Új privát üzeneted érkezett!

SZiasztok! Itt hulla-Laura!

Mágnes! Szia! Üdv újra köztünk! Nagyon szépek a gyerkőcök! És micsoda nagyfiú Bence!!!

Bébic! Te mikor jössz már???

Solya! Puszi Olikádnak! Amikor nekem Zalánt műtötték Debrecenben (már kétszer), megkérdezték, felvegyenek-e engem is az osztályra, így kaphatok kaját, meg ha van hely, ágyat is. Igaz, ez nem spec. gyerekkórház volt. Viszont nem volt a szobában annyi szék, hogy leüljek, a párom vett a Tescoban egy összecsukhatót.

Enikő! Éljen az 5 fog!!!

Cili, Erika, Berni! Ügyesek a babáitok!

Sarmi! Remélem, azért Miskolcra jöttök!!! Persze a talira is várunk, remélem meg tudjátok oldani!

Enyém bébi tündérke, érdekes módon napközben most ő is többet alszik, van, hogy 2 órát is. A lába kék-zöld, esik-kel, de nem bánja. Holnap szabadnapos vagyok, aztán még 2 nap és NYARALÁS!!!

Gabi! Priviben megírom a telefonszámomat. Kérlek hívj fel vagy küldj sms-t, ha a korábban megbeszéltekhez képest változás van és mást is kell vinni.

Na megyek, megjött apa, azt mondja, éhes! Jó éjt mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

JAj, hallottátok, hogy meghalt az a babanetes kisfiú, akire kérték, hogy sokat gondoljunk? Most hallottam a híradóban. Megsirattam szegényt, innen is őszinte részvétem a családnak!

Kép
Kép
szeles4

Solya,
Pertye lehet a harmadik a tiéd.
Iwiw, jaja gondoltam ideje frissíteni picikét.

Ja úgy tudom h apa (to be ont he safe side) csak vesz még egy plusz medencét, azt mondta majd a babatalin úgyis lesz valaki akinek kelleni fog.

Gabi,
Jaj nagyon tüneményesen leírtad telipocak Kobi délutáni bealvását és az azt megelőző ektivitiket.

Sarmi,
Hát apa nem fórumozik ? :lol: Akkor neki is lennének ilyen jófej barátai.

Cili,
Te mit vettél ?

Musi,
köszi köszi köszi.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Szeles,
előbb hallottam, basszus, nem kötöttem össze h ugyanarról a kisfiúról van szó.
Szegények, szegény család. Borzasztó.

kubuspace

megjártuk székesfehérvár-dunaújváros, este sétáltam Marcival egy jó nagyot, most itt horpaszt az ágyban, ma kivételes nap van h együtt egy ágyban alszunk.
Holnap megyek turizni hátha találok fejkendő, aztán 3 körül vissza székesfehérvár és onnan Pöst.
Most meg alvás, megyek bújni az én csöpp kis fiacskámhoz.

kubuspace

Sziasztok!

Itt jártam, olvastam, de több energiám nem nagyon van! :cry: Fáradt vagyok, gyerek meg nem nagyon akar (el)aludni. Éjszaka jó, de nappal borzalmas! :cry: :cry:

Szabolcsnak Boldog Névnapot!

Lajának Boldog Hófordulót!

Jó éjt!
Vendég

Laura:hát igen ahogy látom nálatok kórház ügyileg sokkal jobb a helyzet,mint nálunk.Ez csak vas megye,és szerintem ez a béka segge alatt van,vagy annál is lejjebb sajnos :? :?

jaj szegény kisfiú,istenem szegény :cry: :cry: :cry:

Kubu:köszönöm :D :D de tudod talira én enm megyek,postázni tudod?

Andyékkal mi lehet mér régen volt

solya051020
Káld

áááá már tudom mit akartam még írni,most jutott csak eszembe ahogy olvasom Kubu sorait
vki nem tudna nekem/Olinak fejkendőt venni?nagyon megköszönném felénk baccus még ilyen sincs :evil: :evil: :evil: :evil: hülyének nézett az eladó két helyen is hogy mit akarok :evil:

solya051020
Káld

Manna! Bocsi, pár napig nem voltam, de kicsit megkésve is nagyon boldog névnapot kívánok!

Isten éltesse sokáig névnapos Szabit és hófordulós Laját!

