Új privát üzeneted érkezett!

Vera!

Hogy van a lábad?

Kép
Kép
a.ibici

Szia ibic.
Azért mivel még van remény úgy mint nekem oda is írogathatsz mert még lehet nekünk májusi is. De azért nagyon nagyon sajnálom a dolgot. :cry: :cry: :cry:
A lábam kék zöld és fel van hajolva de nem fáj. Most borogatom és kedden megyek dokihoz mert csak akkor lesz rá pénzem.
Puszi Vera

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera jobbulást a lábadnak.

Csajok nekem annyira fáj a hasam alja, mintha megakarna jönni, de hát az még nem lehet.:(

Kép
lieglgabi

Vera azon már túl vagyok, pénteken volt.

Kép
lieglgabi

Gabi!

Szerintem ezzel ne torodj.
Lehet most is van pe-d a gyogyszer miatt.
Tessek elkapni apat ma is.

Magi
Vendég

magi a teszt szerint -, nem hiszem, ez valahogy most más. folyásom sincs, és a mikroszkóp is karikás.

Kép
lieglgabi

Sziasztok!

Na, már itthon vagyunk....voltunk IKEA-ban, de csak pár apróságot vettünk, igazából csak barátnőmékkel elmentünk, ök több mindent vettek....mondjuk nekik még csak most kerül berendezésre a lakás, nekünk meg már csak kiegészítők kellenek...

Nekem ma többször ugy szúrt a hasam....

d.dodó

Magi veled minden rendben nincs vérzés? görcsölés? végül bejelentkeztél magánba a dokihoz?

Kép
lieglgabi

Gabi!

Azert kapd el apat. Vesztenivalod nincs veled.

Koszi megvagyok.

Mar nem vagyok annyira rosszul, elmult a hajhullasom is.
REggel keksz nelkul nem tudok felkelni, de utana reggeli es egesz jol vagyok, csak nagyon gyenge.

Semmi verzes, barnazas, gorcs.
A hasam szokott fajni, de szerinem az attol van, hogy gyenge, meg hogy no a mehem.

Penteken 19:45-re megyek az orvoshoz.
REmelem minden ok lesz es tenyleg mar csokkennek a rosszulletek, meg a tobbi.
De nem azert mert esetleg gond lenne.

Magi
Vendég

Lányok!
Az teljesen normális, ha ott egészen lenn (egész a bikinivonalnál) hol az egyik oldalam szúr hol a másik? Ilyet még csak ma csinált!

d.dodó

dodo!

Lehet beagyazodas van, vagy nyulnak a mehszalagok.

Magi
Vendég

És ha esetleg előzőleg mégsem voltam babás, hanem ebben a hónapban lettem az, akkor a félidőm 21-én volt! És máris lehet beágyazódás?

d.dodó

akkor lehet hogy éppen most babásodok mégcsak? És az ugye nem törvényszerű, hogy az vérzéssel járjon, mármint a beágyazódás!

d.dodó

lehet nemi barnazas, mert ahogy beagyazodik es melyebbre kerul elerheti az ereket, ami pecsetelo verzest vagy barnazast okozhat.

Magi
Vendég

Csak akkor nem értem, hogy szerdától hogy volt hányingerem ebédidőben....mondjuk furcsállom is, hogy 2-3 napja nincs.....

d.dodó

Na mindegy, akkor is lehet hogy most már megvárom a teszteléssel a mensi idejét, mert ha eddig nem is voltam az, attól lehet hogy most készülődik éppen valami:) azt a pár napot már csak kibírom anélkül hogy teszteljek!

d.dodó

Magika akkor jól van, biztos nincsen semmi gond, majd mondd el a vizsgálat után hogy mi volt.
Persze azért elkapom bizti ami bizti, már ha fenn tudok maradni, mert annyira álmos vagyok hogy majd lefordulok a székről.

dodó nagyon drukkolok neked.

Kép
lieglgabi

Gabi!

babaert tessek fentmaradni es elkapni apat.

mindnkepp jovok a hirrel, hogy mi volt.
Nektem irom majd elsonek.

Magi
Vendég

Magi,Mpatr,Gabi
Köszönöm szépen a kérdéseteket! :wink: Az esküvőt túléltük,bár előtte megvoltak a veszekedések,közben a bonyodakmak,variálások,stb... :shock: :evil: :?
Ettől eltekintve minden jól sikerült!A vacsora is és a másnapi buli is! :wink: Máté is nagyon élvezett mindent!
Nászúton Pécsen és Hévízen voltunk,elvileg keddig tartott volna,de a gyomrom megint rendetlenkedik,így hazajöttünk... :roll:
Szóval a héten megyek vissza a dokihoz,mert ezek a gyogyik nem váltak be.... :(
Előljáróban egy kép,igaz ez még nem a hivatalos,de egyenlőre csak ezzel szolgálhatok :wink:
Kép

edoci

Tényleg gyönyörű ez a ruha.
Jó éjszakát mindenkinek!!

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Szívem csücske!!! GRATULÁLOK!!! Nagyon-nagyon szép voltál, gyönyörű ez a ruha, hűű, nagyon jól néztél ki!! És dehogyis felejtettünk el, már nagyon hiányoztál, kérünk szép hosszú beszámolót!

Dodó! Nagyon drukkolok! Egyébként nekem nem járt barnázással a beágyazódás, úh minden lehet veled. Jaj de izgi! Holnap akkor tesztelsz?

KépKép
lexus

Íjj, de gáz vagyok :oops: Ibici! ÜDV itt!!! :D Drukkolok neked nagyon!

KépKép
lexus

Lexa!
Ne, épp gyakorlom a "türelmet"! :wink: Ugyanis ha esetleg csak most "történik valami", akkor azt ugysem mutatja a teszt! Drukkolásokat elfogadok, de még 8 napom van, hogy kiderüljön hogy megjön-e a mensi! Remélem nem fog, de addig csak imádkozni tudok!

d.dodó

azaz azt akartam irni, hogy NEM, mármint hogy nem csinálok holnap tesztet!:)

d.dodó

Dodó! Kivettem én a szavaidból ;) És amúgy meg is értem, én sem csinálnék, pont ezért kérdeztem is rá. Nem lenne semmi értelme elkenődni, ha negatív lenne, de csak azért, mert korai volt, pedig ott a baba ;) Hát akkor drukkhegyek neked, őszintén remélem, h összejött!!

KépKép
lexus

Lexa!
Köszi! Érzem a "pzitív energiákat"! :lol:
Én is nagyon reménykedek, és bízok a legjobbakban!

d.dodó

Jo reggelt lanyok!

Hogy vagytok ma?

Edoci!
Gyonyoru voltal.
Orulok, hogy minden jol sikerult, a gyomrodra meg vigyazz.

dodo!
megy + energia!

Betti!
Tessek honap kozepen is elkapni apat.
Nehogy most ket honapot varjar.

Gabi!
Remelem elkaptad este apat!
Mennek a +++++++++++++++++++++++.

Lexa!
Most latom, hogy a heten mar kezded a 12. hetet.
Hogy telik az ido.

Lego!
Merre vagy????

Nekem furi, hogy itthon vagyok.
Meg a heten fekszem es varom a penteki UH-t

Magi
Vendég

Sziasztok!

Ibici, köszöntelek a csapatban!

Vera, hogy van a lábad?

EDOCI!!!
EZ GYÖNYÖRŰSÉGES!!!!!! :D

Dodó! Továbbra is veled drukkolok. Tarts ki!!!

Lexa! Hogy vagy ma? Éjszakád milyen volt? Annyira veled érzek, amikor írod a rosszulléteket!!!!!!! Tudodo, nekem is irtó gázos időszak volt, egy hete tartunk ott, hogy van hányinger de már elviselhető, és csak rövid időkre durvul be.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

mpart!

Regen lattalak!
Szunnek a rosszulleteid?

Magi
Vendég

Lanyok!

pentekhez ket het mulva kezdodik a suli.
Szoritsatok, mert lesz ket nagy szigorlatom, ket szakdolgozatom es februarban allamvizsga.

MAgi
Vendég

Sziasztok

edoci nagyon szép voltál:) Persze hogy nem felejtetünk el:)

Magi nem kaptam el apát, mert bezuhantam az ágyba és hopp már el is aludtam mire ő is jött a fürdés után én már az igazak álmát aludtam de olyan mélyen hogy fogalmam sincs mikor jött be. De ma pont úgy érzem magam mint tegnap, mintha semmit nem aludtam volna, pedig most keltem fel pár perce.
Magi ha jól emlékszem te voltál úgy hogy teszt nélkül is biztos voltál benne, nem tudom miért de valahogy én is pont így érzek, egész másképp érzem magam mint multhónapban. Lehet hogy ez hülyeég, hisz még csak 4 nap telt el a peteérés után. Amúgy a hasam ahol a méhem van ott fáj az egész, de inkább csak olyan mintha érezném hogy ott a méhem van. Létezik ez?

Lexus most az én lábam tiszta vízhólyag, de még nem lyukadt ki, tiéd hogy van?

Még húslevest kéne csinálnom, gyorsan odarakom aztán jövök.

Gabi

Kép
lieglgabi

Ja és a hőm 36,8 volt:) azt hiszem az jó:)

Kép
lieglgabi

Gabi!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

En onnantol voltambiztos, hogy szokasosan mensi elotti pecseteles kezdodott, de fel nap utan abba is maradt.
Na akkor tudam hogy baba lesz.

Magi
Vendég

Ja igen arra emlékszem, nekem olyan nem szokott lenni, de ilyen sem mint ami most van. Annyira jó lenne ha tényleg azt érezném.

ma már nem csinálok lh tesztet, majd kb peteérés után 7,8,9. nap megcsinálom reggeli első vizeletből.

Kép
lieglgabi

Sziasztok!

