Új privát üzeneted érkezett!

Monácska!
Nagy gratula!!!!!!!!!!
:D :D :D

Jim!
Nektek drukk holnapra!

Mzx!
Mostmár mindenkiről az okmányirodában csinálnak fényképet személyinél, jogosítványnál útlevélnél. És az rögtön megy a rendőrség adatbázisába. Szóval ez egy ilyen igazolványkép volt.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jim, szegénykém... :( Hogy lehet rávenni egy 3 évest, hogy maradjon nyugton, amíg mindenféle éles tárgyakkal hadonásznak a szeme körül??? :roll: Nagyon szorítok én is!

Monácska, hatalmas gratula! :D

Kép

Kép
mzx

Valaki mondta a talin, hogy a nevemnél a kép milyen komor, hát lecseréltem. Ez se az igazi, de a taliról van legalább.
Niki félre ne érts, a képek szuperek, csak az arcom ezen ilyen. :D

Majd körbenézek hátha találok valami jót. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jim! Nem nagyon szeretem a csokit, csak a (nem ér kiröhögni!) barackos-kekszes Boci csokit! Ilyen perverz izlésem van.... :oops:

Mona!Nagyon-nagyon gratula! Hol van már az a 80-85 %-os arány? Lassan több csajszi lesz, mint pasi!

Mni! Próbálok őket hívogatni, de nem veszi fel senki!Ha publikus, akkor megírnád, hogy mi pénzbe kerül ott egy UH? Ha jól látom, mindenhol 10-12.000 FT. körül van...

Mpatr! Hol vagy? Olyan fura, hogy nem szólt be nekem senki az elmúlt pár órában! :wink:

Kép
pété

Jim! Szorítok holnap!
Én már azt sem hagyom, hogy bárki akár szemcseppet csöpögtessen a szemembe! Nagyon érzékeny vagyok rá, ha valami közelít a szememhez! Mikor mentek? Meddig tart egy ilyen műtét?

Kép
pété

Sziasztok csajok !!!

Ezt a pörgést, hihetetlen :lol:
Alíg győztem visszaolvasni :D
eszterxx, kölyök : megígérem nem izgulok a mozgolódás miatt :D
Hatalmas gratula bosek és nórácska a lányokhoz :P
Land, én is érzem a megfázás szelét, ezért ma már megettem 2 citromot itt munka közben 8)
Nekem az AFP eredményem 0,9 lett, szerintem a 0,75 is ref.értéken belül van .
Nem tudom hogy mindent írtam-e amit szerettem volna, de olyan jó hogy újra rátaláltam erre a topikra :D
Csúcsok vagytok :P

Anita
Kép
boszi30

No jó! Most többet nem kisérletezem a képekkel, most marad ez egy darabig!

Pété!
Szerintem Pati a fiáért ment az oviba, és még elötte valami mást is útbaejtett. Előkerül ő még és akkor győzzük olvasni. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Én is megyek a gyerekekért! Addig is mindenkinek szép délutánt!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka, jujj, akkor én nem ütök le senkit :roll: , nehogy be kelljen azonosítani... Még mázli, hogy nem változott sokat a fickó a kép óta. :?

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!

Gratula a kis puncisokhoz, lassan tényleg több a csajszi!!!

Köszi mindenkinek a megértő szavakat!!! Ma már viszonylag jobban vagyok, csak a vérnyomi reggel nem volt ok(170/110), bizti a tegnapi miatt, meg vmitől minden vukkba fulladt, lehet, hogy a tegnapi gyomorideg miatt! Ugyhogy most küzdök a szörnyű fejfájással, meg a gyomifájdalommal!!
Tegnap irtam a csajnak, és ő visszaírt, hogy ki cserélje e?! Az az igazság nem tudom mit csináljak, mert ha visszaküldöm annak postaköltsége 1600, meg 1600 vissza is (mert szerintem azt is én fizetem! :? ), így ennyi pénzért, meg lehet hogy itt megcsináltatom!! Csak még az bosszant, hogy a postaköltséget is én fizettem, pedig ő azt mondta, hogy csak a gatyot fizetem (na mindegy), megmég ha hozzáveszem a 2*1600, akkor már itt sopronba is vehettem volna boltba, és elkerülöm mindezt!!
Ne haragudjatok lányok, hogy rátok is rátok zuditottam a bajom! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Jim! Remélem minden ok lesz a kisfiaddal, szoritok nektek!!!

