Új privát üzeneted érkezett!

Pelusból szerintem nyugodtan lehet venni egy kicsi csomag newborn pelust, azokban nincs is túl sok, aztán kiderül, a kórházban is olyat adnak.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vikci!

Ötletes!

Csíkokról: párom azt mondta, a terhesség ezzel jár, akinek meg nem jön ki az szerencsés. Szerintem úgyis halványodni fognak majd... :D

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Vera
Az én Pató Pálomat sem zavarja... úgy szeret ahogy vagyok és végülis ez a lényeg!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vikci:Párom is mindig ezzel piszkál, hogy nyugodjak már meg, nem hájas vagyok, csak terhes.Azt hiszi szégyenlem hogy terhes vagyok, pedig nem...Csak a tükörrel nem vagyok kibékülve.Minden kismamát szépnek látok, kivéve magamat...

Judy:Köszi a biztatást, mondjuk remélem azért 21 évesen még nem kell takargatnom a testem a strandon, nem lenne jó...

Mamacka:Az a sötét valami nem csík, hanem tetoválás van a hasamon, csak kicsit megnőtt a drága... :D Azért ennyire még nem rossz a helyzet, van egy-két lila csík, de remélem ez halványul majd.

Nekem is teljesen zárt a méhszájam szerencsére, a doki szerint minden oké.Már nagyon várom az utolsó uh.-ot, hogy mennyit nőtt az én picike Kismanóm!!!

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

Vikci, Zsu, szép pocik!!!Irigy vagyok egy kicsit...még nekem is lenne ma lennék 38 hetes, de így is jó, hogy van egy szép kukisom!

Pelus:mi 3-6 kg-ost vettünk, de így hogy korababa lett, venni kellett 2-4 kg-osat, a 2-5 kg-os nagy rá, a 2-4 a jó. Én vennék egy 3-6 kg-osat és meglátjuk, mekkora a gyerek, mert utólag még le lehet szaladni venni, mint ahogy tettük mi is.
Vendég

Zsu,

Ahogy én elnézlek téged semmi takargatni valód nem lesz a strandon. :lol: :lol:
Nagyon csini vagy és ha lemegy a pocid ujra szupi kis alakod lesz. :lol: :lol:

Sajna ez már rám nem mondható el, így 3 gyerek után, de fene bánja. :lol:

Amugy meg csík ide csík oda, én nagyon sok olyan tinit szoktam látni a Balcsin, hogy a combja, a feneke és még a hasa is csíkos, pedig még csak nem is szült.

Pelus ügyben azt hiszem én is veszek ilyet is meg olyat is, legfeljebb elajándékozom a newborn-t, ha nekünk kicsi lesz.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
Teljesen okés a méhszájad harmadik gyereknél meg főleg. Nekem már 26 hetesen 2000 volt nem jelent problémát ez csak rövidülés.
Vendég

Pandi,

Köszi a megnyugtatást, erre vártam, hogy jelentkezz, mert emlékeztem rá, hogy neked is valami hasonló lett a sok görcs után.
Remélem tényleg nem lesz gond, és bent marad legalább a 38. hétig.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
Nyugi még nekem is a pociban marad pedig elöbb rövidültem :wink: lehet azóta már nyíltam is de direkt nem néztük meg mert tenni ellene már nem tudok (fekszem, gyogyi más nincs) és idegeskedni meg nem akarok ezen. Jó kislányok tudják mi a dolguk :lol:
Vendég

Pandi,

Hát remélem, hogy Barbi is jó kislány és tudja meddig kell bent maradnia. :lol: :lol:

Én sem akarok ezen idegeskedni, de azért bennem van a para egy kicsit. Jó lenne legalább 1 hónappal előrébb járni.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:Köszi szépen tényleg, ez azért sokat jelent!Én nem látom magam sosem úgy ahogy kellene, téged még nem láttalak,de szerintem bárki felvehet kétrészes fürdőruhát, sok ilyet látni a strandon, nem hiszem hogy olyan borzasztó lennél 3 gyerek után!!!Teszel fel te is pocis képet?

szemokzsu

Sziasztok!

