Új privát üzeneted érkezett!

Evita!Részlettel kapcsolatban azrét kellett fizessek,mert vettem fel kölcsönt a bankból mikor a szobánkat csináltuk.
Ma szinte semmit nem csináltam itthon csak pihentem aludtam 1-2 órát és ettem...de megint ennék valamit éhesek vagyunk :lol: ...később megyek és eszem valamit.

Holnap kárfiolt rántok ki,szeretem nagyon.

Terhes farmer:nem gondoltam volna h ennyibe kerül.Én is akartam venni,de a piacon nem találtam...és már nincs szükségem rá,vettem kényelmes nadrágot.

Köszi az infót Orsiról :!: Örülök h Dalma nyugodt baba ez nagyon jó.
Egy kicsit félek a császártól és persze a természetes szüléstől is...nem tom h milyen lesz.

Jó éjt mindenkinek :!:

Kép
erika12

Halihó :!:

most csak gyorsan magamról írok, bocsika...megdicsért a dokim, volt értrlme feküdnöm, visszább húzódott, sokkal jobb a méhszájam, de továbbra is feküdnöm kell, vigyáznom magunkra és nem lesz gond :!: 36.hétig biztosan ez a terápia utána már fel lehet kelnem, ki fogom húzni itthon sokáig :!: :roll:
lehet, h még jövök ma, de nem biztos, holnap délelőtt házi doki, patika...vmikor leszek :!: addig is köszi, h gondoltatok rám, pusszatás :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Rolit kivették az inkubátorból :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma megpróbáltunk szopizni ciciből,de még nem ment,talán holnap.De cumisüvegből simán eszik,bevittük az itthonit.
Végre apa is megfoghatta :lol: :lol: :lol: :lol:

Szandri!
Bocsi,hogy még nem is üdvözöltelek!Nagyon jó kis csapatba jöttél!

Suzy!
Nagyon jó hírek,csak így tovább!!!!!!

Orsi nekem is írt,nagyjából azt amit Evitának.De azt én se tudom,hogy akkor végül császár lett-e :roll:

Nagy cuppanós mindenkinek!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Örülünk a jó híreknek! Roli majd belejön a szopizásba! Mindent nem lehet egyszerre! :lol: Milyen jó, hogy apa is megfoghatta. Büszke a kicsi fiára, igaz?
Orsinak meg biztos császár lett, a vége, ha már így írta! Legalább is ezt gondolom!
Mondtak már valamit, hogy mikor engedik haza Rolit?

evita10
Budapest IX. kerület

nem tudom mit csinálok a kiságy feletti falra...most hogy elkészültem a takarítással meg a ruhákkal így ez következik...a dekorálás...még gondolkodom mi legyen...tetszik az amit itt vki hirdetett hogy falra festett képeket csinál de ezt valahogy úgy szeretném hogy ne legyen tartós hisz a kiságy nem lesz sokáig a szobában...szóval valami felrakható dologban gondolkodok...hungarocell vagy ilyesmi...

..na olvasok vissza...

Kép
menion
Budapest

wivi evita köszi az infót holnap majd megnézem az adózónát de ma már nem fog menni ...jópofák ezek a pasik ahogy elképzelik a dolgokat :lol: amúgy én se tudnám ha 3 éve a tesómnál nem láttam volna milyen csalóka egy csecsemő...volt hogy azt hittük annyit evett hogy kidurram és a mérleg nullát mutatott és volt hogy egy pillanat alatt telezabálta magát és nem akartuk elhinni...csak a mérleg mutatta hogy tényleg evett...de remélem hogy az én babámmal nem lesz ilyen a szoptatás és enni fog rendesen illetve nekem meg lesz tejem...
ha nincs ezekkel gond akkor nem is kellene a mérleg de ha nem jó evő akkor bizony létfontosságú lehet...
1x a tesómék szombat este rohangáltak receptért és tápszerért mert azt mondta a védőnő hogy ha vasárnap se eszik akkor kórház lesz a vége....na volt pánik...és jó hogy volt mérleg