Na megyek, Huni már 2 órája alszik, nyugovóra térek én is!

Kép
Kép
szeles4

melyik hiradoban volt az a kisfiu? oszinte reszvetem a csaladnak!

kubu. hol pedikuroztetsz?

tesomek 1-kor erkeztek, majd bementunk a varosba, ahol kiprobaltuk a sheffieldeye-t is:
Kép
bebi nagyon jol erezte magat egesznap. szinte azonnal a tesom nyakaba ugrott! :lol: :lol:
miutan hazajottunk szunyalt egy jot, 6-kor (!) kelt fel, emiatt a furdes es fektetes csuszott egy kicsit. egesz este porgott forgott, kacerkodott velunk. :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Utálok így dolgozni! Kilúgozódott az agyam.... és holnapután határidő, addigra át is kell nézetnem.... de most muszáj aludnom...

Szegény kisfiú :cry: :cry: :cry:

Laura: rendben.

Kép

Kép
gabilany79

Mush:most látom te mindjárt jössz haza,de szupi,várod gondolom :D :D
Mikor voltál utoljára itthon?

solya051020
Káld

solya. tavaly augusztusban voltam otthon utoljara. es igeeeeeeeen, holnap utan du 2-kor felszallunk, es repulunk magyar hon fele ezerrel!! :lol: :lol:
en is megyek tentezni. holnap meg csomagolas befejezese, valami progit is ki kell talalnom tesomeknak.

KépKép
KépKép
mush589

Mush:hát akkor már régen voltál itthon
ez tök izgi,kiváncsi vagyok Kincső majd hogy viseli az egészet

solya051020
Káld

Kép apja lanya

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi, okker,mondjuk délután 4-5 körül? Egyébként nekem a péntek jobb lenne... hmm????? Naná, mindenkit invitálunk, akinek van kedve csatlakozzon,plázázunk,hűsölünk.
:D

Suzy,géppel vágta le Mini haját egy fodri. Olyan gép volt aminek nincs hangja, Mini mégis üvöltött, pedig nem egy siros baba :shock: Ez volt 1o napja, és már szinte megint ugyanakkora a haja... mindig azt mondják punkos..... levágattam, erre visszanőtt és ugyanolyan :D
Azota esetleg márlevágtátok Vini hajcsiját?

Verzso,nagyon édesek a fiúk :D olyan klassz lehet hogy ketten vannak..,.

huu, de lassan haladok a visszaolvasással,jövök még...

Kép
Kép
zsiraf8

Ja, Cili, én is kérhetek kulcstartót?Bocsána hogy ilyen későn,de a nyaralás miatt, csak most olvastam.. :oops:

Kép
Kép
zsiraf8

És köszönjük szépen a 8 hós köszöntéseket :D

Nyaralás előtti paraméterek, 73,5 cm, 9,18 kiló. Erre a védőnéni, hogy ne fogyóztassam,mert egy hó alatt csak 18 dekát hizott, és fél kilót kéne :shock: Most akkor mi van? :shock: :shock: :shock:

Ma reggel ez a látvány várt:
Kép
igy hát, azonnal letettem a kiságyat legalsóba...

Kubu, járókában pont ez volt ma amit mondtál...tehát Mini nagyon élvezi, hogy fel tud állni, megdicsérem, és elfelejt kapaszkodni...durr hátra, szegény nagyon beütötte a fejét...
Mi a teendő ilyenkor? :shock: :shock:
Tapasztalt mamik segitsetek!!! Mindenbe kapaszkodva felállunk, de visszaereszkdeni még nem igazán,igy sokszor beüti magát amikor landol a földön :roll:

Zöldi alvás téma nálunk is most kezd gáz lenni,Mini egyszerűen átmászik rajtunk....eddig hajnalban odavettem magunk közé... most már nincs neki akadály,mindenen átmászik :shock: Marad a a csak kiságy????? Ha van jó ötlete valakinek,welcome :D

Enikő, holnap megyek du Pécelre :D

Manna, utólag is Boldog Névnapot!

És minden kis érintettnek, akinek nem tudtam,most szeretnékBoldog Hófordulót kivánni!

Kép
Kép
zsiraf8

Röff reggelt!

Helló Zsiráf!

