Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Vegre visszaolvastalak Titeket !
Mind jol vagytok,ennek nagyon orvendek!!!!

Anna! gyonyoru helyen jartatok. Edi a pocak is! Meg egyszer nagyon sok boldogsagot kivanok Nektek!

Manama! Gratulalok a pici babohoz! Jo kis csapat,az biztos :wink: :wink:

Szandri! Sajnalom,hogy ilyen szemet az allam.... Egyszeruen hihetetlen. Itt sem fenekig tejfel az elet,szules utan csak 4 honapig kapok valami tamogatast,utana mehetek vissza dolgozni. Nagyon elkeserit,nem tudom,mit fogok utana csinalni.

Gabi! Szoritok,hogy kedden hozzatok haza Rolibabat. Puszi a kis aranyos nozijara :D

Suzy! Meglatod,milyen hamar betoltod te is a 36. hetet.

Vivi! En is szornyen kivancsi vagyok,ki lesz a kovetkezo......Te,Erika,en :?: :?: :?: :?: A pocim is alakulgat,teszek fel kepet..majd... :oops: :oops:

Nagyon elveztem a ferjes sztorykat. Merleg,parasito.... :D Ezek szerint az en uramon nem is kene csodalkozzak :wink:

Kellemes estet,vasarnapot Nektek. Puszko!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Hát a végzettségem ehhez közel áll (pedagógusi vonal). Most értem haza. Elmentünk az egyik ismerősömmel ebédelni :D a Gringo's-ba. Jó volt beszélgetni egy kicsit...Apácska kiadta hogy az ő gyereke marhapörköltet akar enni savanyússággal :lol: hát az enyém meg pároltzöldséget kapott rántott tintahal karikával meg tzatziki salátával :wink: bárcsak itt lenne velem :cry:
Remélem mindenkinek jól telt a napja! Nagyon hétvégi a hangulat itt :)

KépKép
yokka03

Sziasztok!

Na, akkor megpróbálom én is felvenni a ritmust… :)

Csilla, Cukigabi! Nagyon gratulálok a babákhoz és tejcsiben gazdag, boldog, babaillatú napokat kívánok! Írjatok, ha lesz energiátok, addig is megy a szorítás!

Suzy! Szuper, h használt a fekvés, vigyázz magadra továbbra is!

Wivianne! Naggyon jó kis receptet tettél fel! Nálunk is tuti h sorra fog kerülni, mert a párom nagy kakaórajongó; minden jöhet, amiben van kakaó vagy csoki. (Amiben meg nincs, arra tesz :D )

Yokka! Jól hangzik, hogy a kevéske alap állami támogatás mellé jönnek egyéb juttatások, tényleg nem jöhetnének jobbkor!
Sajnálom, hogy nincs melletted a férjed, ismerem ezt az érzést. Nekem egyszer azt mondták, hogy gondoljak arra, minden elválásban van valami jó, és az a viszontlátás!
Ahogy leírtad a dekort, csak gratulálni tudok. Rettenetesen ügyes vagy.

Presario! Én is gratulálok Nektek! Nagyon szép helyen jártatok nászúton. Éééés, a pocak is nagyon helyes.

Menion! A kaja témára visszatérve, én is voltam már úgy, hogy csak álltam a boltba nagy tanácstalanul. És szépen végigjártam minimum kétszer, de semmi… és tuti, hogy a biztonsági őr kiszúrt és gyanakodott... :) :)

Szandrii! Igen, településszomszédok vagyunk! Szép helyen laktok, bár még csak Mislenyben átutazóban voltam… Egyébként átérzem a helyzetedet, már ami a gyest illeti, hasonló cipőben járok. Nálam úgy alakult, hogy három és fél évet 200 km távolságban dolgoztunk a párommal úgy, hogy kéthetente hétvégén siettünk egymáshoz. Sok volt, én váltottam. Előtte és azóta is kerestem munkát, pályáztam, ahogy kellett, de semmi. Viszont a babával már nem akartunk tovább várni. Nekem volt annyi szerencsém, hogy kaptam álláskeresésit, de ez lejár, utána semmi, fizetem magam után az eü hozzájárulást, amíg a pici meg nem születik (azt tudod, hogy onnantól ismét biztosítottnak minősülsz?). Szegénykém, sz*r volt olvasni, hogy min mentél keresztül, mire mindezt kiderítetted.
Remélem jól szórakoztatok az esküvőn, kell az ilyen kikapcsolódás is.

Nomi! Örülök, hogy megvagy te is és tudsz írni. Látom, nálatok sem viszik túlzásba a támogatást. :( :(

Nálunk is hideg volt és a panelban csak gyengécskén fűtenek. Vettünk hősugárzót is, de nem vagyok elájulva tőle… Szerencsére éjjelente nem fázom.
Ezek a pasik meg az ő ötleteik… :D Én szép lassan adagolom be, mert sok mindenre ő is tud nagy szemeket mereszteni.
Ma voltunk kertészkedni… panelkertészkedni! Annyi történt, hogy az erkélyről behoztunk egy csomó növényt és pótoltunk, át-össze-szétültettünk. De az idő olyan csípős volt, hogy jól beöltöztünk, mintha csak egy kiskertben lettünk volna.
Kajában is ősziesedtünk, mert csináltam egy nagy adag fűszeres sütőtökkrémlevest. Ilyen időben jó lélekmelegítő ;-)
Huhh, de hosszú lettem… ha kihagytam valakit, bocsi!
Szép estét!

