Új privát üzeneted érkezett!

Sotske!

Köszönjük a képet!
Nagyon édesek a hurkák!

Bocsánat, de nem olvastam vissza mindent, sőt semmit...
csak átgörgettem a tegnap óta történteket...

Sajnálom, hogy sok volt a kép...többször rá is kérdeztem, hogy baj-e....természetesen senki nem mondta, hogy baj-e....én kérdeztem...
Gumimacihoz hasonlóan én sem szeretem a konfliktusokat, itthon kijut belőlük (nem a férjemmel) és Kiscica köszönöm, hogy aggódtál értünk. Tényleg én senkit nem akartam megbántani...
DE sajnos a hsz-ekből az jött le, hogy az a 4-5 ember miért irt ennyit, miért irtak magunkról...ha tudtam én irtam szinte mindenkinek word-ben szerkesztettem fél órákat , órákat a hsz-eket, mire visszaolvastam....
és persze átsiklik néha az ember dolgokon...
de ha ezzel kvi megbántódik...hát...én is megbántódhattam volna sokszor...
pl. volt hogy irtam, hogy voltunk vhol és Bogit idősebbnek nézték...irtam kétszer kétszer senki nem válaszolt. hát gondoltam nem válaszolhatnak csak az én kérdéseimre...én nem bántódtam meg...jöttem és válaszoltam mások kérdéseire, ha tehettem.

"Ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel. "

Nem haragszom senkire!
Visszaolvasni nem tudom, hogy tudok-e majd.

Drága Bogim még mindig alszik....Igaz háromkor éjjel és hétkor reggel evett, de visszaaludt és azóta alszik....

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Eszti, nagyon jó ez a kép!:D
Köszi, Nimród ismét jó kedvűen ébredt. :)Éjjel sincs vele gond, ha mellette vagyok. Sokszor csak a kezemet kell odaadnom neki, és nyúgodtan alszik. De amint kiteszem a lábam a szobából, megérzi. :roll: És este, éjjel még az apja sem tudja megnyugtatni.
Gratulálok a fogacskákhoz!:)

Babyteve! Nektek is gratulálok a kibújt fogakhoz!:D
Nimród már megharapott párszor, néha úgy, hogy felkiáltottam. :oops: De szerencsére nem ijedt meg. :D

Kisscica! Gratulálok az első szóhoz, szerintem ez nagy dolog! És szép, hogy éppen ezt mondja először.:D

Fmarian, Gyuszkónak jobbulást!

Nóna, Istinek is jobbulást!
Mi még nem voltunk náthásak (kopp-kopp), de úgy hallottam, hogy ma már azt tartják, hogy a náthás gyerek és felnőtt is hamarabb rendbejön, ha kimegy a friss levegőre. Szerintem könnyebben tud lélegezni is.
Én is írtam kézzel pocakosnaplót. Már most visszaolvastam olyan dolgokat belőle, amire nem emlékeztem. És Nimródról is írok néha, igaz nem olyan részletes, de a fontosabb dolgokat feljegyzem kézzel.

Mary, ez izgalmasan hangzik, hogy lehet kistesó jön. :) Szorítok, hogy így legyen, tudom, hogy szeretnétek.

Pumpóka, nagyon édes a leányzó a kádban!:D(tegnap nem hozta be az oldal a képet, csak ma láttam)
A mosásért nem irigyellek. Anno, mikor egyetemista voltam még, ott én is egy-egy kád ruhát mostam kézzel, szörnyű volt. Mindig lyukas lett az ujjam utána. Én is tudom értékelni a gépet.:)

Atizka, én sem tudok mindig mindenre reagálni, és ezért rosszul is érzem magam. Néhány régi dologra azért mégis reagálnék:

Én nem tartalak különcnek, amiért nem tetszik a kutyus.
Nimród sokat játszik vele, igaz minden játékát sokat forgatja a kezébe. Azokat szereti nagyon, amelyek megszólalnak, villognak, forgathatja egyes részeit, zörögnek,… És szerencsére Apa és én is olyanok vagyunk, hogy nem zavar, ha egész nap is ugyanazok a dalok mennek. :D Legalábbis még…:D És persze 1 percig sem gondoltam, hogy majd ezek a játékok tanítják meg az ABC-re, vagy a számokra. Nekem tetszenek azok a játékok is, amelyeket mutattál.
Kiskönyvünket nálunk töltögetik tanácsadáson.

Atizka, Borsika! Voltatok az ortopédián? Hogy vagytok? (Később olvastam, hogy sokára adnak időpontot.)
Nekem a derekam ment tönkre, és ha leguggolok, akkor alig bírok felállni, a térdeim sem a régiek. A talpam akkor fáj, ha hosszabb ideig ülök, vagy fekszek és felállok. Én még nem voltam orvosnál.

Celesztina! Durva ez a kutyás sztori. Feljelentettétek a tulajt?

Marcianya! Már elég rég kérdezted… Nimród sok vízben fürdik első fürdés óta. Azóta pedig, mióta a kiskádját a fürdőkádba tesszük, hogy ne ússzon a szoba, egészen tele rakjuk vízzel a kádját. Olyanokat lubickol benne!:D És minden alkalmat megragad, hogy hasra forduljon a vízben és olyan mozdulatokat tesz, mintha úszna.:D Alig lehet tartani.:D

Eve! Köszi a bíztatást, tényleg nincs baj Nimróddal, a dokink megnyugtatott. Azért mutatott 1-2 dolgot, hogy segítsek neki, és már másnap emelgetni kezdte a popóját.:D Lassan be fog indulni ő is, csak lustább, szerintem ha tehetné egyből talpra szökkenne.:D A dokinő is megfogta a kis kezeit, hogy majd ülő pozícióba húzza magát, mint eddig, de e helyett talpra állt és ott feszített.:D
Ti hogy haladtok a tornával? Még mindig sír Liza?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Bocsi csajok, hogy nem jöttem! Egyszerűen nem volt időm!
Nagyjából visszaolvastam és meg vagyok döbbenve!

