Új privát üzeneted érkezett!

az a baj hogy nem jpg-ben van és nem tudom áttenni jpg-be:(

Kép
lieglgabi

Csajok!
Hadd dicsekedjek már, hogy milyen szupi ágyat vettünk szombaton!

Ime egy kép!

Kép ágyunk

d.dodó

Gabi!

Ha a cikklus.hu-n csinaltad, akkor ne torodj vele.
teljesen mindegy, hogy hova teszi a vonalat.
Az a lenyeg, hogy te tudod, hogy hol volt a jo.

Magi
Vendég

dodo!

Nagyon jol nez ki.

Magi
Vendég

Magi akkor jó, köszi szépen.

dodó szupi az ágy:)

csajok ha valakit tudtok aki eladó házat keres akkor a miénk eladó.

Itt meg is lehet nézni

http://www.expressz.hu/ingatlan/lako/cs ... l?master=1

Kép
lieglgabi

Gabi!
Képszerkesztőd van? Ahol át tudod méretezni a képet? Mert ott (ha nem is méretezed át), de mielőtt rámész hogy mentés, akkot ott hogy milyen néven mentse el az alatt van egy rublika ahova van irva, hogy Jpg...stb. És ott van egy lefele gördülő nyíl, és ott lehet beállítani JPG-re ha nem abban volt eddig.

d.dodó

Gabi!

Miert adjatok el?
Szep nagyon.

Magi
Vendég

dodó igen, ott próbáltam de a jpg-t nem kínálja fel

Kép
lieglgabi

Magi mert építkezünk, szeretnénk ha a3 gyereknek lenne külön szobája, illetve a 4-nek, most a két nagy egy szobában van, Réka egyedül, és mi vagyunk a 3.-ban. Bővíteni akartunk de végül maradtunk az építkezésnél, Halásztelken, anyuék is építenek mellénk a mi telkünkre mert dupla telek.

Kép
lieglgabi

Sziasztok.
A lábam köszöni jól van. Csak zúzódást szenvedett és minden egyes nappal jobb.

Gabi
Hajrá babóóóó!!!!!!!!!

magika
Én már nem akarok ilyen ultrahang képet látni!!! :evil: :evil: :evil: vagy is magamnak. Másnak igen. És sokat.:D :D
De azért ari nagyon. :lol: :lol:

Nekem petimről készült sok 4d. Íme: Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera!

Megertelek.
Mpatr-nak tettem fel, mert neki is ilyen koran kiderult, hogy fiu.
En is szeretnem tudni 3 het mulva, hogy mi lesz.

Magi
Vendég

Lányok!
Hasmenés lehet összefüggésben valamivel?? Csak mert furcsállom, mert ugyamugy nem vagyok rosszul, és nem ettem olyat amitől lehet!

d.dodó

Gabi! De jó a házatok!!! Nagyon klassz! Az építkezéshez kitartást, vagy vmi hasonlót, és majd kérünk képet, h h haladtok!

Magi! Szept. 7-én megyek uh-ra. Most, h Patinak is megmondták, h mi a baba, meg nektek is látszódott már a 12. héten, nagyon remélem, h nekünk is kiderül! :shock: Vagy az csak akkor lehet, ha kisfiú? Akkor még várhat, amíg megmutatja, h mi van neki :roll: Na jó, annak is bazira örülnék, ha megmondaná a doki, h fiam lesz ;)

KépKép
lexus

Lexa!

Akkor te jovoheten mesz.
En szept 21-en megyek 12. hetire, az akkor mar a 13. het lesz, de remelem igy talan tenyleg latszodhat.

Magi
Vendég

Dodo Nekem most mensi előtt lett hasmenésem egy hétig.

Lányok én azt álmodtam ma hogy valaki ismerőssel szülök együtt. :lol: :lol:
És nekem beszoktak jönni az álmaim mert valamelyik szülésemnél éreztem a dezsavű érzést. Hogy én ezt már megálmodtam. :lol: :lol:
Sajnos a nemet nem álmodtam meg. Lehet azért mert még nincsen a pocimban. :cry:
Amúgy nagyon gyenge mensesem volt most.
Egy nap egy tampon és alig ázott át. Remélem értitek.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera!
Akkor ez lehet hogy nem is "rendes" mensi volt! :wink:
Lehet, hogy mégis ott az a babó!

d.dodó

Magi! De az is látszódhat már, ha kiscsaj?? Én amúgy azt hittem, h ez csak később, inkább a 16. hét felé derül majd ki. Szept. 21 sincs már messze, pláne ilyen társasággal 8) :D

KépKép
lexus

Vera! Egyetértek Dodóval ;)

KépKép
lexus

Lexa!

