Új privát üzeneted érkezett!

Zsibima - :lol: ok addig kitalaljuk, hogyan lehet virtualis fenekberugast kivitelezni.

Nekem is jo hangulatom van es en is tok egyedul vagyok ma. Itthon dolgozom es a kollegaim is vagy szabadsagon vannak vagy betegek ugyhogy nincs kivel beszelgetnem. :( Ugyhogy kenyleten voltam dolgozni. Hah!

Igaz en este megyek vacsizni, de a parom is a kollegaival lesz ugyhogy vacsi utan meg ot is ossze kell szednem valahogy. Kivancsi vagyok milyen allapotban lesz - nem veleltenul kerte, hogy menjek erte, mert nem akar hazavezetni...

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Sziasztok, még nem volt időm visszaolvasni, mert most ébredtem föl, de megvolt reggel a Mávban a műszeres befejezés, nem fáj semmim a hasam néha egy nagyon picit és egy kicsit vérzek is. Köszi a sok bíztatást!!!!!

Nektek mennyi pihenést javasoltak utána? Szerintetek mikortól lehet sportolni?
leo50

Leo!
Üdv itt újra!

Szerintem még pihenj!1-2 hétig tuti!Hiszen ez egy műtét volt,egy sebed van!Most inkább ne eröltesd meg a szervezetedet!
Egyébként hogy vagy?

annus11

Annus, köszi, mondhatom, h nagyon jól vagyok, kis családom körbeugrál, úgyhogy tudok pihenni :D
leo50

baba!
"aranyos a vonalzód" pláne a felirat:6 napos!!!!

leo!
Örülök, h "könnyen vetted az akadályokat! Neked is el fog repülni velünk az a 3 hó /ennyit kell várnod?/

wruska!
Biztosan kikapcsol majd az utazás! Nekem is jót tett! Én is gondolkodtam Velencén vagy Párizson, h megmutatom a kisfiamnak.De túl nagy a káosz a fejemben utazás ügyben. Tervezek egy tengerparti nyaralást is, de ha összejönne most a bébi, 6 hónapos lennék mire utazunk.Nagyon- nagyon mehetnékünk van, de nem tudom merjek e utazni terhesen? Mit gondoltok? Lehet, h túlaggódom, hiszen minden nyáron látok külföldön kismamit a strandokon.

Ma kellett volna megjönnie a 3. mensinek, de lehet túlizgultam a dolgot ezért késik, pedig halál pontos szokott lenni. Baba nem lehet a dologban mert védekeztünk. Talán holnap megjön....
merszi

Sziasztok!

Akkor a gyógyszerről. Én a clostylbegitet szedem, már nem először sajnos, mert a fogigátló után nekem nagyon nehezen tér vissza a peteérésem, ez pedig nem hormon, hanem az agyalapi mirigyet készteti arra hogy a hormont termelje. Szóval nekem a középsőm is és a legkisebbem is ezzel a gyogyival sikerült. Norbival 6 hónapot próbálkoztunk spontán, és a 7. hónapban kaptama gyógyit és sikerült is Norbi. Rékánál 3 hó spontán, és 3 hó closty, a 3. -nál sikerült. Majd a mostani terhességem ami sajnos ugye nem jól végződött, ott 2 hó spontán, majd 3 hó closty, és a 3.clostynál sikerült.
Ezt a ciklus 5. napjától szokták szedetni 5 napig napi 2x, vagy a 3. naptól szintén 2x1-et. Nagyon fontos az uh-os követés, hogy lehessen látnihogy van e érett tüsző tőle, illetve ha a doki úgy gondolja akkor adhat tüszőrepesztőt. Az uh azért is nagyon fontos, mert van akinél túl stimulációt okoz, és cistás lesz, illetve a nyh-át is nézik hozzá, mert van akinél elvékonyítja. Hát nagyjából ennyi, de tény hogy nagyon sokaknak sikerült ezzel a gyógyszerrel a terhesség.

Képzeljétek el ma voltam fodrásznál, nekik 3 gyerekük van (fiúk) és még január elején mikor voltam akkor mondta a Jámos hogy olvasta az újságban a horoszkópot és februárra gyermekáldást írt,és hogy rögtön én jutottam eszébe mert hogy mi is akarunk negyediket, és hogy én meg az ő felesége mindig egyszerre vagyunk terhesek. És hát a felesége decemberben nem védekezett, mert nem ment el a nőgyogyihoz gyógyszerért. Na erre ma úgy fogadott hogy nekünk negyedik? Na persze nyeltem a könnyeimet mert neki januárban nem mondtam hogy elment a baba. Aztán most sor került rá, nagyon sajnálta majd közölte náluk viszont jön a negyedik,és hát októberi lesz, szóval a horoszkóp megírta:)) úgy hogy mondtuk is hogy akkor a következő én leszek:) na remélem így is lesz.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Leo,
Orulok, hogy jol vagy. Nekem igazabol nem mondott semmit a doki, hogy meddig pihenjek. Azt mondta csinaljam azt amit akarok. Nekem igy masfel het utan is faj a hasam. Gondolom huzodik vissza a mehem, de ugyanezt ereztem a terhesseg elejen is. Az a fontos hogy fekudj sokat.

