Új privát üzeneted érkezett!

Köszi a videó dicséreteket.... :lol:

Benettke!

Örülök, hogy Zétinek ennyire tetszett...
hosszabbat....??? Hát ezt is annyi ideig tartott feltölteni, de Zéti kedvéért.... :lol:

Van még egy ilyen videó, de a végén már hiszti lett belőle...
majd megpróbálom feltenni azt is..

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Este jövök hosszabban, most csak gyorsan benézek!

Borsika: mi ismerjük egymást: iwiw: Pitterné ! Örülök, hogy "találkoztunk":)

Este írok valami izgit is.....:)

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

[quote="klarka"]
írta:
klarka
Este írok valami izgit is.....:)

Szia Klarka! Már alig várom :D

KépKép
KépKép
atizka

Atizka!

Mindjárt küldöm a számom...idő kérdése...
iwiw-en is fent van.

Klárk!
izgi...kivi vagyok...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Klarka!

Csak nem kistesó érkezik :roll: :shock: :lol: :?:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Boldog féléves szülinapot
Medina: Máténak!!!
És
Fmariann: Gyuszkónak!!!

Atizka: A védőnő barátnőm vette végül ki a füléből a nagylánynak, és aranyat raktunk a fülébe, 3 kék kő van benne, nagyon illik a szeme színéhez. Elég nehéz volt kivenni, pláne, hogy le is kellett fogni, mert folyamatosan ficánkolt.

Ollem: Kistesót szeretnénk, igen, csk kérdés, hogy mikor fog összejönni ennyi szopi mellett, meg még meg se jött… Bogi már nagyon akarna néha ülni, de magában nem engedem, csak, ha meg van támasztva a háta, pl. az ölemben. Bogimnak nagyon tetszett a te Bogid sikítozása! Végigvigyorogta, aztán beszélgetni kezdett. Mi is többször végighallgattuk.

Borsika: Íme a kép, eszi az ujjamat a lányom (még a régi fülbevalóval):

Kép

Klarka: Kíváncsi lettem én is!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Na, elmentek..majd mesélek :D Rosszabbra számítottam... :D

Kép
babyteve2

Sziasztok!

Én is a Szekeres Adriennre gondoltam, köszi a válaszokat.

Édes képeket láttam, Mary szuperek a Bogos videók!
Atizka! Emma is nagyon aranyos.
Nono! Gyönyörű kislány Szonja! El sem tudom képzelni, hogy ő volt a játszótér réme. (De biztos hamar újra az lesz)
Nem semmi haja volt Gyuszkónak. Az első kép tetszik a legjobban. Nem kaphatnánk meg a levágott szálakat? Múltkor azt mondta a gyerekorvos, hogy jaj de aranyos kopasz Gergő. Kopasz????? Egész hónapban hajra gyúrt!!
Két kép összehasonlításképpen:

Kép

Kép

Remélem azért Ti észreveszitek a különbséget!

Fruzsi! A múltkori talin Gergőnek annyira bejött Alma sikitozása, hogy hamar eltanulta tőle és itthon gyakorolja. De az is lehet, hogy így jelzi, hogy hiányzik neki a kiscsaj!

Körte-Alma nekem is bejött. Én azt szeretném, ha alma, cseresznye, eper … lenne a Gergőce jele az oviban, mert nekem barack volt a páromnak pedig körte :D

Képzeljétek, tegnap megszületett egy baráti pár második babája, Csontos Júlia.
Szegények pont tegnap költöztek (nov 21.re volt kiírva), és az anyukénak akkor kellett már indulni a kórházba, amikor megérkeztek a költöztetők. Így, az éppen ott segédkező barátnővel ment be a szülőszobára, a nagyobbik gyerekre a (régi) szomszéd vigyázott, és az apuka elvileg rohant volna vissza a kórházba (belvárosból Monorra költöztek ki), de már a kifele úton jött a hír, hogy megszületett. Még a fényképezőt sem találták a dobozok között. De szerencsére mindenki jól van és gyönyörű a kislány. (3400 g és 58 cm)

Garázdálkodtam a wiwen és sokatokat bejelöltem (akiket sikerült megtalálnom, ill felismernem :oops: :lol: )

hnézsófi

babyteve: nemsemmi, mindjárt 3 pólyás!

klarka: mi az az izgi??? Már este van nagyon!

fruzsi: köszi, aranyos vagy! Remélem Szonja ismét majd a játszótér réme lesz mert az azt jelenti teljesen felépült. És az az igazság én azon anyuk közé tartoztam eddig akik azzal szokták magukat vígasztalni: "jobb hogy az én gyerekem ver másokat, mintha az enyémet vernék mások" :oops: De persze azért ennyire nem volt rossz a helyzet...mármint az én szemszögemből. :D :oops:

Mary: édes a lánykád!

