Új privát üzeneted érkezett!

NAAAAA
most meg mi van??
Ha én felbukkanok, mindenki eltűnik???

Ez bojkott!!!

Megyek is, kapjátok be. :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Pati!
Múltkor azt mondtad nagyon is jó lesz nekem a Mátyásföldi Klinika Fábián doktorral, most meg azt írod csak a 4d genesis. Ez nem szép, engem elbizonytalanítani. :lol:
Ja és az afrikai pingvin is övön aluli volt.

Kikó!
Szerencsés költözést!
Én mindig utáltam és imádtam is egyben azt a napot .

Juditkecskemét!
Örülök, hogy jobban vagytok. Az augmentin úgy tudom nem árt, főleg így az első harmad után.

Ma a hasamban semmi mocorgás, ha nem láttam volna ma az uh-n....

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Beuska!

Ti voltatok már a görzenálban. Ha igen tudnál róla tapasztalatokat írni. Bár, ha ennyire hideg lesz mostantól lehet, hogy jégkorira kell váltani. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Tudom tulajdonneveket nagybetűvel: Görzenál

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Megjöttem a ruha-próbáról! És képzeljétek még most sem nézek úgy ki, mint egy viziló fürdőruhában :lol: ! Szinte nem is látszik, hogy pocakos vagyok (ennek azért örülök)!

Mni, le tudom tölteni a képeket valahogy? Vagy esetleg csak én vagyok béna hozzá :oops: ?

Kép
tand

Szép estét mindenkinek!

Köszi pati a tanácsot, már fel is hívtam anyámat (neki van varrónő ismerőse), hogy mikor tudnánk elvinni hozzá, mert nekem is ott kell lennem, hogy el tudjam mondani mit szeretnék kihozni belőle!!! :D Talán sikerül gatya formát kihozni belőle, mert ez egyenlőre szörnyű! :? :? :? :?
Hál istennek a vérnyomi is már jobb, és a gyomi is kezd helyre jönni, épp köményes levest csináltam magamnak, és nagyon jól esik, talán már nem kell vukkal beszélnem!!! :D :D :D

Kikó: vigyázz magadra a költözésnél, nehogy megeröltesd magad!

Tand: bizti szuperul nézel ki a ruhádba, ha belegondolok milyen is volt, már én is nagyon izgatott leszek! Na meg a frizurapróba!!! :D :D
Jaj csak sovárgok milyen szupi dolog is ez egy nő életében!!!! :D
Vendég

Ja és nem ér a csokikról beszélni, föleg mikor szívem szerint megenném, de a gyomim nem kivánja!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Tanítom a pocaklakót a kultúrára. Zenét hallgatok.
Asszem most egy társasházban kihívnák a rendőröket...
Ugyanis a CD-n amire Nektek az édes kisfiamot vettem fel, felcsusszant néhány nagy kedvenc:

Bon Jovi: Always
Tiamat: Atlantis as a lover, A deeper kind of slumber
Néhány régi Britney-szám :oops:
Desperado: Táncolj
Csonka Pici: Ding dong
Tankcsapda számok
Rómeó és Júlia: Lehetsz király
Iron Maiden: Afraid to shoot strangers
Rapülők: Afraid to shoot stranger
Sing Sing: Halál a májra, Kabbe

Ööööö.. kicsit színes az ízléspalettám...
NA most már lehet mondani, hogy nem vagyok normális :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Hehe.

Kép
Kép

mpatr

Csujzi, szívesen a tanácsot, de már sokkal előttem többen is tanácsolták Neked.
De örülök, ha nálam lettél jobban :wink:
:D :D :lol:

Kép
Kép

mpatr

Bocsi, akkor mindenkinek aki ellátott pozitiv tanáccsal!! :oops: :oops:
mindenkinek köszönöm :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég

Bocsi délután még szétszort voltam, mikor olvastam azt a rengeteg hozzászólást!
Vendég

csujzi, szerintem mindenki annak örül, hogy jobban vagy. Sajnos a pocakkal ez is jön, ma több, általam olvasott másik topikban is több kismami volt, akiknek nyomi napja sikeredett lelkileg, többen írták, mint szokták.
Lehet valami a levegőben is.
Sebaj, holnap szép új nap virrad. :wink:

Megyek is, alszom addig egyet.
(na meg előbb az apa.... :oops: :wink: )

Kép
Kép

mpatr

én csak egy pillanatra bekukk.
(szüleimnél vagyok vidéken)
nem olvastam teljes egészében vissza,csak ezen az oldalon.bocs, de
mpatr!

azért a csonka pici:ding dong övön aluli :roll: :shock: !
szegény gyerek!
:wink:
puszi mindenkinek!

norco

Sziasztok Csajok! :)

Csak az utolsó oldalt sikerült átolvasni! :? Nagyon összejött ez a hét.

De tudatom mindenkivel, hogy Kavics-pocakban kisfiú lakozik! :D

Cuppp jók legyetek. Remélem hamarosan én is előkerülök. :roll:

18+2
Vendég

Sziasztok!
az ebéd fenséges volt :) nem értem a srácot, aki ilyen jól tud főzni, miért két férjes asszonyt hivott meg ;)
aztán délután átmentem az unokatesómhoz, aki azon kivül, hogy segített, hogy miként boldoguljak majd a jogviszonyommal, mikor Svájcba megyek, adott egy csomó kismamaruhát. Kiderült, hogy van neki egy nagycsomó ruhája, ami már neki nem kell (alapból nagyobb darab mint én, és most hormonkezelés alatt áll (lombik :roll: ) és azt mondta, tuti nem fog beleférni. meg tesóm régi terhesnacijai is nála lapultak. Szval nekem már nem kell több kismamarucit vennem :lol:
és este meg egy kisgyerekes párhoz voltunk hivatalosak, akik szintén jönnek majd Svájcba. most mondtuk el hogy babátvárunk, hááááát naggyon örültek neki :) náluk most lesz majd novemberben 1 éves a srác :)

Monácska, naggyon nagggyon nagggyon örüülök, hogy makk egészséges kislányotok van!!! :lol: ennél jobb hirt ma nem is tudtam volna elképzelni!!!!

Bosek, Neked is gratula a kiscsajhoz!!! :)

ja és persze, KiszaZsu!!! gratula a kissráchoz!!!!

Livi, télleg egy a doktornőnk :) és télleg mindenkinek csak ajánlani tudnám. Bár én még nem szültem, de a nővérem már 1et igen és a nagynéném meg kettőt. Kolleganőm is 2t nála. :) szval télleg olyan, mint leírtad, maximálisan figyel és kedves :) És én ezért nem is haragszom, hogy azt mondta, hogy figyeljek a kilóimra, mert tudom, hogy nem cikizésből mondta, hanem nem akarja, hogy gond legyen. Nem mondta, hogy koplaljak vagy ilyenek. Szerintem megsejtette az elmúlt hetek csokijait :lol:

szerencsére nagyon sokat kellett visszaolvasnom, de jó hogy ennyit irtok :)
Pati, én az afrikai pingvinek miatt irtam, hogy Téged receptre kéne irni :lol: csak nem hangsúlyoztam ki :) (hogy a recepten legyen valami latin is, ezt ajánlom: "Aptenodytes babus Africanus" :lol: )

Tand, örülök, hogy teccel magadnak a ruhában, és biztos gyönyörűűűű vagy!! majd mindenképpen kérünk képeket!!! És a próbafrizu is olyan izgi... és szombatra is jó szórakázást :)

akit névszerint most nem emlegettem, azokra is gondolok :)

na megyek, holnap hosszúnapom lesz, délutánig tuti nem leszek, egymás után 2szer 3óra. reggel nyolctól. ...tudja Isten mi okból szeretem, de szeretem :roll: ...
jóccakát, cuppcupp

Kép

Kép
kolyok28

Jaj, Kavics, gratula a kissráchoz!!!!
olyan izgi, majdnem fifti-fifti az arány???? :lol:

dejó lenne tudni ;)

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Nekem is elég húzós a hét, ez az utolsó hetem a bankban, úgyhogy estére eléggé leamortizált állapotban vagyok. Miután hazaérek eszek, aztán jön az álomkór... :oops: De most egy kis szunyókálás után megébredtem és nem tudtam visszaaludni, így most volt időm elolvasni amit az elmúlt két napban termeltetek.