Kedvesem megkerdezte, hogy most nekem mikor kell kontrollra menni es hogy mikor kell majd megjonnie stb. Erdekes volt hogy ennyire erdeklodo lett. Aztan elmondta, hogy tenyleg szeretne elvinni hosszu hetvegere pihenni es ezert kerdezte, hogy nekem mikor jo. Ugy egyeztunk meg, hogy marcius kozepe, mert akkor mar ujra probalkozhatunk. Mondta, hogy igy akar bocsanatot kerni, amiert bunko volt mostanaban.

Hetvegen jon kis keresztlanyom hozzank, masfel eves mult. Es itt lesz anyumeknal 2 hetig. Szoval nem fogunk vele unatkozni, tunderi szep leany. Csatolok fel rola kepet ha sikerul
eperke25

Merszi, Eperke,

Nekem semmit nem mondott a dokim, h mennyit pihenjek, azt mondta, h 10 nap múlva menjek kontrolra.

Azért én még nem bízom el magam, h mennyire vettem könnyen, szerintem lehet, h később jön ki rajtam a bánkódás.

Nekem a kaális dokim azt mondta, h várunk egy menstruációt és abban a ciklusban visszarakhatjuk a fagyi babákat. Én még meglátom, hogy érzem magam......

mindenkinek ölelés
leo50

Sziasztok!

Gabi
Én Zalánnal szintén clostyval lettem terhes!
Csak én 4×1-et szedtem már a végén :shock: és még medrolt is szedtem mellé. :roll:

Jó lenne ha holnap is jó idő lenne! :lol:

Leo!
Pihizz még!
Vendég

Gabi!
Kisértetiesen hasonlít a történetem a fodrászos esetedhez. Nekem is megsúgta a fodrászom, h terhes és megkérdezte én mikor akarom a másodikat (ő sem tudta, h akkor ment el). Én is megígértem neki, h hamarosan követni fogom!!!

Leo!
Majd a kontrollon biztos többet mond a dokid! Drukkolunk neked mindnyájan, hiszen te még nagyobb köröket futsz a bébiért mint mi(gondolok itt a beültetésre).

Ui:
ja és a tegnap esti panaszkodás után, h nem akar megjönni, miután lekapcsoltam a gépet elkezdtem mensizni! Mégiscsak halálpontos! :P
merszi

Leo-örülök, hogy túl vagy rajta!!! És látom jobb a kedved is! :D Én megkérdeztem a sportot a dokitól 1 héttel a műtét után amikor voltam uh-on és azt mondta, hogy 2-3 héttel a műtét után, ha úgy érzem, akkor már lehet. Sajna én egyáltalán nem tudtam pihizni a műtét után, pedig kellett volna...úgyhogy te pihizz 2-3 napot, aztán úgy is meglátod mi esik jól.

Hajni-én imádom ha az én pasim beitókázik...mondjuk erre nagyon ritkán kerül sor, de akkor meg tudnám zabálni... :D Remélem jól sikerült az este...

Merszi-örülök, hogy pontosan megjött...nekem a műtét után még egyszer sem jött meg pontosan...pedig 26 éve mensizek és mindig óramű pontosságú volt! :roll: Remélem most már helyreáll...

Eperke-várjuk a képet a keresztlányodról...aztán tessék levenni a mintát :D és persze gyakorolni! :lol: Remélem jól fog sikerülni márciusban a kiruccanásotok! :wink:
Vendég

Gabi - koszi a tapasztalatokat. Kivancsi vagyok, hogy nalunk kell-e majd ilyesmi.

Leo - orulok, hogy sikerult nagyobb trauma nelkul atveszelni. Innen mar felfele vezet az ut.

Eperke - olvastam valahol, hogy jot tesz, ha gyerekek korul vagy amikor babat szeretnel. Na ez nem valami tudomanyos elmelet, mert megmagyarazni nem tudjak - csak empirikus. :wink: Szoval nagyon jo babazast neked.

Zsibima - jol sikerult a tegnap este mindkettonknek :D es nem volt tul becsipve a draga, csak vezetni nem tudott. Egyebkent tok ari, amikor iszik egy kicsit. Olyankor allandoan csak azt hajtogatja, hogy mennyire szeret es hogy milyen szerencses! :lol:

Itt ma meg jobb ido van mint tegnap! 13 fok es hetagrol sut a nap!!! Olyan jo. 8)

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

zsibima!

Ma igazán érzem h megjött. A hasam is szurkál, de inkább a fejem.
Kívánom, h neked is minél előbb megjöjjön, aztán kis pihi után egyáltalán ne jöjjön!!! :wink:

az én párom is vidám, ha becsiccsent -bár ez nem jellemző-de én nem díjazom mert én magam nem iszom és a borgőzös szagot nem bírom. Persze nem teszem neki szóvá hiszen nem ivós típus.
merszi

Elszállt amit írtam! :evil:

Hajni-Merszi- csak mi maradtunk hétvégére? Én azért szeretem, amikor a Jani iszik, mert akkor én is iszom vele, így nem érzem az ital szagát :D plussz a szeretlek szó nálunk is sűrűn elhangzik! :lol: Csak az én drágám annyira nem bírja az italt...én meg nem nagyon tudok berúgni, pedig néha jó lenne!
Hajni tök jó hogy nálatok is jó az idő!!! :D
Én is ma kihasználtam az időt és kerítést festettem, meg a gyerekem szobájában 1 falat, szerintetek normális dolog, hogy 2 éve költöztünk a házunkba és 3x festettem nála, pedig elmúlt két éves...??? Ja és jó drága lemoshatós festék van amúgy a falon...de ez lemoshatatlan kosz! :twisted:

Gabi-köszi a colostys felvilágosítást!!! Remélem nekem azért ezt legalább nem kell majd szednem...ezen kívül úgy is lesz biztos más bőven...pár hét és megtudom!
A baba meg jönni fog nemsokára hozzátok is, kitartás!
Persze ilyenkor mindenhol kismamát lát az ember, de én pl. homokba dugom a fejem és nem látok-hallok kismamákat! :lol:
Vendég

Sziasztok

Zsibima!
Már tegnap akartam erről írni:

Tudom,hogy Gabitól kérdezted,de azért én is írnék a clostylbegitről.
Csak mert ha progi gond van valószínűleg ezt kapod!Sok rosszat írnak róla.
Nem lesz vele semmi gond! :lol: Én 20 hónapig szedtem,ebből a felétől az emelt adagot!Nem lett cisztám,és semmi bajom!
Ellenőrizni fogják Uh-val úgyis!
De egyébként kérdeztem én régebben a profot.(gyakran zaklattam hülyébbnél-hülyébb kérdésekkel :oops: ),hogy mi van ha cisztám lenne,vagy rákos lennék? :shock:
Azt mondta (és ez nekem meglepő volt),hogy mivel minden hónapban van vérvétel ezt ő abból észre venné!

A closty azért nem olyan erős és mint írtam én mást is szedtem mellé!

Délután beszéltem Verával.Úgynézki a nyákdugó elindult :lol:
Megvizsgálta az ügyeletes is,mert szegény nagyon megijedt!
Javasoltam a meleg zuhanyt,hátha sikerül,de eddig még nem szólt! :(
Drukkoljatok neki!!! :lol:
Vendég

Alziza-ezt a clostys dolgot nem értem-azt nem azért adják, hogy a peteérést serkentsék?? Meg még a végén az is kiderülhet, hogy pajzsmirigyemmel van valami, mondjuk azzal meg nagyon nehezen lehet teherbe esni...hát nem tudom, pár hét múlva úgy is meglátjuk! :roll: (azért be vagyok parázva a gyogyiktól, tudod én soha nem szedek be semmit... :cry: )
Verának nagyon drukkolok!!!
Ja a fenti topikban láttam Zalcsit, haláli édes, ahogy "szerel" szerintem ha nincs otthon a férjed, neked akkor is van otthon segítséged! :lol: :lol:
Vendég

zsibima!

Szerintem, tök jó h nem keseregsz, hanem feltalálod magad. Festegess csak! Kreatív dolgokkal is szerezhetünk örömet magunknak és másoknak is. Nekem is csinálni kell valamit mindig!Ezért is volt nekem nehéz ez utóbbi terhesség ahol folyton pihié volt a hangsúly. Remélem a következő terhességem problémamentes lesz és így aktív maradhatok!
merszi

Sziasztok!

Tegnap megvettük a csempét amit az előszobába fogok tenni,de csak jövőhéten tudom amjd megcinálni.Ma az ablakok körül kell rendeznem a falat...tiszta penész.Új a lakás és nagyon nedvesedik az ablak és környéke :roll:

Ja,tegnap reggel azt beszéltük hogy milyen színű legyen a fal a lakásban...mert nálunk még minden fehér :evil: nagyon elegem van belőle.A gyerekszobával még nem jutottunk elhatározásra....Vmi ötlet?Ami semleges szín?

Nálunk pont iszogatás ment péntek este,itt volt egy haverunk :wink: A srácok hajnalig fenn voltak,én nem bírtam addig :oops: Egy bizonyos szintig én is szeretem ha iszik,akkor vhogy a szavak embere lesz hirtelen :lol:

annus11

Sziasztok!

Jan 25-én volt a 3. vetélésem utáni befejező műtét. Eddig a babaprojektes topikba írogattam, de ha lehet most csatlakoznék hozzátok.
Röviden rólunk: 2005. januárjától szeretnénk babát, az első viszonylag könnyen és gyorsan 2005. máciusában össze is jött, de sajnos 12. heti uh-on kiderült, hogy már nem dobog a baba szíve. Június 14-én műtöttek a SOTE II-őn. Utána 6 hónap szünet, majd hormon vizsgálat, ami szerint alacsony volt a progim, így 6 hónap Clostylbegit következett folyamatos uh és vérvétel mellett. Össze is jött 2006. márciusában a második babánk, de a 45. napon "megjött" és elment magától. Az akkori dokim szerint csak tovább kellett volna szednem a clostylt, amíg újra nem lesz baba, de ez a megoldás nekünk nem igazán tetszett, így váltottunk. Az új dokim elküldött egy csomó vizsgálatra (immunológia, genetika, hormon, andrológia). Érdekes, de ekkor teljesen jó volt a progim már magától, viszont a férjem spermaképe csapni való volt, így őt 2006. december elején megműtötték viszérre, és ezzel ez a probléma is rendeződni látszott, csak épp a baba nem akart összejönni egészen most 2007. decemberig. Viszont 2008. január 24-én a 7. hét elején nem volt se szív hang se baba, csak egy üres petezsák, így másnap újra megműtöttek a Péterffyben. Ez a terhesség nem is indult túl jól, mert szinte az elejétől kezdve folyamatosan barnáztam az Utro mellett.
Pénteken voltunk a 2 hetes kontrollon, ahol a dokim azt mondta, hogy mivel minden vizsgálatunk negatív, így ő már nem tud nekünk tovább segíteni és beutalt a SOTE II-őn a Pajor professzorhoz. Mi most jelenleg itt tartunk...