KépKép
manama

Noémi
igen...remélem repül az idő, de nem panaszkodom, mert nagyon jó dolgom van :!: :wink:
idő milyen?itt már igen csak fűteni kell :roll: :!:
várom a pocak fotót :!: :wink:

Yokka
Gringo's :roll: nyami nyami...az egy nagyon jó kis hely, olyan sok finomság van ott :!: :wink:
nagyon finomat ettél :wink: :!:

Manama
Na erről a levesről még nem is hallottam :roll: :oops: de nem lehet rossz :!: :roll:

További szép estét :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Sajnos úgy néz ki,hogy csak szerdán jöhetünk haza :cry:
Hétfőn vv,kedden uh lesz még neki.
Mai súlya 2680g (ürül az infúzió ezért csökken),de ez miatt már nem kéne bent lennie.Ma bent voltunk fürdetésnél is :lol: .

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Potyognak a könnyeim :oops: Roli baba annyira édi, szinte mosolyog a kis drága :!: :wink:
minden rendben lesz, kitartást drága :!: :!: :!: és mit mond a gyerekorvos miért kell még maradnia :?:
puszillak

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenki jól van! Én most is dolgozok... :( A könyvtárunk szavazóhely és ügyeletben vagyok! 1/2 5- re jöttem, és kicsit fáradt vagyok... Nem igazán szeretem ezt, mert érdemi munkát nem lehet végezni. Állandó készenlétben kell állni, hátha a bizottságnak szüksége van valamire. ÁÁÁ! Most is mennem kell! :( Hétfő este jövök!

Tsók, Anta

Kép
verdict

Suzy! Nem is bántam meg hogy elmentünk. Ha itthon állok neki főzni, akkor napokig azt eszem...meg csak rosszullét. Nekem is ízlik a kaja, csak elég sok dolog nagyon fűszeres....szegény pincért kiakasztottam :) Kis különkívánságok...zavarban volt hogy most akkor úgy biztos jó lesz, meg hogy nem baj ha ....Sajnáltam egy kicsit, de nem tudta hogy mi a helyzet. Volt aki totál meglepődött mikor mondtam hogy 2-en vagyunk,amikor nincs felpuffadva a pocim, majdnem hogy befelé esik. De pár hét és úgyis lebukás. Ma szerintem pizzarendelés lesz a futárból. Lehet hogy nem túl elegáns pizzéria, de szerintem egész jókat csinálnak :wink: Szeged melyik részén laksz? Amikor Tarjánban laktam akkor mindig sokkal hidegebb volt mint itt a belvárosban. Még mindig nem fűtök. De mi tavaly télen egyedi fűtés mellett, úgy hogy gázzal főzünk, fürdünk, fűtűnk a legtöbb 10.000 volt ami fizettünk. Így fűtés nélkül meg max 4.000. Panelban meg mindig fáztam és eléggé sokat kifizettünk egy év alatt. Volt amikor + 50-et is :cry:

KépKép
yokka03

manama örülünk neked!!!írj még magadról...

kaja ma kitaláltam a rakottkelt..Laci megveszi a hozzávalókat és majd jövő7en megcsinálom...ma szerintem fogok sütni palacsintát és kakaót bele és tejszinhab sprayvel összetekerem és az összeolvadva mennyei:.hmmmm de jó lesz :lol:

wivi mond meg a párodnak hogy a tesóm is azzal kezdte de nem volt elég a kicsinek...reméljük az enyém nem lesz fullados de ne ezen múljon...a Norina asthás volt most 3,5 évesen úgy néz ki lassan kinövi de kicsinek nagyon sokszor befulladt és kellett minden segítség a kis fejletlen tüdejének...de a tesóm a párásítót majd oda adja...ultrahangosan porlasztja a vizet ha jól tudom

Kép
menion
Budapest

Helló lányok!

Beszéltem Orsival!Ha minden igaz holnap mehetnek haza,még lesz egy uh Dalmusnak,mert van/volt egy kis szívzöreje.
Valóban császár volt,de a többit majd Orsi leírja.Van tejcsi és szopizik is szépen a leányzó!

Nagyon várom,hogy rakjon fel képeket!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

gabi drukkolok hogy szerdán végre otthon legyetek! gondolom akkor majd nem jössz ide annyit hisz Roli majd kitölti a napodat :D annyira szééééép baba :D én nem is számítok ilyen szép bőrű szép szemű manóra...tesóm babája is mikor csecsemő volt tele volt a kis arca pöttyel meg foltal...
de aztán elmúlt persze és nagyon szép kislány lett de erre készülök én is hogy nehogy csalódott legyek majd....

na összeszedem magam és megyek szavazni...

Kép
menion
Budapest

nagyon várunk Orsi Dalmus!!!

Kép
menion
Budapest

Sziasztok Lányok!

Bocsika, hogy nem írtam! :oops: Velünk minden oké! Szegény LAci nagyon beteg volt, magas láza, hasmenése! Reménykedtem, hogy nem kapom el, eddig úgy tűnik sikerült megúsznom. Remélem így is marad! :lol: A hasam úgy viszket, hogy megőrülök tőle, de csak egy ponton középen! Kenegetem a stria elleni krémmel, meg testápolóval is! :?

Manama
Üdv köztünk! Gratulálok a Babódhoz! Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Nevek már vannak?