Csak jo ultrahanggal lehet latni es joszemek latjak.
A babanak is ugy kell lennie, hogy mutassa.
A fiuknal jobban latszik es konyebb is felismerni.

Szova sokmindennek egybe kell vagnia, hogy megtudjuk.

En ugyan oda megyek es ugyan az az orosom, mint Zolinal.
Igy remelem a baba ugy fog fekudni es mutatni fogja, hogy milye is van.

Magi
Vendég

Lexus , dodo bárcsak az lenne de semmi tünetem nincsen se mell s ehányinger semmi. Én inkább arra tippelek hohy nem volt peteérésem ebben a ciklusban. Jaah és a hőőm is 36.1 körül van. Szóval sajna nem nem az. :cry: :cry: :cry:

harivera
Budapest XXI. kerület

Magi! Igen, fiúnál tény, h könnyebb megállapítani, mint lánynál. Úh akkor nem is nagyon reménykedem, h most megmondják.. de majd előbb-utóbb úgyis kiderül :D
Drukk, h ti meglássátok! ;)

KépKép
lexus

Na ki van itt????? :lol:
Vendég

Lego!
merre jártál?

d.dodó

Lego merre jártál, már nagyon vártunk, hogy vagy?

Kép
lieglgabi

Sziasztok!!!

Bocsesz az eltünésért...nem volt net jópár napig... :roll: :evil: :evil:
Köszike,hogy hiányoltatok,igazán jólesik olvasni.

Látom pörög a topik ezerrel.Lexa elveszett bárányka is előkerült!!!Szuper!!!

Magi
Pihenj minél többet,ezek a legfontosabb hetek!!!Remélem ezután már problémamentes lesz a várandósságod! Szorítsak egy hugiért???? :wink: Vizsgákhoz drukk!Biztosan simán megy majd. :wink:

Vera
Egy szó a konfliktusra (vagyis 2):no comment...tényleg nem érdemes róla beszélni.Sajnálom,hogy így alakult. :cry: Jobbulást a lábadnak,pihenj ha tudsz Te is!

Lexa
Szívem csücske!Nem is kapunk képeket Párizsról????Ejnye!Örülök,hogy sikerült átvészelni a betegséget!Nagyon aggódtam érted...ugye érted???? :wink:

Edoci
Hűűűazanyját de jól nézel ki!!Még még képet!Irigykedem...az enyém olyan rég volt... :?

Gabi
De szép a házatok,nagyon ízléses,hangulatos.Én úúúgy sajnálnám eladni.
:roll:
Drukkolok a bébiért. :wink:

Dodó
Én se láttam két csíkot,de remélem és a tünetek arra utalnak,hogy baba van a dologban...Hajráhajrá! A clear blue nekem nem vált be...2x negatív lett,majd egy ócska,párszáz ft-os teszt mutatta ki a terhességet...
Vendég

lego!

De jo latni tegedi.

Nemsokara felidoben fogsz jarni.
Te mikor is mesz UH-ra?

Magi
Vendég

Huu,Gabi,Dodo köszi.:)

Jól vagyok,köszönöm.Élvezem a hatalmas pocakom. :lol: MAjd készítek a héten képet... Kicsit aggódom...mozgásokat nem igazán érzem...néha elkapok egyet-egyet,de nem az igazi...pedig ugyebár 2.bébi...Na de TÜRELEM VIKTÓRIA!!!! :lol:
Elkapott a fészekrakó láz...átcseréltem a gyerek,ill hálószobát.Most Dorkának van hatalmas birodalma,mellé kerül majd januárban a Kistesó.Remélem ekkor végre átszokik a saját ágyába és nem köztünk alszik... :roll: :lol: Igaz eddig nem zavart,de kezd szűkössé válni,nem férek el a pocimtól. :lol:
Vendég

lego!
Itt sajna nincs "párszáz" Ft-os teszt! :( Ebben a hülye városban két fajta van, és mind a kettő drága...magyar Ft-ba átszámolva nem százasokban, hanem ezresben mérhető!

d.dodó

Magi

Szept 14...4D-s...addig még lesz egy nőgyógy vizsgálat...A következő kötelező UH csak a 30 hét körül,ezért időzítettem 22hét körülire.
A vonalzóm kicsit csalóka...szerintem és dokim szerint sincs még ennyi idős a Bébi,de a kalkulátor így számolt...Majd ha biztos lesz átjavítom.Kb 5-6 napot tévedhet...tehát nem olyan vészes...

Te a 21 hetest több D-ben csináltatod?
Vendég

Dodó :? Hát ez nem sok választék...Ha gondolod küldök postán. :wink: Na jó,most tényleg.Sajnálom,hogy nem válogathatsz... :roll: A kettő közül a C.B. az érzékenyebb???
Vendég

Most meg velem lesz tele az oldal....... :shock:
Vendég

Egyikre sincs ráirva az érzékenysége...és ami a legfurább az hogy a C.B.-ra az van irva, hogy mensi előtt két nappal már kimutatja, holott arról pedig azt hallottam, hogy 50mg-tól mutatja ki! Mennyivel jobb volt otthon, hogy még patikába sem kellett mennem, hanem levettem a drogériában a polcról....én otthon Lilly-t csináltam mikor azt hittem babás vagyok! De hallottam hogy a Gabriell is jó meg a Medi-Lab.

d.dodó

Lego!

En az orvoshoz akkor megyek UH-ra amikor akarok.
Azt mondta, ha ugy erzem hogy akkor nyugszom meg, akar hetente is mehetek.
Egy alkalom 6000 Ft.

Zolval voltunk 20. heten, de meg nem volt olyan szep, igy most ha csinal az orvos ugy is 18. heten Genetikait, akkor nem egyek majd csak 25-30 kozott.
Majd meglatom.

Meg nem tudom, de 20 kornyeken tuti nem fogok menni.

Magi
Vendég

nekem a dokim minden hónapban csinált uh-ot.
4d-uh pedig voltunk a 16. héten és a 30. héten.

Kép
lieglgabi

Lanyok!

Nekem ma olyan, mintha egesz nap gorcsolgetne a hasam.

Magi
Vendég

Hmmm,elgondolkodtató....

Én most a neme miatt vagyok ennyire besózva...ezért megyek a 22.en 4D-re....Dorkával kb a 28.héten voltam.Gyönyörű képet kaptam.Most is így tervezem,vagyis a 30-31. héten mennék újra,utána lesz még a 32 hetes,36 hetes.Meg ha jól tudom már a 38.héten is nézik...Szóval sűrűsödik...

Dodó
Én megnéztem...a C.B. dobozán azt olvasom,hogy az elmaradt mensi első napjától mutatja ki... :roll: Nem tudom... :? Azért próbáld ki!(bár több ezerért nem jó szórakozás... :? )
Vendég

Magi:( pihizz, leht csak tágul a méhed, vagy a szalagok húzódnak. nem szedsz magnéziumot?

Kép
lieglgabi

Magi
Nyúlnak a méhtartó szalagok????Nekem is sokat görcsölt az elején...vigyázz magadra!Ha lehet ne erőltesd meg magad! Mondom én...aki minden nap vagy 100x emeli fel a lányát....
Vendég

Hú lányok! Nekem egész nap ehetnékem van :) de mindig csak valami apróságot :shock: !

d.dodó

oszi lanyok a biztatast!
Egesz nap fekszem. Meg a gep is az agy mellett van, igy fekve tudok nektek irni.
Nekem olyan mensi szeru gorcseim vannak, de csak ma.
Ez is mehszalagok?
Zolinal semmi ilyen nem volt.

szedek napi 2x magneB6-ot ha nagyon kivagyok akkor 3x

Magi
Vendég

Magi szerintem az lesz, nyugodtan szedhetsz 3x2 belőle.

Kép
lieglgabi

Gabi!

Az nem sok?

Magi
Vendég

Magi
NEm!DE ha soknak gondolod szedj 4x1-t. A magnézium ritkán tud felhalmozódni,ahhoz elég durva mennyiséget kell bevenni!
Vendég

Lexa!
Én ideérek,Te meg eltűnsz. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Magi

Hamarosan szülinap...mit kap Zolika????
Vendég

Magi nem, az nem sok, annyit nyugodtan be lehet szedni

Kép
lieglgabi

Lanyok nem tudom mi lesz.

Holnap lesz a szuloi az oviban.Nem tudom, hogy fogok tudni elmenni, mert ma keptelen lennek ra.
Lehet apa szol majd anyosomnak, hogy menjen el helyettem, elvegre O intezte el, hogy Zolit felvegyek.

Amugy most hivott anyukam, hogy Zoli lazas 38-fok.
Apja most jott haza el is ment erte.

Magi
Vendég

Nézzzzddd mááá :D Béjjbííkém!! Ez a mi formánk :? De most itt vagyok, csak indulok haza, onnan jövök :D Jajj olyan jóóó, h előkerültél végre!!! Hogy vagytok? Mesélj!!

Rohanok, majd otthonról jövök, pusssz!

KépKép
lexus

Magi.:(
Jobbulást Zolinak. :cry:
Remélem nem lesz semmi komoly,és hamar lemegy a láz.

Hagyd ki a szülőit,most a bébi fontosabb.Na és persze Te!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?