Pandi,

a 3000 meg ezek a méretem miben értendők? mm-ben? Erről nem olvastam sehol. vagy nem figyeltem. Nekem azt tudom, hogy 3000. És, hogy az jó.

köszönöm a bókokat.

Judy,

azért a combom felkaota a kilókat. Így nem látszik meg magas is vagyok és eloszlik. De látom a combomon, hogy nem olyan mint volt. Na de sebaj majd lemegy.

Zsu,

én is nézegettem a képeket, hát borzasztó vagyok. A pofimon ott a toka. Mások azt mondják, hogy mivel hosszúkás az arcom nem is látszik. De a képek annyira visszaadják. Meg a tükör is persze. Nem is mertem felrakni magamról fejes képet. Majd karikor.
Szerintem sem kell aggódnod, hogy mi lesz majd szülés után. Nyugi. Csini vagy és kész. :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Zsu,

Hát azért szerintem én viszem a pálmát a nagydarab kismamik közül ebben a topicban.
Én már nem venném fel a bikinit. :wink: :wink: :wink:

Dobok egy 29 hetes pociképet, kicsit homályos mert mobilos kép.

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vikci,
Szerintem te is formás vagy nem értem miért írod le magad. És szép a pocid is olyan kerek :D szóval ez a 3000 a tökéletes. Nem mm hanem cm de úgy van pontosan hogy: Az első szám 3 jelenti a nyakcsatorna hosszát ha rövidül akkor mennek a számok lefele 2 vagy 1. A második szám 0 külső méhszáj ez ha nyílik akkor mennek a számok felfele 1, 2, 3 szóval itt a 0 a tökéletes. Harmadik szám 0 az a nyakcsatorna nyitottságát jelöli itt is felfele mennek a számok ha nyílik. A negyedik szám 0 pedig a belső méhszáj itt is felfele mennek a számok ha nyílik. Hú remélem érthető voltam :oops:
Vendég

egy kis ízelítő egy újszülött babából (zöld ruci és satyi anyukám műve, ahol meg a kezem eszi, azért van,mert ha éhes ezt csinálja)

Kép

Kép

Kép
Vendég

Judy:Hát ne haragudj, de szerintem egyáltalán nem nézel ki rosszul, sőt...3 gyerek után nagyon csinos vagy!!És nyugodtan vedd fel a bikinit!!Én is ilyesmi vagyok.

Vikci:Dehogy vagy csúnya, szerintem sem látszanak a kilók.A combom nekem is hízott sajnos!!!Pedig kíváncsi vagyok az arcodra!Tehetnél egy olyan képet is!!!Teszek én is akkor.

szemokzsu

Lányok önszapulást befejezni mindenki szép, egy kismama csak szép lehet ez tuti :wink: :lol: valaki kerekebb valaki soványabb valaki magasabb valaki alacsonyabb (én törpe :lol: ) nem ez a lényeg csak a boldog kisugárzás!!

Lafi,
Tündéri ez a gyerek :wink: a zöld rucis a kedvencem :lol: Most olvastam amit a másikba írtál nagyon rendi vagy de megvetettem már a párommal a teát bár remélem nem is lesz rá szükség.
Vendég

Pandi,

Nagyon szépen köszönöm , hogy leírtad nekem. Be is másoltam a babás mappámba. És igazad van már énis írni akartam, hogy lassan versenyt kéne kiírni az önsanyargatásból. Bár én imádok kismami lenni. Vettem jó kis cuccokat is, hogy karikor fel tudjam venni.

