Új privát üzeneted érkezett!

Konkri,

itt nálunk a cégnél van, hogy nem működik a levelező rendszer,de a viagrák, pénisz nagyobbító mailek mégis jönnek :D

bingii

Sagi, még nekem se jött meg... nem baj... várok... :)
netes rendelés: én ha depis vagyok neki állok szétnézni a neten, hogy mit lehet venni... :)

Danon csoki puding... hmmmm, kakukázusi kefir sózva... hmmm together hmmmm... :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Nem vagy semmi konkri evvel a menüvel:)

bingii

Sziasztok!
Hűű valahogy úgy vagyok mint lego:mire elolvastam már nem tudtam kinek mit akarok írni.Na mindegy írom ami eszembe jut. :P

Lego kösz a kérdést, már jobban vagyok. A hasam még mindíg nehéz és forduláskor meg felálláskorérzem,hogy fájdogál, de elviselhetőbb. Viszont ettől a sz@r időtöl többet keményedek. De már vetettem no-spat.

Szex: mi 3 fázisban voltunk...az elején én akartam mindenáron :roll: , aztán ellettünk tiltva a placenta miatt, most meg a keményedések miatt nem nagyon merek. Utána mindíg lelkiismeretfurdalásom van, nehogy pont emiatt legyen valami baj. :oops: De azért hetente "bevállalok" egyet. :roll:

Néztünk kiságyat megpelenkázót a Baby Shopban. 33 ezer lenne a kettő együtt. Sztem vmikor bemegyünk és lefoglalózzuk. :lol:

Ma voltam terhelésesen. Tea volt. Sok sok cukorral. Az alján ott is maradt egy cukordarab...azt már nem vállaltam be. :P De túléltem. Éjen éljen! :lol: Már csak az eredmény para. :roll:

Csajok! Ti hallotatok a terhességi mellrákról?? :shock: Én most hallottam róla először. Kell nekem minden hülyeséget megtalálni, mikor különben is rettegek minden betegségtől! Tessék engem leb@@@ni Lafi!!! :roll: Itt egy link: http://f.freeblog.hu/f/e/l/felbontasutan/files/gyulladasos_mellrak-1.DOC

Kép
móni86

Hú, de sokat írtok. Űdv az újaknak.
Szex: Hát nekem sem megy, de annak örülök, hogy nem vagyok egyedül, mert ezek szerint ez normális. Danival nem vol tilyan gondom, még az utolsó napokban is rámásztam apára, sosem hagytam békén. Bencénél teljesen normális volt, most meg nem is akarom egyáltalán. Szegény férjem is csak kínlódik, másról sem bezsél, denem tehetek róla, nekem nem megy.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

Hát, ennyi hozzászólásra lehetetlen reagálni.

Vörösbegy: gyönyörű a Barnusod :) Én holnap megyek uhura, de 4d-t már nem csináltatok.

Ma voltam a cukoreredményért, éhgyomri: 3.9 mmol/l, terheléses zsömle tej után 1 órával: 3.2 mmol/l. Nem értem hogy lehet kevesebb a terheléses :roll:

Ma rámerészkedtem a mérlegre: 10 kiló!!!! És még 11 hét van, mi lesz így? És állandóan éhes vagyok! Persze leginkább csokit ennék.

Szex: nekem állandóan erotikus álmaim vannak :oops: Naná, hogy a doki eltiltott. ( néha megszegtük)
Egyébként azt olvastam, hogy a prosztaglandin (amit az ejakulátum tartalmaz)-sokáig gondolkodtam hogy fogalmazzak :oops: felpuhíthatja a méhszájat, ez annak sztem akinek egyébként is nyitva van, nem túl jó. De második gyerekemmel rengeteget szeretkeztünk és 25 a héttől 2100 volt a méhszáj. Nem lett semmi gond, mondjuk anno nem magnéziumot, hanem Bricanylt kellett szednem.

Szép estét Nektek!

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Sagi, a kókuszpólya nem egyenlő a szopipárnával, teljesen máshogy néz ki.
Az egy pólya, amibe bebugyulálod és állítólag arra jó, hogy tartást ad a gyereknek, hogy amikor a fél világ felveszi, ne essen össze.
Sztem hülység, hát úgy kell megfogni a gyereket, hogy ne essen össze....

