Sziasztok
Tudjátok, hogy milyen nehéz dolog anyának, nőnek lenni. Biztosan Ti is mind átmentek azokon a nehézségeken, amiken én: mi a legjobb a gyereknek, mit főzzek, milyen mesét olvassak, milyen termékeket vásároljak, hogyan spóroljak, el ne felejtsem az anyósom születésnapját és az ügyes-bajos dolgokat. A legjobbat akarjuk mindannyian a családunknak. Vajon ki ért meg minket, ki segít mindebben? Nem hiszitek el, de megtaláltam a megoldást:
www.csaladinet.hu
Persze most legyinthettek, hogy egyik internetes oldal sem tud többet a másiknál… Nem akarlak győzködni Benneteket, csak annyit mondok, nekem nagy segítség az a sok információ és lehetőség, amit a CsaládiNettől kapok. Amióta használom, sokkal felszabadultabb vagyok, nem aggódom annyit a család miatt, ha gondom akad, tudom, kihez forduljak. A Fórumban barátnőkre is találtam, és örülök, hogy van kivel megbeszélnem a tapasztalataimat, sőt tanácsokat adok-kapok. A családom csak azt vette észre, hogy egyszerűbben mennek a dolgaink, könnyebben megértem a gyerekeket, több időnk van egymásra… Ha kíváncsiak vagytok, mesélek az élményeimről a CsaládiNeten.