Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Lafead én idén január 19-én kezdtem szedni a metet 3*500-as adagban, és május 26-án teszteltem pozitívan. Úgyhogy hála Istennek mi a szerencsések közé tartozunk, hogy ilyen gyorsan összejött. :D
Nekem Tűű a 12. hétig engedte szedni, mert minden cukor eredményem tökéletes lett. Igaz, hogy 4 hetente kell járnom hozzá konrollra, de eddig oké volt minden. Remélem ez már nem is fog megválatozni, A legutolsó kontroll mérés már nem is cukros lötyi volt, hanem sima tesztreggelis. Legközelebb november végén megyek hozzá. Remélem már nem tud elromlani a cukor, de azért parázom tőle rendesen.
Mi majdnem 5 éve várunk a csodára, előtte sima nőgyógyászhoz jártunk, majd eljutottunk egy meddőségi centrumba jártunk ahol 3 inszem volt, amiből egy biokémiai terhességel zárult. És aztán jött a drága Tűű doktor :lol: .
A legközelebbi kontroll alkalmával már én is meg akarom tőle kérdezni, hogy ha megszületett a babó akkor mikortól kell újra elkezdeni szedni a metet.

Bocsi, hogy egy kicsit hosszúra sikeredett a történet.

Kép
andi1975

Fú Csibe, ez jó sz.r lett :(. A diéta fontos, Lafi már leírta régebben miért, kitartás!

Zsuzsi: mit tettek veletek a kórházban, hogy ennyire rossz volt?? én otthon fosnék szülni, engem pont megnyugtat, hogy ott vannak a műszerek ha kellenek. Jó, a SOTEII-n olyan a szülőszoba, hogy képek a falon meg függöny meg asztal meg minden. Még telefonálhastsz is. Külön zuhanyzó van, WC, csak magad lehetsz, tehetsz be CD-t hallgatni és minden beavatkozásról tájékoztatnak meg ha olyan akkor megkérdezik, hogy egyetértesz-e. Nálam legalábbis ez volt.

4-es lett a pénzügyem! Juhé!

Ma olyan nyugis a pocaklakóm, hogy néha rámtör az aggódás, remélem minden okés lesz hétfőn az UH-n.

Móni: tök jó a kocsi! A pasi a férjed? Ilyen magas?? Vagy csak csalók a akép?

Kép
Kép
normajeane

Andi, asszem hasonló a történetünk az inszem kivételével, mert nekünk pont előtte jött össze és mi "csak" 4 éve vártunk, meg hogy szedem a metet most is.
Én is januáérban kezdtem, 17-én asszem és volt laparom is decemberben s máj 1 + teszt!
Csak cukorbeteg lettem és emiatt járok hozzá havonta 1x MM-be kontrollra.

Csibe, Blongyi

Szóval persze nem életszerű a lötty, hogne, hisz 75 gr cukor, egy átlag ember 30 gr cht visz be reggel, ezért lehet, hogy sima kaja után jobb a cukor.
ezt azért csinálják hogy hergeljék a hasnyámlirigyet, mert egy egészséges terhesnek az inzulnja le tud ennyi cht bontani.egy cukrosé nem tud, magas vc érték és cukor a pisiben.
sok hátránya van, általános a nagy gyerek, de az nem jellemző, koraszülés általában mert a lepény megöregszk, nekem pl mindig mérik, mekkora, mert ha 4-5 cm felett van, azt jelzi, öregszik, nekem 3 cm alatt van, ami tökéletes.
aztán lehet inzulinrendellenesség
gyerek születése után gyerek lehet cukorbeteg vagy épp cukorhiányos, hipózni fog.
ezek általában,kinek ez, kinek az....

ezért ennek elkerülése végett terhelik löttyel,ez így teljesen jó.