Mi sem vettünk, veszünk feretőtlenítőt, ott a forralt víz, amikor befőttes üveget kell sterilizálni, hogy pisiljak reggel bele, felforralom a vizet az üveggel együtt és fejjel lefelé kell állítani és no baci!
Vendég

Bahhhus, megyek kiforrázom az üveget... :roll:
Egyébként itthon még elmegy a pisigyűjtés, valahogy csak odamakramézom magunkat, de a rendelői WC-ben!!!!
Mozgássérült WC van, majdnem állni kell, akkor majd' lepisilem magam. Aszem le fogom venni a nadrágomat,hogy ne érjen baleset..nem találok a sugárhoz... :oops:
Vendég

Pont most olvastama pólyával kapcsolatban. Azt írják, hogy akit pólyáznak, annak nehezbben fejlődik a csípője.

Fertőtlenítés: Én Dancsinál mindent fertőtlenítettem ezerrel, forraltam, kifőztem, neomagnolba tettem. Vol ti szájpenésze szegénynek. Aztán Bencénél már csak elsőre kifőztem a cumit, aztán már csak simán elmosogattam. Volt egy külön szivacs, azt beletettem, és egy késsel belenyúlta, azzal megdörzsöltem, ennyi. Nem is volt semmi baja.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Blongyi, miért nem otthonról viszed a pisit???Én a kórházban soha nem pisilnék.........gusztustalan.
Vendég

Lafi! Viszek 1-et itthonról....ja most esett le, ill. Ott is kell pipilni az 1 óra letelte után...
Vendég

Sziasztok,

Én eddig csak olvasgatni szoktam itt a babaneten, 31. hétben vagyok, és az ELTE pszichológia szakára járok. Ebben a félévben (stílusosan) a várandósok aggodalmairól kell írjak egy dolgozatot, és ehhez gyűjtenem kell jó sok kismamát, aki hajlandó kitölteni nekem ezt a kérdőívet (kb. 1-2 perc). Arra szeretnélek kérni Titeket, hogy aki hajlandó ennyi időt rászánni, az küldje nekem vissza (természetesen név nélkül) kitöltve a grancsaie@t-online.hu címre.

Nagyon köszönöm a segítségeteket!
Grancsai Erika

1193343604.0887.doc
grerika

Pörög a topic! Nem birom megjegyezni ki mit szól hozzá :oops:

Szex: sztem szabad, ha jólesik! EGyedi, hogy ki mennyire kívánja meg bírja. Az orgazmus sztem engedett a 12. hét után ha nincsen gond. A prosztaglandinnal vigyázni kell, az utolsó 6 hétben semmiképpen nem szabad élesben végeznie a pasinak, előtte ha zárt a méhszáj akkor sztem szabad, ha nyílik akkor nem.
Én jobban vágynék rá mint Boti alatt de hát nincsen kivel :? .

Fertőtlenítés: én forraltam, de vegyetek desztillált vizet , mert a csapvíztől állati gusztustalan lesz minden (legalábbis nekem itt Kőbányán az lett, vízköves és büdös). Van fertőtlenítő tablettám is, abban 20 percet kell áztatni a cuccot, egyszerűbb mint főzögetni. sztem nem sok értelme sterilizálgatni, ha a jók a higiéniás körülmények a lakásban. Botinak sem volt szájpenésze sosem, kb 3 hós koráig fertőtlenítettem a cuccait meg a fejőt. A tesónak asszem hanyagolni fogom még ezt is, csak 1x fogom kifőzni, amikor újonnan használatba vesszük az adott dolgot.

Spéci fejpárna: nehogy vegyetek! Az én fiam pl kizárólag hason aludt és alszik a mai napig. Amúgy gondolj bele, hogy ha ilyen izén kéne aludjál! Az újszülött is fel tudja emelni a fejét, nem béna, csak kicsi. Hagyjátok szegény gyereket élni, sztem.

Kókuszizék: nem lehet tisztán tartani , én úgy tudom. Boti tök sima szivacson alszik és ahogy nézem sok baja nincsen vele, lenyomja egyben a 11-12 óráit.

HIgyjétek el, hogy alig kell valami egy babának! Én soha nem használtam olajat, hintőport, kenőcsöt, testápolót, fürdetőt, babafésűt, babaollót meg nem is tudom én még mit akarnak a gyártók ránk sózni. A kakit vizes ronggyal takarítom le amit mosni is tudok, sztem ez jobb mint a vegyszeres , illatos papirokkal kínlódni ami ráadásul állati jól keni a kakit és legalább két-3 db kell, hogy normálisan le tudd takarítani vele a fenekét. Ha piros a feneke akkor aloe verát és neogranormont teszek rá vékonyan és slussz. Ha csak kicsit piros akkor semmit.