Ma meg hétvégén vannak ezek a Yoy napok vagy mi szösz, 25-30 % kedvezmény. Mivel egy hét múlva vasárnap Mallorcára utazunk (apa megy és viheti a pereputtyát, cége állja...tök jó), szval eleveztünk bőröndöt nézni a repülőre....én, apa meg a két kölök. Szerettem volna körülnézni az Aréna Plázában mert minden olcsóbb mint szokott és kihalt volt totál, de hagy nem mondjam a 2 gyerek szó nélkül viselte, csak apánál fogyott el a cérna....ezek a pasik....haláluk a vásárlás. Legalábbis az enyémnek totál. Így megnéztük apának a cipőt, amit szeretett volna venni, de ugye, ez nem jó, az sem jó, meg amaz sem jó, menjünk már, egyik se kell...így csuka nélkül maradt. Legalább a bőrönd témát letudtuk. Rám és Szonjára nem maradt energiája. Szonjának kabátot akartam venni a C&A-ban de nem jutottunk be.

bolygó: szép Bogi nagyon! Már is megy a baba-projekt? Hűha! Dobogós helyre törsz? :D
Vendég

sziasztok

Levi duma:
ma megfogta a cicimet.rám néz és azt mondta:Adidi ez puha :lol: :lol: :lol:
az a baj,hogy igaza van :) :)

Zsófi látszik :lol: :lol:
nemtudtam vissza olvasni annyit irtatok.de a képek nahgyon jók :lol: :lol: :lol:

sajna nagyon ugy néz ki,hogy Levinek nem javul a zacsija.sőt nagyobb.ugyhogy nem várjuk meg a 6hetet.jöv.héten kérek időpontot a dokitól. ma a gyerekdokinak megmutattam.olyan titokzatos volt.nem akart semmit mondani csak,hogy ez tényleg nem javul.ugyhogy lelkileg készülök a műtétre :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Törölt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.05.18 11:06-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Törölt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.05.18 11:07-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Ilyen is régen volt már, hogy én kezdem a napot....
Senki sehol??? hétvége van!!!

Bolygó!

Nagyon édi a te Bogid!
ezek szerint szép dolgokat sikitozott, énekelt Bogi, ha végig vigyorogta Bogid! :lol:
Szoritok, hogy minél előbb összejöjjön a kistesó...
Apa is akár már most szeretne, de én szeretnék előtte lefogyni....
Ha erre a súlyra még felszedek....hú hát hogy mi kerekedne ki belőle.... :oops:

Lekri!

Levi hogy van?

Klárka!

Nem jöttél mesélni...

Babyteve!

Te sem...

Zsófi!

Látszik, hogy nőtt a haja Gergőnek!
Én is fent vagyok az iwiw-en....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

sziasztok

Anetto
okt.16án voltunk vele a kórházban.de már javulni kellett volna neki nem nőni hanem lassan vissza húzodni és ez sajna nő :cry: :cry:

Ollem
amugy kutya baja.nem fáj neki.olyan eleven,hogy az csak na :) :)

igy ébredt Kristóf :shock: :shock:

Kép
Vendég

jaaaaaaaaaaa iwiwen én is vagyok :lol: :lol:
Vendég

egy kis off

ha ismertek valakit, akit érdekel :wink:

van 3db színházjegyem a Jövőre veled ugyanitt2 előadásra (Gálvölgyi Hernádi) Madáchba nov. 13-ra 7.sor közepe 4200/dbja

privit kérek! Köszönöm

Kép
téjé

Lekri: Sajnálom Levit, hátha nem kell műtét, ne keseredj el.

Köszi a babadícséreteket.

Kistesó tervbe van, de ahogy írtam, míg így szopik Bogi, nem sok esély... Sajnos. :(

Ollem: Köszi. :) Neked meg sok sikert a fogyáshoz!

Hnézsófi: Nagyon látszik a 2 kép közti különbség! Már egyáltalán nem kopasz Gergő szerintem (a doki biztos vak...).

