Új privát üzeneted érkezett!

Kubu:
[quote]S írta:armiék nem jönnek talira
.

Soha nem mondd hogy soha.Apa egyik nap azt mondja másik nap ezt.Majd meglátom hogy a csekkek feladása után mi marad és akkor eldől,hogy tudunk e menni vagy sem.Én nagyon szeretnék.

Erika,ti is szar helyzetben vagytok,írj számlaszámot a postáját a telónak hadd fizessem ki.vagy a telóért mennyit kérnél,nem tudom mikor tudom visszaküldeni,nem nagyon van pénzem újat venni.
Milyen kis csinos a nagyfiad,ha pár évvel fiatalabb lennék... :lol: :oops:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Cili! Ez a teperős videó eszméletlen aranyos!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
mannababoca

Sarmi,
nagyon király lenne ha el tudnátok jönni a talira Ti is.

Cili,
hát van ennek a teperőmanónak még bőr a térdén ???

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Hajaj, de még mennyi van!!!!

Kép

Kép
dcili81

Köszönöm a kis teperős nevében is!!!!

Kép

Kép
dcili81

[quote="sarmon"]
írta:
sarmonMilyen kis csinos a nagyfiad,ha pár évvel fiatalabb lennék... :lol: :oops:

Node Sarmi....

Kép

Kép
dcili81

Sarmi! Ezt meg semm hallottam! :wink: Nem egy csúcsszuper telefont adtam, nem annak az ára fog hiányozni a családi kasszából. Ha 1 év múlva tudtok másikat venni, akkor sincs semmi gond. Ezen ne aggódj.

Manna! Csak egy gépkocsivezető állást kamionra, Pest megyében bárhol. Próbált már nemzetközit is, de akkora a munkanélküliség, hogy a munkaadók nagyon válogatnak és sokszor nevetséges indokokat találnak ki, hogy miért nem felel meg.

Cili! Nagyon jó a videó! Kulcstartóval kapcsolatban mindig elfelejtem, nekem tetszik a legutolsó változat. Lassan dönteni kéne. TÖBBIEK?

Kép
Kép
Kép
erika26

Köszi Erika pont akarom írni, hogy kik azok akik jelentkeztek! :D

Mush
Lyndee
Zsebi
Gaby
Orsi
Eszter
Kubu
Verzso
Enikő
Erika
Manna
Andy
Sarmon
Laura
Boci
Zöldi
Berni
Vera
Solya
Cili

Eddig ennyi, ha valaki akar még szóljon a héten le kellene adnom a rendelést, hogy a talira meglegyen...
A legutolsó ötlethez mit szóltok?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dcili81 2009.07.28 13:21-kor.

Kép

Kép
dcili81

[quote]Z írta:öldi tornázol is a diéta mellett

Sarmi! Hát nem. Sétálok sokat, de áááánnnnyi!

[quote]Z írta:öldi, ugye a betegség végével még vissza térhet a tejcsi, mert most szinte alig van reggelre is. Nem akarom, hogy elfoggyon. Mit tegyek?(amit iszom az is jön ki)

Verzsó! Persze persze, ne aggódj, és gyógyulj!

[quote]O írta:rsi,
képzeld 7végén megyünk pancsizni a tóra ha minden igaz, már úgy várom.

Kubu! ODA? Na megállj...

[quote]Z írta:öldi, akkor csüt pláza?

Zsiri! Hát hogy a viharba ne! És invitálunk másokat is, ugye?
Lajamesternek gratula.

Kép
zölddisznó

[quote]Z írta:öldi: Én csak 3,5 kilóval loholok mögötted, de a héten dinnyéztem és nem vacsiztam, így a vasárnapi méréstől boldog órákat várok!

Szurok!

Kép
zölddisznó

Kubuci!

Én is kérhetek még olyan pancsolót? Hanna megevett egyet :oops:
Apát már most imádom!

Kép
zölddisznó

Zöldi, (otthon az egyik legtöbbet emlegetett, persze jóértelemben)
naná +1 pancsi felírva.

