Új privát üzeneted érkezett!

Na lehet ide megyünk ősszel egypár napra. Eléggé tűrhető az ár, és bababarát hely is. Amúgy mi az ilyen kis családias hangulatú szálláshelyeket szeretjük!!! http://www.rigotanya.hu/
Vendég

Boci - nálunk ugyanez van! Tegnap Panka is 11 után aludt el nagy nehezen a mi ágyunkban. Egyébkén cicin bealszik ill ugyanez volt korábban, hogy ha mégsem, elvolt csendben a kiságyban, pár perc és aludt is. Na ez nálunk is megszűnt sajnos. Plusz ugye még az éjszakai ébredések...

Zöldi, Zsiráf, Manna, Musi és még aki megy... a hétfői sétiben én is benne vagyok esetlegesen. Azért csak esetlgesen, mert kisebb fürdőszobaszekrény átalakítás lesz valamikor a hét elején, ha nem pont hétfő lesz, akkor megyek!

Kép
trombibébi

Trombi: hát úgy látszik mivel egy napon születtek, ez is egyforma náluk!!!Bár Márton éjjel nem ébred (eddig)! :lol:

Ja és most 1 és 3/4-ed órája durmol. Bepótolja az éjszakát!! Amúgy ilyenkor, ennyit nem szokott aludni!!!!

Egy kérdés: valaki nem foglalkozik Flavon termékekkel? Vagy esetleg ismerőse. Ha megyünk olaszba, kéne a barátnőmnek!!!!
Vendég

Gyerekem nyalja a parkettát. Előbb megevett egy fél porcicát a szgép asztal alól.... Pedig úgy odafigyelek takarításnál :oops:

Hétfői tali elviekben okés...

Boci: sajnálom a rossz estéket :( valami erősebb éjjelifény esetleg nem segítene, ha úgy gondolod, hogy a sötétben fél (csak tipp :?)?
A második képen annyira cuki a kis Buddhád :D
Nem tudom, ki kérdezte a biokölest, de én épp most akartam (hogy hogy néz ki...), úgyhogy kösziköszi! :lol:

Mush: jó utat, vigyázz magatokra :)

Kép

Kép
gabilany79

Erika,
Azt miből látja most a dokinéni hogy Gergőnél lesznek gondok ?
Nálunk most ööö picit piros a kukac, az mitől lehet ?

Musi,
Nagyon jó utat nektek !

Jurmine,
Nálunk is van duma, sokszor teljes értelmes szavakat hallok ki belőle :D

Boci,
Nem lehet ez a szeparációs szorongás pl nálatok mostanság ?
Nagyon jó kis helyet találtatok, teccik ez a vidám zene nagggyon (ez kell most nekem)

Mentünk egy kört pedek beszerezve, akik postán kérik pls címet megadni !!

Jaj jobb ha most elbújok beülök egy sötétszoba, annyira de annyira szar a kedvem, down down van nagyon. Fáradt vagyok, túlságosan sokat akarok és egyszerre és mindenből a tökéletest és közben én kikészülök, persze ez a ma reggel is adott egy lökést, illetve állandóan a szüleim járnak a fejemben. Nah megyek beülök a szekrénybe, ott nem lát senki oszt bőgök egy jót.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Boci: a flavon az a lekváros cucc, ugye? Dévényes nénim foglalkozik vele, ha gondolod, szólok neki. Mondd meg, mi kell...

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Bocsánat, de nagyon le vagyok maradva! Semmivel nem haladok, egy katasztrófa vagyok és romjaimban is heverek.... és még mindig csodállak Benneteket, hogy ilyen jól be tudjátok osztani az időtöket, hogy tudtok jönni...

Néha tudok olvasni, de írni nagyon nincs időm... Nálunk is nyűglődés van, csak már nem tudom, hogy mire fogjam: meleg, fog, vagy csak úgy :roll:

Szóval itt vagyok! Úgyhogy vigyázzatok! :twisted:

Névnaposok, szülinaposok, hófordulós babák! Isten éltessen Benneteket! Bocsánat, hogy csak így, de úgy le vagyok maradva, hogy szinte mindenkit fel kellene sorolnom :oops:
sinaszi

Boci! Köszi a kommentet! Megnéztük Marcit, Mesi folyamatosan dumcsizott, amíg a képeiteket nézegettük - kommentálta, csak nem tudtam fordítani! :lol: De azt én szeretném kommentálni, hogy nagyon jól nézel ki! Jót tett Neked a szülés!!! :lol:
sinaszi

Kubuspace! Van még hely a szekrényetekben? Mehetek én is? :evil:
sinaszi

Kubu! Abból látja, hogy egyáltalán nem lehet felhúzni, teljesen le van tapadva. Mondjuk azt mondta, hogy még változhat, de a fiúké nem ilyen volt.
Küldök egy nagy ölelést!

