Új privát üzeneted érkezett!

Mindenkinél "beszél" már a bébi? (de-de-de, dá-dá-dá, nem, te-te-te, stb)

KépKép
jurmine

Jurmine azt hiszem..., be nem áll a szája egész nap karattyol!
Tyu-tyu.., bü (ez azt hiszem az autó lesz)

Kép

Kép
dcili81

Találtam egy aranyos babaképet, megpróbálom beszkennelni, lehetne ez az egyik oldal a baba neve a másik.

Kép

Kép
dcili81

Cili:tetszik a kulcstartó,én is a többség felé hajlok :wink:

orsi:ne aggódj!nem tudsz mit csinálni,örülj hogy ilyen sok tejcsid van és nem veheted ki a gyereked szájából a cicit félúton!Nekem is azt mondják,ha elindul lemozogja,bár mi még csak 9kilónál járunk :wink:

Délután apát megkértem,tegye lejjebb a kiságy szintjét.Még szoknunk kell,nekem is és manónak is!elérkeztünk egy újabb fejezethez :cry:

KépKép
lyndee

jurmine:Arnika azt mondja baba-baba,jajj-jajj-jajj,anya-anya-anya :lol:
és mostanában még azt csinálja hogy csücsörít közben szívja be a levegőt és felhúzza a vállait,meg tudom zabálni :D

KépKép
lyndee

KépKép

Kép
orsimorsi

séta a szoptatásért....

KépKép

Kép
orsimorsi

4KÉZLÁB, 4KÉZLÁB, SÁLÁLÁLÁLÁ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Megyek kukit főzni :lol: :lol:

Kulcstartó utolsó ötlet nekem nagyon tetszik (baba és babanév)

Jövőhét pláza énisénis....

Én bébi egész nap dumál. Ma-ma-ma, ne-ne-ne, gab-gab-gab stb...

Kép

Kép
gabilany79

Morsi! Én megyek! Te is jössz, ugye?...aztán megnézem neked (tek) van-e még fejvédő!

Kobííííííííííííí jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Éas vigyázz a kukidra!

Akkor hétfő plaza? Manna, Gaby, Zsiráf, Musi?
Zsiráf! Mehetünk pénteken IS.
Musi! Te azért jöhetsz ám pénteken, de ha nem akarsz kétszer látni, :) ;). akkor áttehetjük hétfőre. Nekem mindegyik jó - facér vagyok, és dógom sincs.

Kép
zölddisznó

Zöldi, Musi, nekem király a péntek!! Westend?

Mehetünk hétfőn is free vagyok.

Gabi,gratula!!!!!!!!!! Nálunk is igy indult... rá egy hétre meg felállt.. :D Olyan édesek, ugye? Ahogy4 kézláb közlekedi, rugozik :D

Cili, nekem is tetszik a kulcstartó, jo hogy gondolsz ilyesmire :D

Kép
Kép
zsiraf8

Bocsi,de én sem kérek kulcstartót.van ugyan ilyen itthon 3...Igaz nem babanet van beleírva,de majd nyomtatok egy papírt és kicserélem a z egyikben a kutyánk képét! :lol:

De jó nektek akik ennyit taliztok,én úgy be vagyok már itthon gyöpösödve,mióta ovi sincs csak a boltig megyek,meg vissza.
Mindennap itthon a gyerekekkel.már olyan uncsi,fárasztó.Pláne Írisz olyan hisztis mostanában.
a legapróbb szöszt is felszedi és mielőtt betömné a szájába kikapom,akkor egy órát visít,sikít... :roll:

Éjjel nagyon sokat fennt van.Pénteken már nem megy apa,nem kell kelnie korán,akkor kicsit kipróbáljuk a "hagyjuk sírni" módszert...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

gaby:hurrrrrrrrráááááááááá!!!!!!Ügyes kis koboldod van :lol:

Én is irigylem a sétáló csajokat :oops:

Mush:Biztos nagyon rossz lesz apa nélkül.Jól búcsúzzatok el :wink: :lol:
Kincső is fogja keresni majd sztem!Nálunk ha apa nincs itthon és egy bizonyos dolgot én csinálok,amit egyébként ő szokott megy a hiszti :oops:

KépKép
lyndee

sarmi:ne hagyd sírni,inkább nyugtasd meg kézben!Első éjszaka készülj fel a legrosszabbra,utána Arni végigaludta az éjszakát,és még most is :lol:

KépKép
lyndee

jaj de ugyes Kobi!