Kép
menion
Budapest

szandriii ez borzalom! én csak a t gyásig jutottam hogy ilyenkor az nem jár de hogy semmit nem adnak :shock:
mi nem tudnánk megélni a Laci fizujából....akkor nem tudom mi lenne ha nekem nem utalnának pénzt...most hogy TP-en vagyok sokkal kevesebb a bevétel és emiatt is mentem vissza az ügyeletre hogy amíg tudok dolgozni legyen pénzünk....nem akarom sajnáltatni magam de pl az expón elvertem 30000ft-ot és most 5.-éig van 2-3000ft itthon...szóval ha nem kapnék pénzt akkor nem tudnánk megélni...ja mert csak az én teljes fizum elmegy a hitelre....
amúgy mi is teljesen hasonlítunk..Lacival másfél éve vagyunk együtt és nekem is azóta van "minden a helyén" és én is minden pénzt elköltenék a ő hagyná...ő is pont olyan mint a te párod!amit azért szeretek mert vigyáz rám hogy ne csússzak el anyagilag viszont rossz hallgatni ha morog hogy mi minden kell...

Kép
menion
Budapest

ja és az én kislányomnak ANNA FLÓRA lesz a neve :D
nem mondom hogy ezért a tiéteket nevezzétek el FLÓRA ANNÁNAK csak vicces ahogy kijött a dolog...

Kép
menion
Budapest

orsi híreknek örülök!drukk neki tejcsi ügyben és hogy gyógyuljon a sebe

gabi úgy tudom ha cumisra szokik a baba akkor utána nagyon nagy kinlódás szoptatásra visszatérni de a ti esetetekben persze nem volt választás...csak azért írom hogy legyél nagyon kitartó és emiatt nagyon drukkolok neked!

Kép
menion
Budapest

Szép jó reggelt :!:

Gabi
Nagyon örülök a jó hírednek :lol: akkor hamarosan együtt a család :roll: :wink: biztos fantasztikus érzés lehet a karodban tartani a kis csöppséget :!: :wink: :roll: kitartást drága :!:

Gyevacska
örülök, h jelentkeztél, köszi a drukkot, kellett :!: :wink:

Menion
nagyon szívesen, örülök, h a férjednek is tetszett :!: :wink: és nem fotóztad le a macskával véletlen :?: hát azt a képet megnéztem volna... :lol:
azon a mérleges sztorin jót mulattam :lol:

Vivi
ma megyek a házi dokihoz, mert el kell mennem, nem elég a telefon :!:

Szandriii
örülök, csatlakoztál hozzánk :wink:
hát igen...én sem szerettem volna tudni a nemét, úgy voltam vele, mivel oly régóta várunk már a kis Cipikére, legyen az az én igazi nagy meglepetésem
:wink: hát nem így lett...ezeken a mai hiper- szuper uh-on nem könnyű nem észrevenni :lol: de a legnagyobb öröm és megnyugtatás, h minden ok a babával és az is lesz hiszem :!: :wink:
de hát ott van Noémi...ő nála még mindig rejtély, h ki lakozik odabent :roll: :wink: majd a kis pocaklakó eldönti, h mikor is mutatkozik be :lol:
gratulálok, h ilyen sitty-sutty összejött Mütyürke :lol: :!: sajnálom a hányingeres időszakot, nem volt könnyű...nekem is sokáig tartott, de inkább csak hányingeres volt, mint hányós :!: :roll: sajnálom a munkát, de biztosan idővel sikerül majd találnod :!:
olvasom, h tanár vagy, milyen :?: elég sok helyen laktál :roll: :wink:

Erika
Már megint az a sok járkálás, ugye ugye
:!: :!: :roll: tessék pihenni, a dokid nem mondja :?: vigyázz magatokra :!:

Evita
nem semmi árak vannak :shock: miért nem Vaterázol :?:
köszi a hírt Orsiékról :!:

Anta
várunk majd, ha lesz időd, jó fáradt lehetsz már drága :roll: :!:

Menion
én is néztem ilyen dekor izéket a vaterán, olyan jók vannak, nézd meg hátha találsz kedvedre valót :!: :wink:

Andi
gyere sűrűbben, ha időd engedi :!: :wink: igen telik az idő, de most teljen is :wink: :wink: :!: muszáj feküdnöm a 36.hétig :!:

Megjött a fizu, mehetek költeni a postára, patikába :!: :roll:
Cipike két hét alatt megint nagyot nőtt :shock: tényleg nem kell nekem a femibion :!: :wink:

Szép napot mindenkinek, majd jövök vmikor, addig is pusszantás :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Yokka
örülök, h sikerült védő nénit találnod :!: és mikor kell menned hozzá vagy ő megy :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!

Örülök az Orsi híreknek Csajok, köszönöm! :) A lényeg, h mind a ketten jól vannak! :) :)

Gabi
Nagyon szuper, h már a Párod is foghatta a Picit! :D :D Otthon majd egy-kettőre visszaszoktatod a cicire, :D :) most úgyis az a lényeg, h egyen valahogy és fejlődjön! :)

Suzy
Örülök, a csupa jó hírnek! :) Mindjárt itt vagy te is a 36.héten!!!! :D :) :) Addig már nem sok van! :D Kitartást! :)

Menion
Mi kölcsön fogjuk majd kapni a babamérleget a felettünk lakótól, de ha nem akkor így vagy úgy (kölcsönzö...stb.) ragaszkodtam volna hozzá, pont amiatt amit írtál. Sokkal nyugodtabb leszek, ha tudom, h mennyit evett a kis drága! :D
Elmeséltem a Páromnak a Tiéd ötletét... És erre azt mondja, h miért ez nem jó? Meg, h látod már is próbálja gyakorlatiasan megoldani az ilyesmit... :) :) :) :? :roll:
Azt hiszem ezt nem is kommentálom...
Dekoráció:ha van energiás, akkor lehet, h érdemes dekorgumit venned, és ebből kivágni mindenféle figurákat és bluetech-kel feltenni. (Elméletileg ez nem hagy nyomot a falon....)

Erika
Hát igen... Nálunk is az én fizum elmegy a hitel+egyebekre(biztosítás, stb.)... Mi sem tudnánk megélni csak az egyik fizuból. (A lakás hitel sajnos követel... :( )

Evita
Néztem én is a terhes gatyókat... Felháborító árak vannak! (Így maradtam a kínai "Csúcsmárkájú" nadrágoknál.)
Anyu kicsit átalakította a derekukat, (van egy széles, pocak alatt menő gumirész) és teljesen hordható.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Szandriii
Nem titkos, én is neten találtam a receptet:
(Sajnos nekem Mami receptek elvesztek. Mindent szegényem fejből csinált, de villám gyorsan egy félév alatt leépült, és megszűntek a fincsi sütik. :( )

Kakaós csiga

Tésztához:

* 40 dkg liszt
* 1 tojássárga
* 5 dkg friss élesztő
* 1 tk cukor
* 4 dkg vaj
* 2 dl tej
* 1 csipet só

Töltelékhez:

* 10 dkg olvasztott vaj
* 5 ek. porcukor
* 2 cs vaníliás cukor
* 3 púpos ek kakaópor
* fahéj
( * 1 mk rum vagy aroma) --->ezt általában kihagyom, mert sosincs itthon....

A tejet a cukorral felmelegítjük és felfuttatjuk benne az elmorzsolt élesztőt. A tészta többi hozzávalóját összekeverjük, végül hozzáadjuk az élesztős tejet. Legalább 10 percet dagasztjuk, majd letakarjuk.
Meleg helyen egy órát kelesztjük.