Lekri: Nem semmi ez a póz. :lol:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Klarka!!!
Igen!! De jó!! Szia Neked is! :D :D
Hogy vagytok? És hogy-hogy Szentendrén laktok? Kertesben?

Mary,
Jó a Bogi sikongatós!!
Majd én is rakok fel videót (csak mikor rákezdi, nem éppen a fényképezőért nyúlok, hanem igyekszem őt mielőbb bevarázsolni az ágyába.. :D ) ja meg képet is de nem találom a kábelt és most próbálom anélkül megbuherálni... :?

Benettke,
Nem sértettél meg, már más is mondta itt :D , végül is örülök neki, mert sztem szép csaj, jó lenne hasonlítani rá úgy igazán.. de ez nem túl esélyes, főleg, miután tegnap megadtam magam a kilóknak és végre vettem egy nagyobb nadrágot (eddig reméltem, hogy majd visszafogyok a régiekbe, de már untam a bénázós megoldásokat..) most az a kifogás, hogy nem is a háj az oka mert a csípőm is szélesebb lett.. :oops: :roll: na persze..

Bolygó,
Nagyon szép lánykád van! És látom, ő is hosszú, hideg télre számít (raktároz a bőre alá)!! :D :D :D

Zsófi,
Határozott különbség van a két kép között haj ügyben!! Szépen elkezdett növekedni. :D :!:
Bogi is még csak most kezdi el növeszteni ott ahol nem volt, meg ott ahol menet (fekvés) közben kikopott.
Gratula a kis Julikához!
Vendég

Lekri!

Kristóf komoly pózban ébredt... :lol:

Bolygó!

Akkor gondolom örülsz, hogy Bogi szopizik még, meg nem is...
Fogyás....Ha párom ilyen fini vacsikat csinál....nehéz....
szülés óta 12 kg lement. még 5 van rajtam....meg 20 alapból is volt...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary,
hú, 12 kg az nagyon jó!
És hogy az embered főz, az meg mégjobb!! Irigykedem.. :D
Vendég

És akkor pár kép:

A "hálófiók" - ideiglenesen, még vasárnapig vagyunk anyuéknál
Kép Kép
Már állni szeretne, hogy jobban belássa a terepet, de ezzel még várunk
Kép
Az ücsörgés már megy, csak ritkán szánja rá magát
Kép Kép
SZERETEM A BANÁÁÁNT!!!!!
Kép
Vendég

[quote="borsika25"]M írta:borsika25ary,
hú, 12 kg az nagyon jó!
És hogy az embered főz, az meg mégjobb!! Irigykedem.. :D

12 kg jó???
Szülés után 1-2 hónappal már ennyi lement....azóta nem mozdul a mérleg... :cry:
Még 30 kg-t le kéne adnom....
férjem nem akarja, hogy lemenjen...
főzés: brassói, párizsi szelet, babgulyás...meg minden finomság...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Bori!

Bogi baba nagyon édi! Látom ő is szereti a banánt!
Nagyon ügyin ül.
A közös kép is nagyon jó! szépek vagytok!
A hálófiók...Boginak kicsi lenne, annyit forgolódik álmában...bbbbbbbbbbbbbbb

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Hellósztok!

Benettke beletrafált: tegnap lett egy kétcsíkos tesztem....először nagyon skizó érzés volt, de még meg kell szoknom a gondolatot. Egyelőre nem élem bele magam, mert mielőtt megfogant Atti, egy hónappal azelőtt volt egy kétcsíkosom és lehet, hogy amiatt, hogy még szoptattam, elment. Mondjuk most már túl vagyok az akkori kritikus napokon....
Eddig egyszer jött meg és az azzal kezdődő ciklust elkaptuk....én mondjuk vártam volna még, míg Atti 1 éves lesz, dehát ember tervez, Isten végez.....ha két hét múlva is ugyanígy állunk, elmegyek dokihoz. Rögtön vettem is folsavat, nehogy rosszul fejlődjön a szívecskéje...szóval drukkoljatok!!

Borsika: nagyszüleim éltek ott, mi az ő lakásukban lakunk.
Te még szoktál a Nagymamád felé járni? Mi épp itt vagyunk 1-2 hétig.

Kép
klarka

Most csak beugrottam! Ami hirtelen megfogott....