Judy,

szerintem más örülne ha így nézne ki natúr is nem még 3 gyerek után. :-) Csini kismami vagy.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Zsu, Vikci,

Köszönöm ez jól esett, bár ettől sajna még az önszapulásomon nem hiszem, hogy változtatni fog.
Sajna sosem leszek már 65 kg mint régen, de azért alig várom, hogy megszüljek és egy kicsit diétázhassak. :lol: :lol:

Lafi,

Hunor baba gyönyörű, és ahogy rágcsálja a kezedet az tündéri. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Még egy marha jó hír. Most hívtam a dokimat a multkori hüvelyfolyás leoltás miatt, azt mondta, hogy van egy kis staphylococus bacim ami ilyenkor gyakori, és hogy menjek be hozzá ad egy receptet Augmentin-ről, azt szedjem be.
Azt is mondta, hogy az nem ártalmas.

Nektek volt valami ilyen problémátok a terhesség alatt??? Szedtetek antibogyót????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, nekem nem volt, de az augmentim duot én is szedtem a fertözés elkerülése miatt.staphilococcus bacit szépn ki lehet írtani,nyugi.

köszönöm a baba nevében a dícséreteket!!!
Vendég

Sziasztok!
Judy!
Én nekem a dokim hüvelyfolyásra hüvelytablettát írt fel, nem gyógyszert. Neve: Klion D.

Kép
blani28

Sziasztok, csak bekukk ide is.....

Blani, nekem is tavasszal azt irt az egyik doki (terhes voltam,de elment sajnos később), aztán most is kijött és ez már másik doki, aki azt mondta, a Kliont nem is ajánlott terhesség alatt adni, Pimafucint irt most és abban a dobozban is benne volt, hogy terhesség és szoptatás alatt is alkalmazható. A Kliont meg sem néztem a betegtájékoztatót, de azt tudom, hogy szörnyen égett tőle mindenem.... :roll:

Szép pocik lányok! Látom, vagytok páran már a finisben! :)
Vendég

A kliont én is használtam mikor nem voltam terhes,egyet tudtam csak feltenni,mert azthittem szétéget!
Most én is pimafucint kaptam,minden okés tőle!

Kép

Kép
ibm

Hát igen, nekem is volt égő érzésem. Egyébként még mindig van hüvelyfolyásom, a tabletta ellenére is. Pedig már végig csináltam a 10 napos kezelést. Mondjuk terhesség előtt is volt folyásom, a doki akárhány hüvelykúpot, hüvelykenőcsöt írt fel, nem volt hatása egyiknek sem. Ja az árukról nem is beszélek.

Kép
blani28

Köszi Lányok a megnyugtatást.
Beszéltem a dokimmal, megnyugtatott, hogy a legtöbb kismamának ha kell az augmentint írják fel, ez nem ártalmas, meg egy másik fajtát is mondott de arra nem emlékszem.

Amugy én is azt hallottam, hogy hüvelykuppot ilyenkor nem ajánlott használni.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Az orvosom azt mondta, hogy folyásra 3. hónapig nem írnak fel semmit, ha utánna nagyon szükséges akkor lehet. A Klion-D betegtájékoztatójában is az van, hogy a 3. hónapig nem ajánlott.

Kép
blani28

Sziasztok!Árulátok már el mi a baj az alakotokkal?Én nem igazán értem,teljesen úgy néztek ki mint egy kismama. :D Különben is ne egy nagy hasat lássatok hanem benne egy babót.Na ugye már nem is annyira vészes.
Amúgy meg örüljetek neki timár itt tartotok.Én még olyan messze vagyok tőle mert a nagy poci azt is jelenti h nemsokára találkozhattok a kicsivel.
Vendég

Sziasztok,

Nagyon szépek a pocik : ) Nekem is hasonló van, bár asszem alkatom miatt, vagy nem is tudom miért talán kicsit kisebb.

Csíkosság témában
Sajna én sem úszom meg, előjöttek a hasam alján a vöröses csíkok, de valahogy úgy vagyok vele, hogy ez ellen nem tudtam tenni ( hisz kenegettem krémekkel elejétől kezdve)

Párom és én már nagyon várjuk,hogy a kezünkbenben tarthassuk kisbabánkat : )
Olyan hihetetlen, ez már a 34. hét, peregnek a hetek...

