Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

SZIBI, DOMINIKNAK NAGYON BOLDOG FÉLSZÜLINAPOT! Kép

Celesztina! :( Jobbulást nektek!

Tényleg sokan betegek, remélem hamar rendbejön mindenki.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 14:35-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 14:36-kor.
Vendég

Nono
holnap sokat fogok rád gondolni :) :) :) ezt az Nlc-n olvastam mivel ott is sokan olvasták Botit:

Sziasztok!

Én kb 1 éve olvasom Boti napjait... Boti jól van, nem történ semmi, a jelszavasításnak más oka van. Sokan ebből akartak pénzt keresni, hogy mindenféle segítséget ajánlottak Lyndynek. Ettől pedig ő lassan besokallt, ezért tegnap este bezárt a blog... Hát röviden ennyi. De nyugi, Botival minden rendben továbbra is.

hát szörnyű micsoda emberek vannak
:( :( :(
Vendég

Sziasztok!

Bocsánat, hogy csak most jövünk. A dédinél voltunk lenn a Balcsin és ott nincs térerő, így net se! Tegnap meg apósnak volt a szülinapja (69, már a nagypapám lehetne), így oda mentünk. HOsszú volt a nap. Reggel indultunk a Balcsiról, hazaértünk, kipakoltunk és 1 óra múlva már mentünk is át Pest másik végébe, de Ati nagyon jól bírta.

Zorróné: Mi is túl vagyunk már az első oltáson és én is meglepődtem hogy rögtön megkaptuk. Ez már egy hónapja volt! Jövőhéten megyünk a másodikra!

Anetto: Köszi a hiányolást! :) Tényleg próbáld ki a tejpépet, nálunk a vaníliás vált be! Az overált kaptuk, de cherooke (tesco). Mi is ott vettünk neki, csak az még nagyobb rá és nem volt drága! Asszem kb. 2500 mx 3500 Ft volt. De szerintem a lábzsákos megoldás jobb. Nagyon nehéz belegyömöszkölni az overálba a gyereket. Ati rendszerint végig ordítja.
Én már vettem sajnos, de még egyszer nem vennék. Ráadásul alig tud mozogni benne!!!
Blogból szerintem sokkal jobb a blogspot.com, asszem Zorrének van ilyen! Én is tőle merítettem az ötletet!

Lekri: Mostanában nálunk is ilyen rosszak az éjszakák! Mitől lehet??? :?:

Ágnes: Jók a képek! Komoly kis tekintete van a fiadnak! Nálunk nem volt semmi az oltástól, de az éjszakák nekünk is rosszak. Bár nincs fenn huzamosabb ideig, visszaalszik egyből, de vagy 5-szőr kel.

Nono: Kitartás! Már mindjárt túl leszel ezen az egészen! Holnap sokat fogok rád gondolni. Büszke lehetsz magadra, hogy ilyen nehézségek árán is kitartottál végig. Ezek után biztos sikerülni fog. Én biztos nem birtam volna!

Xsara: Írtó édesek vagytok! Gyere még!

Kisfruzsi: Jobbulást! Nagyon szép a lányod!

Nici: Jobbulást nektek is!

Ollem: Az a pöttyös rugi nagyon édi! De aki benne van, az mégjobban! :)

Gumimaci: Hát jobb éjszakákat nektek is! Sajna nekünk nagyon rosszak! Szinte óránként kel! Apa elrohant venni Gabi esti fürdetőt, mert mióta elfogyott, azóta ilyen rossz a helyzet.
És gratula az alma evéshez. Ari lehetett, hogy úgy jól lakott Nim.

Celesztina: Sajnálom, hogy ti is betegek vagytok! Biztos valami járvány van! Most mintha Ati feje is melegebb lenne és nyügös, csak alszik épp és nem tudok lázat mérni.

BOLDOG FÉL ÉVES SZÜLINAPOT AZ ILLETÉKES CSÖPPSÉGEKNEK!
A BETEGEKNEK JOBBULÁST!!!

Edina

Kép
medina83

Most csak egy mondat:

DRUKKOLUNK NEKED NONO!!!

DádiZsomi&Marjan

Kép
marjan78

Nono!

Drukk!

Medina!

köszi a Bogi dicséretet!

Gumimaci!

neked is.

Féléveseinknek és hófordulósoknak gratulálok!

