Új privát üzeneted érkezett!

29-től az AUCHANBAN 159 ft a kecskeméti ... ha valakit érdekel

Az órát hol is kell állítani, megint nem a valóságot mutatja? Mintha nekünk kellene változtatni, úgy rémlik.

Magika
miről írsz, ha nem titkos? mit tanulsz?

Kép
téjé

Babyteve: Komolyan??? :) Egyszer majd talizhatnánk! VOlt mikor apával csakúgy átbicikliztünk oda, de szoktunk menni az Aldiba is. Csak most rossz ez az útfelbontás. :?
Egyébként én 7 éves koromig Lakihegyen laktam.

Edina

Kép
medina83

Kicsit el vagyok havazva!

De NONO-nak óriási nagy gratula!!!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!

Régen jártam erre! :oops:

NONO:NAGY-NAGY GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

CELESZTINA:Sajnálom a beszólását annak a búnkó csajnak,egyszerűen nem is értem,hogy mer valaki negatív vélemény formálni egy édes kisbabáról!!!!!!!! :twisted: :twisted:

BOTI -BLOG! :cry: :cry: :cry:

Nagyon sajnálom,hogy nemtudom nyomon követni a kisfiú gyógyulását!
Szívből remélem,hogy minden rendbe lesz náluk!

Mi nagyjából (az éjszakai nemalvásokat leszámítva)Jól vagyunk! :wink:

Üdv mindenkinek!!!!!!!! :D

KépKép
KépKép
nicci

boldog hófordulot Barnabásnak :lol: :lol:
Vendég

Téjé: Kössz az ifót! Én tuti elmegyek venni!

Edina

Kép
medina83

Medina, oké! :D (Én is unom már rendesen, ráadásul, mi a főút mellett lakunk, így még gázosabb. (Bár, napok óta nem láttam melósokat errefelé. Ma hoztak egy nagy rakás földet, de az talán a szomszéd építkezésé...)

Hol lehet infókat megtudni a holnapi taliról? Mikor kezdődik? Beugorhatnánk egy kis időre, ha már ilyen közel lesz... :D

Kép
babyteve2

Nicci: Boldog hófordulót Barnabinak! :)

Edina

Kép
medina83

Celesztina, nem olvastam annyira vissza, csak nagyjából következtetek: c@rd le magasról, édi mindkét babád! :D

Barnabásnak boldog hófordulót, féléveseknek boldog felediket! :D

Kép
babyteve2

Medina! Így már értem, hogy bosszankodsz a sok levél miatt. :(

Kecskeméti: nézegettem épp a tegnap az őszibarackosat, mert azt elfelejtettem eltenni mélyhűtőbe mikor még volt friss :evil: , de láttam, hogy van benne cukor. Ezért én nem mertem még venni. :? Vagy az nem sok, ami benne van? :roll:

Nicci! Nagyon jó a vonalzódon a sapis kép Barnabiról!:D Boldog hófordulót neki! :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Babyteve: Csak nem abba az újépítésűbe laktok a volt Bako-val szembe? Valamelyik nap szívesen találkoznék veled(tek). Kocsival 5 perc se!
De ha holnap a talira jössz, akkor ott is tudunk talizni. Mondanám, hogy elviszlek titeket, de Daewoo Matizom van és nemtudom, hogy beférne-e 3 autósülés hátra.

Edina

Kép
medina83

Gumimaci: Szeritem anyi nem probléma.

Edina

Kép
medina83

Újnak új (de mi az a Bako? :oops: ), majdnem a nullásnál.

Köszi, aranyos vagy, Apa taxiz minket mindenfelé, holnap szabadnapos, csak még nem értekeztünk a programról. 2 tuti van már, délután jön az állatorvos oltani a kutyákat, meg Tomi megy edzésre Csepelre, a kettő közé még pont beférne egy beköszönés... :D

Kép
babyteve2

A Bako az a buszfordulónál volt. Cukrász segédeszközöket és készítményeket árultak.
Majdnem a nullásnál? Akkor családi ház gondolom.
Ha nem lesz tali, akkor úgyis megyek az Auchan-ba és akkor beugranék közbe ha nem gond. Bár ha a Kecskeméti szerdától olcsó, akkor lehet hogy inkább szerdán. Na majd megbeszéljük.
Holnap rem. internet közelbe leszel.

Kerekes: Akkor mi van a talival????