Bocsi, hogy végül ilyen hosszú lettem, igyekszem kicsit visszaolvasni, hogy mindenkivel képbe kerüljek majd.
Ha esetleg valakinek van valamilyen ötlete, vagy hasonló cipőben jár akkor szívesen veszem, mert nagyon kezdenek elfogyni a lehetőségeink...

dido
dido

Dido-Úristen miken mentél keresztül!!! Nagyon sajnálom a babók elvesztését!!! :cry:
Remélem lesz, aki tud neked tanácsot adni, én sajna nem. Csak most kezdtem el én is hormonszintet méretni...hát ha belegondolok, hogy ennek ellenére is megint megtörténhet... :cry:

Mindenesetre rólunk: úgy érzem nagyon jó kis csapat jött itt össze, és igyekszünk mindig egymást bátorítani, és jókedvűek lenni...ééés nagyon sok babát várunk idén!! :wink: Úgyhogy jó helyre jöttél! Most hirtelen nem is tudom, hogy január óta hány új kismama van...ez mindannyiunknak reményt ad!

Írjál minél többet!

Merszi-igen az tök jó lenne, ha a következő terhességeinknél "szaladgálhatnánk" ...nem jó feküdni és várni...

Annus-én nagyon szeretem, ha többszínű egy szoba: pl. a lányomnak napsárga-zöld, nálunk narancs-bordó, de tetszik a sötétkék-narancs, v napsárga...én mindenképpen uniszex színt választanék, de úgy hogy mondjuk menjen hozzá a rózsaszín baldachin és a kék is... :wink: esetleg ha már tudod a nemét, akkor még lehet bordűrt tenni fel lányosat v. fiusat... :lol: Mindenképpen írd meg, ill. képet majd erről is kérek!!! És a többi szoba milyen színű lesz??
Vendég

Dido!

:shock: Csak ámulok én is....Én sajna nem tudok segíteni,eddig "csak" 1 műtétem volt.Nekünk első próbálkozásra össze is jött,csak nem maradt meg.Vagyis embrió volt,csak szívhang nem alakult ki.Most egy homeopátiás szert szedek,ami rendezi a ciklust.Köv hónapban meg próbálkozunk itt :wink: A beültetés nem került még szóba?Vagy még próbálkoztok hátha összejön a természetes módon?
Amit még itt sokan mondtak már,hogy minden fejben dől el :wink: Tehát lehet kicsit le kell állni a babatémáról és akkor hátha összejön!Sokan estek már így teherbe :wink:

Zsibima!
Hát a falfestés csak vmikor nyáron lesz,addig remélem jön a baba és már a nemét is tudni fogjuk.Semmiképp se akarok rózsaszín falakat...ha lány lesz akkor sem :lol:
A hálószoba:sárga(de nem citrom,olyan romantikus sárga)
A nappali:zöld(de nnem oylan rikító)
A fürdő,wc marad fehér
A konyhán még gondolkozom,lehet az is fehér marad.
Az előszobában meg szinte alig van falfelület,csak a sok ajtó :wink:
A gyerekszobát meg kékre szeretném...az a baj h nagyon el kell találni az árnyalatot...különben írtó csúnya lesz...

annus11

Sziasztok Lányok,

Hát éreztem én, h lesz ez még rosszabb is, elég sokszor rámjött a sírás az elmúlt napban, de utána mindig azt érzem, h egy csöppet jobb.....

Nagyon köszi mindenkinek a támogatást!!!!

Dido, nagyon sajnálom, ami veled történt, nézz be a Szülészetek, Kórházak / Kaális párok topicba, ott van egy összefoglaló arról, h még milyen vizsgálatokat lehet megcsináltatni, közöttük van pl. az inzulin rezisztencia vagy APC rezisztencia (haematológia), 685-ös oldal a hozzászólások között. Én is most fogok elmenni a párommal együtt egy pár vizsgálatra, ami speciálisabb....

Zsibima,

Köszi, nekem már jól esne egy kis light-os gyaloglás (van futógépünk), 'szerencsére' pénteken műtöttek, ezért egész hétvégén pihenek....
leo50

Leo-a legjobb orvosság ilyenkor tényleg a sírás! Valahogy le kell vezetnünk magunkban a felgyülemlett rosszat, nem szabad benntartani! Én nagyon sokat sírtam a műtét előtt és után...és amikor azt hittem már vége, túl vagyok rajta, akkor még vezetés közben is rámjött egyszer hirtelen. De azóta szerencsére túl vagyok rajta úgy érzem. Ez egy lassú gyógyulási folyamat...

