Új privát üzeneted érkezett!

Enikő! Édes pasijaid vannak!

[quote]Z írta:öldi! Sedatif tényleg jó, tegnap kipróbáltam

Erika! Örülök. Én ma kezdem...utazunk Lellére ;)

Kép
zölddisznó

Póráz: Tömegben (pl. vonat, reptér, ahogy Musi írta...), több pici gyereknél, kergebirkáknák forgalmas helyen, meg ha cipekedni kell, és tele az összes kéz szerintem kiváló!

Kép
zölddisznó

Berni! Most nem cseszlek le, mert amőgy is tropa a lelked, de...hál'istennek nem lett baj.

Kép
zölddisznó

Éjszaka vihar volt, reggel meg hüsi, kicsit elkeseredtem, de már alig van felhő :)
Hófordulós, névnapos köszöntésekért cupp Kobitól :lol:!

Kapott ma hipp-es gyümölcsjoghurtot tízóraira, nem győztem lapátolni a szájába :D

Manna: aventes pohárban szerintem nehezen kezelhető, ha abba fagyasztod a husit, mert nem kell túl sok egy kajába (Orsi olyasmit írt, hogy kb. 1 kiskanál/100ml kaja), én jégkockatartóban fagyasztom, az szerintem tök praktikus...
Spenót meg ha nem jönne be Dominak, akkor kutyulj hozzá némi almát a krumplin kívül, Kristóf úgy abból is simán benyom 250-300-at.

Susy: boldog szülinapot! Pasis képet majd kapsz, ha hazaértünk :lol: :lol:

Zöldi: most lehet, hogy én vagyok szőke, de nem ilyen kengut akartál múltkor eladni :? ? Még néztem is, hogy annó terhesen szemeztem egy ilyennel teszveszen, csak akkor még 5-6000 pénzért hirdették...

Na, menek, legyetek jók, csók!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.07.25 10:13-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Előzőt kétszer küldte el, úgyhogy ezt most kitöröltem. Pussssz!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
gabilany79

Boci! Egye fene, megbocsátok, hogy mégsem kell :)

Manna! Mi 2 napja husolunk...ne tudd nem milyen büdiket sz...rik! :)
Vega gyereket akaróóóóóóóók!

[quote]z írta:oldi. irtam emult!

...hát akkor megnézem :)

Kép
zölddisznó

Kép
Kép
Kép
f.marti

[quote]z írta:öldi::te már ne fogyj tovább,nagyon vékony vagy! Annyira ügyes Hanna, és szép és és és.........

Lyndee! Édes vagy, de nem látszom rendesen a képen. (A testtömeg indexem ugyan már nem a kövér kategória, hanem csak a túlsúlyos, de hát még messze van a 25-ös index)
Hannásat köszi!

Kép
zölddisznó

Kiskoboldnak Boldog Nevnapot!meg 8. hot is Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.07.25 10:29-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Márticsalád! Gyönyörűek a kölkeitek!

Kép
zölddisznó

[quote]n írta:e tudd nem milyen büdiket sz...rik!

Üdv a klubban! :lol: :lol:
Ezt már apa kevésbé kifinomult orra is km-ekről megérzi :lol:

Mush: köszi :)

Kép

Kép
gabilany79

[quote]Z írta:öldi: most lehet, hogy én vagyok szőke, de nem ilyen kengut akartál múltkor eladni ? Még néztem is, hogy annó terhesen szemeztem egy ilyennel teszveszen, csak akkor még 5-6000 pénzért hirdették...

Nem vagy szőke Gabi néni! Tegnap hajnalban álmodtam meg, hogy hátra is lehet kötözni, nem csak hasra :) És csak brahiból licitáltam rá 1 Ft-ért. És megnyertem.

Kép
zölddisznó

zoldi.
postre:babakocsi, jatek, naptej, meg ha tudnal kolcsonbe adni egy halozsakot; hatha lehul annyira ejszakara a levego.
lellere:utazoagy. ha van nagy kad, akkor tul keppen a kicsi mar nem fontos; pont tegnap hasaltattuk a nagykadban Kincsot es tetszett neki. etetoszek jo, ha van, de tul sok faradozas cipelni, akkor szerintem a babakocsi is megteszi.
viszek nemi gluten metes cuccot ugyhogy majd szerintem egyutt felderihetnenk a magyar glutenmentes kinalatot. :lol:
a vazas hati hordozot orommel kolcsonveszem. koszonom. a masikat, amiben Hanna alszik, meg megmutiznad anyumnak, hatha tud varrni egyet?(az ittenre kene, pl hazimunkazni, ha a bebi nem bir magaval)
valamint az 1ft-os kengurdat, majdha kinotte Hanna, akkor legyszi nekem add el, jo lenne a kovetkezo bebinek (a zsak resze bagyon tuti). elore is koszi mindent.
anyukam meg var szeretettel delutan!
mas nem jut eszembe hirtelen.
natham jobban koszi. bebie rosszabb 2 orankent szivom az orrat. nem tetszik neki. ejszaka orankent ebredt, igy velem aludt es cicizett. lett is tobb tej reggelre. :lol:

esetleg valaki tudna kolcson adni bebiort? hogy ne keljen cipelni?

