Sziasztok!
Bocsánat, hogy csak most jövünk. A dédinél voltunk lenn a Balcsin és ott nincs térerő, így net se! Tegnap meg apósnak volt a szülinapja (69, már a nagypapám lehetne), így oda mentünk. HOsszú volt a nap. Reggel indultunk a Balcsiról, hazaértünk, kipakoltunk és 1 óra múlva már mentünk is át Pest másik végébe, de Ati nagyon jól bírta.
Zorróné: Mi is túl vagyunk már az első oltáson és én is meglepődtem hogy rögtön megkaptuk. Ez már egy hónapja volt! Jövőhéten megyünk a másodikra!
Anetto: Köszi a hiányolást!
Tényleg próbáld ki a tejpépet, nálunk a vaníliás vált be! Az overált kaptuk, de cherooke (tesco). Mi is ott vettünk neki, csak az még nagyobb rá és nem volt drága! Asszem kb. 2500 mx 3500 Ft volt. De szerintem a lábzsákos megoldás jobb. Nagyon nehéz belegyömöszkölni az overálba a gyereket. Ati rendszerint végig ordítja.
Én már vettem sajnos, de még egyszer nem vennék. Ráadásul alig tud mozogni benne!!!
Blogból szerintem sokkal jobb a blogspot.com, asszem Zorrének van ilyen! Én is tőle merítettem az ötletet!
Lekri: Mostanában nálunk is ilyen rosszak az éjszakák! Mitől lehet???
Ágnes: Jók a képek! Komoly kis tekintete van a fiadnak! Nálunk nem volt semmi az oltástól, de az éjszakák nekünk is rosszak. Bár nincs fenn huzamosabb ideig, visszaalszik egyből, de vagy 5-szőr kel.
Nono: Kitartás! Már mindjárt túl leszel ezen az egészen! Holnap sokat fogok rád gondolni. Büszke lehetsz magadra, hogy ilyen nehézségek árán is kitartottál végig. Ezek után biztos sikerülni fog. Én biztos nem birtam volna!
Xsara: Írtó édesek vagytok! Gyere még!
Kisfruzsi: Jobbulást! Nagyon szép a lányod!
Nici: Jobbulást nektek is!
Ollem: Az a pöttyös rugi nagyon édi! De aki benne van, az mégjobban!
Gumimaci: Hát jobb éjszakákat nektek is! Sajna nekünk nagyon rosszak! Szinte óránként kel! Apa elrohant venni Gabi esti fürdetőt, mert mióta elfogyott, azóta ilyen rossz a helyzet.
És gratula az alma evéshez. Ari lehetett, hogy úgy jól lakott Nim.
Celesztina: Sajnálom, hogy ti is betegek vagytok! Biztos valami járvány van! Most mintha Ati feje is melegebb lenne és nyügös, csak alszik épp és nem tudok lázat mérni.
BOLDOG FÉL ÉVES SZÜLINAPOT AZ ILLETÉKES CSÖPPSÉGEKNEK!
A BETEGEKNEK JOBBULÁST!!!