De

nem elég csak ezeket a dolgokat elhagyni, Csibe, mérni kell a cukort!!!én minden reggel kaja után mérem.

reggel eszem 15 gr cht: 1 db pászka, sonka rengeteg, sajt rengeteg, 2 db kockasajt, paradicsom fél.
ezzel éhomi 3,4, 1 órás 3,9-4,2 között mozog.Én nem emelhetem az adagom reggelente, mert rosszul reagálom le, helyette rá 3 órával ehetek 1 db joghurtot pluszba. Délben ma pl. ettem egy egész rántott csirke combot, ubival. Aztán 3 órával ebéd után gyümi mindig, de kevés. aztán rá 3 órával normál vacs, kenyér volt 1 szelet fehér,kolbász, sonka, sajt, kockasajt, paradicsom stb. bármi!na persze nem rengeteg.
elméletileg erre rá 3 órával is enni kéne 3 db kekszet, de nem eszem meg. mert akkor már alszom, pedig kéne, mert ketontestek vannak a pisimben, vagyis kevés cht eszem, de nem baj. ez belefér.

szóval összességében:

FONTOS A CUKROS LÖTYI MERT MINKET VÉD ÉS A GYERMEKEINKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Akinél nem lötyi volt, csak tejes cucc, az arra jó, hogy egy első szintet nézzenek, szigorúbb követleményei vannak és mégis a bajt jelzi, akinél baj van, vagyis 6.5 fölé megy az érték,akkor lötyit itatnak vele, hogy totál kizárják a vcukorbajt.

ennyi, röviden....
Vendég

Norma, grat!!!!!!!!!nekem is nyugis, mondjuk nekem mindig az, de most front van, ő is megérzi már!!!!!!!!!!

Ja és Csibe, én sem híztam!tartom a terhesség előtti súlyom.
Vendég

De akkor velem miért itatták ezt a cukros sz@rt? A tesztreggelis cukrom tök jó volt, meg az éhgyomri is. Az az igazság, hogy nem akarok eljárni a diabetesz rendelésre. Az előző babánál sem csináltak semmit, se gyógyszer, se semmi. A diétát is tulajdonképpen magam állítottam össze, mert azzal sem foglalkoztak, akkor meg minek menjek? Persze nem szeretném, ha a babának valmi baja lenne, de attól, hogy odamegyek, szerintem smmivel sem lesz jobb. Szóval te azt mondod, vegyek cukormérőt, és mérjem?Minden nap kell? És mennyi az, ami már nem jó? És ha nem jó, akkor mennem kell dokihoz? Vagy mit kell csinálni? Hú, most aztán jó sokat kérdeztem. Bocsi :lol: Mondjuk Bencénél a tezstereggelis is magas lett, de most nem.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok! És gratula az új pocaklakókhoz! :)

Ezek a fránya cukoreredmények... érdekes mennyire különböző módon mérik mindenhol. Nálunk 2 óráig meg sem mozdulhattam (ahogy Lafi írta, hogy még véletlenül se befolyásoljam az eredményt) nem az, hogy sétáljak... De érdekes, hogy az eredmények tekintetében is mások mindenhol.

Norma, a Zsombor név nagyon szép szerintem is. És gratula a vizsgádhoz, nagyon ügyi vagy!! :)

Lafi, köszi, hogy megmutattad a táblát, eszerint, ahogy nézem az arányok (fiú-lány) egész egyenlően alakulnak, nem? :)

Ma egész nap Pesten rohangáltunk (nővérem, férjem, én), hogy végre elkezdjük mi is a babaszoba berendezését. Megrendeltük a bútorokat, meg vettünk még egy-két dolgot. Már nagyon várom, hogy kész legyen :D

Bingi, te meddig is dolgozol? Azért az tényleg nem lehet túl kellemes, hogy egész nap ülsz (ülnöd kell), ráadásul fáj is :(
ahogy Vörösbegy is írta, mostantól csak nehezebb lesz, egyre nagyobb nyomás nehezedik a méhre. Pihenned kellene.

KépKép
lorcsi

Ja, Csibe és a cukros lötyire visszatérve, miért azt itatnak veled? Nekem azt mondta a doki, hogy az lenne a jó, ha mindenhol ezt a módszert alkalmaznák! Pontosan abból az okból, amit Lafi leírt.

KépKép
lorcsi

[quote="lorcsi"]J írta:lorcsia, Csibe és a cukros lötyire visszatérve, miért azt itatnak veled? Nekem azt mondta a doki, hogy az lenne a jó, ha mindenhol ezt a módszert alkalmaznák! Pontosan abból az okból, amit Lafi leírt.