Szerintem ha ennyire hiányzik a mozgás, akkor jövő héten már gyalogolhatsz, azzal biztos nem csinálsz bajt.

Annus-ha elfogadsz egy tanácsot: ne hagyj semmit fehéren! Olyan kevés festék kell egy wc-hez vagy egy fürdőhöz...és olyan szép színesben! Mondjuk én túlzásba vittem ezt is, mint mindent, de én nagyon szeretem a hangulatos színeket. A barátnőmnek a wc-nk tetszik a legjobban: sárga járólap-kék fugával kék csempe-kék fugával és narancssárgára van kifestve a fal, plafon napsárga. Na szóval én ilyen vagyok... :oops: Nálam minden helyiség többszínű, és ha még lenne 1-2 szoba: hát tudnék alkotni! :D

Lányok-ma nagyon feltöltődtem!!! 2 percre van tőlünk az erdő, és ma végre kimentünk kutyástól...voltunk vadlesen, láttunk őzt, szedtem egy csomó száraz virágot, barkát...holnap lefényképezem...fogalmam sincs mi a neve, nem vagyok egy botanikus, de nagyon szeretek mindenféle növényt. Száraz, vágott, cserepes jöhet minden mennyiségben! Olyan jó volt!!!
Egész gyerekkoromban panelban laktunk, azért vagyok ám most annyira eljájulva a természettől, napozástól stb...
Vendég

Zsibima,

Nagyon jól nézhetnek ki a színes falak.....nálam is színes minden :-) a háló olíva zöld

Lányok,

Van akinek fájt a melle a megszakadt terhesség után? Mondtak valamit, h kell-e valamit csinálni?
leo50

Zsibima!

Ez télleg jó lehet!Nem is láttam még ilyet,hogy több színű egy szoba...Az a baj h a csempe meg a padlólap sajna nem a mi ízlésünk...ezt tették le aztán kész.Most még nem akarom cserélni őket...de pár év múlva ha olyan lesz amit mi szeretnénk akkor a fal is ahoz igazodik!Szóval most csak azért festjük a falakat is,mert nem akarjuk későbbre hagyni mikor már itt a baba is :wink: :lol:

Leo!
Szerintem csak próbál a szervezeted alkalmazkodni.Pl nekem rögtön nőttek a melleim...már azon voltam h kell nagyobb melltertó :shock: Szerintem nem kell csinálnod semmit,elmúlik az.Csak akkor lenne gond szerintem h későbbi terhesség lett volna pl 25-30.hét.

annus11

Sziasztok!

Csak kipróbálom a vonalzómat, hogy működik e..

A Closty-tól szerintem sem kell félni, nem olyan veszélyes bogyó. A lényeg, hogy folyamatos legyen az UH-s ellenőrzés a gyógyszer szedése mellett.

Vidám lakásotok lehet Zsibima! Tetszik, ha valaki merész a színekkel és még kreatív is hozzá. Nekem sajnos a mi lakásunk a méretei végett nem igazán ad lehetőségeket. Bár nézelődünk, ha találunk valami megfelelőt, mi is lecserélnénk a panelt egy családiházra... Remélem ez nem csak álom... :lol:

Kép

Rönééé

Kép
röné

UI: bocsánat, de a múltkor kb 3x ment el az üzenetem, miközben itthon meg a gép folyamatosan gondolkodot... :oops:

Rönééé

Kép
röné

Röné-gratulálok a vonalzódhoz!!! :lol: :lol:
Mi egy tök picike házikóban lakunk...6 évig voltunk albérletben, én a lányommal 1 bőrönddel indultam neki a nagyvilágnak...kölcsön pénzből mentem albérletbe is...úgyhogy most nagyon örülünk, hogy sikerült 2 éve megcsinálnunk a házikónkat! :lol: Mindenki azt mondta, hogy ez nagyon kicsi, na de ők nem laktak panelban! :lol:
Closty-egy kicsit félek tőle...meg pont most akarok elmenni dolgozni, nem tudom hogy lehet megoldani új melóhely mellett a "folyamatos uh-ot"... :cry:

Annus-mindegy milyen lesz, ha nektek tetszik! Akkor a babának is tetszeni fog! :lol:

Leo-nekem a terhesség alatt, és azóta is sokszor fáj a mellem...már komolyan mondom állandóan terhesnek érzem magam emiatt...ma is fájt, de nem állandóan szerencsére...
A zöld szín is nagyon tetszik nekem...a lányomnál az egyik fal zöld :lol: (nekünk sajna nincs hálónk, nem tudom rávenni apit a további építkezésre, de majd ha a baba a feje tetején ugrál, akkor szerintem épít gyorsan még 2 szobát :lol: )
Vendég

Dido, nagyon sajnálom, hogy ilyen keményen próbára tesz az élet! Én szintén két terhességet veszítettem el. Az elsőt a 10. héten, a másodikat szinte rögtön az elején, kb 5 hetes lehetett.
Remélem ezúttal szerencsésebben alakul és szülés lesz szeptemberben. De nagyon nehéz. Nehéz, hogy ne stresszeljen az ember, ne arra gondoljon, hogy "mi lesz ha mégis...". Az anyukám múlt héten emiatt összeveszett velem. Azt mondta, hogy ezt többet nem akarja hallani, mert ennek a gyereknek meg kell születnie. Annak könnyű, aki még nem járt ilyen cipőben. Tudom, sok minden a fejben dől el, de ehhez sajnos nem elég, ha a nagyon akarod. Sőt, itt éppen fordítva működik...

