Új privát üzeneted érkezett!

[quote="000kata"]A írta:000kataida: más orvos is beadhatja.beszéld meg a gyerekorvossal hogy te akkor tudsz menni hagyja ott és beadja neki egy másik aki ott rendel még.Tuti meg lehet beszélni

Próbáltam, azt mondta nem lehet.. ;) :(

Amúgy meg lett oldva, tegnap megkapta a szurikat Noli cica! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Most komolyan eltűnt innen mindenki? :roll: :?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Szia Aida!

Nem tűntünk el csak máshova irogatunk! Az anyatanyára. Gyere te is oda ha gondolod. 20 év körüli kismamik a babanetről! Itt találsz minket!

anitapo20

Itt is írogathatnátok nekem néha. :( Nem akarom elhagyni ezt a topikot, hisz én indítottam.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida: nem értem miért nem jössz te is oda!!Hívtunk már többször is!Sokkal nyíltabb,őszintébb társalgás folyik ott,hisz az zárt.Azt csak mi látjuk.Jöhetnél mert nagyon várunk. :)

Kép

Kép
mezsó

csak nekem nem jön be a tanya???????????????????????????????
Vendég

Sziasztok csajok.Mindenki el van tünve??? :cry: :cry: :cry:

000kata

lekri: nekem bejön a tanya!Neked nem? :cry:

Kép

Kép
mezsó

Mezsó
irtam neked az iwiwedre :cry: :cry: :cry:
Vendég

Légyszi szavazz Noli babára:
http://palyazat.picibaba.hu/0-2-evesekn ... orrend=abc

Köszi :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida! Ne hari, én megértem, hogy idehúz a szíved. Nekem nem a topikkal, vagy itt bárkivel van gondom, csak a tanya gyorsabb nekem. És automatikusan frissít, ha jött válasz, nem kell állandóan F5-ölnöm, amitől állandóan megkergül a gépem, és megnyit vagy 200 új lapot. Szóval, gondold meg légyszi!!
Ment a szavazat Nolira!

Reni
Kép
Kép
rennye

Aida:szavaztam :lol:

000kata

Ma is szavaztam :wink:

Reni
Kép
Kép
rennye

Aida: hogy vagytok?nagyon édes a kép Noelről :lol:

000kata

Kata, köszi jól vagyunk. És Ti? Mi újság? Képet Kevinről!??!!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida:köszönjük jol vagyunk.

itt vannak képek Kevinről: www.indafoto.hu/kevinbaba

te is raksz?szoptatod még Nolit?Adsz már neki valami mást?

000kata

hol csináltad a vonalzod?

000kata

Aida, hoztam neked a hírt, hogy Annusnak hajnalban elfolyt a magzatvize, most a kórházban van de nincs fájása. Kap oxitocint és meg próbálkoznak a szüléssel. Ha nem megy akkor viszont császározzák!!

Innen is megy neki a drukkkkk!!!!!!!!!!!!

anitapo20

Annusnak mennek a drukkok!!! :D

Kata, Kevin nagyon "jófej" kissrác! :D Édi!
Nolit még szoptatom természetesen, ritkán ha nagyon sír és már nem hajlandó "erőlködni" hogy kiszívja a tejet akkor kap tápszert is. Meg kapott bukós babáknak való tápszert, de az még jobban visszajött belőle! :D Hozzátáplálást még nem kezdtem el, egyelőre nem is akarom. Az anyatej és a tápi bőven elég még egy ilyen csöppnek. Majd 5-6 hónaposan. Krumpli, répa, alma... Ezek majd szépen bejönnek az étrendbe. :)

Jövök én is képekkel Noliról (sorozat):

Kép Noli 10 perces

Kép Noli 2 hetesen

Kép Noli 1 hónapos

Kép Noli 2 hónapos (még az apuja mellett :( )

Kép Noli 3 hónapos

Kép Noli 4 hónaposan - 4 napja :D

Kép Tegnapi friss :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: nagyon édes Noli baba :lol: sokat nött. :lol:
Ti a prevenorbol mennyit kaptatok idáig?3at?mi 2öt és azt mondták hogy uj szabvány elég a 2.

000kata

Aida, friss hír! Bő 2 ujjnyi, oxitocin csepeg, 2 perces brutális fájások, talán estére meglesz. Ezt írta most egy órája Annus!

anitapo20

Nagyon helyes Noel baba! :D Az utólsó képen nagyon vagány a sérója !!!!!! :D

anitapo20

Sms Annustól:

"19:11-kor 55 cmel 3270 gal sok hajjal kibújtam anya pocakjából. Igaz a doki bácsi emelt ki..."