Ezalatt habosra keverjük a töltelék hozzávalóit és a hűtőbe tesszük.

A megkelt tésztát négyzet alakúra és vékonyra nyújtjuk. Megkenjük a töltelékkel és a hosszanti oldalánál fogva, szorosan feltekerjük. Éles késsel 3 cm vastag karikákra szeleteljük. Kivajazott tepsibe tesszük, egymástól kb. 2 cm távolságra. A tetejüket tojásfehérjével megkenjük és egy félórát kelesztjük. Ezalatt a csigák szépen összenőnek. Előmelegített sütőben, közepes fokozaton, kb. 25 percig sütjük.

(Ha édesnek találnád a tölteléket, akkor nyugodtan mehet bele kevesebb cukor. :) )

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Nomi
????? Merre vagy????
(Megadta magát a laptopod?) :shock: :? :roll:

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Halihó :!:

Már meg is jártam a házi dokit és a postát :wink: olyan rendi volt a doki is meg az asszisztens nő, nem kell várni a kismamáknak hátulról mehetnek be...legközelebb úgy csinálom, előtte odacsörgök, h mit szeretnék...meg hát eü-s vgyok miért akartam kint várni :?: gondoltam magamban nem vgyok pofátlan,várok :!: :roll: :wink:

Vivi
De jó kis recept, majd ha már nem kell feküdnöm megcsinálom :!: :wink: köszi, h feltetted :!:

Nekem a védőn nő hozza a mérleget :!:

Pont ilyen gumis dekort néztem tegnap a vaterán, mert a férjem nem engedi összefurkálni meg ragasztgatni a falat :roll:

A férjem ma rakja össze az ágyacskát :wink: azt hiszem IKEA elmarad :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Kismamik!

Suzy! Kedden megyek hozzá 1-re. Azt mondta fél óra az egész. Kiváncsi leszek rá! Olyan furi volt. Garatula a jó hírekhez. ha minden igaz már baj nem lehet, még a végén ráversz 1 hetet a 40-re :wink:
Szandri! Én sem fogom ezeket kapni csak az alap 26+ a családi...szülésig még viszont rendszeresen kapok állambácsitól mert még a 3. diploma címen hallgató vagyok, utánna meg úgy néz ki páromnak emelkedik a fizuja annyival hogy nem érezzük meg...ha jól alakul. Nem enged dolizni...nyugodtabb ha itthon vagyok és pihenek. A családtől is sok támogatást kapunk. Elég sok dolgot nem kell megvenni. JGYPK-s voltam 2004-ben kezdtem.

KépKép
yokka03

Suzy
Akkor már nagy lehet az izgalom! :) :) :) Majd bepótoljátok az ikeát is! :) :)

Annyiból tényleg jobb az odacsörgés előtte, mert lassan tele lesz a rendelő prüszkölő emberekkel, és egy kismama ne üljön közöttük. (Én is legutóbb már úgy csináltam, h 2beteg között bekopogtam, a kezembe nyomta az asszisztens a papírt és a doki nem is látott, nem tartottam fel a sort sem, és így mindenkinek jó.)

Lenne gy kérdésem: málna levél teát azt gyógyszertárba keressem? Tudom, h beszéltük már de olyan szita az agyam...:oops: :oops: :oops:
(Mert a jövőhéten el szeretném kezdeni. Hátha segít! :) :D --->Vagy a hit legalább... :D :D :D :) )

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Yokka
Ez nagyon jó, h támogat titeket a család! :) :D És a Párod fizu emelése sem jöhetne jobbkor! :) :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok Lányok!

Hazaérkeztünk FÉRJEMMEL :D a nászútról, nagyon jo volt, majd délután írok hosszabban, meg képeket is felteszek. :)

Látom, mindenki rendben van, vannak ujak is, meg hát mindenféle események is történtek, nagyszerű! :)))

Jok legyetek!