Boci! Mártonod olyan édes! Az úszógumis kép nagyon jó!
Én is sajnálom a rossz estéket. Remélem Márton gyorsan megjavul. Nálunk Gergő tegnap délután nem akart aludni, 1 órát szenvedtem vele és teljesen kikészültem. Mondjuk én mostanában egyébként is nehéz eset vagyok.
Nagyon szép ez a hely és tényleg jók az árak is.

Kép
Kép
Kép
erika26

Sziasztok!

Kivagyok!!!! Ez a meleg totál betesz nekem is Daninak is!
Isten hozott mindenkit a szarakedvem, brutálrosszéjszakánkvolt klubban!

Mush jó utat!!!

Annyira aranyos minden bébi!!!!!

Akkor legyen a kulcstartó egyik felén a baba neve, a másikon a 2008 december? Hétfőn leadom a rendelést!

Kép

Kép
dcili81

boci:ne butáskodj,nem rontottál el semmit,egyszerűen csak ilyen korszaka van.nálunk is kűzdeni kell sokszor az alvásnál.és totál nem tud meglenni anya nélkül.ha már leülök ebédlni a leves végénél már kiabál és nyújtja a kezét hogy anya,vegyél fel :lol:
Köszi,én kérdeztem a kölespépet,be kellene szerezni egyet.... :? Márton szereti?
klassz kis helyre mentek :wink:

kubu:pihizz egyet,biztosan jót tesz :(

manna:látom meghaltál a tegnapi tornától :lol:

mush:welcome!!!!!!!!!!!!!!! :D

gaby:és még miket esznek meg amiket nem látunk....... :roll:

KépKép
lyndee

sziasztok!

amióta haza jöttünk a telekről Réka unatkozik velem.
Éjjel nem alszik a kiságyba, akkora lendülettel fordul,hogy felébred rá.
Csak cicin alszik vissza én is bealszom és arra ébredek, hogy a haja a számba lába meg az apja nyakába és próbál kikecmeregni, mert beszorította magát.

ma jól lefárasztottam, reggel elmentünk sétálni,majd amikor már melegedett irány haza, meg masszíroztam, majd fürcsiztünk az erkélyen, adtam tízóraira gyümölcsöt,majd cici és 11 óta alszik.
Du-án megyünk vacsorázni sógornőm szülinapját ünnepeljük.
kíváncsi leszek, hogy fogja bírni du.-i alvás nélkül.....

főztem gyümölcsöscsirkét,még a krumplipüré hátra van.

DM kölespüré ma én is megnéztem 495 forint vagy 499 már nem tudom, cukormentes, gluténmentes, tejmentes.

húsletevés: bnőm javasolta, ő úgy csinálta kicsit pepecs de később már nem.
Megpárolta a csirkét,előtte kicsi olajon megpirította, majd amikor kész felkockázta egyesével becsomagolta és egy vajas dobozba betette a mélyhűtőbe.
aztán csak egy kockát elővett a főzelékhez.

Nem tudom ti hogy vagytok,de Rékát minden megfogja, ha nem kap du.-án gyümölcsöt akkor olyan székrekedése van, hogy belekönnyezik....
az alma a répa a cékla a sütőtök minden....

boci: helyes kis pasija van Rékának. :wink: :wink:

zöldi: sajna nem megyünk bogrács partyra vagyunk hivatalosak.

ahogy az elkövetkező hétvégén mindig:)

gabi: összeszámoltad hányan leszünk?
hány bébi fogja betölteni a házat és a kertet?
végül mi a döntés pia ügyben?

cili: a többség döntését nekem is jó.....

megjöttek sógornőmék Lengyelországból Réka kapott egy nagy margarétát aminek minden szirmán vmi más van....
annyira belemerült,hogy észre se vette, hogy már egy órája elvan vele.
én addig gyorsan mostam, főztem, pakoltam....igaz én még nem ettem ma.....

KépKép

Kép
orsimorsi

Kép
andy30

orsi neked miket mozog a kis óriásbébid?

Kép
andy30

Köszi csajok, rendese vagytok!!!