Hatalmas gratula Annusnak és Izának!!!!!!! Jó egészséget és sok tejcsit!! :D :D

anitapo20

[color=red]Gratulálok Annus.jó egészséget és sok tejcsit kivánok!!![/color]

000kata

Szívből gratulálok a pici lányhoz Annusnak és a családnak!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida: nagyon cukorfalat Noel baba! :D

Kép

Kép
mezsó

Kata, mi kettőt kaptunk eddig, a harmadikról még nem beszéltem az orvossal.

Köszi a Noli dícséreteket! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

sziasztok :)
aIDA SZIJJJA....nAGYON éDES Noel :D
Mi a helyzet Veled?????

ANNUS GRATULA A PICI LÁNYODHOZ :))

Kép

Kép
nyuszitappancs

Hoztam megint híreket!! :D

Beo írta:

"fájok, erősen, görcsöl a derekam és furcsa valami folyik.

Anya itt ül és diktálja: szivárog a magzatvíz. :) Vettünk betétet, indulunk. drukkoljatok!!"

anitapo20

[color=red]Beo: Mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!![/color]

000kata

Anita:Köszönjük a hireket!!! :lol:

000kata

Beonak drukk!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

MEGSZÜLETETT BALÁZSKA 3000 G KÖRÜL ÉS 54CM -VEL!!!! REGGEL FÉL KILENCKOR!!!!!!

GRATULÁLOK BEO!!!! :D

anitapo20

Beo: Gratulálok sok sok tejcsit és sok sok boldogságot kívánok!!!!

000kata

Sziasztok!

Hogy vagytok?

Noli szépen növekszik? Atyaég, lassan 5 hónapos!! :shock: Miket csinál már?

Kevin hogy áll a fogzással?

Reni
Kép
Kép
rennye

Beonak gratula!

Szia Reni!

Jól vagyunk, Noli nem nagyon hízik már pár hete, viszont annál jobban "nyúlik". Már lassan 74-es ruhákat hord.

Bizony lassan már 5 hónapos! :D Repül az idő. :)

Kacag, gügyög meg minden. :) De sajnos azért 1-2 dologban szerintem érezhető, hogy ilyen h*lyén alakult szegényemnek az első pár hónapja, de igyekszem minél kevesebbet kimutatni neki a rosszból és próbálok most már én is beletörődni a helyzetünkbe és vidáman élni a mindennapokban. :) És így még lehet egészséges felnőtt ember belőle::D

Ti hogy vagytok?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Szia Reni: jo hogy jelentkezel.ti hogy vagytok?sajnos nem nagyon van időm az anyatanyára de azért ha van időm, olvasom,irni sajnos nincs időm.
Még nincs fogunk nem is duzzatt a kis innye,nemtudom itt hogy mikor lesz fogunk,tegnap voltunk 6 hónaposak.Kis rosszcsont Kevin szeret ölbe lenni de nagyon ugy hogy nem sok időm van tőlle.még nem probálkozik a kuszással,mászással de majd eljön annak is az ideje. :lol: Eszünk már gyümiket almát-banánt,probáltuk a répát krumplival.De inkább csak szopizik nagyrészbe.Gyere gyakrabban ha van időd.

Aida:hogy vagytok?ti esztek már mást?szopiztok még?

000kata

Sziasztok

Tudjátok, hogy milyen nehéz dolog anyának, nőnek lenni. Biztosan Ti is mind átmentek azokon a nehézségeken, amiken én: mi a legjobb a gyereknek, mit főzzek, milyen mesét olvassak, milyen termékeket vásároljak, hogyan spóroljak, el ne felejtsem az anyósom születésnapját és az ügyes-bajos dolgokat. A legjobbat akarjuk mindannyian a családunknak. Vajon ki ért meg minket, ki segít mindebben? Nem hiszitek el, de megtaláltam a megoldást:

www.csaladinet.hu

Persze most legyinthettek, hogy egyik internetes oldal sem tud többet a másiknál… Nem akarlak győzködni Benneteket, csak annyit mondok, nekem nagy segítség az a sok információ és lehetőség, amit a CsaládiNettől kapok. Amióta használom, sokkal felszabadultabb vagyok, nem aggódom annyit a család miatt, ha gondom akad, tudom, kihez forduljak. A Fórumban barátnőkre is találtam, és örülök, hogy van kivel megbeszélnem a tapasztalataimat, sőt tanácsokat adok-kapok. A családom csak azt vette észre, hogy egyszerűbben mennek a dolgaink, könnyebben megértem a gyerekeket, több időnk van egymásra… Ha kíváncsiak vagytok, mesélek az élményeimről a CsaládiNeten.
házimóni

