Új privát üzeneted érkezett!

Megyek, mert a lányom hisztizik..

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Íme az első kis esetlenke ülés. :) Ma is gyakorolja vadul, de olyan cuki, van hogy elhúzza a feje előre. :lol:

Kép

Köszönjük a köszöntést. :) Meg Jani nevében is a jókívánságokat, majd holnap vagy kedden derül ki mekkora a baj. De persze dolgozni azért bement...

Olyan jók ezek a hordozós képek, kár hogy Mazsi nem szereti a hordozást.

Kép Kép
szõlõ

Csajok!

Úgy el vagyok keseredve..... :cry:

Bogi nem akar enni...reggelire evett 200 ml tápszert...ezt egy délelőtt alatt ette meg...

Ebédet visszahányta...pár falat után nekiállt kakilni, kaki kifolyt, mert bocsi nagyon folyósat fosott...aztán pedig kakilás közben amit addig megevett kihányta...
fürdőkádba kellett levetkőztetnem, mert tiszta kaki meg hányás volt...
Holnap viszem dokihoz! Remélem meg fog nyugtatni, hogy semmi komoly....

Bocsi, hogy igy kifakadtam.....

Valakinek előfordult már ilyen???bb

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

ollem, nagyon sajnálom, remélem semmi komoly!! Én nem tudom mi lehet... :( Jobbulást!

Mindenesetre ha ma még hány meg fosik, én nem várnék az orvossal holnapig, főleg ha tényleg nem evett-ivott ma nagyon.

Kép Kép
szõlõ

Szőlő!

köszi. én is nagyon remélem, hogy semmi komoly...

Evett pár falat ebédet. Adok neki inni is többször.
nem mertem neki többet adni enni, nehogy visszajöjjön...
Most játszik itt mellettem.
Remélem ez a dolog csak jött és megy....olyan rossz.
Igaz már egy ideje nyügi...de hogy mi lehet...

Mazsi nagyon ügyin ül. Gratulálok!!!

A nagy aggódásomban elfelejtettem, hogy Bogi félig mászva félig kúszva az ülőgarnitúránk egyik végéből elment a másik végébe. A cumija volt a csali. kb 180 cm hosszú az ülőgarnitúránk. Nagyon gyorsan megtette ezt a távot.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem: Nálunk is volt hasonló, bár nem ilyen drasztikus! Szerintem nincs semmi baj, egyszerűen nem éhes. Ne aggódj! De azért ha nem javul, akkor tényleg szólj az orvosnak.

Szőlő: Mazsi tök ügyi és olyan kis éééédesss!!! :)

Edina

Kép
medina83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 13:47-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 13:47-kor.
Vendég

Babyteve, Borsika: küldtem blogmeghívót! Ti is szerzőként vagytok meghívva, így bármit tehettek a blogon belül. Próbálok majd magamról felrakni egy aktuális képet.
Remélem lehet majd dicsekedni "ilyen volt" és "ilyen lett" képekkel! :)
Raktam már fel egy diétát is!
Akkor holnap én kezdem!

Edina

Kép
medina83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 13:48-kor.
Vendég

Nono!

Köszönöm a tapasztalataidat és neked is
Medina!

Most alszik Bogi. Amennyit evett ebédre az megmaradt benne!
Ivott is.

Ma csak kétszer evett....

Félek a következő etetésnél mi lesz....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Medina!

Képet cseréltél jól látom...???

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Nono: Nehari, de nem tudom! :oops: Régen voltam már fenn és nem őrizte meg a net! :oops:
Ez egy fogyi blog, amit most csináltam! Egy páran elhatároztuk, hogy megszabadulunk pár kilótól.

Ollem: Már ez is haladás! Ne aggódj, nem lesz semmi baj! Szorítok!

Edina

Kép
medina83

Igen! Mert már ő az életem! :)

Edina

Kép
medina83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 13:48-kor.
Vendég

...
Vendég

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 13:52-kor.
Vendég

Nono!

gondolom, hogy aggódsz.
Bogiért én is nagyon...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Nono: Megértelek, hogy most nincs kedved ilyesmihez!

Edina

Kép
medina83

Sziasztok!

Kerekes merre vagy?

Tud valaki segíteni? A Milus nagyon csúnyán köhög,hörög,folyik az orra de nincs láza. Nekem ajánlották a rózsamézet,de nem tudom hogyan kell alkalmazni és hogy adom oda a gyereknek. Próbálta már valaki, hallott már valaki vmit erről a készítményről?

Köszönöm a segítséget!

Eddig nem nagyon voltam,mert elutaztam a szüleimhez és ott nincs net!

Edina

Kép

Kép
mannogab

Hű jól átugrottam pár hozzászólást....

Még mindig csak kétszer evett...
Most lesz a fürcsi és utána megpróbáljuk a kaját...

Medina!