Edina

Kép
medina83

Gumimaci az összes kajában van cukor. Én csak remélem, hogy nem baj. Ha ez tart vissza, akkor inkább ne kecskemétit vegyél! Bár én ezen és a Hippen kívül mást nem veszek. Abban meg nem tudom van e, még nem próbáltuk.

Kép
téjé

Nem, nem a fordulónál. Gát utca eleje, ikerház. Írok privit! :D

Kép
babyteve2

Sziasztok!
Itt vagyok végre. Van két rossz hírem :( és egy jó :) . Most inkább a rosszal kezdem, mert az érint titeket is(Medina, Babyteve, Mannogab stb. akik jöttek volna).

Azért nem jelentkeztem ezidáig, mert vártam a gyerekdokit. Bettinek sajna tüszös mandulagyulladása van-lesz, most még a kezdeti állapotban csíptük el, így talán hamarabb túl leszünk rajta. Bius egyenlőre csak az orrán szipog, de a szemei fénylenek. Holnap megint kijön megnézni, hogy csak némi vírusa van-e, vagy nála is komolyodik a dolog. :roll:

Úgyhogy a holnapi tali sajna nálunk emiatt elmarad. Remélem nem haragszotok, de fertőzni nem akarunk senkit. Pedig iszonyatosan vártam már a holnapi napot, hogy talizzam veletek. Nagyon csalódott vagyok, de fő, hogy a gyerekek meggyógyuljanak. :roll: De remélem hamarosan bepótolhatjuk.

Végére pedig a jó hír: megvan a kiskutyánk. Tegnap este megtalálták őt, úgyhogy legalább ez ügyben nagy az öröm.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Nononak nagy gratula a sikeres diplomához. Ügyes vagy. Remélem megünneplitek.

Judit! Köszi az emailt.

Babyteve! Én ez alapján tudom, hogy melyikben laksz.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

A Bako miatt írtam csak a fordulót, sejtem melyik ház lehet.
Ja, és írtam privit én is.

Kerekes: Sajnálom, hogy elmarad a tali, de a lényeg hogy gyógyuljatok. És tök jó, hogy meglett a kutyi.

Edina

Kép
medina83

Kerekes
sajnálom a betegséget,itt is mind 2 fiú beteg :cry:
de örülök,hogy a kutyus meg van :) :)

mi is járunk arra felétek Babyteve.az Auchanba szoktunk menni :) erre szigethalom fele megyünk.remélem az a neve.arra épül most egy hatalmas tesco.láttátok?
Vendég

Nono
GRATULÁLUNK!De jó neked :wink:

Betegeknek jobbulást!

Kerekes
Örülök,hogy megvan a kutyus :lol:
Vendég

Medina, Téjé! Köszi. Ha ennyi nem baj, lehet, hogy veszek én is, bár sajnos az auchan tőlünk messze van. Amúgy én is inkább a kecskemétit, vagy a hippet venném.

Zsuzsa! :( Jobbulást a lányoknak!
Örülök, hogy meglett a kutyus. :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Na megyek, mert apa lassan dühöngeni kezd. :)

Edina

Kép
medina83

Ó de kár.....sajnálom, de a legfontosabb, hogy gyógyulgassatok! (Fiam azért annyira nem csalódott, mert így felzabálhatja az összes meggyes sütit, amit sütötem...) :oops:
Nagy mázli, hogy meglett a kutyus! (A pici kuttyok hamarabb meglesznek, ki tudja, talán nem mennek messze. :D )

Lekri, Auchantól 2 percre lakunk. :D Épül Tesco? Az jó..(bár most sincs messze a csepeli...5 km..)

Kép
babyteve2

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 14:35-kor.
Vendég

Nono, lehet, hogy a stressztől lázasodott be Szonja....remélhetőleg hamarosan lemegy a láza és Veled örül majd a doktor mamijának! :D

Kép
babyteve2

Itt vagyok, a két kicsi itthon, a két nagyobb anyunál alszik.
Az az érdekes, hogy semmi előzmény nem volt. Délben arra lettünk figyelmesek, hogy nagyon dörzsöli a szemét, és könnyezik. Égett szegénykémnek a belső láztól. Aztán már enni sem evett igazán. Majd 3 fele odajött mellém, hogy fáj a feje és a torka. Itt már tudtam mi van. Lázunk szerencsére nincs, csak hőemelkedés. Remélem éjszaka sem lesz. Biuska egyenlőre csak szörcsög, remélem nem lesz komolyabb. A vitaminbombát és homeo bogyókat mindenesetre megkapta. Még jó, hogy szünet van.