Sokszor én is azért vagyok keveset, mert nincs időm jönni. De ez nem jelenti azt, hogy nem érdekeltek.
Nagyon is! :)
Én nagyon megszerettem ezt a topicot. Többször érdeklődtem az eltüntek felől.
Pl Lituka, Szőlő, Szösszenet, stb....
Engem például csak 1-2 ember hiányolt. Mégsem sértődtem meg, nem írtam, mivel én is keveset tudok jönni.
Nem tudtam elmenni a talikra se. Különbözőek vagyunk, szétszórva az országba. Lehetetlen lett volna összehozni egy egységes talit. Akik közel vannak egymáshoz, azok tudnak inkább talizni. Szerintem!
De ezzel nincs semmi baj!
De azért megjegyzem, egy kicsit szarul esett. Ez van!!!
Viszont,
Nono: NE MENJ EL!! Hiányoznál! Annyira aggódtunk Szíved Szonja miatt és Márkért. Drukkoltunk a vizsgáidhoz. VOltak olyan oldalak, amik csak a te drukkjaiddal voltak tele. Sokan gondoltunk rád és sokan akarunk még veled beszélgetni. Szerintem nem csak magam nevében beszélhetek.
És valóban sokmindenen mentél keresztül, nem csoda ha szarul esett.

Én maradok! Azt tudom!

Ha a hsz-emen megsértődik valaki, nem érdekel. Ez a véleményem és elmondom.

Most hogy itthon van a férjem, nem nagyon tudok netezni. Majd max hétfőn tudok jobban visszaolvasni.

Pumpi: Jó hogy itt vagy! :)

Zsuzsófi: Veletek mi van? :?:

Babyteve: Gratula!!! Atinak még mindig semmi. :roll: Nem értem!

Kiscica: ÉN is gratulálok! Nálunk most kezdődik az, hogy dumálgat, de inkább azt, hogy appppuuuu!! Vagy abüüüüüü! Ez utóbbi valami szitkozódás lehet, mert akkor mondja, ha mérges. :lol:

Nóna: Jobbulást nektek! Szerintem is vidd ki nyugodtan. Én mandulagyuszis voltam, Atinak emiatt egy kicsit folyt az orra, de sokat volt kint és kb. másfél nap alatt rendbe jött.

Gumimaci: Nekem is a derekam fáj! Főleg estére. Mostanában a fogyi miatt sokat tornázok és sokkal jobb.

Fmarian: Jobbulást Gyuszkónak!!!!!

Mary: Te is!!! Tök jóóó!! Szorítok! :)

Pumpóka: Édi a leányzó!!! Remélem hamar megoldódik a mosógép probléma. ÉN is mostam így! Borzalmas!

Bocsánat, ha valakire nem reagáltam, nem szándékosan. Apa itt áll felettem és állandóan baszogat, hogy netezek és nem velük vagyok...
Na megyek..
Próbálok még jönni azért!

Edina

Kép
medina83

Gyorsan végigpörgettem az oldalakat, sajnos nem tudtam mindent elolvasni, megjegyezni. :oops:

Így utólag szeretném köszönteni névnapjuk alkalmából: Rékát, Marcikat, Rinit! :D Sok boldogságot nekik! :D

Medina nektek is utólag boldog házassági évfordulót! :D

És hát most láttam, hogy Klarka, újabb örömök elé néztek! :D Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen! Gyere, és írd majd meg, ha biztos a dolog. Én majd akkor gratulálok. :)

Most már mi is tervezhetünk, piri néni utolért a héten engem is.

Megnézegettem a videókat, nagyon szép, amit Nici készítettél a 6 hónapról.:D És aranyos Emma is, Bogi is.:D
Tudom, hogy ömlesztve már dícsértem a képeket, de még kiemelném a tesós képeket, Csenge és Kisati olyan édes együtt!:D Nagyon jók az újszülött-3 hós-6 hós képek is. :D Én azért nem teszek már ilyet, mert tettem, mikor Nimród 6 hót töltött, minden hónapból.:)

Atizka, Tim, látom ti külön hiányoltatok. Köszi.:)
Nagyon sok dolgom volt, felgyűlt a házimunka, hogy 10 napig nem voltunk otthon. Kincsemtől úgy tudtam dolgozni, hogy a hátamra vettem kenguruban. Ő élvezte, jókat aludt is a hátamon, nekem viszont mégjobban kivan a hátam, derekam azóta. De nem volt más választásom.
Most ismét tesóméknál vagyuk, van segítségem, ezért tudtam nagyából visszaolvasni.

Medina, jó, hogy a torna segít a derekadon. Én lusta vagyok tornázni :P , meg féltem a tejcsit is. :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gumimaci: Köszi! :) Megértem, hogy nem akarsz tornázni a tejed miatt, biztos én se tornáznék, dehát én csak 4 hós koráig tudtam szoptatni Atit. :(
Viszont láttam a Spar-ba külön gerinc tornát. Én is gondolkoztam rajta, hogy megvegyem.
Remélem nem marad meg mostmár örökké a hátfájásunk. :? :roll:

Edina

Kép
medina83

Medina, ne aggódj a fogak miatt, Gergőnél sincs még semmi jele (és csak 1 perc van a két kölök között.)