Köszi! Remélem tényleg oké lesz minden. Most nagyon jó kedve van...sikitozik, magyaráz, nevetgél!
De hát akkor is az anyai sziv...aggódik.

Férjem persze megnyugtat...

Nono!

Hát igen. bogi már egy ideje napi 4 szer eszik. 4-5-6 óránként...

Megyek fürdetés van..

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[quote="medina83"]I írta:medina83gen! Mert már ő az életem! :)

:D :D :D

Édes a fiad!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary,
jobban van Bogi? Evett fürcsi után?
Remélem jobban lesz hamar!!!
Ha nem lenne a hányás, akkor a napi 4 evés még jó is lenne, nem? Nagyobb adagokkal persze.. Vagy még az ilyenkor kevés?
Bogim sokszor eszik, nem is számolom, hányszor... Éjjel csak egyszer ébred, de napközben gyakran eszik keveset... ezvan.. :roll:
Vendég

Mazsi nagyon cuki!! És látszik, milyen boldog büszke magára!! :D

Bogi is nagyon ügyi, ha már ekkorát haladt!! :shock: GRATULA!!! :D
Enyém még csak 1-2 centit tudja előbbre izzadni magát.. :lol:

Medina,
köszi, mindjárt nézem a mailemet. De nem korai a holnapi kezdés...? :oops: :lol: :lol:
Na jó, nem, mert erősnek kell lennünk és kész!! Rakok majd fel "ilyen volt képet" kezdetnek (de nem vagyok egy netzseni, szal lehet, hogy kérek majd segítséget :lol: )
Vendég

Bori!

etetni, aztán bekakilt...most normális kaki volt egy kevés...
aztán mig kidobtam a pelusát, addig apa elkezdte etetni (vagyis folytatta). Már evett 125 ml-t! :D

Napi négyszeri evés a védőnőnk szerint elég. meg utána olvastam, ugyhogy állitólag elég. meg ha szépen gyarapodik, akkor oké.
és köszönöm a kúszás mászás gratulát.

Milyen fogyózás lesz??
Én is csatlakoznék....de nekem azt hiszem nincs rá lehetőségem...
napi kétszer eszek. ebéd fél 12kor és vacsi este 10 körül....igy nem lehet fogyizni....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Nono,
ne is foglalkozz most ezzel (fogyival), a stressztől úgyis tuti fogytál, meg a nemalvás is fogyaszt... Neked inkább enned kéne minél többet, hogy legyen energiád a két krampuszra!
Golyót kértél? :lol: Császárért én is rimánkodtam, de mintha meg se hallották volna.. :roll:
Szülési emlékek: én is sokáig emlékeztem rá élénken (kb Bogi 3 hós koráig mindennap töbször is átéltem újra), de egy ideje a fájdalmakra "fizikailag" nem emlékszem (arra igen, hogy azt kiáltottam, hogy "szétszakadooook" :roll: ).. bezzeg a szülés utáni altáji fájdalmak még élénken élnek bennem...
Vendég

Mary,
jól van. Hajrá Bogitoka! :lol:

Hát tényleg nehéz fogyózni napi 2x-i evés mellett..
Én is ritkán eszem, de akkor túl sokat és főleg, nem jóminőségű, hanem félkész kajákat. Általában semmi sincs otthon (utálok gyerekkel bevásárolni menni), de most apjuk beígérte, hogy ezentúl hetente többször bevásárol!! ( :shock: kíváncsi leszek :roll: ), ugyanis kérdőre vont, hogy miért nincs is nálunk meleg vacsi, mikor hazaér? Ja hát kérem a semmiből én sem tudok varázsolni... :roll: :!: Itt tartunk.
Dehát neked főz az embered! Nem tudod másképp beosztani a kaját?
Vendég

Törölt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.06.10 13:28-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

na megevett 150 ml-t! :D

Bevásárlás...mi majdnem minden nap megyünk boltba...
este párom haza jön a melóból, aztán együtt megyünk boltba. nagyon ritkán megyünk el külön boltba...
nálunk is általában az van itthon ami a köv. napi ebédhez

nálunk is az van itthon általában ami a köv . napi kajához kell...
na jó meg van, kenyér, tej....hagyma, krumpli, olaj...stb...
Ma göngyölt husit csináltam...

szülés: a szétszakadok érzés ismerős... :lol:
Nekem szerencsém volt, hogy Bogi olyan pici volt....nagyobb baba nem fért volna ki... :lol:
Mondjuk én inkább aludtam volna, meg ettem volna...farkas éhes na meg szomjas voltam....

Az aljam se fájt sokáig szerencsére, úgyhogy a szerencsések közé tartozok!