Babyteve! Most már elárulom, hogy én rizskókot sütöttem volna frissen. Egyébként a tesco a volt PG (repülőgépgyár területén) épül a tököli elágazásnál. Kb nagyságra akkora lesz mint a camponában.

Kiscica, bocsi, de téged kifelejtettelek a felsorolásból fentebb.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Zsuzsa: jobbulást Bettinek és Biusnak!!!!

Nononak nagyon nagggy gratula!!! Bravo!!!!!
Szonjának mielőbbi gyógyulást!!!!!

Medina: nekükn is matizunk van és 3 gyerekülés hátra szerintem tuti nem fér el :?

köszönöm a megértő és támogató hszokat a videó-komment ügyében, nagyon jól esett :)

nálunk Lau már jobban van szerencsére, most párommal náthásodtunk be jobban, Julinka szerencsére csak szipog, remélem nem is lesz rosszabbul, sokat iszik atejet, már ha tud, mert nekem meg mintha kevesebb lenn jóval -lehet a náthától vajon?
és Julinka cumizik cumival meg az ujját is -olyan aranyos :lol:

jó éjszakát mindenkinek és jobbulást a betegeknek!!!!!

Kép Kép
celesztina

Sziasztok!

Kerekes: Sajnálom,hogy lebetegedtetek és jobbulást Nektek. Én is sütöttem volna pizzát,de akkor majd legközelebb. A lényeg,hogy gyógyuljatok.

A tököli reptérnél más is lesz a tescon kívül?

Magika: A haraszti tescoban lesz még valami nem tudod? Bocsi,hogy nem írtam a múltkori prividre csak nem mindig tudok gépközelben lenni. Most nem voltunk itthon a 4 napban és nem bírom magam utolérni. De találkozhatunk majd valamikor. Ti nem jártok ringatóra az általános iskolába csütörtökönként? Én most akarok felíratkozni rá.
www.hazay.hu

Mi ma vagyunk fél évesek!!!!

Minden betegnek jobbulást. LEkri a következő talira is áll az ajánlatom,hogy elmegyek értetek. LAcházán a dunapartra járunk tejcsiért.Minden héten.

Jó pihenést Mindenkinek!

Edina

Kép

Kép
mannogab

Valaki tudja,hogy mi van a kis Botonddal?

Kép

Kép
mannogab

Celesztina! Együtt érzek veled. Velünk meg pont az ellenkezője van: mindig azt kérdezik, hogy eszik ez a gyerek eleget, hogy ilyen kis vékonyka? Na én erre azt szoktam mondani, hogy nem, direkt éheztetem, hogy később manökennek be tudjon állni. Különben is most a kóros soványság a divat. Meg pont úgy néz ki, mikor ezerrel rávigyorog, mint aki ki van éheztetve. Na ilyenkor inkább csöndben maradnak utána, mert rájönnek, hogy hülyeséget kérdeztek. Nem tudják elfogadni, hogy minden ember más. Én hiába tömném is, nem híznánk jobban. Két hete lesz, hogy esszük a Sinlac pépet, amitől be kéne induljon a súlynövekedés. A súlyunk növekedési üteme továbbra is változatlan (szinte semmi). Nem izgat.
Egyébként meg a Kismama újság gyerekdokijának kislánya is 3,5 kg-mal született, és 1 évesen épphogy 7 kg volt. Akkor ő is biztosan éheztette a gyereket.

Nono! Szonjának is sok gyógypuszit küldök.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Csak 1 kérdésre ugrottam be:
aki adott már a babájának üveges bébiételt, ha nem ette meg az egészet, hűtőben el lehet tárolni másnapig? Esetleg 2 napig is?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Törölt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.05.18 09:53-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Törölt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.05.18 09:54-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Gumimaci!

A felbontott bébikaját 24 illetve 48 óráig lehet tárolni...az üvegen rajta van melyiket meddig :P

Magika, Zorróné!

Nagyon-nagyon megható a videótok mindkettőn :cry: Ó, ha nekem is lenne türelmem ilyet alkotni :roll:

Magika!

Hú, Te aztán nem vagy semmi! 2 gyerek, szakdoga, vizsgák :shock: Tényleg: mit tanulsz, hogy ennyi vizsgád+szakdogád van? Csak hogy ezt a sulit eszembe se jusson elkezdeni :wink:

Celesztina!