Fogalmam sincs, miért kell ezt inni, de lafi azt írja, hogy ezt fel kell tudni dolgoznia egy egészséges terhesnek. De aki egészséges terhes, az biztos nem teszi ki magát naponta ilyeneknek. Na mindegy, a lényeg, hogy diéta. Gondolom eddig is jól csináltam, ha nem hízok, a cukormérőt meg majd megnézem, bár most eléggé kiköltekeztem magam, mi is megvettünk mindent, csak néhány apróság van hátra, de azt is elhalasztom egy hónappal, pont az anyagiak miatt.
Lafi te milyet ajánlasz? Gondolom abból is van ezerféle.
Ja, csajok megnéztem a mellszívót, amit kuponra lehet venni, így 6000 a Brendonban, a márkája: Canpol Prémium kézi mellszívó. Ismeri valaki? Mert ha jó, akkor megveszem.

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=40

Itt van. Kérhetnék véleményt róla? Nekem sose volt még ilyen, és nem tudom, jó-e.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Bingii, nem tudsz úgy ülni az irodában, hogy felpakolod a lábad egy másik székre? Talán valamivel kényelmesebb lenn. Én is így ülök a gép előtt, meg amikor dolgozom itthon, akkor is felteszem.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Szia Konkri! Hogy vagy ma?

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Lafi, csajok!

Ezt a cukros dolgot én se értem most már, vagyis, hogy azt nézik, hogy a szervezetem mit bír, ez oké.
De Csibe azt írta, hogy diétázik, fogyott 4 kilót...
Én nem diétázom, reggelire 2dl tejeskávé 3 adag cukorral, 3dl tea 6-7 adag cukorral és kalács v. kuglóf. A cukor előtti hétvégén kitaláltam, hogy nem eszem ilyen cukrosan, de 10 körül majdnem elájultam, és ha nem eszek ilyen édeseket meghalok úgy remegek.
Az én eredményeim: 3,6 - 6,4 - 4,8 lett (pár tized eltérés lehet)

Szóval akkor én azért fossak, mert lehet, hogy Marcus lesz cukros? Lafi lehet ilyen?

Másik! Bezsongtam a tegnap látott babakocsi miatt. Ha valaki tud valakit, aki megvenné a mienket (kocsi, hordozó - 43 e.)... akkor megvehetném a másikat.

Kép
Kép
Kép
konkri

Szia Zsu!

Köszönöm kérdésed! Jól - kop-kop-kop.

Kép
Kép
Kép
konkri

Jó reggelt

Csibe nagyon sajnálom én is ezt a cukor dolgot. A barátnőm most 36 hetes és már 10 hete jár a diabetológiára terhességi cukorbajjal, hasonló eredményei voltak mint neked, és tényleg csak diétáznia kell nem csinálnak vele semmit. Mondjuk minden héten egyszer meg kell jelennie a diabetológusnál és a nőgyógyásznál ahol uh-t csinálnak. Úgyhogy szegény már kivan nagyon, de úgy tűnik rendben tudja tartani a cukrát. Bár a méhlepénye elkezdett a 32. héten öregedni, ez azóta is tart, és most azt mondta a doki, hogy a gyerek már nem jut elég kajához. :cry: Tegnap úgy mérték, hogy 2487 g-os a gyerek. Gondolom ez is a cukor következménye, úgyhogy szerintem is hallgass Lafira ő szegény már elég régóta csinálja ezt és teljesen tökéletesen kordában tartja a cukrát.
Egyébként le a kalappal Lafi előtted, hogy ennyirebe tudod tartani a diétát. Nekem is oda kell figyelnem, de sajnos ez általában nem sikerül.

Norma grat a pénzügy vizsgához. Megkérdezhetem, hogy hova jársz?

Kép
andi1975

Konkri, Marcus nem lesz cukros, ezt honnan vetted. Neked minden rendben van!!!!

