Sziasztok!
Én is a Szekeres Adriennre gondoltam, köszi a válaszokat.
Édes képeket láttam, Mary szuperek a Bogos videók!
Atizka! Emma is nagyon aranyos.
Nono! Gyönyörű kislány Szonja! El sem tudom képzelni, hogy ő volt a játszótér réme. (De biztos hamar újra az lesz)
Nem semmi haja volt Gyuszkónak. Az első kép tetszik a legjobban. Nem kaphatnánk meg a levágott szálakat? Múltkor azt mondta a gyerekorvos, hogy jaj de aranyos kopasz Gergő. Kopasz????? Egész hónapban hajra gyúrt!!
Két kép összehasonlításképpen:
Remélem azért Ti észreveszitek a különbséget!
Fruzsi! A múltkori talin Gergőnek annyira bejött Alma sikitozása, hogy hamar eltanulta tőle és itthon gyakorolja. De az is lehet, hogy így jelzi, hogy hiányzik neki a kiscsaj!
Körte-Alma nekem is bejött. Én azt szeretném, ha alma, cseresznye, eper … lenne a Gergőce jele az oviban, mert nekem barack volt a páromnak pedig körte
Képzeljétek, tegnap megszületett egy baráti pár második babája, Csontos Júlia.
Szegények pont tegnap költöztek (nov 21.re volt kiírva), és az anyukénak akkor kellett már indulni a kórházba, amikor megérkeztek a költöztetők. Így, az éppen ott segédkező barátnővel ment be a szülőszobára, a nagyobbik gyerekre a (régi) szomszéd vigyázott, és az apuka elvileg rohant volna vissza a kórházba (belvárosból Monorra költöztek ki), de már a kifele úton jött a hír, hogy megszületett. Még a fényképezőt sem találták a dobozok között. De szerencsére mindenki jól van és gyönyörű a kislány. (3400 g és 58 cm)
Garázdálkodtam a wiwen és sokatokat bejelöltem (akiket sikerült megtalálnom, ill felismernem
)