Amire beruháztam az a kézi elektromos orrszívó, mivel gáz hajnalban a porszívót bekapcsolni a társasházban. Ez megérte sztem, teljesen jól kiszívja (bár eddig 3x kellett használjuk össz-vissz).

ahá! szóval ez a dackorszak kezdete? komolyan tök izgis! eddig olyan jó fiú volt, most kiderülhet, hogy ő is tud "rossz" lenni :P
mondjuk ma jó fiú volt teljesen, csupán bekattant, hogy az eső miatt nem volt játszótéren és emiatt 4 órától rajtam lógott és fel kellett venni és a vég, hogy még rám is hajtotta a fejét (ezt nekem a végső esetben teszi!). hiába voltunk a nagyinál, semmi nem volt jó :(

remélem holnap lesz száraz időszak, különben nem tudom mi lesz!

Kép
Kép
normajeane

ja! üdv az újaknak!!!

Kép
Kép
normajeane

És vki kérdezte, hogy hol tartunk névben, most éppen Sárosi Zsombor :). A Medárd Péter le lett szavazva apa által, mivel tudja, hogy én Medárdnak hívnám ő meg Péternek és szte ez nem tenne jót a gyereknek. Van benne vmi, főleg ha elválunk :shock:

Kép
Kép
normajeane

Sziasztok!

Tudom nagyon régen írtam, de rendszeresen olvaslak titeket és mire a végére érek sosem marad időm.

Nagyon szépen nő mindenki a kisbabájával együtt úgy látom.

Fertőtlenítőm nekem sem volt, kifőzés teljesen elég. Párásítóm van és ha náthás a kisfiam vagy ha télen nagyon megy a fűtés és száraz a levegő akkor nagyon jó.

Sexelni én sem tudok kb. 3 hónapja. Nem kívánom és zavar, hogy közben bennem rugkapál valami, meg talán féltem a babát is nehogy megsérüljön, meg egyáltalán nem is tarto magam túl kívánatosnak ezzel az új alakkal.

Nektek befordult már a babátok? Nekem még mindig farfekvéses.

Norma! Viszont már régóta meg szerettem volna kérdezni, hogy a Sotén lehet kérni fájdalomcsillapítást? Kitől kell ezt kérni? És szülésznőt? Azt is le kell szervezni előre ugye? A dokim egyszerűen semmit nem mond a szüléssel kapcsolatban.

Szép estét, remélem holnap szebb időnk lesz!

Kép
barbi5

Sziasztok! :lol:

Gratulálok Mindenkinek a pocikhoz,babócákhoz,méretekhez!

Üdvözlet az újaknak!

Csibe
Még nekem sem jött meg a szopipárna :( ,pedig már úúúúgy várom!

Hát csajok,az alvás nekem is gond,este alig bírok elaludni,mert melegem van,éjjel pedig már háromszor kell kimennem pisilni!

Hétfőn megyek dokihoz,meg Uh-ra,majd jövök a méretekkel. Én kicsinek érzem Vivikénket,no majd kiderül!Már nagyon szeretném látni!Utána pedig megyünk megvenni a babakocsit,kiságyat,meg mindent ami kell,már szeretném,ha minden teljesen meglenne,és akkor már lógathatom a lábam,és várhatom a MIkulást.....a Jézuskát....a Babszit! :lol: :D

Emőkénél mi is kifőzéses technikát aklalmaztunk,most kaptam sterilizálót....kipróbálni bizti kipróbálom :)

Lafi
Túlléptük a 30.hetet!Aztaaaaaaaaaaa :lol: :D Most már várhatjuk kinek hoz elsőnek "ajándékot" a Jézuska :lol: Vagy lehet,hogy a Mikulás? :wink:

Szép napot Mindenkinek!