Lassan lépnem kell, 14.30-kor tervezem indulást...
ja Marcikám alszik, right now, küldöm a képeket,

Musi,
31-én 11-re pedikürre vagyok előjegyezve, gyerekkel együtt (persze vele szívesen randizhatnál, utána csatlakoznék hozzátok :lol: )

kubuspace

sportoló lesz ez a gyerek, ha már álmában is...

a sárgalabdát nézzétek :lol:

diszkoszvetés
Kép

petang
Kép

kifáradva
Kép

kubuspace

:)

Kép
zölddisznó

Csajok mi ez a kulcsartós dolog?Csak azok kapnak/vehetnek akik mennek a talira?Jaj de szeretnék én is menni :cry: :cry: :cry:

Manna:nagyon köszönöm a felajánlásodat de sajna Pest nekünk nagyon messze van :(

solya051020
Káld

Aszongya nekem apa pont most h ő pedig 3 medencét vesz, szóval 1 még kiadó, eladó ......

lépek, ébredezik a kis sportolóm, este jelentkezem, remélem jó még a mobilkártyám, pont ma/holnap jár le

kubuspace

Solya nem!!!! Mindenki kaphat aki kér, függetlenül attól, hogy jön a talira vagy sem! Ha kérsz szólj és neked is rendelek, aztán postán megkapod! :D

Kép

Kép
dcili81

jaaa van egy oxycort receptem, én kiváltottam, de visszaadták a receptet, tehát ha kell valakinek szóljon szívesen odaadom,
május 25-én írták fel azért h megyünk tengerpartra, külföldre nyaralni és h legyen valami bébieüdobozban

http://www.pirulapatika.hu/210096699/betegtajekoztato

kubuspace

kulcstartót énisénis. utsó verzió király.

:D

Kép

Kép
gabilany79

Kubu:lestoppolhatom a medencét?

Cili:akkor én is,kérek szépen kulcstartót :lol:

solya051020
Káld

Helló Csajok!

Kicsit ki vagyok készülve az éjszakázásoktól, eléggé szenvedek napközben. Egykor Zsófi elaludt, dőltem be én is az ágyikómba, hogy behozzak valamit a lemaradásból, erre 13:11-kor hívnak a magánnyugdíj pénztártól, hogy néhány hülye kérdést feltegyenek... :evil: Persze visszaaludni nem tudtam...

Mági!
Üdv újra itt! Jók a nyaralós képek! És hogy fiadnak még mindig milyen szép vörös haja van. Nekem nagyon bejön!

Solya!
Olvastam blogod, magyar eü. no comment! Te az éjszakákat egy széken töltötted??? Nem adtak enni se gyerkődnek, se neked??? És ki sem derítettek semmit??? Vissza sem hívtak kontrollra??? Hát ez valami eszméletlen... Próbálj meg egy másik kórházat, másik dokit.

Cili!
Én még nem jelentkeztem kulcstartóra, de ha már felírtál... Egye fene. :-D Ilyet azok kapnak, akik ott lesznek a talin? Vagy minden topic tag?

Kubu!
Fiad nem semmi, hogy így elalszik játék közben! Zsófimnak ehhez kb. 2 nap sem lenne elég, hogy így kidőljön. :-D

Valaki kérdezte a menyasszonyi ruhát, hogy hol próbáltam:
http://www.missmolettiszalon.hu/

Kép
Kép
lbernuska

Kubu:ááááá iwiwen narancsos csuklyás csávó naggyyon kircsi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

solya051020
Káld

Oké még1szer... :D
Kulcstartót az kap, aki kér! 8) 8) 8) 8)
Berni bocsi... :roll: :roll: :oops: :oops:

Eddig az utolsó verzió van az első helyen!

Kép

Kép
dcili81

Berni:kérdéseidre válasz,igen széken "aludtam",mondván ez egy gyerekkórház,anyuka csak akkor kap ágyat ha fizet érte.
nem nem adtak sem nekem sen olinak kaját,pedig beírták h gyümit eszik,gondolom a pénzt azért levették utánunk :?
se kiderítés,se kontroll
de ne tudd meg még milyen szabályok voltak a házirendben,csak kamilláztam
Esküvőtök mikor is lesz?nekem az első ruha tetszett :wink: :lol:

solya051020
Káld

Bébi ma délutáni progija:
Degeszre zaba főziből, utána 20 percig csak kamillázott az ölemben ernyedten, majd egy olyan kaksi, ami már erősen határeset a "még törlőkendő" és a "már zuhany" között (persze mindezt úgy kitakarítani, hogy épp csak fejen nem áll közben :lol:), majd míg anya lehajolva próbálta a békás pelustartóba gyömöszölni a kakás pelust, elzúgott a füle mellet úgy 1,5 liternyi pisi. Ezek után játszott vagy 20 percig tükörkép-Kristóffal (télleg, tietek bébi csinál ilyet? Én meg tudok rajta halni), majd kiságyban jobboldalra fordulva Duduval a kézben cumival a szájban benyomta szunyát, mire anya rácsukta az ajtót. :lol: :lol: :lol:

Úgyhogy festettem, spájzajtó két rétegben kész, apa fel is tudja rakni, most meg dolgoznom kéne, mert határidőm van, dehát.....