marti. de persze tetszik, es majd veszunk is ilyet, csak a vaznelkuli szimpatikusabb itthon a lakasban. olyan gyonyoruek a gyerekeid!

nem is irtam, hogy szerdan voltam vedobe. Kincso 8050gr volt aznap. es le lettem cseszve, hogy miert nem adok neki halat, hust, joghurtot, sajtot stb. meg szerinte nem eleg, amit hizik. :twisted: 8 het alatt 600gr. bolond ez?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.07.25 10:46-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Musi! Emil ment vissza!

Kép
zölddisznó

Hová tűntetek?

Kép
zölddisznó

zöldi:meddig diétázol még?

KépKép
lyndee

en (is) vasaltam... :lol: :lol: nem ugy! meg el kezdtem osszepakolni.
szoval a hatikengurura gondoltam, hogy tudsz, akkor lojjel legyszi nekem is. koszi!

KépKép
KépKép
mush589

Tegnap lett kész az új grillezőnknek a hely.Apa fel is állította és jól ki is próbáltuk,nagyon bejött.ilyesmi:

http://www.greencity.hu/popup_image.php?pID=663

mushi:izgulsz már az utazás miatt?

KépKép
lyndee

[quote]z írta:öldi:meddig diétázol még?

Minimum, amíg 25 nem lesz a testtömegindexem. Az még 10 kg. Szerintem év végéig kitart. Egyébként mindent eszem, csak nagyrészt válogatva, és kevesebbet, mint előtte.

[quote]A írta:pa fel is állította és jól ki is próbáltuk,nagyon bejött.
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
zölddisznó

Oliapa! Remélem, már otthon a kis családod! Ugye minden rendben Olivérrel? Pusz Solyának!

Kép
zölddisznó

zöldi:

[quote]I írta:dézet:
Apa fel is állította és jól ki is próbáltuk,nagyon bejött.

a vasalás már elavult,a felállítás a jövő :lol:

KépKép
lyndee

Szép szombatot!!!

IZÁNAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!

DRÁGA KRISTÓF: BOLDOG NÉVNAPOT ÉS HÓFORDULÓT KÍVÁNUNK!!!

Márti: nagyon szépek vagytok!!!!

Zöldi: üdv a büdös kakás klubban!!! :lol: :lol:

Lyndee: felállítás!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Amúgy tiéd apa nagyon ügyi!!!! 8) 8)

Nálunk meg az öntözőrendszer van majdnem kész!!! Már "csak" az automatát kell rákötni!! Most "kézi vezérléssel" működik!! Olyan jó, hogy most apának nem kell órákat vacakolni a locsolással!!!!! :lol: :lol: A kutyáink meg idegbajt kapnak a fel-fel bukkanó locsolófejektől!!! :lol: :lol:
Vendég

Gabi! Kristófnak boldog névnapot!!!!

zsebi_baba

További boldog július 25-ét, mi kaja után elindulunk Nagyvíz felé. Ha nem jönnék, esténként, az azért van, mert elmenekültem anyós elől és a strandon sátrazunk! Nincs jobb, mint vattacukrot reggelizni!

Nagy pusszancs mindenkinek!

Gabi! Nektek este átintegetünk! És ne olaszrizlingeljetek már annyit!

Kép
zölddisznó

[quote] írta:n nem is mondtam, hogy Gegő meg tegnap előre bukott a pihenőszékkel. Annyira előrehajolt, hogy felborult. Apa ott volt, elkapta, de a száját beütötte. Azt hittem ezek úgy vannak kitalálva, hogy ez nem fordulhat elő.

Erika! Én is attól félek, hogy a hintából előrebukik Szabi. Pedig elvileg 25 kg-ig jó. De csak a derekánál van öv meg a lába között. :?

zsebi_baba

Musi,
figy a nagy pakolás közepette tudnál nekem hozni két olyan micimacis baby on board táblát amit már korábban is küldtél nekem ?
Annyira jó lenne. Előre is köszi.