Beus! Egy szakmai kérdés! Szerinted egy ilyen terhesnacit át lehet szabatni? Csak elöl van pamutbetétje, és ilyen gumi van a derekába, ami segitségével állitható?! Köszönöm előre is válaszodat, jó lenne tudni mi lenne a legészerübb megoldás a gatyokkal kapcsolatban!
Vendég

Hú de hasonlóak a gyerkőceink mzx! A kislányom 05.07.20-i, a kicsi 03.10-re van kiírva.
Remélem élvezni fogják a nagyok a kistesót. Én azért aggódom a féltékenység miatt. De igyekezni fogok, hogy elkerüljem. Szerintem ez nagyon az anyán múlik.

Livi
Kép
Kép
lusie

Pété, én is barackos-kekszes boci rajongó vagyok! A legfinibb táblás csoki! Na jó, néhány alkoholos svájci táblás azért felveszi vele a versenyt :wink: ! Ezen kívül a konyakmeggy-bonbon és az After Eight jöhet, a többi csokiféle nem tud felcsigázni igazán :). Apukám vett egy egykilós doboz kézzel készített konyakmeggyet nekem nyáron (még nem tudta, hogy történés van), én meg majd elbőgtem magam, hogy nem ehetek belőle... :oops:

Kép

Kép
mzx

A Gyilkos számok című filmből a matematikus csávó már rég megmondta volna előre mindenkinek, hogy milyen nemű lesz a babája! :D

Kép
pété

Lusie, :). Én is aggódom, főleg, hogy Erik nagyon bújós, és egyébként nagyon barátságos mindenkivel, de amikor pár hete a barátnők 4 hetes babáját ringattam, hogy elaludjon, akkor közölte, hogy "Baba menjen haza!", amit még sosem csinált! :roll:

Kép

Kép
mzx

barátnők=barátnőm :wink: Úgy hangzott, mintha egy leszbi pár babájáról beszélnék, nem? :wink:

Kép

Kép
mzx

Pété, én 9.000 Ft-ot fizettem a babanetes kedvezménnyel. :) Kaptunk egy kb. 15 perces DVD-t és egy képet. A többi kép feláras, de nem tudom pontosan mennyi. Telefonálni meg délelőtt érdemes... én két hétig próbálkoztam. :) Ja, és állítólag két szonográfus van, a Győrfi Mátyást ajánlotta nekem a barátnőm.

KépKép
KépKép
mni

Na, azért a Bocin kívül van, amit még nagyon szeretek: a banán vagy eperkrémmel töltött tejcsokikat! Csak ezeket már nem nagyon lehet kapni....hűűűű, csorog a nyálam! :shock:

Kép
pété

Mni! És konkrétan kérted, hogy Te a Matyit szeretnéd? Bocsánat Kedves Győrfi Mátyás, ha olvasod, nem akartam gúnyolódni! :oops:

Kép
pété

bocsi: "ha olvassa" (na, már le is tegeztem!) :oops:

Kép
pété

Én nem kértem, mert csak utólag tudtam meg, hogy több van... :) De az sem biztos, kérdezz rá, ha sikerül felhívnod Őket. :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok Lányok!