Andi

Kép
danidaniel

Oh, még valami

Ti hogy álltok vizesedés terén? Nekem már kb egy hete olyanok az ujjaim, hogy rossz ránézni, és reggelente alig tudom ökölbe szorítani a kezem, elég gáz, meg néha a bokám is elég érdekesen néz ki, de hát mit lehet tenni...
Felpolcolt lábakkal alszom, kevesebb sóval főzöm, tornáztatom az ujjaim, nem tudom mit tehetnék még
Tudtok valamilyen jó módszert erre?
Köszi előre is

Andi

Kép
danidaniel

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkantás, sajna többre nincs időm :-(

Nagyjából visszaolvastam az elmúlt 2 napot, de nehezen tudom követni az eseményeket.

Lányok!
Szépek a pocik, és úgy általában szépek a poci-tulajdonosok is!!!:-) Amúgy egy kismama szerintem mindig szép, ne legyetek ilyen kritikusak önmagatokkal szemben.
Bennem is néha előjön egy kis önbizalomhiány, meg hogy nem tetszem annyira magamnak, de aztán a párom mindig megnyugtat, hogy ugyanolyan szép vagyok, mint előtte, csak most még más szépséget is lát bennem :-)
Aztán ilyenkor mindig odaállok a tükör elé, megnézem jól a pocakom, megsimogatom, és már nem is látok mást, csak a drága kisbabámat :-)
Szóval ne parázzatok. Megéri ez a kis "alakváltozás".

Judy!
A bébi méretei:
Fejkörfogat: 78,4 mm
Haskörfogat: 73,25 mm
Combcsont: 65 mm

Na már be is kell fejeznem az irkálást, mert lányzóm betegeskedik és úgy sír álmában, megyek megvigasztalom!

Jó éjt mindenkinek!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Sziasztok!

Kedves kismamák!
Szerintem mindannyian szépek vagytok... Most volt nálunk a cégnél karácsonyi ünnepség amin készítettem pár képet: erre az én kedves párom (persze csak hülyeségből): jé ezen úgy nézel ki mint a SHREK...(Mondjuk lehet, h. igaza is volt, csak zöldülni még nem zöldülök....)

Én tegnap annyira szarul voltam: egész héten rohantam össze-vissza (karácsony, munka, stb.), este meg elmentünk még az Auchanba (azt a tömeget ami ott volt), és mire hazaértünk azt hittem leszakad a hasam, meg nagyon görcsölt is...
Most már le kéne állni egy kicsit...Ti hogy álltok görcs ügyben?

Ma megyünk este 4D-re, már nagyon várom....

Andi!
Én is vizesedek szépen...

Puszi mindenkinek:

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Blani! Már azt sem tudom, holnap milyen nap van :) , igen, most ugrik be, hogy én a 6.héten kaptam tavasszal és a 3.hónapig nem ajánlott. Kééééész, teljesen szét vagyok esve. Mindegy végülis, vagyis nem mindegy... de a Pimafucin tényleg nagyon jó, 3 db-os, legalábbis amit nekem felirtak, 3 nap a kúra és nem éget.
Ez kúp. A Klion tabletta volt és olyan bleeeee :)
Én még mindig folyok egyébként, de szerintem ez már normális folyás, mert semmit nem kapok rá, mindig azt mondja a doki, hogy minden ok, és előfordul terhesség alatt, csak ha már különböző változatai jönnek elő, az nem jó.