Szandri
Remélem jó volt az esküvő. Nem fáradtál el nagyon? Minden hétvégére program? ÓÓÓ!! Hát én azt nem bírnám az tuti!
Nevekkel kapcsolatban: Mondtam már, hogy valószínűleg nekünk is Emma lesz, nővérem kislányát Lillának hívják! :lol: :lol: :lol: Tetszett, hogy pont ezt a két nevet írtad! :lol:
Pocakfotót nincs kedved feltenni? Kivi vagyok! :oops:

Yokka
Te aztán kreatív vagy! Milyen jó is az, ha valaki ilyen ügyes! Én is szeretnék a falra majd ilyen dolgokat, csak én nem vagyok ügyes, úgyhogy szerintem vennem kell!

Suzy
Nem tudom, hogy írtam-e már, de örülök, hogy minden rendben volt a dokinál! Látod megéri az a sok fekvés! Nemsokára betöltöd a 36 hetet és minden oké lesz! Lehet, hogy a végén olyan lesz, mint Dalmus, hogy nem akar majd kijönni! :lol: Mi eddig nem fűtöttünk, de tagnap délután a mi szobánkba már begyújtottam. Már csak amiatt is, hogy a ruhák megszáradjanak, mert fűtés nélkül az napokba telne, és akkor bebüdösödnek a ruhák!

Nomi
Dejó, hogy jelentkeztél! Most már ajánlom annak a laptopnak, és a netnek is, hogy legyen jó!!!!!Hiányzol, ha ilyen sokáig nem vagy!

Anna
Még egyszer gratulálok! Sok boldogságot! Nagyon szép helyen voltatok! És nagyon cuki a pocakod!

Verdict
Sajnálom, hogy ma is dolgozol, és olyan korán kellett menned! Szörnyű lehet! Kitartást!

Gabi
Megzabálom Roli babát! Annyira cuki! Tényleg, szinte mosolyog! Úgy megdögönyözném! :lol:
Köszönjük Orsi-Dalmus infot!

Vivi
Milyen volt a dartz? Asszem én még nem dartzoztam! :oops: Hogy ment?

Ha valakit kihagytam, bocsánat! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Tegnap éjfélkor feküdtünk le, ami nálunk nagyon-nagyon késő, így ma teljesen kóma vagyok. :? Viszont a dartz nagyon jól sikerült. Rengeteget nevettem a többieken. (Én csak néztem, ahogy játszanak. :D :D )

Gabi
De cuki Rolika! :) Tündéri! :) Mostmár tényleg mindjárt otthon lesz veled!
Köszönjük az Orsi híreket! :D :D :D :D

Orsi
Várunk beszámolóval majd ha lesz időd, és otthon leszel! :D És majd fotót is légyszi-légyszi!!!!! :D :D

Nomi
Hát igen, én is ezen izgulok, h melyikünk következik! :D :)

Hűűű, nagyon kevés ideig fogsz tudni otthon maradni! Ez nagyon rossz lesz!És utána valami bölcsi-szerűség működik ott kinn is? Vagy hova fogod tudni tenni a Picit?

Várjuk majd a pocakfotót!

Yokka
Milyen kreatív vagy! Várjuk majd a fotókat!

Menion
Mondtam a Páromnak, h tényleg fontos a párologtató és nem pénzkidobás... Szépen lassan emészti a híreket! :D :)

Nagyon jól hangzik a rakott kel!

Verdict
Jó munkát és kitartást!

Evita
Jobbulást a Párodnak! Tényleg vigyázz nehogy beteg legyél!

Ma nálunk töltött husi volt ebédre rizzsel és húsileves. (annyira beettem, h mindjárt le is kell, h dőljek aludni picit... Pótoljuk az estit... :oops: :) )

Tényleg: ti nem éreztek "front-hatást"? Úgy értem, h nekem reggel óta fájogat, húzódik, feszül a pocakom, és nehéz álldogálni...? :? :? A Párom segített is ebédet főzni. :)

Mindenkinek további szép napot! :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Wivi! Engem a délután vágott kicsit fejbe. Apácska kérdezte is hogy éjszaka így mi lesz ha délután aludtam egy keveset. Meg hogy a babának nem e baj ez.
Lemondtam a pizzáról és helyette rizibizi lett kijevi töltöttcsirkemell, káposztasali. ha nincs husi nekem úgy is nagyon ízlett volna. Olyan régen ettem már rizst hogy meg sem tudom mondani :oops:
Kínlódok az egyedülléttől. Keddnél hamarabb biztos nem jön haza Apácska...de ha elromlik a gép akkor tovább marad :cry: mindenki hétvégézik, meg hétfőn mennek oroszországba, csak ő szív. Az egyik kolegája azzal jön hogy a felesége várandós és azért nem dolgozik...hmmm.

KépKép
yokka03

Szép estét mindenkinek!

Gabi... a babád valami tüneményesen szép! Tényleg gyakorlatilag mosolyog. Kitartás, most már tényleg csak pár nap és jöhettek haza!!! :wink:

Verdict! Remélem tűrhető volt az ügyelet, majd holnap pihenj egy jó nagyot (vagy kedden, mert ha jól emlékszem, hétfőn még meló van...)

Yokka: hű, akkor jó formában lehetsz, ha 11 hetesen is alig van poci! :wink: Szerintem nem baj, ha alszol akkor, amikor kívánod, még ha fényes dél van, akkor sem. A párom mondta nekem, hogy olyan ez, mint a testépítés. A testépítőknek is változatosan kell táplálkozniuk és sokat aludniuk, akkor épül a szervezetük. Végülis velünk is valami ilyesmi történik! :lol: :lol: Szurkolok, hogy a férjed már kedden tudjon hazamenni!