Kincso pont ma nem akar nyugovoraterni, sik ideg vagyok, meg egy csomo dolgom van!

lyndde. mar hetfon elbucsuztunk mielott jottek tesomek. :wink:

zoldi. majd akkor irok sms-t, hogy hogyis lesz!

KépKép
KépKép
mush589

Solya,
Persze tudom postázni, ha nem gond, majd jól kiszedem a dobozból h ne legyen nagy a súly.

Musi,
Pedi a központban, a polg mesteri hivatallal szemben a posta oldalán. (huh ezt jól elmondtam)

Vera,
Ha csak 50 labdás akkor is kell ? Úristen lassan medence lerakatot nyithatok.

Zsiráf,
Részvétem, nem lesz ezentúl nyugalom. Mi ez a pózolós kép ? Nagyon jó.
Nálunk pl tegnap délutánra egyszerűen fogalmam sincs honnan szép kb. 7 cm-es csík lett a fején oldalt, tudnám mibe sikerült landolnia. Szóval
1., nem mozdulsz el mellőle
2., kipárnázod
3., hozzákötözöd a rácsos ágyhoz
foggggggalmam sincs, de ha van valami jó ötlet én is szívesen átvenném.

ÚÚÚÚÚÚ csajok,
Az gáz ha a medencék és a labdák nem cipzáras átlátszó nyavalyában vannak ? hanem abban amit Orsi is írt, hogy dobozos de akkor is kétgyűrűs a medence.
Ugye nem marad a nyakamon az a sok sok doboz ???

Márti,
Boldog névnapot kívánok.

Sarmi,
Nem adtam volna meg a címet ? Hát akkor ezért nem hozza a postásbácsi a dvd-t.

Andy,
Apának boldog szülinapot.

Orsi,
Ejha de szép méreteitek vannak.

Oh varrni tudó ügyesek ! Nem akarna nekem valaki 1-2 kendőt varrni ? Én nem tudok, béna vagyok, ma vettem egyet nyocázzé (tudom gáz)….

Megjártuk tegnap bp-szfehérvár-dújv ma dújv-szfehérvár és haza. Müller, C&A, 1-2 üzlet, aránylag jól bírtuk/bírtam. Emellett sétáltam még vagy 5 km-t. Az meg kimondottan jó volt.

Ma a következőt produkálta Marcikám: ágyon állt, kapaszkodott a végébe és egy idő után elengedte és eldőlt, többször néztem a fejét hát rötyögött közben, szinte az volt az érzésem h direkt csinálja.
Oh jelezném h van remény mégsem lesz vámpír a gyerek, két alsó ma kibújt (tegnap semmi sem látszódott még belőle, se megduzzadva semmi)

Kicsit morci vagyok pénteken megyek 1 óra lábkényeztetésre, úgy volt h valaki vigyáz Marcira, most meggondolta magát, mégsem ér rá…. Tudnám h mit csináljak? Ezidáig ment még a dolog közösben de mióta ilyen aktív háááát gáááz.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

köszi a köszöntéseket átadom apának

lyndee a menü: hamis gulyásleves szigorua hus nélkül:) apának grillezett camembert tepsis burgonyával (ő kérte azt hozzá) és gyümitorta, nekem meg római tálas (a változatosság kedvéért hus krumplival :lol:

ja és hajnyirót vettem neki és ünnepélyesen lenyirtam a haját (évek óta huz érte mert utál fodrászhoz járni) egész jó lett. kipróbáljuk reguson is mert mondta a fodrászom tegnap h egy éves koráig vagy 2x vágjuk le neki h erősödjön. én nem hiszek ebben de mit veszithetünk.

kulcstartó nekem az teccene ha egyik oldal 2008 decemberi kismamik másik oldal babanet lenne. nekem az nem teccik h egy babafotó ami idegen. akkor már inkább a gyerekem neve. vagy lehetne a babák szül.dátuma is.