Köszönjük a köszöntéseket! Na ezt jól megasszondtam! :lol:

Klarka! waw!!! :) :) :) Én szorítok ezerrel, hogy minden rendben legyen. :wink: Irigy!! Irigy!!! Irigy!! :)
Én is szeretnék még babát, de csak kb. 4-5 év múlva. Sajna nekünk még venni kell lakást és azt akkor akarunk, ha én visszamegyek dolgozni.

Lekri: Sajnálom Levit! :( Szorítok, hogy ne kelljen műteni. Atinak meg nem szállt még le a bal heréje és vészesen közelítünk az 1 éves várakozási időhőz. Vagy injekciós kezelés lesz, vagy műtét. :( De még reménykedek...

Fogyás: Én 10 kg-tól szeretnék még megszabadulni. Jelenleg megálltam egy ponton és kész! :(
Hétfőtől kezdem! Torna minden másnap, plussz a szénhidrátokat (tészta, kenyér) mellőzni fogom.
A cél elérése jövő május 7 Ati első szülinapja!
Kiszámoltam, hogy addig havi 1 1,5 kg-tól kéne megszabadulnom. Ez nem is tűnik olyan vészesnek. Hirtelen sokat nem akarok leadni, drasztikus fogyókurát nem akarok, mert az úgyis visszajönne.
Úgyhogy vettem már egy raklap abonettet, mert a Hamlettől hányni tudnék! :)
De olyan nehéz egyedül!
Valaki nem akar velem együtt elkezdeni fogyózni?? Tarthatnánk egymásban az erőt, akár egy blogon keresztül is.... :)

Edina

Kép
medina83

Klarka: Drukkolok én is, és irigy is vagyok nagyon! :roll: :)

Fogyás: Nekem az első hónapban ment le a nagyja, kb. 12-13 kg nekem is. Azóta stagnál a súlyom, de a szopi miatt nem nagyon merek fogyózni, étvágyam meg akkora, hogy alig bírom visszafogni magam, sajnos. 5 kg van még rajtam fölösleg, ebből 3 kg az, ami terhességről maradt, a többi hamarabb.

Borsika: Nagyon édes babád, különösen a banánevős kép tetszett!

Megyek is, mert a babám értem kiált, pont félórát aludt, mint általában (a múltkor véletlenül 2,5 órát végigaludt, azt hittem, beteg :lol: ). És a férfem is már türelmetlen, vár sorára, hogy internetezzen és játszon.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Klárka!

:D :D :D :shock: :shock: :shock:

Én is én is...irigy irigy

SZORITOK!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Atizka!

örülök, hogy találkoztunk!
máskor majd remélem több időnk lesz!
Emma baba nem csak a képeken édes!
:wink:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Köszi a drukkokat...

Majd ha nálatok is eljön az idő én is fogok drukkolni...:):)

Nagyon édesek vagytok!! Iszonyat sokat jelentetek nekem, annak ellenére, hogy keveset jövök!! Atti születésekor is annyit segített a felőletek érkező támogatás!!

Kép
klarka

klarka! Gratulálok!
Vendég

Klarka
gratulálok :lol: :lol:
rettenetesen irigy vagyok én is szivesen beválalnék még 1et.bár nem most hanem 10év múlva.most anyagilag nagyon nehéz lenne.viszont hétfőn én is csinálok tesztet mert még mindig nem jött meg.2hója nem szoptatok.ugyhogy most 10nap sex mentesség volt/van és teszt után elkezdem a fogi gátlót.remélem nem teszek rosszat magamnak de az tuti meghozza majd a mensit.

valaki Milka csokit? :lol: :lol:
Vendég

Klarka! Én is erre gondoltam, ezért néztem be tegnap este, és ma reggel is. Drukkolok, hogy minden szépen menjen!!!