Wivi: szuper, hogy jól érezted magad! Ennyi "éjszakázás" bőven belefér.
Nekem a bowling volt a nyár újdonsága. Előtte még sosem próbáltam és kicsit rezegtem is, hogy mennyire fogok szerencsétlenkedni. Aztán nagyon élveztem a dolgot, bár néhány dobást elbénáztam. De a társaság tett róla, hogy senki se lógjon ki, hiszen a jóval tapasztaltabbak is ugyanígy játszottak, és ez sem zavart senkit!
Azt a bizonyos fronthatást én is éreztem, mert már a reggeli felkeléskor is húzódott a pocakom, de szerencsére mérséklődött.

Evita! Örülök, hogy Te nem betegedtél meg. Párodnak jobbulást! Egyébként én 27 vagyok, a párom 9 évvel idősebb. Neveink még nincsenek, csak időnként beszélgetünk róla. Éééés, az Emma nálunk is szóba került, valamint a Gréta is. Fiúnévben az István, Gergő került szóba. Igazság szerint a nevekről való döntést akkorra "tervezzük" majd ha nagyobb poci lesz és kint korán sötétedős hűs idő, amikor jó bevackolódni egy fotelba na és akkor...

Én egy darabig most nem megyek vizsgálatra, hanem a 12 hetes vérvétel eredményét várom (verdict után, mert ő pár nappal előttem volt... :wink: ).

Sziasztok!

KépKép
manama

Sziasztok Lányok!

Látom nagyon hétvége van! :lol: Laci már elég jól van! Gyorsan átment rajta a vírus!
Én is sms-eztem Orsival! Örülök,hogy jól van! Láttam Dalmusról fotót! Csodaszép Ő is! olyan szép Babáink vannak! Olyan jó!!! :lol: :lol:

Vivi
Örülök, hogy jól érezted magad! Pihengessél is! Én is délben kidőltem, és aludtam 1 órácskát! :oops: Pedig egész délelőtt nem csináltam semmit! :oops:

Yokka
Mondd meg párodnak, hogy nem baj az alvás! Ha igényled akkor kell is! Sokat kell pihennünk! :lol:

Szép estét mindenkinek!

Manama
Nekem is tetszik a Gréti, de Lacinak nem! Amúgy az Emma névbe szerettünk bele! A fiú név nagyon nehéz lesz! :oops:

evita10
Budapest IX. kerület

én is szarul voltam du. azt hittem hogy a tegnapi lagzizás menüje adott be nekem mert köménymag és kapros túrós kajákat én soha nem eszek de ott nem akartam megbántani a családot és a marhapörkölt is olyan volt hogy azt hittem 2x is hogy kijön...
én csak szárnyast szoktam enni és abból is csak mellét szóval nagyon finnyás vagyok a húsra...és már késő estére elég kényelmetlenné vált az ülés is...
de reggem nem éreztem semmit...csak déltől voltam olyan mint egy felfujt lufi...vettem be egy magnéziumot de nem sokat segített...feszes volt és fájt a hasam...de olyan volt mint mikor a belek görcsölnek....lehet hogy így volt...
csak mostanra lett jobb és ezért én is egész du.feküdtem...nem aludtam el de eleget pihiztem ahoz hogy nehéz legyen az éjszaka
pedig holnap munka :? és 5kor kelés kesz :cry:

Kép
menion
Budapest

Sziasztok :!:

Orsi
nagyon várunk Dalmust is, remélem minden ok :!: :roll: :wink:

Evita
aranyos vagy :wink: igen, lassan, de biztosan várom azt a bizonyos 36. hetet :!:
örülök, h jobban van a férjed :!:

Vivi
de jó, h jól sikerült a baráti dartzozás :!: :wink: igen, volt vmi front rám is hatott, feszült a hasam, meg kalapál a szívem rendesen :shock: egy picit izgulok a holnap miatt, de nem a v.v része ami aggaszt. hanem mennem kell a mügyre :roll: na az nem egyszerű dolog, ez az egyetem egy fertő és bolondok háza :!: de jön velem a férjem is, nem szeretné, ha felidegesítenének :!: olyan rendes :!: :wink:
Barnus hogy van :?:

Menion
Én ilyenkor szoktam inni Salvus vizet :!: ismered :?: nagyon jó teltség érzet ellen, puffadásra és sok mindenre, még a hányingeres időszakban is azt ittam, egy próbát megér :!: :roll:
nem irigyellek a reggeli korán kelésben...én is amikor dolgoztam 5-kor keltem :!:

Reggel, mint írtam v.vre megyünk, meg mügy, aztán bevásárlás és pihenés, fekvés :!: ma voltunk szavazni, ettünk finomakat és még sétáltunk is ebben a gyönyörű napsütésben :!: :wink:

További szép estét :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Gabi! Olyan de olyan edes Roli baba......... :lol: :lol: :lol: Es szerdan mar egyutt lesz a csalad

Orsi! Nagyon varunk mar! es mi is kivancsiak vagyunk Dalmusra :wink:

Vivi! Egyszeruen nem tudom mit fogok csinalni...nem is akarok most rajta gondolkodni,mert csak idegeskedem. Valoszinu keresek valami ejjeli munkat. Van bolcsi is,de arra ramegy a fizetesem,ugyhogy..... A masik megoldas: felveszek egy azsiai csajt,de valahogy irtozom az otlettol(szornyen koszosak,igenytelenek). A legjobb meg az lenne ha Eric talalna egy SZUPER munkahelyet jo nagy fizuval :lol: :lol: :lol:

Suzy! A lenyeg,hogy jol vagy......
Itt meg nagy a meleg,30 fok korul. Esonek hire sincs,pedig tavaly mar szeptember kozepetol esett.