Most csak ennyire volt idő megyek vissza a palacsinta partira, ja meg most jöttünk az élménybirodalomból dunaújban, állat jót pancsiztunk.
Astala palacsinta. Holnap jövök és visszaolvasok.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Zöldi:
[quote]m írta:indent eszem, csak nagyrészt válogatva, és kevesebbet, mint előtte.

Én is dettó.és nem megy le egy deka se!Igaz fel se...

Ráadásul ma jött egy barátnőm és majdnem kiestek a szemei azt mondta nagyobbak lettek a melleim mint eddig! :shock:
Igaz tejem az van is dögivel.
Újra úgy van,mint az elején,ha egyik mellből bébi szopizik,a másik ömlik! :?
Annyit lótok futok,szinte alig eszem és mégse fogyok,nem értem miért van ez???

Erika,ne legyen lelkiismeret furdalásod a borulás miatt hisz erre ki a fene gondolna,hogy a pihenőszékkel is fel lehet bukni.De mindenesetre jó mozgékony és bivalyerős fiad lehet! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

[b]Kiskobold! Isten éltessen sokáig!!![/b]

Márti! Gyönyörűek a gyerkőcök. Kishercegnő az utolsó képen olyan, mint egy angyal.

Zöldi! Nálunk most volt testtömeg-index- és testzsírmérés az áruházban. Előbbi nekem 26,4, a testzsírom 33%. Azt mondta a doktornő, hogy egy szoptató anyának ez kiváló. Ha már nem szoptatok, és lefogyok pár kilót (szerinte 4-5), tökéletes leszek. Olyan jó volt hallani. Az én magasságomhoz (164 cm-es alacsonyságomhoz :lol: ) max. 67 kilónak kellene lennem, most vagyok 71.

Mush! Örülök, hogy jobban vagy!!! Talira viszem a pancsolót!!!

Sarmi! De jó, hogy megint van tejcsid! Le a kalappal előtted, hogy amikor nehézségeid adódtak, akkor sem adtad fel!!!

Kicsit kezdek fáradni, de még 3 napot dolgozom a következő pihenőnapig. Vígasztal, hogy a hosszútávú előrejelzések szerint nagyon jó idő lesz elsejétől.
Zalán holnaptól nagymamánál nyaral. Még el se ment, de már most hiányzik! :cry:
Huni meg ma többször is felállt, délelőtt a kiságyban, estefelé meg a combomra támaszkodva feltérdelt, majd mint aki jól végezte dolgát, felállt és vigyorgott. Egyszer megeszem!
Kép Kép

Na megyek, bepakolom a nagyfiú motyóját, Huni elaludt. Zaza meg az apja elmentek Diósgyőr focimeccsre.

Szép estét! Laura
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szeles4 2009.07.25 18:15-kor.

Kép
Kép
szeles4

Kristófnak Boldog névnapot és 8 hót kívánok!

Lyndee! Szuper a grillezőtök!

Izának boldog 8 hót!

Ma vettem Vaterán egy babakocsit otthonra (augusztusban megyek haza 1 hónapra). Szerintetek?

http://www.vatera.hu/babakocsi_alucpacer_150846621.html

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő! Jól néz ki!!! És nagyon masszívnak tűnik! Akartam írni, hogy Milánod milyen ügyes. A képet látva azt mondja Zalán: ó, Huni is térdepel! Mondom: OK! de Milán 1 hónappal fiatalabb. Válasz: JAAAAA??!!!!

Kép
Kép
szeles4

Suzy: Megkésve bár, de boldog szülinapot!!!!!

Minden érintettnek boldog hófordulót.

Mi pihentünk egész nap, ebéd barátokkal, aztán este jött egy újabb pár két pici babával. Domival a kisebbik annyira édesen eljátszott, azt hittem megzabálom.

Mush: Ha itthon leszel csinálunk összeroffenést Pesten??????

Kép
mannababoca

Szeles: nagyon ügyes Huni!!! És olyan csábos mosolya van!!! :lol: :lol:

Enikő: szerintem is jó a kocsi!!! :lol:

Kubu: akkor ezek szerint jó az Újvárosi élménypark? Már több mindenkitől hallottam, egyszer mi is elnézünk!!!! Ablak nyitva, küldjél palacsintát!!!! :lol:
Vendég

F. Marti! Csodaszépek a gyerkőceid! Hunor fürtjei még mindig gyönyörűek, kár hogy nincs lányom!

Laura! De ügyes Huni. :D Én is sokszor bele tudnék harapni Milánba!
Köszi a bkocsis hozzászólásodat! Én is masszívnak látom és jó állapotunak. Remélem nem kell csalodnom és a valóságban is ilyen lesz!
Zalánod is aranyos. Jó mamás nyaralást neki!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Manna: holnap nem biztos hogy idejutok (főzök, takarítok, F1, Tour de France befutó.....) ezért ...............

