Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Kismamik!

Ne haragudjatok, visszaolvasni még nem tudtam, mert több mint 2 napig iszonyatos migrénem volt :( ...még a vizet is kihánytam :cry: ...segítségem semmi :( ...Manócskámat is alig tudtam ellátni...sokat sírtam, de ez új volt a gyerekemnek és nagyokat nevetett rajta a kis drága...

Amint tudok visszaolvasok...

Viszont segítséget szeretnék tőletek kérni: Nem tervez ma valaki Tesco látogatást? Csak mert láttam, hogy 5990 a FP tanulókutyus, s szeretnék én is manócskámnak egy olyat. Reggel már elmentünk a mi Tesconkba, de persze itt már nem volt :evil: , kocsim meg pont ma nincs :( :( :( Ha valaki megy megtenné, hogy vesz nekünk 1-et? Nagyon megköszönném!!! Még ma kifizetné és elhozná a férjem.

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Benettke! Ne aggódj, szerintem annyira nem kapkodják azért el ezt a kutyust. Igaz, hogy szinte féláron van az eredetihez képest, de sokan meggondolják azért, hogy megvegyék-e. A mai naptól akciós a tescoban és az auchanban is, mint karácsonyi vásár. Valószínűleg még nem rakták ki.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Milyen az a tanuló kutyus???

Csak olvasom, hogy mindenki azt akar venni...mit tud?

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Zsuzsa!

Látod, a mi pronyó Tesconkban már elkapkodták :? Akkor megnézzük majd este az Auchanben is...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára benettke 2008.10.31 12:07-kor.

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Benettke!

Mi is vettünk ma kutyust, még reggel, kár hogy későn szóltál... bár mi asszem elég messze lakunk egymástól.

Marcianyu írta még, hogy akarnak venni ma, esetleg "tárgyalj" vele! :)

Kép

Kép
nóna

Mary!

Szerintem azért olyan kelendő most a kutyus, mert szó szerint feleannyiba kerül, mint egyébként. Gondolom azért akar mindenki most venni. Én nézegettem már régebben, de nagyon drágállottam, ezért nem vettem. Karácsonyra szánom Istinek ( addig majd én játszom vele :D) , most láttam az akciót, és ezért megvettük.

Kép

Kép
nóna

[quote="benettke"][ írta:benettkeb]Mary!

Ilyen:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=43

köszi :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Marcianya: 4 óta reggel :shock: :x kicsi is akkor kezdett nyűglődni... aztán fél hatkor le kellett jönnünk nehogy felébressze a nagyot... aztán apa felébresztett 7kor áááááááááááááááá olyan fáradt vagyok, elolvastam mit írtatok de nem sok maradt meg és szégeyellem magam emiatt :oops:

a táblázat nagyon király! :!: :D

milyen kutyát vesztek 6ezerért? azt hittem élőt :oops: :shock: :D de asszem az a zenélő lesz, ugye?
jaja na erre rájövök h ezt az oldalt még nem olvastam és látom írtátok is :oops:
nekünk majd olyan sütifaló bödön kellene magyarul, mert használtan vettem egyet németül beszél és Lau szereti de azért az idegen duma zavarja...

aki abbahagyta a szoptatást vagy sem... na szóval priosbetűs napokkal hogy állok? (nekem nem jött még meg, párom aggódik, én örülök :lol: )

Kép Kép
celesztina

[quote="nóna"]M írta:nónaary!

Szerintem azért olyan kelendő most a kutyus, mert szó szerint feleannyiba kerül, mint egyébként. Gondolom azért akar mindenki most venni. Én nézegettem már régebben, de nagyon drágállottam, ezért nem vettem. Karácsonyra szánom Istinek ( addig majd én játszom vele :D) , most láttam az akciót, és ezért megvettük.