Csak most olvastam el figyelmesen a de.-i hsz-ed :oops: Fel vagyok háborodva! Hogy jön ahhoz valaki, hogy kritizálja mások édes pici babáját :twisted: ? Hülye pics@ :evil: ! És tudom, hogy nagyon rosszul esik, de card le! Az ilyen senki nem érdemli meg, hogy törődj vele! Biztos ez a szórakozása, hogy másokat zrikál a hülye megjegyzéseivel...persze anonim módon :twisted: :twisted: Szerintem gyönyörű Julinka :P Az én kismanóm is husika, de én mindig is husi babát szerettem volna és nagyon örülök neki, hogy az :D És ezt hangoztatom is mindenki előtt! Na, nem is merték még kritizálni :wink:

Babyteve, Kerekes, Medina!

Mi meg szinte minden 7végén Halásztelken, vagy Szigetszentmiklóson vagyunk, mert ott lakik több barátunk is :lol:

MINDEN KISBETEGNEK /ÉS A NAGYOBBACSKÁKNAK IS/ JOBBULÁST!
Kép

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Sziasztok!

A négynaposban Egerbe utaztunk pihenni, ezért nem voltam :) Jól éreztük magunkat, bár pihenésnek még véletlenül sem nevezném. :lol:

Nono, gratulálok!!!

celesztina,
az ilyen beszólókkal tényleg nem érdemes foglalkozni, bár tudom hogy nem könnyű.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Nono: Most akkor azért drukkoluk, hogy meggyógyuljon Szonja! Nagyon ügyes és kitartó vagy!

Mannogab: Szerintem más is lesz, mert nagyon nagy. Valami vásárcsarnokra tippelek. Hátha valaki tud valami bővebbet.
Utólag is boldog fél éves szülinapot Milánnak!

Celesztina: Hát én is megnézném hátul a három hordozót. :lol: :lol: :lol:

Annetto: Ne add fel a videót, próbáld megcsinálni valahogy, mert később nagyon jó lesz visszanézni. Remélem használ nektek is a fürdető. Nekünk most volt a 2. éjszaka amit ennek köszönhetően végigaludt.

Edina

Kép
medina83

Törölt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.05.18 09:54-kor.

anettoo

Jó reggelt!

Minden félévesnek boldog félszülinapot!!!! Marci, neked is :lol: :lol: :lol:

Anetto,

Nekem Alma elvan a sportülésben a fekvő pozícióban, onnan sokkal jobban lát, mint a mózesből. Abban olyan, mint a baby ülésben, sőt kényelmesebb szerintem. Én attól féltem, hogy nem tudom bebugyolálni benne, de simán elfér a lábzsákal is benne.

Nono,

Hihetetlen csaj vagy!!!!!!!!!! La a kalappal előtted!!!!!!!!! Bár csak én is ilyen céltudatos lennék, de muszáj lesz, mert lemaradok az uccsó időpontomról :oops:
Szonjára magas és makacs lázára mit mond az orvos??? remélem nem lesz kórház a vége. Jobbulást!

KépKép
kisfruzsi

Tegnap már este nem lehetett nagyon almával bírni, éééééééés bevetettük a titkos fegyvert :lol: Kép

szerintem érezte az óraátállítást...

KépKép
kisfruzsi

Kisfruzsi: :D:D:D

Edina

Kép
medina83

Fruzsi, ez nagyon jó kép! :D

Sok boldogságot a ma féléveseknek! :D

Kép
babyteve2

Elmaradtam sok-sok féléves baba köszöntésével...
Tehát: Márknak, Nórának, Attinak, Dominiknak, Milánnak, Lillusnak, és a ma ünneplő Almának sok boldogságot kívánok! Kép

Betegeknek gyors gyógyulást!

Kisfruzsi, naaagyon tetszik a titkos fegyveres kép!:lol: :lol: :lol: .

KépKép
KépKép
atizka

Rólunk annyit, hogy hétvégén megvettük Emmának az etetőszéket (Brendonban a kuponos Bébé Confortot). Már csak a váci útiban volt, ott is csak kékben, de nem lényeg a szín, ha a kistesó öcsi lesz, akkor meg pláne jó.

Már hetek óta vártam ezt a 4 napos hosszú hétvégét, terveztem, hogy majd megyünk kirándulni, pihenünk, stb....
Aha, persze....
Férjem két napot a szüleinél segített ablakcserében, a maradék két nap pedig gyorsan elment. Végül csak vasárnap délután jutottunk fel a Normafához, akkor mikor már sötétedett.