Képzeljétek Bogi ma régi idő szerint fél tizig aludt! pár napja megint jól alszik.
majd olvasok vissza. vagy ma vagy holnap.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

kár, hogy Boti blogja titkos lett... :(
nagyon gáz, hogy emberek ilyenekből is pénzt akarnak csinálni

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

ksözönöm a jobbuláskí vánságokat :) Lau sokkal jobban van és kisebbel nekünk is csak folyik az orrunk szerencsére -kopp-kopp-kopp

NONO: nagy drukk Neked holnapra!!!!!!!!!!+++++++

sajnálom én is Boti blogját, olyan helyzetben olyan kiszolgáltatott az ember és persze sokan ezzel visszaélnek :evil: :twisted: rémes és szomorú :( de az jó h továbbra is gyógyul :)

Kép Kép
celesztina

Sziasztok!

Most csak azért néztem be, hogy Nono-nak egy nagy kalappal kívánjak! Szorítok a jó tételekért és a még jobb bizottságért! +++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Nono óriási kalappal holnapra! :D

Celesztina jobbulást Nektek!

Féléveseknek gratula! :D

Kép
babyteve2

Sziasztok!

Mar reg voltam!
Jelentem megvagyunk es elunk, csak en is a szakdolgozatomat irom.

Nono!
Megy holnap a drukk ezerrel!
++++++++++++++++++++++++++++++++

Hotam en is videot megint. A blogom tetejen lehet megnezni. Igaz nem Katica, hanem Zolika elso eve, amit vegre sikerult lekicsinyitenem es leroviditenem.

Minden feleves babanak, BOLDOG SZULINAPOT!

Magi
Vendég

Törölt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.05.18 09:53-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Sziasztok!

Nono! Nagy drukk neked! Remélem, holnap már nagyon-nagyon felszabadultan térsz be erre a fórumra.

Még egy-két dolog, ami eszembe jut:

Gumimaci!
A hozzátápit én is hasonlóan csinálom. Megkínálom előtte is szopivalmeg utána is pont azért, amit te is írtál. Egy szopit viszont muszáj volt kiváltani, hogy a nagymama meg tudja etetni, mikor nem vagyok itthon.

Celesztina!
Remélem, jobban vagytok. Kicsit irigykedek az oldalkocsis megoldásra, én is szerettem volna, de sajnos a férjem nem vevő rá. Szerinte nem férne el úgy az ágy.

Nici!
Nektek is jobbulást kívánok! Remélem, hamar kiheveri Barbi!

Kitartás a nehéz-éjszakásoknak! Majd csak túl leszünk ezen a perióduson is.

Gertrúd nem változott ebből a szempontból. Többször ugyan nehezen alszik el, de utána csak 1-2X ébred föl szopni. Örülnék neki, ha ez legalább így maradna (vagy még jobb lenne). Kíváncsi vagyok, most az óra állítással az ő órája hogyan változik.
Vendég

jó reggelt, Nononak mennek a drukkok!

ma úgy felhúztam magam, ill felhúztak? youtube-on volt pár rövid videónk amit nem tettem priváttá én hülye és egy csaj belekommentált, hogy mennyire kövér Julinka és ennyire dagadt babát még nem látott és milyen felelőtlen az anyja mert tejbedarával eteti :shock: ez azon a videón voolt amin a dokinőnk által felírt gabonapépet eszi :roll: :x :evil: szóval most egyesével leprivátoztam a videókat és nagyon mérges vagyok :twisted:

Kép Kép
celesztina

Celesztina: HOgy lehet valaki ilyen?? :twisted:

Nono: Egy hatalmas kalappal!!!!!!!!!!!!!!!

Rosszalvóknak: A mai éjszaka sokkal jobb volt! Csak egyszer kelt, akkor is csak azért, mert rosszat álmodott és fél 7-ig aludt este 9-től.
Elfogyott kb 1 hete a Gabi Édes Álom fürdetönk és Nivea volt itthon helyette, így abba fürdettük a manót. Na onnét kezdve nem volt éjszakai alvás. Óránként kelt a pici.
Tegnap apa elment venni Gabit és láss csodát!!!! Egy kincs az a fürdető. Rögtön vett 3-mat.
Próbáljátok ki, hátha!

Edina

Kép
medina83

Jó reggelt !

Most csak ezért ugrottam be:

NONO KŰLDÖK NEKED NAGYON SOK DRUKKOT !!!!

BIZTOSAN SIKERŰL !

Kép
marcianya

Sziasztok,

Nono, 1 emberként szorít mindeni Neked!!!!!!!!!!!!!!