Csibe, én nem járok diabetológiára, mert elegem lett belőlük, magam diétázom kivéve ha épp bűnözök... :oops: mint egész múlt héten.
szóval visszatérve.jó, hogy megitatták veled, mert
már voltál diabos!a visszaesőkkel tilos sima kajás cukort nézetni, nekik automatice lötty van + 12. héten!!!ehhez képest eltolták neked rendesen...

fogyás nem számít, attól még diabos az ember. én is fogyok, mégis magas a cukrom.

cukormérő:
Dchont!!!Kb 10.000 Ft + 3000 Ft a 30 db-os tesztcsík
mérés minden nap reggeli után 1 órával, hetente egyszer meg minden evés után 1 órával
érték: 7ig mehete fel!
Vendég

Oké, akkor nem is olyan vészes az ára. Na következő fizukor szerintem beruházok rá. Köszi, Lafi mégegyszer a segítséget, majd ha valami nem világos, akkor még lehet, hogy zaklatlak. Amúgy Bencénél is itatták ezt a cukros sz@rt, meg már Dancsinál is, de akkor még 5x vettek vért. Pedig előtte semmi bajom nem volt, és a családban sincs cukros, legalábbis nem tudok róla.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe, mert ez az alap, és nem a kajás mérés, Én is ezt tartanám jónak, mert a baj a löttyel derül ki. Lehet, hogy valakinek jó a kajás értéke, és mégis szar a löttyös. Annál baj van!!!Én mindnekinek ezt ajánlanám....

Dchontot vegyél CSAK!(nem biztos, hogy ítgy kell leírni, de valmi hasonló)
másik: aaz 5 pontos hülyeség!löttynél a 2 órás a lényeg, a többi vénabasztatás...tőlem nem is bírtak volna annyit venni.
Vendég

Szia Lorcsi:)
Neked hol vették le a cukorterhelésest?Tatán is van?Mert ha Tb-án,akkor tök furi,hogy neked nem szabadott elmenni a várakozás alatt sehova,nekem meg lehetett.

KépKép
pocok81

ANdi: mérlegképesre járok, a diplomáim 10 évesek és szeretnék megmaradni a cégemnél, ezért gondoltam jó ha ráfrissítek tudásban, hátha igy értékesebb leszek. Az a baj, hogy még jó sk vizsga van, egyet meg tudok még szülés előtt csinálni de a többi ötöt csak szülés után. Na az lesz az érdekes felállás :shock: :shock: :shock:

Konkri: hírdesd meg a vaterán, hátha elviszi vki

Kép
Kép
normajeane

[quote="normajeane"]
írta:
normajeaneKonkri: hírdesd meg a vaterán, hátha elviszi vki

Vagy a Tesz-veszen.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!
Kösz a dícséreteket a babakocsira. Remélem Lilinek is tetszik majd. :lol: Különben 46 E-ért vettük a Baby Shopban.
Norma: igen az a pasi a férjem. Elég magas, de egy kicsit csal a kép is mert alacsony a plafon, egy felujított parasztházban lakunk. Imádom! :lol: :lol: :lol:
Csibe: sajnálom a cukrot. én most alig várom hogy megjöjjön. Vagyis azt várom hogy nekem ne jöjjön semmi mert akkor az azt jelenti hogy minden ok. Hát én totál cukormániás lettem mióta nincs hányingerem. Előtte rá sem bírtam nézni az édesre most meg rosszul vagyok ha nem ehetek. reggel szabályosan szédülök míg nem eszem vmi édeset. :roll:

Kép
móni86

Ja Norma egyébként Lili is lusta. De apa azt mondta reggel mikor még aludtam rátette a pocimra a kezét és akkor rugdosott. Meg azóta is mocorgózik, igaz ezt a frontot ő sem szereti. Nyugisabb tegnap óta.

Kép
móni86

Lorcsi: január 24-re vagyok kiírva és úgy terveztem, hogy december végéig melózok, de mivel nagyobb a baba a koránál azt jósolják, hogy hamarabb fog jönni, így én is korábban jövök majd el a melóhelyemről....talán december közepe táján, hogy akkor már nyugisan tudjak készülődni a karácsonyra, meg tudjak kicsit pihenni végre. Szülés után szerintem erre már nem lesz lehetőség:D

Csibe: az íróasztalom alatt van a gépem, néha felteszem rá a lábam, de ha megcsörren a telefon amiből van nekem 2+mobil, vagy megbízást kell gépelni, vagy adminisztrálni akkor egyből le kell vennem,mert nem érem el a dolgokat, így jobb ha fel se teszem,mert percenként van vmi...elég pörgős a melóhelyem. Eddig élveztem emiatt, de most így nagy hassal kezd kicsit nyűgössé válni. Azt hittem bírni fogom végig, de mostanában már nem úgy érzem.
Csibe, cukrodra figyelj ahogy csak tudsz! Drukkolok, hogy bírjad majd a diétát!

