SZIASZTOK!!
Vagyok végre én is, már annyiszor akartam írni de sok szabadidőm nem volt, talán mostanság már több lesz.
Hááát, ámulok és bámulok, hogy milyen történések voltak
Nem akarok hosszasan foglalkozni vele, de azért az leírom, hogy mennyire sajnálom, hogy ez történt, mert én is már több mint egy éve
írok ide, kizárólag ide. Privit, vagy meghívót más topicba én sem kaptam (úgy látszik nem voltam eléggé megnyerő
) de én is úgy gondolom, hogy ha vki úgy érzi/érezte, hogy ellaposodott a fórum az tehetett volna ellene.... Valóban sem Mary, sem Marcianya nem érdemli meg, hogy elköszönjenek tőlünk, úgyhogy
Ollem, Marcianya, NONO és mindenki más, aki elköszönt tőlünk, ne merészeljetek kivonni magatokat a forgalomból!!!! Itt sokaknak hiányoznátok!!!! please!!
Lekri, sajnálom a műtétet, remélem hamar túl lesztek tényleg rajta!! Az jó, hogy nem fáj neki. Hol fogják műteni a kisfiadat??
Litu, nagyon aranyos a kisfiad a képeken! Gratulálok a sok-sok fogacskához! Bálintnak is mindjárt kijön a felső 2 foga is. Anyukád hogy van??
Felsőa, Pumpóka, Zsuzsófi, Marjan, Medina,
Szösszenet örülök, hogy írtatok!!
Bolygó, Bálint is visszavett a súlygyarapodásából, szinte okt. vége óta stagnál a súlya. Most talán megindul, mert végre elfogadja a szilárd ételeket is.
Magika, kitartás a szakdolihoz, ügyes vagy, így 2 gyerek mellett csinálod!
Nóna, Bálint sem ivott eddig, csak szopizott. Mostanság kezd rájönni, hogy mit is kell csinálni a cumisüveggel, mert eddig csak gyűrkészte vele az inyét.
Mannogab, majd jelentkezz, mi van Milánnal! Remélem jobban van!
Marjan, nem semmi a fiad!! Elképesztő, hogy mit művel! receptet sajna nem tudok feltenni, Bálint kb. 1 hete eszik úgy-ahogy.
Téjé, múltkor lemaradt, hogy tettszett nagyon a mondókák "lecsupaszítása" még nem hallottam korábban őket. Remélem jól vagytok, gyere gyakrabban ha tudsz!!
Atizka, nagyon ügyesen elkészítetted Emma baba videóját, nagyon tettszett!!
Eveliza, nagyon jók a montázsos képek a gyerkőcről!
Emi, húst valóban lehet már adni nekik nyugodtan, a magas vastartalom miatt is jó!
Kritta, jó volt olvasni rólatok is, még Bálint sem ül egyedül és már 7 hónapos!
Pumpóka, Zsófi babának nagyon boldog hófordulót!!!!
Mango, nekem a fejem fáj a fronttól, nem is kicsit..
Geni, remélem jól vagytok, ha lesz egy kis időd írj pár sort magatokról!!
Akikről most nem írtam, ne haragudjanak, eddig terjedt az agyi kapacitásom. (mentségemre legyen szólva eléggé fáj a fejem)
Timi