Új privát üzeneted érkezett!

Boci: hát, igazából semmit nem csináltam :oops: , de szívesen :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: :lol: :lol: :lol:

Zsiráf: Garda-tóhoz megyünk!!! Ott lakik a barátnőm! Szeptember 2-án este indulunk és 6-án este jövünk haza!!!! Én még soha nem voltam Olaszországban (bár felette elrepültem és pl. a Vezuvot láttam), de nagy olasz fan vagyok!!!! :lol: :lol:
Vendég

Nem jön még valaki a holnapi Margit szigeti programra, amit Morsiorsi belinkelt tegnap?

Kép
zölddisznó

hahó!

Most ment el anyum,király volt!Tudtam kicsit pihenni és elpakolni is.
Persze vasalnom nekem is kellene de miért van hogy nem vesz rá a lélek? :roll:

kuki:most már totál összezavarodtam,fél éves vizsgálaton rendben volt,de nem mondta a doki,hogy húzogassam :roll:

Verzso:Boldog hófordulót törpjeidnek! :wink:

Sina:mi vaaaaaaaaannnnnn?na nehogy itthagyj bennünket :cry:

Manna:kutyaharapást szőrével............. :lol:

Gaby:király a tábla :wink:

mush:gyere többször!!!!!!!!Sajnálom a káposztát :cry:

KépKép
lyndee

Zöldi: jönnek anyósék, úgyhogy én megyek :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
gabilany79

Lyndee: ja neked akartam írni, hogy Márton szereti ezt a kölespépet, igaz gyümivel csinálom neki. Eléggé lédús az az őszibarack ami anyuéknál terem, így péppel adom neki!!! :lol:

Gabi: akkor még én is mennék, akármilyen messze van!!!! :lol:
Vendég

én se hiányoztam senkinek..... :( :( :wink: :wink:

ezt most olvastam
Amíg cseperedő gyerekek vannak otthon, addig olyan a takarítás, mint havat lapátolni hóesésben.
Phyllis Diller

KépKép

Kép
orsimorsi

Sziasztok!
Kukitéma:Olinál a doki néni utasitására kb 2 hetes korától húztam fürdésnél egyszer. Olyan 5-6 hós lehetett mikortól majdnem teljesem visszament.De igy is felrántotta neki 2 és fél évesen. Szegénykémnek nagyon fájt és egy kicsit vérzett. És vissza is tapadhat. Legalábis én ugy tudom.

Kép
Kép
rhkrisztina

Olyan bőgősszekrényem nekem is van.Törzsvendég vagyok. :? 8)

Kép
Kép
rhkrisztina

Nagyobbgyerekes anyák!!!
Nem tudom, hogy mit csináljak. Olivért állandóan a halál-temetés foglalkoztatja. Sajna tavaly július 5 én meghalt anyukám :cry: :cry: :cry: és nagyon szoros, napi kapcsolatban voltak. Akkor azt mondtuk neki, hogy az angyalok elvitték . Lassan elfogadta, bár nagyon sokszor eszébe jut és mondja, hogy hiányzik neki. A temetésen nem volt ott és csak halottak napján vittük ki elöször a temetőbe. Akkor jobban fogadta mint vártuk. De szerdán a Papával kint volt és látta, hogy készülődnek egy temetésre, és minden félét kérdezett és a Papa megmondta neki, hogy aki meghal azt a földbe temetik. :evil: . Akkor éjjel rémálma volt sirt üvölött , hogy nem akkarok oda menni , félek, mit csináljak.
Nagyon félek attól, hogy megsérült a lelke. Tegnap meg elesett a biciklivel lett egy sebe és megijedt, hogy őt is el fogják temetni. És este is sirt, hogy ha meghal a másik Mama akkor egy sem lesz neki . Meg ha a Papa akkor már ő sem lesz. Szerintem ez már átlépte az egészséges életkori kiváncsiságot.