Lekri,

Levit kell műteni végül???? Javult már??? Ha már írtad, akkor bocsi :oops:

Mi 5-kor úgy kelltünk megint, mintha rémálma lenne...

KépKép
kisfruzsi

Sziasztok Mamik!!

Szia Magika! Jó h jöttél!!!

Celesztina
Ne is vedd fel az ilyet, nem az a lényeg, h mit mondanak, hanem az h ki!!!!

BotiBlog
Én is meglepődtem, mikor akartam olvasni, h-h van a kislúrkó! Sajnálom, h nem tudom nyomon követni a gyógyulását!!!

NONO
Szorítok érted én is!!!!+++++++

KerekesTali
Ki megy holnap??? Vki nem tud minekt vinni, mert mi mennénk, csak hát.. nincs mivel! :roll:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Celesztina
Mekkora paraszt ez a valaki :shock: Sajnálom :(

Nono
Mennek a drukkok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!Aztán beszámolni ám,mi volt :lol:

Én is sajnálom,hogy nem tudom Boti mindennapjait követni,csak bízom benne,hogy napról napra jobban van.

Medina
Szupi,hogy szupik az éjszakák a szupi habfürdőtől :wink:
Vendég

Sziasztok!

MANNOGAB, MILÁNNAK NAGYON BOLDOG FÉLSZÜLINAPOT! Kép

Nono! Neked pedig: Kép Gyere majd, és mesélj.

Visszaolvasok...

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Medina! Jó, hogy nektek bevált a fürdető. :)
Én most nem panaszkodok, igaz nem alussza végig az éjszakát, de a szopi miatt nem megy ki az álom a szememből. Viszont kb. 3 napja, mióta tesóméknál vagyunk, éjjel 3 körül úgy ébred, mint aki kialudta magát, nagyokat vigyorog, hol az apját rángatja, hol engem, játszik, gőgicsél... :D Olyan aranyos, csak én még nagyon fáradt vagyok olyankor. Kb. 1 óra alatt lehet visszaaltatni. :? És utána alszik reggelig.

Virág! Tudom, hogy egyszer majd én is ki kell váltsam sorra a szopikat, de még nem vagyok rá kész és szerintem Nimródnak is ez a legjobb még. Azt még nem tudom, hogy mennyi idő múlva kellenne elhagyni a szopit egy-egy evésnél. Úgy gondoltam, hogy majd elhagyom a szilárd kaja utáni szopit először.
Sulit hogy bírod?

Celesztina! :evil: Egyetértek Kisscicával, nem azt kell nézni mit írt, hanem, hogy ki írta. :evil: Julinka nagyon édes baba és szerintem ebben a korban nem kell túlsúlyról beszélni.

Én is sajnálom, hogy ilyen emberek miatt nem olvashatjuk Boti blogját. :evil: Örülök, hogy jobban van a kisfiú. :)

Magika! Neked mikorra kell elkészülnöd a dolgozattal? És hogy haladsz?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gumimaci!

Csutortokon kell leadnom a vazlatot es dec. 8 a leadasi hatarido.
Mar nincs sok idom!
:shock:

Utana meg lesz ket szigorlatom es kesz ez a felev.

A jovo felevben lesz meg egy szakdoga es a vegen ket allamvizsga. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Na ez erdekes lesz.

Magi
Vendég

Dominiknak és Milánnak boldog feledik szülinapot!

Kép

Nono!++++++++++++++++++++

Lekri! Köszi a névnapi köszöntést.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Gumimaci:mi is 3-körül kelünk mostanában.Odatesszük közénk.A kiscsávó hatalmas vigyorral fekszik,kalimpál,és vagy nekem,vagy apjának hatalmas pofonokat oszt ki,ha véletlenül visszaaludnánk.És ha ez sem elég,elkezd rugdalózni,legvégső esetben sikongatni.És kb.másfél óra,mire visszaalszik.És azután fél 7-kor kel.
Medina:lehet,hogy én is kipróbálom a fürdetőt
Celesztina:ne idegesítsd fel magad.Én is adok gabonapépet a gyereknek.Az én gyerekem is nagy.És akkor is gyönyörűek.
Hajrá Nono!

Kép
ágnes27

Kép sütőtök-evészet

Kép
ágnes27

Sziasztok,

utólag is köszönjük szépen a köszöntéseket!!!

Csak egy percre jöttem, megint szalad a lakás.. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én néha a hátam közepére kívánom a házimunkát... Ritkán, de akkor nagyon :)

NONOKÁM! JELENTKEZZ!!!!!! REMÉLEM DR. NONO VAGY MÁR :) :) NAGYON SZORÍTUNK MI IS!!!!