Ma vegre talaltam haloinget is. A baratnommel halalra rohogtuk magunkat. Azt mondta,nem is nagymamas,inkabb olyan.
Azt hiszem most mar minden megvan.

Jo ejjt!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Noémi
nagyon ügyi vagy, ha minden megvan :!: :wink:
igen, jól vagyunk ennél több nem is kell :wink: igazad van :!:
de jó, az még igazi nyár :wink:
drukkolok, h Eric találjon egy nagyon jó fizető állást, Te pedig otthon babázhass :!: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Kismamik!

Nagyon rossz éjszakám volt. :( 3szor voltam pisilni és egész éjjel fájt a pocakom, amikor pedig sikerült elaludni a Páromat keltették telefonon, h hiba van a rendszerbe és mit csináljanak.
A helyzet mostanra se javult pocak ügyileg. :(
Elképzelhető, h helyezkedik egyre lejjebb és azt érzem meg ennyire? Vagy ez még mindig a front? :? :? :?

Jaj tényleg, h teljesen rossz legyen ez a nap: 12:00ra jön a "kedvenc" védőnőm beszélgetni a szülésről és megnézni a babaszobát....Majd drukkoljatok, h elegendő türelemmel hallgassam végig.
(A Párom szépen megkért, h hiába nagyon buta, legyek vele kedves, segítőkész... :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: )

Ráadásnak pedig még nem utaltak fizut! (A többiek már megkapták... :evil: :twisted: :evil: :evil: ) Lassan oda is be kellene, h telefonáljak! Kicsit sem lesz mindegy, azért, h mikor érkezik meg az összeg...

Ne haragudjatok, befejezem a panasznapot! :roll: :?

Manama
Én is így voltam a boolinggal is! 1-2éve játszottam először, de akkor vagy 4-5órát és másnap menni sem tudtam, de nagyon nagy élmény volt! :D :)

Yokka
Kitartást! Mindjárt kedd! :)

Menion
Sajnálom, h te is rosszul voltál! De amúgy jól éreztétek magatokat a lagziba? Mertél táncolni picit?

Evita
Ez jó hír, h a Párod túl is van rajta! :)

Suzy
Drukk a vérvételhez!++++
Jaj, nem irigyellek én is utálok ilyen "hivatalokba" járni. Mindig hülyének nézik az embert. De tényleg, próbáld nem felhúzni magad semmin. :) :? :roll:

Nomi
Ázsiai bébiszitter?!?!?!:shock: Elsőre nem is gondolnám, h igénytelenek, de bizti van benne valami. (Tudod nekem mindig a fekete-fehér egyenruhás cselédek jutnak eszembe a sorozatokból róluk. :) )
De nagyon drukkkk, h a Párodnak legyen egy jó állása és ne kelljen ilyen módszerekhez folyamodni! :D

Orsi
Várunk majd! :) :D

Gabi
Rolika hogy van?

Mindenkinek további szebb napot! :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Csajok!

Én az utóbbi napokban olyan jókat alszom!!!! Úgy tűnik megszoktam, hogy nem alszok hason! Eddig állandóan felébredtem, ahogy forgolódtam! Úgy örülök! Remélem sokáig fog tartani, hogy jókat alszom!

Tegnap nem éreztem Babó mozgását, és ez kicsit aggasztott. Bár tudom, hogy még túl pici, és ilyenkor még nem kell minden nap éreznem, mert kis gyengécske a mozgása, de azért nem volt jó! Ezért ma reggel 6kor, amikor felébredtem egyből a hátamra fordultam, mert olyankor szoktam érezni a rugdosását, valószínűleg túl kicsi a helye! Most is rúgott egyből, úgyhogy megnyugodtam! :lol: :lol:

Menion
Milyen volt az éjszakád?

Nomi
Remélem meg fog oldódni a baba felügyelet! Remélem Ericnek lesz jó állása és te maradhatsz otthon vele!

Vivi
Sajnálom a rossz éjszakát! Könnyen lehet, hogy helyezkedik Babó, de front is lehet! Kitartást a védőnőhöz!

Gabi
Roli baba hogy van?

Orsi
Várunk a hírekkel! És képekkel!

evita10
Budapest IX. kerület

Szép jó reggelt lányok!!!!

megmozdult az én kis Majám szombat este:)
SZUPER volt:)

Kép
böbe baba

suzy hát amikor a terhesség elején küzdöttem a savval akkor próbáltam de nekem olyan borzalmas volt az a salvus víz hogy nem bírtam meginni...inkább bármit!
reggeli kelés ma egész jól ment tekintve hogy egész éjszaka óránként néztem az időt és hajnalban így nem volt mrglrprtés szerű a kelés...de ma is minden bajom van...nem tudom h front vagy mi de fáj a keresztcsontom lábam is és valahogy a bélésem se ok....na és most kezd még kijönni a fáradtság is hogy nem jól aludtam...

nomi bocsi biztos lemaradtam...mihez vennél fel ázsiait?

wivi van front szerintem elég erősen mert én is szarul vagyok...védőnő meg kiváncsi vagyok mit fog okoskodni ha ilyen nagy a tapasztalata :P az a legjobb ha nem mondassz neki semmit és akkor nem tud tanácsokat osztani...csak bólogass :roll: :roll: :roll:

Kép
menion
Budapest

Böbe
ÓRIÁSI GRATULA! DE JÓÓÓ! Örülök nagyon!!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Menion
Nominak babysitterkedéshez kéne ázsiait felvenni, mert ők olcsók! Mert csak 4 hónapig maradhat otthon a Babával! :-(

evita10
Budapest IX. kerület

Böbe! De jó...akkor most már minden pillanatban ezt várod majd :)

KépKép
yokka03

wivi én is sajnálom hogy rossz éjszakád volt...lagzi meg nem olyan volt...csak 12-en voltunk és igazából csak a bográcsolás volt és beszélgetés...szegények csak azért esküdtek meg hogy a srác a kislányát megkaphassa az elhelyezésnél mert a nő teljesen megbolondult és el kellett hozni tőle a gyereket...csak itt mo-on minden nehezen intéződik és azt mondták gyorsabban megy ha összeházasodnak (amúgy 8 éve együtt vannak) és a lány 2 fiát nevelték eddig most a 3.gyerekért kell küszködniük pedig így is nagyon rossz az anyagi helyzetük...

evita az elején nekem is akkor volt legjobban érezhető ha kinyujtott lábbal feküdtem a hátamon :D jó neked hogy alszol!használd ki mert nem lesz mindig így...nekem is volt egy alvós időszakom de most...

Kép
menion
Budapest

te jó isten :shock: :shock: :shock:
4 hónap????? az semmi....
ez borzalmas! és én még sajnáltam magam mikor a 3 évet lecsökkentették 2-re...
idegenre bízni a babát brrr a hideg ráz!
láttam 1x a tv-ben(hiradóban!) olyan kamerás felvételt mikor a család titokban felvette mit csinál a bébiszitter és mutatták hogy ütötte meg rázta a kicsi csecsemőt...iszonyat...sokáig rosszul voltam mikor mutatták...
nem tudom kiben bíznék annyira hogy rábízzam a babámat...
nálunk sincs egy nagyszülő se szóval nagyon nehéz lesz biztos megoldani...

Kép
menion
Budapest

Hát én se merném rábízni senkire a Babámat, de a szükség nagy úr! Szurkoljunk, hogy Erik kapjon egy jó kereső állást, hogy Nomi otthon maradhasson Babóval!

evita10
Budapest IX. kerület

Menion- Evita
Azt a riportot én láttam! Még a hideg is kiráz tőle!!!!!
Nekünk meg iszonyú messze vannak a nagyszülők. (De mejd megoldjuk valahogy.) Bár szerintem szívem szakad majd meg, ha 2évesen bölcsibe kell adnom... :? :( :( :cry:
De szurkolunk Nomi, h legyen jó munkahelye a Párodnak! :)

Böbe
Gratulálunk!!!! :D :D :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Volt itt a védőnő...
Hát hol is kezdjem.... Egy élmény volt... (De végig kedves voltam!!!)
Azért is jött, h meséljen a támogatásokról, de csak addig jutott, h ezt Ő tanulta a fősulin, de még nem látott olyan nyomtatványt, majd menjek be a hivatalba és érdeklődjek... (Ezen már csak nevetek.)
Mesélt volna a szülésről, - de mondtam, h ugorhatunk mert lesz szülésznőm. (Szegényt nem hagyom dolgozni... :? :roll: :wink: )
Kérdezte a babaszobát, babakelengyét, kórház cuccokat, ezeket mondtam, h rendben vannak. (Nem erőltette a megnézegetést
És viszonylag gyorsan végeztünk! :)

Ésssssssssssssss: közbe megérkezett a táppénz!!!!!!! (Nem sok, de legalább a számlámon van!!!!! :D :D :D :D :D )

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi
Ügyi voltál nagyon a védőnővel! Tök jó, hogy megérkezett a pénz is!
Én szerencsére nem láttam ezt a riportot, de nem is szeretném!

Megvettem az Anyák lapját! Tök jó dolgok vannak benne kuponnal!
Légzésfigyelő, babakocsi, párásító, kismama felső, orrszívó, játékok, bundazsák, overál, pelenkázófeltét.

Tesóm kislánya most kezdte a bölcsit. Ő nagyon szereti. Bár olyan kislány, aki nagyon szeret társaságban lenni. Nem félt soha senkitől (kivéve a szakállas férfiaktól :lol: ). Mindenkihez odamegy, megfogja a kezét! Nagyon nyitott kiscsaj! :lol:

Suzy
Na mi volt? Várunk nagyon!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok :!:

Vivi
örülök, h megérkezett a pénzed :wink:
szegény védő nő csajszi tényleg nagyon kezdő lehet :roll: és adott kelengye listát :?:
mit érzel a pocakoddal kapcsolatban :?: mert nekem 10 percenként egy bizonyos pontos annyira kemény és eldeformált :roll: görcseim hál istennek nincsenek :!:

Menion
sajnálom, h nem bírtad a salvust :!: jobb ötletem nincs :!:

Evita
örülök, h jókat alszol :wink:
a legmegnyugtatóbb, ha mocorog a bébi :!: :wink:

Böbe
nagyon örülök a jó hírednek, fantasztikus érzés, gondolom, h már mennyire vártad :!: :wink:

Egész délelőtt úton voltunk, mügy, hál istennek nem volt vészes, haladtam a dolgaim intézésével, majd v.v, holnap eredmény egy része kész, toxo meg ellenanyag egy pár nap :!:
most meg pihenek, de olyan jól esik, Cipikém tombol :!: :wink:
este anyuéknál hal vacsora, már úgy várom :!: :wink:

Vigyázzatok magatokra, pusszantás :!:

Orsiról nincs híretek :?:

Gabi írt egy sms-t, sajnos Roli baba besárgult, még maradnia kell emiatt a hét végéig :cry: próbáltam Gabit erősíteni, remélem vmennyire sikerült :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi!
Tündéri Roli baba, nagyon helyes:)
Remélem most már hamarosan hazahozhatjátok és minden rendben lesz.