Puszi
Anna

Kép
presario

Anna
Még egyszer SOK BOLDOGSÁGOT Nektek! :D :) :)
Várjuk a fotókat, had irigykedjünk kicsit! :D :D :D :D :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi
nem, gyógynövény boltban van :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Köszi! :)
Vannak mára még terveid a szekrény-összerakás-irányítása mellett? :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wivianne 2010.10.01 09:29-kor.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Yokka
úgy legyen :!: :wink: reméljük kedves és segítő kész lesz a védő nénid :!: :wink: szorítok :!:

Anna
várunk :!: sok boldogságot :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vivi
intézem telón a papírjaimat, hétfői v.v-t :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Suzy!Jó hír nagyon h a dokid azt mondta visszahúzódott a méhszáj...örülök nagyon.Továbbra is pihenj sokat :wink: Kitartást :!:
Szorítok!+++++++++++++++++++++++++++
A dokim nem mondta h pihenjek,de ha rákérdeztem volna szerintem mondta volna.De jó hogy apácska már rakja össze az ágyacskát.
Mi sajnos még nem raktuk össze,de már úgy szeretném ben tlátni a szobába...előtte még egy helyen meg kell ragasztani,mert el van repedve.

Menion!Anna Flóra szép név...jó választás!

Gabi!Örülök nagyon h ki vették Rolit az inkubátorból...hamarosan együtt lehettek és tölthetitek a napokat.Jó érzés lehetet mikor apa a karjába tarthatta a kis fiát.Kitartást!

Anna!Mégegyszer sok boldogságot :!: Várunk!Gyere mikor birsz.

:wink:

Kép
erika12

Erika
nem jól írtam :oops: :oops: :oops: a méhnyak húzódott vissza, már nem olyan rövid, a baba mivel koponya tartásban van, így nem húzza lefelé a méhemet, na ehhez kell a sok fekvés :!:
összerakta a kiságyat, de majd csak akkor teszek képet, ha már mindent megvettünk bele :!: :wink: jó zsúfolt lett a szoba :roll: :wink:
pihizzél :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

wivi na akkor a mi férjeink kezet is foghatnának :P két okos :lol: különben úgyis mindenre rájönnek majd mikor a pici ott lesz akkor látni fogják hogy semmi sem olyan egyszerű...az én párom szabolcsi gyerek...nyilván vidéken nem csináltak nagy ügyet semmiből...pl a párásítón is kiakadt hogy minek az...mondtam neki a tesóméknál is kellett mert fulladt a gyerek(ikerházban lakunk velük szóval jó példa hisz teljesen egyforma a két lakás)...mondtam hogy vidéken biztos nem olyan a levegő mint itt...

Kép
menion
Budapest

blouetech :?: :?: :?: gumis dekor :?: :?: :?: az elsőt nem értem a másodikat pedig nem találom a vaterán...

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Vivi! Megkerultem! Mar nagyon hianyoztatok..... A tolto "megjavult",de most nem volt net...
Latom sok minden tortent,nem olvastam meg vissza rendesen.

Orsi! Oriasi gratula! Szep nagy leanyzotok van :lol: :wink: Remelem jol vagytok,minden a legnagyobb rendben....

Gabi! Roli baba egyszeruen gyonyoru!!!!! Hamarosan egyutt lesz a kis csalad,ne szomorkodj,orvendj,hogy egeszseges. Olyan rossz volt olvasni,hogy sirdogalsz :( :( Tudom,konnyu mondani....

Szandra! Udvozollek! Es gratulalok a babahoz :lol: :lol:

Meg olvasgatlak titeket amig van net :P :P

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy köszi a linket legalább lett róla fogalmam mi ez...de nekem sokkal nagyobb figurákra lenne szükségem mert a kiságy mindkét oldala feletti rész tök üres...polcot nem merek oda tenni bár van de a Laci se engedi nehogy a gyerekre essen és így a fal nagyon csupasz....
gondoltam egy fa vagy házikó figurát tennék oda és sok kissebb állatot meg egyebet hungarocellből meg is csinálnám csak azt kell kitalalálni hogy ragasszam fel a falra úgy hogy a festéket ne barmoljam el...

