Eszti, nagyon jó ez a kép!:D
Köszi, Nimród ismét jó kedvűen ébredt.
Éjjel sincs vele gond, ha mellette vagyok. Sokszor csak a kezemet kell odaadnom neki, és nyúgodtan alszik. De amint kiteszem a lábam a szobából, megérzi.
És este, éjjel még az apja sem tudja megnyugtatni.
Gratulálok a fogacskákhoz!:)
Babyteve! Nektek is gratulálok a kibújt fogakhoz!:D
Nimród már megharapott párszor, néha úgy, hogy felkiáltottam.
De szerencsére nem ijedt meg.
Kisscica! Gratulálok az első szóhoz, szerintem ez nagy dolog! És szép, hogy éppen ezt mondja először.
Fmarian, Gyuszkónak jobbulást!
Nóna, Istinek is jobbulást!
Mi még nem voltunk náthásak (kopp-kopp), de úgy hallottam, hogy ma már azt tartják, hogy a náthás gyerek és felnőtt is hamarabb rendbejön, ha kimegy a friss levegőre. Szerintem könnyebben tud lélegezni is.
Én is írtam kézzel pocakosnaplót. Már most visszaolvastam olyan dolgokat belőle, amire nem emlékeztem. És Nimródról is írok néha, igaz nem olyan részletes, de a fontosabb dolgokat feljegyzem kézzel.
Mary, ez izgalmasan hangzik, hogy lehet kistesó jön.
Szorítok, hogy így legyen, tudom, hogy szeretnétek.
Pumpóka, nagyon édes a leányzó a kádban!:D(tegnap nem hozta be az oldal a képet, csak ma láttam)
A mosásért nem irigyellek. Anno, mikor egyetemista voltam még, ott én is egy-egy kád ruhát mostam kézzel, szörnyű volt. Mindig lyukas lett az ujjam utána. Én is tudom értékelni a gépet.
Atizka, én sem tudok mindig mindenre reagálni, és ezért rosszul is érzem magam. Néhány régi dologra azért mégis reagálnék:
Én nem tartalak különcnek, amiért nem tetszik a kutyus.
Nimród sokat játszik vele, igaz minden játékát sokat forgatja a kezébe. Azokat szereti nagyon, amelyek megszólalnak, villognak, forgathatja egyes részeit, zörögnek,… És szerencsére Apa és én is olyanok vagyunk, hogy nem zavar, ha egész nap is ugyanazok a dalok mennek.
Legalábbis még…:D És persze 1 percig sem gondoltam, hogy majd ezek a játékok tanítják meg az ABC-re, vagy a számokra. Nekem tetszenek azok a játékok is, amelyeket mutattál.
Kiskönyvünket nálunk töltögetik tanácsadáson.
Atizka, Borsika! Voltatok az ortopédián? Hogy vagytok? (Később olvastam, hogy sokára adnak időpontot.)
Nekem a derekam ment tönkre, és ha leguggolok, akkor alig bírok felállni, a térdeim sem a régiek. A talpam akkor fáj, ha hosszabb ideig ülök, vagy fekszek és felállok. Én még nem voltam orvosnál.
Celesztina! Durva ez a kutyás sztori. Feljelentettétek a tulajt?
Marcianya! Már elég rég kérdezted… Nimród sok vízben fürdik első fürdés óta. Azóta pedig, mióta a kiskádját a fürdőkádba tesszük, hogy ne ússzon a szoba, egészen tele rakjuk vízzel a kádját. Olyanokat lubickol benne!:D És minden alkalmat megragad, hogy hasra forduljon a vízben és olyan mozdulatokat tesz, mintha úszna.
Alig lehet tartani.
Eve! Köszi a bíztatást, tényleg nincs baj Nimróddal, a dokink megnyugtatott. Azért mutatott 1-2 dolgot, hogy segítsek neki, és már másnap emelgetni kezdte a popóját.
Lassan be fog indulni ő is, csak lustább, szerintem ha tehetné egyből talpra szökkenne.
A dokinő is megfogta a kis kezeit, hogy majd ülő pozícióba húzza magát, mint eddig, de e helyett talpra állt és ott feszített.
Ti hogy haladtok a tornával? Még mindig sír Liza?