Kép
Kép
rhkrisztina

Jó éjt mindenkinek, megjött apánk,mennem kell.

Kép
Kép
rhkrisztina

Andi! Majd mutass képet arról, amt a csaj csinál neked. Kiváncsi vagyok milyen.

Gabi!
[quote] írta:n meg dekorgumiból tervezem a vonatot Kobi szobájába (a minta már meg is van), de lehet, hogy kalózhajó lesz vagy valamilyen mesefigurák. annyi ötletem van, Kobinak meg csak egy szobája...
De most a kövi egy kalózos éjjeli lámpa lesz, az alapanyagok már megvannak....
Nálunk van még 2 gyerekszoba, ha már a Kobié tele van ilyen szépségekkel! :lol: :lol: :lol:
Olyan betüket én is kérhetnék?
Jól néz ki a kocsi! Viszont jól látom, hogy nem fektethető?

Sina! Gyere mesélj mi a baj!

Kubu! Tényleg megtennétek? :D
Marcinak gyógyító puszi a szájacskájára.

Máténak, Tibcsinek boldog hófordulót!
Verzsó! Arról a vetitős technikáról, ahogy a bambi készült mesélj légyszives!

Soly! De ügyes Olivér! Na meg te is, hogy már itt tartotok!

Mindenki csak nyaral meg welnessel. Nekünk erre idén nem tellik! :cry:
Én most itthon welnesselek egyedül a két gyerekkel!

Krisztina: Szegény Olivér, nem is tudom mi lenne jó! Lehet inkább szakembert kellene megkérdezni, hogy nehogy még tovább ronts a helyzeten. Az biztos, hogy nagyon őszintén kell vele erről beszélgetni, de mégis az ő szintjén.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kriszti!
Mózes is szokott ezzel a dologgal foglalkozni,és erről kérdezgetni,mi pedig szépen finoman az ő szintjén válaszolunk,és mindig hozzá tesszük hogy ez az élet rendje,ennek így kell lennie.
Ő nyugtázza is és ennyire még sose akadt ki ezen a témán mint a te fiad!
Múltkor játszottunk a homokozóban,a traktoros bácsi kiesett a trakeszből,sajnos meghalt,és szépen közösen a homokozóba eltemettük,űltettünk rá virágot.
Tök elfogadta hogy ennek ez a módja.Másnap az összes kacsát a medencéből kiszedte és eltemette őket. :shock: Ő még eléggé játékosan fogja fel szerencsére,mert talán mi is egy picit játékosan próbáltuk ezt elmagyarázni neki.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Enikő: :lol: :lol: :lol:
Betűket szállítom. Mindkét gyerkőcnek? De csak ha úgy simán kell és nem ilyen táblára, ahhoz ezek kicsik, kb. 3-4 centisek, csak úgy magukban felrakva nem mutatnak jól ajtón. Nagyobbakat pölö minimanóban lehet kapni.
Csak azt tudom, hogy két pozícióba dönthető, de a vízszintesre fektetés nem volt szempont, a "nagy" babakocsiban sem döntjük vízszintbe sose, ha alszik benne, csak félfekvőbe, és így is simán elcsucsukál 3/4 - 1 órát.

Kép

Kép
gabilany79

sziasztok!
nem is sok a termés. szuper!

gabi. csúúúúúúúúúúúúcsszuper Kobi táblája! nagyon ügyes vagy!

verzso. boldog hófordulót a fiúknak.

mann. jól néz ki az a hely.

sina. neeeeee csináld már!!!légyszi!!!

zöldi,zsiráf. taliztatok westendben?

orsi. te mész holnap?

a hétfői westendes tali még mindig érvényben van, ugye?hánykor? ki jön? ezért mondtam le fodrászt!!! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

hahó

jelentem alsó két fog megérkezett! :D mármint az éle de gondolom pár nap és kint lesz teljesen ugye? eccerre a 2:) és felül is tök vörös az inye. és jelentem azt is h minket nem viselt meg (koppkopp) észre sem vettem :roll: anyum mondta h nekem is igy volt. olyan édes olyan büszke vagyok :D :oops: 8)

enikő:

Kép

a nagybetű 9 cm a kicsik 6 cm állitolag. még nem kaptam meg de teccik!

na mennem kell feküdni mer holnap kirándulunk szilvásváradra és korán kelés lesz! :twisted:

jóét

andy

Kép
andy30

Gabi! Igen, mindkét gyerkőcnek kérnék. A te segítségeddel megpróbálnék én is valami hasonló táblát összehozni. Ha kérhetem a segítségedet persze. Az összes hobby oldalt mentettem már. :lol: :lol:
Babakocsi - csak azért kérdeztem ,mert enyémek mindig fektetve szunyáltak. :lol:

Andy! Gratulálok Reginek a fogacskákhoz.
Szépek a betük!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő! Írtam privit.

Andy! Gratula fogacskákhoz! Regi jól csinálja, nem aprózza el. :lol:

Lehet van valami a levegőben, mert én is nagyon összevesztem apával. :cry: Elég durva volt, de már kibékültünk.

Kép
Kép
Kép
erika26

Enikő: oksa, jövő héten megpróbálom beszerezni, aztán majd értekezünk :)

Andy: éljenek a fogak! És tök jó, hogy nem viselte meg Regust. Holnapra meg jó kirándulást nektek.

Mush: én mennék talira, az időpont nekem úgy lenne jó, hogy 3 körül. Utána már csak 6 körülre tudnék odaérni Többiek?

Kép

Kép
gabilany79

Gergő már több mint 1 hónapja nem alszik el babakocsiban. :cry:
Nem is tudom mi lesz vele Gabiéknál.

Kép
Kép
Kép
erika26

Jó estét!

Elolvastalak benneteket, de nem nagyon van erőm mindenre reagálni. Este 7-re értünk haza, azóta most lettem kész: vasalás, bepakolás, szendvicskészítés az útra stb., stb.

Mush! Örülök, hogy szerencsésen megérkeztetek!

Verzsó! Boldog hófordulót fiacskáidnak!

Kubu! Az én fiam mellettem ülve úgy eldőlt, hogy koppant a feje a parkettán. Mi is együtt sírtunk. Sajnos a mozgásfejlődéssel együtt járnak a kisebb-nagyobb balesetek, nem tudjuk mindegyiket elkerülni.

Andy! Éljenek a fogak!!!

Egy hétig nem jövök, nem tudom, fogok-e hiányozni. :wink: Jövő szombaton irány Őrbottyán!!!
Jók legyetek, vigyázzatok magatokra és a babákra! Puszi mindenkinek: Laura

Kép
Kép
szeles4

Erika: Kobinak is iszonyatosan fáradtnak kell hozzá lennie (ami kizárólag nyaralás idején valósul meg). Ha utazóágyban el tud aludni, akkor esetleg hozzátok el neki, majd felállítjuk valahol.

Laura: érezzétek nagyon jól magatokat, telószámod mentve, ha bármi van, és akkor jövő szombaton :)

Na, menek olvasgatni, aztán aluszok...

Kép

Kép
gabilany79

Musi, igen taliztunk Zöldivel.

Hétfő: nekem okés a tali, és teljesen jo a 3 óra körüli időpont.

Kép
Kép
zsiraf8

Andy,látod-látod,Regi nem csinál semmit de már van foga,Írisz ül meg kúszik,de foga még csak láthatáron sincs!Nem kell izgulni minden gyerek más!
Nálunk:
A fiúk kerti csapot helyeznek át,csajok meg játszanak.