mazsolasyl

Mazsola, jaj, azért a mikulás bácsi ne hozza még...az korai.
Vendég

Lafi
háááát,az még 6 hét,de nem elképzelhetetlen! :) Persze az a legjobb,ha minél tovább bent maradnak a csöppikék!
Ha igaz,amit Blongyi írt a múltkor,hogy ha az első koraszülött volt,akkor a második sincs kizárva,én felkészülhetek,Emőke 35. hétre született.
Azért Karácsonyig maradjunk egyben :)

mazsolasyl

Hello Lányok!
Most jöttem a terheléses vizsgálatról...előtte nagy bőszen megvettem a 2 zsömlét meg a tejet. No,kiderült,hogy ismét cukros löttyöt kell innom. Megittam,most bezzeg sz@rul vagyok tőle, kis émelygés...2 óra múlva kell vissza mennem.
Most megkérdeztem,hogy mennyi az éhgyomri: 5,3 ez kevesebb mint a múltkor volt (5,8) :roll: Azt mondta a laboros,hogy ez tökéletes :shock: Kezdem úgy gondolni,hogy mindenkinek más a tökéletes ebben a témában.
Vendég

Jó reggelt!

Nekem úgy fáj a szeméremcsontom, hogy összesz@rom magam... alig tudok menni... áh, el se tudom képzelni, hogy mikor leszek csitti-fitti és fiatalos, nem pedig ilyen rozoga.

Na, ma én álmodtam Vörösbeggyel... hogy szült... :? De olvastam a blogját, "csak bevizesedett a lába"...

Nem tudom felhívni a dokit vagyis az asszisztensét, be kell jelentkeznem keddre... mondjuk elég zombi is vagyok, mert az előbb a tajszámommal tárcsáztam... :)
Úgy érzem Marcus is zaklatott.

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri, de lökött vagy!

Blongyi, te ilyenkor hazamehetsz???????????Merthogy egy helyben kell ülni, mert ha mozogsz, kcalt égetsz, vagyis cukrot és emiatt kevesebb lesz a 2 órás.
Akkor ha már hazaengedtek, próbálj ülni és ne mozogni, nem szabad az eredményt befolyásolni...a te érdekedben.

Jó a cukrod, bár azt nem mondanám, hogy tökéletes, de azért jó.
3,6-5,5 között jó.
(nekem 3.4 az éhomi....)
Vendég

Nem csinálok semmit, az az igazság, mert még a MB6-ot sem mertem bevenni, aztán húzódik a hasam :(
Most egyelőre azon izgulok,hogy ne legyen cukor a vízeletben..stb.
Simán hazaküdtek: "Persze, nyugdtan hazamehet, ráér visszajönni...stb"
Az egyetlen látható vénmat szétdurrantotta a nőci, nemtudom,hogy vesznek a másikból vért? :twisted:
Vendég

hm...véna-ügy ismerős...!sajna, nem vehetsz be semmit és fontos, nem is ihatsz, mert akkor higul a vér és fals az eredmény!
Vendég

Sziasztok!
De sokat irtatok megint:)Nekem is azt mondták terheléses cukor vizsgálatnál hogy nyugodtan menjek a városba sétálgatni elég 1 illetve 2 óra múlva visszajönnöm a vérvételekre.Meglepődtem,mert én is úgy készültem,hogy ott töltöm a fél napot,szerencsére párom elkisért:)
Mi se veszünk sterilizálot,én is úgy hallottam,hogy elég legelőször kifőzni mindent,és utána "csak"jól el kell mindig mosni.

KépKép
pocok81

Sziasztok

Hát ha nem bánjátok akkor én is csatlakoznék hozzátok. Már régóta olvasgatlak titeket, de csak most szántam rá magam, hogy írjak nektek.
Rólam annyit, hogy jelenleg 26 hetes várandós vagyok és ha minden igaz akkor kisleányka :lol: lapul a pocakomban.

Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy van valaki akinek ég a gyomra? Ha igen mit szed rá? Tényleg jó gyomorégésre a Rennie.
andi1975

WOW!
Új csatlakozó hullám!!!