Gabi: megkérdeznéd hogy a Flavon Max Plus és a Flavon Kids mennyi lenne??!!! Most találtam egyet a tesz-veszen, csak lassan le kéne ütni. :roll:

Most megyek, mert Manó nem bírja nélkülem!!!
Vendég

Boci nem lakunk messze miért nem ugrotok át? A két kis terrorista ellenne egymással! :D

Kép

Kép
dcili81

Boci: nem veszi fel :( meddig próbáljam?

Orsi: tutira mondta 23 anya/apa/tesó és 13 topikbaba, és 12 kérdéses emberke van összesen topikbabástól, családostól.

Pia: beszéltük tegnap apával, hogy leglogikusabbnak az tűnne, ha mi vennénk meg (semmi extra, 1-2 tálca sör, ásványvízből bubis és mentes 1-2 kartonnal, ücsi meg néhány üveg bor). Nagyjából kiszámolta, és kb. 1000-1500-ra jönne ki családonként... Aki meg extrát akar inni, az hoz magával...
Csak mert az tényleg hülyén néz ki, hogy ez az enyim, ezt én iszom, mi meg úgyis vennénk magunknak is, és akkor mit mondjak, ezt meg mi vettük, idd, amit hoztál?
De aki ragaszkodik az önellátáshoz, azt is megértem, csak nem akarom, hogy neki meg aztán a talin legyen kényelmetlen...

A nem hal husi árát úgyis szét kell dobni... :roll:

Kép

Kép
gabilany79

Kép ebéd...

Kép

Kép
dcili81

Cili: hű, akkorát nyeltem, hogy a gyerek összerezzent alvás közben :lol: :lol: :lol:
Megyek is enni...

Kubu: gyógyító ölelés már majdnem odaért, remélem, már jobb kedvvel bújsz majd elő a szekrényből....
nekem is van ott egy kis kuckóm....

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Hááát én sem vagyok valami jó hangulatban..
Sajnálom a rossz éjszakásokat, hát én is megtudtam milyen 5-6 x kelni.. :?
Nem tudom mi lehetett vele..álmában felsírt, ringattam elaludt.. kiságyba vissza, megint sírás.. hajnal 4 körül, magam mellé vettem, onnan alvás fél 7 ig.
Most napközben kisangyal. Most épp minden zenélő kütyüjét "bömbölteti " a járókában. :D

tegnap itt volt anyósom, legalább kicsit utolértem magam míg ő Danizott.

BOCI : sajnálom h nem akar aludni Márton! nagyon édes a pancsolós képen!
a hely szupinak tűnik!

LAURA: nem tudom olvastad e a privit. Köszönjük a medencét!!!!!! :D
Jó pihenést nektek!

SOLYA: szegény kis Oli !

ORSIMORSI: mi is 10 kg felett.. :D
de azért mi tápszeresen,, nem semmi h Réka szopizva :D

ANDY: mivel Dani sem aprótermetű, én is azt gondoltam h emiatt is később csinálhat majd dolgokat, de Dévény néni azt mondta h ez súlytól független. Ha érett rá csinálnia kell 7 vagy 10 kilósan is.
Jó kis szülinapi menü teApának! :D

VERZSO: örülök h már jobban vagy, a tejcsi meg biztos visszajön..

Minden bébi nagyon ügyi már! olyan jó nézegetni h állnak másznak ülnek!

Kép
eszterke24

Verzso boldog 10-et a fiúknak!!!!!!!

Eszter van valami abban, hogy a fiúk egy napon születtek, az éjjeleink dettó!!!!!!!

Kép

Kép
dcili81

ezért nem érlek utól titeket , mert mire írok, addig irtok fél oldalt megint... :roll:

Kubu: mássz ki a szekrényből és csak vidáman!

Cili: hűű az a sütii ideeeveleeee :D
szerintem jó ötlet igy a kulcstartó, nekem ok.

Mágnes: örülök h meggondoltad magad, és írsz. Nagyon szépek a gyerekek, és jó kis helyen nyaraltatok!

Bébic: téged is visszavárunk ám!

Mush: jó utat nektek!

Kép
eszterke24

Cili: hát nem tudom, remélem ez egyedi eset volt... hónapok óta nem kel éjjel.. :oops:
de hogy kis rosszcsontok az tény.- Nem semmi a kis teperős Danid!
már mi is mászunk lassan...kúszás hetek óta megy ezerrel, még sztem 1-2 nap és m,ászik...nagyon gyakorol... :D

Verzso: boldogat a fiúknak!
hihetetlen hogy megy az idő...nemsokára első szülinapok...

mennem kell, reklamál..

