Új privát üzeneted érkezett!

Lexa!
Annyira rohan az idő most hogy ránéztem a vonalzódra tegnap még a tesztért aggódtunk ma meg 10 hét!!!

Magi!
Hogy vagy?

Dodó!
Én Brokkolikrémlevest főztem!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!
Én is brokkolikrémlevest! Sajttal:)
amúgy nem ugy volt, hogy aug 7-én normál időben megjött, de csak 3 napot tartott. És most szerdán volt az a halvány pozitív teszt! És amúgy aug 13-ra számoltam ki hogy akkor volt a Jónás-nap....ugyhogy lehet hogy akkortól kell számolnom!:)

d.dodó

Betti! Bizony, nagyon rohan az idő! Tegnap volt 2 hónapja, h csatlakoztam hozzátok! Tűnik ez annyinak?? Olyan hihetetlenül gyorsan elment ez az idő!

Dodó! Egyetértek Bettivel, ha az a teszt pozitív volt, akkor pozitív volt ;)

Na most már annyit írtatok a kajáról, h muszáj ennem :D Leginkább Magi könnyű kajái fognak meg, úh csinálok májkrémes kenyeret, és most kefirem is van 8)

KépKép
lexus

Lexa!
De én annyira nem merem még beleélni magam! Gabi látta fényképen a tesztet, és ő is mondta, hogy nagyon halványan, de ott van!!!

d.dodó

Mi nem nézhetnénk meg a tesztet?
De szerintem pozitív lesz az!
Tök jó!!! :D

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!
Hogy lehet ide felrakni??

d.dodó

Hát sajna ebben én sem vagyok profi!
Nekem a csajok szokták felrakni de ha elküldöd e-mailbe szívesen megnézném!!!
Küldöm privibe a címem!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!
Elvileg elküldtem!

d.dodó

Betti!

Koszi a kerdesedet jol vagyok csak nagyon gyenge es egesz nap rosszul vagyok.
Amugy nem verzek, barna sincs.
Minden ok.
Ma meg hajat is mostam. :lol:

Lexa!
En is inkabb pek es vaj parti vagyok, de nem volt vaj, igy maradt majkrem.
De a kefir is elfogyott ma.
Szoval mar semmi sincs itthon. Ezen mindjart elbogom maram.
:cry: :cry: :cry:
Most amugy is ramjott a depi.

dodo!
mikor csinalsz megint tesztet?

Magi
Vendég

Magi!
Szerintem hétfőn max!

d.dodó

betti!
Megkaptad??

d.dodó

Dodó!
Megkaptam írtam e-mailt!

Nekem megjött!!!
Szerintetek mennyi esély van a Jónás napomnak holnap kellene együtt lenni?
Szerintem semmi :cry: :(
Nagyon szomorú vagyok!
Eljuthatnak a méhbe a kisfickók?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Harivera!
Hát én is így vagyok ezzel!Azért vagyok szomorú de nem baj 2 hónap múlva újra lesz fiús napom de addig lehet hogy megőrülök! :evil:

Többiek?

Legó?Móni?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Ezt hogy érted hogy telibe találni?A szopi miatt én össze vissza mencsizek nem igazán tudom értelmezni a testem jelzéseit de ha van valami tuti tipp segíts!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Háát énmost nagyon utána jártama dolognak és ami tuti dolognak számít az egy kicsit másnak visszataszítónak tűnhet. Az az hogy minden nap nézned kell a nyákod állagát. Ha túrós szerű akkor peteérés előtt vagy. És ha olyan tojásfehérje szerűű még pár centit tudsz nyújtani vele na akkor kell igazán akciózni mert akkor van az ovuláció.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera!

Irtam par szot az erdekedbe a topicba.
Nem arra, amit irtal, hanem arrol amirol a masik lany irt.

Az legalabb annyira felhaboritott engem is.

Hogy mondhat ilyet:

"en nem itélkezem. Mivel vezető vagyok, tudom miket mond egy beosztott, ha elbocsájtják a vezetőjéről. Kap hideget-meleget. Mivel ő nincs itt, nem mond véleményt."

Szerintem egy 8 honapos dolgozo kismama akar mit is tesz megbecsulni kell, nem elkuldeni. Ez felhaborit.
Kivancsi lennek, hogy mit szolna, ha a legfelso vezetes kuldene el ot terhesen, vagy ajanlananak fel neki valami megalazo pitianer masik beosztast.
Bizti valtozna a velemeny.

Magi
Vendég

Betti igen megvolt az akció is, de apa már mondta délután hogy este is?:) mondtam neki hogy naná :D

Vera mi volt az ami miatt kiutáltak?

Kép
lieglgabi

gabi megy privibe. nem ideillő.

magika
Naggyon aranyos vagy hogy megvédtél de tényleg hagyd a francba őt. Felhúztam magamat azon amit írt hogy megnézné azt hogy egy 8 hós terhest kirúgnak. Én éltem át és nem ő. Én nem fogok magyarázkodni hanem hagyom az egészet. Ráadásul nem is tartozik abba a topikba mint írta. Ennyi nem érdemes több billentyüzetet rá pazarolni.
De azért nagyon köszike. :D :D

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!!
Képzeljétek ma hogy jártam! Ugye kitaláltam, hogy brokkolikrémlevest és palacsintát csinálok! Hivtam a páromat, hogy mikor jön haaz, hogy addigra készen legyek....nem vette fel, de vissza sem hívott! No mindegy, nekiálltam! Erre 4-kor betoppant a párom! Mondanom sem kell, hogy az ebéd még nem volt teljesen készen! Erre én hülye, ahelyett, hogy megörültem volna neki, hogy hamarabb jött, amjden hogy csak leszedtem a fejét, hogy mi az, hogy nem vette fel a telefonját, vagy nem hívott vissza, mert igy enm lettem készen időre az ebéddel! Erre megkérdezte, és ez most miért baj! Persze hogy már megint csak akkor vettem magamat észre, hogy nem igy kellett volna lereagálni a dolgot, mikor már megtörtént....majdnem hogy csak kiabáltam vele! pedig nem ezt érdemelte volna!:(

Bocs, hogy kicsit hosszúra sikerült a mondandóm! :oops:

d.dodó

Sziasztok!!
Képzeljétek ma hogy jártam! Ugye kitaláltam, hogy brokkolikrémlevest és palacsintát csinálok! Hivtam a páromat, hogy mikor jön haaz, hogy addigra készen legyek....nem vette fel, de vissza sem hívott! No mindegy, nekiálltam! Erre 4-kor betoppant a párom! Mondanom sem kell, hogy az ebéd még nem volt teljesen készen! Erre én hülye, ahelyett, hogy megörültem volna neki, hogy hamarabb jött, amjden hogy csak leszedtem a fejét, hogy mi az, hogy nem vette fel a telefonját, vagy nem hívott vissza, mert igy enm lettem készen időre az ebéddel! Erre megkérdezte, és ez most miért baj! Persze hogy már megint csak akkor vettem magamat észre, hogy nem igy kellett volna lereagálni a dolgot, mikor már megtörtént....majdnem hogy csak kiabáltam vele! pedig nem ezt érdemelte volna!:(

d.dodó

Sziasztok!!

d.dodó

Sziasztok!!

d.dodó

Sziasztok!!

d.dodó

Sziasztok!!

d.dodó

Basszus, olyan rohadt lassú most a babanet :evil: Látom, Dodó, nem csak én vagyok éjszakai műszakon, te sem tudsz aludni? Ezt az üzit wordben írom jelenleg, 5 perce várok rá, h behozza végre a topikot... Röhej! Na még 5 perc, és ha nem töltötte be, elmegyek aludni. Nem, mintha tudnék, azért vagyok itt.

Addig leírom, h a jobb lábamon lévő vízhólyag nagyon brutális, a bőr szinte teljesen lejött róla, igazából nem is vízhólyag, csak az volt, de ahogy írtam, még a cipőm kipukkasztotta, és szépen ki is sebezte, úgyhogy az most vmi rettenet. Zacskóval a lábamon mentem a zuhany alá :roll: A bal lábamon lévő meg kipukkadt magától, az éppen csak h fáj, úh arra lehet, h fújok aloe first-öt, talán azt nem fogja bántani. A másikat meg bekentem vmivel, ami csak egy kicsit csípte. Hát a semminél többet legalább megettem!
Na, ennyit a vízhólyagjaimról, és még mindig nem töltött be, és nem látod, h miket írtatok :x

Ollé, betöltött, már csak ablakom nincs, amibe tudok írni, nagyszerű. Imádom ilyenkor.

Dodó! Ezt hívják ingerlékenységnek! Ez már biztos, h baba, felesleges húzni-halasztani a teszt dolgot sztem! Amúgy úgy tudod feltenni a képet, h a melléklet feltöltése linkre kattintasz itt az ablak alatt, onnan pedig már csak egyértelműen tallóznod kell.

Na, húzok aludni, lefárasztott most ez a babanet is, talán el is szundizok, ha lefexem. Majd holnap (illetve ma) jelentkezem. Délelőtt megyünk vásárolni, kell vennem pár őszi felsőt, amibe majd a pocak is belefér.

KépKép
lexus

Sziasztok!
Dodó!
Teszt????
Lexa!
Te még bizti alszol meg lehet a többiek is!

Gabi!
Akkor jön a baba reméllem!!!

Nekünk ma kéne akciózni de azt hiszem lemondok róla ma a legerősebb a vérzésem!!! :cry:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Bocs mindenkitől, hogy ennyiszer elküldte amit este irtam, nem tudom mi volt a rendszerrel! :oops:

Betti!
Ma nem csináltam meg a tesztet..... szerintem hétfőn reggel fogom megcsinálni!

Hamarosan megyünk a városba vásárolgatni, este meg egy bucsupartyra megyünk.....(én majd csak üdítőt iszom)!

Képzeljétek tegnap lett egy uj ágyunk! Gyönyörü!!! Majd rekok fel képeket, de nem most, mert megyek kávét készíteni, meg reggelizni párocskámmal!!!

Lexa!
Amúgy kösz az infót hogy mondtad hogy kell képet felrakni!!!!

d.dodó

Vera!
Juj, hogy csináltad azt?? Nagyon fáj? Mit tudnak azzal kezdeni, mert lábujjat elvileg nem gipszelnek!

Többiek merre vagytok? Egyedül Gabit tudom, hogy esküvőre ment!

Jaj lányok, délután olyan jót aludtam! De hamarosan össze kéne szednem magam, mert egy óra múlva megyünk el!

d.dodó

Hali!

Vera! H csináltad??? :shock: :shock: Jobbulást!

Dodó! Jó bulizást!!!

Hol_van_Lego???

KépKép
lexus

Lexa!
Köszi! Lehet hogy egy páran furcsállani fogják miért nem iszom majd alkoholt....de hát nem fogok:) De még mindig nem mertem ám beleélni magam, hogy tényleg van e babó! Gabi látta halványan a csíkot a teszten, de tegnap bettinek elküldtem, ő nem! NA mindegy, majd meglátjuk!

d.dodó

Dodó! Tedd fel légyszi ide is a tesztet! ;)

KépKép
lexus

Lexa kérésére!

Kép teszt

d.dodó

Dodo neharagudj de nem látok semmit sem. De nem azért hanem azért mert nagyon távol van és nem látom így hogy ott van e. Küld el emailban hátha ott jobban látszik.

A lábam:nem mentem el a khba hanem felhívtam mert én is tudtam hogy nem tudnak mit kezdeni vele. Nem fáj csak ha ökölbe akarom szorítani. Meg tapogattam és akkor sem fáj. Szóval majd hétfőn megyek a sztkba megrötgenezni.

harivera
Budapest XXI. kerület

Harivera!
Nem tudnak vele mit tenni és szerintem nem biztos hogy el van törve mert akkor fájna tapintásra ill.bármilyen mozgatásra!
Ill. majd holnap reggel kiderül ha megpihen!Meg van lilulva?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sztem sem törés, ha nem fáj az, h tapogatod, stb, Vera. Az is lehet, h zúzódás sincs, csak nagyon beütötted, nem?!

Dodó! Lehet, h a kép nem adja vissza rendesen, de én sem nagyon látom azt a fránya második csíkot :( Ill. nekem olyan, mintha a második képen nagyon halványan lenne, de az elsőn nem. Ettől függetlenül a tüneteid nagyon babára utalnak, úh szorítok, h a holnapi teszten erősen látszódjon a két csík!

Holnap megyünk vendégségbe, de majd indulás előtt jelentkezem! Feltéve, ha nem alszom el annyira, h felkeljek elindulni.. totál kivagyok, komolyan.

KépKép
lexus

Lexa!
Hát igen, a másodikon látszódott valamennyire Gabi szerint is! Mindegy, most majd Clear Blue-t fogok csinálni, az ugysem tud hamis eredményt adni, mert ha van babó, akkor egy + jelet ir, ha nincs akkot egy - és egy I (kontrol) csíkot ir! A másik lehetséges dolog amit Gabi mondott, hogy olyan "típus" vagyok, aki hamar megérzi, hogy babás, ám ilyenkor lehet a legnagyobbat csalódni, hogy van is halvány teszt, aztán a következő mensivel "távozik" is! :( Hát remélem nem igy lesz!
Remélem a legjobbakat! Azért az ehavi peteérést sem szalasztottuk el, akkor is elkaptam páromat, biztos ami biztos alapon :wink: !

d.dodó

Dodó, azért nem cserélnék veled az izgalmakért..
Én is nagyon hamar megéreztem és utána kész kálvária volt a pozitív tesztig...
Nagyon szurkolok!!!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Mpatr!
Hát én is utálom ezt a várakozást! És még mindig félek attól hogy mi van ha negatív lesz a teszt! Pedig tudom, hogy a tüneteket nem beképzelem....világért sem óhajtanám magamnak "csak úgy" hogy hányingerem legyen, vagy veszekedjek a párommal minden pitáner hülyeségen! Na mindegy, ha negatív lesz a teszt, akkor várok addig amig legközelebb meg kell jönnie, és próbálok nem idegeskedni!

d.dodó

Ez dilemma a javából.
Ilyenkor az embernek csak pörög az agya, én mérlegre tettem, mik az érvek mellette (tünetek) és ellene (na de ilyen korán??) hogy baba van. Egész álló nap csak ezen agyaltam. A fogamzás topik Második babánkat tervezzük 2007-ben akár utána is olvashatsz ott sok mindent leírtam. Mindenen agyaltam, csak teljen az idő. A teszt is nagyon hamar pozitív lett, a mensi időponja előtt sok nappal, aztán meg féltem, csak megmaradjon.
Tényleg nem könnyű!!!!!!! Főleg ha valaki alapvetően türelmetlen típus mint én is vagyok....

Olvasgass babás dolgokat és foglald el magadat. Így telik majd az idő. Veled szurkolok!!!!

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!
Újra itt!
Remélem azért nem felejtettetek el teljesen! :wink:
Most visszaolvasok miről maradtam le! :D

edoci

Edoci!

Hianyoztal am nagyon!

Milyen volt az eskuvo?

Naszut?

Beszamolot szeretnek!

Magi
Vendég

Szia Edoci!!!!!
Mi újság, mesélj!!!

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok

Edoci jaj de jó hogy vagy? Mi újság? Milyen volt az esküvő? És a nászút?

Mi ma délben értünk haza, nagyon jó volt a lagzi, jól éreztük magukat, nem voltunk olyan sokan, de kevesen se.
Ettün is, bár én volt pörkölt is, de megéreztem a szagát és olyan büdösnk éreztem hogy nem is ettem belőle. Pedig azt mondják nagyon finom volt.

Én most nagyon fáradt vagyok, mosott rongy:( pedig aludtam is most, de még is nagyon álmos vagyok, remélem holnapra kialszom magam.

Gabi

Kép
lieglgabi

Sziasztok!
Azt hiszem egyenlőre ez a megfelelő topic számomra!
Már,ha megengeditek a csatlakozást.
Sajna szombat óta sem teszre,orvosra meg pláne nincs szükségem
:( :(
Aki esetleg még nem "ismer" Ibi vagyok 29 éves,van egy 5 és fél
éves kislányom Viki.És nagyon szeretnénk egy kistesót neki.
Pár nap múlva ismét minden erőnket beleadva teszünk is róla.

Kép
Kép
a.ibici

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?