Norma: grat. a vizsgádhoz!!:) Én most passzívra tettem magam,mert úgy voltam vele, hogy meló és házátépítés mellett nem bírnám, na és pont vizsgaidőszakban jön majd a gyerek... így szerintem ugrott volna 140e az ablakon....

bingii

Bingii, szerintem vonulj táppénzre! Nem kötelező neked dolgozni már, ha kényelmetlen.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Pocok, nekem Tatán csinálták a cukorterhelést.
Móni, tényleg aranyos a babakocsi! :)
Bingii, huhh az a dec. közepe azért még arrébb van.. Ha tényleg addig akarsz/kell dolgozni, azért egy kis pihenő közben hátha belefér, mondjuk egy hét táppénz (gondolom a doki sem véletlenül javasolja).
Csibe, nagyon ügyi vagy, ami a kilókat illeti!!! A mellszívóhoz meg sajna én hozzászólni nem tudok. Én már ott lemaradtam, hogy mit is mennyit is, hol is....stb kell venni babócának. :oops: Még jó, hogy a nővérem mindenben segít.

KépKép
lorcsi

Csibe, Lorcsi: igen, egy kis táppénz lesz belőle...szerdán megyek úgyis a dokimhoz, akkor majd megkérem, hogy írjon ki...bár szerintem kérnem sem kell majd, mert eddig minden alkalommal ő ajánlotta fel, hogy kiír.

bingii

Hu amit az előbb írtam az elveszett. Kidobott a babanet. :twisted:

Norma nagyon ügyes vagy, hogy egy pici baba mellett ráadásul úgy, hogy a másik a pocakodban van meg tudtad csinálni ezt a vizsgát. Amikor én jártam, igaz az nagyon régen volt, akkor szórták az embereket pü-ből és számvitelből. Nekem a diplomámhoz már csak egy nyelvvizsga hiányzik, de amióta mazsika itt van a pocakomban azóta egyáltalán nincs kedvem tanulni. Egyszerűen nem megy. :roll: Pedig az angolhoz már nem sok hiányzik, hát majd ha megszületett talán utána :wink:

Móni tényleg jó a kocsi amit vettek, mi is már kinéztük, de még nem vettük meg, remélem nemsokára megvesszük, még a kiságy vásárlás is várat magára. Még én is dolgozom, és hát azért hétvégén már nem sok kedvem/időm van mászkálni.

Bingii én is filózom sokat, hogy meddig dolgozzam. Igaz nekem van még egy csomó szabadságom, de nem tudom eldönteni, hogy maradjak dec közepéig vagy már az elején jöjjek el.

Csibe nekem a barátnőm az Aventes kézi mellszívót ajánlotta, de a múltkor azt 16.000 láttam. Hát eléggé brutál ára van és lehet, hogy nem is annyival jobb mint amit te láttál.

Bocsi ez egy kicsit hosszúra sikeredett :oops:

Kép
andi1975

Sziasztok, megvan a reggeli véreredményem:

pisiben nincs cukor és fehérje csak keton ami a kevés ch miatt van
vércuki 3,7 éhomi és 5,2 1 órás---tökéletes
hemoglobin a1c (a havi vércukor érték átlaga) 5,2 ---tökéletes!!!(vagyis ennyi átlagban a vércukor értékem!!!)

Szuper!

