Sziasztok!
Köszönöm, hogy így befogadtatok
Zsibima!
Olvastam, hogy neked sem ez az első. Nagyon sajnálom...
de van egy nagy lányod, és biztos vagyok benne, hogy legközelebb minden renden lesz, főleg, ha most elindulnak a kivizsgálások.
Mikor lesz meg a hormon eredményed?
Annus!
Sajnálom a babádat...
Ti is most költöztök?!?! mi is
, pontosabb még csak felújítunk és majd utána fogunk költözni.
Nem hiszem, hogy nálunk a beültetés lenne a megoldás, persze sohasem lehet tudni..., de nálunk mégha nem is nagyon gyorsan, de azért a 3 év alatt 3x összejött a baba, csak nem maradt velünk, ami pedig a lombiknál és az inszemnél is megtörténhet. Úgy gondolom, hogy ennek az okát kellene kideríteni valahogy és kezelni.
Leo!
Látom még neked is nagyon friss a dolog...nagyon sajnálom, hogy elvesztetted az ikreket...
. A sírás még gyakran elő fog jönni, olyankor is amikor nem is számítasz rá. De szerintem ilyenkor nyugodtan jól sírd ki magad, az azért sokszor segít.
A mellek fájdalma pedig két-három héten belül el fog múlni.
Nem baj, hogyha megkérdezem, hogy nálatok miért kellet a lombik?
Köszi, megnéztem. Voltunk a hematológián is már és ott rengeteg vért vettek le, annyit, hogy előtte a nővérke megitatott velem 2 pohár vízet. Nem tudom, hogy ott akkor mit vizsgátak, de a férjemtől is vettek akkor vért, és ott is minden negatív lett. Amik ott fel vannak sorolva, szerintem csak a méhtükrözést és az átjárhatóságit nem csinálták még.
Egyébként tavaly márciusban mi is jártunk a Kaáliban, de úgy vettük észre, hogy azzal nem igazán foglalkoztak, hogmár 2 babánk is elment, a szokásos vizsgálatok után inszemet javaoltak, amit az idénre terveztünk a férjemmel a felújítás miatt, de a természet gyorsabb volt, csak megint nem maradt velünk.
Röné!
Sajnálom a 2 babádat...
Na aggódj most biztos minden rendben lesz, és gartulálok a szívhanghoz
!!!
Már a 2. után sok vizsgálatot megcsináltak és mindet tb. alapon a genetikát kivéve, de azt is csak azért mert épp elfogyott az OEP keret, mi meg nem akartunk egy félévet várni a vizsgálatra.
Lányok!
Most telefonálta Pajor Attila profeszornak, akihez az eddigi dokim beutalt, és most szerdán 17-re mehetünk hozzá. Remélem lesz sok hasznos ötlete!