Kép

Kép
gabilany79

Gabi:de drága lehetett!de hogy neked micsoda szöveged van mindig,hát én berosálok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

solya051020
Káld

Ja, ezt még akartam.

Nem semmi, szegény :shock: :shock: :shock:
http://velvet.hu/blogok/helyszinelo/200 ... al_kisfiu/

Kép

Kép
gabilany79

Solya: rosálj, van még törlőkendőm :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Enyém bébi ma már a harmadik szunyáját nyomja :shock:

Cili:Én csak ámulok bámulok........hol vagyunk mi még a Te Danidtól? :roll: :oops:

Szabi Boldog Névnapot!

Laja baba boldog 8.at!

KépKép
lyndee

kulcstartót én is én is!!!!!

megjöttünk a státuszról :)
Paraméterek:
súly: 9140 gramm
hossz: 74 cm (szerintem elmérték,mi 3 hete 77-et mértünk)
fejkör:45 cm
mellkör:49 cm
fog: 0 db :lol: (kanyarban sincs)

Írt fel nekünk dokinéni Sinlacot, mer hogy sokat zabbant akölök tápszerből, próbáljunk még egyet kiváltani ezzel. Namármost, aki Sinlacozik. Hogyé mérnek egy dobozzal? És kb. meddig elég???

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági:szép nagy Bence!azt hiszem 1300körül van receptre.Én csak este szoktam neki lefekvés előtt adni neki kb 100ml .Egy hónapja használjuk és még a fele sem fogyott el.sokáig elég.
Melyik étkezést váltod ki vele?

KépKép
lyndee

kubu:mi tegnap voltunk a Müllerben,de itt nem akciósak a Hippek.Bebivita bébikaják vannak akcióban.Végül is abból is vettünk mert Arni szereti :wink:

KépKép
lyndee

lyndee:
még nem tudom melyiket váltsam ki, melyik érdemes... Lehet, hogy a 11-es álometetést kéne először... :roll: Azt el akarom hagyni majd teljesen, csak nem tudom hogy kezdjek hozzá.

Voltam a dm-ben, és van Babylove-os bébiétel, bio, sok féle, és nem csak a megszokott 190-es kiszerelésben, hanem már 4 hós kortól van 230 ml-s üveges is, meg 125-ös is! Kiváncsi leszek milyen, ma kipróbáljuk :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Tettem be egy kenyeret sülni,addig gondoltam meglátogatlak benneteket.
Most 4 gyerekem van,itt van egy barátja Mózesnek.
Köszi Erika,igyekszem minél előbb viszaküldeni a telót.
Sajnos apáé is dögledezik,folyton lefagy,most szerintem előbb neki kell venni egyet mert őneki sajna nincsenek ilyen jófej barátai mint nekem ti!!!!!!! :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

mági:sztem az álometetés kiváltása jól hangzik,próba cseresznye :wink:
Mennyibe kerül a babylove-os kajcsi?

a bebivita 190gr most 185ft volt akciósan,egyébként 205ft.

valaki mondta a kölespépet nemrégen.a müllerben nem találtam.hol lehet kapni?milyen márka?esetleg tud vki képet tenni róla?

KépKép
lyndee

lyndee:
ha jól emlékszem, akkor 234 volt, csak azt nem tudom, hogy a 190-es vagy a 230 ml-s került annyiba. Megkóstoltuk, nagyon finom, Bence betörölt 190-et, ez ízlett neki eddig a legjobban :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Telefonon beszélgetek anyukámmal, Zsófi a szőnyegen tombol a játékai között. Odanézek, gyerekem félig ül. :-D

Solya!
Esküvőnk 10.10.-én lesz. Ééééés úgy néz ki van olyan pap Érden, aki összead bennünket templomilag is. :-D

Mági!
Bencédnek jó kis súlya van! :-D Sinlac receptre kb. 1300 Ft. Nekünk van egy dobozzal, egyszer adtam Zsófinak gyümihez, de maradunk inkább a tápszernél.