Kép
eszterke24

Hűű Mushiéknak most indul a gépük!Jóóó utat!

Kubu lenne még nekem is hely a szekrényedben??? :cry:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Csajok! Ha tele lesz a szekrény, akkor bent lesz kint! :)

...nekem csak egyszerűen nincs ihletem...

Kép
zölddisznó

Sarmi vettem! :D

A Locktite mindenre jó???? 8) 8) 8) 8) 8)

Kép

Kép
dcili81

Máténak és Tibcsinek boldog hófordulót!

Én is pocsék hangulatban vagyok, ráadásul még náthás is lettem.

Apának van munkahelye.

Kép
Kép
Kép
erika26

Jaj lányok mi ez az általános levert hangulat?
Most, hogy mindenki depis lassan én is az leszek...ááááá, álljatok le!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Erika gratula apának! Reméljük ez tartós lesz és fizet is! :?

Kép

Kép
dcili81

Enikő te kérdezted a bútort. Nem ezt nem apa csinálta ezt készen vettük, de nem lenne probléma egy ilyet összedobnia...
Megoldódott már a probléma?

Kép

Kép
dcili81

Sarmon: mi a baj?

Erika: de jó h Apának van munkahely!

Cili: szerintem Danidra annyira nem! :lol: :lol:

Kép
eszterke24

Eszter: kár.... :evil:

Kép

Kép
dcili81

Gergő is fel tud ÜLNI! :D

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika nagyon ügyes a fiad!!!!
Már 3. napja folyamatosan rajtam lóg, kezdek besokallni....

Kép

Kép
dcili81

andy: forog oda vissza...ennyi

KépKép

Kép
orsimorsi

Csajok valaki múltkor írt egy linket amivel liberó kedvezmény kupont lehet kinyomtatni,azt hiszem talán VERZSO?légyszi mégegyszer!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Erika nagyon örülök hogy lett apának melóhelye!

Eszter,Én így hónap vége felé mindíg depi vagyok! :roll:

Cili igen a loktájl mindenre jó,nekünk is az van itthon(valaki hoz a munkahelyről). :lol: 8)

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Boci vasárnapi Balcsi nálunk törölve-holnap megyünk!
Lesz valaki holnap Siófokon???????

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

hahó

eszterke nekem is ezt mondta dévény néni de amugy én azlrt furcsállom mert mikor térdre áll rendesen ugy látom h a nagy vastag combját nem tudja behuzni maga alá. olyan ez mint mikor egy duci ember nem birja keresztbe rakni rendesen a lábát ülve (én pl 2x is át tom kulcsolni, de pl egyik kolléganőm 1x is alig). szal ezért gondolom h nem ugy van. meg ugye önnyugtatás:)

még azt is mondta a dévény az elején mikor jártunk és kérdeztem h mi az ami már gond, h ha 7-8 hósan csak fexik a hátán és semmi. azon azért már tulvagyunk.

2 napja megint köhécselünk :evil:

andy

Kép
andy30

Eztet alkottam bébi ajtajára (csak még le kell festeni az ajtót, mert most fehér, de gesztenyeszínű lesz):

Kép

Erika:: éljen apa munkahely és nagyon ügyi Gergőd :)

Kép

Kép
gabilany79

Bocika! Nagyon édes a pancsoló Marci, és szuper sapija van.
Alvás - semmit nem rontottál el. Egyszerűen változnak a babák. Meglátod egyik pillanatról a másikra visszaáll majd az alvás a régi kerékvágásba.
Nagyon jó nak tűnik ez a rigótanya. El is tettem a kedvencekbe. Köszi hogy feltetted.

Kubu! Tök jó a kis Zsenid!

Mági! De jó, hogy rendeződik az ovihelyzet. Levente valószínű sehová nem tud menni! Pedig én is úgy szerettem volna beíratni!

Kubu! Sajnálom a vihart és a rossz kedvet. Küldök egy gyógyitó ölelést!

Sina! Neked is cuppp!

Cili! Nagyon guszta a palacsintád!
A butorral kapcsolatban - ma jött a társa és úgy- ahogy összecsapta, de rémes munkát végzett. Ahol lehetett elcse..te. Ez van!

Eszterke! Sajnálom a rossz éjszakát.

Erika de jó! Remélem ez hosszútávú, jól fizetős meló lesz!