apám: most már lehet el kéne vinned dévényre vissza mert hogyh nem csinál semmit ez a gyerek :roll:

manna neked ha a zsirozóval kened domit akkor is visszajön a pötty?

ja mondja bőrgyógyi h regi örökölheti apa pigmenthiányát:( és bármikor kijöhet neki nem lehet megelőzni. ma találtam rajta egy olyasmi foltot.. azért remélem nem.

na megyek mert eldölök olyan fáradt vok

andy

Kép
andy30

Sziasztok!
Már megint bekukk! Gyerek még mindig nem alszik, most apa próbálja altatni! Nagyon kivagyunk! :cry:

Mai napunk képekben: (bocsi többre nem futja)
Kép
Kép
Kép
Vendég

boci a trónolós kép:) hol voltatok fürdeni?

Kép
andy30

cilli azért még kikerestem a teperőset:) nagyon ügyi milyen szabályosan megy bnőm kisfia 11hósan csinálta ezt :roll:

mondjátok már meg h az enyimgyerek mér nem csinál semmit? :roll: mármint csak kuszik azt is hátra v körbe meg néha pár mp térdelés de még maga alá nem huzza be h ráülne. ha ültetem ül pár mpig aztán eldől. a babakocsiban ugy elvan meg se probál felhuzódzkodni h üljön. már az összes vele egykorú babát ülő sportban viszik bekötve ő meg fexik még mindig. pedig 2x akkora mint a többiek.

na mentem téleg jóét

andy

Kép
andy30

kubu. ha vegzek 11-ig az utlevellel, akkor majd en szivesen vigyazok marcira. valahogy majdcsak tolok 2 babakocsit egyszerre. :lol:

az miert lehet, hogy hiaba szivom ki az orrat (kijon egy csomo trutyi), majd mire felerek az emeletra ugyan ugy "szivjaazorrat" hang jon a bebibol?

KépKép
KépKép
mush589

[quote="andy30"]p írta:andy30edig 2x akkora mint a többiek.

andy

talan ezert?

KépKép
KépKép
mush589

Na, most aludt el!!! :cry: :cry:

Andy: először is apának sok boldogat!! Domboriban voltunk, nincs messze tőlünk (bár a múltkori strandolós képek is ott készültek). Itt a Dunának van egy holt-ága. Sok üdülő meg strand van. Mi olyanon voltunk, ahol lehet a holt-ágban is fürdeni, meg van egy kis medence a gyerekeknek!! Apa ma fél napot dolgozott (ment véradásra), így ide mentünk. Vasárnap Balcsizni akarunk!!!! :lol: :lol:
Regivel kapcsolatban meg ne aggódj. Hidd el egy hónap múlva feláll, aztán tépheted a hajad!!! :lol: Amúgy Márton sem teljesen ül a sportváltozatban (pedig tud ülni), hanem úgy kb. 130 fokos szögben!!!

Tényleg megyek, fáradt vagyok! :cry:
Vendég

Musi,
anyudnak írtam iwiwen pár napja de még nem olvasta el. Mondanád majd neki, mivel még mindig telszám mentes vagyok, nem tudtam üzenni neki.
Köööszi

kubuspace

[quote="sarmon"]K írta:sarmonubu nem fogja!!! :lol:
Visszajött a te lemezed,talán rosszul címeztem meg,nem tom,át lett matricázva!Akartam is írni hogy priviben írd meg légyszi újra a címedet.

Sarmi,
én ezt most láttam, amikor írtad nem vettem észre, mea culpa.
Nézd meg lécci h amit most küldtem cím az egyezik e a borítékon lévővel, vagy sem vagy nem is tudom :lol:
Ja és fizetnék majd postaköltséget.

kubuspace

Boci,
jaj nagyon cupperek a képek. A kis királyfi. Imádnivaló.

Musi,
jaj de jó lenne, hát ez szép hazajössz UK-ból én meg letámadlak babavigyázásra.