Megnéztem amit Benettke belinkelt. És igen kb most féláron van. aranyos kis kutyus... :D
Nekem tetszik...
Karácsonyra többek között fülbevalót szánunk Bogi babámnak. Meg persze játékot is! :D Ez a kutyus tényleg jó ötlet...na majd párommal meglátjuk. Előre nem veszünk semmit, mert úgyis odaadnánk neki...
biztos lesz még akció...főleg karácsony előtt pár nappal

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

tényleg Marcianya!

Irni is akartam, csak aztán főztem közben ebédet. Lecsó tarhonyával (most főztem életemben először tarhonyát... :lol: )
Meg Bogi nyügi volt, most aludt csak el.
Igaz, hogy fél kilenckor keltünk. Volt kilenc óra is amikor reggelizett Bogi. de azért hajnalban kellett párszor neki a cumi meg pár korty inni való.
Szóval azt akartam irni, hogy sajnálom, hogy ilyen korán kell kelned.

Szonjáról semmi hir?

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

A táblázat nekem is tetszik!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Tanulókutyus ügy megoldva :lol: Drága Uram félrerakatott 1-et a fogarasi Tescoban, ugyanis már ott is csak 2 db volt délben :shock: :?
Köszi mindenkinek a segítséget!

Celesztina!

Sütifaló is akciós most a Tescoban és az Auchanben is: 4490 Ft. /ha jól emlékszem :roll: /

Még nekem sem jött meg...én is örülök :P ...nekem is eszembe jutott, hogy talán azért nem, mert jön a kistesó, de az iszonyatos migrénem biztosított róla, hogy nem :? (terhesen egyetlen egyszer sem volt :) ) Ja, és én is szoptatok még!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

baszus,fiuk alszanak én meg olvasom a tescos könyvet

:? :? :? :? :? :? :?
olvasta valaki?
Vendég

Hír Nono-ékról:

Sajna még mindig kórházban vannak :( ...picit már lejjebb ment Szonja hője, ami jó, ma már pici chipset is evett...de sajna még mindig nem tudják pontosan mi okozza...valószínűleg vírus+baci is :(

Már Nono-nak is fáj a torka... :(

Jajj, szegénykék! Gyors gyógyulást, sok erőt nekik!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Remélem nem haragszotok meg érte....de tegnap megint csináltam jó sok képet Bogiról...(kitöröltem mindet a telefonomból és igy lett benne megint jó sok hely... :lol: ) Kép Kép Kép felállitva most ekkora a haja (a régi) Kép már kicsi fekve a kád...végig éri... Kép apának egy mosoly fürcsi közben Kép finom a kezem Kép huncut baba Kép egy pelenkás kép fürcsi előtt Kép végig éri a pelenkázót is...

Bocsi, ha sokkkkkk.... :oops:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Nono,
gondolunk Rátok,
sok puszi!!!

Mi is várunk még a kutyussal. Most jó sok mindent kapott a nagyszülőktől. 'Tanulás'-képp meg egyelőre leginkább a popsitörlő tasakból való megkaparintása köti le - az jól zörög. És ha nem sikerül, közben hangosan mondja a magáét!! :lol: :lol: Mint az anyja... :oops: :lol:

Tescos-könyv... hát igen...azért némi fenntartásokkal érdemes kezelni (mondja ezt a volt tesco-s...) ismerem a hátteret, de tudok pikánsabb sztorikat is, bár azok már 'elévültek' :lol: Egyébként ahogy néztem minden multinál ez a helyzet..(ahol kb 20.000 ember dolgozik, ott azért elég nehéz átfogni a dolgokat, főleg a magyar mentalitással, mert nálunk, ugye, kirakják a ...hmmm.... enyhén rothadó kajákat is.. angliában ilyen azért nincs.) Na ennyit erről. Én csíptem, csak uncsi volt.
Vendég

Mary,
kép sosem sok, jöhet méééég!!!
nagcon cuki!! látom a koala koppanásvédő a pelenkázón! :lol: szép magas csaj lesz! Te is magas vagy?
Vendég

Bori!