Monácska,
rengeteget gondoltam rád, ma reggel a fürdőszobában már azon járt az eszem, hogy reggel írok Neked. Csak sajna közbeszólt a munka, az új lány miatt, illetve a betanítás miatt semmire nincs időm. Örülök, hogy túl vagy rajta, és hát igen, nem kellemes, nekem is fájt egy kicsit, de a szúrás után 1 órával már nem éreztem semmit. Megértem én, hogy a lusta pasik miatt egy csomót kell pakolásznod, remélem jól ki is osztottad Őket. Hát ez a nagy segítség :x ? Azért légyszi ne erőltesd magad, tényleg vedd komolyan a pihenést!!! Jövőhét kedden meglesz az eredmény, gondolom, és végre teljesen megnyugodhatsz!!!!!!

Ildi

Kép
kikó70

Pété, hasonló kifacsart ízlésem van, én is imádtam ezeket a töltött csokikat, de évek óta nem láttam :(. Mintha Tibi csokik lettek volna régen. Te is arról a duci töltésűről beszélsz, nem arról, amiben csak kb. 2-3 mm vastag krém van, ugye? Húúúú, de be bírnék nyomni 2-3 táblát most :).

Kép

Kép
mzx

Kikó, Mona már tudja is az erdményt! :)
Akartam írni, hogy 8-7 a fiú-lány arány. :)

KépKép
KépKép
mni

Ildi drága!
Meg van az eredméynünk, van kis protekcióm a Söfiben, amiről egészen addig nem tudtam, amíg be nem mentem.... :oops: :oops: Szégyenlem, hogy kihasználtam, de most nagyon boldog vagyok ám!
Szóval Nóra babánk lesz, és makk egészséges!
Ettől függetlenül a kontrol uh-ra még bemegyek, csak a kíváncsiság kedvéért!!
A fiúkat kiosztottam, dehát tudod, annyi ezeknek, mint kutyának a víz, már el is feledték!
Pihenek, a takarítást csak egy hét múlva fogom megismátelni! :):)
Vendég

Niki!!!
A fiú-lány arány REMEK!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):):):):)
Vendég

Mennem kell, Ákos tolong mögöttem! :evil: :roll: :wink:
Holnap reggel érkezem...............
Vendég

Tegnap még itt sírtatok a kilók miatt, ma meg már csokit ennétek???? Ejnye-bejnye!!!

KépKép
KépKép
mni

Mzx, Pété!
Én is a barackos-kekszes bocicsokit imádom. Sajnos már régen ettem, most nagyon megkívántam. Boci csokiból csak olyat vettem régebben.

Pumperka!
Ez a kép százszor jobb mint az előző, ezen sokkal fiatalabbnak látszol, és kedvesebbnek. A másik nagyon morcos volt.

Lányok!
Én sem érzem még a mozgást, nagyon el vagyok kenődve. Leventét már éreztem a 19. héten. Holnap megyek védőnőhöz és UH-ra remélem megnyugtató lesz. És megtudom én is hogy Nóra vagy Balázs van a hasamban.

Remélem az Augmentin nem ártott a babának. Leventével is ugyanez volt, hörgőgyulladás, antibiotikum. Most már másodjára van, ennél a terhességemnél. :(

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Kedves lusie!

Kb. 1 órája feladtam a vonalzóimat, és mérgemben elmenttem enni.
Most újra itt vagyok, és nem megy nem tudom, hogy hová másoljak
BBC kódot, és melyik az a kód???? :?: :?:
Jaj nagyon szerencsétlen vagyok! :oops:
Ha ez így fog menni, megint el kell mennem enni! :lol: :lol:
Vendég

Monácska, miután nem volt időm visszaolvasni nagyon az eddigieket, csak most próbálom pótolgatni, látom, hogy Nórád lesz. Szuper, nagyon gratulálok, és az, hogy egészséges, az a legtutibb!!!!!

Ildi

Kép
kikó70

Melyik oldalon szeretnéd megcsinálni a vonalzódat?

KépKép
KépKép
mni

Jim!