Orsi!
Várunk a hírekkel és Dalmus fotókkal:)

Többiek!
Látom pörgetitek rendesen a fórumot, nagyon helyes, nehéz visszaolvasni mindent! De lényeg hogy mindenki jól van és várhatjuk ki lesz a következő:)

Sok puszi mindenkinek!
A jövő héten végre költözünk az új lakásba:) Utána frissítem a blogomat és láthattok friss képket, addig is csatolok most egyet.
Kép Dóri baba

andicsiga

Andi
Gyönyörűséges nagy lányod van :lol: annyira cuki és milyen kis bájos :wink: jó költözködést :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Kismamik!

Túléltem a hétvégét, szóval újra a köreitekben vagyok.

A lagzi jó volt, bár a férjem bal lábbal kelt és miután ivott is kicsit (nem iszik, nem bírja a piát, így a kicsi is hamar kiüti), bedurcizott. Hajnali 3ig voltunk ott, nagyon kimerültem és rettenetesen fáztam. Én hülye, annyira alulöltöztem… De igazándiból nem azért, mert melegebbre számítottam, hanem azért, mert a kismama cuccaimat csak vasárnap kaptam meg. Eddig se kabátom, se pulcsim, semmim nem volt :S. Szóval nagyon hideg volt, de eddig úgy tűnik, nem fáztam meg. Most nyomatom a csipkebogyó, kakukkfű teákat egymás után.

Sokaknál olvastam a frontot. Én is éreztem, de nálam ez fejfájás formájában jelentkezik. Már a terhesség előtt is frontézékeny voltam. Sajna nekem ilyenkor annyira fáj a fejem, hogy kénytelen vagyok gyógyszert is bevenni. Még a legelején volt úgy egyszer, hogy annyira fájt a fejem, hogy az is nagy fájdalmakat okozott, hogy a fejemet a párnára tettem. Akkor vettem be először Panadhol extrát. Azt lehet bevenni, mert paracetanol tartalmú. Ti szoktatok bevenni gyógyszert? Nekem olyan lelkiismeret furdalásom van emiatt :(. Úgy bánt, hogy szegény Picikémet olykor begyógyszerezem:( :( :(

Köszönöm az együttérzést (mármint, ami a pénzügyeket illeti. Jól esett, de azért ne sajnáljatok, mert a férjemnek hála nem tragikus a helyzet. Megvagyunk :).
Ha jól emlékszem Suzy kérdezte, hogy milyen tanár vagyok. Amellett, hogy szigorú, magyar és pedagógia szakos tanár vagyok :).

Wivi, köszönöm szépen a receptet, holnap ki is próbálom. Már alig várom. Nagyon rápörögtem.

Yokka: őszintén szólva meglepett, hogy egy ilyen pici közösségben is van 2 olyan ember, aki a kötelező állami juttatáson kívül gyakorlatilag semmit nem kap. De annak viszont örülök, hogy ilyen aranyos kis férjed van. Nem enged dolgozni :). De nem is baj, főleg ha nem szorultok rá olyan nagyon. Úgyis sokat kell pihenni. Én azért is szeretem, hogy itthon vagyok, mert sokat gondolok a Babára és amellett, hogy nagyon várom már, tudatosan, fejben is igyekszem felkészülni a szülésre, a fogadására és mindenre. Szóval ne bánd szerintem. Amúgy Te mennyi idős vagy (ha nem vok túl indiszkrét.)? Közben vissza is olvasgattam és láttam a dekor ötleteidet is. Ezeket mindet magad készíted majd? Gringo’s tök jó hely, egyszer voltam már ott a férjemmel. Érdekes, egyetem alatt nem is ismertem.

Szegediek: nem tudom ismeritek-e a Bratyesz éttermet. Én mindig úgy rendeltem onnan, soha nem voltam még, de annyit elmondhatok róla, hogy brutál adagok, nagyon fini kaják jó pénzért. Tényleg csak ajánlani tudom. Akkora adagokat kaptunk mindig, hogy ketten ettük és elég volt. Amúgy én sem főzök, vagyis csak ritkán. Van a közelünkben egy étterem, 430 ft a menü és 3 féle van minden nap. Finom, változatos, elég. Ennyiből meg úgysem lehet kihozni az ebédet és ráadásul tényleg napkig azt eheti az ember.

Nomi: Köszi az üdvöléstést, Veled még nem találkoztam :). Miért kell visszamenned 4 hónap után dolgozni? Nem úgy van, hogy 6 hónapot kötelező otthon maradni, hogy addig nem is lehet dolgozni?

Manama: hu, jó, hogy írtad ezt a szülés utáni biztosítás dolgot. Nem tudtam róla, úgy látszik a sok utánajárás ellenére is maradt olyan, amit még nem tudok. Amúgy Te gondolkoztál már kismama tornán és ilyen szülésfelkészítő tanfolyamon? Én már nézegettem, meg kérdeztem a védőnőmet is. Ő azt ajánlotta, hogy a Zsebibaba nevű kiadványt nézegessem, ott össze van szedve minden. Már szemezgettem egy-két hellyel. De ha Neked van infód ezekről, tapasztalatod, szívesen venném őket. És sütőtökkrém leves? Én azóta gondolok rá, hogy a Vacsoracsatában a Jakupcsek azt készített. Le is írtam a netről a receptjét. Én alapvetően nem szeretem a sütőtököt, csak az illatát. De azt mondják a levest az is szereti, aki a sütőtököt magát nem.