Köszi.
Van még jó pár kép, ezeket is úgy kellett válogatnom...napi 20-30 képet csinálok kb...
Párom és én se vagyunk magasak. Anyám egy két tesója (a 10 ből) nő is 2 méter körüli...lehet onnan...
Én 160 cm párom talán egy fejjel magasabb nálam...
Igen a koala maci a koppanásvédő :lol: Még én kaptam a lelkipásztorunktól ő Ausztráliában élt sokáig. onnan van...
De valami mást ki kell találnom, mert állandóan kiveszi a feje mögül...sokszor kell neki is adnom egy pelenkát nézegetni, azzal elvan.

Tényleg képzeljétek. Bogi fogja a lábait amikor pelenkázom. Tök jó, mert le van igy foglalva a keze és nekem nem kell fognom a lábát.
Aztán előfordul ahogy fent is irtam, hogy nem foglalja le a lába.
de olyan édes, mondom neki hogy fogd meg a lábad és fogja közben meg vigyorog... :lol:

na hosszú lettem...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Borsi
anyosom is tescos meg anyukám is az volt.igy csak egy jó dolog van.a pelus nekünk nagyon olcsó(sárga cimke)na meg a tejpép is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

hogyan kell átállitani a babanet óráját? Vagy hogy is van ez?

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

hogyan kell átállitani a babanet óráját? Vagy hogy is van ez?

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

sehol senki.... :(

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok! :!: Én csak "vendég" vagyok ebben a topikban, és csupán annyit szeretnék kérni tőletek, hogy ha valaki mostanában beszél Nono-val telefonon, mondja meg neki, hogy gondolok rájuk, jobbulást kívánok, és puszilom őket.

ötvenplusz
50+

Mary! Óraátállítás a profilodban van (időzóna).

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

[quote="kerekes97"]M írta:kerekes97ary! Óraátállítás a profilodban van (időzóna).

Köszi! :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Még csak ezt az oldalt olvastam vissza. Tegnap este írtam egy hosszabb hsz-t és elszállt :evil: , kedvem nem volt előről kezdeni.

Szegény kis Szonja. :( Hogy nem tudják még, hogy mi baja? :evil:
Jó, hogy ma már evet egy kicsit és hogy lejjebb ment a láza.

Minden kis és nagy betegnek jobbulást kívánok!

Bogi nagyon édes ezeken a képeken (is).:D

Celesztina! Én is szoptatok, és még nincsenek piros betűs napok. :D Bánom is, meg nem is. Így kényelmesebb, csak nem tudom, hogy akkor mi lesz a kistesó-projekttel.

Most elég rosszul aludtunk éjjel. :? Nimród 1 órától óránként ébredt sírva, szinte semmit sem aludtam. Közben iszonyúan fájt a fejem, csak reggel múlt el. :( Azt hiszem a fenti fogacskák kínozzák szegénykémet. Jól meg fog szenvedni a fogacskáival. :(

De van jó is a mai napra. Mi is megvettük a tanulókutyust akciósan a tescoban. :D Apa már nyitás előtt ott álldogált az ajtóban, és reggel 6-kor már meg is vette. :D :lol: Nem akart kockáztatni, mert régóta szerettük volna megvenni, és most jó árban volt. Este zárás előtt csak 6 db volt, nagyon rossz lett volna, ha nem kapunk.

Nimród nagyon szereti, fogdossa, rágja a fülét, vigyorog neki. :D

És még kapott ma egy dobot is (szintén tescoból). Na azt alíg tudjuk tőle elvenni. Imádja! :lol: :lol: Kézzel lábbal dobol rajta, forgatja, benyomja a gombokat rajta, élvezi, ahogy énekel, villog. :D

Na, még visszaolvasok...