Mary, én is örülök, hogy megismerhettelek benneteket személyesen is. Hátha máskor tényleg több időnk lesz. Emma hazafelé jó kislány volt, aludt egyet, utána pedig csöndesen nézelődött a sötétben :)

Gabó Zsófijának és Szőlő Mazsijának (neki egy nappal előbb) boldog félévességet kívánok!
Kép

KépKép
KépKép
atizka

Klarka,
de mi is itt épp (a suli feletti utcában), mert nálunk parkettáztak és anyuék "befogadtak" :lol: Nagyihoz is gyakran járok. Valszeg hétfőn költözünk vissza.
Hatalmas gratula hármaskához! :D Ez olyan jó! :D

Mary,
hát jó, lehet, hogy te nem de én elégedett lennék -12 kilóval...a szülés utáni első hétben lement ugye annyi, de hát az a gyerek+a lakosztálya, és kb mégegyszer ennyi jó volna, de minimum egy tízes... :roll:
De hát miket beszélsz, a fotókon olyan szép vagy!! :!:

Medina,
de, de én akarok veled fogyózni, és én is már jövő májusra tettem a célt! (Bogi 13-án született). :lol: :lol:
mondjuk díjaztam volna ha már karácsonykor nem folyok le a fotelból, de ez már nem esélyes... :oops: :lol: A tervem az, hogy szilvesztertől nem szoptatok, és akkor mehet egy kőkemény fogyókúra is, de addig csak mozgás.
Az evésen nem nagyon csökkentek még, mert egyből fogy a tejci - és én is farkaséhes szoktam lenni, szóval nem is nagyon menne... :oops:
Merre laksz? Eljársz vhová tornázni, vagy otthon nyomod? Én olyan nehezen szánom rá magam otthon, de ha beiratkozom vhová, vagy barátnőkkel elmegyek futni, stb, akkor könnyebb.
Na ennyit most, de ha fogyózzunk együtt, akkor írj majd privit. Csináljunk fogyinaplót együtt :lol: :lol:
Vendég

Klarka, hatalmas gratula :)

Sokan írtak róla, hogy vajon ki lesz az első, akinél érkezik majd a kistesó?! Szerintem azért senki nem Rájuk gondolt, hanem az slő babásokra :)
Valahol én is irigyellek, szeretnék már én is itt tartani... de majd 2 év múlva :)

Féléveseinknek nagyon boldogat! Fmarian Gyuszijának, Medina Atijának, Gabo Zsófijának :)

Hónapfordulósainknak szintén boldogat :) Benettke Zétijének, Szofi ikreinek, Adri Lilijének :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Bolygó, Bogi nagyon aranyos, szép kék szemei vannak :)

Zsófi, Gergőnek igenis látszik a haja, cuki :) (én visszaigazoltalak már :wink: )

Borsika, üdv :) Nagyon helyes lánykád van, és nem tűnsz Te nekem azon a képen olyan hú de nagy súlyfelesleggel küzdőnek :wink:

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Atizka!

Emma babát akkor szépen elrázta a kocsi... :lol:
Bogi is általában elvan a kocsiban...

Most alszik Bogi....
Sajnos nem volt valami jó az esténk....
Ma csak összesen 225 ml tápszer, 1 üveg bébikaja, 100 ml tápszer ment le....
A vacsorát meg kellett ismételni, mert kétszer visszajött sugárba a kaja...orrán is jött vissza, sőt nem kapott levegőt se és vergődött pár pillanatra...(ez nagyon rossz)
Már egy ideje tart ez az eszek nem eszek dolog... :(
Pedig most megint kezdett simán menni az evés...
reggel is visszahányta a kaját, úgyhogy bocsi, akkor a 225 ml-ből valamennyi visszajött...
Tegnap is csak háromszor evett...
Lehet ez a foga miatt???
Engem meg a sírás kerülget....

Na jó nem panaszkodom.....de olyan rossz, hogy nem tudom mi van...

Bori!

Szentendrén laktam életem első 11 évét....1996-ban költöztünk el onnan...apukám még mindig ott lakik meg pár rokonom...
Kilók: eláruljam hány kg vagyok??? 85 kg....
De Atizka meg tudja mondani, hogy mennyire vagyok nagy darab....
szép a fotókon??? Én??? Hát biztosan csak jól sikerültek...meg hát a fejem van rajtuk .....az még elmegy....

Vajon merre járhat a doktornénink a csapatból???

Megyek fürödni....Bogi 11-kor aludt el....
Remélem nem lesz semmi baja....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Jaj Nici videóját még nem néztem meg.....

melyik oldalon van???

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok, beugrok és mit látok...? Klarka! :) Váááó nem semmi! :D Drukkolok hogy rendben legyen minden. És most szoptatsz még?

Nagyon édes babafotókat láttam megint, olyan gyorsan nőnek ezek a manók. Mazsi ma fél éves, nagyon durván gyorsanelment ez a 6 hónap! Mi kistesóval biztosan várunk még legalább 2 évet.