Szerintem is fogadd meg Leo50 tanácsát. Ha eddig nem csináltattatok meg minden létező vizsgálatot, akkor most járjatok utána. Ha jól tudom, a harmadik vetélés után már a dokik is továbbküldenek, és a TB is támogatja a vizsgálatokat.

Gyere közénk minél többször, itt mindenki megérti, tudja mit élsz át. Szerintem sokunknak segített már ez a topik.

Kép

Rönééé

Kép
röné

Zsibima, nem az otthon mérete számít (mint másnál sem :lol: ),
hanem hogy otthonos legyen, szívesen menjél haza és jól érezzétek benne magatokat!

Próbáld megbeszélni a dokiddal az UH dolgot. Lehet, hogy esti ügyeletben, privi rendelésen megoldható. Nem add fel kérdezés nélkül, és pláne ne félj tőle. Segíthet!!

Hova akarsz elmenni dolgozni? Nem elég a bútorozás? Én most a baba miatt lehet, hogy gondban leszek a melóhellyel....
De bárhogy is alakul, most a kis Borsikám az első és legfontosabb...

Kép

Rönééé

Kép
röné

Röné!

Ha nálunk baba lesz ő télleg Borsi leszMármint a vezetékneve :wink: Mikor olvaslak mindig eszembe jut az én Borsim :lol:

Képzeljétek...mi meg nem védekeztünk :oops: Direkt megbeszéltem h ebben a hónapban nem próbálkozunk,erre tessék.Le is baszom apcimat :lol: Merthogy pont megy lefelé a hőm(ha jól látom)1-2 nap és pé!

annus11

Sziasztok Lanyok,

Hat jo sokaig nem voltam.
Szep hetvege volt szerintem mindenkinek, foleg az ido miatt.
De sajna most dolgozni kell.

Dido,
Nagyon sajnalom ami veled tortent. En ket hete estem at az elso mutetemen. Hat szornyu volt. Sok kitartast kivanok nektek, es probald meg pozitivan latni az idot. Szerintem az jo, hogy sok vizsgalatra jartok / jartatok, csak megtudjak mondani mi a problema. De tenyleg en sem ertek ezekhez a dolgokhoz, de tenyleg jo helyen vagy. Itt mindenki meghallgat, itt mindenki atelte mar ezt a lelki traumat, es tenyleg sokat segitenek a lanyok a pozitiv gondolkodasukkal.

Lanyok,
A hetvegen sokat babaztam. Most 19 honapos a Veronika, es olyan erdekes, hogy amikor terhes voltam, nem nagyon jott oda hozzam, most meg ugy orul nekem es sokat jatszottunk egyutt. Olyan aranyos; feleall a doboz tetejere, es elkezd enekelni, utana meghajol es meg kell tapsolni, Ha nem tapsolsz, akkor rad kiabal.
Sajnos kepet nem tudok rola feltolteni, de van egy babfotos verseny ott megnezheti, akinek van kedve.
www.bebinfo.hu
Itt a kepeknel Kosa Veronikat kell kerseni. ( Ha esetleg van kedvetek, szavazhattok is, de nem azert irtam )

Lei,
Mi ujsag van feletek? Hogy vagy? Nem hallottam rolad a hetvegen!

Jo munkat mindenkinek!
eperke25

Sziasztok!

Köszönöm, hogy így befogadtatok :)

Zsibima!
Olvastam, hogy neked sem ez az első. Nagyon sajnálom... :(
de van egy nagy lányod, és biztos vagyok benne, hogy legközelebb minden renden lesz, főleg, ha most elindulnak a kivizsgálások.
Mikor lesz meg a hormon eredményed?

Annus!
Sajnálom a babádat... :(
Ti is most költöztök?!?! mi is :D , pontosabb még csak felújítunk és majd utána fogunk költözni.
Nem hiszem, hogy nálunk a beültetés lenne a megoldás, persze sohasem lehet tudni..., de nálunk mégha nem is nagyon gyorsan, de azért a 3 év alatt 3x összejött a baba, csak nem maradt velünk, ami pedig a lombiknál és az inszemnél is megtörténhet. Úgy gondolom, hogy ennek az okát kellene kideríteni valahogy és kezelni.

Leo!
Látom még neked is nagyon friss a dolog...nagyon sajnálom, hogy elvesztetted az ikreket... :( . A sírás még gyakran elő fog jönni, olyankor is amikor nem is számítasz rá. De szerintem ilyenkor nyugodtan jól sírd ki magad, az azért sokszor segít.
A mellek fájdalma pedig két-három héten belül el fog múlni.
Nem baj, hogyha megkérdezem, hogy nálatok miért kellet a lombik?
Köszi, megnéztem. Voltunk a hematológián is már és ott rengeteg vért vettek le, annyit, hogy előtte a nővérke megitatott velem 2 pohár vízet. Nem tudom, hogy ott akkor mit vizsgátak, de a férjemtől is vettek akkor vért, és ott is minden negatív lett. Amik ott fel vannak sorolva, szerintem csak a méhtükrözést és az átjárhatóságit nem csinálták még.
Egyébként tavaly márciusban mi is jártunk a Kaáliban, de úgy vettük észre, hogy azzal nem igazán foglalkoztak, hogmár 2 babánk is elment, a szokásos vizsgálatok után inszemet javaoltak, amit az idénre terveztünk a férjemmel a felújítás miatt, de a természet gyorsabb volt, csak megint nem maradt velünk.