Jó a péntek is nekem, majd még megdumáljuk. Most indulunk vissza Pöstre.

Alvás: háááááááááát, vagy marad a kiságy - Hanna már majdnem mindig visszatehető - vagy matracokkal felszerelkezve le a fődre! :)

Na cső, menünk.

Kép
zölddisznó

Zsiráf! Alvásra szerintem a kiságy a legbiztonságosabb, hacsak nem a földön alszol te is a babával.
Ez a hátrazuhanás nem fog sokáig tartani. Hamar rájön (Leventénél max 2 hét volt), hogy hogyan csücsüljön le és onnantól nem kell félni. Addig viszont vigyázni kell, hogy kőn ne álljon fel, ha nem vagy mögötte és a járókába ne legyen sok játék főleg fa, műanyag ne, hogy ha esik ne essen rá. De hamar elmúlik ez az időszak is!
Tudod a telefonszámom? Csöngess meg ha erre jársz és ha itthon leszünk ugorj be hozzánk!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jó reggelt!

Iszonyat éjszakán vagyunk túl! Dani 1 és 4 között nem aludt sírt tekergett, forgólódott. Apa meg 5-kor kelt... :?
Hulla vagyok! Aztán 4-től aludtunk 7-ig.
Olyan jó kedve van, mintha mi sem történt volna.... :shock: :shock:

Minden bébi nagyon ügyes!!!!! Az enyém most bontja szét a nappalit...

Trombi akkor nem kér, és Zsiráfnak egy kulcstartó! Hozzácsaptam a listához. Vagyunk egy páran!

Zöldi mondta, hogy neki nem tetszik a 2008. december, végül is egy csomóan nem akkor szültek, azért mondtam, hogy legyen a baba neve az egyik oldalon, a másikon a babanet, vagy a mama nickneve, vagy a születési dátum. Nekem tényleg mindegy. A héten szeretném leadni a rendelést, hogy meglegyen jövő hétre!

Zsiráf! Dani is egyfolytában esik bukik feldől. És bizony koppan a buksi mindenhol. Nálunk parketta van a hálóban is meg a nappaliban is. Van amikor csak röhög, amikor elesik, néha azonban sír. Ilyenkor felveszem, megpuszilom, de akkora már jobban érdekli, hogy mehessen vissza randalírozni!
Én nem tudok teljesen nyugodtan aludni, ha ott van mellettem. Minden rezdülésére fent vagyok, de én is azt mondom, hogy a kiságyban biztonságos neki, jobb mint a nagyágyban!

Kép

Kép
dcili81

[quote="gabilany79"][ írta:gabilany79b]Orsi:
[quote]1 írta:000 forint auchanba a medence 50db labdával

HÁT EZ AZ! A 9990 Ft-osat is az Auchanban néztem! Műanyag átlátszó cipzáras táskában labdák meg egy kis kétgyűrűs medence! Mindez a dunakeszi Auchanban 9990 pénz :twisted: :twisted:

igen az annyi, azt én is láttam.
van egy másik, dobozos egy kislány ül a medencébe az 50 db labdán és egy néni térdel mögötte

KépKép

Kép
orsimorsi

[quote="lyndee"]
írta:
lyndee
Cili:Én csak ámulok bámulok........hol vagyunk mi még a Te Danidtól? :roll: :oops:

Lyndee én pedig azokat irigylem, akik már fogasak, éjszakavégigalvósak... :D :D :D

Kép

Kép
dcili81

Jurmine még nem nyilatkoztál!

Kép

Kép
dcili81

Cili: Sajnálom az éjszakát. :cry:

Zöldi, Zsiráf: Én is bekapcsolódnék a taliba, de a péntek nem jó... :cry: megyünk egerszalókra a hétvégén!!! :lol: :lol: :lol:

Most meg lemegyünk a baba-mama tornára a MOMba, kiváncsi vagyok, majd jelentkezem, ha nem akkor nem tudtam hazajönni a fáradtságtól... :lol:

Kép
mannababoca

SZiasztok!

Zsiráf! Nagyon édes Laja babád! Kis ügyi!!!

Cili! Sajnálom az éjszakátokat! Nekem a tegnapelőtti volt hasonló. Most is felébredt fél 12 körül, de bementem hozzá, kivettem a nagy ágyra, melléfeküdtem, 10 perc múlva aludt. Reggel 5-ig. AZtán szopizott és 8-ig aludt tovább. Biztos a foga, iszonyúan néz ki a felső ínye.