Üdv mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri,

tudom miről beszélsz.....én is úgy megyek mint aki becsinált.
Iszonyat ez a gát, szeméremcsont fájdalom.....csak tudnám, hogy mitől fáj?? Ennyire lent lehet a gyerek? Nekem az javasolta a doki, hogy üljek kevesebbet, de hát a melóhelyen muszáj a helyemen ülni, így folyton (2hónapja) táppénzre akar küldeni. Jövő héten megyek hozzá megint és szerintem most már hagyni fogom, hogy kiírjon egy kis időre.

bingii

Bingi! hallgass a dokidra!!!!!!!!! ez a fáj az aljam nem játék és az ülés valóban a legrosszabb...én ha sokáig ülök, utána alig tudok elindulni annyira fáj...kitágultak a medenceizületeink és a szalagok és egyre nagyobb a súly ami a gátra nehezedik!!!
Konkri...jaj neked is...kitartás csajok...olvastam, hogy velem álmodtál...azért még nem szeretnék szülni :shock: Karácsony után bármikor, de előtt nem tervezem...mintha sok beleszólásom lenne :lol: ja igen, bedagadt a bokám este, annyira beparáztam, hogy majdnem hívtam a dokimat...még jó, hogy volt egy csöpp józan eszem :lol:

Marina...majd írj, ha megjöttél az UH-ról :!:

:lol: jót mosolyogtam, látom nem vagyunk most jelenleg egy szexmániás topic :!: szegény apukák :roll: de hát ez van... :roll:

Norma! nekem a Zsombor nagyon tetszik, ez a fiú favorit nevem, de Ákos hallani sem akart róla...sőt már Donátot is Zsombornak szántam volna :lol:

Barbi! ne aggódj, még bőven van idő befordulni valamennyi babának... :) pár hete még Barni is harántban feküdt... :)

Mazsolasyl: gratulálok a 30. héthez!!!! azért ne készülj gondolatban a koraszülésre :shock:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Barbi: igen, a 32. hét körül érdemes megkérdezned a szülésznőt akit szeretnél. A 36. hét körül tart majd bejárást és akkor megbeszélitek, hogy miként képzeled, mit szeretnél mit nem szeretnél. Én Etát javaslom neked, ő a legjobb, én miatt nem jöttem át a Bajcsyba. Ha EDA-s szülést szeretnél, azt a dokiddal kell sztem első fokon megtárgyalni és utána a szülésznővel. Az EDA-t csak akkor tudja bekötni ha van normális fájástevékenységed illetve nem tágulsz túl gyorsan. Nekem pl nem sok esélyem lett volna rá mert sitty-sutty 4 ujjnyi lettem, 3 felett meg már nem adnak. Az EDA sztem inkább azoknak jó akiknek a tágulás is már nagy fájdalommal jár, hogy abban ne fáradjanak ki, nehogy ne maradjon a tényleges szülési melóra erő.

Üdv Andi! Első baba? név? Lafead-nek priviben küldd el az adatokat amik vannak a nemrég feltett táblában és akkor beír téged is, ha benne szeretnél lenni.

Ne mondjatok már ilyeneket, hogy 6 hét és szültök! az már olyan nagyon kevés!!!!!!!!!! Karácsonyig kéretik szépen egyben maradni, minimum. Én jan 10-ig szeretnék, de nekem nem sok esélyem a koraszülésre, a túlhordásra inkább :?

Érdekes, nekem nem fáj sehol semmim, nem tudom ez mitől függhet.

Vki irta a málnalveél teát, azt a 36. héttől szabad csak inni!! Én fogok, sztem nekem az is segitett. MEg fogok a kitolásra homeost szedni meg gátmasszázsolni meg csípőt lazitani a 36. héttől. A csípőlazítást erősen javaslom lányok!!! Nekem nagyon jól jött, hogy nem merev botként indultam bele, a szülésznőm szó szerint a térdemet a fülem mellé tolta fel és azért jól jött, hogy nem húzódtam meg meg görcsölt be.

Ez a terheléses cukor kész kabaré, komolyan.

Botos ma maratoni alvásozik, mindjárt letelik a 3 óra! Ilyen is régen volt!

Kép
Kép
normajeane

Köszi a kedves fogadtatást.

Igen első baba, és nagyon sokat vártunk rá, majd 5 évet. Én is PCOS vagyok mint Lafead és én is a drága TÜÜ doktornak köszönhetem kistündérkemet.
De ezek mostmár nem is számítanak a lényeg, hogy itt rugdos a pocakomban.

Megpróbáltam vonalzót készíteni remélem sikerül. Ha tudok, és nem bánjátok teszek fel 4d képet, de lehet, hogy ehhez már apára lesz szükségem.