Vera! Tényleg tessék pihenni, de komolyan :!: :!: :!:
Nem ijesztgetés, de ha benn akarod tartani a manót még egy ideig, akkor fel a lábakat és lesz...rni minden mást!!!!!!!!!! :) Csak ő a fontos és te! Bár most már szerencsés esetben a tüdeje is érett, de akkoris! Ha görcsölsz, az sosem jó jel. Jóslófájások lehetnek már, Barnussal nekem is volt, de a 34.héttől, és teljesen nyugis állapotban. Most papolok én, aki 22.hetesen végigidegeskedtem az elmúlt két hetet, kétnaponkénti egész napos bőgéssel egybekötve, és a közti napokban üvöltéssel az exszel, ezek között pedig takaritás és rohangálás a városban ajik után.... befogom... :) de akkoris Vera! :) Tessék szépen letenni a fenekedet!!!!!
Uradat meg most már próbáld rávenni, hogy rakja össze a babó cuccosait, mert szorit az idő. Nekem az ex csinálta ezt. Aztán összeraktam én egyedül, mikor meguntam. Aztán az anyám meg üvöltött velem, hogy nem vagyok normális, az exszel meg azért, hogy hagyta... :)
Most nem lesz ilyen, Zoli hála égnek teljesen az ellentéte... csak ő meg éjjel-nappal dolgozik. Most is várom haza, 24 órázott, elvileg 6-kor volt vége a munkaidejének, de van egy érzésem, hogy megint nem ment be valaki délelőttre, és maradnia kell.... :evil: nnna, fel sem húzom magam... inkább megyek a változatosság kedvéért takaritani! :)

Ági
Vendég

20 hetes Pocak

Kép

Szemokzsu
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elsőre tetoválásnak néztem, de azon kívül más csíkot én nem látok... furcsáltam is :lol: :lol: :lol:

Lafaed
Nagyon aranyos!
...és az a zöld cucc! :)

Danidaniel
Próbáld ki a krumplidiétát! Nagyon gaoyrsan leviszi a vízet.
Egy kiló krumpli só nélkül megfőzve, egész nap csak ezt eheted + sok vizet igyál.
De aznap ne menj sehova, mert egész nap pisilni fogsz.

Szülés utánra én a 90 napos diétát ajánlom. Egészséges, nem zavarja a szpit, nem éheztet és hatásos. Én 11 kilót fogytam vele.
Nyitottam is anno egy topikot. Áron 9 hónapos volt mikor kezdtem, most olyan hat hónappal szülés után tervezem, amikor már elkezdjük a hozzátápit, de a szopit egyáltalán nem zavarja.

Vera
Nagyon kedves a férjedtől, látom tudja mi kell egy kismami lelkének! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vera,

Drukk a 4D-hez, majd gyere a képekkel. :lol: :lol:
Ja és tessék neked is sokat pihenni, sajna más gyógyi erzekre a görcsökre nincs.

Katuci,

Szépek a méretei, főleg a combcsont hossza. Nektek is szép magas kislányotok lesz. :lol: :lol:

Andi,

Én nem vizesedem, (hála istennek)de a gyűrűimet már én sem tudom felvenni, mert szűk rám, de ez a súly miatt van.
Persze ez nem azt jelenti, hogy nem is fog, ezért én is mindig felpocolt lábakkal pihenek.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Rólunk:
Tegnap Áronom beletérdelt a hasamba és iszonyatosan fájt... nagyon megijedtem... szegényem ő is, utánna csak vígasztalt, meg bújt hozzám... :(
Azóta nem érzem Andort... remélem nincs semmi baja... pont ott nyomta meg ahol ő lenni szokott... remélem csak elcuccolt nyugisabb éghajlatra.

Már csak pár nap van karácsonyig és nekem még egy csomó dolgom van... azt sem tudom, hol áll a fejem... mézest is szeretnék, mi mindig azzal díszítjük a fát. Meg apával sem állunk jól egymás megajándékozása terén.

Voltunk az Ikeában vettem Andornak egy zenélő csibét... Áronnak is nagyon tetszik.. már tiszta nyál.
Megvettük a fürdőbe a tükröt, már csak fel kellene ragasztani... parkettát is kellene csiszolni... ezt is még karácsony előtt akartam... :( :( :( :(
A pénzünk meg már rendesen elfogyott, nem tudom mi lesz a konyhabútorral. Beköltözni nem fogunk karácsonyig... újabb célpont a szülésig... remélem az összejön... jó lenne egy kicsit előtte, hogy elhelyezkedhessünk.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Csajok:Köszi a bókokat poci ügyben.Már tényleg nagyon a végét járjuk itt egy páran, talán azért van ez.