Kép
Kép
mango.

Aranyos a sütőtök evés. Az én Atim ki nem állhatja!

A házimunkát néha én is nagyon utálom. Ráadásul még van egy csomó levél a két diófánkon, pedig már hetek óta szedem. Már vagy 10 zsák megtelt. :?
De mostanra már kitakarítottam a lakás, összeszedtem a levelet, hűtőt és szemetest mostam és fél óra múlva kész az ebéd is. :)
Ez is ritka!

Edina

Kép
medina83

Csajok, nekem van egy ismerősöm iwiwen, aki Botiék ismerőse, ezt tette ki az üzenőfalra:

MINDAZON ISMERŐSEIMNEK, AKIKNEK LYNDY (Boti anyukája) NINCS FENN EN ÉS EZÉRT NEM LÁTHATJÁK, AMIKET FELÍR ÜZENŐFALRA: ezt a pár sort kaptam tőle válaszul arra, hogy miért zárta be a blogot:

Lyndy: "Azért zártam be, mert sok negatívumot kaptunk, valamint azért mert a levelek nagy többsége arról szólt, hogy el akarnak adni nekünk valamit. Már egy papírfecnit is, csak küldjek pénzt. az én lelki problémámból akarjanak emberek megélni."

október 26., 19:31

De Boti állapota stabil, eszi a tápszert, így a kemoval is remélhetőleg nagyobb esélyekkel veszi fel a harcot! Ha tudok újat, tájékoztatlak Benneteket, kedves aggódó ismerősei(m)!

Kép
Kép
mango.

sziasztok

csak beköszönök

Nono+++++++++++

remélem a holnapi tali jól sikerül.itt MEGINT mind 2 fiú beteg bár talán itthoni kezeléssel megússzúk.nem viszem most őket dokihoz.amugy is dokinál akkora sor van,hogy nem lehet kivárni.szomszéd vitte unokáját.27 voltak előttük. :shock: :shock:

az éjszakáink meg :cry: :cry: :cry:
most fél1kor szokás szerint felkelt.probáltam sirni hagyni.hát nem hagyta abba.megitattam picit leraktam üvöltöt.5perc után 5prcre csend lett majd folytatta.cumit adtam.5perc csend,cumi kiesett üvöltöt.fél2kor ugydöntöttem kiprobálok valamit.megetettem.leraktam és 1hang nélkül elaludt.fél5kor felsirt de cumival vissza aludt fél6ig.akkor megint evett és onnantól fent vagyunk.Levi is felkelt akkor.

arra jutottam,hogy amikor csak enni kelt fel akkor evett és aludt vissza.mióta iszik azóta óránként kel meg nem alszik mélyen.igy inkább etetem éjjel is de alszunk legalább.

szerintetek?
Vendég

Lányok!

Az imént beszéltem DR. NONOVAL!!! Kb. 15 perce végzett és nagyon boldog :P :lol: :) :D

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

GRATULÁLOK DR.NONO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lekri: Jobbulást! És etesd meg nyugodtan! Nálunk is ez volt pár napig, 2 óránként kért enni. Biztos fejlődési ugrás.
Nem tudom hogy a fürdető hatására, vagy valami más miatt, de most éjszakát szinte végig aludta.

Nono: HATALMAS GRATULA!!!!

Edina

Kép
medina83

DR NONO gyere mesélj! De örülök, gratulálok! Tök tuti érzés túllenni rajta!

Mi volt ma Ringatón? Meséljetek! Be vagyok zárva magam által, mert a hasam is megy! Utálom, utálom.

Holnapra jó szórakozást Zsuzsáéknál! Kár, hogy nem tudok menni.

Utólag is boldog Bianka és Blanka napot! És a hófordulósoknak is minden jót!

Betegek gyógyuljunk!

Kép
téjé

Benettke, szóval legális volt továbbadni az infót???? Én is most kaptam smst :)
Akkor innen is gratulálok :)

DR. NONO GRATULÁLUNK A DIPLOMÁDHOZ!!! ÉS AHHOZ, HOGY ILYEN KITARTÓ ÉS ERŐS VOLTÁL!!!!

Kép
Kép
mango.

Lekri!

