituka: Nem semmi kis Herkulesed lehet! :o :lol: Bogi is át tudja rendezni az ágyat, de azért nem verekszik. Érdekes, hogy már ilyen kis korban ennyire látszik a különbség kislány és kisfiú között.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Zorroné, köszi a csatos hordozós képeket!

Lekri, Lituka! Nekünk sincs komp, én is hallottam rosszat róla mozgásfejlődés szempontjából. Nekem egy barátnőm használta, náluk bevált, nem lett gond a járással.

Gabo! Isti is eszik éjjel, már nem is számolom, h. hányszor, mert fáradt vagyok hozzá... :)

Anettoo-nak és Klarkának gratula, és várjuk az infokat!

Ollem, Nálad mi a helyzet? ÍRJ! :)

Lituka! Akarok képet tenni, csak nem olyan egyszerű, mert a képek a párom gépén vannak, és ő elég ritkán mozgósítható ezügyben, de majd igyekszem kiharcolni.

Felsoa! Sztem is rémes a HA pép.... Beni is Milupát evett? Miből van még HA? És akkor az tuti, hogy a Hipp bio... hát ez tök jó! Én eddig mindenkit csak kétkedni hallottam ezügyben, és nem tudtam mit higgyek.

Kép

Kép
nóna

És lányok, egy kérdés mindenkihez!

Ha a mélyhűtőből veszek le manócskának kaját, és az két vagy három adag, akkor egy részét be tudom tenni simán a hűtőbe még? Ha igen, mennyi időre?

Kép

Kép
nóna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?