Képzeljétek Mazsi tegnap felült egyedül. :) Vagyis nem fel, hanem négykézlábazásból oldalra tottyant a kis popója. Gyűri már pár napja ezt, csak eddig mindig elborult.

Közben férjuramnak valószínű elszakadt a combizma tegnap meccsen, baromi boldog vagyok.... :( Alig bír járni, hétfőn kell bemennie a sportkórházba ultrahangra, akkor kiderül mekrora a baj.

Nono, örülök hogy jobban vagytok, azért remélem hogy Szonja lesz még olyan kis rosszcsont mint volt! Valóban sok lehetett neki ez az időszak, de mostmár minden a régi lesz! :wink:

Kép Kép
szõlõ

Klarka, nahát, gratulálok (egyelőre akkor még csak halkan!) :D

Képek, babók nagyon szépek!

Medina, fogyózásban én is benne vagyok, múlt héten kezdtem el a 90 naposat. A tejem nem lett kevesebb, sőőőőt... :shock: (Csodálkoztam is rendesen...) Holnap végre megérkezik a Cindy Crawford dvd-m is, és akkor ugrálhatok is :lol: Meg a taposógép...(Gááááz, tavaly nyáron simán egy órát nyomtam, most meg már 2 perc után meghalok, de 5 perc az alap, 2-3 naponta emelek majd egy percet. Tegnap Mirával a hasamon csináltuk, jó nehéz volt a plusz 7 kilóval :shock:, de hatásosabb is )
Gratula a házassági évfordulóhoz!
Mikor jöttök?

Szőlő, jobbulást a párodnak!

Féléveseknek gratula!

Tegnapi kép:
Kép

Kép
babyteve2

nem mukodsik a klaviaurank, így csak rovid lesek :?

elmult a kohogésuk a lányoknak, de ujrakesdék :x
Julinka ("névlenyulás" okés :D :wink: ) kicsit kohog csak Lau nagyon kohog sajna, mar masik gyogyser is kap de nem hasnal.
Kisebbe nem értem én sem miért kellene ujra ortopédiára vinnem, Launak kissé kötött volt a csípje mégsem rendeltek vissa.... lehet el sem visem hisen hétfre van idpontunk és vinnem kellene Laut is de így hogy megint kohognek (ja és Launak láa is volt sajna) soval igy inkább nem visem, mindent rendben találtak Julinkánál, at mondták pont jó a csípje...
a dokink is mondta vigyem aért havonta a kicsit de a 4 hos visit óa nem voltunk... jovo héten akartam vinni a egésséges rendelésre :?

nagyoní édik a fotókon a bébik :D :D :D
és boldog félévfordulót a érintetteknek!!!!

Kép Kép
celesztina

Pedig tegnap nem köhögtek már....sajnálom...(elég hideg volt a terem.)
(Tök jókat röhögök az írásodon, mintha vmi idegen nyelven írnál...jóvanna, bocsánat, tudom, nagy gond ez most...)

Kép
babyteve2

Nici,
aranyos vagy. :D De sajnos a számok önmaguért beszélnek (42-esről ugrottam 46-osra.. :( ).

Mary,
én is 85. :? És ez nem is zavarna, ha beleférnék a régi gatyáimba, de egy se jön fel!!

Szőlő,
gratula az attrakcióhoz! Jó volt nézni, ugye? :D És már négykézlábazik! Ez nagyon jó!!
Nálunk Bogi még mindig nem mászik, csak toporzékol hasonfekve :lol: Néha úgy meglökném a popóját, hogy segítsek neki elérni amit kinézett, de akkor apa rámszól, hogy hadd érezzen rá egyedül! :lol:

Celestina,
mintha külföldi lennél, aki "nem beszélni jól magyar"... :lol:
Lányoknak jobbulást!!!

Féléveseknek sok puszi!!!
De izgi!! Mi is lassan...
(már ilyen rég volt a "höööö höööö nyomoooom"....??? :roll: :lol: )
Vendég

sziasztok

1-2hétig nem lesz gépünk ugyhogy elköszönök.addig is minden félévesnek,leendő félévesnek meg minden ünneplőnek sokat és boldogat

:) :) :) :)
Vendég

Sziasztok!