Kép
menion
Budapest

megnéztem az adózóna linket beírtam amit kell és úgy látom hogy szűkösen de kb 2 évig tudok itthon maradni a kicsivel aztán már a gyes olyan kevés hogy abból nem élünk meg...
ha elmegyek gyed után dolgozni akkor már nem kapom a gyes-t?vagy hogy van ez a dolog?
úgy tudom hogy t-gyás és gyed mellett nem lehet dolgozni...
na nem mintha nagyon akarnék csak ha muszáj....

Kép
menion
Budapest

ja és ez a mondat:
"Pénzbeli (2%) egészségbiztosítási járulék alapot képező jövedelem az előző évben"
most ha én táppénzen vagyok akkor azt kell beírnom amit most a fizupapíromon áll hogy havi jövedelem? :roll:
mert az nem a rendes fizetés hiszen csak 65%...

Kép
menion
Budapest

Menion
2 év GYED után visszamehetsz 8 órába dolgozni és 1 évig jár a fizetés mellett a GYES is :!:

megyek vacsizni, jöttek anyósék...pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok!

Na, igyekeztem visszaolvasni, h mikről is irogattatok, és nagyon jokat mosolyogtam annal a résznél, amikor a nuniborotválásrol van szo! :) Szerintem is kenyes dolog, hogy a párunk borotválja le, én még magam csinalom, de ha eljön az ideje, akkor megkérem, hogy csinalja meg nekem. Vagy van még a hugom is, de hát nem is tudom... :)

Tök j, pl Orsinak, h ennyi ismerostol kap ruhakat, sajnos én nem igazan tudok kapni senkitol, mivel a tarsaságban foleg kisfiuk vannak, és meg raadasul mindenhol jön a masodik baba is. Hat, ez van! Viszont tök jó volt, mert a H&Mben vettunk szep kis rucit hozza valo cipovel összesen 6 euroert. :) Ma lattam, h itthon is le van arazva 1400 ftra. :P Mert ma is vasaroltunk am neki, eleg sokminent, 2 bodyt es 3 rugdalozot! :)

Hétfőn megyunk este fél 7re 4dre, remélem, minden rendben lesz majd. Nagyon sokat mocorog mostanság a kislányunk, főleg reggel tájt, meg ilyenkor estefelé. :)

Megyek, mert elkezdtem sütni kakaoscsigat, vki felrakta a receptet, és pedig megláttam, es megvadultam. :P

Kép
presario

hihihi itt minden kismama a kajára ugrik....
nem tudom én mit ennék...érdekes hogy ezzel soha nem volt gondom most meg már hetek óta nem tudom mit kéne enni...volt hogy bementem a boltba és olyan sokáig köröztem hogy már furán nézett a biztonságiőr...nem vettem végül semmit...
most jut eszembe hogy 12kor ettem utoljára :shock:
egy kakaós csigát nekem is dobjatok lécci :P

Kép
menion
Budapest

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
presario

Az igert képek! :)

Kép
presario

szép képek!én is szeretnék kitenni de nem tudom hogy lehet kicsinyíteni.... :cry: :cry: :cry:

Kép
menion
Budapest

Nem tudom, milyen progid van, de a legtobbnel a kepek szerkesztese alatt lehet...

Kép
presario

Sziasztok!

Mint első babáját váró kismami szeretnék csatlakozni hozzátok... :oops:
Nagyon megtetszett ez a vidám kis társaság és szívesen adnék és fogadnék itt tapasztalatokat és sztorikat.
Magamról röviden: Pécsett élek a párommal és lakik egy 13 hetes Picúr a pociban, akit nagyon várunk. Kisfiút, kislányt egyformán :lol:

Szép napot és puszi minden pocakosnak és babásnak is!