Na most tettem le Bogit aludni!
Megyek megnézem alszik-e...a kezembe elaludt, de amint leért a kiságyba...kinyilt a szeme...kapott jó éjt puszit, aztán meglátom most milyen hatása volt...
remélem, jó éjszakánk lesz.
azért délelőtt elvisszük a doki nénihez!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 13:52-kor.
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 13:53-kor.
Vendég

Ma esti Szonja beszólás (fürdetem Márkot): tudod anya a fiúknak kukaszuk van a jányoknak meg puncijuk. Mondtam neki helyes a megállapítása.....kicsit elgondolkodik majd folytatja: tudod anya csak azt nem tudom apa mi a szösz? Sem kukasza sem puncija nincs....szegény apa.....no comment...
Vendég

Anetto!

A kis csikósat én irtam...
szerintem a 37 nem sok, mármint fokban a babáknak. de majd az orvos bizti meg tudja mondani..
Nyakától a pelus kezdetéig??? Milyen ruha volt rajta? Nem lehet, hogy ruhától???

épp most jött vissza a vacsi...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Törölt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.06.10 13:39-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 13:53-kor.
Vendég

Törölt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.06.10 13:40-kor.

anettoo

...
Vendég

Mary,
:( akkor, gondolom, irány a doki holnap. majd írj, hogy mi volt.
drukk megy!
Vendég

Nono!

Én is nagyon remélem, hogy valami "gyorsan túl leszünk" dologról lesz szó...
Nem számit, hogy paráztatsz, már eléggé parázok.... :cry: Apa csodálkozik, hogy alig ettem vmit a vacsiból...
Inni adtam neki most is mielőtt letettem aludni.
épp most tettem le még egyszer...
szerintem most már aludni fog.

Nem szokott ilyen későn menni aludni...kilenc után valamivel alszik. van amikor már nyolckor...változó...

Ja tényleg nem fért volna ki nagyobb baba....kicsi a kijáratom... :oops: doki mondta...
És nem büdi Bogi szája. Bőre is normális.
tegnap olvastam a neten a kiszáradásról. készültem..de minden infó értékes!

Megyek fürödni, végre.
előbb megyek megnézem a kicsi lányomat!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

alszik!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 13:54-kor.
Vendég

Nono!

Amint tudok holnap irok!!!

Hát repedtem rendesen. Méhszáj, meg minden ami tudott repedt....varrtak is jó sokáig...jó sok helyen....
Na ez volt a szülésnek a nagyon nem kellemes része.
Akkor inkább két szülés a varrás helyett...

Na megyek aludni.
Remélem Bogi jobban lesz....
olyan :cry: :cry: :cry: hangulatom van...

hát akkor mindenkinek jó éjt!

Jaj Lekritől akartam még elköszönni!
szia! amint lesz netetek irj ám!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Jó reggelt!

Ollem, sajnálom hogy Bogi nincs a legjobban. Jobbulást neki, írj majd hogy mit mondott a doki!

Nono, :lol: :lol: :lol: nagyon jót kacagtam Szonja beszólásán.

Csajok... Esetleg tippet tudnátok adni? Mazsi egy hete visít ha gyümölcsöt adok neki.... :shock: Az első 2 falat OK, utána visítás. Pedig gyümiből nem kap semmi újat (nincs is mit...), alma, barack a fagyóból, alma-körte. Már próbáltam párolva adni neki az almát hátha túl savas nyersen, de úgy sem nyerő. A zöldséget már ügyesen eszi, tegnap 100-110 gramm sütőtököt evett meg, ami nálunk rekord. Mitől lehet ez? Lehet hogy még így is túl savas nki a gyümölcs és ahogy felmegy az orrába, marja? Nem tudok mire gondolni már... Ma próbálok neki üveges bébikajában adni gyümölcsöt, hátha... (Bár nem tudom miben más...)

Kép Kép
szõlõ

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 13:55-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Bogi még mindig alszik.
Kétszer háromszor kért inni meg cumit...
Biztosan mert 11kor aludt el...
na megyek csinálom az ebédet..

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 13:55-kor.
Vendég

Jó reggelt,

Nono Szonja nem semmi dumás lehet :) emlékszem még, amikor cipőt vásároltatok és ő választotta ki magának a megfelelőt :) Hogy van amúgy? Kezd a régi kisördög lenni?

Mary, jobbulást Boginak! Szerintem is vidd dokihoz!

Klarka halkan gratulálok én is nektek!! Irígylem a bátorságotokat!!!

Szőlő Mazsi annyira édes!

Kép
Kép
mango.

[quote="nono26"]m írta:nono26ary: elviszed dokihoz?

Kb egy óra múlva viszem dokihoz. Férjem eljön velünk.

Nem sokkal, hogy irtam, hogy még alszik, felébredt.
Evett 70 ml-t. még pocakjában van. Remélem nem jön vissza...
Nagyon sirva ébredt....csak úgy potyogtak a könnyei. Pelenkázás közben is sirt...többször felvettem közben, hogy kicsit megnyugodjon.
Nem ilyen szokott lenni az én kislányom....
mindig jókedvűen ébred.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mango!

köszi

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szegény kicsi BOgi :( Majd jelentkezz doki után!!!!

Kép
Kép
mango.

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?