Zsu, Kavics,
gratula a kisfiúkhoz! :)

Bosek, Monácska,
gratula a kislányokhoz! :) Monácska, nagyon sokat gondoltam rád a szuri miatt, örülök, hogy kiderült az eredmény! :D

Csujzi,
drukkolok, hogy a nadrágokat anyukád ismerőse helyretegye!!!

Jim,
én is szorítok Milán holnapi műtétjéhez!

Tegnap voltam megint szülésre felkészítő tanfolyamon, most a magzati fejlődésről volt szó. Ezzel kapcsolatban néztünk egy filmet, aztán beszélgettünk a kötődés kialakításáról, illetve arról, hogy az apákat vonjuk be, meséljünk nekik a terhességgel járól érzésekről, stb. Hogy ne érezzék magukat kívülállóknak. Szeretek erre a tanfolyamra járni, jó kb. velem egyidős kismamikkal találkozni, meg érdekesek a témák.

Na, most már megyek aludni, mert holnap is hosszú napom lesz.

Jó éjt!

Melinda

Kép
melinda80

Jó reggelt!
Kavics, grat. a fiúhoz! Tudjátok már mi lesz a neve? :)
Tand, milyen képet szeretnél letölteni, ez nem teljesen egyértelmű...
Mpatr, ma vagyunk pont a felénél, kerek 20 hét!!!! :)

KépKép
KépKép
mni

Guten Morgen Mindenkinek!

Mpatr! Te jó ég! Hogy lehet egy cd-re rakni a Csonka Picit a Tankcsapdával, Rómeó és Júliával? :? :?
Mindegyiket szeretem, de szerintem lelkileg sérülnék, ha ezeket egymás után kellene meghallgatnom. A Tankcsapda: "Gyűrd össze a lepedőt velem" című számát már a babócám is ismeri, ugyanis amikor a keresztfiamhoz megyünk, ezt a számot max. hangerő mellett végigpogózzuk. Na, mostmár azért csak szolidan... :oops:

Már nem is tudom követni, hogy kiknek derült ki a gyerkőc neme, de mindenkinek gratulálok!!!!
Két hét múlva megyek hétfőn UH-ra, nagyon remélem, hogy megmutatja magát, mert addig nem hagyom békén, amíg nem fordul úgy, hogy lássuk... :D

Most akkor a Genesis-be menjek, vagy a Praxis-ba?

jim! Feltétlenül írd meg, hogy milyen volt a műtét és hogy viselte a pici fiad!

Csajok! A következő talit nem abban a Blaha környéki brutál édesség boltban kellene megrendezni, ahol egy csomó különlegességet lehet venni? :lol: :lol:

Kép
pété

Pété, hívd fel mindkettőt és amelyik jobb időpontot tud adni oda menjél. :) Vagy sorsold ki... :) Amúgy én még a 16. héten voltam és pl. a Genesis-ben azt mondták, ők csak a 20. hét után UH-oznak. Szóval én azért mentem a másikba. :)

KépKép
KépKép
mni

Márciusra tudnak leghamarabb időpontot adni a váláshoz. Hiába kérem sürgősségire......

Erről ennyit!

A büdös francba...................
Vendég

Ez komoly? Mondjuk, ha azt nézzük, hogy a kolleganőmnek vagy 3 évébe telt mire elvált és max. évente 2 tárgyalásuk volt... nyáron szünet, télen szünet, ősszel meg tavasszal egy-egy tárgyalás. :(
Most mi lesz?

