Sziasztok!
az ebéd fenséges volt
nem értem a srácot, aki ilyen jól tud főzni, miért két férjes asszonyt hivott meg
aztán délután átmentem az unokatesómhoz, aki azon kivül, hogy segített, hogy miként boldoguljak majd a jogviszonyommal, mikor Svájcba megyek, adott egy csomó kismamaruhát. Kiderült, hogy van neki egy nagycsomó ruhája, ami már neki nem kell (alapból nagyobb darab mint én, és most hormonkezelés alatt áll (lombik
) és azt mondta, tuti nem fog beleférni. meg tesóm régi terhesnacijai is nála lapultak. Szval nekem már nem kell több kismamarucit vennem
és este meg egy kisgyerekes párhoz voltunk hivatalosak, akik szintén jönnek majd Svájcba. most mondtuk el hogy babátvárunk, hááááát naggyon örültek neki
náluk most lesz majd novemberben 1 éves a srác
Monácska, naggyon nagggyon nagggyon örüülök, hogy makk egészséges kislányotok van!!!
ennél jobb hirt ma nem is tudtam volna elképzelni!!!!
Bosek, Neked is gratula a kiscsajhoz!!!
ja és persze, KiszaZsu!!! gratula a kissráchoz!!!!
Livi, télleg egy a doktornőnk
és télleg mindenkinek csak ajánlani tudnám. Bár én még nem szültem, de a nővérem már 1et igen és a nagynéném meg kettőt. Kolleganőm is 2t nála.
szval télleg olyan, mint leírtad, maximálisan figyel és kedves
És én ezért nem is haragszom, hogy azt mondta, hogy figyeljek a kilóimra, mert tudom, hogy nem cikizésből mondta, hanem nem akarja, hogy gond legyen. Nem mondta, hogy koplaljak vagy ilyenek. Szerintem megsejtette az elmúlt hetek csokijait
szerencsére nagyon sokat kellett visszaolvasnom, de jó hogy ennyit irtok
Pati, én az afrikai pingvinek miatt irtam, hogy Téged receptre kéne irni
csak nem hangsúlyoztam ki
(hogy a recepten legyen valami latin is, ezt ajánlom: "Aptenodytes babus Africanus"
)
Tand, örülök, hogy teccel magadnak a ruhában, és biztos gyönyörűűűű vagy!! majd mindenképpen kérünk képeket!!! És a próbafrizu is olyan izgi... és szombatra is jó szórakázást
akit névszerint most nem emlegettem, azokra is gondolok
na megyek, holnap hosszúnapom lesz, délutánig tuti nem leszek, egymás után 2szer 3óra. reggel nyolctól. ...tudja Isten mi okból szeretem, de szeretem
...
jóccakát, cuppcupp