Vera:Én is vizesedek, elég kellemetlen, meg éjszaka többször is lezsibbad a kezem mostanában.

Mamacka:Szép poci.

szemokzsu

vizesedésre sómentes diéta!!!

és nem ártana védőnővel reggeli pisiből fehérjét nézetni....
Vendég

Andi,
Szerencsére nem vízesedem, de ahogy Lafi is írta a sót ilyenkor kerülni kell.

Vera,
Nekem is vannak mensis görcseim, pihi azért már a végén jársz tessék lelassulni egy kicsit. 4D után kérünk képeket :wink:

Mamacka,
Szerintem csak megsértődött Andor és most ezért nem jelentkezik :wink: nyugi biztos nincsen baja.
Vendég

Vizesedésre:

krumplidiéta
Nagyon gyorsan leviszi a vizet.
Egy kiló krumpli só nélkül megfőzve, egész nap csak ezt lehet enni + sok folyadék, víz!!!.
De aznap nem menni sehova, mert egész napos program a pisi.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Én a melleimmel szenvedek éjjel. Oldalra fekszem és mintha le akarna csúszni a másik helyére az amelyik fennt van. Ma éjjel rugalmas sportmeltartóban aludtam. Segített egy kicsit.

Vera,

már nagyon várom a képeket. Kapni fogtok egy külön CD-t amin a baba képei lesznek rajta. De izgi. Nekm is görcsöl a pocim. Állítólag a méh is gyakorolgat. De egy jó meleg fürdő után ez elmúlhat. Még nem próbáltam ki. de most már pihizz. Én dumálok. Ma is két szanyor cuccal tértem haza a boltból. :-) Párom jól le is cseszett.
Pihizz oké! A múltkor én is az Auchan után rosszul lettem pont úgy mint te. A tömeg is rátehetett nálad is.

mamacka,

szépen növögetsz. Lacskán utól érsz. :-) Remélem nem lett baja a picinek.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Lányok,

Gyomorsav-ra lehet "quamatel"-t beszedni???
Írtóra sok lett a savam az elmult pár napban. Feljön a torkomba és szinte mar.
Rettenetes.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
Rennie tabit vegyél az nagyon jó és kismamák is szedhetik nyugodtan.
Vendég

Köszi Pandi, akkor nem tudom, miért quamatelt adott a gyógyszertáros. :evil:

Veszek rennie-t.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ha az ünnep elérkezik az életedben, akkor ünnepelj egészen. ... Tisztálkodjál belülről és kívülről. Felejts el mindent, ami a köznapok szertartása és feladata. Az ünnepet nemcsak a naptárban írják piros betűkkel. Nézd a régieket, milyen áhítatosan, milyen feltétlenül, milyen körülményesen, mennyi vad örömmel ünnepeltek! Az ünnep a különbözés. Az ünnep a mély és varázsos rendhagyás. Az ünnep legyen ünnepies. ... mindenek fölött legyen benne valami a régi rendtartásból, a hetedik napból, a megszakításból, a teljes kikapcsolásból, legyen benne áhítat és föltétlenség. Az ünnep az élet rangja, felsőbb értelme. Készülj föl rá testben és lélekben. S nemcsak a naptárnak van piros betűs napja. Az élet elhoz másféle, láthatatlan ünnepeket is. Ilyenkor felejts el mindent, figyelj az ünnepre.