KépKép
KépKép
mni

Gratulálok a kisfiúkhoz és a kislányokhoz is! Kép

Pété, én 15 hetesen voltam a Genezisben, nekem nem mondtak olyat, hogy csak a 20. hét után csinálnak UH-t, sőt még örültek is, mert kevesen szoktak ilyen korán menni, pedig tök jól látszik az egész baba. Több, mint egy órát foglalkoztak velünk, és 40 perces a DVD a babáról.
Most ismét feladtuk a leckét! :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Semmi........
Bőgök, mint egy szamár, teljesen összetörtem. Párom szerint ez akkor is az Ő gyereke, de azért nagyon rossz érzés...........
Elindítjuk, és majd lesz valami. Azt nem tudom, hogy mikorra lesz majd vége ennek az egésznek, mert a férjem nagyon ritkán jön haza Mo-ra, külföldön dolgozik.
Vendég

Hát, köszi csajok! Mostmár tényleg sokkal könnyebb így döntenem.... :roll:
A Praxisban hány perces a dvd? :lol: :lol:

Kép
pété

Mona! Nagyon sajnálom, szörnyű lehet, de semmiképpen ne idegesítsd magad, mert azzal többet ártasz a babának, mint azzal, hogy mi lesz a neve.... Vagy attól még megkaphatja a biológiai apa nevét?

Kép
pété

Mni, a taliról készült képeket szertném letölteni, vagyis megszerezni!

Kavics, gratula a kukishoz!

Jim, gondolok rátok! Remélem a pici fiad hősiesen bírja a kiképzést!

Monácska, ne stresszeld magad a válás miatt, ahogy olvasom a párod melletted áll így is, és nem követelőzik! Gondolj magadra, és a babára!

Puszi, mindenkinek! :lol:

Kép
tand

A Praxisban csak 15 perces DVD-t kaptunk, de bőven elég az is. :) Szerintem! :)

KépKép
KépKép
mni

Jó reggelt mindenkinek !

Jim szorítok hogy minden rendben legyen ma, és hamar túl legyetek a dolgon :!:
Kavics grat a kisfiuhoz :P
Monácska ne légy szomorú, árt a babának , fel a fejjel :!:

Anita
Kép
boszi30

Szerintem úgyis a szonográfuson múlik az egész, tök mindegy, hány perces, nem? Gondolom, aki ért hozzá, az pár perc alatt meg tudja mondani, hogy minden rendben van-e...

Kép
pété

Pété! Sajna nem kaphatja meg, a "volt" férjem nevét fogja kapni, majd a válás után apasági per lesz......

Köszönöm lányok, próbálom magam összekapni.
Vendég

Ennyit beszélni csokikról... ti akartátok... imhol a link a kedvenc csokiboltomra Szentendrén, az Édeni Édességek Boltja... ha a kék lonkekre kattintotok, akkor jönnek ki a coskikatalógusok :lol:

http://www.stellaceramia.hu/edessegbolt.htm

Kellemes éhenhalást mindenkinek! Ja, és itt egy teljes fal tele van töltött csokikkal, csak az a baj, hogy brutál drága. De tényleg, szinte a megfizethetetlenségig az.

Gratula mindenkinek, akiknek kiderült a neme! Tök jó lesz újra látni a frissített táblázatot!

Monácska, fel a fejjel! Protekciót sem lehet szerezni a bíróságon???? És sürgősségi kérelem? Semmi egyéb mód nincs már?

Ja, és külön gratula a kerek heteseknek, főleg a félidősöknek!!!!!

Pati, apa életben maradt???

És még egyszer az őssejtről: ne a Zelionba menjünk ügynöktársam vizsgálódni, az eheti figyelőben volt velük cikk, nekem nagyon nem voltak meggyőzőek.

Az igazgatója egy 34 éves orvos-közgazdász srác, aki az orvosi után 1.5 évig orvoslátogató volt, aztán 3 évig a Ciba Vision-nél dolgozott, egyiknek sincs köze a genetikához. 2005-ben jött létre a cég, azóta dinamikusan növekszik, megpróbáltak Romániába terjeszkedni, abba beleölt pár milliót, de belebukott, mert onnan nem lehet 48 óra alatt Magyarországra juttatni a levett vért, az őssejtek pedig addig maradnak életben. Nekem, mint közgazdásznak, ez azért nagy baki volt így olvasva, mert mielőtt létrehozok egy céget, utánajárok annak a pár fontos dolognak, ami nélkül nem működhet.