Torna és tej: én tornázom és van tejem. Sőőőőt, még a 90 napos diétát is csinálom. A férjem szerint tök feleslegesen, mert megint piszkafa leszek, de én túl puhának érzem magam. :oops: Ő viszont hízik, mint egy malac, lassan levágom...amióta itt lakunk (5 hónap) hízott 8 kilót. Lehet, hogy Ő is terhes? Ezek a pasik! :roll:
(Pirike engem még elkerül, szerencsére...remélem, még jóóóó sokáig!)

Mosás: ultragáz, pláne a bukásos paradicsomos cuccok....Anno Tomival egyáltalán nem volt gépem, nemcsak mosó, hanem semmilyen. Tudom, min mész keresztül. (Nekünk is elromlott költözés előtt a 3 éves, azt pont nem szándékoztunk újat venni. A javítása 35 rugó lett volna, így inkább újat vettünk.)

Kép
babyteve2

Babyteve: Köszi a bíztatás! :)

Nekem már volt pirike, kétszer is. :( Annyit változott a szülés előtti időszakhoz képest, hogy előtte kb 4-5 napig nagyon durván fáj a derekam. Amúgy is fáj mindig, na de akkor....

Edina

Kép
medina83

Csajok ne haragúdjatok de most nem tudok mindenre reagálni, igazából csak Eminek szeretnéám írni, hogy nem értem mi baja van pont neki, d emindegy....
és mi van a képekkel amiket ő talált ki.....na mindegy.
Ma úszni voltunk jó volt nagyon, vendégeink jönnek nemsokára majd csak holnap este jövök.
puszi nektek :lol:

KépKép
kisfruzsi

Sziasztok lanyok!

megjottem en is.
Egesz nap vasarolgatni voltunk.

En soha senkire nem reagaltam, csak ritkan.
Aki mashova akar irni, hat irjon.

En maradok itt, mert egy amugy sem mentem volna el, ketto meg sem voltam oda hivva. Illetve ha valaki nem vette eszre, akkor most mondom, hogy mar jo ideje a szulestortenetem is levette a regi blogbol. Kb. ket hetet lehetett fent.

Nekem van a blogom, irok meg ket helyre ezen kivul, ennyi eleg. Nem karok szetszakitani egy kozosseget. Aki kivancsi rank, annak ide kell jonnie.
A blogom a csalad miatt keszitettem, mert mar untam, hogy ketnaponta kuldok mailon 40 cimre kepeket meg videot.

Magi
Vendég

Köszönjük mindenkinek, hogy észrevettetek. :)

Sajna tegnap annyira fájt mindenem, hogy nem bírtam gép előtt ülni.

Azok a hurkácskák meg nagyon édesek Sotske!

Bocsi, hogy nem reagálok most mindenre, de épp ki akarnak túrni a géptől... Ilyenek ezek a hétvégék...!(no meg a pasik) :roll:

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Magi, ez jó!
"Én soha nem reagáltam senkire!" :lol:

Kép
babyteve2

babyteve!

Nem reagaltam, mert nem is irtam. De olvastam minden nap az egesz topicot. De irni nem irtam. :shock: :shock: :shock: :shock:

Magi
Vendég

Mrairann, még régen akartam írni (amikor Te is írtad, csak kiment a fejemből :oops: ), hogy nekünk is okt. 20-án volt az esküvőnk... :D

Kép
babyteve2

Ezt hogy sikerült :shock: :oops:
MARIANN, bocsi...

Kép
babyteve2

Sziasztok! Most már én is írok, végigolvastam mindent. Elég szomorú, hogy ennyi embert lelkileg felkavart eme ügy. Én annak szeretnék üzenni csak, aki végülis névtelenül, személyét a mai percig nem felfedve elkezdte görgetni ezt a lavinát, hogy legyen szíves és nézzen bele a lelki világába, hogy hány embert bántott most meg, és hányan emiatt nem akarnak most ide jönni, és megosztani velünk a mindennapjaikat. Vagy ez volt a célja, hogy viszályt uszítson a mi kis topikunkra?!
Egyébként én is sokszor van úgy, hogy csak átgörgetem az oldalakat, mert semmi érdekfeszítőt nem találok, a feltett kérdésre pedig nem akarok én is válaszolni, mikor már elég sokan megtették előttem, csak azért, hogy eggyel több hozzászólásom legyen.
Általában hírt adok én is magunkról, mikor fontosabb esemény van, vagy olyan téma, ami megérint. De olvasni mindig olvasok. Én sem szoktam mindenkit név szeint egyenként megdícsérni, minket sem szokott mindenki, nem is ezért jövök ide. Elég sokan vagyunk, mindenkire nem terjed ki a figyelmem. De azt észrevettem, hogy van néhány mamink, aki viszont chatszinten fórumozik itt. Ez pedig témátlanná teszi a topikot. (Bocsi nem akarok senkit ezzel megsérteni, ezt általában átpörgetem.)
Jó volna nyelni egy nagyot, tudom nehéz, és megmutatni, hogy ugyanúgy tudunk társalogni, eszmét cserélni, mint azelőtt. Én nagyon sajnálom azokat, akik emiatt nem jönnek többé.
Örültem nagyon azoknak is, akik hébe-hóba jelentkeztek csak. De hírt adtak magukról. Nem mindenki tud mindig gép előtt ülni. A pocaklakókból vér hús babócák lettek, akik egyre több figyelmet igényelnek. És ez az igény van akinél egy, de többeknél kettő három, és mint nálam is négy gyerek várja, hogy vele legyek. A háztartásról és a munkáról (mint én, aki itthon dolgozom) nem is beszélek.
Egyszóval én ezután is írok, és nyomon követem kivel mi történik.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Magika: Én azt akartam kérdezni, hogy hogy állsz a fogyókúráddal??