Kép
andi1975

Sziasztok!
Szintén üdv az újaknak. :lol:
Ma nem fájok!!!! (annyira) :roll: Igaz apával most kicsit belehúztunk...lehet hogy jót tett a szex téma. :P
Csináltam képeket a hordozóról meg a babakocsiról. Majd teszek fel ha sikerül alőkaparnom a kábelt. :)

Cukor: én sem mehettem sehová, a löttyivás után ülnöm kellett, az 1 órás vérvétel után meg sétálnom. Beszélgettem pár kismamával. Az egyik csaj mondta hogy neki is most mondta a védőnője hogy nincs több kötelező UH. Meséltem hogy én is csak most tudtam meg. Basszus mennyire dokifüggő! A másik kismami dokija meg eddíg 4X csinált UH-t pedig 30 hetes. Szóval 2 hét múlve meghyek és hisztizek! :P

Nálunk szülésznőt nem kell választani. Úgy van mint a dokinál. Aki bent van ő jön a szüléshez.

én akartam sterilizálót venni, de sztem csak tablettát vagy folyadékot fogok. Első használat után meg kifőzöm. Viszont a légzésfigyelőt még mindíg ezerrel keresem. Néztem a kölcsönzést is, de nem sokkal olcsóbb mintha megvenném.

Nekem fogalmam sincs hogy fekszik Lili. De azért arra kíváncsi lennék hogyha tényleg nincs több UH akkor ezt hogy szeretnék megállapítani. Kézrátéttel? :x

Kép
móni86

Bakker Móni!
Nagyon lekötötte a vonalzód a figyelmem... azt a "foltot" figyeltem rajta hogy mi lehet... :)

Balhézz a UH-ért!

Kép
Kép
Kép
konkri

Lafi! Vérnyomáscsökkentőt sem szabad bevenni? Direktben megkérdeztem a házidokimat, ő azt mondta , hogy azt persze, természetesen be kell vennem. No, mielőtt indultam vissza 148 volt a nyomim és be is vettem a fél szemet! :shock: :evil:
Vendég

Vörösbegy: ez tényleg így van! Alig bírok felállni sokszor a sok ülés után. Na majd jövő héten szerdán már szótfogadok!

bingii

És rájöttél Konkri? :lol:
Blongyi én egy No-spat vettem be előtte egy kevés vízzel. :roll:
Különben kezd nekem is fájni a gátam..vagyis nem is a gátam hanem inkább a hüvelyem :shock: és nem is fáj hanem nyom...mintha nehéz lenne. Néha mikor menstruáltam akkor éreztem ilyet. Lehet hogy én is indulok a "fáj az aljam" felé? :P

Lili mobilok:
Apa szerel: Kép
Kép
Kép
Kép
Sikerült: :lol: Kép
Kép
Kép

Kép
móni86

Látom az előbb nem sikerült a vonalzómat megcsinálni :twisted: , remélem mosmár jó lesz, ha nem akkor elnézést a sok próbálkozásért :oops: .

Ha a vonalzóm nem is sikerül, remélme képet azért fel tudok tenni Kép

Kép
andi1975

Fú Móni!

Ez aztán a csajos verda! nagyon jó! Mennyi volt?

A vonalzódon az egyik bigyót értem, az egy baba... ja most értettem meg, hogy az a másik folt az ennek a szárnya... :) :) :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Én tegnap találtam egy nagyon új 'dizájnos' kocsit a neten... :( 3 funkciós PC. 64.000.- lett volna... :( na mindegy, már megvettük a magunkét. De ahogy kinéz az a kocsi, lehet hogy nem sajnáltam volna érte 64-et, főleg ha minden van hozzá, amit a képen mutatnak.

http://nikicabababolt.shp.hu/hpc/ws_gal ... 1192562531

Kép
Kép
Kép
konkri

Mazsi!

eszembe jutott a koraszülés elleni bryophyllum honlapja:
http://vilaghy.extra.hu/cikk.html

Dobogókő melett lehet kapni, de ha kell az enyéből is tudok eladni, mert rengeteg maradt. (por alakú, az egész üveg 6500 Ft volt, de naponta csak 3*1 késhegynyi kell belőle!!!)

Alvás:
az ágy lábam felőli végét egy téglányival megemeltük, így napi 8 órán át legalább a gát nem terhelődik. Elsőre fura volt, de már első ébredéskor megállapítottam, hogy ez Isteni!!! plusz egy hosszúkás párnát teszek a pocim alá, lábam közé. Ez is sokat segít.