Na mindegy, szóval engem nem győzött meg, inkább ott vetetném le (ha ügynöktárssal arra a következtetésre jutunk), ahol értenek hozzá és több éves tapasztalatuk van. Mégiscsak...

Kép

KépKép
eszterxx

Jó reggelt!

Tegnap én is rossz hangulatban voltam, főleg este. 10 körül már el is aludtam, biztos a front volt az oka.

Kavics, gratulálok a pici fiúhoz! :)

Tand, én sem tudok hozzáférni a képekhez, lefagyok állandóan. Lehet, hogy nincs Java programunk, elfelejtettem reklamálni a házi számítógépgurunál (párom) :roll: .

Monácska, ne keseredj el! Nem mondhat le az aktuális férj valamilyen módon a vélelmezett apaságról?

Kép

Kép
mzx

Pété!

Én még kampányolok neked a Mátyásföldi Klinikához is. Ott 20 perc szonográfusi babamozi arról dvd, azután 10-15 perces orvosi vizsgálat amiről részletes lelet, a közben készített állóképeket cd-re írják.

Igaz ezt mégcsak telefonból tudom meg a honlapjukról, majd szerdán elválik milyen.

Monácska!

Sajnálom, hogy így alakulnak a dolgok, hát én se viselném túl jól.... Fő, hogy aki ottlesz mellettetek az az apa, és boldogok lesztek.

Jim!
Megy a drukk!!!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Az elejéről lemaradt:
A borult idő ellenére mindenkinek szép jóreggelt! :D (délelőttöt)

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Eszterxx, ha csak egyetlen pici darabka töltött csokikát kaphatnék most!!!! :oops:
Gonosz némber vagy, tudod? :x :lol:

A bolgárkerekes Czeizel-féle köldökvéres központot Sejtbanknak hívják, emellett még a Crio-save-ről hallottam. Czeizel biztos ért hozzá :wink: , a másik szakembereiről nincs infóm.

Kép

Kép
mzx

Eszter! 300 ügye van egy bírónak, sehova nem tudják beszorítani....

Mzx! Én férjnél vagyok, az apaság védelmében a férj a mindenkori apa, és a válás után lehet indítani az apaságit.... Sajnos ez van, hiába nyilatkozik, akkor is ő lesz az anyakönyvben. Én vagyok a hibás, húztam-halasztottam, de a férjem sosincs itthon, Mo-n. Ez van, majd megoldódik, csak lesz Nóra kb. másfél éves, mire az apja nevére kerülhet..... Borzalom, még belegondolni is!

Pumperka!
Köszi, itt lesz, majd támogat!
Vendég

Eszterxx, összefutott a nyál a számban :P
Nem semmi :D

A kínai horoszkóp szerint kislány, a hold horoszkóp szerint fiú lesz :)
Most már tényleg kíváncsi vagyok :D

Anita
Kép
boszi30

Pumperka! Légyszi-légyszi írj szerdán, hogy milyen volt? Már kértem 2 hét múlva hétfőre a Praxis-ba időpontot, mert csak akkor tud jönni a párom, de ha Te pozitívan nyilatkozol, akkor lehet, hogy megnézem a Mátyásföldit, mert az jóval közelebb van...
Addig-meddig variálok, hogy a végén sehol nem lesz helyem... :oops:

Kép
pété

Boszi!
A kínai szerint nálunk is lány lesz, és az is lett!!!! Eddig a kínai bejött!
Vendég

Adjatok linket a Hold horoszkopra! Kiváncsi vagyok, mennyire jön be így a dokik jóslata, a kínai szerint lányom lenne, az összes többi doki szerint fiam.

Mona, nincs semmi összekötővel ismerős? Melyik bíróság az illetékes, hátha valakinek itt a neten van... én majd megkérdezem, nekem nagyon távoli családilag a Budakeszi úton levő, asszem Budakörnyékin van.