Gabi és az őrbottyáni talisok,most már 100% hogy nem tudunk menni,sajnálom nagyon,de muszály minél előbb kifestenünk a nappalit,mert a lakhatási engedélyt ki kell váltani,lassan lejár az építési határidőnk,és akkor vissza kell fizetnünk egymillió kétszázezer forintot! :lol:

Puszi mindenkinek!Főzök,mosok takarítok...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Jah Zsebi nagylányának boldog névnapot!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Itt van olyan formabedobós játék olcsóért:
http://amijatek.hu/shop_artdet.php?shop ... ami_105280

Kép
trombibébi

Tudna nekem valaki sinlac receptet küldeni?Jövő héten szabin van a dokink... :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Talira mi sem tudunk menni, két gyerekkel esélyem sincs eljutni Őrbottyánig... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

ÁKOSNAK ÉS VINZENTNEK BOLDOG HÓFORDULÓT!

Mági, Sarmi: sajnálom hogy nem jöttök. :cry: Olyan jó lett volna veletek is találkozni!!!!

Andy: gratula a fogacskákhoz!!!! :lol:

Itt semmi extra!! Voltak rokonok babalátogatóban (még sokan vissza vannak, pedig azt hittem ilyenkorra már rég letudjuk). Tök jó őszi-téli ruhákat hoztak Mártonnak!!! Ennek úgy örülök, mert nyáriból annyi van már, viszont úgy rohan az idő hogy nemsokára tényleg melegebb rucik kellenek!!!

Éjjel kétszer felsírt. Egyszer 11-kor utána éjfélkor! Már megint anya kellett neki!!!
Vendég

Jelentem wellness király! Egész nap Egerben sétáltunk, gondoltam rád ANDY!!!! Holnap megyünk kisvasutazni, Domi remélem szeretni fogja! Pusssssz mindenkinek!

Kép
mannababoca

hű de nagy a csend itt!!!
sajnos Kincső még mindig nagyon sír anyukámtól. nem tudom, hogy mi lehet a baj. ma egésznap csavarogtunk és mindenki mással tök baratságos volt. :? :cry: :cry: jól elfáradtunk!
holnap Szentendrére megyünk rokonlátogatóba. ott is van egy pici baba. juniúsban volt egy éves, de csak 74cm és kevesebb kiló, mint Kincső.
na jó éjt, megyek fejni, aztán aludni.

KépKép
KépKép
mush589

Helló Csajok!

Megjöttem. Nyüzsis napokon vagyunk túl, főleg az esküvő szervezés a progi. Ma lefoglaltam a ruhát, az extrább kivitel mellett döntöttem, és lesz templomi esküvőnk is, egyeztettünk pappal, voltunk misén, jövő héten anyakönyvvezető, aztán augusztusban egy kis pihi és szeptemberben jön még egy roham: jegyesoktatás, részletek az étteremmel... stb.

Zsófi már egyre lazábban ül egyedül, mászás lassan beindul, kommandós kúszás nem a kedvenc, de azért nyomul a drága. És az elalvás egyre gázabb... Mostanában az a csel, hogy tizi, uzsi vége táp és azon alszik be napközben, de az esti elalvás, ha nem megy a tápon, akkor egy kínszenvedés... próbáltam a "betesszük az ágyba, rácsukjuk az ajtót és hagyjuk, hogy álomba bőgje magát" módszert. Kb. 3 percig bírtam, addigra annyira felhúzta magát, hogy dobálta magát az ágyban, üvöltött, mint a sakál és ezután kb. fél óra volt, mire az ölemben is meg bírt nyugodni és akkor álomba ájult... Nem tudom, mi lenne a jó megoldás. Suttogósdi szintén nem gyere be. Ha ott vagyok mellette, akkor egy darabig pörög, aztán ha sír, kiveszem, megnyugtatom, de ahogy az ágy fölé emelem, hogy visszategyem, már újra bőg... És már ölben sem bírom altatni, mert folyton felhúzza magát ülő helyzetbe... foggalmam sincs, mit kéne tenni, de ez így sokáig nem mehet. Tanácsok???