Jaj, de utálom a spammelőket! :(

Kata, Noel szopizik még meg kap néha bukás elleni tápit szopi után (30-60ml-t) hogy kicsit összefogja a dolgokat a gyomrában. Már kétszer kapott almalevet és egyszer répapürét. :) Hihetetlen, hogy Kevin milyen nagy már! :shock:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Megnéztem a képeid Kata, hogy mekkora már! És milyen állat a bukósisakos kép! Ki motorozik? Én is motorozok. Ill. múlt időben, Noel mellett ilyesmit egyelőre nem, de később újult erővel. :D Majd én is rápakolom a bukóm Noli fejére. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida:párom mocizik :lol: Hát igen most született és már egy nagy fiú,kis rosszcsontom.imádom.Olvastam a másik topickba hogy szeretnél menni suliba.mit szeretnél tanulni?és Nolira ki fog vigyázni?Ottlaksz még szüleiddel?Raksz képeéet,édesek vagytok a képen ( név alatt). :lol:

000kata

Sziasztok!

Aida, Noelnek így utólag kicsit megkésvel, de BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!! :D

anitapo20

Syasztok!

Hát már én is eljutottam ide is!

Annusnak,nagyon Gratulálok,jó egézséget mind a kettőtöknek!Sok pusy nektek!

Beo:Neked is nagyon gratulálok!Sok-sok örömet és boldogságot!

Aida:Nagyon aranyos Noel és jó sokat nőt! Remélem rendeződtek a helyzetek azóta és minden rendben veled!

Rólunk:Betöltöttük a 0,5 évet van 1 fogunk,és most egyszerre jön 3!Már kússzunk és oda vissza forgunk!Méreteink:7.420dkg,és 67cm!
Most betegek vagyunk,de valószínű hogy vérszegény a Kristóf,de majd el kell mennünk vérvételre!
Most vettek le orr és torok mintát és elég rossz lett úgy hogy most keddig várnunk kell mert most egy sereg gyógyszert szedd szegény!:(
A fogunktól hál istenek nem szenvedünk,ugyan úgy végig alszuk az éjszakát max csak 1szer kellünk fel!Csak úgy nézz ki hogy leszokunk a tápszeről ami egy kicsit agaszt!
Na de látom megy az iwiwezés!Engem is !Ha gondoljátok!Horváth Alexandra,Győr!
Pusy mindenkinek!

Kép
alexa116

Ááá, miért találják meg mindig ezt a topikot a spammelők?? :evil: Ha még egy spammelő beír ide, komolyan kitiltatom.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida: Nagyon szépek vagytok Noellal olyan kis ééédes .:)Helyre jöttek a dolgaitok???

Tényleg nagyon szalad az idő...
Velünk minden ok..Patrik már 6280Gramm :) Szépen szopizik

Remélem mindenki jól van :)

Kép

Kép
nyuszitappancs

Köszönjük itt is a gratulációkat!!!

Dobok képet!
Kép Kép

annus11

Annus: örülök,hogy jöttél gyönyörűek vagytok.Nagyon szép Iza baba.milyen anyának lenni?jó baba?Sok puszi nektek

000kata

Syasztok!
Annus: gyönyörű a kislányod,és együtt is nagyon szépek vagytok!Gratulálok hozzá és nagyon vigyázz rá és egymásra is!
Pusyka

Kép
alexa116

Kép

Kép

Kép

000kata

Sziasztok!!

Én 22.hetes kismama vagyok, és véleményeteket, tanácsotokat szeretném kérni. Amikor teherbe estem, 48kg voltam, most igy 5 hónap után jó ha ruhástól 51kg vagyok.(angliában élek, tehát nem könnyű ruhákkal mértem magam:)
Itt kint nics senki olyan magyar ismerős akinek már van némi tapasztalata ebben a témában, meg otthoni ismerőseim közül is akiket megkérdeztem, szinte mindegyik min. 15kg ot hízott a 9 hónap alatt. anyukám még annak idelyén 27-et,
Nővérem pedig mind a 2 terhessséggel 30-at.
tehát kicsit félek, hogy nem gond- e a babának hogy most éppen hogy aki tudja hogy terhes vagyok, csak az látja a hasam, mert még az sem nagyon látszik.[/b]
petraanyuka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?