Klarka! Gratulálok a kistesóhoz.
Remélem én mostanában nem esek teherbe. Azt valami istencsapásnak élném most meg. Majd úgy 4-5 év múlva szeretnénk még EGYET. Dehát nálunk ez nem ilyen egyszerű dolog.......úgyhogy több mint valószínű, hogy nem lesz több.

Babyteve! Már múltkor is akartam írni, hogy tök jó, hogy két gyereket hordozol egyszerre. Vicces. :)

Na, Norcika úgy néz ki, hogy meggyógyult. Remélem Márkó nem kapja el, mert jövő héten akarunk már úszni menni.

Mikortól lehet húst adni a babáknak?
Eddig még csak krumplit, paradicsomot, répát meg sütőtököt kaptak, de újítani akarok. Mit lehet még?

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla,
a mi dokinénink már mondta, hogy adhatok neki husit. Leginkább főzve. Sok helyről azt hallom, hogy a babák már elsőre imádják! (én csak amolyan bénázó vagyok, ezért várok még vele..."majd ha fiam megetted a répát, akkor kapsz husit" alapon :lol: )
Vendég

Kamilla, nekem azt mondta a védőnő, hogy ha elkezdem a zöldségeket adni, ha megeszik már teljes adagot, akkor 2 hétre rá adhatok már neki húst, kb heti 2x.

Adhatsz nekik még célkát, brokkolit és cukkínit is szerintem.

Borsika, igen, nagyon jó volt nézni, kiabáltam is apjának hogy LEÜLT A GYEREK!!! de szegényem nem tudott jönni megnézni. :( Azért lefotóztam neki. :D A négykézlábazást már legalább 1 hónapja csinálja, sőt már kúszik is tök gyorsan, férjem azt mondja hogy "zombizik", mert csak az egyik kezével húzza magát. :lol:

Kép Kép
szõlõ

Mi az, hogy 'istencsapása' :?: :?: :lol: :lol: :lol:
Na jó, abszolút megértem, én is gondoltam már szó szerint ezt, nem is egyszer! :lol: :lol: De most valahogy kezdek hozzászokni az anyaszerephez.. :roll: Persze kistesó projekt még nálunk is bőven ráér.
Nálatok még zűrösek az éjszakák/nappalok? Mennyire más szerinted egyszerre kettő csemetével? Dupla annyi meló vagy csak másfélszer annyi? :)
Majd később biztos tuti jó lesz, hogy eljátszanak együtt!
Én is szerettem volna ikreket, de ezzel az egyel is alig bírok, szóval minden elismerésem a tiétek, anyukák!

Lekri
bye bye! :(
Vendég

Szőlő,
Zombizik!! :lol: :lol:
fotó rakd majd fel lécci!!
Férjuradnak meg jobbulást! :(
Vendég

Babyteve, Borsika: küldök majd meghívót a blogba és akkor kezdődhet! Nagyon örülök, hogy benne vagytok!!!! :) Én Rubint Rékára nyomom majd és én is taposógépezek.

Babyteve: Sajna eladtam az autómat, úgyhogy nem tudom, mikor megyünk majd. Apával majd megbeszélem, átvisz és értünk jön. De még megyek majd, az tuti!!! :)
Tegnap voltunk vacsizni és jól bekoktéloztam. :oops: De annyira jól esett! :)

Szőlő: Gratula! Ügyik vagytok! Ati még nem nyomja!

Kamilla: Ati is kapott már husit és semmi baja nem lett! Szerintem nyugodtan próbáld ki. Én csináltam olyat, hogy répa, krumpli, karfiol és csirkehusi volt összefőzve. Zabálta!

Edina

Kép
medina83

Nici: Köszi! :)

Szőlő: Boldog féléves szülinapot! Bogi se csinál még ilyet, csak felülni akar, de még nem megy neki, csak próbálkozik. Nem tudom, mikor fog neki menni, mert ő hasizomból akarja, amikor a hordozóban vagy az ölünkben van (megkapaszkodik valamiben és húzza fel magát). Férjednek jobbulást!

Husi: Nekünk is azt mondta a védőnő, hogyha már elkezdtük a főzeléket, akkor lehet főtt husit, vagy akár májat is adni neki, és én fogok is.

Celesztina: Sajnálom, hogy még mindig köhögnek a babáid, különösen Lau. Jobbulást nekik!

Babyteve: Érdekes, ahogy rajtad "csüng" mindkét gyerkőc! Én mostanában mei taiozok, teszek is egy béna képet:

Kép

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?