Gabi, dejóóóó!!!!!! :lol:

Magika, szűnnek a rosszullétek, még mindig van egész napos hányinger de már elviselhető mértékben. Úgy tűnik, kispasi csinálja a galibát a pocimban, ezzel megdőlt a nagy rosszullét=kislány teória... Tettem fel képeket a másik topikba.(2008-ban szülünk)
Remélem, a dokinál minden oké lesz, várjuk majd a híreket. Te jó ég és már 9 hetes a babád!!!! :D

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Lányok azt elfelejtettem mondani hogy tegnap hazafele jövet találkoztam a gólyával, úgy hogy minden babásodni vágyó felé elküldtem :D

Kép
lieglgabi

Na, ma vége a sulinak!
Lányok, nekem tegnap este ugy szúrt a hasam......és ma fáj picit a cicim is....lehet hogy még csak most "babásodtam be"? Egy biztos 5 napja folyamatosan teljes pontossággal 36,9 a reggeli hőm!

Gabi!
Drukkolok neked!

d.dodó

Sziasztok!

Dodó!

Akkor most nagyon drukkolok Nektek!!!!!!!!!!!!! :wink: :D

Gabi!
+++++++++++++++ Neked is megy a drukk! :D

Pati!

A rosszullét = kislány teóriát én már az elején meg tudtam volna dönteni :lol: Petivel a 14. hét végéig hánytam és nem bírtam a szagokat! :wink:

Edoci!

Nagyon szép volt a ruhád, és nagyon jól nézel ki a képen! Remélem a gyomrod már jobban van, sajnálom, hogy előbb haza kellett mennetek ez miatt! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Én 40 fokos lázzal fekszem itthon és mindenem fáj!
Ilyen rosszul még soha nem voltam!Vasárnap óta tart!

Edoci!
Gyönyörű voltál!

Magi!
Örülök hogy nincs gond!Éppen fűzöm az apát hogy próbáljuk meg félidőben hátha kisfiú lesz bár lehet a betegség miatt kimarad a hónapunk!Egyenlőre hajthatatlan! :cry:

Mindenkinek jobbulást és megyek mert itt ülni se bírok!
Gyólyák hajrá!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Jobbulást kívánok! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Jajj Gabi! Együttérzésem :( Nekem már elegem van a papucsból, és sztem vezetni is szar benne, úh tegnap felvettem egy sportcipőt. Tegnap úgyse nekem kellett vezetni, hanem apának.. Érezni éreztem benne azt, amelyik a jobbomon van, de fájni nem fájt!
Drukk nektek!!! +++++

Pati! Igen, tudom, h milyen szarul vtál :( Örülök is neki, h már jobban vagy!!! Remélem, hamarosan követhetlek, örülnék, ha esetleg a 11. hét betöltésével elmúlna ez a brutál hányinger, de ha nem, akkor sem szeretném, h a 12.-nél tovább tartson. Igyekszem alkudozni vele :lol:

Magi! Bizony, már kezdem majd a 12. hetet, de jobban örülnék neki, ha már be is tölteném :roll:
Az engem is nagyon foglalkoztat, h hol van Lego!!!

Betti! :( JOBBULÁST!!! :(

KépKép
lexus

Betti!
Jobbulást!

Lexa!
Biztos jobban leszel már lassan....kitartás, türelem!

d.dodó

Köszi lányok a sok drukkot, mindet el is fogadom és gyüjtöm a +++++++++++.

Betti jobbulás nektek.
Lexus neked is kitartást a rosszullétekhez remélem hamar elmúlik.

Norbi jó beverte a fejét az ablakba, kicsit vérzett neki:( szegény úgy sírt.
Holnap mennem kell a suliba a könyvekért.
Nekem nem fáj a lábam, csak cipőt nem tudok húzni met pont a kisujjamon van, de mondjuk én imádok papucsban lenni, abban is vezetek.

dodó neked is megy a drukk, majd egyszerre tesztelünk+ -at.

Kép
lieglgabi

Gabi!
Jó lenne! Én is drukkolok neked! Nekem viszket a cicim! Olyan rossz! És picit még mindig szurkod lent a bikinivonalnál!

d.dodó

Sziasztok lanyok!

Elmegyek egybol mindenki irogat.
MOst ebredtem fel. :lol:
Jol esett aludni.

mpart!
Jollatszik a kepen a kisficko.
Zoli ilyen volt 12 hetesen, neki is lehetett latni mar.

Kép

Neked hol csinaltak az UH-t?
Szeretnem en is megtudni 3 het mulva, hogy mi is lesz.

Betti!
Neked javulast, gyogyulgass, mire elmulik a mensi elmulik a betegseg is. Apat meg fuzd meg. ++++++++++++++

Lexa!

Te nemsokara mesz UH-ra.
Mikor is?

Magi
Vendég

Magi próbáltam feltenni ide a ciklusomat de nem tudom, csak azt akartam megkérdezni tőled hogy miért tette középidőt a 11 napra?

Kép
lieglgabi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?