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Sziasztok!
Na végre jöttem. :lol:
Képzeljétek el, ma még ebédelni is elfelejtttem. Már fél12-kor meg kellett etetnem a Marcit, mert olyan éhes volt. Most két napja nem tudom mi ütött bele :? Eddig úgy evett, mint a kisangyal, most meg szenvedtünk. Hogy értsétek miért leírom:
Eddig az ebéd (lemértem) pontosan 7percig tartott. Ennyi idő aatt evett meg ugyanis egy üveg bébiételt. Persze utána ivott vizet, volt, hogy még egy kis tápszert (csak a szokás kedvéért :lol: ) és persze büfizett.
Tegnap kezdte, hogy ő éhen akar halni! Neki nem kell a főzelék, csak adjam már oda a tápszert! :shock:
Végül úgy tudtam megetetni tegnap is és ma is, hogy elkezdtük a főzelékkel, persze türelmetlenűl üvöltött (mind ezt teliszájjal :lol: ), adtam neki egy fél üveg tápszert és nagy nehezen megette majdnem az összes főzeléket(mondjuk a háromnegyedét). Utána még ivott egy kis tápszert és vizet. De most is csak úgy volt hajlandó enni, ha közben foghatta a tányért, és nyulkálhatott benne. Ha elvettem, jött megint a hiszti, és a krokodil könnyek.
Eddig olyan büszke voltam, hogy semmi gondom az etetéssel, ugye nem most fogja elkezdeni?!
Ja, és visszatérve, azért felejtettel el ebédelni, mert 12-negyed 1-körül befejeztük az ebédet, és töprengtem, hogy mit csinájak. Tegnap ebéd után pot 3 órán át aludt. Viszont mire föébred és megetetem, már sötét van, és hideg. Most viszont hét ágra süt a nap. Na mindegy. Gyorsan felőltöztettel, és lementünk sétálni egy jó nagyot. Két óra után jöttünk föl, akkor jöttem rá, hogy kiesik a gyomrom olyanéhes vagyok! :lol:
Háromkor evett, most alszik. Kiváncsi vagyok meddig.

Látom a kutyus kérdéssel lavinát indítottam el :lol: Apa még dolgozik, majd csak utána megy el megvenni, remélem lesz még! :lol:
Most várom abátyjám mert csináltam tócsnit (lepcsánkát vagy nem tudom ki hogy ismeri) és visz át Anyunak, mert tudom, hogy ő is imádja. Jó forrón fokhagymás (jól írtam? :lol: ) tejföllel. :D Nyami!

Most olvastam a hírt Nonoékról, nagyon sajnálom! Remélem ő nem fogja elkapni! Azért ez borzasztó, hogy még mindíg nem tudják biztosan, hogy mi a gyerkőc baja!!! Szegényem! :(

Ollem!!! Képekkel bármikor bombázhatsz minket!!! Szerintem senki nem bánja!! Sőt! :D Imádom nézegetni Bogit! Olyan szép kislány! Apának is nagyon tetszik (ő eredetileg kislányt szeretett volna. Persze nem adná a Marcit a világ összes kislányáért sem! :D ).

Eldugultam. Már megint be nem áll a szám.

Kép
marcianya

Marcianya! Marci olyan édes a meztelenkedős képeken (is). :D És te egyáltalán nem vagy ronda.
Gyakran van így? És nem szoktak "balesetek" bekövetkezni, amiért nincs rajta pelus?

A habtapis képeken a babák a legszebbek!:D

Kamilla! Megnéztem a videót, olyan édesek a babáid. Kis picurkák voltak, mikor megszülettek és akkorát nőttek!:D
Éjjel Nimród is szopizik, többször is, és én egyáltalán nem bánom. Szerintem e miatt is van még tejcsi. De gondolom neked már megterhelő, hogy 2 gyerkőc "lóg rajtad" éjjel is.

Napirendet nem nagyon tudok írni. Még mindíg igény szerint szoptatok. Egy biztos, hogy mióta elkezdtük a hozzátápit, az ebéd (szopi-gyümi-szopi) 1 és 2 óra között szokott lenni. És az esti fürdés utáni vacsi (szopi) is mindíg megvan, kb. 10-ig.