Edina

Kép
medina83

Lehet, hogy én is búcsúzom.....

Még gondolkodom rajta.....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem: Neee!!! Most mért?? Én kiváncsi vagyok Bogira, a képekre, hogy milyen ügyi. És hogy épp mit főzöl, meg úgy mindenre.

Edina

Kép
medina83

Medina!

köszi, kedves tőled, amit irtál!
Úgy érzem, hogy jobb lenne itt nélkülem... :cry:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Fruzsi
Tulajdonképpen nincs semmi bajom. Egész éjjel az egyik bejegyzésen (amit nem te írtál) gondolkodtam és úgy döntöttem, hogy nekem ennyi elég volt, egy ideig egy fórumba sem fogok bekapcsolódni. Nagyon nehéz volt meghozni ezt a döntést, hiszen életem legfontosabb eseményeit osztottam meg veletek. Nekem ez a fórum nagyon sokat jelentett, de az utóbbi nap eseményei túlságosan megviseltek.

A képeket azért nem tettem fel, mert nem tudtam leszedni a másik gépről…

Ami icipicit rosszul esik, hogy rajtad, Atizkán és közvetve Zsuzsán kívül senki nem reagált a búcsú bejegyzésemre... (senki nem mondta, hogy szia Emi jó volt veled, vagy minden jót Lilinek, vagy jobb is, hogy elhúzol nincs rád szükségünk...) hát ennyit erről, ezek után nem is tudom, hogy mit is kereshetnék még itt.
Húzok is mielőtt elbőgöm magam :(

Kép
emi29

Szia Emi!

Én is egész nap bőgök....

Mivel még nem olvastam vissza és már nem is fogok...

Sziasztok mindenki!

Megyek sirni...

Férjem már nem tudja mi bajom...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Csajok (most különösen Mary és Emi, aki még menne, az ne sértődjön meg, ha nem nevesítem :oops: ), mindenkiben tombolnak még a hormonok (bennem tutira), ezért vagyunk ennyire érzékenyek. Ne menjetek sehová, nem erről szól ez a topik! Pont azért, mert elég kemény és komoly meló áll mindenki mögött, (hát még előttünk :shock: ), szóval bőven lesz még itt megosztanivaló! Én kíváncsi vagyok mindenkire, Bogira is, Lilire is! :D

Kép
babyteve2

Emi, Ollem, Nono, Marcianya stb. (sajnos már követni sem tudom lassan a névsort), akik távozni szeretnétek:

MARADJATOK!!!!

Azért nem köszönünk el tőletek, és babáitoktól, mivel nem szeretnénk, ha elmennétek innen. Továbbra is szeretnénk, ha megosztanátok velünk a mindennapjaitokat, örömeiteket, bánataitokat. Próbáljunk felülkerekedni már ezen a pár nap történésén. Tudom nagyon sokunknak nagyon rosszul esett egy-egy hozzászólás. Én is találtam köztük olyat, amit rám is lehetett volna vonatkoztatni. De felülkerekedek ezeken is. Tudom nyelni kell, én is sokat rágódtam rajta az elmúlt éjjel, hogy vajon leírjam-e a véleményemet a történtek reagálásaként, mivel biztos voltam benne, hogy valakit megbántok vele. Szerintem egyikünknek sem ez volt a szándéka. Még azt nem értem, hogy miért van az, hogy ha valaki előre bocsánatot kér a hozzászólásáért, mert nem akar senkit megsérteni, csak le akarja írni a véleményét, akkor mégis van olyan személy, aki egyből magára veszi a sértést, és távozással "fenyegetőzik" (bár tudom ez így elég durva, de nem találok rá megfelelő szót).

Igenis maradjon itt mindenki, és mutassuk meg végre, hogy újból együtt tudjuk szerkeszteni ezt a topicot. Nekem mindenki hiányzik, aki nincs jelen.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Nono, Marcianya, igen, Rátok is vonatkoznak az előbbi soraim! :oops:

Kép
babyteve2

Lanyok!

Na mostmar eleg legyen, irgum-burgum. Aki menni akar azt ugy sem tudom vissza tartani, de remelem rajtam kivul marad meg itt valaki. Azert sajnalom, hogy ennyien mennek. :cry: :cry: :cry:

A hozzaszolasom egy olyan emberhez szolt, aki azota sem irt es szerintem nem is fog. De mindegy, tema hanyagolva. Ne vegye magara senki. Akirol irtam, nem az volt a gond, hogy nem ertett velem egyet, hanem az, ahogy ezt leirta es nem is egyszer. Na de mindegy.

Egy tema, ami erdekel es talan feldobja a topicot.

Ki milyen bulit fog csinalni az egy eves szulinapon?
En mar most tervezgetek fejben. Kik jonnek, hol legyen, mikor es mit csinaljunk majd a napja.

Nekunk kicsit furi is lesz, mert Katica apr. 1. a hazassagi evfordulonk meg apr. 3.

Magi
Vendég

sziasztok

most lett gépem és jöttem.de nagyon elszomorodtam igaz csak futtában olvastam :( :( :( :(

kicsit vissza olvasok
Vendég

Babyteve! Szinte egyszerre, és egy gondolatot fejtettünk ki.