Vörösbegy! otthon lesz, és ez nem bátorság kérdése, hanem egyrészt lehetőségem van rá, azaz nincs eü.i akadálya, másrészt nagyon utánanéztem, és jóval biztonságosabbnak találtam a magam számára, mint a kórházban szülést. Ehhez jött még hozzá a tapasztalat: 1 kh.i, 1 otthoni. Mindazonáltal tudom, hogy sokan csodaszép élményekkel jönnek haza kórházakból, és császárosok is. Engem viszont nagyon megkínzott a kh-i élmény. ezt tudomásul kellett vennem és más megoldást keresni. találtam, és Petikénél nagyon bejött. világos, hogy ezután is, ha tehetem, otthon maradok.

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Sziasztok mamik!
Ajánlok egy kismamaruhakészítőt!
Kinn lesz a börzén is!

Új kismamaruhák: nadrágok és felsők

Sztreccs kordbársony kismamanadrágok 3 színben: sötétbarna, sötétkheki és mályva színekben, 4 méretben: M, L, XL, XXL. Ára: 3900.-

Sztreccs farmer kismamanadrágok 2 színben: s.kék, s. barna,
szintén 4 méretben. Ára: 4500.-

Pamut, belül bolyhos melegítőnadrágok 3 színben: kék, kheki, homok, 4 méretben. Ára: 3900.-

A nadrágok pocakrésze pamut, sztreccs passzé, állítható kismamagumival,így a terhességed végéig hordani tudod őket.

Sztreccs pamut felsők 3 színben: kheki, mályva, drapp csíkos,
2 méretben. Ára: 3500.-

Egyedi méreteket rendelésre elkészítünk!
Árukínálatunk folyamatosan bővül!
Weblapunk hamarosan elkészül.

Elérhetőségünk: gwinike@hotmail.com
0620-581-6463
Budapest, XVIII. ker

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Csajok, megvan a cukorterhelés eredménye, hát mit is mondjak?
Éhgyomri: 4,2
1 órás: 11,4
2 órás: 9,1
Ezenkívűl magas a vérsüllyedésem, a fehérvérsejtem, és alacsony a hemoglobinom.
De lagalább a vizeletem rendben van.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Húúú,de sokat írtatok! :)

Vörösbegy
Sajna ez most a paramániám :( hogy mi lesz,ha megint....és most nem leszünk szerencsések.....

Kéretik számomra is egy fenékberúgás Lafitól a para miatt :)

Tóthzsu
Köszi,ez érdekes volt!Kíváncsi vok,hogy a doki ismeri-e ezt a csodaszert!?Mennyire alkalmazzák ezt itt nálunk?

Móni
Csodaszép lányos babakocsi :)

mazsolasyl

Sziasztok!

Ez nem az én napom! harmadszor írom u.azt a hozzászólást, eltűnt 2x :evil:

Ultrahang: Manóka 1380 g. femur: 57mm, BPD: 77 mm, 29+4 nap. Három órát kellett várnom az ultrahangra a Schöpfiben, no komment.

Móni klassz a babakocsi, Bergon? Mennyi volt?
Álmomban szültem és nem kórházban, nem értünk be.

Zsu, ki lesz ott a szülésnél? Pont ma hallottam,hogy a Geréb Ágit eltiltották pár évre valami hét évvel ezelőtti szülés miatt.

Nekem tegnap megjött a szopipárna, ágynemű, nagyon kényelmes a szopipárna :D

Móni

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Na nézzük egyesével:

Andi, halihóóóó!!!Mióta nyomtad a metet??Szeded még?VAgy meddig szedted???És mióta próbálkoztatatok???
Én végig...még a szopi alattt is, Tűű totál elismerrte, hogy nekem kell a terhesség alatt is....

Blogyi, dopegytet, fejfájás csillapítót lehet!

Mazsola, na idefigyelj és mindenki, pl. Móni, akik paráznak, mit parázunk???Nincs gond, nem is lesz és nem os volt, ja , hogy fáj ez, fáj az, örüljünk neki, mert azt jelenti EGÉSZSÉGES babáink vannak!!!Hadd ne írjak tragédiákat, gyerekek, őket ne felejtsük el, mit meg nem tennénnek ilyen apró hülyeségért!!!