Röné!
Sajnálom a 2 babádat... :(
Na aggódj most biztos minden rendben lesz, és gartulálok a szívhanghoz :D !!!
Már a 2. után sok vizsgálatot megcsináltak és mindet tb. alapon a genetikát kivéve, de azt is csak azért mert épp elfogyott az OEP keret, mi meg nem akartunk egy félévet várni a vizsgálatra.

Lányok!
Most telefonálta Pajor Attila profeszornak, akihez az eddigi dokim beutalt, és most szerdán 17-re mehetünk hozzá. Remélem lesz sok hasznos ötlete!

dido
dido

Eperke!
Köszi szépen.
Nagyon sajnálom, hogy itt kell találkoznunk. Látom még nálad is fiss a dolog :(
Mondott valmit a dokid, hogy csinál majd valamilyen vizsgálatot?

dido
dido

Zsibima!
Egyébként a folyamatos uh-os ellenőrzés csak havi 1-2 uh-t jelent, amit biztos meg lehet csinálni délutánonként is :)

dido
dido

Röné én is azért kezdtem el a bútorozást, hogy ezt terhesen is tudom csinálni...de most azt hiszem nem tesz jót nekem, hogy itthon ülök...

Annus-miért meddig akarsz még várni???

Eperke-ne sajnáld, hogy dolgozni kell, jobban megy az idő és nem gondolkodsz annyit...hidd el ha otthon lennél, mint én akkor csak a babán járna az eszed és ez nem mindig jó...ki kell kapcsolni egy kicsit az agyat én is ezért akarok elmenni dolgozni.
Aranyos a kislány...kitartás és neked is lesz!

Dido-szerintem kb. 2-3 hét múlva megtudom az eredményt.
A szerdai dokihoz drukkolok, remélem tud segíteni!

Lei-tessék jelentkezni!
Vendég

Dido-délutáni uh: lehet hogy ki fogtok röhögni, de én kő kemény fizikai munkát akarok végezni v. 3 műszakban, vagy ajánlottak melót 24/48 órában...nem vagyok diplomás, de elég sok középszintű iskolám van, de nem vágyom irodába...kétkezi munkát akarok végezni...teljesen egyszerű emberek között. Az egyszerűt itt jó értelemben értem... Régen zöldségesek voltunk és hiába kellett nagyon sokat dolgozni, nekem nagyon jót tett...
Úgyhogy ezért nem tudom, hogy fogom tudni megoldani az uh-t, de 100 %, hogy megoldom valahogy...
Vendég

Dido!

Nekünk most lesz 2 éve h költöztünk...csak még mindig vannak hiányosságok...meg a garanciális javítások miatt még nem nyúlhattunk a falakhoz,de majd idén!!
Remélem h kiderül végre h mi az akadálya a babának...ennyi vizsgálat után pláne!Hátha szerdán mond vmit ez az új doki!!Aztán jelentkezz a hírekkel!

Zsibima!
Az bizti h nehéz otthon egyedül!Én is sokat vagyok itthon,de vhogy lekötöm magamat....mindig van mit csinálni :roll: Persze rossz napjaim nekem is vannak!
Hogy meddig akarok várni?Ha terhes lennék is késő lenne!Nem akarok megin úgy járni h azt se tudtuk mikor fogant stb.Jó lenne már vmihez viszonyítani a menszit is,meg hasson a gyógyszer is stb.És nyugodtabb lennék,hogy nem kapkodom el.Na ilyen hozzáállással tuti terhes vagyok... :lol:

annus11

Zsibima!

Én is jobban szeretm ezeket a melókat.Én dolgoztam postán,nyomdában.Na ott keményen kellett nyomni!De egy irodában én se bírnám ki!Meghalnék tuti!

annus11

Dido,

Nagyon sajnálom, amin keresztül mentél...!!!!

Oligozospermia miatt kerültünk a Kaáliba - tehát kevés kiskatona, és mi rögtön lombikkal kezdtünk. Ez volt az első.

Haematológiát azért írtam, mert van egy bizonyos APC rezisztencia nevű dolog, ami azt jelenti, hogy jobban alvad a véred és emiatt is mehet el a terhesség, ha ezt tudják, h van, akkor kap az ember véralvadásgátlót és akkor minden OK lesz. Én is ezt fogom most megnézetni.

Drukkolok a szerdai dokihoz, remélem tud segíteni!!!!!
leo50

http://www.tgy-magazin.hu/index2.php?op ... &Itemid=26

Ez egytanulságos iromány!Ajánlom nektek!