Utólag is boldog névnapot, egyszerűen nekem semmire nincs időm, mióta betanítok, csak lemaradok folyamatosan, ezért hülyeségeket írok stb.
Gondolok Rátok holnap a műtét miatt, biztos minden rendben lesz, csak lennétek már túl rajta!
Niki, még Neked sem írtam, hogy jók lettek a képek, köszi.

Ildi

Kép
kikó70

Lányok, köszönöm a bíztatást. A műtét nem olyan vészes a doki szerint, amúgy altatni fogják. Az is nehéz eset, mert már orrmandulaműtétje volt a tavasszal, ott is mit művelt édesem. 5-en fogták le, pedig már bátorítót is kapott előtte :cry: Az a rossz, hogy 8-ra kell mennünk, de lehet, hogy 12-kor kerülünk sorra, és ugye nem ehet, nem ihat (csak vizet) éjféltől. Ráadásul az apja meg viszi este, mert láthatása van, szóval ki vagyok akadva.

Én sem vagyok édesszájú, de ma is benyomtam egy táblát. Tegnap meg majdnem az egész doboz bonbont. Ami ráadásul alkoholos volt :shock: :oops:

pumperka, jó a kép, nekem a múltkori is tetszett!

4D a Rózsakertben is van, asszem 10 rugó. Én talán oda fogok menni, de úgy a 26. hét körül.
Vendég

Pumperka,
én úgy örülök, hogy tudtad azonosítani azt a gennyes alakot, remélem jól megkapja a büntetését!!!!!

Ildi

Kép
kikó70

Szia!

Már készen van a vonalzóm, e-mailben meg is kaptam, de nem tudom, hogy mit másoljak, tudom, hogy írtad, hogy a profil-ba, de azon belül hová?
Köszi a segítséget!
Vendég

Vasárnap költözünk, holnaptól eltűnök szerdáig. Az eddigiekből kiindulva, ontani fogjátok a hozzászólásokat, én meg jól lemaradok. Szerdán meg folyt.köv. a betanítás, és csak délután próbállak majd visszaolvasni Titeket. Szóval húzós lesz.

Sziasztok!!

Ildi

Kép
kikó70

Pété,

A Tibi csoki étcsoki, nem tej, jajj, de nagggyon finom! Nem ér előhozni a régi emlékeket! Főleg az ananászos!!!!!!! Én is akarok!!!! Legalább virtuálisan (amúgy lehet kapni ám...)

Kép

KépKép
eszterxx

Az aláíráshoz. :)

KépKép
KépKép
mni

Na most ugrik a majom a vízbe!!!!!!!!
Lássuk!!!! :shock:
Vendég

Na most ez mi????????
Vendég

I'm back!
Visszatértem, mint a terminátor.
8)

Pété, hiányoztam, láttam, de édi vagy!!!!!!!! :D :D
Tudod, mégiscsak meg kell szólaljak (... :roll: ) de akármije azé ne legyen annak a gyereknek, az enyémnek szárnya asszem nincs, de farka az van :oops: :lol: És imádom a sárgabarackos bocicsokiiiit!!! :D
Ultrahangot csak a 4dgenesisben csináltatnék, 40 perc, nagyon, de nagyon rendesek, 10500 Ft+1500 Ft-ért cd-n is megkapod a képeket (dvd benne van). A 4d-s topikban leírtam róla többet is annak idején.

Pumperka, csini a kép!!

Jimm, nagyon szurkolok Milánnak. Gyere majd leereszteni a stresszt.

MONÁCSKA!!!! Bravúros!!!! Egy kispasi után egy kiscsaj!! Azt, hogy egészséges, mi tudtuk csk SOSE HISZEL NEKÜÜÜÜÜÜNK!!! :cry: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az otthoni pasik lomolás helyett a hős anyuci pocikáját puszilgassák ezerrel!!!!