Nézem ahogy az est leszáll az ablakom előtt, Ezüstbe és fehérbe öltözik a föld. Álmaink és bűneink, jó és rossz tetteink Ma hó takarja. A világ bármely részén élsz és bárki vagy, Szeretném, hogy légy ma este egy kicsit boldogabb! Kívánj igazi ünnepet, Kívánj igazabb életet, ahogyan én - neked. Kívánj a szónak nyílt utat És a dalnak tiszta hangokat; Kívánd, hogy mindig úgy szeresselek, Ahogy szeretnéd, hogy szeressenek. Kívánj a szónak nyílt utat És a dalnak tiszta hangokat, Kívánd, hogy mindig úgy szeresselek, Ahogy szeretnéd, hogy szeressenek. Kívánd, hogy mindaz, amit ma éjjel gondoltál, Ugyanúgy igaz legyen holnap s holnapután. Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet, Békés karácsonyt mindenkinek, Békés karácsonyt mindenkinek! Békés karácsonyt mindenkinek!

Jövőre talákozunk...:) idén már n mnagyon lesz időm irni..de olvasok szorgosan :) szépek a pocik...és Ti is lányok :) Nekem most kezdett el picit nőni...20 hetesen meg nem mondják róla mh terhes vagyok...pdig ugyan mindenki azt mpndja örüljek neki én igenis szeretnék szép nagy pocit :) és nyugi ez tényleg azt jelenti hogy lassan kibujnak a kisbabáitok :)

Mégegyszer Kellemes Karácsonyt Nektek és Boldog Újévet..és januárban érkeznek az ujabb babák :)
Vendég

Mamacka, aranyos a pocid! :lol:

Pandácska:
Igen, a dokim is mondta, meg olvastam is róla, hogy a sima, szintelen, szagtalan folyás nem veszélyes, az a terhesség velejárója. Ha kellemetlen szagú, vagy ha sötét színű, akkor van gond.

Kép
blani28

Sziasztok!

Judy,

ahogy Pandi is írta csakisa rennie a megoldás. Én a házipatika .hu-n szoktam tájékozódni, hogy mit lehet és mit nem becenni kismamiknak. Hegyekbe áll itthon a quamatel meg a nilacid ,de egyiket sem szabad enni. Így már a második doboz Renniet veszem.

Lituka,

Nagyon szépen köszönjük ezt a szép karácsonyi üdvözlést. Kívánom, hogy legyen neked is Nagyon Szép Békés és Boldog Karácsonyod!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Köszi lányok,

Vettem rennie-t a gyógyszertárban, már be is kaptam belőle egyet. Remélem használ. :lol:

Lituka,

Neked is Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Most egy-két kép, ha nem bánjátok, itt a múltkori kenyerem, amit sütött a gép :wink: egy mai pocifotó (30+4), és egy-két Peti :lol: :

Kép Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Tegnap olyan későn értünk haza az UH-ról, h. erőm nem volt már írni..
Szóval: a fiam egy kis húsgombóc (majd rakok fel képeket, csak most töltöm a fényképező elemeit). Olyan kis húsos pofija van meg combjai....
Szóval adatok:
BPD: 8.24
OFD: 10.39
HC: 29.55
AC: 26.13
FL: 6.4
Súlya: 1787 gramm

Van már hajunk is! A méhlepény hálistennek nem meszes, és nem alul tapadt (a múltkor ezt mondták a klinikán). Néztek áramlást, az is jó volt.

Vikci!
Végülis a SOTE 1-el szemközti 4D-re mentünk (a másik helyen csak későbbre kaptunk volna időpontot). Azért te is vigyázz a sok cipekedéssel...Pihenj, ha lehet.

Lituka!
Neked is BOLDOG, Békés Ünnepeket és BUÉK-ot kívánok!

Mamacka!
Látom tényleg nem csak nekem van Pató Pálom... Azért a parkettát ne te csiszold! Nálunk a 2 hetes port/ koszt kéne itthon kitakarítani ( :oops: ). Épp most akadtam ki az előttem álló feladatok láttán, erre tudod mit csinált ez a jó ember (egyébként másban nem panaszkodhatok rá, mert jó ember): Nekiállt röhögni a kiakadásomon, a végén már én is röhögtem...

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?