A tegnap kapott először őszibarackot. Üvegest. Majd megette a kanalat is. :lol: :lol: Gondolom, hogy édesebb, mint az alma, vagy egyszerűen jobban szereti, nem tudom, de nagyon bejön a fiatalúrnak. :wink: :D Ma is azt evett és holnap is ezt fog kapni. Utána meglátom, hogy folytatjuk.

Mindent nekem kell kitalálni, védőnéni júniusban volt utoljára, azóta nem volt kitől kérdezni. Majd hétfőn megyünk tanácsadásra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gumimaci_1 2008.10.31 17:43-kor.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Köszönöm a Bogi dicséreteket! :lol:

Marcianya!

Csak sokszor teszek képeket (mert naponta sokat csinálok Bogiról) és hát ezért ....izé...na....

Na mennem kell, megyünk boltba...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Közben olvastam, hogy a "napirendünk" olyan, mint Csöppkééké, Virágéké, Nónáéké, Bolygóéké. :D Már azt hittem csak én szoptatok éjjel is sokszor 66-szor.

Köszönjük a köszöntést nektek is, Nóna és Bolygó. :)

Zsuzsa! Nagyon tetszenek a táblázatok! :) Ügyesen megcsináltad.

Márkó baba úszósapis képe és Miki reggeli képe nagyon komoly!:D Olyanok, mintha nem is félévesek lennének. Akkorát nőttek.:)

Borsika! Gratulálok az első felüléshez!:D Ügyes a lányod!

Kisscica! Nektek pedig az első szóhoz gratula!:D Mit is jelent? baba, vagy integetett és pá-pá-t akart mondani? Bocsi, de én még nem szoktam hozzá a "kódolt beszédhez". :oops: Nimród még csak olyanokat mondogat, hogy ábá-ábá-ábá, ha mérges. :lol:

Magika! Hogy sikerült a vizsgád?
Lekri írt valamit 100%-ról, de a te hsz-ban nem láttam. Gratulálhatok?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

tényleg ezt már én is akartam irni.
Akkor most Magi 100 %-os lett a vizsgád?
(talán a blogjában irta.... :roll: )

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Borsik!

Én is gratulálok Boginak a felüléshez.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

igen a blogjában olvastam :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok,

jó, hogy Szonja hője lejjebb ment, a többi nem annyira jó (hogy nem tudják mi okozza meg h Nono torka is fáj :? )

Köszönöm a bödön-tippet, megnézzük szerintem! :D

mennem kell később jövök még

Kép Kép
celesztina

[quote="lekri"]i írta:lekrigen a blogjában olvastam :lol: :lol: :lol:

Akkor talált! süllyedt! :lol:

Magika!

Gratulálok a vizsgához!!!! :lol:

Mindenkinek jó hétvégét! Jó pihenést!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok Mamik!

Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de eléggé zsúfolt volt az elmúlt két hetünk.

Jobbulást a betegeknek, remélem mindenki hamar meggyógyul, a korházban lévőknek, pedig külön plusz drukk :wink:

Lizával gyógytornászhoz kell járni, Dévény Anna módszerét alkalmazza a csajszi. Szegénykém végig sírta (üvöltötte) az egészet, de ha használ, akkor megéri az áldozatot :roll:
Egyébként a jobb válla felé már hátról hasra és vissza is profin forog, bal válla felé inkább hátról hasra, de azt is kétszer meggondolja. Azt mondják az okosok, hogy le van tapadva az izomzata a bal oldalán. Esetleg oxigénhiányos állapot léphetett fel a pocakban, vagy születés közben és az most jön ki rajta. Szerencsére nem vészes a dolog, hamar helyre lehet hozni.