Lányok nem ér annyit ez a veszekedés, hogy kihasson teljesen ránk, ezáltal a picire és a család többi tagjára is. Lehet, hogy csöpögősnek hangzik már tőlem, de nem tudok újat mondani csak azt, hogy lépjünk túl ezen már. Folytassuk úgy a fórumot, mint ezelőtt.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Medina!

Fogytam 7 kg-ot eddig. Lealltam mar egy honapja, es tartom a sulyt, nem jott vissza egy deka sem sott talan nagyon lassan megy meg le. Most szakdolgozatot irok, aztan vizsgazom es utana folytatom. Iden meg -3 a cel. :shock: :lol:

Magi
Vendég

Hát tudjátok, az aki tényleg elindította ezt a lavinát, remélem most mélységesen szégyenli magát!

Zsuzsának igaza volt, mert ezt ő érte el ezzel a topikkal, és esetleg nem azokra kellene fújni most, akik "kiválasztottak" lettek!
Mert senkinek semmi köze nincs ahhoz, h én vagy Nici, Szöszi,Ercsi.. hova ír még!

Ezt az egészet az cseszte el, aki sunyi módon beregelt, és úgy adta elő a dolgokat, ahogy.

Sajnos én sem kaptam meg ezt az emailt, Mary, ha megkérhetlek át tudnád nekem küldeni, Te mondtad, h lementetted!

Innét nem kellett volna elmennie senkinek, és nem is kellett volna ezt a balhét sem megcsinálni!

Most őszintén, nincs igazam? De őszintén, most kicsit azért reálisan ugyan gondolja már át mindenki ezt a helyzetet!

És azért az is gáz, mindenféle bántás nélkül, mert én is elég rég nem írtam, de azért jönni írni, mert juhé balhé van, és jövök jól megmondani a véleményem.
Én már többször szóvá tettem azt, h a képeimre spec. nem jött rakció, és azokról a nyomi keresztelős képekről beszéltem.
Nem másról.
Szóval szerintem gáz, most jönni osztani az észt, közben meg olvasni minket, és a vélemény akkor nem volt meg rólunk???
Hmm??
Ugye milyen szar, amikor basztatják úgy az embert, h közben nem is tudom a teljes történetet!

Magi
Szerintem azt is eltúlzod, h téged annyira irigyelnének az anyagi helyzeted miatt. Ezzel jössz mindig, pedig mi sem élünk szarul, akkor én is jöhettem volna ezzel, h jaj irigyelnek.

Itt van elcseszve az egész, és most már dühös vagyok, mert itt bántjuk egymást, ahelyett, h elfofadnánk tényeket, dolgokat.

Fruzsi, akkor is ilyen harcias lettél volna, ha 2 nappal ezelőtt téged is hívnak a másik fórumra?? Mert Te is Nono is és még sokan mások hívva lettek volna, h LEHETŐSÉG LENNE ARRA, H EGY OLYAN TOPIKBA IS ÍRJUNK, AHOL OLYAN MAMIK IS VANNAK, AKIK IDE MÁR NEM ÍRNAK!!

NA, ezen is el kellene gondolkodni mielőtt megbántjuk ok nélkül ismeretlenül a másikat, igaz MAgi!

Mert igen keményen fogalmaztál!!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Magi! De jó, hogy te már a szülinapi partin gondolkodsz! :D Én előre félek ettől a két hónaptól. Petráéknak 5 fellépésük lesz karácsonyig, persze minden fellépésre mást kell megtanulniuk. És mindez persze mindig hétvégén. Még itt van nekünk a 8 osztályos gimibe is a felvételi előkészítő. Én egyenlőre azon gondolkodám, hogy mikor és mit vegyek ajándékot az én nem kicsi családom tagjainak, főleg a gyerekeknek, akik 0-10 éves korig 8 főt tesznek ki. Imádom a karácsonyt, de az előkészületeket átaludnám, mint Csipkerózsika.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Melyik 8 osztályosba?

Kép
babyteve2

Sziasztok

Tudom, ismeretlen vagyok, de ha nem bánjátok, szeretnék kicsit hozzá szólni, a témához.
Én kb. 3 hónapja találtam rá erre a topicra, akkor "csatlakoztam", mert az én édes kicsi fiam is május 6-án született. Így ide tartozónak éreztem magam, s elkezdtelek olvasni benneteket. Hogy miért nem írtam? Mert az édes kicsi fiam csak úgy hajlandó aludni, ha mellette fekszem, esetleg szopizik, és így épp csak az olvasásra van lehetőségem, írásra már nem. Ha fenn van, minden időmet lefoglalja ő, a háztartás és a férjem. :lol: :oops:

Most, a "szakadás" miatt rászántam magam a szólásra. :lol:
Szóval én azokkal értek egyet - teljesen pártatlanul -, akiket nem nagyon érintett meg a dolog. Úgy hiszem, egy nyilvános fórumot bárki bármikor látogathat, vagy elhagyhat, ha kedve tartja. Nem hiszem, hogy nagyon meg kellene bántódni azon, hogy egyesek közösen alapítottak egy újabb topicot. Az ő dolguk.
Azt viszont elhiszem, hogy a pü-ket kapóknak rosszul esett a dolog.
Szégyellje magát az a "NŐ", aki képes volt az álló vizet megkavarni, és enniyre megbántani őket. Semmi oka nem volt rá, csak a rosszindulat vezethette. Az ő tette indította el az egész lavinát teljesen feleslegesen. Így mindenki mindenkire elkezdett sarat dobálni, és ha jól látom, az ártatlan nono után (akinek a bejegyzésein mindig jókat derültem elhúztak még páran, köztük már emi (akit vlmiért megkedveltem) is el akar húzni, most pedig ollem is ugyanezt fontolgatja.

Fruzsi, Atizka, Kiscica és akiket még elfeljtettem. Nagyon tetszik a könnyed hozzáállásotok. Aki akar menjen, nem gond. Asszem, egy ilyen helyen nem szabad a dolgokat vérmesen komolyan venni.

Egyébként tényleg irdatlan mennyiségű hsz-t termeltek egy ideje. :lol: Egyre több időmbe tellik elolvasni! :roll: :lol:
Szóval megértem azokat, akik szerint túl sok az infó. Tényleg az. lelke rajta mindenkinek, hogy mennyit tartózkodik itt, és mennyit ír, de ez nem chat. És a fórumot, ha estéről estére kapcsolódom is föl, már nagyon nehéz követni. És elhiszem, nehéz reagálni is mindenki hozzászólásaira. És nehéz mindenkit észben tartani.

Ollem!
A te döntésed, de sztem butaság lenne megbántódnod és lelépni. Úgy látom, sokan szeretnek téged itt, és szívesen hallanak rólatok. Kedves vagy, aranyos, csak kicsit sok. Ne vegyél mindent ennyire magadra!

Kiscica!
Mi van Nonoval? Jó lenne, ha visszajönne. Nem érdemes ezen megbántódnia. Nem ér annyit.

És miért ne írhatná le mindenki a véleményét? A véleményütköztetés fontos dolog! Az visz előre, ki így gondolja, ki úgy. Így tanulhatunk egymástól, vagy egymás hibáiból. Hiszen ezért is vagyunk itt mindannyian nem?

Végül: Én tök sok kérdésemre kaptam tőletek választ úgy is, hogy nem kérdeztem, csak olvastam. Köszi mindenkinek.

Bocs, hogy itt osztom az észt csak úgy tök újként, de ha elviselitek tőlem, és nem bánnátok, megpróbálnék gyakrabban jönni, és néha írni.

Ja, a nyilvánossághoz egy gondolat: Mindenki nagyon édes, de én pl meglepődtem, mennyi képet tezstek ki. Én nem merném asszem.

üdv: Ági

Kép

Kép
ágic

Kisscica!

Szerintem olvass visze es akkor majd talan maskeppen fogod latni. Egesz ki vita volt abbol is. Nem konkretan az en anyagi helyzetemre volt, voltak kiakadva, hanem masera is. Az enyimere lehet kiakadni, mert szerintem nem elunk mi olyan jol es szerintem itt a 90%-nak nincs annyi hitele, mint nekunk. Na de en tenyleg befejeztem. Ez volt erre az utolso reakciom. Tovabba nem az bantott, hogy valaki nem ugy gondolta a dolgokat, ahogy en, hanem egyszeruen a gyerekem kritizalta. En meg anyatigris modjara megvedem. Szerintem itt mindenki ezt tenne. Most, hogy az elsok kozott tavozott meg regebben es tudom, hogy mar nem jon vissza, csak olvas szivesen irok.

Kerekes!
En az ajandekokon mult hetvegen estem tul. Mindenkinek megvan minden. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Katica nevnapija is. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekunk is van minden nap valami.

Hetfon: nemet
Kedden: uszas es angol
Szerdan: Gekko
Csutortokon: uszas
Pentek: szabad
Szombaton: uszas

Ez csak Zoli.
Katicaval okosbabazunk minden nap,
En is jarok minden nap mozogni, szakdolit irok es tanulok.

Nekem ennyi van, igaz en nem vetekedhetek veled, mert neked 4 gyerkocod van es minden elismeresem erte. Nem tudom, hogy birnam. Tiszelem azokat, akik ennyi gyerkocot, tisztesseggel, becsulettel, minden odaadassal nevelnek. Ennel nehezebb nem is lehet az eletben. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na jo meg az ikreseket is nagyon becsulom. Az sem lehet konnyu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Sziasztok!

Én is azért jöttem, mert azt szeretném kérni, hogy ne menjetek el!
Megértem azokat, akik megbántódtak az elmúlt napokban...
Megértem azokat, akik úgy érzik, hogy nincs már itt helyük...
Megértem azokat, akik úgy érzik, hogy rájuk senki sem figyel...
Megértem azokat, akik most szomorúak...
Megértem azokat, akik úgy érzik, hogy most ki lettek közösítve...
De azt gondolom, hogy ennek az egésznek 1 ember az okozója, akit mélységesen elítélek; az, aki névtelen levelekkel gázolt bele sokak lelki világába!

DE NE ADJUK MEG ENNEK AZ EMBERNEK AZT AZ ÖRÖMÖT, hogy hagyjuk széthullani ezt a fórumot! Nem baj, ha valaki csak olvas és az sem, ha valaki sokat ír, vagy sok képet tesz fel; csak legyen itt; Van aki felületesen tud olvasni, van aki részletesen... Van aki mindenre tud reagálni, van aki semmire, van aki meg csak néhány dologra...
Ellentétek, ellenkező vélemények eddig is voltak és lesznek mindig is! De ez így van rendjén, mert mindannyian mások vagyunk, másképp látunk és csinálunk dolgokat!