Evita: Jót mosolyogtam a neveken :). Jól beleválasztottam. De mindez tényleg csak abban erősít meg, hogy ezek most nagyon divatos nevek. Amúgy az Emmát és a Lillát hogy lehet becézni? Nekem ötletem sincs. Pocakfotót pedig lásd :) Most olvatam: Te már érzed a Babád mozgását??? Nem semmi. Én 20 hetes vagyok, de még semmi :(.

Istenkém Gabi, annyira édes a Fiacskád! Kis hős :). Teljesen megigézett ez a szempár :). A szerda már mindjárt itt van, látszik rajta, hogy kitartó, erős baba. Hamar túllesztek a megpróbáltatáson és el is felejtitek majd a kezdeti nehézségeket.

Menion: valószínűleg elcsúsztam valahol, Te is lagziban voltál?

Böbe baba: gratulálok az első mozgáshoz :). Nagyon irigyellek ám. Én is úgy várom már. Egyértelműen tudtad, hogy azt érzed? Mert én ettől is parázok, hogy észre sem vesze. Mert olykor vannak olyan érzéseim, hogy „mintha”, de nem tudom eldönteni. Szóval ha AZ lesz, akkor nem lesznek kétségeim?

Amúgy Ti látjátok a vonalzómat? Mert én elkészítettem, be is másoltam a címet az aláíráshoz, engedélyeztem is, de én nem látom a bejegyzéseim alatt. Tehetséges vagyok :).

További szép napot Mindenkinek :). Kép 20 hetesen

KépKép

Kép
szandriii

Szandrii!!

Azta de szép pocid van! Én is akarok már ilyet! :cry:
Lillát Lillusnak szoktuk becézni, de lehet Lili is,de (Lillát soha nem hívjuk Lilinek) Emmát nem tudom, Emmus, Emi... :roll:
Igen érzem a mozgását. Elég korán elkezdtem érezni 14+1 napnál. Eleinte csak rezgéseket a pocakomban, és bő 1 hete kis rugásokat, de azt csak háton fekve. Na az elég egyértelmű! Az nagyon jó!! :lol: :lol:
Én nekem még szerencsére nem kellett gyógyszert bevennem, de ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásod! :wink:
Örülök, hogy a lagzi jó volt! És hogy nem fáztál meg!
Nomi cipruson él, ott más a rendszer!
A vonalzódat nem látjuk sajnos, valami biztos nem jó a linkben!

Suzy
Ügyi vagy, hogy mindent elintéztél. Milyen jó is a Cipike mozgás!

Gabi
KITARTÁS!!!! Hétvége is közel van! Hipp-hopp elrepül az idő!!! A lényeg, hogy Roli jó helyen van, jó kezekben!!!

Andi
Dóri GYÖNYÖRŰSÉGES!!!!! Milyen nagy már!!! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Szandriii
reméljük nem fáztál fel és nem leszel beteg :!: :roll:
nagyon édi a pocakod :lol: nem látszik a vonalzód :!: :roll:
kitartás, Én 24 hetes elmúltam mikor éreztem Cipike mozgolódását...nagyon egyedi :!:
legyél is szigorú, a mai fiatalokra ráfér egy kis szigor :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szandriii
azt hiszem, h csak a második htttp-től kel csak bemásolni :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szandriii
igen, ismerem a Bratyesz éttermet, most már Olympia a neve, Újszegeden van és tényleg brutál adagokat adnak jó áron :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hát én nem értem mit szúrok el ezzel a vonalzó dologgal...
Pedig mindent úgy csináltam, ahogy mondtátok, illetve a leírás diktálta :(
Kár.
Kép
Kép
szandriii

Háhá:) Sikerült :) Na, csak rájöttem a mikéntjére.
A vonalzón 19 hét és 2 nap van. A dokim február 25-re írt ki, de a vérvételek, uh-k alapján 20 hetes a Babuska, viszont február 25. alapján a gépek, naptárak 19 hét+2-t számolnak. Szóval passz, én a doki bácsinak hiszek.

KépKép

Kép
szandriii

Kedves Kismama!

Egy ősszel induló televíziós műsorba keresünk várandós kismamákat. Ha nem olyan körülmények között várod születendő gyermeked, mint ahogy szeretnéd (anyagi, családi problémák), akkor keres meg minket, hátha mi tudunk segíteni neked. Hogyha Te vagy a Világ legboldogabb kismamája és úgy érzed, örömödet szívesen megosztanád másokkal is vagy szívesen kamerák elé állnál, természetesen akkor is várjuk a jelentkezésedet!

Jelentkezés: 30/645-73-94-as telefonszámon vagy a d.ildiko84@gmail.com
szerra

Szandriii
siker :lol: menzeszhez viszonyít a vonalzós :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csajok!

Ebben a pillanatban éreztem először ülve is a kis rugásokat! Nagyon kis gyengécske,de éreztem. Eddig csak fekve éreztem! De jóóóóóóóó!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Szandri
Szupi a vonalzód!!! Én is 1-2 nappal előrébb járok! Elméletileg már betöltött 18 hét, de én nem variálok a vonalzón!

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
micsoda boldogság :wink: örülök az örömödnek :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Tök jó :), örülök és sárgulok az irigységtől :P

KépKép

Kép
szandriii

Vissza: Várandósság