1 hó múlva kontroll és VÉGE!!!!!!!!!!!!!!!!Megúsztam a diabot!!!!!!!
Vendég

Lafi, képzeld, apukám most hívott, és azt mondta, vett egy vércukormérőt, mert nek is xaraxszik már egy ideje, de neki nem kell mérnie, odaadja amíg nekem kell, úgyhogy nem kell vennem, csak a lapot bele. A jövő héten elhozom. Úgy örülök, fájt volna most az + 10 ezer kiadás. :lol:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Andi, ha megteheted akkor szerintem gyere el dec. elején. Kell egy kis pihenés, nyugodtság. Szülés után nemigen lesz időnk pihenni szerintem :) 2-3óránkénti etetés....stb:)
Én bevallom azért is terveztem úgy, hogy dec. vége,mert akkor van nálunk az év végi prémium osztás, ami az egész éves munkánk %-os jutalmazása. Itt nem kis pénzről van szó és nem szeretném ha lenyúlná a cég...bár nem feltételezem róluk, de jobb félni....most viszont, hogy a főnökasszonyom is terhes (12hetes) már kicsit más a szitu,mert jobban átérzi a helyzetemet és azt mondta, ha kell nyugodtan menjek táppénzre, ő ki fogja harcolni a prémiumomat.

Lafi: ez tök jóóó eredmény! Óriás gratula,mert ez a kitartásodnak, önmegtartózkodásodnak köszönhető!!! Én nem tudom, hogy képes lennék-e ilyen szigorú diétára...le a kalappal!

bingii

Sziasztok!
De belehuztatok.
En mostanaban nagyon siros hangulatban vagyok.Eleg egy film amiben pl. egy kisbaba a foszereplo.Ja es feltekeny is.
A szex: az nekunk megy,de nagyon.Szegeny babi centrifugaban erezheti magat.
A ferjem tenleg megtort.Ma rendeltunk meg egy pelenkazo,egyben furdeto allvanyt,vagy minek kell mondani.Plussz vett egy dudlit,hajkefet,kiskanalakat amik megvaltoztatjak a szinuket ha tul forro az etel.Elore lato.
Az internetunk meg mindig nemerkezett meg,ugyhogy a szuleimnel tudok csak ele ulni.
Puszi mindenkit es kitartas.Nagyon kozeledik az ido csajok.Bevagyok tojva.

Kép

Kép
marcsitita

Jó reggelt

Lafi óriási gratula, nem semmi amit véghez vittél. Ezt a 4 hetet már fél lábon is ki fogod bírni. :D. Hát szerintem én sem lennék képes ekkora önmegtartóztatásra. :oops: Persze tudom a babáért mindent, de anniyra figyelni a kajára hát nem könnyű.

Most lehet, hogy butaságot kérdezek, de egyébként miért csak a 32. hétig számít a cukor :roll: (Nekem azt mondta a Tűű, hogy a 32. hétig romlik). Utána már nem lehetsz cukorbeteg, vagy akkor ha mégsem annyira jók az értékekek, akkor már a babának nem lehet baja? Vagy miért.

Bingii hát igen valami ilyesmi miatt nem szerettem volna én sem elmenni csak dec közepén. Nálunk 15 - 20-a környékén leáll az élet.
Bár az igaz, hogy a baba megszületése után már nem sok mindenre lesz időnk, plusz még ugye jön a karácsonyi készülődés is.

Kép
andi1975

Sziasztok!

Nem bírlak Titeket követni. :lol: :lol: Pár napig (2) nem vagyok és pörögnek az események. :lol:

LAfi
Gratula a diab végéhez!!!!Ügyi Csajszi vagy! Néh meg kell egy kis bűnözés.:) Én a dréga gyorséttermekkel vagyok bajban...ha oda beszabadulok pukkadásig eszem magam... :roll:

Bingi
Olvastam blogod.:) Azért vigyázz a melóval!Nem elég neked a melóóóó :?: :?: :D :roll: EjnyE!!!Remélem főnököd megértő lesz és arányosan (ketten vagytok) jutalmaz év végén. :lol: :lol:

Andi
Ha megteheted menj el már dec elején.Hidd el sokat számít a pihenés mielőtt megszületik Boglárka.:)

Én úgy tervezem,hogy a november közepi festés után nekiállok a mosásnak,vasalásnak,pakolásnak.December közepétől már csak pihenni akarok,nem futkosni,gondolkodni,hogy meég ez meg ez hiányzik.ÉS jó lenne az utsó hetekben Dorkával is aktívan foglalkozni,felkészíteni,hogy pár hét-nap és egyel többen leszünk.:)

