Sziasztok!
Na végre jöttem.
Képzeljétek el, ma még ebédelni is elfelejtttem. Már fél12-kor meg kellett etetnem a Marcit, mert olyan éhes volt. Most két napja nem tudom mi ütött bele
Eddig úgy evett, mint a kisangyal, most meg szenvedtünk. Hogy értsétek miért leírom:
Eddig az ebéd (lemértem) pontosan 7percig tartott. Ennyi idő aatt evett meg ugyanis egy üveg bébiételt. Persze utána ivott vizet, volt, hogy még egy kis tápszert (csak a szokás kedvéért
) és persze büfizett.
Tegnap kezdte, hogy ő éhen akar halni! Neki nem kell a főzelék, csak adjam már oda a tápszert!
Végül úgy tudtam megetetni tegnap is és ma is, hogy elkezdtük a főzelékkel, persze türelmetlenűl üvöltött (mind ezt teliszájjal
), adtam neki egy fél üveg tápszert és nagy nehezen megette majdnem az összes főzeléket(mondjuk a háromnegyedét). Utána még ivott egy kis tápszert és vizet. De most is csak úgy volt hajlandó enni, ha közben foghatta a tányért, és nyulkálhatott benne. Ha elvettem, jött megint a hiszti, és a krokodil könnyek.
Eddig olyan büszke voltam, hogy semmi gondom az etetéssel, ugye nem most fogja elkezdeni?!
Ja, és visszatérve, azért felejtettel el ebédelni, mert 12-negyed 1-körül befejeztük az ebédet, és töprengtem, hogy mit csinájak. Tegnap ebéd után pot 3 órán át aludt. Viszont mire föébred és megetetem, már sötét van, és hideg. Most viszont hét ágra süt a nap. Na mindegy. Gyorsan felőltöztettel, és lementünk sétálni egy jó nagyot. Két óra után jöttünk föl, akkor jöttem rá, hogy kiesik a gyomrom olyanéhes vagyok!
Háromkor evett, most alszik. Kiváncsi vagyok meddig.
Látom a kutyus kérdéssel lavinát indítottam el
Apa még dolgozik, majd csak utána megy el megvenni, remélem lesz még!
Most várom abátyjám mert csináltam tócsnit (lepcsánkát vagy nem tudom ki hogy ismeri) és visz át Anyunak, mert tudom, hogy ő is imádja. Jó forrón fokhagymás (jól írtam?
) tejföllel.
Nyami!
Most olvastam a hírt Nonoékról, nagyon sajnálom! Remélem ő nem fogja elkapni! Azért ez borzasztó, hogy még mindíg nem tudják biztosan, hogy mi a gyerkőc baja!!! Szegényem!
Ollem!!! Képekkel bármikor bombázhatsz minket!!! Szerintem senki nem bánja!! Sőt!
Imádom nézegetni Bogit! Olyan szép kislány! Apának is nagyon tetszik (ő eredetileg kislányt szeretett volna. Persze nem adná a Marcit a világ összes kislányáért sem!
).
Eldugultam. Már megint be nem áll a szám.