Na most visszaolvasok.

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Gabi! Sajnos nincs utazóágyunk. :cry: De majd megoldjuk valahogy.

Sarmi! Mági! Sajnálom, hogy nem tudtok jönni. :cry:

Musi! Biztos megszokja hamarosan Kincső a Mamát. Anyud hogy viseli?

Berni! Veled álmodtam, de már nem tudom mit. Lehet azért, mert tegnap voltunk Érden. Nem tudom, hogy lehetne Zsófi elalvásain segíteni.

Voltunk ma anyóséknál. Az út szönyű volt, odafelé 7-esen dugó, visszafordultunk, Érden fel az M7-esre, ott is dugó. Az alig 40 perces út 1,5 óráig tartott. Hazafelé M7-es szintén dugó, 1 óra volt az út. Viszont Gergő tök jól viselte és el is aludt anyóséknál, pedig ettől nagyon féltem. Aludt 1 órát.
Érdekes, mert anyósomtól sírt az elején, de utána sem tetszett neki annyira, apósom meg nagyon bejött neki.
Hazaértünk, gyors fürcsi, kaja és kicsi fiam elkezdett MÁSZNI!!
Nem értem, hogy működik ez, egyszer csak gondol egyet és megcsinálja, mintha mindig ezt csinálta volna.

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika: nekünk van. Ha hozol Gergő-illatú ágyneműt és/vagy csicsiállatkát, akkor kipróbálhatjuk...

Most ennyire futotta, még dolgom van, és várom haza apát meccsről...

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Kidobott az ágy :shock:
Mindkét fiam 39 fok lázas, más semmi bajuk nincs...nem tudom mi a oka. Holnap doki.... :(
Remélem Anett nem kapja el.

Kubu, Laura kösz a névnapi köszöntést!Arik vagytok!

Milyen jó nektek tudtok talizni!

Mushi:
nem lehet, hogy megijedt anyudtól és azért sir mikor látja. Nekünk is volt igy, apóssal, ahogy meglátta Huni, mikor kicsi volt csak gőrbült lefele a pici szája és elkezdett sirni, de aztán elnőtte...

Berni:
ugyanez a helyzet volt nálunk is Anettel, én megprobáltam, hogy nem veszem ki az ágybol, hanem ott vagyok mellette és simogatom a hátát és betettem egy blúzomat, hogy érezzen anyuci illatot...Valahogy lecsillapodott és mostmár csak nagy ritkán sir, amikor beteszem a kiságyba....

Erika:
gratu Gergőnek a mászáshoz!!!

Mi lehet a másik oldalon???
:roll: :oops: :)

AIDA NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK NEKED!!!!!!!!!!!!!KIVÁNJUK? HOGY BOLDOG ÉLETETEK LEGYEN NOLIVAL!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Huh annyira izgultam h lemaradok az olvasásban, de úgy tűnik semmi gond, nagy a csend errefelé most hétvégén.

Manna,
Mondta is a recis csaj a férjemnek hogy a xxx.yyyyy hölgy férjének teccik lenni (gondolom megzavarta hogy mindkettőnknél van bébi), mi meg megyünk a padlástérbe, de állítólag nem lesz meleg. Ja és előre szólok h nyugi nem hordok fapapucsot :D

Gabi,
Zuppper az a babakocsi.

Enikő,
Nem kérdés, természetesen mehetünk arra. No problem.

Látod mi wellnesselünk, valakik meg milyen szép új házikóba is költöztek :lol: Szívesen cserélném a wellnesemet :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sarmi,
Honnan jött az h Mózes lett a fiatok ? Annyira szép nevet választattok.
Sajnálom h nem tudtok jönni.

Andy,
Juhéjj alsó két fognak.

Szeles,
Jó pihit Nektek.

Mági,
Ne már, tutira nem tudtok eljönni ???

Márti,
Jobbulást a fiúknak.