KépKép
manama

Kedves Felhasználók!

Amit elfelejtettem magamról megírni az az, hogy nekünk minden hétvégén utazás van. Nem szándékosan, de mindig így jön össze, mindig van vmi program. Ma pl az idei év 5. lagzijába megyünk Kecskemétre és már november 2. hétvégéjéig minden foglalt. Szóval elnézéseteket kérem, hogy ilyenkor eltűnök, de Nektek kellemes fórumozást és szép hétvégét. Én meg majd hétfőtől behozom a lemaradást.

Manama
: Pécs??? Hurrá. Én Kozármisleny :)

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok!

Írok,de megint csak magunkról :oops:

Roli egyre többet eszik,már egyáltalán nem kapott tegnap infúziót (kicsit se) :lol:
Szerintem kedden hozhatjuk haza,mert a dokinéni csak hétfőn lesz aki rábólint a távozásra!

Drukkoljatok,mert már nagyon jó lenne,ha itthon lenne!!!!!!

Pusz mindenkinek!
Nem tudom hogy fogom behozni a lamaradást :oops: :oops: :oops: :?

Kép
cukigabi
Budapest

Szép jó reggelt :!:

Húúú, de nagyon szomorkás az idő és milyen hideg van :shock: most már egész napra be kell kapcsolni a fűtést :!: Ti is fűtötök ugye :?:

Menion
Nekem is sok gondot okoz, h mit kellene enni :roll: annyit variálok, mert nincs olyan nagy étvágyam, de hát mitől is lenne egész nap nem csinálok semmit, csak fekszem, abban nem lehet megéhezni :!: :roll: :wink:
A tegnapi vacsi fullos volt:héjában sült krumpli, vegetás tejföllel, császár szalonnával és még egy kis lila hagyma :roll: nagyon jót ette :wink:

Anna
szép képek nagyon és hol voltatok :!: :?:
ügyi vagy, h már is megcsináltad a Vivi féle receptet :!: :wink: és hogy sikerült :?:

Manama
Örülök, h csatlakoztál hozzánk, gyere mesélj még magadról :!: :wink:
gratulálok a 13 hetes picurkához :!: :wink: boldog baba várást neked is :!: :wink:

Én nyitottam a topikot egy kicsit félve, h csatlakozik-e vki, beindul-e :?: de most már megnyugodtam és örülök, h ennyire sokan lettünk és egy nagyon jó kis társaság alakult ki :!: :wink: köszönöm minden kismamának :!: :wink:

Szandriii
Kellemes hétvégét, jó szórakozást nektek :!: várunk hétfőn :!:

Szép napot és jó pihenést a hétvégére :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
Örülök a jó hírednek, kitartást még ebben a pár napban, szorítok, h minden rendben legyen++++++++++++++++++++++++++++++++
ne viccelj már :!: örülünk, h egyáltalán írsz nekünk, Roli baba most az első :!: puszillak drága :!:
egy nap hányszor mentek be :?: sokat kell autózni :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Kismamik!

Suzy! Mi még egyáltalán nem fűtünk. Ma éjszaka csak egy pléddel takaróztam és nem fáztam. Ez az idő szörnyű:(

Ma reggel elment Apácska dunántúlra dolizni. Vasárnap vagy hétfő vagy kedd...még ő se tudja mikor jön. Reggel megsirattam hogy elment. Olyan rossz már most nélküle :cry: én folyamatosan gondban vagyok azzal hogy mit egyek. A főzés nem mindig megy...úgy vagyok vele amíg Apácska nincs addig étterem, meg majd a közeli ismerősökhöz bepofátlankodok ebédelni :lol: Ugye nem gáz :?: Elkezdtem agyalni a gyerekszobán....faldekort mindenképen szeretnék, de mivel elég jó a kézügyességem magam csinálom meg...igazán egyedi lesz. A gyurmaragasztó is képes leszedni a falat, jártam már úgy.