Nálunk is az van, hogy ha felkel /ez általában 1-2 alkalom/ és szopizik /ez nem mindig jelent egy teljes evést/, akkor az esetek többségében azonnal visszaalszik...ha mégsem, akkor meg csendben játszik félhomályban az ágyában és úgy alszik el...
Én is próbálkoztam azzal, hogy csak megitatom, /ami nálunk nem egyszerű, mert szinte semmit sem hajlandó inni/ de akkor alig bírom visszaaltatni...így nálunk is marad az evés :wink:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Csak kíváncsi voltam van-e már hír Nonoról.

Gratuálok!!!!!! Dr Nono!!! :D :D :D :D :D

Kép
marcianya

Mango!

Igen, kértem engedélyt a kihirdetéshez :wink:

Botiékról köszi az infót! Felháborító, hogy milyen emberek vannak :twisted: ! Hogy valaki ilyen tragédiából akarjon hasznot húzni :evil:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Medina!

Húúú, akkor veszek én is ilyen fürdetőt...hátha :wink:

Ja, és köszi a múltkori céklafőzés infót! Csináltam, szereti manócskám :lol:

Első nekifutásra Zéti sem akarta megenni a sütőtököt, aztán kb 1 hét múlva újra próbálkoztam...sikerrel!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Dr. Nono!

Kép

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Évi most az jutott eszembe, hogy annak idején Ti ketten hoztátok Kistiról a hírt :)
Majd figyelem iwiwen, hogy ez a csaj tesz-e ki még az üzenőfalra Botiról híreket.

Kép
Kép
mango.

Benettke: Nagyon szívesen! :wink: Akkor megpróbálom én is mégegyszer! Hátha!
És tényleg nagyon jó az a fürdető! Nekünk már megváltás volt ez az éjszaka!

Edina

Kép
medina83

Ja! Ma krumplit, paradicsomot és csirkét főztem össze. Ez is nagyon ízlett neki. Volt benne egy leheletnyi olivaolaj is.

Edina

Kép
medina83

Most meg megetetem áfonya-almával! Igaz ez bébiétel, de ízlik neki.
Na mostmár eldugulok!

Edina

Kép
medina83

Kép Kép Kép Kép gratulálok!

KépKép
KépKép
atizka

Dr.Nono! Gratulálok! Ügyes voltál! :D Gyere és mesélj.

Magika! December 8-ig tényleg nincs már sok, de biztos megleszel vele. :wink: Az utolsó hetekben szoktak igazán jönni az ötletek. :wink:
Azt csak gondolom, hogy nehéz 2 gyerek mellett vizsgázni, szakdogát írni, mert mikor én tanultam, még nem volt gyerekem. De biztos ügyesen megoldod!

Ágnes! Akkor a fiaink együtt szórakozhatnak valamilyen láthatatlan csatornán. :lol: :lol:
Pofonokat mi is kapunk, meg rugásokat a fenekünkbe, ha elfordulunk tőle. :D :lol:
De komolyan nekilátott a fiatalúr a sütőtöknek! :lol: Édes!:D

Medina! A diófa leveleit gyűjtitek? Jó valamire? Vagy "csak" össze kell seperni?

Mango! Köszi az infót a kis Botiról. Örülök, hogy jobban van.:)

Lekri a gyerkőcöknek és a többi betegnek is jobbulást!:(

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

DR. NONO GRATULÁLOK!

Most csak ennyi csajok....nincs hangulatom írni...

Ja végre sikerült megnéznem Zorróné videóját! Persze végig bőgtem...olyan jó volt nézni. Nagyon tetszik!

És Magika!

Zolikáról is jó a videó összeállitás

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

A tegnapelőtt, tegnap, ma ünneplőknek és Kiskincs picinyének: Boldogságosságot!

Kép

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Gumimaci: Azért kell összeszedni, mert egyrészt hanyagságnak tűnik a sok levél, másrészt mérgező a levele.
Égetni itt nem szabad, mert 30 eFt bírság jár érte. Zsákokba kell összeszedni és novemberben elviszik a kukások.

Lesz holnap tali???? Mert én mennék. Kerekes: ha lesz, akkor írd meg légyszi a pontos címet. Én Halásztelki vagyok, esetleg ha úgy letudnád írni, hogy Szigethalom felől hogy lehet menni hozzátok azt megköszönném.
Bocsi, hogy csak most szólok. Kérdéses volt hogy tudok-e menni.

Edina

Kép
medina83

NONO GRATULÁLOK!

Medina, Halásztelken laktok? :shock: Mi meg Lakihegyen...és még sosem futottunk össze?

Kép
babyteve2

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?