Gabi!
Nem semmi a "mindenre allergiás" kisfiú! Kobid jól nyomta a délutáni programot. :-D

Lyndee!
Én Holle márkájút vettem bioboltban, de azóta már láttam fele áron a DM-ben is kölespépet.

Kép
Kép
lbernuska

Mági - Sinlac kb 1300 Ft receptre - azt nem tudom, meddig elég, mert én nem adom minden nap. Nálunk egy adag kb 4 evőkanál + kb 100 ml gyümi.

Solya - olvastalak én is - szörnyű!

Kép
trombibébi

Mági vettem!
Trombi neked is kell?

Kép

Kép
dcili81

[quote="gabilany79"]m írta:gabilany79ajd kiságyban jobboldalra fordulva Duduval a kézben cumival a szájban benyomta szunyát, mire anya rácsukta az ajtót. :lol: :lol: :lol:

no ilyen gyereket hogy kell csinálni?????? 8)

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Tündériek a képek! És a videó kircsi! Vivivel vagy 6x megnéztük, nagyon tetszett Neki is! A végére mindig négykézlábra állt :lol: (már azt hittem megtanul mászni :lol: )

Verzso: gyógyulj meg mielőbb!

Solya: olvastam a blogot, nagyon szörnyű és ijesztő :cry: Én nem is tudom mit csináltam volna.

Képzeljétek tegnap előtt Vivi magyaráz a járókában, én a konyhában ténykedtem közben és vissza magyaráztam Neki, hogy de-de-de. erre Ő: nem! Jó nagyot néztünk!

Mindenkinél "beszél" már a bébi? (de-de-de, dá-dá-dá, nem, te-te-te, stb)

Cili: én bébim sem aludna el így soha :( mint Gabié.

KépKép
jurmine

Berni: az első ruha gyönyörű!

Érdekes ez a medence dolog. Itt a soroksári Auchanban 2500-ért láttuk a labdásat. 1000-ér csak úszógumi volt.

KépKép
jurmine

Sziasztok!

Most csak egy gyors beköszönés, mert hulla vagyok- szerencsére nem a gyerkőcök miatt, csak megint elkapott a régi harci szellem, 2 átvasalt éjszakán vagyunk túl. Azt hiszem végre túl minden vitán, én meg kevésbé vagyok banyás :lol: :lol: :lol: Csak arra nem emlékszem hogy régen hogy bírtam alvás nélkül :shock: :shock:
Most megyek, mert törpöm lassan végez a lakás eláztatásával és akkor engem szólít. Remélem fejés közben lesz időm visszaolvasni.

Kép

Kép

Kép
habe

[quote="dcili81"] írta:dcili81
[quote="gabilany79"]m írta:gabilany79ajd kiságyban jobboldalra fordulva Duduval a kézben cumival a szájban benyomta szunyát, mire anya rácsukta az ajtót. :lol: :lol: :lol:

no ilyen gyereket hogy kell csinálni?????? 8)

Ezen már én is molyoltam. Ha rájönnék, esküszöm, szentelnék neki egy fejezetet a kámaszutrában :lol:

Verzsó: Jobbulást neked!

Kép

Kép
gabilany79

Cili - ari vagy, de köszi én nem kérek.

Kép
trombibébi

holnap megint mehetek dokihoz, már megint elkezdődött a vérzés... hülyét kapok! :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kulcstartóval kapcsolatban
szerintem lehet egyik oldalán a 2008 decemberi kismamák, mert ez tényleg erre a topikra emlékeztet (szerintem vagyunk itt egy páran, akik máshová is irogatunk), a másik oldalára én meg egy babát kérek, ha lehet

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Berni:akkor mi megelőzünk(remélem)titeket,nekünk szeptember 26-án lesz az esküvő,de nem lesz nagy felhajtás :D :D
de azt nem értem hogy találtatok papot aki összead titeket?miért másik papok miért nem adtak össze titeket?

kulcstartó:egyik olda csatlakozok Enikőhöz decemberi kismamák,másik oldal baba születési dátuma?

solya051020
Káld

bár most gondolkozok lehet ezzel hülyeséget írtam,mert ezzel a dátumos dologgal nagy munka lenne,nem?mindegyikre más dátum,stb.....

solya051020
Káld

hello. megjottek tesomek, igy nem hodoltam a fuggosegemnek.
gabi. jo a du-i progid! :lol:
kubu.micimacis cucc beszerezve!
magi. hatalmas benced!

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?