Móni
Szuper a kocsi,nagyon csajos.:) Illik Hozzád.:)

Konkri
Próbáld pár topikba itt a babaneten is feltenni,lehet valaki beleszeret.Tényleg szuper ez a másik kocsi.Nem csodálkozom,hogy megtetszett.:) A vatera meg a tesz-vesz is jó ötlet,de ott szerintem eredeti áron nem tudod eladni. :roll:

Megyek...még van 1 adag mosnivalóm meg összepakolok...ez az óraátállítás megzavart rendesen.... :roll:
Vendég

Andi, félreértetted. Szóval 36. hétig tart a cukorbetegség, vagyis még 4-5 hétig nekem.
32, hétig meg folymatosan romlik, most kell igzán odafigyelni.
De mival a HbA1c eredményem annyira jó lett, még egy egészséges is megirigyelné, hogy már fél lábon kibírom...Szóval ha valakienk most szar lenne a cukra, akkor 2 hetente kontroll, nekem jó lett, így elég 4 hét múlva kontroll, ami ugye már a 35,hét és onnan már csak 1 hét, szóval ha akkor szar is lenne, már nem számít, mert 1 hét kevés ahhoz, hogy bajt okozzon feltéve, hogy figyelek ebben a 4 hétben, mert amint a saját mérőm alapján szar lenne (7 fölé) az eredményem, akkkor hamarabb kell kontroll.
Vendég

Lafi! Lemaradtam valamiről? Most Te miért csak a 36.hétig számolsz? :roll:
Vendég

Mert a 36. héttől megszúnik a cukorbetegség!!!!!!!!!!(ha megérem. persze)
Vendég

Szóval 12. héten megjelenik folyamatosan romlik de kezelhető a 30. héttől, amikor drasztikusan rosszabbodik a 32. hlétig, majd stagnál végül javul és a 36. hétre megszűnik és visszaáll a normális anyagcsere!
Vendég

Na ezt jó tudni lafi. Csak azt nem értem akkor miért ilyen későn nézik ha már a 12. héten megjelenik. :?

Kép
móni86

mert még nem vészes akkor csak a 24. héttől kezd komolyabbra fordulni
Vendég

Na, Lafi én a szülést kérdezem :? Mitől ne lenne bent Hunor továbbra is?
Vendég

ha már megvan a 36. hét, nekem nem gond, de persze, ez csak elmélet.És akkor félrertettelek simán, bocs...a 36. hét amúgy sztenderd, minden baj, akkorra elmúlik, tán mert akkor már a baba simán kijöhet, ha akar...???

Ami aggaszt, és megkérlek Titeket gondoljunk Pandára együtt, a keményedést írta a múltkor, aztán erősebb lett neki, kapott bogyökat, feküdnie kellett, de nem javult, ma befeküdt a kórházba és fájásai vannak, szülőszobán van és próbálják visszatartani....Szegénykém. 27. hetes...Dorka-baba maradj bent!
Vendég

Viki, ha bármit megtudsz te is, jelezd, én olvasom a topikot, a Kaálisat ahonnan Pandát ismerem!
Vendég

panda mondta vikinek, viki írta nekem:

leállították a fájásokat!, infúziót kap, figyelik a szívhangot!, ah minden ok, akkor hazamehet, persze az még odébb van.
Vendég

Jajjistenkém! Remélem bent tudják tartani! Csak a vize ne menjen el, akkor sajna mucáj kijönnie.

Hát, mi totál lemaradtunk erről az óraátállításról! Most nézem hogy a zsámítógép tudja magától is. Jó, hogy írtátok, holnap 9-re kell menjek, fel sem tűnt volna, hogy nem is annyi az idő.
MÁr UH-ra.

Ma du nudlit csináltam, na az egy macerás dolog. sikerült, persze sótlan lett :(. Mostanában mindent sótlanra készítek, szörnyű.

Botos ma nem aludt napközben!!! Jó, éjjel 12,5 órát lenyomott, de akkor is, sztem ehhez még kicsi.

Lafead: gratula!!! király vagy!