Kerekes most inkább ide írom le a táblához kellő adatokat:
baba neve: Liza, szül. idő: április 05, szül. súly: 3400g, szül. hossz: 52cm, 6 hós súly: 7200g, 6 hós hossz: 70cm. Egyébként nagyon szupin megcsináltad a táblát, azt láttam én is :wink:

Visszaolvasok!

Eve

KépKép
eve@liza

mai képek :) :)
már alszik :D
Kép Kép Kép megszerelem :)
Kép hordóm :)
Vendég

Eve
miért kell gyógytornászhoz járni?mármint miért vited el?
Vendég

elszállt a hsz-em.... :evil:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Marcianya!

Sajnálom, hogy Marci nehezen eszik.
szoktál neki evés előtt inni adni?lehet azért nem akar enni, mert mondjuk szomjas...
vagy éppen játszani akar evés közben is. most már ugye egyre több dolog érdekli, sőt minden érdekli...
mondjuk, ha fogni akarja a tányért, akkor adj a kezébe egy kanalat, vagy valamilyen játékot, hátha....
tudod ahogy nőnek egyre jobban inkább játszanának, minthogy ennének....
eljön az idő, amikor csak a kedvenc játéka társaságában hajlandó enni. vagy éppen neked kell utána futkosni a falattal a kezedben...vagy ő fut el játszani és szalad vissza a falatokért...
na jó hát próbálok segiteni....én sem vagyok egy tapasztalt anyuka. csak 6 hónap van mögöttem...de légyszi dijazd az igyekezetemet :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kristóf nagyon édes és még !
és ilyen korán már alszik?
Bogi most vacsizik....

Eve!

miért kellett Lizának a gyógytorna?

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Hát ez tök jó! :evil: Órákkal ezelött írtam, és hol van?
Még meg is néztem :(

Tehát: Az én kis csöppöm megtanúlt puszit dobni! :D Ezek az első próbálkozások, de azóta mindennek és mindenkinek dobálja a puszikat! :D Még az éneklő kutyusnak is(hazafele megvette Apa! :D )
http://www.youtube.com/watch?v=h5pBQncLJFY
Így néz ki :D

Most olvastam vissza, de már nem emlékszem :lol: Kicsit már fáradok :lol:

Azt tudom, hogy Ollem, köszi a tanácsot, én is arra gondoltam, hogy "nem ér rá enni", mertannyi dolga van! :lol:
Inni szoktam adni, de nem az volt a baj, szerintem nem volt türelme enni, vagy csak nem ezt akart.

Gummimaci, köszi neked is a dícséretet! Ha nem baj, rakok még én is képet :D

Eve, jó hogy jelenkeztél! És örülök, hog használ a torna. Bár én csak telefonon értekeztem eddig az alapítvánnyal, de nagyon kedvesek! Biztos tudnak segíteni!

Lekri, nagyon jók a pancsolós képek! Akedvencem a kis szerelő! :D

Kristóf alszik korán?! Marci fél7-kor túl volt a vacsorán, 7óra óta alszik! Már nem is kel föl, csak reggel(remélem :lol: )

Kép
marcianya

És akkor búcsuzóul:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marcianya 2008.11.17 10:28-kor.

Kép
marcianya

A doktornőnk javasolta, hogy vigyem el neurológiára, mert egyáltalán nem akart semerre se mozogni, csak a hátán feküdt és úgy játszott, ha meg valami kellett volna neki, de nem érte el, akkor hamar feladta és inkább más elfoglaltságot talált (akár a saját kezével is jól elvolt, ha nem volt más). Szóval így kezdődött, aztán a neurógián mondták, hogy le vannak tapadva az izmai, ezért nem akar mozogni (fáj neki és inkább nem erőlteti) és ott tanácsolták a Dévény Anna módszerét. Felhívtam az Alapítványt, de ők nagyon túlterheltek és ott kaptam egy csajszi telefonszámát, aki nem az alapítványnál dolgozik, de azt a módszert alkalmazza. Ő mondta, hogy valszeg oxigén hiány okozhatta, most jött ki, de szépen kezelhető, nem annyira vészes a dolog.