Manama! Gratula a babóhoz! Mesélj magatokró!

Szandrii! Jó szórakozást a hétvégére! Hétfőn várunk vissza :wink:

Mindenkinek szép napot kívánunk!!

KépKép
yokka03

Sziasztok!

Anna
Nagyon szép helyen/helyeken jártatok! :) Aranyos a pocid is! :)
Milyen lett a csiga? (Remélem jól sikerült! :) )
Drukk majd a 4D-hez, h megmutassa a pofiját is a kiscsaj!

Menion
Én is ezzel számoltam. Kb. 2évet tudok itthon maradni, hacsak nem változik meg a rendszer, utána vissza kell mennem dolgozni, mert nem jövünk ki... (Vagy kistesó, és akkor újra normál, táppénzes fizu... :) )
Párologtató: a Párom véleménye: miért nem teszünk be egy edénybe vizet a radiátorra...? :? :? :?

Gabi
Ezek nagyon-nagyon jó hírek! :) :D Nyugodtan írj csak magatokról, mi is izgulunk Roliért veled együtt! :)

Suzy
Mi még nem fűtünk. Eddig 20,5°C-ig hűlt vissza a lakás, de kaptam ígéretet, h amint ez alá csökken rögtön indul a cirkó! :D :)
Milyen a szekrény? Sikerült összeállítani?

Nomi
De jó, h megkerültél és rendben van a töltőd is! :)
Pocid még mindig alig látszik? :)

Szandri
Jó utazást! :)

Yokka
Sajnálom... :( Nagyon rossz egyedül, én is utálok.

Manama
Üdv köztünk és grat a babuhoz! :)

Estére megyünk barátokkal dárcozni... Nagyon nem tudok, mert elég béna vagyok, de azt hiszem nem is az lesz a lényeg! :) :D Olyan régen voltunk valahol, h most várom nagyon! :D :)

Megyek és ránézek a pörire és a tökre.

Mindenkinek további jó hétvégét! :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Yokka
Sajnálom, h a férjed elutazott, Én is utálok magam lenni, csak este leszünk magunk Cipikével, a férjem éjszakás lesz :!:
Magamnak Én sem főznék tuti :!:
Ügyi vagy, ha magad csinálod meg a dekorációt :!: :wink: és van-e már vmi ötleted :?:

Vivi
Nálunk már csak 18 fok van, délutántól megy a fűtés estig :!:
jó lett a szekrény is meg a kiságy is...elég nagy az ágy, ez olyan, h későbbre is jó, mert át lehet alakítani :!: a pelenkázó szekrény külön van, már abba is bepakoltam :!: :wink:
jó dartozást mára, végre kimozdultok :!: :wink: érezzétek jól magatokat, de vigyázz a pocidra :!: :roll:

Mi most ettünk finomat, anyukám megint ügyi volt :wink:

tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

A téma mindenkép nemtől függ. Fiú esetén egyik oladlt thomas gőzmozdony és a barátai, a másik oldalt meg fa virágok, madarak nyuszi mesés kivitelben
Csajszi esetén micimaci, méhecskék, virágok, malackával, lustálkodó tigrissel, madárkákkal, napocskával....meg ami még esztétikusan elfér....túl zsúfoltat sem akarok. A szobán kívűl még a lakás egy-két zugában is akarok babás hangulatot, pl...mesés hűtőmágnesek, tükrökre üvegfestékből kis figurák, meg falikép a piciről kisfiú esetén kék kagylóval kirakott keret, lány esetén narancsos merített hatású keret szárazvirágokkal díszítve...aztán meg még ami jön, meg amire lesz időm.

KépKép
yokka03

Yokka
húúúúúúú, ezek mind-mind nagyon jól hangzanak :wink: biztos nagyon szép lesz, ötletes nagyon :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?