Holnap viszem apamunkahelyre törpömet, utána lépek barinővel mozizni apa pedig Marcival jön haza dolgozóból.
Lépek aludni, légzésfigyelő előbb csippant, gyerek a rácsra feltekeredve, hmm már leoperáltam.
Jóccakát.

kubuspace

Bébic,
ma dudáltam amikor Soroksáron jártam, hallottad ? :lol: :lol:

kubuspace

kubu. ha nincs telcsid, akkor hogyan tudatom veled, hogy vegeztem?
anyumnak holnap megmondom.

boci. edes martonod!

KépKép
KépKép
mush589

KépKép
KépKép
mush589

hn3 ota most aludt el! :evil: :evil: :evil:

KépKép
KépKép
mush589

Musi,
engem hívni lehet én is tudok bárkit hívni ha tudom a számát, pl 197, 198, 104 ...... de apa már nagyon dogozik rajta hogy kis ketyerével idement odament cuccokat és visszakapom a számokat.

köszi a linket, így gondoltad ?
http://www.babakukk.hu/kep/adatlap/2508

huh nem sokat aludtál akkor :shock: biztos érzi h ma nagy nap van !

kubuspace

Jó reggelt!
ééééés igeeeeen!!!

Tegnap és ma nem volt álometetés !!! :lol: :lol: Fél 8- regel 7 -ig nyomta a szunyát, a fél 8-as 200 ml Sinlaccal eddig bírta :) Tegnap kapta először.
Amennyire fel voltam készülve rá, hogy nem fog nekünk menni ez az éjszakai evés leszoktatás, olyan simán ment :lol:

kubu:
Harasztin nem jártál? Itt folyton duálnak.. Csak nem te vagy az elkövető ? :wink:

Andy:
Nagyobb babák később aktivizálják magukat, de nyugiiii :lol:
A babakocsiban kitámasztva ültetheted, Bence is így utazik, különben agylobot kap, hogy nem lát... :? (mi sem ülünk..:) )

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági,
ott nem voltam, de most olyan hangulatban vagyok h mindjárt kiülök az autóba és fél órát nyomom a dudát....

összevesztem apával, beszóltam neki...
mint kiderült tegnapi autószerelést és ma érkező alkatrészt is mi adjuk ajiba apósnak ezidág 30e (amit még persze be kell majd szereltetni amit gondolom nem ingyen tesznek meg, és újra mehetek egy ilyen 240 km-es kört) ja és közben pár napja megbüntették 30e gyorshajtás...
annyira király

kubuspace

Mági,
ezt láttad már ?
http://www.receficegyermekhaz.hu/

kubuspace

Boci:
[quote]V írta:asárnap Balcsizni akarunk!!!!

Miis!!!Hova mentek?

Jó a kép Kubu amit Marciról tettél fel a babakukkra!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

kubu:
igen, ismerem, menni akartunk vasárnap,m ert itt akkor van a beíratkozás. Aztán tegnap hívott a vezető óvónő, hogy üresedés van abban az oviban, ahová menni szerettünk volna, és érdekel-e minket. Hát hogy a viharba ne érdekelne! Szóval Anna januártól ovis lesz :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági,
de jó akkor rendeződik az ovi helyzet.
Hurrá hurrá.

kubuspace

Reggeltet!

Mági: éljen az álometetés-mentes éjszaka!!!!!!! Mi ugyanígy voltunk, és hetekig sakkoztunk apával, hogy ki kel majd fel Kobihoz, ha éjjel megébred, aztán egyszer nagy bátran nem álometettünk, és gyerkőcnek nem hiányzott :lol: Pedig mi hogy rákészültünk :lol:
Gratula az ovis nagylányhoz!

Andy: utólag is isten éltesse te apát!

Kubu: :( remélem, azért hamar "elvonul a vihar"...
Ja, és nekem hozhatod a medanszot dobozban, én látens Tóték vagyok :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Gabi,
vihart fokozzuk, vagyis én, nyomom a hisztit ezerrel, itt már hurrikán van.
brrrr

ja anyós tegnap:
Anyós: - hát én csak megnézném a kukiján a bőrt
Én: - nem
A: de annyira kiváncsi vagyok
Én: - nem érdekel, dokibá aszonta h egy éves kor után
A: de akkor műteni kell
Én: - akkor műtjük
...
A: jaj majdnem felhúztam neki
Én: :twisted:

kubuspace

sedatif sedatif gyere elő lécci

kubuspace

Sziasztok!