Tom, hogy gonosz vagyok, de annnnnnnyira szeretem azt a boltot. Úgy találtunk be, hogy még régi szingli koromban (egy évvel ezelőtt :lol: ) elmentünk a barátnőmmel megnézni a szentenrei múzeumok éjszakáját. Igazán múzeumbarátok lettünk, először a Szamos műzeumban kötöttünk ki, majd azzal szemben van a csokibolt. Hajnal kettőtől négyig vásárolgattunk, nézelődtünk... Asszem 15 eFt felett adnak törzsvásárlói kártyát és van :cry: (amúgy semmire sem jó, de van)

Na,megyek, dolgozom még egy kicsit!

Kép

KépKép
eszterxx

Ma még semmi értelmeset nem tudtam csinálni, mert a kórházba próbáltam időpontot szerezni genetikai uh-ra. 8-tól 5 10 percenként telefonáltam. Hol nem vették fel, hol foglalt volt. Persze több melléken át lehet az uh-hoz jutni. Valahol mindig fennakadtam. Most végre sikerült beszélnem velük. Az orvosom kimondottan kérte, hogy szerdai napra kérjek időpontot. Hát a következő négy hétre minden időpont tele van szerdára (is tette hozzá a nő). 5 hét múlva meg már a 25 hétben leszek. Csak azt tudta tanácsolni a nő, hogy jövőhét szerdán hajnalban költözzek be a korházba az uh elé, és a nap folyamán bekuncsorghom magam valahová. Hát...... Ez se semmi...

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Eszter!
Már ügyvéddel is beszéltem. Még az atyaisten pénzéért sem tud segíteni, nagyon sok az ügy, nem tudják tologatni. Én monori vagyok, és válás ügyben a helyi bíróság intézkedik sajna....
Még azt is megpróbáltam, hogy akkor kerüljön az én nevemre, de azt sem lehet, mert férjnél vagyok, és ez az erősebb.
Vendég

Pumperka!
Ez rettenet..... Atyaég!
Lehet, hogy a 18. heti uh nekem ne is lesz meg akkor? Még nem is telefonáltam időpont ügyben.......
Kistarcsa kh-ba kellene mennem!
Tudod ki kuncsorogna...... Már elnézést, remélem nem bántalak meg vele. :oops:
Vendég

Sziasztok!

Gratulálok a kukikhoz és a puncikhoz is!!!!!!!!!!!!!!

Terminátor!!!!!!(pati)

Ahogy megjön a mintás pelus postázom neked, és köszi a türelmet!!!!

MNI! Gratula a 20.héthez!!!!!

ma nagyon elkéstem, (remélem nem olvassa a főnököm) úgy hogy most belehúzok a melóba, később jövök.
És képzeljétek tegnap már éreztem ficergést a pociba!!!!

Holnap én is megyek ultrahangra, kiváncsi vagyok hátha kinőtt neki :oops: drukkoljatok!!!

puszi puszi pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Ezt a hold horoszkópos nyavaját én is meg szeretném nézni! A kínai szerint kislány, a doki még nem látta a múltkor, a párom megérzése kisfiú (legalábbis ezt álmodta). ÉN MEG NEM TUDOM! :? Azt hiszem kezdek beleőrülni a várakozásban, hogy nálunk is kiderüljön! :roll:

Mzx, én meg tudtam nézni a képeket, de én szeretném a saját gépemre letölteni. Na nekem ez nem sikerült!

Kép
tand

Monácska!

Én is a kistarcsai kórházba megyek. Szerintem , ha még nincs is meg az afp-d, akkor is kérjél már most időpontot, ha valamiért nem tudsz menni, akkor hidd el, hogy valaki örülni fog a megüresedett helynek. Ha kell telefonszám, írok.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Tand, a bal alsó sarokban van egy Download gomb, akkor megnyílik egy külön ablakban a kép és utána egér jobb gombja és kép mentése. Sajnos, csak egyesével lehet lementegetni a képeket.

KépKép
KépKép
mni

Mni, köszi az infót, majd otthon kipróbálom! :wink:

Kép
tand

Mindjárt utána keresek a hold horoszkópnak, ha megvan sikítok :P

Anita
Kép
boszi30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: