Basszus, olyan rohadt lassú most a babanet
Látom, Dodó, nem csak én vagyok éjszakai műszakon, te sem tudsz aludni? Ezt az üzit wordben írom jelenleg, 5 perce várok rá, h behozza végre a topikot... Röhej! Na még 5 perc, és ha nem töltötte be, elmegyek aludni. Nem, mintha tudnék, azért vagyok itt.
Addig leírom, h a jobb lábamon lévő vízhólyag nagyon brutális, a bőr szinte teljesen lejött róla, igazából nem is vízhólyag, csak az volt, de ahogy írtam, még a cipőm kipukkasztotta, és szépen ki is sebezte, úgyhogy az most vmi rettenet. Zacskóval a lábamon mentem a zuhany alá
A bal lábamon lévő meg kipukkadt magától, az éppen csak h fáj, úh arra lehet, h fújok aloe first-öt, talán azt nem fogja bántani. A másikat meg bekentem vmivel, ami csak egy kicsit csípte. Hát a semminél többet legalább megettem!
Na, ennyit a vízhólyagjaimról, és még mindig nem töltött be, és nem látod, h miket írtatok
Ollé, betöltött, már csak ablakom nincs, amibe tudok írni, nagyszerű. Imádom ilyenkor.
Dodó! Ezt hívják ingerlékenységnek! Ez már biztos, h baba, felesleges húzni-halasztani a teszt dolgot sztem! Amúgy úgy tudod feltenni a képet, h a melléklet feltöltése linkre kattintasz itt az ablak alatt, onnan pedig már csak egyértelműen tallóznod kell.
Na, húzok aludni, lefárasztott most ez a babanet is, talán el is szundizok, ha lefexem. Majd holnap (illetve ma) jelentkezem. Délelőtt megyünk vásárolni, kell vennem pár őszi felsőt, amibe majd a pocak is belefér.