Pörög a topic! Nem birom megjegyezni ki mit szól hozzá
Szex: sztem szabad, ha jólesik! EGyedi, hogy ki mennyire kívánja meg bírja. Az orgazmus sztem engedett a 12. hét után ha nincsen gond. A prosztaglandinnal vigyázni kell, az utolsó 6 hétben semmiképpen nem szabad élesben végeznie a pasinak, előtte ha zárt a méhszáj akkor sztem szabad, ha nyílik akkor nem.
Én jobban vágynék rá mint Boti alatt de hát nincsen kivel
.
Fertőtlenítés: én forraltam, de vegyetek desztillált vizet , mert a csapvíztől állati gusztustalan lesz minden (legalábbis nekem itt Kőbányán az lett, vízköves és büdös). Van fertőtlenítő tablettám is, abban 20 percet kell áztatni a cuccot, egyszerűbb mint főzögetni. sztem nem sok értelme sterilizálgatni, ha a jók a higiéniás körülmények a lakásban. Botinak sem volt szájpenésze sosem, kb 3 hós koráig fertőtlenítettem a cuccait meg a fejőt. A tesónak asszem hanyagolni fogom még ezt is, csak 1x fogom kifőzni, amikor újonnan használatba vesszük az adott dolgot.
Spéci fejpárna: nehogy vegyetek! Az én fiam pl kizárólag hason aludt és alszik a mai napig. Amúgy gondolj bele, hogy ha ilyen izén kéne aludjál! Az újszülött is fel tudja emelni a fejét, nem béna, csak kicsi. Hagyjátok szegény gyereket élni, sztem.
Kókuszizék: nem lehet tisztán tartani , én úgy tudom. Boti tök sima szivacson alszik és ahogy nézem sok baja nincsen vele, lenyomja egyben a 11-12 óráit.
HIgyjétek el, hogy alig kell valami egy babának! Én soha nem használtam olajat, hintőport, kenőcsöt, testápolót, fürdetőt, babafésűt, babaollót meg nem is tudom én még mit akarnak a gyártók ránk sózni. A kakit vizes ronggyal takarítom le amit mosni is tudok, sztem ez jobb mint a vegyszeres , illatos papirokkal kínlódni ami ráadásul állati jól keni a kakit és legalább két-3 db kell, hogy normálisan le tudd takarítani vele a fenekét. Ha piros a feneke akkor aloe verát és neogranormont teszek rá vékonyan és slussz. Ha csak kicsit piros akkor semmit.
Amire beruháztam az a kézi elektromos orrszívó, mivel gáz hajnalban a porszívót bekapcsolni a társasházban. Ez megérte sztem, teljesen jól kiszívja (bár eddig 3x kellett használjuk össz-vissz).
ahá! szóval ez a dackorszak kezdete? komolyan tök izgis! eddig olyan jó fiú volt, most kiderülhet, hogy ő is tud "rossz" lenni
mondjuk ma jó fiú volt teljesen, csupán bekattant, hogy az eső miatt nem volt játszótéren és emiatt 4 órától rajtam lógott és fel kellett venni és a vég, hogy még rám is hajtotta a fejét (ezt nekem a végső esetben teszi!). hiába voltunk a nagyinál, semmi nem volt jó
remélem holnap lesz száraz időszak, különben nem tudom mi lesz!