Gabi! De ügyes vagy!
Talival kapcsolatban. - úgy tűnik Mo-n leszek a talikor, viszont egyedül két gyerekkel és nem tudom lessze bátorságom autóba ülni és elmenni! :oops:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Gabi! Nagyon ügyes vagy! Hol vetted az alapanyagot? Hobby bolt?

Hát apa munkahely nem az igazi, mert rohadt messze van és a bejárás sokba fog kerülni, de örülünk, hogy végre van valami. Volt főnöke utalt a múlt havi fizetésből 40 e ft-ot. :twisted: De legalább a csekkek be vannak fizetve. :D

Musi! Remélem jól bírtátok az utazást.

Cili! 1 órát azon agyaltam, hogy mi is az a locktite és mire akararod használni. :oops:

Kép
Kép
Kép
erika26

Boci: leütötted végül a Flavont? Ne haragudj, de kb. tucatszor hívtam a dévénynénit és b***ott visszahívni :evil: :evil:

Enikő: apa nem lesz otthon, hogy elhozzon? :(

Erika: aha, a betűket készen vettem (eredetileg dekorgumiból én akartam megcsinálni, de mikor ezeket megláttam, inkább ezt választottam), a fafigurákat (nap, katica) is, a többi meg kartonból van kivágva és 3D-s ragasztóval van ráragasztva. A falapot natúr vettem (az is hobbibolt), lefestettem és lelakkoztam :)

Kép

Kép
gabilany79

Gabi! Tényleg nagyon ügyes vagy! Ilyen hajót, vonatot, autót én is szeretnék! Megtanitod hogy kell?
Apa holnap elutazik és csak 2 hét múlva jön vissza. :cry: Utána meg rögtön repít minket haza.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő: sajnálom. :( Azért agyalj még rajta....
A járművek egyszerűek, venni kell hobbiboltban ilyen mintás kartont, és ki kell vágni őket kisollóval :lol:
Tetszenek az új vonalzóid

Úgy látom, a mamanetes vonalzók egyre népszerűbbek :D

Kép

Kép
gabilany79

gabi szupi lett a mű!

enikő én csináltatom egy csajjal a feliratot, 50-60 ft-ért csinál meg egy darabot (nincs idegem vele kinlódni most) mármint 1 betű annyi. megadjam a csaj emilcimét? én is most irtam neki, h kéne.

andy

ja orsi aszem te irtad a naptejet jól megjártuk amiket a bőrgyógyi mondott h vegyek 4-5ezer ft-ok :shock:

na megyek fáradt vok.

apa ma megint hoppot kapott :roll: ő mondja én meg hallgatom. ill elmentem regussal sétálni inkább.

jóét mindenkinek

ui manna és berni ajánlottak Aveno márkájú krémet vény nélküli ekcémára állitolag nagyon jó és nem szeroid lehet kenni mindig aszem kipróbálom csak drága ti nem ismeritek? termálvizes és francia cucc

Kép
andy30

ja mági! üdv ujra itt!

bébic hátha olvasol téged is várlak nagyon vissza hiányzol! :cry: remélem jobban érzed magad kicsit!

Kép
andy30

enikő már irt is a lány. 50 ft egy betű és pesten lakik át lehet venni v postán 205 ft ajánlva elküldi. lehet igy drágább de nincs vele munka:) :wink: ja és gondolom figurát is tud de én csak betűt kértem.

Kép
andy30

[quote]n írta:incs vele munka

Pedig az a része a legjobb :D :wink: persze nyilván annak, aki szeret ilyesmivel foglalkozni :)

Kép

Kép
gabilany79

Ejnye-bejnye kislányok! Mi ez a rossz hangulat? Hol vannak a decemberi boldog anyukák? Küldök nektek puszikat, öleléseket, jókedvet!!!!!!

Én is fáradt vagyok egyébként, Hunor nagyon régóta legalább egyszer felkel éjszaka, igaz mindig hamar visszaalszik. Ez azért munka mellett így is bőven elég. A munkahelyen is adódik ez-az, de ilyenkor beszedek pár szem leszarom tablettát (időnként a kollégák is betérnek hozzám érte) és máris jobb a kedvem.

Holnap még nyitom az áruházat, de délután megyünk végre Zalánért, szombat reggel meg indulunk Zalakarosra.

Gratulálok az új fogacskákhoz, az új négykézlábazókhoz és a hófordulókhoz!

Holnap este még beköszönök, remélem, addigra jobb hangulatban talállak benneteket! SZép jó éjszakát mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?