Márti! Boldog névnapot!!!

Kettőkor megyek kozmetikába, kisebbfajta dzsungelt növesztettem magamra egy bizonyos helyen, meg kell tőle szabadulnom! :lol:

Mush! Nagyon jó utat nektek, vigyázzatok magatokra!!!

Kép
Kép
szeles4

zoldi. en megyek hozzad penteken, nem?

nekunk is szar ejszakank volt.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Nálunk is folytatódnak a sokatkelős éjszakák...
Én most olvasom az "Éjszakai gondoskodást" (mer ugye most lett aktuális) nagyon szimpi meg minden, csak épp az nem tetszik, hogy majdnem már azt nem mondja, hogy az a gyerek lelki sérült lesz, akivel nem alszik együtt min. az anyukája.

Musi - az apjalánya kép nagyon szupi! A sheffieldeye-osat is ti csináltátok? Tetszik nagyon!

Zsiráf - neked meg cuki a kis punkod!

Kép
trombibébi

Remélem most többet alszik, mint 20 perc... :? :? :?

Kép

Kép
dcili81

Lányok!

A www.koponyeg.hu szerint 37 fok lesz a találkozó napján!

Kép
Kép
szeles4

Szeles Mickolcra ha törik,ha szakad megyünk! :lol:

Kubu,nem,apa nem fórumozik... :wink: Várom a cimedet,vagy nem kell már a dvd????

Hát mit ne mondjak,egyik szemem sír a másik nevet,hogy Írisz folyton felül,mindenhol.Ma ő is hátraborult és koppant a feje!Nagyon sírt.
Én ettől duplán félek,mert Mózessel így volt 2szer 1 hét kórház,ilyen komoly esésnél ő elájult.Most is levert még a halál vize is!!!
Azért büszke is vagyok rá nagyon hogy a 2560 grammal született lánykám ilyen szépen fejlődik! :lol:
Kép
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

hahó

próbálok visszaolvasni de csak az utsót sikerült most.

irisz milyen ügyes! mi még mindig nem csinálunk semmit.... mármint semmi ujat... de ilyen combokkal!

musi jó utat! az a sheffieldeye félelmetes! én bele nem ülnék:)

cili nekem teccik h egyik oldal baba neve másik meg babanet!

amugy jönnek vissza a pöttyeink ugyh ma megint bőrgyógyi:( az enyémek se multak még el de javulnak.

különben jól megvagyunk köszi solya a hiányolást! mármint apával minden ok, alig maradt gyűrött ruha:) és voltam fodrásznál is meg pénteken bulizni!!!! munkatársaimmal igaz mire odaértem már mindenki pi..a részeg volt:) én lehuztam egy sört hát beszédültem rendesen utána már mást nem ittam mentünk táncos helyre azok ott tomboltak, én szolidabban és éjfélre hazajöttem, de jól esett!

na megyek mert kelés van

apa ma 30. éves sütök-főzök!

andy

Kép
andy30

ja majd elfelejtem solya! Nagyon sajnálom ami történt azóta minden rendben? olvastam a blogot. kirázott a hideg. sógornőméknek is volt ilyen de az ő lányuk órákig nem is tért magához gondolhatod. és nekik se tudták megmondani mitől volt! nektek nem lázgörcs?

Kép
andy30

Andy-apának boldog születésnapot!

Kép
Kép
szeles4

Kép nem lehet megunni...

Ezek még a Balcsin készültek...
Kép
Kép

Andy apának boldog szülinapot!

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Cili: köszi én nem kérek.

Mush: jó utat kívánok!

KépKép
jurmine

Kééééééész vagyok. Meghaltam. Nem érzem a lábam, a karom.... :P :P :P :P DE a torna isteni volt!!!!

Cili: Tegnap megmutattam a férjemnek a teperős videót, odavolt!

Andy: Örülök, hogy minden rendben!!! Ne aggódj Domi is csak pörög, de nem ül vagy kúszik.