Én kaptam meghívást a másik fórumra! DE EGY MÁSODPERCRE SEM MERÜLT FEL BENNEM, HOGY ATTÓL MÉG IDE MIÉRT NE ÍRNÉK TOVÁBB UGYANÚGY? Én annyit írok minden fórumra meg blogra, amennyit az időm enged; van, hogy napokig csak olvasásig jutok, máskor meg van hozzászólni is van lehetőségem! Sok embert kedvelek itt is, ott is. Ha tetszik a téma, hozzászólok itt is, ott is. Ha épp nem tetszik, nem írok sem itt, sem ott. A meghívás nem jelentett semmi többet mint mondjuk az, hogy megbeszéltük páran, hogy mivel nem lakunk messze egymástól együtt megyünk Ringatóra... és ez nem fájt senkinek itt a fórumon, hogy mi néhányan talizunk minden héten! Ellenben óriási felháborodás lett volna, ha valaki névtelenül körbeirogatott volna, hogy mától csak ringatósok írhatnak erre a fórumra, mindenki más meg húzzon a sunyiba, mert ki lett közösítve...

Nem tudom érthető voltam-e, ha nem, bocsi! :oops:

Visszatartani én sem tudok senkit, de ez most gondoltam leírom... :roll:

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Na jó, akkor még egyet. :D

Kicsit megkésett az írásom, csak épp addig olvastam előtte, míg Ollem bejentette, el akar m,enni. Akkor engedett el Barnus, hogy tudtam végre írni.

Bocs, hogy beleszóltam, és igen, kérlek, maradjon mindenki, hisz olyan édes volt ez a csapat.

ennyi. bedugultam.

Ági

Kép

Kép
ágic

adjatok időt lányok és egy százas pzs-t!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Vidámabb téma: tegnap óta mi is a fogasok táborát erősítjük :lol:
Nem mondom, hogy repdesek az örömtől, mert a szopizás egy kicsit megterhelő lett... :oops: aminek viszont örülök, hogy Benit nem viselt meg a dolog...

1 éves szülinap? Hát ezen én még nem gondolkodtam bevallom őszintén... :oops:

Ma beleszerettem egy háti hordozóba... :roll:
meg is rendeltem a Jézuskától, remélem meghozza:
http://www.liliputi.hu/index.php?m=prod ... t&catId=13

Kép

Kép

zorroné

Magi
Ok, bizti igazad van, de annak is biztos oka volt, h ilyen megjegyzést kaptál. Én azt az elvet vallom, h mindennek két oldala van, és nem mondanak ok nélkül megjegyzést az emberre.
Ezt építőnek kell venni, és észre kell venni, h lehet sok vagy tömény.
És hitel, jaj ne is mondd, gazd. válságnak köszönhetően eléggé érzem én is a hitelek súlyát.

Az a gond az egészel, és ne haragudjatok, amiért még mindig a témát lovagolom, de jobb tisztázni a dolgokat, szóval az a gond az egészel, h úgy viselkedünk, mintha elloptuk volna a másik gyerekét, vagy nem is tudok erre példát írni.

Ez egy fórum, és tényleg olyan sokan voltunk, h követhetetlen volt sokszor, de megbírkóztunk vele. Itt az volt furi az utóbbi időben, h a sokból kevés lett és az is párbeszéd szinten.

Még 1x ne vegyétek sértésnek, de ez fórum, a párbeszédre van msn, chat.
Ide tényleg úgy kell jönni, h leírom a napom, h mi volt a gyerekkel, és ha többre van szükségem, keresek más alternatívát a közvetlen beszélgetésre, így a fórum nem fog ellaposodni, követhető lesz és változatos.

És akkor megint lesz színe, mert nem azt nézzük minden áldott nap, h egy-két ember megint hány képet tesz fel a babájáról, akit már néha unni is lehet.
Pedig olyan édesek, de így már eltűnik az ember szeme elől, mert sok az a mennyiség és unalmas!

Akkor jó egy fórum, ha változatos, pörgős de nem tömény!
Terhesen ment sokunknak meló mellett is, akkor most is meg lehetne oldani!

Remélem értitek amit mondani szeretnék.

Kép

kisscica80

Én is gondolkodtam már az egyéves szülinapon...ráadásul, két barátnőm is pár napos különbséggel szült (az egyik ápr.16, én 19, a másik 24-én), bátyámék babója aug. 26., szóval, lesz picur bőven. Tominak sajna nem volt egy bulija sem, a picikkel kiélem magam buliilag (de szép szó :oops: )

De egyelőre a karácsonyi ajándékok foglalnak le...(az adventi koszorú már kész, lassan a többinek is nekiállok..már a menüt is megterveztük, édességek is kiválasztva, nemsokára süthetek :D )

Kép
babyteve2

na jelentem vissza olvastam.
hát azt hiszem Magika irta jól.sok nő tényleg nem fér meg egy helyen.
de azért szerintem kár elmenni,kilépni innen mert nincs meghivva a zárt topikba.
igazából nem tudom ki küldte azt az üzit körbe de az nagyon csúnya dolog volt.

egy ideig én is inkább csak olvasó voltam mert hiába irtam senki nem reagált a arra amit irtam.aztán azért páran irtak az irásaimra igy én is többször irtam.reagálni én se mindig tudtam és tudok mert 2gyerkőc mellett sokszor csak át tudtam szaladni az oldalt.

szeretek ide irni és szeretem olvasni a babák fejlődését.
remélem még fogok is tudni irni és olvasni is mert lesz mit :) :) :) :) :)

Csöppke
sok boldog félszülinapot Lócinak :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na és reagálok is ám

Ági
Jól látod Te is a dolgokat, remélem lassan a többiek is megértik!

Nono: Beszéltem vele, nagyon szimpi csajszi!!
Sok mindenen ment keresztül, és vmilyen szinten tök jogos volt a reakciója, de ezt másképp kellett volna csinálnia. Mondtam neki, remélem azóta ezt ő is kicsit átértékelte!
Szerintem fog Ő még jönni, én bízok benne!!
Ugye NONO!!!!

