Új privát üzeneted érkezett!

Lei-gratulálok!!! Pillangó: gondolom a 4 agykamra...nagyon szépen látszik! Édes kis babóca... :D És mindjárt betöltöd a 12 hetet! Akkor lassan jöhetnek a pocis képek..
Tényleg hányinger??? Ugye már múlik?
Vendég

Lei - de jo! Koszi, hogy megosztod velunk. :D Tenyleg jol lehet latni a kis fejet es a tobbi reszeit. Olyan jo neked :lol:
Vigyazz magatokra!

Mozgas ugyben ma keszulok visszamenni a konditerembe - karacsony elott voltam utoljara :shock: Ma is csak azert, mert elmarad a szokasos este 6-7 kozotti meeting (a fonokeim mind az USA-ban vannak ezert van mindig ilyen keson). Ezen a heten ma az egyetlen szabad estem, ugyhogy ki kell hasznalnom.

Zsibima - a fogyokurak azok nekem sem jonnek be egyebkent. Mar kitapasztaltam, hogy en csak ugy tudok fogyni ha sokat mozgok hozza. Tegnap a vizsgalaton lemertek a sulyomat is, hat nem voltam igazan buszke ra. :oops: Viszont amikor a testmagassagomat mertek tok meglepodtem, hogy 171 lett. En eddig minig azt hittem, hogy csak 169 vagyok. Igaz ez koran reggel volt, lehet, hogy csak azert. :lol:

Annus - ez a mozaik otlet jol hangzik. Majd csinalj kepet! Nalunk a furdoszoba szorulna felujitasra, de mar evek ota ragom a parom fulet, hogy csinaljuk meg - minden eredmeny nelkul. Valoszinuleg azert, mert eleg bonyi a dolog - ajtot es falat is at kellene rakni egy picit hozza, hogy olyan legyen, amit elkepzeltunk.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

zsibi: Reggelente mior felébredek rögtön eszem pár piritóst, attól jobb. Aztán van pár öklendezés, de róka nem jön. Napközben teljesen jól vagyok, de estére rosszabbodik a dolog, akkor elkezd égni a gyomrom, és jön fel a gyomrosav. Rennie-t szedek, az kicsit segít, de nem mindig. Meg sok tejes iszom, hogy nyugtassam a gyomrom. Mostanában meg egyfolytában vigyorgok, szerintem ez már a boldogsághormonoktól van. :lol:
lei

Lei-elképzelem, ahogy fülig ér a szád!!! Hát van is miért!!! Nagyon örülök, hogy a szorongást felváltotta a boldogság!!! Így tovább!!! :lol:

Hajni-a múltkor a barátnőm fia megmérte a magasságomat és röhögő görcsöt kapott!!! :lol: Én 2 cm-et összementem! Ez már biztos a korral jár! :lol: Úgy tudtam 160 cm vagyok...a barátnőm is összement 1 cm-t! Olyan jót röhögtünk...mert 1 nappal vagyok több a barátnőmnél és mondtam neki, hogyha annyi idős lesz, mint én (másnap) akkor ő is már 2 cm-el lesz kevesebb! :lol:
Mi este mértük magunkat, lehet hogy reggel magasabbak lettünk volna??? :lol:
Vendég

Zsibima - :lol: :lol: :lol:
Olvastam valahol, hogy reggel akar 2 cm-rel is magasabb lehet valaki csak, mert alvas kozben ellazul es megnyulik a test, ami nap kozben fokozatosan visszamegy a szokasos allapotba szoval 1-2 cm ingadozas van. En ennek tok orultem, megha ideiglenes is - mindig is 170 folott szerettem volna lenni, mert nalunk mindenki olyan magas a csaladban es en vagyok a legkisebb. :roll:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Hajni-ezt mintha én is hallottam volna már valahol...akkor nincs mese reggel kell méreckedni... :lol:
Vendég

Lei!
Nagyon jók a képek!Télleg szépen kivehető már!

Na én kb 152-153 cm magas vagyok...Szóval a 170 cm....az szép magasság :wink:

Szerencsére az én párom fülét nem kell rágni.Tegnap vetettem fel az ötletet és rá is bólintott :wink: Kis ezermester 8)

annus11

Most hogy megvolt a 12. heti UH, már a 15. hetit 4d-t várom nagyon. De mondjuk addig meg egy csomó vizsgálatot el kell végeztetni (vérvétel, vizelet, EKG, szemészet). Szóval nem fogok unatkozni. Holnap ki is veszek egy nap szabit és pihenni fogok egész nap otthon. Már rám férne egy jó kis alvós nap :wink:
lei

Ez jól hangzik Lei!

Jó pihit neked!!!Hamar jön a 15.hét,meglásd!

annus11

Most voltam masszázson és nagyon jóóóóó volt. Teljesen ellazultam, majdnem el is aludtam. :) Meg az ebéd is megvolt, most jó lenne ledőlni kicsit, kár hogy itt nincs bent kanapé :lol:

Ma megyek barátnőm új albiját megnézni és szerintem ma mondom meg neki a babót is. Kíváncsi leszek a reakciójára....a múltkorinál olyan furin vieslkedett, szerintem inkább féltékeny volt. Mindig bezsólt valami negatívat, persze utólag azt mondta, hogy csak viccelt, de nekem akkor sem estek jól néha a szavai. Meg hát attól félnek a barátok ilyenkor, hog yesetleg annyira átfordulok, hogy csak a babáról tudok majd bezsélni, meg csak kismamákkal fogom jól érezni magam. szerintem ez hülyeség. De majd meglűtjuk hogy alakulnak a dolgok.
lei

Lei,
De jok a kepek. Nagyon aranyos es milyen szepen latszik.
Pocis kepeket is kuldesz majd? :lol: :lol: :lol:

Egy masszazs nekem is jo lenne. IGy is megkaptam ma a kedvesemtol, hogy rancosodik az arcom, es burkoltan kozolte, hogy szarul nezek ki. Jo tudom nem vagyok jo formaban, de azert rosszul esett. De most elhataroztam, hogy a hetvegen majd elcsabitom es leesik az alla.
eperke25

lei: a korábbi kérdésedre a válasz: Kapitány-csak elgépeltem.
És édi az Uh fotó!

eperke: én is most láttam csak meg a napokban a nagy karikákat a szemem alatt el is határotzam, hogy "ráncba szedem magam". Kezdtem egy jó kis ránckrémmel, és úgy látom kezd halványodni a karika.

Kezdek a tavaszra koncentrálni-értem ez alatt a szépítkezést és a lamúrt. Mert egy kicsit jobban zsong ilyen szép napos időben az ember, nálunk hét ágra süt most a nap.Kb. a hatodik hónapban lennék most, de remélem mire szülnöm kellett volna már baba költözik a pocimba!!! a fiam már egyre többször bújik a pocimhoz és hallani véli a hangogat odabenntről, de még nincs oka.Talán pár hónap múlva megörvendeztethetem.

wruska! Talán meg van az eredményem! Állítólag a dokim kezébe adták. Majd felhívom.
merszi

Elköszönök mára tőletek....holnap valszeg szabin leszek, legalábbis nagyon remélem, mert most bejött egy meló és nagyon úgy néz ki, hogy nem lehet ma befejezni. :cry: majd meglátjuk mi lesz.
lei

Lei: édes a kisember! Úúú olyan jó neked :D

Merszi, majd számolj be, hogy mi van a szövettannal!

Én ma voltam a nőgyogyimnál és megmutattam neki a szövettant és azt mondta, hogy ez nagyon jó hír - nem találtak semmit. Szerintem meg a semmi is rossz, mert azzal nem lehet mit kezdeni...
Aztán megmutattam neki a vérvétel eredményét (ami ugye nem hormonos) és azt mondta, hogy a magas vérsüllyedés még könnyen előfordulhat a műtét miatt - meg is vizsgált, azt mondta ő rendben érez mindent.
Viszont az, hogy a vérzsírom magas, azt mondta nem jó. Azt mondta védekezzünk, állíttassam be a vérzsíromat és csak utána próbálkozzunk. :cry: :cry: :cry:
Nagyon el vagyok keseredve. Felhívtam a háziorvosomat is, mondtam neki, hogy mi lett a labor eredménye és hogy mit mondott a nőgyogyi. Szerinte nem is olyan magas a vérzsírom :shock: , holnap megyek hozzá, azt mondta, megbeszéljük. Most mi van?! :shock: Már nem akarok semmit sem megnézni a neten, mert félek, összevissza olvasok mindent és tényleg csak betegebb leszek.

Szóval most kicsit elegem van mindenből. Holnap elmegyek a háziovoshoz - meghallgatom, hogy mit mond, beveszek mindent, de több vizsgálatra egyenlőre nem megyek el. És majd ha őt is meghallgattam, akkor eldöntjük, hogy nekivágunk e márciusban vagy várunk.

Még mindig nem jelentkeztem be a másik dokihoz, de most már nem várok tovább. Eddig halogattam, mert igazából - és még mindig - megbízok a nődokimban, de jó lenne még egy (független) szakvélemény.

Kép
wruska

Zsibima, örülök, hogy elkezdenek kivizsgálni. Most már csak alakul a helyzet nálad is. Ha megtalálják a baj forrását, akkor azt legalább tudják kezelni. Én sajnálom, hogy nem jártam végig a kivizsgálásokat, mert megnyugtatott volna valamennyire.

Lei, nagyon jók a képek! Köszönjük, hogy megosztottad velünk a babád fotóit. Szerintem ez mindenki szívét megmelengeti. Nem akart kiírni az orvosod?

Eperke hogy érzed magad? Fizikailag és lelkileg egyaránt gondolom.

Lányok, ma nem bírtam tovább.. Elmentem az itthoni dokimhoz, hogy tudjon rólam. Fennakadtak a szemei a terhesség hírére..... :wink:
De érdemes volt. Van szívhang :D ! Legalább tudom, hogy eddig minden OK odabent, és fejlődik Borsika!

Rönééé

Kép
röné

Zsibi, megint elfelejtettem. Mindig utólag jut eszembe a kor-téma.
Ledöbbentem, amikor írtad, hogy más 30asok hogyan gondolkodnak, vélekednek. Hát te tényleg nem a begyöpösödöttek közé passzolsz! Szerintem itt nagyon igaz, hogy minden (szinte) a fejben dől el. Ha te fiatalnak érzed magad, nem keseregsz az idő múlásán,és próbálsz fiatalos maradni, akkor az is maradsz!

Egyébként meg van aki felnőttkorában tanul meg palacsintát sütni, vagy még akkor sem :wink: Nem ez határozza meg egy ember értékeit. Szóval te maradj csak itt kööztünk!

Rönééé

Kép
röné

Röné- :lol: :lol: :lol: Nagyon gratulálok a szívdobogós babához!!! :lol: :lol: :lol: Hány hetes vagy, mit mondott a doki??

Merszi-megértem az érzéseidet...én is 26 hetes lennék...nem baj lesz majd nagy pocink nekünk is hamarosan! :D Addig meg szépülünk...

Eperke-
a férfiak olyan tapintatlanok tudnak lenni néha, nem kell velük törődni...nekem a lányom apja volt ilyen, szerencsére a mostani "pasim" nem szól semmit, bárhogy is nézek ki: ezért is próbálom magam tartani valamennyire, na meg hát fiatalabb is nálam, úgyhogy vigyáznom kell magamra...
Vendég

Röné-belül még csak 16 éves vagyok!!! :lol: :lol: :lol: Nem tom mikor nő be a fejem lágya...talán majd Ketteske megszületése után???
Szülőin voltam ma na ott is megy az álszentség ezerrel: pedig általában velem egykorúak a szülők. Tudod az a legnagyobb baj, hogy sok felnőtt ember elfelejti milyen volt kamasznak, gyereknek lenni. Én aztán nem felejtettem el...a mai napig előttem van apám, meg az hogy nekem sokszor milyen rossz volt ez v. az...szóval én nagyon megértem a tiniket...sokszor a fejemhez vágja a drága párom, hogy túl laza vagyok!!! :cry:
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok,bár nem hiányoltatok! :cry: :wink:

Wruska
Szerintem jelentkezz be minél előbb a másik dokihoz!
Nagyon jó lenne egy hormonvizsgálat!

Röné!
Kép

Nem tudom olvastátok e,Vera ma befeküdt! :(
Tegnap mikor beszéltünk kicsit el volt keseredve!
De ma már job!3 ágyas szobába került és eddig ketten vannak.
A méhszája tök zárt,pedig már nagyon szülne! :)
Vendég

Rone,
De jo, hogy hallottad a szivecskejet. Tenyleg nagyon orulok, vigyazz magadra!!!!! De nagyon es minden rendben lesz.

Koszonom kerdesed meg vagyok. Ma temetesen voltunk, kicsit rossz volt, hogy mindenki jot gratulalni a babahoz. En meg csak nyeltem es mondtam, hogy mar nincs. Szerintetek miert van az, hogy mindenkihez eljut a terhesseg hire, de ha baj van azt nem adjak tovabb? Lelkileg meg lennek, de a parommal meg mindig nincs rendben minden, nem igazan erzem, hogy fontos vagyok neki. Bar most ejszakas, es ilyenkor mindig nehez vele.
Testileg: Kepzeljetek, most erzem azt hogy kiurultem belulrol. Hogy mar egyedul vagyok odabent. Amugy meg mindig verezgetek, hol jobban, hol kevesbe.

Amugy remelem hamar veget er ez a depresszios idoszak!

En most egy hettel lenne idosebb terhes, mint Lei, talan azert is szurkolok neki ennyire!
eperke25

Ne nőjőn be soha a fejed lágya, Zsibima! Addig lehet ezt a mai világot elviselni és jókedvűen, egészségesen túlélni, amíg az emberben van egy darabka gyerek..

Egyébként a 7. hetet taposom. Már szeretnék 2 hónappal idősebb lenni.
Csináltam vonalzót, de egynelőre nem jöttem rá, hogyan tudom feltölteni, mindig hibát jelez..
Most meg már nincs is türelmem kinlódni vele. Majd máskor..

Jó éjszakát!

Rönééé

Kép
röné

Köszi Alziza a gratulációt, de azért ne kiabáljuk el. Nagyon bennem van a félsz.. Jövő héten megyek a dokihoz (pesti). Kapom az Utro-t tabletta és hüvelykúp formájában is. Ez elvileg fedezi a progi szintet. De azért szeretnék én is vizsgálatot kérni.

Verának megy a drukk!!!

Na, tényleg megyek a meleg ágyikóba! Sziasztok[/img][/url]

Rönééé

Kép
röné

Köszi Alziza a gratulációt, de azért ne kiabáljuk el. Nagyon bennem van a félsz.. Jövő héten megyek a dokihoz (pesti). Kapom az Utro-t tabletta és hüvelykúp formájában is. Ez elvileg fedezi a progi szintet. De azért szeretnék én is vizsgálatot kérni.

Verának megy a drukk!!!

Rönééé

Kép
röné

Verának megy a drukk!!!

Rönééé

Kép
röné

Kaptam kis vidito szosszeneteket, kuldok nektek parat:

Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányzik a hiba
Ez most már örökké jó lesz egy darabig.
Sírfelirat: Your connection to the server has ended
Miért nem szerepelt Bruce Willis a Titanicban? Mert mindenkit kimentett volna
Mindenütt jó, de mindig elzavarnak
A sikerhez vezető út - Karbantartás miatt - zárva
Ejakulációról volt egy konferencia, de mire odaértem, mindenki elment.
Utánanéztem a családfámnak és rájöttem hogy én vagyok a gyökér
Mire szolgál a printer? Lassítja a papír haladását a szemetes felé.

Na jo, nem farasztalak benneteket tovabb.
Jo ejt!
eperke25

Sziasztok!

Minden babásnak gratukla, és no para!

Virtuálisan mindenkinek küldöm a masszázst :lol: Képzeljétek szombaton 11 órán keresztül masszírkáltam, hát nem kellett este altatni :P
Egy hónapja én is neki álltam kondizni, kaptam széo edzés programot, amiben sok a kardió, mivel úgye nekem nem izmot kell növelnem hanem fogynom. Már nagyon élvezem, rá is álltam hogy 2 naponta megyek. Képzeljétek először 2 kg-ot híztam a mérleg szerint, majdnem elbögtem magam, mire felvilágosítottak hogy az izom nehezebb mint a zsír és majd most fog igazán megindulni a fogyás, és így is lett (lassan) :D Nem ehetek egyáltalán fehér kenyeret és cukrot. Napi 5x kell ennem keveset. Ez így egyszerűnek hangzik, de komolyan mondom könnyebb edész nap nem enni, mint figyelni hogy 5x keveset egyél. (a capuccinómba azért én csempészek egy kis cukrot, de ez titok :lol: )
Jó éjt!

Kép
mutyurka

Sziasztok

Röné gratula a szívhanghoz.:)

eperke sajnos a férfiakon nehéz néha kiigazodni, nekem is férjem néha totál megvan hülyülve máskor meg semmi gond.
Én a menszi első két napján lettem depis, és jöttem rá arra hogy most aztán tényleg vége, nincs többet. Kicsit olyan érzésem volt, mintha most engedtem volna el őt. Addig sokszor volt esténként hogy fogtam a hasam, mintha még lenne odabent valaki:( De ez most elmúlt. Újult erővel vagyok, ma már bevettem a clostylbegitet is. Jut eszembe valaki kérdezte hogy tud e valaki a gyógyszeres rásegítésről, igen tudok, és ha kell akkor szivesen elmondom a tapasztalataimat, ha érdekel valakit.

Tegnap végre jött egy érdekklődő a házra, és tetszett neki, árban is megegyeztünk, és most jönnek regel 8-ra és kiderül hogy megveszik e. Jó lenne, mert nekik jó akkor a kiköltözés amikor már készen van május elején a házunk. Úgy hogy szorítsatok. Utána pedig irány a suli egy kis oktatásra, szerencsére csak délig lesz.

Nekem menszim múlóban van már, tényleg csak 2 napig tartott a niagara.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Hol is kezdjem...
annyit írtatok.

Gabi!
Remélem sikerül eladni!!!Szorítok!Nekem is hasonló volt az első menszi,és ráadásul 93 napot vártam rá...Szóval lelkileg azét se tudtam még pontot tenni,max egy vesszőt :wink:

Mutyurka!
Hajrá a tornával!Masszás jöhetne ide is!

Eperke!
Túl leszel rajta,próbálj előre nézni!Arra gondolj h a köv babának mi a jó!Ne érezze meg rajtad ezt a parát!Nagyon nehéz,tudom!!!! :roll:

Röné!
Nagy nagy gratula ismét!Tudod,képeket kérünk :wink:

Wruska!
Hát én nem értek hozzá,de lehet h ez az érték a babaváráshoz nem megfelelő,egyébként meg elfogadható.Talán itt jön be egy 3. orvos...Nem is tudom kinek kéne hinni ilyenkor,kicsit a nőgyógyász felé hajlok,talán ő jobban otthon van a témában :wink:

Zsibima!
Neked csak annyi h ma ünnepélyesen kikiáltom a 16. szülinapodat!
Isten éltessen sokáig,és még vagy száz 16. szülinapot kívánok!!!!! :lol: 8) :mrgreen:

annus11

Alziza-hiányoztál, de úgy tudom barátnőztél!!! Vagy már nem?? Voltam ma reggel az első vérvételen, szerencsére az első voltam, csak egy cukorterheléses kismamát engedtem előre, mert őt úgy is előre vették volna...úgyhogy 1 lépés már megvan... :D
Verának drukkolok, de nem olyan vészes a terhespatológia én is voltam 1 hétig szülés előtt, sőt engem megnyugtatott, hogy "kéznél" van minden, ha bármi van...remélem a lehetőségekhez képest jól van, aztán pár nap úgy is megszül! :D Puszilom őt!!!

Gabi-remélem megveszik a házat, drukkolok!!! Gabi én kérdeztem a gyogyikról...ha van kedved leírni akár priviben...köszi!! :D

Röné-tök jó már a 7. hét!!! :D Decemberben nem hitted volna igaz??? Megkapod a gyogyit és nem lesz baj, csak nyugalom!!!

Mutyurka
-én is futok és tornázom (na azért nem esek túlzásokba) és 2 kilót híztam én is először, igen az izom nehezebb, mint a zsír, de azért a tükörben enyhe változásokat már észrevettem... :D Aztán most a kiinduló súlyomnál vagyok, amit úgy veszek, hogy fogytam! :D Remélem nem adom fel, mert hajlamos vagyok!!! Majd számolj be te is, hogy megy az edzés!

Eperke-köszi a vidámságot! Ebben a topikban mindig "elfér" :D
Remélem nem leszel most már depis: nézd milyen szépen süt a napocska!!! (az én éltető elemem) Tudom, hogy érzel és mennyire drukkolsz Leinek: átérzem...képzeld én vele voltam augusztus-szeptemberben is terhes, meg januárban is, de neki szerencsére megmaradt ez a baba és most már nem lesz baj!!! A következő meg remélem még akkor jön nekünk is, amikor a Lei még mindig terhes lesz és még nem szülte meg a babáját, szóval jó hamar!!! :D

Annus-köszi a jókívánságot!!! :lol: A baj az, hogy a ráncaim nem tudják, hogy én még csak 16 múltam! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jo Reggelt Mindenkinek!

Gabi - ez a gyogyis dolog engem is erdekelne, irjal rola legyszi ha van egy kis idod.

Alziza - persze, hogy hianyoztal. Mindenki hianyzik ha nem jon egy ideig. En most pl azon is gondolkoztam, hogy mi van Babaval, mert o sem jelentkezett mar egy ideje, de persze. Veranak megy a drukk ererrel! Az ot tavolmaradasa most igazolt. :D

Rone - gratula a szivhanghoz, nagyon vigyazz magadra, de azert csak pozitivan! Ja es nem minden harmincas olyan begyoposodott gondolkozasu. Ismerek jonehanyat, aki nem. Khmm.

Ja es jelentem tegnap sem jutottam el a konditeremig - szegyenlem is magam rendesen :oops: Ha delben nem lesz tul sok munkam lehet, hogy elmegyek uszni, mert este a volt kollegaimmal vacsorazom es hat az sem igazan fogyokura. :?

Ja es a napocska itt it sut :!: Es pentek van = nekem is jo kedvem van ugyhogy most en is tudok pozitiv energiat kuldeni ha valaki keri. :D

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Whoops - innom kellene egy kavet, mert nagyon nem tudok gepelni :oops: Azert remelem ertheto valamennyire, amit irtam.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Hajni-néha meg kell jutalmaznunk magunkat a mozgásért cserébe!!! Én most én most épp egy kinder pingui-t eszegetek!!! Este meg "lájtosabbra" fogom magam!! 2 napja én se voltam futni, úgyhogy nekem is erőt kell vennem ma magamon!
Mire teherbe esünk jól fogunk kinézni, aztán jöhet a bálnásodás... :lol: :lol: aztán kezdhetjük előlről, de sebaj!!!
Nekem is jó a kedvem, ha süt a nap!!! Imádom!!!!!!! Nekem soha nincs elég meleg, tavaly az 50 fokban is csak én voltam kinnt az egész utcában...igaz nyakig a medencében, jajj de várom már megint!!! :D Szerintem ha nyárig nem lesz laptopom, nem tudom mikor fogok tudni írni neketek, mert én be nem jövök a lakásba... :D
Még főzni is kinnt szoktam, úgyhogy akkor marha egészségesen kajálunk, mert mindent grillezek...na most még jobb lett a kedvem, hogy visszemlékezem...
Vendég

Hat a jutalmazassal itt nincs hiany :oops: Tegnap pl afonyas palacsintat csinaltam, mert ugyan kedden volt 'pancake day' akkor nem jutottam el odaig, ugyhogy nalunk tegnap volt.

Na itt azert nyaron sincs 50 fok, de az elmult nehany evben voltak egesz jo idok. Kiveve, amikor egyfolytaban szakadt az eso es arviz volt. :shock:

Szerencsere en laptopon dolgozom, ugyhogy mindig vandorolok a hazban - hol itt dolgozom, hol ott. Nagyon meg a kertben en is, de a gazebo alatt. Jaj annyir jo lenne mar egy kis tavasz meg viragok... mehecskek... :wink:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Hali csajok!

itt dönörű az idő! :lol: ezerrel süt a nap! :D este csodás álmom volt! pisiltem egy nagy pohárba és beleraktam egy hatalmas tesztet, ami azon nyomban két csíkos lett! hatalmas két hosszú csík, amik hosszában voltak rajta a teszten, így majdnem 10 cm-es hosszúak voltak! olyan furi volt, de remélem hogy jelent valamit, mert én általában megálmodok dolgokat! :roll: például, ha azt álmodom, hogy kiesik a fogam, akkor tuti, hogy valakit elvesztünk a családban, ezt álmodtam 3 hete, és lám tényleg elvesztettem egy kisbébit. Annó megálmodtam azt is, hogy Hannát elveszítem és meg kell szakítani a terhességet, az egy rémálom volt, tiszta vizesen keltem fel, nem is részletezem, szörnyű volt, még ma is előttem vannak azok a szörnyű képek! :?
Vendég

Baba - jo hallani rolad. :D Nagyon remelem ez a tesztes alom valami pozitivat jelent!

Ugy latom sokan vagyunk igy vele - csak a napot kell felkapcsolni es mar mindjart jobban erezzuk magunkat :!:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Sziasztok!

Olyan szép idő van! Kép
Itt a kertben "csiporognak" (Zina mondta mikor kicsi volt! :lol: ) a madarak! :lol: Tavazs hangulatom van!

Na jó,ha hiányoztam akkor OK! Kép

Zsibima!
Ügyi voltál!Jó korán mentél !
Vera nem örült annak a hírnek amikor azt mondták,hogy 2 héten belül! :roll:
Ma még nem beszéltem Vele,majd késöbb hívom,aztán írok.

Baba!
Valóra válik az álmod meglátod!
És persze mindenkié! :lol: Kép
Vendég

wruska!

Szerintem annak örülj, h nem találtak semmit a szövettanin. Az ember azt hiszi ha találnak valamit akkor megnyugszik, pedig akkor kezdhet igazán izgulni!!!
Szerintem, ha bízol a dokidban ne válts! Tutira csak összezavarodnál!Ezutóbbira hajlamos vagy ugye :oops: ?Ne aggódj anyira, igaz h megtörtént ami megtörtént, de az nem jelenti azt h ismétlődik! Bizz magadba, vagyis a testedbe!

Zsibima!
Nem is nézel ki 16-nál többnek (fotód alapján és gondolom az életben is).Aki elhagyja magát csak az érezheti öregnek magát! Mint már többször írtam én 34 vagyok, de el sem hiszem!(szerencsére más se!!!)
Csajok sajnos ma reggel csak rövid időre sütött ki a nap (amig ablakot pucoltam :evil: ), mire befejeztem beborult! Pedig nekem hangulatjavító a napocska, nem mintha depis típus lennék.
merszi

Én is nagyon örülök a napfény poitív erejének... :lol: :lol: :lol:

Rajtam már kezdett eluralkodni a tél miatti depi és rosszkedv,annak ellenére hogy csakis boldognak kéne lennem...Az is vok,de valahogy mégis rossz kedvem volt sokat...DE most!Szuper!! :wink: :lol:

Szegény nagyfiam éjszaka elkezdett f..ni mint a zápoerső(szegénykém 3x cseréltünk pizsit pedig próbált rohanni a WC-re ...)aztán meg hányt is 2x... :( Most itthon maradt és úgy néz ki jobban van.Itatom ezerrel vízzel...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Merszi, hát igen, engem nem nehéz összezavarni :oops: , de ez azért van, mert túlságosan is bízok az orvosokban és mindegyiknek elhiszem - feltétel nélkül, amit mond. Ráadásul hajlamosabb vagyok a számomra kedvezőbb véleményt elhinni. :?

De most jöttem vissza a háziorvosomtól, aki belgyógyász és azt mondta, hogy ezen a vérzsíron nincs mit beállítani. Egyáltalán nem olyan magas az érték és ez nem befolyásolja a teherbe esést vagy a vetélést.
Mindenesetre azt javasolta, hogy mivel magas a vérsüllyedés - amit szerinte a januári brutál lebetegedésem okoz - február közepén menjek vissza és ad még egy beutalót és akkor megnézzük újra az értékeket + akkorra már meglesz a pajzsmirigyes vérvétel eredménye is.

Amúgy mindenképpen orvost váltok, mert a jelenlegi dokim nem vállal szülést és már a kezdetektől olyanhoz szeretnék járni, aki viszont igen. Szóval a döntés ezen a téren végleges. Ráadásul apa szerint is most ez lenne a legjobb, mert már őt is összezavarták a "szakvélemények".

És a napsütés rám is pozitív hatással van, ilyenkor megpróbálok feltöltődni, hogy a kevésbé napos napokon is kitartson. :wink: Plusz, mivel tetőtéri a lakásunk, ilyenkor annyira gyönyörű a nappali - mindenhol besüt a nap, átmelegszik a lakás, és bátran kinyithatom az ablakokat, mert csak friss levegő jön be, de a hideg nem :P Plusz, ma még itthon is vagyok, kicsit pihenek - főnökömmel megbeszéltem hogy ma itthonról "dolgozok". :wink:

Kép
wruska

Panni: jobbulást kívánok a lurkónak!

Kép
wruska

Panny-az emberek azt hiszik, hogy a kismamák mindig boldogok...általában azok, de lehet nekik is rossz napjuk! Remélem most már nem sok lesz neked...mindjárt tavasz tényleg!!! És atyaég!!! Mindjárt szülsz!!! Húú hogy elment az idő!!!

1-2 virágom már kezd kibújni, szegények még lehet hogy meg fognak fagyni!!! :( De azért jó ez az idő!!! :D

Alziza-most jutott eszembe, hogy Vera is ott van ahol én voltam reggel!!! Igaz fél szemmel úgy láttam, mintha látogatási tilalom lenne kiírva...meg mondjuk lehet, hogy nem örült volna, ha rárontok...mindenesetre nagyon drukkolok neki!!!

Baba-b@sszus, te pont olyan boszi vagy, mint én!!! De most nagyon jó!!!!!!! Én is minden sz@rt megálmodom, sajna a rosszakat is...de remélem ez a pozitív tesztes dolog jön nemsokára!!!! :D
[quote]h írta:atalmas két hosszú csík, amik hosszában voltak rajta a teszten, így majdnem 10 cm-es hosszúak voltak!

Gyanús nekem ez a két nagyon hosszú csík az álmodban: csak nem ikrek lesznek??????????? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na ami kimaradt:

Panny-Márknak gyors gyógyulást kívánok!!!

Wruska-még egy orvos még egy vélemény. :D Nekem is néznek pajzsmirigyet...majd összevethetjük az eredményt!
Mi kétszer is laktunk tetőtérben albérletben, és tényleg nagyon szuper volt a napsütés...imádtam!!!

Alziza- muszáj volt nagyon korán mennem: mert a Janinak kellett a kocsi fél 10-re és lusti lettem volna gyalog menni...inkább már 7 előtt ott ücsörögtem. :wink:

Lei szerintem ma megkapta a szabiját, azért nem ír...de legalább pihizik egy kicsit!!!
Vendég

Zsibima

Igen látogatási tilalom van.
Úgyhogy szegény Vera szó szerint be van zárva! :(
A büfén keresztül tudna találkozni a párjával,de a büfé 6-kor bezár.
Amúgy nem nagyon értem ezt a tilalmat.
Aki pl. a patológián fekszik,ugyanoda megy CTG-re,Uh-ra mint az aki az utcáról jön be.Utána pedig együtt ebédelnek azokkal akik már megszültek és ott vannak a babák.
Vendég

Sziasztok,
Ide kuldhetnetek egy kis napsutest, met beborult az eg.
Orulok, hogy mindenkinek jobb kedve van.
En sem depizek, ugy dontottem. Jovo hettol kenyeztetem magam: kozmetikus, masszor, szauna, futas, es veszek egy-ket cuccot is magamnak es remelem a pasimnak leesik majd az alla.

Baba,
Az almod csak jot jelenthet!!! Bizti hamar de-zsa-vu ( nem tudok franciaul, nem tudom leirni helyesen) erzesed lesz.

Wruska,
Remelem talalsz olyan dokit aki megbizhato. Ez a legfontosabb.
eperke25

Alziza-a vérvételen is bejött egy kismama kórházi cuccban, és én is ott voltam, aki kinntről mentem be...nem nagyon látom értelmét! Na meg a büfé: oda is bemegy az is aki bennt van és az is aki kintről jön...na mindegy!! Már elvileg elvonulóban van a járvány, remélem hamar feloldják a tilalamat. Ja és tényleg apás szülése lesz a Verának?? Beengedik apukát??

Eperke-az nagyon jó hogy eltereled a gondolataidat mindenféle szépüléssel! :wink: Hamar eltelik az idő meglátod és már jön is a baba! :D
Vendég

Zsibima

Hát sajna úgy néz ki,hogy nem apás szülés lesz,mert felmerüt a császár gondolata a mai vizsgálatnál! :(
Holnap már majd többet tud,mert megy be a doki holnap is!
Vendég

Alziza-köszi a tájékoztatást! Nem baj az sem ha császár, csak minden rendben legyen!!! Szorítok!!!!!

Lányok! Felbuzdulva a szép időn, idén először kiteregettem a kertbe a ruhákat és leszedtem a karácsonyi kerti égőket! :lol: A tűlevelek jól összeszúrkálták a kezemet...gyorsan lemostam a kerti garnitúrát, hátha már holnap napozok!!! :lol: :lol: :lol:
Akinek nincs esetleg jókedve, annak küldök az enyémből, mert én most nagyon jól vagyok!
Vendég

Zsibima: igen, még egy orvos, még egy szakvélemény. :? De most már ez az utolsó és nem foglalkozok több orvossal, több szakvéleménnyel. Elfáradtam.

Már csak pihizni akarok. Nagyon várom a februári utazást (sajna csak belföld lett belőle, de a kikapcsolódás a lényeg), aztán a márciusi Velencei négy napunkat - onnan remélem már hárman jövünk haza :D

Verának én is szorítok! Sógornőmnél is császár volt és apuka bent lehetett mellette. Persze csak a fejénél és el volt takarva a hasa. Szóval ahány hely, annyi szokás. A lényeg, hogy egészségesek legyenek.

Kép
wruska

zsibima

igen boszi vagyok :lol: :lol: :lol: fura volt ez a teszt, mert ilyet még sose láttam, sose képzeltem el még hasonlót se, úgyhogy visszaálmodni nem tudtam előző élményt :lol: :lol: szóval ez csak is a jövő lehet :D :D az ám! ikrek lesznek! ennyi után már kijár nekünk! :D :D :D

eperke

már nagyon várom a dezsavű érzést! :D :D :D :lol: :lol:
Vendég

Baba-bizony kijár!!!!!!!!!!!!! :lol:

Wruska-szerencsés vagy: 2 utazás...irigykedek egy kicsit!

Lei-ha holnap jössz, meg Annus, meg Mutyurka, most visszaolvastam képzeljétek el az ápr.máj topik elejét, amikor együtt voltunk ott...b@asszus, hogy én milyen parás voltam, szerintem tudat alatt éreztem, hogy valami gáz van! Lei vígasztalgatott engem, hogy ne parázzak már!!! Na ha legközelebb terhes leszek, rúgjatok fenékbe, ha parázok jó???
Amúgy meg ma nagyon rámjött hogy gyereket akaroooooooooooooooooooooooooook!!!!!!!!!!!!! :lol:

Na gondolom ezzel nem vagyok egyedül ugye??? :wink:
De a legtöbb napomon elnyomom magamban ezt az érzést. De ma rádöbbentem, hogy a lányom nemsokára elballag az ált.-ból, tegnap a szülőin ez is téma volt, amúgy se sokat van már itthon, pasik, barátnők stb...mi lesz velem itthon egyedül??? Szóval nekem kijár egy gyerek és kész!!! És az is eszembe jutott, hogyha most nem sikerülne (ami nem így lesz), akkor azt egész életemben bánnám, és rányomná a bélyegét a hátralévő időkre...

Most gondolom azt mondjátok magatokban: Zsibima ne gondolkozz!!! :lol: Ja már én is rájöttem, hogy káros az egészségemre! :lol: De amúgy meg ma nagyon jó kedvem van, kár hogy reggel 7 óta nem találkoztam senkivel...lányom se jött még haza...ezért rátok zúdítom magam!!
Ha sok voltam, akkor tekerjetek tovább...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?