Eve

KépKép
eve@liza

Marcianya!

Bogi hatkor evett tejpépet, aztán aludt kb 10 percet... :lol:

tényleg jó korán ment aludni Marci!

Nagyon édes ahogy játszik a lábával. Azok a kis combocskák!
Helyes kis srác! Ő is szivtipró lesz! :D
És tök hasonlit rád!

Bogi negyed tizkor aludt el...

videot meg megnézem majd a másik gépen.
ma kaptunk kölcsön monitort!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Asszem, hogy nem térek magamhoz a gyönyörű szemű Kristóftól és a puszit dobáló Marcitól :lol: :lol: :lol:

Eve

KépKép
eve@liza

jó reggelt

Ollem
igen nekem mind 2 fiú legkésöbb 8kor ágyba van.Kristóf egyből el is alszik.Levi még elmagyaráz magának van,hogy 1 órát volt,hogy többet.de újszülött korától ugy lett szoktatva,hogy pancsi,tápszer majd 1éves kora után tejcsi és alszik vagy elvan a szobába a helyén.bár aztán lehet,hogy őt már csak a rácsok tartják vissza :) de soha nem reklamál.
igy a fürdetés után én is letudok nyugodtan fürdeni ha apa itthon van akkor tudunk nyugodtan beszélgetni.ezért is szoktattam igy a kezdetektől Kristófot is aki hála vevő volt erre.igy egyik fiút se kellett riszálni alvás elött.

na de azért ehhez hozzá tartozik,hogy Levit az első 3hétben állandóan riszáltuk mert nyekerget ha leraktuk az ágyába.de ugy kell elképzelni a riszálást,hogy este 2-3órát is mire le tudtuk rakni.na 3hét után besokaltam és mondtam,hogy elég volt most tanulja meg,hogy kell elaludni.leraktuk az ágyába és vártuk a sirást.a gyerek ránk nézet és elaludt egy hang nélkül.kb ilyen fejet vágtunk :shock: :shock: :shock:
onnantól egyedül aludt el.
ű
na ez jó hosszura sikerült :oops: :)
Bogi olyan kis aranyos.pár oldalal ezelöt irtam,hogy apa oda van érte.meg a dalmata pettyes rucijáé. :)

Marci nagyon ennivaló :lol: :lol:

fiaim leléptek apával a mamáé mert mi visszük temető járatra

Nonoékért nagyon szoritok.remélem nem lesz semmi gond
:( :(

Eve
már irtam de nekem anno Levi 7,5hóig semmit nem csinált.doki,védőnő soha nem paráztatot.mindig azt mondták majd megérik rá.tényleg megért rá és 8,5hósan már kapaszkodva ment.most se aggaszt a dolog bár azért Kristóf már többet csinál mint ilyenkor Levi :) :)

magadtól vitted el?vagy doki mondta?
na nekem menni kell.szép hétvégét mindenkinek.megprobálok majd benézni.

hu tuti sokat irtam most :shock: :oops:
Vendég

jaaaaaaaaaaaaaaaa és este megyünk vacsizni meg egy picit kikapcsolodni :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Most csak egy dologról írok:

A hozzátápiról egy oldal: ugyan tudom, hogy sokan túl vagytok már ezen, csak azért teszem ide, mert én meglepődtem valamin. Tegnap voltunk a gyerekorvonál, és a védőnőm szerint banánt csak 1 éves kor után adjak, mert az "európai ember úgy van kódolva, hogy nem tudja megemészteni a déligyümölcsöket". Hát, Gertrúd eddig kb 4x kapott banánt és imádta. Azt hiszem, azért nem fogok leállni vele. Vélemény? Nálunk ezt a sorrendet ajánlják:
http://www.erted2006.extra.hu/menu2_2.html
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?