Szülinap
Passz, nem tom, hogy legyen. Most még a karácsonyon töröm a fejem, meg a fa elhelyezésén, mert Maszat rombol mindent mindenhol!

Szó volt fogyiról:
Medina azt hiszem Ti csináljátok, lehet csatlakoznék.. Lehet??

Magiprivi, mert egyre jobban érdekel, h kire is gondolsz!! Please!

Pumpi
Zsuzsófit sikerült utolérned??

Bogi
Itt is grat. a fogacskához! MA is hívtam Katát, de ma sem volt jó neki! Szegényt üldözöm, de egyszer már csak sikerül talizni vele!!
Hordozás: egyre jobban érdekel a dolog, de a hátitőlkicsit idegenkedek.

Kép

kisscica80

Na tessék, a balhé miatt majdnem elfelejtettem....Boldog félévességet Lócinak! :D

Kép
babyteve2

Kiscica, nézz körül a www.mamami.hu -n, ott mindent megtalálsz a témában...(Van külön topik az első háti hordozásos élményekről is)

Kép
babyteve2

1éves szülinap

hát én nem tudom,hogy csináljam.Kristóf 15én lesz 1éves Levente 25én 3.nem tudom,hogy külön vagy egybe tartsam nekik a bulit.
szerintetek?
Vendég

Lócinak, Kristófnak boldog feledik szülinapot! (A kis képet Noának, Szávának és Bolygó Bogijának is küldöm, mert tegnap a nagy kavarodásban elmaradt.
Kép

Száva és Noa négy kis hurkája nagyon édes!

Katica antennái is csodajók!

Pumi, én örülök, hogy írtál, Zsófi baba is nagyot nőtt!

Szomorkodóknak küldöm, és üzenem, ne szomorkodjank!
Kép
Bízom benne, hogy a többség itt fog maradni, mindenki olyan szinten, ahogy tud. Én mindenkire kíváncsi vagyok!

Ma mi is vásároltunk, és úgy örülök, mert a karácsonyi ajándékok jó részét sikerült beszerzni (ami nálam csak azért nagy teljesítmény, mert mindig az utolsó pillanatra maradt). Nálunk is nagy a család, és jó pár embernek vagy születésnappal vagy névnappal is párosul az ünnep. Így azért illik több (kisebb) ajándékot venni.

Jó éjszakát mindenkinek!

KépKép
KépKép
atizka

Lányok!

Gondolkodjunk egy picit! Tényleg akkora tragédia ez az egész? :arrow: ha úgy hiszitek igen, akkor gondoljátok át még 1x Mint minden, ez is viszonyítás kérdése...

Sajnos mindannyian fel tudjuk idézni a közelmúltból azt az édesanyát, aki mindent megadna azért, hogy az legyen a szomorúsága tárgya, hogy kizárták egy fórumból, vagy akárhonnan... :cry: :cry: :cry:

És nem hiszem el, hogy bárki is ne értene velem ebben egyet :arrow: mert én ilyen beképzelt vagyok!

És én ahogy eddig is /vérbeli trehány fórumosként/ fel-fel tűnök majd...szóval ha tetszik, ha nem, néha jövök és írogatok!

Ja, és ne búcsúzkodjatok már! Ezzel majd ráérünk úgy 70-80 év múlva :wink:

Húúúúúúúúúú, Ti már az 1 éves szülinapon gondolkodtok? Hisz még csak most születtek a csemetéink :shock: !

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Karácsony
Megmondom őszintén, az idei Jézuska nem lesz bőkezű, inkább Maszat és unokahugom fog kapni ajándékot.
Elkezdtem csinálni keresztszemes képet, max. ennyi tellik most anyagilag. Kevés a gyed, a hitel meg most kb. egy 20sal több.

Babyteve
Én szeretnék hordozni, Mei-Tai-t ki is néztem, jelentkeztem Zsuzsófinál, de megakadtunk, nem tudom mi van vele!

Kép

kisscica80

Zorróné garulálok Beninek az első fogacskához!
Nekünk még nem nagyon akaródzik, igazság szerint nem is bánom!

Szülinapi buli: hááát, mi nem igazán vagyunk bulizósak :oops: . Családi szinten biztosan megünnepeljük, "nagyobb" buli nálunk szerintem majd csak akkor lesz, ha már lesznek Emmának kis barátai és zsúrt rendezhetünk nekik.
Ja, de mi még a feledik szülinapnál sem tartunk :D

KépKép
KépKép
atizka

Kisscica: eddig én sem hordoztam háton! De elől már nagyon nehéz Beni! Azt hiszem eleinte úgy fogom csinálni, hogy előn hordozom kendőben, ha egyedül megyek valahova és háton ha van velem valaki... meg rövidebb utakra elöl kendőben, hosszabbakon háton ebben;az a nagyon jó ebben amúgy, hogy lehet elől, hátul és csípőn is hordozni vele+nagyon könnyű felvenni és nagyon kényelmes... + 20kilóig terhelhető; 2-3 éves gyereket is bele lehet tenni...

Húú, irigylem azokat, akik már túl vannak a karácsonyi bevásárláson! mi nagyjából sehol sem vagyunk ezzel... :oops:
bár ma összeállítottam egy listát a családnak, hogy Beni mit szeretne kapni... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

zorroné

BAbyteve
Tetszik ez az oldal, és láttam Nuska nevét is!!!
Csak hol tudok jó de nem drága Mei-Tai-t venni???

Lassan lelépek, szétmegy a fejem..

Jó éjt!

Kép

kisscica80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?