Új privát üzeneted érkezett!

még vmi a szteroidos (k)rémet hűtőben kell tartani? nem emléxem mit mondott a doki de rémlik vmi ilyesmi...

Kép
andy30

Szeles a karos spaba mentek? az szupi hely! irigy irigy:)

milyen tablettát szedsz?

gabi én is szeretek barkcsolni de mostanában nincs időm/energym rá

Kép
andy30

Sziasztok!
Na cicin beájult!!!

Gabi: köszi. Holnap kell választ adnom a csajnak, mert állítólag akciósak ebben a hónapban!!!! Ha esetleg holnap még meg tudod kérdezni, az jó lenne, de ha nem az sem gond!!! :lol:
Nagyon ügyes vagy!!! Nekem az üvegfestésről tarthatsz egy kiselőadást a talin. Arra gondoltam hogy a bébikajás üvegekből tök jó kis mécsestartókat lehetne csinálni! :wink:

Kubu, Cili meg aki szekrénybe akar bújni!!! Van egy elég nagy járható gardróbom, oda mindannyian beférünk és csaphatunk egy jó kis bulit!!!!! :lol: :lol: :lol:

Cili: én is gondoltam erre a találkozóra, de napoljuk el mikor egy kicsit hűvösebb lesz. Az az igazság hogy annyira nem bírom a meleget, és nem szeretek ilyenkor egyedül vezetni gyerekkel a hátsó ülésen. Hajlamos vagyok a rosszullétre!!! :cry: Amint egy kicsit számomra jobb idő lesz, már benne is vagyok a taliban!!!! :lol:

Enikő: köszi neked is!!! Azért jó lenne találkozni!! Próbálj meg eljönni!!!! Ja és köszi a sapka dicséretet, S'Oliver!!!

Erika: legalább van valami munkahely!!! Ez is valami! Meg hogy az ex főnök utalt egy kis pénzt!!! Hidd el minden rendben lesz!!!

Na apa már ágyba bújt, én is bújok hozzá!!!! :oops: :lol:
Vendég

Elköszönök, Decemberi Kismamák! Mindenkinek minden jót és szépet! Puszi mindenkinek!
sinaszi

sina hogy érted ezt? remélem csak mára köszönsz el! olyan komolyan hangzott :roll:

na mentem aludni téleg

andy

Kép
andy30

Sina: mi van????!!!!!! :cry: Ne csináld már!!! Mi lesz velem nélküled???!!!!! :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.30 21:48-kor.
Vendég

Sina: mondd, hogy ez csak egy "jó éjszakát" volt máshogy :shock: :(

Boci: holnap még megpróbálom azért...

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: köszi!!!!!
Vendég

Kubu
persze jó az majd veszek hozzá több labdát ha bejön a medence:)))

és kérnék pedeget is plííííííííííííííz

bocika
én is ilyen beleülős úszógumit vettem ugyan ezt. stabilan ül benne? annak látszik

Gabi ezeket hogyan? kreatív bolt?
ahha már látom a választ:))

én a másik lakásban szeretnék a fiúk szobájába a falra festeni egy vonatot és 12 vagonos lesz és benne képek. ez még körvonalazódik.

Velem
én próbálom tartani magamat de mikor bejelenti hogy megy a bigével el megint hétvégén hát robbanni tudnék. Engem bezzeg soha nem vitt sehova sem. ezt jól a fejéhez is vágtam hoyg ne csodálja hoyg kihűlt a házasságunk ha csak a monoton otthon csücsülős napok voltak.

Kép

Ezt kapja a lányomtól az a rühes ......
nézzétek a kezét:))))

harivera
Budapest XXI. kerület

Jóéjt mindenkinek!

Kubu: remélem, hogy a rosszkedvmumust jól otthagytad a szekrényben, és rázártad az ajtót... és hogy mostanra már tényleg elfújta a szél a viharfelhőket...

Vera: én meg dekorgumiból tervezem a vonatot Kobi szobájába (a minta már meg is van), de lehet, hogy kalózhajó lesz vagy valamilyen mesefigurák. annyi ötletem van, Kobinak meg csak egy szobája...
De most a kövi egy kalózos éjjeli lámpa lesz, az alapanyagok már megvannak....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.07.30 22:16-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Nem hiányoztam senkinek??? :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :oops: :lol: 8) :lol:

Lyndee: Izomlázam vaaaaan… :P. Ha leülök Domi mellé a földre alig tudok felállni.

Sarmi: Nekem is nagyon bejött Lyndee módszere. Domi tegnap pl. este 9-től reggel negyed 8-ig aludt egy mukkanás nélkül.:) A lényeg, hogy kiveszed megnyugtatod, de nem altatod el, visszarakod és ott az ágyában alszik el. Nekem csak 3-4 éjszaka volt rossz az elején, de megérte!

Andy: Egyrészt lehet, hogy pont azért nem mozog mert kétszer akkora mint a többiek, gondold el milyen súlyt kell elvinnie. Másrészt kérdés, hogy mit mondott a dévényes az elején, jártatok? Amúgy szerintem nem marad le semmiről…

Mágnes: Éljen a leszoktatás!!!

Kubu: Ha anyósom hozzányúlni a kukijához, levágnám a kezét! Sajnálom a vihart!

Boci: Király a hely. Mi meg ide megyünk a jövő hét végén. http://www.napviraghaz.hu/ 1 km-re van az osztrák baba-wellness központtól.

Gabi: Benne vagyok a pia szétdobásába, akkor egyszer 1500, és a husi…

Cili: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Fogyókúrázom, ilyen képeket neeeeeeeeee.

Erika: Örülök a melónak!

Mi jól vagyunk. Ma dolgoztam délután, majd bent voltam a nagyimnál a kórházba (sajnos már 10 napja bent van). Hát mit mondjak, magyar egészségügy, horror. A belgyógyászat valójában elfekvő, mivel azokat megszüntették, ez maradt.
Este beauty órákat tartottam mivel holnap megyünk 4 napra wellnesbe! Végre! 8)

Holnap reggel még benézek, addig jó éjszakát mindenkinek!

Kép
mannababoca

Ja, még annyi:

Boci: üvegfestést megdumáljuk :)

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: nekem úgy tetszik, amit Kristóf ajtajára csináltál. Mit kellene vennem, hogy én is tudjak csinálni?

Kép
mannababoca

Andy: Én nem tartottam hűtőben a szteroidos krémet. Amúgy képzeld elmúlt tőle az ekcéma mindkét karjáról, azóta csak zsírozót használunk és nem jött vissza!!! Ilyen még nem volt. Eddig mindig visszamászott. A bőrgyógyász tanácsa szerint máshogy használjuk a mosdókrémet, először tetőtől-talpig bekenem Domit, utána megy a kádba. Eddig a vízbe tettük a kenőcsöt. Azért írtam csak le, hogy esetleg megpróbálhatnád.

Kép
mannababoca

Sziasztok!!!

Most kicsit önző leszek hogy a magam dolgaira gondolok de ezt muszály veletek megosztanom,ma Oli megevett 2(!!!)tányér krumpli sárgarépa cuccot,tudom ez nem nagy szám,meg ti már ezeken huh de régen túl vagytok,de nekem maga a boldogság hiszen több mint egy hónapja kínlódunk ezen.Persze nem azt jelenti hogy holnap is megeszi de remlélem azért már így haladni fogunk :lol: :lol: :lol: :lol:

solya051020
Káld

Ja még annyi

Sina ugye ez nem amolyan elköszönés volt??neeeee,kérlek,ne csináld ezt. :cry: :cry:
Egy napon születtek a babócáink...

solya051020
Káld

Hahó innen a szekrény mélyéről, úgy látom viharfelhők elvonultak, huh akkor ideje kimászni. Időközben úgy látom többen is beköltöztek mellém, csak a nagy sötét miatt nem tudtam h kik is pontosan, de most visszaolvasás után már tiszta.
Na viccet félretéve megbeszéltük apával a problémámat, rendi volt, aranyos, kedves úgyhogy világbéke.

Máté, Tibcsi boldog hófordulót.

Erika,
Munkahely de szupi, jaj de jó, maradjon is így.
Jobbulást Neked.
Gergő felülés gratula.

Gabi,
Azta hogy Te milyen ügyi vagy !

Enikő,
Ó lécci gyere el a talira, ha kell arra megyünk felétek és megyünk együtt. Na ???

Andy,
Kérek lécci email címet a csajhoz.

Boci,
Most olvasom kedves felajánlásod, next time találkozunk nálatok a gardróbban. Sört én viszem.

Vera,
Nah akkor futok még egy kört a ped eggért. Holnap akkor beszerzem Neked is.

Vettem beülős úszógumit Marcinak, ha bárkit érdekelne akkor a Rossmannban ötszázé van most akcióban.

Sina,
Na ne már lécciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, odaadom a helyem a szekrényben, de maradj kérlek !!!

Manna,
Nagyidnak jobbulást. Nektek meg nagyon jó pihit. Szupi helyet választottál.

Solya,
Olinak hatalmas nagy buksisimi a kajciért.

Szolgálati közlemény:
Musitól kaptam sms-t, megérkeztek, jól elfáradva, de minden rendben. :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

ja és rosszkedvem közepette történt egy kis baleset, úgyhogy ezért külön utálom magam, fogalmam sincs hogyan és miért és mitől ... játszottunk Marcikámmal és a kincsem valahogy eldőlt, előre cumi a szájában .... és annyira szerencsétlenül h nem is tudom hogyan ... de felrepedt a pici szájacskája, na hallhattam sírni... mondjuk csak 2 percig. Ömlött a vére, nekem a könnyeim. Egyem meg a kincsem, mostanáig nem tudom hogy a fenébe történhetett ez meg. :(

kubuspace

xxxxxxx

Jardina
jardina

jooo reggelt!
az ut hosszu volt nagyon. Kincsem nagyon nyűgös volt, sajnos nem aludt egésznap. csak, amikor szálltunk le, 10 percet. anyukámtól meg sírva fakad. remélem lesz ez jobb is.
viszont 9-5-ig aludt. aztán szopi és hn 6-kor visszaaludt, én meg nem tudtam, de megyek teszek egy újabb próbát.
vacsira ettem rakottképosztát, meg zöldbab fözit, ejfeltol f2-ig görcsölt a hasam majd pedig rókakoma jött látogatóba. :evil: én soha többet nem eszek rakottkáposztát!!! (tavaly augusztusban is visszajött)
mindenkinek szép napot, mi rohangálunk.cupp

KépKép
KépKép
mush589

Reggelit!

Bébim megkajált 1/2 8-kor, és visszaaludt :shock:

Kubu: gyógysimi Marci bibijére (puszit nem mertem írni, mert valaki még félreérti :oops: :lol:)

Mush: üdv itthon! Rakottkápit meg felejtsd el :)

Solya: nagyon szuper. Maradjon is ilyen jó étvágya Olinak :)

Manna:
ezeket:

http://www.kreativhobby.hu/termekek/821 ... csont.html (ez alapozáshoz kell, én minden fát lekenek ilyesmi színnel egy rétegben, és akkor nem szívja magába annyira a fő színt)

http://www.kreativhobby.hu/termekek/821 ... sarga.html (persze lehet bármilyen más szín is)

http://www.kreativhobby.hu/termekek/507 ... 12_18.html (ebből a téglalapos)

http://www.kreativhobby.hu/termekek/835 ... 60_ml.html (ettől tartósabb a festett lap)

http://www.kreativhobby.hu/termekek/562 ... i_6db.html
http://www.kreativhobby.hu/termekek/564 ... db_cs.html (de vannak másfajta figurák is)

http://www.kreativhobby.hu/termekek/198 ... macik.html (ez mondjuk nem pont az a karton, a járműveset nem találtam meg)

http://www.kreativhobby.hu/termekek/373 ... mm_2m.html (ezzel a kivágott kartonmintát lehet felragasztani, azért jó, mert így térhatású)

A fabetűket sem találtam meg, de azt vehetek neked itt, ha gondolod, asszem 150 Ft volt darabja.
Ragasztóból meg bármilyen, én Sulifixet használok.

Kép

Kép
gabilany79

Gabi,
hogy Te milyen ügyes vagy !

kubuspace

off :lol:

aki aktív auchan vásárló és szeretne kedvezménnyel vásárolni (mindenre ami ott kapható) írhatna nekem privit

on :lol:

kubuspace

Sarmi, pampers kuponom van, pelenka 400, popsitörlő 200 Ft-os! Küldjem?

Gabi, nagyon jó lett a ajtófelirat! Ügyes vagy!

Most megyekKép, nagyon elmaradtam a betegség miatt!

verzso

Verzsó,

öööö h mit is csinál az a figura ? valami szívószállal valami anyagot szív fel ? de mit ?????? gondolj arra hogy Te még szoptatsz !

na jó viccet félretéve jó porszívózást, de ne vidd túlzásba :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

kubuspace

Musi,
sajnálom a nem túl jó estét :(
nem mertem korábban elküldeni az sms-t nehogy felébresszelek, ahhoz képest látom h jó korai voltál.
Szép napot Nektek.
Este ... ha gondolod :lol:

kubuspace

Kubu: nincs ebben semmi ördöngösség, ha kedvet érez hozzá az ember, és szeret ilyesmivel bíbelődni :oops: :D
madarasteszkót részemről most egy darabig kerülöm, egyrészt a labdák miatt, másrészt apa ma reggel vitt vissza egy ott vásárolt fotelt, mert már összerakásnál szétesett. Mondjuk ez a mi spúrságunk, mert olcsó húsnak ugye... (csak hát most ott spórol az ember, ahol tud...) de szerencsére visszaadták a lóvét, tanulságnak jó volt, ma szétnézünk és veszünk normális fotelt.

Verzsó: örülök, hogy jobban vagy, azért jusson idő egy kis Kép-ra is :lol:

Boldog hófordulót a fiúknak!

Kép

Kép
gabilany79

Kubu :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi, még délelőttre Kép terveztem, de estére meg tényleg ezt "Kép" :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na, de tényleg megyek!

verzso

kukikérdés:
annyira megoszlanak a vélemények, hogy nem tudok eligazodni rajta. A doki nénim azt mondta, ne húzogassam, majd ő egy évesen megnézi, és ,ha le van tapadva még, akkor visszarántja. Ez viszont fájdalmas és drasztikus. Ugyanez a doki néni 2 évvel ezelőtt még az elenkezőjét mondta. Zala megyei barátnőm orvosa azt mondta, húzogassa... Szóval ahány hely, annyi vélemény. Én meg úgy döntöttem, nem akarom, hogy 1 évesen felrántsák, ha 2 évvel korábban születik, akkor azért kapok ki, ha nem húzogatom. Elkezdtem óvatosan huzogatni neki (ami mellesleg igazi pasi módjára tetszik neki :oops: ). Generációknakkellett huzogatni,így nem hiszem, hogy ártok neki ezzel. Azt viszont én sem tűrném, hogy más hozzá nyúljon rajtam kívül! :evil:

Fiam üt, vág, harap a nem létező fogaival, közben pedig kajánul röhög rajtam....

Kép
Kép
Kép
mágnes

ohhh alszik úgyhogy megyek pancsizni :lol:

kubuspace

Verzso,
a mosógép egyértelmű, na de az előbbi, khmmmm.......

Mági,
akkor most mit csináljak a kukacával ?????

kubuspace

Kukac ügyben én is elbizonytalanodtam.... :roll:

Kép

Kép
gabilany79

kubu:
szerintem akkor sem lesz semmi baja, ha nem nyúlsz hozzá, és akkor sem, ha óvatosan huzogatod. A fél országban ezt,a másik felében azt mondják. Nem hiszem, hogy pár év múlva valamelyik félen élő fiúknak olyan nagy bajuk lenne. :) Letapadások régen is, most is előfordulnak. (én Anyai hatáskörömben magam döntöttem, miután nem kaptam egyöntetű véleményt a dologról :) )

Kép
Kép
Kép
mágnes

Gabi! Kristóf-tábla fenomenális!

[quote]M írta:eglátod egyik pillanatról a másikra visszaáll majd az alvás a régi kerékvágásba.

Enikő-Bocika! ...mint Hannánál. Igaz, még sokáig kukorékol, de már 3-4 napja lassan kiságyban nyomja újra, és 2-3 gyors éjjeli szopiba torkolló négykézlábébredéssel megússzuk. 5 perc és már alszik is tovább. Kopp-kopp-kopp. Semmi visszaszoktatás, magától.

Helló Sinaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Gyer ma Westendezni délután Te is! Van szopi-szoba (19.00-ig) és tök közel is van hozzád.

Gonosz Manna! Nem ér ennyit wellnessezni! Előre mondom, hogy nem fogsz hiányozni! :) ;) :P :evil: 8)

Solya! Éljen Olizaba!

Kubu! Üdv újra kint!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Mági! Én is ezen vagyok kiakadva, hogy ugyanaz a doktornő és védőnő teljesen mást mond. A barátnőm kisfia csak 8 hónappal idősebb és neki még huzogatni kellett, nekem meg már nem?!
Én azért kezdtem el aggódni, mert Gergőnek egyáltalán nem jön fel és a fiúknál ilyenkor már félig simán feljött.
Az szerintem is nagyon drasztikus ha 1 évesen felrántják és nagyon fájdalmas is.
Szóval én is próbálom huzogatni kb. 3 hete minden nap, de nem sok sikerrel.

Kép
Kép
Kép
erika26

Bébi még mindig alszik... tegnap már kitakarítottam... unatkozom... bár vasalhatnék (ruhát!), de ahhoz meg nincs kedvem... :oops: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Erika:
Bencének is alig jött fel,amikor elkezdtük,most pedig már eljutottunk a félidőhöz :wink: Előbb utóbb megindul Gergőnek is

Nekem ablakot kell pucolnom.... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Gabi: Aranyos vagy, köszi. Ha hazaértem rendelek mindent, betűt vehetnél...:) Nem nehéz kitalálni: DOMI! :lol: Előre is köszönöm. Miattam ne fáradj, csak ha magadnak is mész vásárolni!