Aida,
Gyere már, hogy vagytok ?

kubuspace

Boginak boldog névnapot.

Ákos, Vini boldog hófordulót.

Aida,
Boldog születésnapot kívánok.

kubuspace

Ja képzeljétek péntek este voltunk Musiéknál, jó pofátlanok voltunk mert ööö izé Marci nyomott egy nagyot, úgyhogy peluscsere (persze nem sajátból – a mi készletünk a kocsiban volt) majd pedig éhi lett így két üveg Kincső bébiételt is belakmározott.
A két kis kópé egyébként tündéri volt, ismerkedtek egymással a járókában. Kincső tüneményes csajszi.

kubuspace

Vininek és Ákosnal boldog hófordulót kívánunk,Boginak boldog névnapot, s Aidáak pedig boldog szülinapot! :lol:

Kubu:
én két gyerekkel nem merek még egyedül vezetni, pláne nem ismeretlen terepen, így szerintem tuti, hogy nem megyünk.. :cry:

Fiam ma éjjel aludt! :shock: 3 nap nyűgösködés után simán nyomta reggelig, de egy rohadék molylepke valahogy bepofátlankodott hozzánk,és folyamatosan verdeste magát, így mégsem tudtam aludni :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ákosnak, Vinzentnek boldog hófordulót!

Aida! Boldog szülinapot!

Mágnes! Én megértem, hogy nem mersz elindulni. Velem is ugyanez a helyzet.

Kubu! Hány helyetek van? Ha Leventét nem tudom lepasszolni a nagyinak, akkor is elférünk?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

szép hétvégét!

kubu:na ezt tudja meg KOBI :mrgreen:

mush:nálunk is ez van hogy arni fél a sötétebb hajú egyénektől,vagy akinek nagyon mély a hangja :oops:

KépKép
lyndee

Enikő,
jelen pillanatban 0 helyünk van mert úgy megyünk h apa vezet, Marci mellette ül, mi meg Musi-Kincsővel hátul leszünk.

még mindig nem indultunk el pancsizni.

Bébic,
hahó Gyere már !!!!

kubuspace

Mági,
akkor menjünk konvojban !!! Talizunk erzsébeten felvesszük Musit aztán irány pécel és úgy őrbottyán ?

kubuspace

Lenne két kérdésem kaja ügyben: tudom már 1000x átbeszéltük, de én akkor nem figyeltem :oops:

1., hogy kell a sóskát elkészíteni ?

2., ha csirkét párolok utána hogy turmixolom össze ? mi van akkor ha tök száraz ?

kubuspace

Hello!

Aida boldog szülinapot!
Márti megkésve de boldog névnapot!

Vininek és Ákosnak boldog hófordulót!

Kép torta
Ezt ma kreáltam, fogyózok ne figyeljenek!!!!!!!!

Kép

Kép
dcili81

Ákos! Vini! Boldog hófordulót!

Aida! Boldog szülinapot!

Mági! Pont én is arra gondoltam, amit kubu írt, hogy találkozz valakivel és menjetek együtt.

Enikő! Végülis ez lett hosszas vívódás után :D :

http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=150849628

Köszi mégegyszer a segítséget.

Kép
Kép
Kép
erika26

Cili! Ne kííínozzzz! Remélem a talira is sütsz valami finomat! :lol:

Kép
Kép
Kép
erika26

Röff!

Kubu! Elindultatok már? Kérdeznék babakocsi-ügyben.

Sóska: krumpliba turmixolva
Husi: én egy kis lével és/vagy cukkinivel (kedvenc) együtt szoktam szétcincálni

Kép
zölddisznó

Kubu:
a konvoj nem okés, mert Bence még foglalkozás igényes a kocsiban, így én kellenék neki, ami vezetés közben nehezen kivitelezhető... :?

Husi:
Én is a főzelékkel együtt turmixolom, magában nem szoktam.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?