Boci:már hiányoltalak!Miért nem akar aludni kis Márton barátunk?nagyon jók a képek! :wink:

Mági:szuper!!!!!!!!!!hatalmas szerencsétek volt! :wink:

Andy:Arni sem mászik még és fel sem áll,jaaa és fogunk sincs :(
Nagyon finom lehetett amit főztél!
Hajvágással kapcsolatban bogarat ültettél a fülembe.Sajna Arninak nagyon kevés és vékonyszálú a haja,lehet le kellene vágnunk?De annyira sajnálnám a kis babahaját :oops:

kubu:mikor lesz Pegem? :lol:

mush:jó utat nektek!Remélem itthonról is tudsz jelentkezni a sok programodtól :wink:

KépKép
lyndee

Lyndee,
ha Marci felébred lépünk sétizni meg rossmann meg pedegg beszerzés, este becsomagolom, holnap postázom :lol:

kubuspace

kubu:jajjjj,nem akartalak sürgetni,nem azért kérdeztem :oops:
Priviben megy címem!cuppp

KépKép
lyndee

felébredt,
irány shopping
pápá

kubuspace

Sziasztok!

Kubu! Én ezt a kukibőr kérdést nem értem. Barátnőmnek ugyanaz a védőnő, dokinő azt mondta huzogatni kell, pár hónapos kortól, nekem azt mondták 1 éves korig nem. A fiúknál úgy emlékszem, kellett és nem is volt probléma. Gergőnél már most látszik, hogy problémás lesz, doki néni mondta is. Lehet, hogy semmi köze ahoz, hogy mikor kezdjük el huzogatni.

Kép
Kép
Kép
erika26

sziasztok!
reszkessetek! jovunk!
pussz

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Musi, várunk!!! Jó utat!

Vihar, tegnap nálunk is volt, de már tovább állt! :lol: :lol:

Úgy néz ki, hogy megmaradok, majd jövök is már!

Tejcsi sajna nagyon kevés, de próbálom visszanyerni!

verzso

Sziasztok!

Lyndee: hát én sem tudom mi van! Tegnap este már bőgtem is, hogy mit rontottam el. Kb. egy hete megy a műsor esténként. Na jó egy este beájult cicin, beraktam a kiságyába és reggelig aludt. Viszont ha nem ájul be, akkor semmi sem jó neki. Beteszem a kiságyba és üvölt. Lehet hülyeséget írok, de olyan mintha félne ott, vagyis már ha bemegyek vele a szobájába, már ott is. Előtte nem volt ilyen gond. Ha nem is aludt be cicin, szépen betettem a kiságyába, kb. 5 percig még gagyogott aztán bealudt. Ha elalszik már nincs gond!!
Te kérdezted a DM-es Bio kölest? Ha igen, itt a kép (ha nem akkor bocsi) :oops:
Kép

Sarmi: nem tudom! Én még abban sem hiszek, hogy megyünk, mivel már 4 hete elindultunk és még nem értünk oda!!! :shock: Ti Siófokra? Mondjuk nekünk is az a legközelebbi!!!

Kubu: hess-hess viharfelhők!!! Amúgy szerintem igazad van!! Kukit én sem húzogatok (Mártonnál)!!!! :lol: :oops:

Gabi: gratula!!!!

Mági: gratula az álometetés mentes éjjelhez!! Nálunk is így ment!! :lol:
Vendég

Verzso örülök, hogy jobban vagy!! Tuti visszajön a tejcsi!!! :lol:
Vendég

Jurmine: hát valamit dumál, de én nem értem!!! :lol: :lol: Legjobb az mikor elkezdek neki énekelni, és akkor elkezd magyarázni!!! :lol: Valószínűleg azért, hogy hagyjam már abba!!!! :wink:
Vendég

Enyém fiaim is dumálnak, da-da-da, ada-ada, ba-ba-ba, meg nem is tudom még milyen hablatyokat. Ééééééédesek nagyon olyankor(is)!!!! :lol: És olyan különböző hangjuk van, teljesen meg lehet ismerni, hogy éppen ki dumál!

verzso

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?