Kép
Kép
normajeane

Jajj Istenem, remélem nem fog megszületni még Pandának a babajá. Ismeretlenül is nagyon szorítok neki. Remélem az égiek vigyáznak rájuk.

Köszi Lafi a felvilágosítást, akkor tényleg ez a 4 hét még kemény lesz neked, de ezt már féllábon is kibírod. Ezek szerint akkor a "diétában" nekem sem nagyon kellene könnyelműsködni, én november 20-án megyek vissza kontrollra. Remélem minden oké lesz.

Hát igen lehet, hogy tényleg el kellene mennem már december elején. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem a derekam néha annyira fáj, hogy csak na. Nem bírok már sokáig lehajolva semmit sem csináli, egy hajmosás is elég ahhoz, hogy beálljon a derekam.

Kép
andi1975

Lafi, privi ment. Köszi. :)

meri

Szegény Panda, reméljük nem lesz baj, szorítok neki én is.
Andi én hajat évek óta csak úgy tudok mosni, ha beállok a kádba és úgy zuhanyzok, vagy belefekszem a vízbe. De ülve is le tudod zuhanyozni, ne hajolgass, nem jó az. Nekem az egyik csigolyám el van nagyon vékonyodva, és ezért már nem is tudok annyi ideig hajolni, hogy megmossam. Volt, hogy azért vágattam le a hajam tök rövidre a derékigérőből, mert úgy hamarabb végeztem. Kíméld meg a derekad, mert ha meglesz a pici, épp eleget kell terhelned úgyis.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Lafi, nagy-nagy gratula a cukor eredményhez!!!!

Pandának nagyon szorítok!!!!!!

KépKép
lorcsi

Millió drukk Pandácskának!!!!!!!!!!!!!!! remélem minden rendben lesz velük, nem kezdődnek újra a fájásai...szegény mit érezhet most...
csajok...NINCS NEKÜNK SEMMI BAJUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A jelekre viszont nagyon kell figyelni...én tegnap este megint leültem a kis családommal társasozni...és mikor a végén felálltam, azt hittem szülni fogok...és egész éjjel "vártam" mikor folyik el a magzatvízem...nem görcsöltem, de valami iszonyatos izületi fájdalmaim voltak...de megfogadtam, hogy innentől pihenés és ha valami nem esik jól, akkor lefekszem...
mindenki vigyázzon magára...
Lafi remélem csak jó hírekkel jössz majd!!!!!!!!!!!!

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Jó reggelt!

Lafi ügyes vagy!

Én ma utlra-extra-mega-giga szarul vagyok!!! A derekam... és melegem van (egy pólóba).

Még jó, hogy ez a hét 3 napos! Igaz hétfő szerda kemény munka talán 7ig, holnap meg rohanás doktorbácsihoz...
A pénteket várom, akkor megyünk vásárolni a babyoutlet-be, és végre meg lesz minden. :) + "menyasszonyi ruha".

Tegnap vartam Marcusnak, huzatot a szivacsra (amit egyedül fel se tudtam húzni -egyrész az állapotomból kifolyólag, másrész az anyagsurlódás elég erős volt :) , baldahint, és pelenkázó alá zsákot. De ha fullos lesz minden, akkor teszek fel fotót. Na így a sok varrás miatt tegnap délután többször le-sföl az emeletre a vasalóhoz... meg még ami eszembe jutott... Ja és baba rucit mostam - basszus, nagyon sokáig tart kiteregetni :)

Na jó hetet mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
konkri

Hello LÁnyok!
Aggódva ovastam Pnadácskáról! :( :shock: Remélem nem ijeszti meg többet a kislány, leállították a fájásokat és meggondolja magát, inkább bent marad a fini melegben. Küldjünk nekik pozitív energiát!!

Én majdnem az egész hétvégét végigfeküdtem, úgy is néz ki a lakás, de lesz@rom. :oops:
A húzó-szúró érzések elmúltak, már mozgáskor, forduláskor sem jönnek elő.
Az egyik éjjel annyira kemény volt a hasam gyomortájékon..komolyan féltem. Aztán voltam reggel cacilni, és megszűnt. Azóta ismét eszem a joghurtot..de valóban könnyebb lett a hasam, igyekszem ezt meg is tartani.

Na, dolgozgatok
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?