A házimunkás figurákon hangosan röhögtem, mire idejött a férjem és megkérdezte, hogy mi a vicces a vasalós figurán... :oops: :lol: :oops: :lol:

Mági: Nekem azt mondta a doki, hogy ne nyúljak hozzá, aztán most itt volt 7 hós kontrollon és azt mondta, hogy szép lassan, fürdetés után kezdjem el huzogatni, minden nap picit jobban, így neki már kevesebb munkája marad egy éves korában. (Gondoltam leírom, hátha segít.)

Mi éppen készülődünk....ZÖLDI! Manna fáradt és nyűgi, megérdemli wellnessssszt! :lol:

Kép
mannababoca

Sziasztok!

Manna: ez a hely is tuti. Mi is akarunk menni osztrákbabawellenesbe (főleg ha marad eurónk Itália után :lol: ) Jó hétvégét!!!!

Gabi: ja akartam írni, hogy van éjjeli fény Márton szobájába, eléggé erős is!!!! Ha unatkozol gyere hozzánk takarítani!!!

Fél egykor Márton is felsírt. Apa nem tudta megvigasztalni. Én kivettem a kezéből, belefúrta magát a mellkasomba és elkezdte tekergetni a hajamat és szépen bealudt rajtam!! Annyira jó érzés volt (felkelni nem igazán)! Reggel 7-ig durmolt!!!
Vendég

TIBCSI ÉS MÁTÉ BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!
Vendég

Manna,

jól mérjétek fel a terepet, aztán az ágyakat nem kiugrálni... ugyanis linket átküldtem apának 14-16 mi is megyünk. Yeaaah.

na jó akkor kezdem én is húzogatni .... a fogselymet...

Gabi,
figy ha unatkoznál, akkor a lábtörlő alatt lesz a kulcs, lécci van egy csomó vasalnivaló.

ébredezik, etetem oszt zsupszi pedire majd be office. Este jövök.
Pápá

kubuspace

Na, azóta azért felébredt. Ezt a rengeteg felajánlást, nem is írom többet, hogy unatkozom :oops: :lol: :lol:

Kubu: há' vasalnivaló épp nálam is akad, csak a kedvemnek van híja...

Boci: még mindig nem veszi fel...

Manna: viccelsz? Legalább van indokom, hogy miért menjek hobbiboltba :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Kubu: Mi is akkor megyünk....stipistopi tulipános szoba.

Kép
mannababoca

Eztet vettem az előbb:
http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=699870909

Szerintem király és csak 5 kiló :)

Kép

Kép
gabilany79

Tyűhaaaaaaaaa! Akkor lehet, hogy Marci és Domi együtt pancsizik majd... :lol:

Kép
mannababoca

Gabi! Akkor fogd rám ....és egyél még egy szeletet... :lol:

Kép
mannababoca

Gabi: szerintem jó!!! Figyu hagyjad akkor a Flavont, lecsapom tesz-veszen. Köszi a segítséget!!!! :lol:
Vendég

Gabi,nagyon ügyes vagy, és kreativ :D

Musi welcome home!!!!

Sina, tényleg gyere westendelni!!! Én a 7, kerületen át jövök, ha akarod mehetünk együtt.

Manna, jó hévégét, pihenj sokat, és csináljatok sok képet!!!

Boci, mikor mentek Olaszba? És pontosan melyik részre is? Mi most jöttünk back, de már visszavágyom :oops:

Kuki kérdés: én féléves kora óta huzogatom, akkor mondta és mutatta a dokinéni. Azt mondta minden okés, ugy műxik ahogy kell. Az első pár huzi után piros lett, és csipte amikkor fürdettem, de doki néni szerint ez teljesen okés. Tetran kenőccsel 2 napalatt elmult, és azóta minden fürdés része lett a kuki macerálás. :roll:

Verzso, klasszak az ikonok, én is jókat röhögtem rajta :D Hol lehet ilyeneket letölteni?

Kubu, privi megy....

Kép
Kép
zsiraf8

Gabi, szupi a kocsi amit vettél.... :D Indulhat a Kobi-rodeo!!! :D

na, de viccet félretéve ezzel tuti könnyen lehet közlekedni, és klassz hogy csak 5 kiló..

Kép
Kép
zsiraf8

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?