Kép
Vendég

Vettem a Levente játékainak egy polcot. Úgy örülök neki, végre külön lehet rakni a vonatait, autóit, építőkockáit. Remélem így nagyobb rend lesz nála.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kép

Így néz ki, az üres helyekra majd még lehet venni tárolókat

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő! Nem akarlak elkeseríteni! Polc, láda, kosár stb. nálunk is van dögivel, de valahogy a rend úgy el szokott bújni, hogy nem találjuk a vonatok és autók alatt! :wink:

Suzy! Nagyon boldog születésnapot kívánok!!!

Kép
Kép
szeles4

Sziazstok.
Én is boldog hófordulót és utólagos szülinapot meg ha van névnapos azokat is köszöntöm.

drága párommal az derült ki hogy igen csak megcsal most már. Pl ma is elment a csajjal meg a fattyával fonyódra. Én meg közöltem vele hogy addig míg velünk lakik (ami nemsokáig lesz) addig nem vagyok hajlandó a kis kiruccanásait pénzelni. Meg olyan smseket küldözget neki hogy égnek áll a hajam tőle

harivera
Budapest XXI. kerület

szeles. koszi szepen. jo nyaralast Zalannak! gyakorolja az angolt! :wink: zabalnivalo Hunor!

lyndee. igen mar nagyon izgulok, es varom. kedden jon tesom meg a baratnoje. ez a par nap nagyon gyorsan el fog szaladni! ti hol laktok?

kubu. bakker. pont ma mentunk a varosba! :evil: na azert ha az idojaras meg tesomek is ugy akarjak akkor lesz micimacibizgentyud.

manna. hogy a viharba ne! :wink: ettermet leszamitva barmiben benne vagyok. ott Kincso rendszeresen sirogorcsot kap. :cry:

eniko. ikea, mi??? :lol:

voltunk ma nemzetkozi vasarban(vettem nemet kolbaszt, holland sajtot, ettunk provanci egytaletelt es spanyol paellat), parkban setalni, hazajottunk enni, majd a kozeli erdoben megejtettunk egy kengurus setat. hulla vagyok. megyek fejni, aztan csucsu. jo ejt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.07.25 20:53-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Hű, Vera! Nem is tudom, mit mondjak (írjak)!

Kép
Kép
szeles4

vera. sajnalom. privit nem kaptam. ez az a baratnod, aki majdnem akkor szult amikor te?

KépKép
KépKép
mush589

vera: számomra ez hányinger keltő,hogy ennyire nyíltan csinálja, már kérdeztem de biztos nem láttad, a gyereke hogy viselik, mit fognak fel belőle?

KépKép

Kép
orsimorsi

enikő: akartam kérdezni, hogy az az itató, ha dől borul folyik?
vagy csepegésmentes?

mush: most nézem, hogy már csak 5 nap és jöttök haza.

KépKép

Kép
orsimorsi

hahó

na visszaolvastam! nem semmi termés.

csak ennyire maradt energym:

boldog szülinapot suzy
boldog névnapot kristóf baba!

kulcstartó nekem is kell majd!

andy

Kép
andy30

Most végeztem a vasalással!Már mindenki alszik,megyek én is...

Vera nagyon sajnálom a történteket.Erős tudjál lenni azt kívánom,az a gazember ne lásson megtörni!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mekkora szemétláda! :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Esélytelenek nyugalmával állok neki olvasni.

Az elromlott gyerekem az apjával húzza a lóbőrt az ágyban, meglátjuk meddig jutok 8)

kubuspace

és akkor a képekről:

Erika,
Nagyon szép a kis Gergő.

Habe,
Vizitörp nagyon cupp.

Írisz, Milán zabálnivaló.

Márti,
Sziiiiijjjja de jó hogy jöttél.
TÜNEMÉNYESEN SZÉPEK A GYEREKEID.

Huni kis mosolymanó.

kubuspace

és akkor a köszöntések:

Iza Boldog hófordulót.

Suzy, Boldog szülinapot.

Kristóf, happy nameday és boldog hófordulót.

Manna, Boldog névnapot.

cupp cupp és fülhúzások indultak.

kubuspace

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?