Bocsi, hogy hosszú leszek, de most reagálok a napi termésre.
ézsóné: Állandóan ezen agyalunk a párommal, hogy hogy fogunk kijönni. Emelkedik a lakáshitelünk is és még a diákhitelem is ketyeg. Azt szüneteltetnem kell, mert nem tudnám kifizetni. Szóval nincsenek anyagi gondjaink, de azért hiányozni fog a lóvém. Kevesebbet fogok kapni, mint a mostani fizum fele.
ananácska: Szerintem nem ciki felnőttként keresztelkedni, ha valaki szeretne. Akkor nincs akkora felhajtás belőle. Mi sem vagyunk megkeresztelve, de mi nem is akarunk.
lucababám: A pénz kérdésében jó az észjárás, csak nálunk az előtakarékosságot elvitte a 4 inszemhez beszúrt gyógyszerek. Legutóbb nagyjából összeadtuk és kb. 300.000-be van a gyerek, pedig még meg sem született. Drága gyermek.
Ilyen jól megy a póker?! Nagyon ügyes vagy. Én egyszer úgy olvastam, hogy a szülést megelőző tárgy év keresete számít a tgyás és a gyed alapjául. Nálam is ez a car.
csuppancs: Azt hiszem nálunk az őssejt levétele már nem fér bele. Ha nincs bordűr, akkor válasszatok színt a festéshez és majd ahhoz bordűrt. Mi is így csináljuk, mert nem akarok nagyon festegetni.
kakti: Én holnapra kaptam AFP-re időpontot, de a diabetológus levetette volna hétfőn, ha akkor fekszem be és nem tudok bemenni csütörtökön. Szóval szerintem nem annyira fontos a betöltött 16. hét, bár nem bánom, hogy holnap töltöm be. Így a tuti, bár én nem izgulok, mert a kombinált teszt szerintem pontosabb.
boruska: Mikor nálunk még én kerestem többet, akkor úgy volt, hogy a párom megy 1/2 éves kortól gyedre a babával. A kollégámék is így voltak. Utána 1 évesen ment a gyerek bölcsibe. Eléggé kivesz a férfiakból 1/2 év babázás, de ha csak így lehet megoldani, akkor ez van. Persze csak akkor, ha a párod elég türelmes és ért is a babákhoz. Örülök, hogy neked is jó lett a teszt.
beneildi: Neked is gratuula a teszthez. Ha nem vagy nyugodt, akkor legfeljebb hívd fel a dokid, hátha ő közlékenyebb.
pammut: Mi még meg sem csináltattuk az AFP-t és már van időpontom genetikai uh-ra. Én azt hittem, hogy ez is kötelező vizsgálat.
juci: Nem mindenkinél csinálják a cukros terhelést cukorral. Soknál hallottam a próbareggelis tesztet.
Ez a gyerektelenség azért furcsa, mert a sógornőmék imádni fogják a gyerekünket, pedig nekik sincs még. Most mennek a 4. lombikra és nem tudjuk, hogy lesz-e náluk baba valaha. Együtt kezdtük a meddőségi kezeléseket, csak nálunk kevesebb probléma volt. Mégis nagyon várja a babánkat, bár az elején mondta hogy ne értsem félre, de nagyon irigyel. Mondtam neki, hogy mikor nekem nem sikerült én is irigyeltem mindenkit és előjött ez a "nekik miért sikerült és nekünk miért nem" érzés, úgyhogy ne kérjen elnézést.