Blani! Már azt sem tudom, holnap milyen nap van
, igen, most ugrik be, hogy én a 6.héten kaptam tavasszal és a 3.hónapig nem ajánlott. Kééééész, teljesen szét vagyok esve. Mindegy végülis, vagyis nem mindegy... de a Pimafucin tényleg nagyon jó, 3 db-os, legalábbis amit nekem felirtak, 3 nap a kúra és nem éget.
Ez kúp. A Klion tabletta volt és olyan bleeeee
Én még mindig folyok egyébként, de szerintem ez már normális folyás, mert semmit nem kapok rá, mindig azt mondja a doki, hogy minden ok, és előfordul terhesség alatt, csak ha már különböző változatai jönnek elő, az nem jó.
Vera! Tényleg tessék pihenni, de komolyan
Nem ijesztgetés, de ha benn akarod tartani a manót még egy ideig, akkor fel a lábakat és lesz...rni minden mást!!!!!!!!!!
Csak ő a fontos és te! Bár most már szerencsés esetben a tüdeje is érett, de akkoris! Ha görcsölsz, az sosem jó jel. Jóslófájások lehetnek már, Barnussal nekem is volt, de a 34.héttől, és teljesen nyugis állapotban. Most papolok én, aki 22.hetesen végigidegeskedtem az elmúlt két hetet, kétnaponkénti egész napos bőgéssel egybekötve, és a közti napokban üvöltéssel az exszel, ezek között pedig takaritás és rohangálás a városban ajik után.... befogom...
de akkoris Vera!
Tessék szépen letenni a fenekedet!!!!!
Uradat meg most már próbáld rávenni, hogy rakja össze a babó cuccosait, mert szorit az idő. Nekem az ex csinálta ezt. Aztán összeraktam én egyedül, mikor meguntam. Aztán az anyám meg üvöltött velem, hogy nem vagyok normális, az exszel meg azért, hogy hagyta...
Most nem lesz ilyen, Zoli hála égnek teljesen az ellentéte... csak ő meg éjjel-nappal dolgozik. Most is várom haza, 24 órázott, elvileg 6-kor volt vége a munkaidejének, de van egy érzésem, hogy megint nem ment be valaki délelőttre, és maradnia kell....
nnna, fel sem húzom magam... inkább megyek a változatosság kedvéért takaritani!
Ági