Kép
mannababoca

Cili! Már nem emlékszem pontosan,de Zöldi a 2008 decemberi babákra mondta sztem, hogy nem tetszik neki (jól emlékszem Zöldi?).
Mi mindanyian 2008 decemberi kismamik IS voltunk, ezért szerintem senkinek nem bántó ez, mondom én, aki januárban szült. De ha nem így van, akkor szóljon az, akinek ez nem megfelelő.
A babanet nekem azért nem tetszik, mert az semmire nem emlékeztet.
A babkép meg azért szimpatikusabb, mint a név, mert azt lehetne egységesen. Nem kellene mindenkinek mást.
De mindenki mondjon véleményt, aki kér kulcstartót, hogy mit szeretne!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jöttem, láttam, mentem.
Csók. :)

Kép

Kép
gabilany79

hahó!

Cili:nincs kép a kulcstartóról?annyira kíváncsi vagyok hogy néz ki!Töröm a fejem azóta is,hogy mi lenne jó....... :?

mush:már csak egy nap :lol:

zsiráf:gartula Mininek a felállásért :wink:

andy:mi finom készül apának?

sarmi:nagyon ügyes Írisz!És milyen nagyok már a tesók is :wink:

manna:izomlázad lesz :lol:

KépKép
lyndee

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!!

Zsiráf:nagyon ügyes Laja,gratula.

Sarmi:nagyon tündér Írisz,olyan jól áll neki a rózsaszín

Andy:szuper h jól megvagytok apával :D
boldog szülinapot kívánok neki
az h nálunk lázgörcs volt e nem tudom,de azt azért kétlem mert 37,8 volt neki a legmagasabb "láza"
juj szegény sógornődéknél is lehetett akkor ijedség :(

Cili:jó kis hapsid van neked :lol: :lol:

Valaki kendő ügyben tudna neked segíteni?

solya051020
Káld

Szabolcsnak boldog 8.-at!!!!

Kép

Kép
dcili81

Kulcstartó:
Én a többség döntését elfogadom, személy szerint engem sem érint rosszul, ha a decemberi babák van ráírva. Végül is ez a topikunk neve.

Boldog hófordulót az érintett babáknak!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!
csak gyorsan
voltunk ma tanácsadáson

Réka méretek:
10130gr
71cm
2 fog

kicsit megijedtem, mert csak bébic fia nagyobb nálunk.
azt mondták Réka nem tudja hol a határ, pedig már csak 5 szopik a 6 helyett.
Nem tudom lestoppolni a ciciről.....hogy lányom ne egyél több tejet.
azt mondták, hogy ha elkezd majd mozogni, ami mivel ilyen nagy súlyban van később lesz, már nem fog ennyit hízni.
Nem tudom, picit aggódom, hogy mi van ha már kisbabának is el van hízva?
mi lesz később?

KépKép

Kép
orsimorsi

Orsi:
Ne aggódj, lassulni fog a súlygyarapodás! És tényleg, a mozgásnál ledolgozza.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Cili! Nagyon ügyes Dani! Nagyon szép a butorotok! Csináltattátok?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sarmi! Irisz tündéri!

Orsi! Ne aggódj a súlya miatt, nefélj nem marad rajta a felesleg!Anyatejes babáknál ez nem elhízás! És a hossza is megvan hozzá!

Majdnem elfelejtem: megjött a babakocsi és szuper! Pont olyan, mint a képen! Nagyon örülök neki!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára isarenikõ 2009.07.29 15:55-kor.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

[quote]Z írta:öldi, Zsiráf: Én is bekapcsolódnék a taliba, de a péntek nem jó... megyünk egerszalókra a hétvégén!!!

Manna! Akkor találkozzunk majd, ha hazajöttetek, mégegyszer!

[quote]z írta:oldi. en megyek hozzad penteken, nem?

Musi! Naná, hogy jössz! Aztán majd 4-5 óra felé meg szépen átballagunk a Westendbe Lajázni.

[quote]A írta: www.koponyeg.hu szerint 37 fok lesz a találkozó napján!

Szeles! Akkor én viszek egy mobil klímát, és berakom a szoknyám alá.

[quote]M írta:ár nem emlékszem pontosan,de Zöldi a 2008 decemberi babákra mondta sztem, hogy nem tetszik neki (jól emlékszem Zöldi?).

Jól bizony.
...csak azt nem tudom, én miért pofázom bele, amikor én nem is kérek kulcstartót :)

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?