Ja most ebben olvastam is h ez a csepp amit én szedek jó mellfeszülésre is,mit meg nem tudok :wink:

annus11

sziasztok!
megvagyok, csak a hétvégén én nem tudok netezni otthon sajnos :(

a lényeg, hogy hétvégén elmondam a hírt apukámnak, nagyon örült :) meg anyósomnak és sógornőmnek is. Ők először azt hitték viccelünk, mert a párom mindig viccelődik :) mindjárt megyek a dokimhoz és utána meg a védőnőhöz.
annyi van csak, hogy az augusztusi babák topikban egy lány, aki pont egyidős erhes volt velem, elvetélt és emiatt megijedtem. Úgyhogy lehet, hogy csak önmagam megnyugtatására el fogok menni a jövő héten a Praxiba egy 2D-re. Az közel van hozzánk és ennyit megér, hogy megnyugodjon a lelkem.

De örülök, hogy Ti jól vagytok. :)

Dido: sajnálom, ami veled történt, de itt tényleg segítenek a lányok!!!

na majd holnap jövök , puszi nektek!
lei

De jó h jelentkeztél Lei!

Remélem minden rendben!És ne aggódj!Ne is agyalj ilyeneken.Nekem is mondták h ne olvasgassak iylenekről mert akkor jön a baj,de szerintem semmi köze hozzá...

Próbálj arra gondolni h veled minden oké!Nem lehet baj!!!

Tök jó h elmondtátok a családnak!Az én párom isilyen viccelős,az eljegyzést pl nekem is meg kellett erősíteni mert nem hittek neki :wink:

annus11

Lei-ilyeneket inkább ne olvassgass!!! Nem lesz baj!!! Gratulálok a 13. héthez!!! :lol:

Lányok most "jövök" a fenti topikból és Babicskó megszült, Vera pedig a vajúdóban van!!!! :lol: :lol: :lol: Olyan izgi!!!

Annus-elmentettem, az írást, és csak reménykedem, hogy nekem a változó kor miatt van problémám... :cry:
Vendég

Lányok, kiderült, h mitől van a mellfeszülés meg fájdalom, megindult a tejelválsztás, most jegelem, amíg nincs gyógyszerem, kapok majd Bromocryptint, az gondolom fog segíteni.

Lei - drukkolok neked nagyon!!!!
leo50

Leo!
Ez komoly?Neked nem "csak " pár hetes volt a babád?Vagy én emlékszem rosszul?
Érdekes....

annus11

Leo!

Bocs babáid :oops:

annus11

Annus, semmi baj, jól emlékszel, 9 hetes voltam, amikor a műszeres befejezés volt, és kb 7 hetesen álltak meg. A testem úgy látszik úgy reagált, h vége a terhességnek, akkor indul a tejtermelés, legalább ezzel ha odajutok 1x nem lesz gond :?
leo50

Látom nagy pörgés volt itt a hétvégén... :lol:

Zsibima:a mi házunkban is minden szoba sokszínű(nálunk a domináns a piros :wink: )Amikor építkeztünk kikészítettem a festőket a terveimmel,színeimmel... :wink: :wink: Én se szeretem a fehér falakat,nálunk egyedül a garázs maradt fehér... :wink:

Hát annyira nem étek egyet a kemény melóval...én is dolgoztam Postán mint banki takarék ügyintéző és 2 műszakba kellett menni(reggel4-től-12-ig vagy 12-től este 8-ig)levélosztás ezerrel...stb...hát én vakahogy nagyon nem élveztem :( Azért is diplomáztam le a gyed alatt,de a ma már azzal is marha nehéz családbarát,jól fizető,érdekes melót találni,nem?! :?

Üdv.Didó!sajna itt :?
Remélem hamar rendeződik a sorsotok.Valami hormon probléma lehet mégis,nem?!Csak mert 3x koraterhesen vetéltél el,ezért gondolom.Alziza sztem tud majd neked tanácsot adni,segíteni(ő is hasonlókon ment át)

leo:az a lényeg hogy túl vagy rajta!!Mostmár csak előre!!!++++++

Lei:NO PARA!!Nem lesz semmi gond,de a parxisban úgyis megnyugtatnak.(én is ott voltam 4D-N)

Annus:miért nem akartatok most próbálkozni??Remélem beletaláltatok vagy beletaláltok... :oops:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Zsibama!
Köszi!
Azért vigyázz magadra, és sokat cipelős és nehezet emelgetős munkát azért ne vállalj!
Egyébként én irodában dolgozom és nem olyan vészes ám :wink:

Annus!
A lényeg, hogy alakul a lakás :) , biztos nagyon szép lesz minden.
Mindenképp megírom majd, hogy mit mond a doki szerdán.

Leo!
Értem. Nagyon drukkolok, hogy a következő lombik után 9 hónapig gömbölyödjön majd a pocid!!!
Szerdán rákérdezek majd a dokinál erre az APC rezisztencia dologra.

Lei!
Köszi!
Gratulálok a pocaklakódhoz :) !

Panny!
Köszi.
Nem tudom, lehet, bár legutóbb teljesen jók voltak a hormonjaim, és kaptam Utrogestant is.
34. hét :D már nagyon a vége felé kezdtek érni!

Ma voltam először dolgozni jan. 4-e, a tesztelésem óta, na most sem vittem túlzásba, dél körül bementem és 5-kor mr itthon is voltam. Szép lassan fogom magam újraszoktatni a munkához :)

dido
dido

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?