Anettoo, a blogspotos blog szerintem is jobb, az olyan bénáknak, mint én is eléggé átlátható. Bár én nem vagyok nagy blogíró, de oda írogatok fontosabb dolgokat Emmáról. Igaz, ha már elkezdted, akkor próbáld azt szerkesztgetni, Szőlő biztos tudna neked segíteni.

KépKép
KépKép
atizka

Szita az agyam...

A múltkor írtam, hogy Emma arca kicsit pöttyös lett, a banánra gondoltam. Azt elhagytam, viszont elkezdtem adni neki a krumlit. Megint jöttek a pöttyök. Most nem tudom, hogy a krumlitól-e (hát ennek baromira nem örülnék!) vagy a kajáktól függetlenül valami mástól jönnek ki. Nem sok, most is már csak 1 van, de az rendesen begyulladt. Jövő héten megyünk gy.dokihoz tanácsadásra, a sima rendelésre ezzel nem akarom vinni, mert félek, hogy elkapna valamit a beteg gyerekektől.

Úgy látom, hogy szükség lesz néhány gyógytornás alkalomra, a kis nyakát igencsak féretartja még mindig. Az oviba ugye vihetem a kolléganőhöz, csak a Bkv lesz macera. Érdeklődtem, lenne-e valaki, aki kijárna, de az árat meghallva (4500/alkalom), a Bkv mellett döntöttem

KépKép
KépKép
atizka

Sziasztok!

KISFRUZSI, ALMA BABÁNAK NAGYON BOLDOG FÉLSZÜLINAPOT! Kép

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Sziasztok!

Semmit nem sikerűlt vissza olvasnom, hulla vagyok! :(

Eddig semmi baj nem volt a Marcival, a nappali és az esti alvások is rendben voltak. De kb 4-5 napja nem akar nappal aludni, szórakozik, sikóltozik, aztán már baromi fáradt, de csak azért sem aszik. De nem aggódtam, mert legaább este rendesen audt. Mostanra örülök, ha nappal alszik egszer egyszer fél órát, és tegnap vagy az már ma éjféltől félóránként-óránként fent volt. Három órakkor elkezdett szórakozni, majd jött a hiszti, mert rájött hogy éhes, megetettem, nagy nehezen vissza aludt, de fél 5-től fönt van. Eddig aludt fél órát, és már megint ébren van. :( :(
Nem tudom, mi van vele, de eég nehezen bírom, hogy nappal és éjszaka sem hajlandó aludni. Vasárnap kezdte az éjszakai hókamükát, de azt hittem csak az óra átállítás miatt van. Nem is tudom mit csináljak.

Na mennem kell, majd próbálok jönni, de nem tudom mikor.
Puszi

Kép
marcianya

Kisfruzsi Almájának és Marcianya Marcijának boldog félévességet!

Az éjszakát egész jól átvészeltük, csak 6-szor keltem fel. Ebből 2-szer cumi, 2-szer tea, 1-szer tejcsi kellett Biusnak, Bettinek pedig egyszer adtam inni. Továbbra is csak hőemelkedése van Bettinek, étvágyunk viszunk semmi, viszont iszik sokat.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Anetto, Benettke! Köszönöm a bébiételes infót. Még nem döntöttem el, hogy kipróbálom-e, inkább én szeretném készíteni neki a kaját, csak az őszibarack miatt gondoltam, hogy nem ártana 1 üveget beszerezni.

Kisfruzsi! :lol: Nagyon édes Alma a titkos fegyver előtt! :D :lol:

Atizka! A krumpli is új kaja volt Emmának, hogy pöttyösödik tőle?

Rólunk: ismét éjjel 3-kor jött a vigyoróra :lol: , bár az éjjel nem kellett sokat kínlódni vele. Szopi közben bealudt. De, hogy mitől ébred minden éjjel 3-kor? :roll: És 3 körül kelt az óraátállítás előtt is. :roll:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

[quote="gumimaci_1"]C írta:gumimaci_1sak 1 kérdésre ugrottam be:
aki adott már a babájának üveges bébiételt, ha nem ette meg az egészet, hűtőben el lehet tárolni másnapig? Esetleg 2 napig is?

Én hütőben két napig eltartottam már.
Talán rá van írva, hogy két napig lehet tartani...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?