Csujzi, örülök, hogy kicsit jobban vagy!! A gatyát csináltasd meg otthon, lehet, hogy még jobb lesz, mint amit eredetileg alartál. Én tegnap újíttattam fel a két régi kismama-gatyimat, mert répa szabásúak voltak, színes anyagból betoldattam a szárukba trapézt. NAgyon édik lettek!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Tejóég!! Kinek van még puncija??
Nem találom :oops: :oops:
na mindegy (nekem :twisted: :roll: ) mindenesetre neki is nagy gratula, én meg csak itt irígykedem egy 0-24-es kuki-betéttel itt bennem!!

Kép
Kép

mpatr

[quote="mpatr"]T írta:mpatrejóég!! Kinek van még puncija??
Nem találom :oops: :oops:

Ez most télllleg gáz.... :oops: :oops: :oops:
bocsesz, PUNCISA....nem puncija... mer azt sejtem ennyi év egyetem után :shock:

UPSZ.... :oops:

Kép
Kép

mpatr

Haladás! Na, most megnéztem a Babafalvát és ami ehhez van írva azt kell bemásolni az aláíráshoz: Vonalzó link (PHPBB)

KépKép
KépKép
mni

De azért Ti is béndzsák vagytok, senki se vette észre az AFRIKAI pingvint!!!! Bebebeeeeeee :P :P :P :P

Kép
Kép

mpatr

Mpatr, Bosek írta még, hogy Blankájuk lesz! :)
Márti ne add fel a vonalzó készítést, fog az menni! :) Ja, és van egy táblázatunk a 74. oldalon megtalálod, ha szeretnél bekerülni küldjél hozzá adatokat! :)

KépKép
KépKép
mni

Patrika, hehehe
zootaxonómia általában puskából ment. De azért ez tényleg durva :wink:
Én meg szenvedek itt össze-vissza, pedig volna mit csinálni.
Vendég

Kedves Mni!
Nagyon szépen köszönöm neked a segítséget, + mindenkinek :D
Szerintem igazán fárasztó lehettem, és untattam az oldalt, de
elnézést kérek mindenkitől :!: :!: :!:
De most már nekem is van vonalzóm :lol: :lol: És nagyon örülök neki!!!
El is fáradtam, így hát megyek, és betolok az arcomba vmi. fincsi faltokat. Mégegyszer köszönöm!

Üdv. Minden Pocakosnak :!: :D
Vendég

Jimm, ugyeugye, aki biológus!!!!
Anyukám gyógypedagógus (meglátszik rajtam :lol: ) és annak idején tanított magánban logopédiát egy nagy darab, harmicakárhány éves, enyhe fokban értelmileg fogyi de tüneményes srácnak. Ő volt Tibike (nem a csoki).
Na Tibike úgy mondta a biológust, hogy BILOLÓGUS.

Na mindegy :oops: :roll:
Én is csak ténfergek.

Apát ma elragadta a rendrakási láz, nem azé, mondjuk már ráfért, végülis lehet, hogy ő is hormonálisan fészekrakózik, ezt vizsgálta már valaki??? Csak ilyenkor engem is ..szogat (sajna nem ÚGY, bár ma elkapom, úgy éljek, végre :wink: ) hogy ménincselmosogatva meg ilyenek. És véresen csúnyán néz, hogy babanetezek MÁMEGINT :roll:

Jimm, azért tényleg nem irigyellek a holnapért!!

Niki, köszi AKKOR BOSEKNEK GRATULA BLANKÁHOZ!!! És bocsi, hogy nem emlékeztem, de még nekem is gyors lett a tempó...

Kép
Kép

mpatr

Márti, kedves, lazulj bátran le. :wink:
Nem te kinlódtál a legtöbbet a vonalzóddal és senki se szokta egyből tudni. :oops:

Inkább majd gyere és írj nekünk sokat. :wink: :D
A 2008 március-ig parázók topik eszeveszett tempóba kapcsolt!!

Kép
Kép

mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?