Csibe, bakker, még az enyémnél is gázabb lett a tiéd....NO CUKOR, NO KENYÉR!!!!!!!!!!!!!!!!Vegyél MOST Dchont mérőt, mert innentől nagggggggyon nehéz lesz.
Elméletileg nem nehéz a diéta, de te most kezdesz bele, az nehéz, nehéz megszokni, nekem már könnyebb.....én a 12. héttől csinálom már.
Vendég

Mamacka,melyik börzén lesz kint?A BNV-n?
Móni,nagyon szép Lili baba kocsija:)Mi Angelcares légzésfigyelőt vettünk,amihez volt pelenkatartó is ajándékba.
Nektek nem szokott begörcsölni a vádlitok?

KépKép
pocok81

Lafi! Nekem a Bencénél is ugyanez volt a gondom, én gyakorlatilag azóta diétázom, kisebb kilengésekkel. Tehát 3 éve. Akkor is elküldtek diabetológiára, de ott csak annyit mondtak, hogy ne egyek sütit, és ne igyak cukros üdítőt. Mivel ezt amúgy sem tettem, nem is jártam el a rendelésre. Nem lett volna gond, de ez cukros lötyi nekem sz@r. Amikor a kiflis tejes tesztreggelis vérvételre mentem, akkor 3,5 lett a cukrom a reggeli után egy órával. Jópofák ezzel a cukros löttyel, ki az a marha aki ezzel indítj a reggeleket? Én eszek kenyeret, de csak teljes kiörlésűt, vagy graham liszteset, vagy norbisat. Te mit eszel helyette?
Te hol tartasz kilókban? Én még mindíg -4-nél. Az elején lement az a 4 kiló, és azt tartom úgy 10-12 hete.

Kép
Kép
Kép
csibe76

[quote="pocok81"]M írta:pocok81amacka,melyik börzén lesz kint?A BNV-n?
Móni,nagyon szép Lili baba kocsija:)Mi Angelcares légzésfigyelőt vettünk,amihez volt pelenkatartó is ajándékba.
Nektek nem szokott begörcsölni a vádlitok?

Nekem egyszer görcsölt be a vádlim, de amióta szedem a MagneB6-ot, azóta nem volt ilyen gondom. Az előző babánál nem szedtem semmit, akkor sokszor begörcsölt.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hali!
Én is elgondokodtam ezen a cukros lötty dolgon. Nemtudom,hogy egy átlagos reggelinben van-e ennyi cukor pl. Azt láttam,hogy 10 deka milkában van kb. 51 gr.cuki. Aztán azonis gondolkodtam,hogy mi a manónak kell mozdulatlan maradni. Persze Lafi ezt is leírta már, na ,, szóval csak arra akartam kilukadni, hogy ez az egész mennyire életszerű? :roll:
De most Csibe eredményei jó befosattak, az tuti. Szóval az még nem jelent semmit, ha az éhomi pl. tök jó.... :( :evil:
Ha hetente fognak szúrkálni, az nekik sem lesz egy leányálom, de leginkább nekem, mert még ki sem heverem az előző heti szúrást. :twisted:
Na, mondjuk az jó,hogy a vérnyomit be lehet venni. Az az igazság,hogy egy pár éve már fontolgatja a család,hogy elmegyünk ettől a háziorvostól Min. 2 óra mire bejutsz,általában alig van időd bennt, le is felejt ezt , azt. Aztán halljuk mások sem sokkal jobbak.

Tegnap Anyum mesélte,hogy egy nőtől hallotta,hogy ő már választott valamilyen egészségpénztárat :shock: havi 7.ezer plusszért garantált neki a kórházban a külön szoba, TV-vel, minden kényelemmel, és a táppénzét kiegészítik 100%-ra.
Azon filóztam,hogy jó, lesz szép szoba, Tv...stb. Na, de milyen az orvos, a sebész...stb. Mert lehet,hogy csak luxus körülmények közé megyek rosszabb esetben meghalni?!
Vendég

Sziasztok!

Barinőm mondta,hogy ő levendulaolajos masszírozást csinál a lábán és az is segít a görcsök ellen. Nagyon kellemes lehet....
Marina! Ha nem leszek megint expressz, akkor Ági lesz ott. Ha nincs másnál, akkor ő jön.

Mazsi, olvastad a linkelt cikket? Nekem használt a görcsök ellen a bryophyllum, bár a Mg. volt a megváltás.

Csibe, Lafi! Nagyon durva, amit olvasni Rólatok! elég nehéz lehet!
én csak a húst nem bírom mostanság, de arról aztán igazán könnyű lemondani.

Jó pihenést mindenkinek!

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?